Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Jorge86
Jorge86Innlegg: 19024
20.10.19 15:06
Enzino: Og det er også en vesentlig sjeldnere situasjon.

Er det egentlig det? Er det flere straffesituasjoner der det ikke blåses enn straffer som faktisk blir dømt? For VAR tar vel en lynrask kikk på ALLE situasjoner der dommer har blåst straffe for å forsikre seg om at det ikke er helt feil? Men stort sett klarer de å se at det var riktig dømt før straffen blir tatt, og det blir derfor ikke ansett som en VAR-avgjørelse fordi dommeren ikke trenger å vente.

Forresten, hva blir neste trekk hvis en dommer blåser straffe og VAR viser at det ikke var straffe, men heller ikke filming? Altså at spillet stopper fordi dommeren blåser. Dropp? Hvor i så fall?

Og den West Ham-situasjonen hadde ikke resultert i straffe uten VAR heller. Det blir som sagt mer sjokkerende at det ikke blir dømt når dommere får se repriser, men resultatet er det samme.

En ting er hva VAR gjør, en annen er hvordan dommerne forholder seg til at de nå har VAR. Enn så lenge kan det virke som de har blitt litt "feigere" fordi VAR kan rydde opp, men så viser det seg jo at VAR ikke gjør det enda. Jeg tror at begge deler vil bli bedre. Dommerne vil bli tøffere og VAR vil tørre å overprøve dommeren oftere. Dette er fortsatt i startfasen for PL.

Og hver eneste avgjørelse VAR endrer til det riktige er framgang. Så selv om de bommer på straffesituasjoner skal vi være glade for at de oftere gjør om feilaktige offsideavgjørelser. Auba-målet på OT er et godt eksempel på fungerende VAR. Forrige sesong hadde Arsenal reist poengløse hjem.

RoyaleWithCheese
RoyaleWithCheeseInnlegg: 12486
20.10.19 16:57
Walchez: Hva håper vi på av resultat på Old Trafford i ettermiddag da? Uavgjort er jo alltid greit slik at begge mister 2 poeng. I tillegg vil jo det nå gi den ekstra effekten at United holder seg nede i sumpa og Liverpools seiersrekke stopper

Man håper jo ikke at Liverpool vinner ligaen, så United-seier er sånn sett greit. Da slipper vi å tenke på at de er ubeseiret også. Et annet resultat enn H vil også være positivt for oss, så denne kampen stiller jeg meg helt nøytral til. 

Walchez
WalchezInnlegg: 3431
20.10.19 17:12
RoyaleWithCheese: Man håper jo ikke at Liverpool vinner ligaen, så United-seier er sånn sett greit. Da slipper vi å tenke på at de er ubeseiret også. Et annet resultat enn H vil også være positivt for oss, så denne kampen stiller jeg meg helt nøytral til.

Vil helt klart være mulig å trekke noe positivt ut av denne kampen uansett utfall. 

Walchez
WalchezInnlegg: 3431
20.10.19 17:16

St Etienne fortsetter med "Saliba-effekten". Han spilte sin andre kamp i Ligue  1 etter skadeavbrekket, og de spilte inn sin andre 1-0 seier borte mot Bordeaux. De vant også 1-0 forrige runde mot Lyon. 


Kan vel også ta med som en liten fotnote at Bordeaux måtte bytte stopper midt i første omgang da en viss Laurent Kocielny måtte ut med skade. 

Walchez
WalchezInnlegg: 3431
20.10.19 17:22
Walchez: "Saliba-effekten"

En liten godbit av hans stopperferdigheter her

vike4
vike4Innlegg: 9532
20.10.19 19:11

Hadde ett håp om en luke på United, men den gang ei. Der scoret de gitt!

(Innlegget ble redigert 20.10.19 19:11)

Walchez
WalchezInnlegg: 3431
20.10.19 20:03

Uavgjort som ønsket. Nå vil jeg se et heltent og offensivt Arsenal i morgen kveld

Enzino
EnzinoInnlegg: 37876
20.10.19 20:12

Helt grei runde for oss så langt. ManU og Tottenham avgir poeng på hjemmebane, mens Chelsea og Leicester vinner sliteseire på hjemmebane.

 

Men det viktigste gjenstår selvsagt: å vinne i morgen.

(Innlegget ble redigert 20.10.19 20:12)

DennisB
DennisBInnlegg: 15386
20.10.19 20:24
Enzino: Men det viktigste gjenstår selvsagt: å vinne i morgen.

Jeg er spent på forsvarsrekka i morgen. Nå er vel både Tierney og Bellerin spilleklare, og Holding viser gryende form. Chambers er også i godt slag. Er spent på om Emery allikevel starter med Sokratis, Luiz og Kolasinac. Og Xhaka. Eller, han gjør vel det, dumme meg.


I følge physioroom har vi nå bare Nelson ute med en kneskade, og Lacazette med 75% sjanse til å bli klar. Da tror jeg Lacazette i beste fall starter på benken.

Walchez
WalchezInnlegg: 3431
20.10.19 21:06
DennisB: Jeg er spent på forsvarsrekka i morgen. Nå er vel både Tierney og Bellerin spilleklare, og Holding viser gryende form. Chambers er også i godt slag. Er spent på om Emery allikevel starter med Sokratis, Luiz og Kolasinac. Og Xhaka. Eller, han gjør vel det, dumme meg.

Tenker akkurat det samme Dennis. Tierney burde helt klart starte i morgen. Han har vært i London og trent gjennom hele landslagspausen ut fra det jeg vet, mens Kolasinac har spilt to kamper. Tierney bør starte i morgen og Kolasinac på torsdag. Tror nok Chambers fortsetter på HB, mens Holding nok nærmer seg en plass. Bør være Sokratis som i så fall settes på benken. Han var vel ikke med for Hellas nå i landslagspausen, men vet ikke om det var fordi han var vraket eller av andre grunner. 


Ellers så kan vel noen av uttalelsene til Emery om Özil tyde på at han er med i morgen. Merkelig om han skal spille her, men da blir det kanskje en diamant på midten eller 4-3-1-2 og at Saka benkes. 

RoyaleWithCheese
RoyaleWithCheeseInnlegg: 12486
20.10.19 21:13
DennisB: Jeg er spent på forsvarsrekka i morgen. Nå er vel både Tierney og Bellerin spilleklare, og Holding viser gryende form. Chambers er også i godt slag. Er spent på om Emery allikevel starter med Sokratis, Luiz og Kolasinac. Og Xhaka. Eller, han gjør vel det, dumme meg.

I og med at vi har kamp igjen på torsdag ser jeg for meg at ihvertfall Holding og Bellerin får en til gjennomkjøring i Europa League før de får starte en seriekamp. Tierney er kanskje nærmere å starte i morgen, han var tross alt ikke ute i åtte-ni måneder. 

sfv
sfvInnlegg: 2145
20.10.19 22:05
Walchez: St Etienne fortsetter med "Saliba-effekten"

Har sett begge kampene..og nå skal jeg ikke ta av her, men her kan vi ha funnet gull. Basert på de to kampene er det helt rått å se hva han presterer som 18 åring..i dag var han stor!

 

Nå vet jeg at det er forskjell på  League 1 og PL, men basert på det jeg har sett hadde jeg satt han rett inn på vårt lag.

(Innlegget ble redigert 20.10.19 22:06)

Enzino
EnzinoInnlegg: 37876
20.10.19 22:15
DennisB: eg er spent på forsvarsrekka i morgen. Nå er vel både Tierney og Bellerin spilleklare, og Holding viser gryende form. Chambers er også i godt slag. Er spent på om Emery allikevel starter med Sokratis, Luiz og Kolasinac. Og Xhaka. Eller, han gjør vel det, dumme meg.
I følge physioroom har vi nå bare Nelson ute med en kneskade, og Lacazette med 75% sjanse til å bli klar. Da tror jeg Lacazette i beste fall starter på benken.

Tipper:


Lano


Bella - Papa - SideshowBob - Tierney


Guendouzi - Xhaka - Torreira 


Pepe - Auba - Saka

Enzino
EnzinoInnlegg: 37876
20.10.19 22:17
sfv: Har sett begge kampene..og nå skal jeg ikke ta av her, men her kan vi ha funnet gull. Basert på de to kampene er det helt rått å se hva han presterer som 18 åring..i dag var han stor!   Nå vet jeg at det er forskjell på  League 1 og PL, men basert på det jeg har sett hadde jeg satt han rett inn på vårt lag.

Jeg har kun sett Saliba på youtube, så hadde faktisk tenk til å spørre om noen hadde sett mange kamper av ham.


Alt jeg har sett og hørt hittil virker enormt lovende.


Selvfølgelig er det for tidlig å være sikker på noe som helst når det gjelder ham, men er veldig spent på å følge utviklingen hans.

ModernMan
ModernManInnlegg: 11860
20.10.19 22:22

Håper Bellerin fases sakte inn, så får vi heller ta til takke med noen kamper til nå og da med make-shift løsninger på høyra.


Jeg er ingen lege, men fra hva jeg har lest så er høy belastning tidlig etter "friskmelding" fra en slik skade raskeste veien til ny skade.

DennisB
DennisBInnlegg: 15386
20.10.19 22:32
Enzino: Tipper:
Lano
Bella - Papa - SideshowBob - Tierney
Guendouzi - Xhaka - Torreira 
Pepe - Auba - Saka

Tror du får rett her, men med Chambers for Bellerin enn så lenge. AutomaticMan med fasiten tror jeg, men han kan få et innhopp. Bellerin altså, ikke AM..

 

Mulig Ceballos starter for Torreira dog. Lacazette spares vel til helgen, eller med et innhopp først i EL.

(Innlegget ble redigert 20.10.19 22:34)

sfv
sfvInnlegg: 2145
20.10.19 22:49
Enzino: Alt jeg har sett og hørt hittil virker enormt lovende

Som sagt..det er forskjell på de to ligaene, men jeg er veldig imponert så langt. Enorm fysikk, rask, meget trygg med ballen og passningspillet. Gjør nesten alltid de rette valgene om når han skal bryte foran, falle av og i måten han plasserer seg defensivt.


Nei..han ser virkelig lovende ut..når man ser han spille skulle man aldri trodd han var 18 år.

VAVAVOOM
VAVAVOOMInnlegg: 2622
20.10.19 23:31

Håper Tierney er på plass i morgen. Til og med Emery ser vel at han er vår klart beste spiller i denne posisjonen?

ONV95
ONV95Innlegg: 4937
21.10.19 08:12

Pepe så jo også ut som Gull i Lig øøh. Nå ser han ut som Sanogo.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14742
21.10.19 08:23

Endelig kampdag for Arsenal igjen! Jeg vet ikke hvorfor, men gleder meg som en unge til denne kampen selv om jeg ikke forventer noe fyrverkeri. Har et lite håp om at Tierney tilfører noe vi har manglet og hjelper på balansen. Med Tierney og Bellerin/Chambers på backene er det ikke like nødvendig at midtbanespillerne våre må beskytte backene i like stor grad som med Kola og AMN, slik at midtbanen kan ligge mer kompakt sentralt og at vi ikke blir strukket like bredt. Ettersom vi vet at Xhaka starter så vil det hjelpe han både med å beskytte forsvaret og når vi skal spille oss ut.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37876
21.10.19 12:35
ModernMan: men fra hva jeg har lest så er høy belastning tidlig etter "friskmelding" fra en slik skade raskeste veien til ny skade.

Playing football, the Arsenal way!

Thomas.R.O
Thomas.R.OInnlegg: 414
21.10.19 20:13

Likte ikke helt lineupen vår... Hvorfor Sokratis og ikke Holding? Hvorfor Kola når han har spilt 2 kamper i landslagspausen, og Tierney med bra form? Ingen Bellerin med i droppen engang, han kunne i det minst vært på benken

DennisB
DennisBInnlegg: 15386
21.10.19 20:16
Thomas.R.O: Likte ikke helt lineupen vår... Hvorfor Sokratis og ikke Holding? Hvorfor Kola når han har spilt 2 kamper i landslagspausen, og Tierney med bra form? Ingen Bellerin med i droppen engang, han kunne i det minst vært på benken

Du vet vi har en kamptråd?

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 5600
21.10.19 20:16

Vi har et luksusproblem. Bare å nyte denne tiden 

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7673
21.10.19 20:19

Gi jobben til Freddie. Dette er bare rør. 

ulfarne
ulfarneInnlegg: 30426
21.10.19 20:20
DennisB: Du vet vi har en kamptråd?

Hvem utnevnte deg til forumpoliti!?

Sist jeg sjekket var det min jobb!

DennisB
DennisBInnlegg: 15386
21.10.19 20:21
ulfarne: Sist jeg sjekket var det min jobb!

Du er herved utnevnt til deputy!

Thomas.R.O
Thomas.R.OInnlegg: 414
21.10.19 20:28
DennisB: Du vet vi har en kamptråd?

Tenkte ikke på det haha, sorry

DennisB
DennisBInnlegg: 15386
21.10.19 20:30
Thomas.R.O: Tenkte ikke på det haha, sorry

Alt i orden. Jeg har bare lagt merke til at du skriver her under alle kampene våre :)

ulfarne
ulfarneInnlegg: 30426
21.10.19 20:47
DennisB: Du er herved utnevnt til deputy!

Degradert, altså? :(

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg