Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Enzino
EnzinoInnlegg: 37888
08.10.19 19:13
DennisB: Men nå virker det som Özil er langt over det å kjempe seg tilbake, så kommende sommer kan vi fort få et slikt scenario (da har han ett år igjen av kontrakten). Vi får se.

Det provoserer meg slik Emery behandler situasjonen. Han kunne fint statuert et eksempel om at Øzil ikke er førstevalg og ikke er verdt lønna, uten å misbruke ham så jævlig.


Han kunne f.eks. bare spilt mot presumptivt dårligere lag hjemme. Og vært på benken i en del andre kamper.


I forlengelsen av det, merker jeg at det frustrerer meg at det er umulig å forstå noe av det som foregår i hodet på spanjolen. Jeg var ofte uenige i Graham og Wengers valg (særlig de siste 10 årene), men jeg forstod nesten alltid den bakenforliggende logikken. Hvilken filosofi de bygde laget på, og hvorfor de gjorde det de gjorde.


Det gjør jeg så og si aldri med Emery. Og det gjør meg smågal, for jeg hater når ting mangler intern logikk og ikke går an å analysere frem til en løsning.

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 5622
08.10.19 20:44

Reiss Nelson er skadet, og forventes tilbake 23.november. 

hillier
hillierInnlegg: 4397
08.10.19 21:14

Jeg vet det er noen som ikke tåler å høre navnet Wenger. Men i dag skal det nevnes. For noen hyllester den mannen fikk i kveld. Ta en titt på Twitter. Jeg ble kanskje mest rørt over den fra Cesc og Adams' hyllest til mennesket Arsene. Artig å se Vieira igjen.

 

Selv sa han ikke Arsenal. Han sa vi. 

(Innlegget ble redigert 08.10.19 21:14)

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5428
08.10.19 22:02
hillier: Jeg vet det er noen som ikke tåler å høre navnet Wenger. Men i dag skal det nevnes. For noen hyllester den mannen fikk i kveld. Ta en titt på Twitter. Jeg ble kanskje mest rørt over den fra Cesc og Adams' hyllest til mennesket Arsene. Artig å se Vieira igjen.

Kan du gi meg linken, har ikke twitter


busnissclass
busnissclassInnlegg: 5428
08.10.19 22:14

Wenger fikk flere tilbud fra pl kubber, men takket nei pga kjærligheten han har for Arsenal, mannen er en legende!


busnissclass
busnissclassInnlegg: 5428
08.10.19 22:19

Men hvorfor i helvete tar han bilde med judasen RVP?


busnissclass
busnissclassInnlegg: 5428
08.10.19 22:23

Hva er det Wenger har fått prisen for?TheBracket
TheBracketInnlegg: 40878
09.10.19 12:25
Snorlax: lat

Özil er sikkert mye rart, men lat er han ikke.


Fyren kommer fra sparsomme kår i Gelsenkirchen. Der jobbet han seg fram over flere år til en kontrakt med Schalke. Deretter gikk turen til Werder Bremen hvor han gjorde det så bra at Real Madrid punget ut for ham. Også i Spania gjorde Özil det bra og vant Copa del Rey i sin første sesong.


I tillegg har Özil blitt verdensmester med Tyskland. På 92 landskamper på et svært godt lag, har han scoret 23 mål og levert 40 assists. På toppen av dette har han vunnet German Player of the Year awards hele fire ganger, noe som er rekord.


Late folk oppnår ikke merittlister som dette. Det er forbeholdt eksepsjonelt dedikerte mennesker med stålvilje langt utover normalen. At Özil ikke er et defensivt unikum er nå så, men å anklage ham for å være lat og likegyldig blir for dumt. Dette er negative egenskaper som utelukker en mangeårig karriere i verdenstoppen i verdens største idrett. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17480
09.10.19 12:29
TheBracket: Özil er sikkert mye rart, men lat er han ikke. Fyren kommer fra sparsomme kår i Gelsenkirchen. Der jobbet han seg fram over flere år til en kontrakt med Schalke. Deretter gikk turen til Werder Bremen hvor han gjorde det så bra at Real Madrid punget ut for ham. Også i Spania gjorde Özil det bra og vant Copa del Rey i sin første sesong. I tillegg har Özil blitt verdensmester med Tyskland. På 92 landskamper på et svært godt lag, har han scoret 23 mål og levert 40 assists. På toppen av dette har han vunnet German Player of the Year awards hele fire ganger, noe som er rekord. Late folk oppnår ikke merittlister som dette. Det er forbeholdt eksepsjonelt dedikerte mennesker med stålvilje langt utover normalen. At Özil ikke er et defensivt unikum er nå så, men å anklage ham for å være lat og likegyldig blir for dumt. Dette er negative egenskaper som utelukker en mangeårig karriere i verdenstoppen i verdens største idrett.

Men noen taper sulten og fandenivoldskheten mye tidligere enn andre og der tror jeg gjerne katten ligger begravet med Øsil

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5428
09.10.19 12:41

Det er helt toppers at unge spillere for sjansen, men å komme å fortelle meg at de er bedre enn Ozil, kjøper ikke jeg.

 

Ledelsen vil bli kvitt høye lønninger, da de har skjønt at pdd så er de ikke i nærheten av å kjempe om tittelen, men sliter heller t.o.m å klare topp4. Tror også det var en av grunnene til at de kvittet seg med Ramsey.

 

Uansett så fortjener ikke Ozil å bli behandlet slik som de gjør nå mot han, enten det er Emery eller ledelsen.

Og hatere forblir hatere

(Innlegget ble redigert 09.10.19 12:42)

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14749
09.10.19 13:16

For de av oss som ønsker en PL-match uten Xhaka så er det nå plutselig håp. Han har nå 4 gule kort, og vil med et femte pådra seg en kamps suspensjon. Ikke usannsynlig at han gjør det mot Sheffield Utd. Det jeg derimot ser for meg er at han unngår gult kort i den, og heller får et mot CP og kan derfor stå over mot Liverpool i LC. Vi ender opp med å spille en fantastisk kamp sentralt på midtbanen, men Emery fortsetter å spille Xhaka fast i PL.

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
09.10.19 13:43
Wellewinhio: Vi ender opp med å spille en fantastisk kamp sentralt på midtbanen, men Emery fortsetter å spille Xhaka fast i PL.

Hehe, det er vel slik det ender ja. 


Nå er det vel en landskamp i gjære, så man kan jo håpe på at han setter seg på feil fly tilbake, og lander i Katmandu.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14749
09.10.19 13:45
DennisB: Nå er det vel en landskamp i gjære, så man kan jo håpe på at han setter seg på feil fly tilbake, og lander i Katmandu.

Han flyr ingen steder. Har nettopp fått barn så han reiser ikke med Sveits i denne landslagspausen. Det var jo snakk om at han skulle ta seg en mnd pause, men det syns jeg alltid hørtes veldig merkelig ut. Lov å håpe tho.

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
09.10.19 13:52
busnissclass: Ledelsen vil bli kvitt høye lønninger, da de har skjønt at pdd så er de ikke i nærheten av å kjempe om tittelen, men sliter heller t.o.m å klare topp4. Tror også det var en av grunnene til at de kvittet seg med Ramsey.

Her tuller du vel litt. Klubben har jo en gyllen sjanse til å klare topp 4, så man vil selvsagt gjøre det beste man kan. Økonomisk er det en gullgruve å havne innafor de fire første. Vi er ikke der at vi kan kjempe om tittelen ennå. 3. eller 4.plass er det beste Arsenal kan oppnå denne sesongen, med toppet lag og alle mann alle.

 

Nå skal ikke jeg forsvare Emery på noen måte, men hva Özil angår, så kan jeg godt se for meg at han ikke passer inn i planene og spillestilen hans. Så lite kreative som vi er, og så defensivt som vi går til kampene, så passer ikke Özil inn for Emery.

 

Ikke at jeg er enig, jeg vil gjerne spille mer åpen fotball framover, og skape mer, så i mine øyne bør Özil få flere sjanser. Men Emerys mindset er annerledes, det vet vi nå.

(Innlegget ble redigert 09.10.19 13:52)

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
09.10.19 13:55
Wellewinhio: Han flyr ingen steder. Har nettopp fått barn så han reiser ikke med Sveits i denne landslagspausen

Aha, en ny Xhaka på vei altså. Jaja, da får man i det minste håpe at ikke midtbaneplassen går i arv. Ikke at det skulle forundre meg altså.

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5428
09.10.19 14:15
DennisB: Her tuller du vel litt. Klubben har jo en gyllen sjanse til å klare topp 4, så man vil selvsagt gjøre det beste man kan. Økonomisk er det en gullgruve å havne innafor de fire første. Vi er ikke der at vi kan kjempe om tittelen ennå. 3. eller 4.plass er det beste Arsenal kan oppnå denne sesongen, med toppet lag og alle mann alle.

Selvfølgelig har vi en gyllen sjanse til å klare topp4 denne sesongen, men ikke fordi vi er gode eller spiller bedre, men fordi akkurat nå så sliter ManUtd og Tottenham. Men dette visste jo ikke ikke ledelsen ifjor, så da regnet de med at de vil slite med å klare topp4 og langt ifra å kjempe om tittelen.


Klubben går glipp av en god del penger å ikke være i CL. da var det lettere å kvitte seg med Ramsey, og nå prøver de å kvitte seg med Ozil.


LeCoq
LeCoqInnlegg: 7715
09.10.19 14:32

Xhaka må for Guds skyld ikke gi husnøkkelen til sønnen. Da er han Arsenal-kaptein om litt over 20 år.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14749
09.10.19 15:01

Jeg har ikke sett kona/kjæresten til Xhaka, men en Xhaka med mer tempo i kroppen hadde ikke vært å forakte, hvis kona/kjæresten har bedre gener på den fronten. Hovedproblemet til Xhaka er egentlig ikke hans feil. Han er rett og slett for treg og lite bevegelig. Veldig mange av balltapene og kortene han får skyldes rett og slett det. 

For å ta denne tullete spøken lenger. 

(Innlegget ble redigert 09.10.19 15:01)

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
09.10.19 15:07
Wellewinhio: men en Xhaka med mer tempo i kroppen

Dette har vi allerede. Man han har riktignok byttet ut Xh med en S.


Vi er noen skikkelige tøysegutter.

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 5622
Thomas.R.O
Thomas.R.OInnlegg: 424
09.10.19 18:11
MarcoMauritz: Flott intervju med Mustafi

Skikkelig flott intervju, men er jo ufattelig kjipt...

Alt det hatet han har måttet gått gjennom...

Arsenalfans er skikkelige dårlige på å beskytte sine egne spillere når det går dårlig, og alt for gode til å slenge dritt.

Ikke greit

(Innlegget ble redigert 09.10.19 18:11)

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 5622
09.10.19 18:37

Er nok noe av grunnen til at vi presterer så dårlig også. Fansen har blitt antifans 

Thomas.R.O
Thomas.R.OInnlegg: 424
09.10.19 18:38
MarcoMauritz: Fansen har blitt antifans

Støttes, 100%

DB_TH_YS
DB_TH_YSInnlegg: 150
09.10.19 19:21

Mustafi har vært ræva i en mye lengre periode enn fra november i fjor. Tror han skal gjøre enda litt mer selvgransking. 

andwez
andwezInnlegg: 11344
09.10.19 19:32
TheBracket: Fyren kommer fra sparsomme kår i Gelsenkirchen. Der jobbet han seg fram over flere år til en kontrakt med Schalke. Deretter gikk turen til Werder Bremen hvor han gjorde det så bra at Real Madrid punget ut for ham. Også i Spania gjorde Özil det bra og vant Copa del Rey i sin første sesong.

Tenk å dra frem denne historien når folk kaller en spiller lat på fotballbanen......

CasinoRoyale
CasinoRoyaleInnlegg: 20463
09.10.19 20:05
Wellewinhio: Hovedproblemet til Xhaka er egentlig ikke hans feil. Han er rett og slett for treg og lite bevegelig. Veldig mange av balltapene og kortene han får skyldes rett og slett det.

Han og Mhiki hadde gjort det skarpt på samme lag i Serie A.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37888
09.10.19 21:19
Wellewinhio: Jeg har ikke sett kona/kjæresten til Xhaka, men en Xhaka med mer tempo i kroppen hadde ikke vært å forakte, hvis kona/kjæresten har bedre gener på den fronten.

Hun virker litt lettere i kroppen enn ham, i hvert fall.

Ari_Boy
Ari_BoyInnlegg: 2487
09.10.19 21:37

Begynner egentlig selv å bli lei all den negativiteten som omkranser våre spillere. Det er greit med litt konstruktiv kritikk, men det hatet som blir spredt rundt. Nei ouf. 

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5428
09.10.19 23:31
Enzino: Hun virker litt lettere i kroppen enn ham, i hvert fall.

Deilig og sexy dame han har, må jeg få lov til å si.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17480
10.10.19 06:55
busnissclass: Deilig og sexy dame han har, må jeg få lov til å si.

Er nok ingen tourist class dette nei. Er nok mer business class- Må en ha lov til å si......

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg