Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Enzino

Innlegg: 38654
Enzino
18.10.20 21:54
skaftetryne32: Ja hvis du kikker litt lenger opp så rettet jeg litt på den formuleringa, men jeg mener at det hadde vært for lagets beste og fått han inn i midten la han gjøre det han kan best, være litt luksus spiller la han vente på overgangsmuligheter i stedet for defensiv jobbing, og få 2 skikkelige skapende kanter, for det er han ikke, så mye av spillet vårt er sentrert rundt han og den venstresiden der kapteinen og vår store målskårer er at høyresiden blir nærmest ignorert det kan ikke være bra for laget. Auba skårer mye, men det gjør ikke laget totalt sett, vi skaper lite, å bruke Auba i midten kan rette på litt av det tror jeg. Poenget er ikke at Auba er lite skapende og dermed må ut, men at han kan gjøre samme jobben på topp og dermed få inn en mer skapende spiller på kant. Det blir mindre spilletid på både Laca og Nketiah, men det lever jeg greit med.

Jeg skjønner poenget ditt, men jeg mener laget blir dårligere av det.

I midten trenger vi noen som kan krige med store stoppere. Der mener jeg Laca er best, men til og med Ed er bedre enn Auba.

Auba er en spillertype som trenger rom å ta løp i, og det får han mer av på kanten enn i midten.

Jeg skulle kanskje vært villig til å se ham i midten hvis vi hadde hatt Martinelli skadefri til å ta venstre kant. Men per i dag ser jeg ikke hvem som skal løse venstre kant like godt for oss. Hverken Willian eller Pepe tror jeg kan være like gode der. Og jeg klarer ikke å se hvordan Saka skal være bedre enn Auba der. Saka var forøvrig steingod i går som indreløper. Så her strekker jeg hendene i været til de jeg har diskutert akkurat det med. Han passer mye bedre i den posisjonen enn jeg trodde. Han var sammen med Leno vår beste spiller i går.

Auba kommer seg til kontringsmålene uansett om han spiller sentralt eller på venstre kant. Så der taper vi ingenting. Og mot etablert forsvar mener jeg både at han er bedre på kant og at Laca er bedre sentralt.

Hadde vi hatt en verdensklasse venstre ving i stallen, hadde dette selvsagt kunne stille seg annerledes. For Auba skal alltid spille for oss når vi skal stille med det sterkeste laget.

Så vi får bare slå oss til ro med at vi vurderer dette forskjellig.

Enn så lenge ser det ut til Arteta vurderer det slik som meg (uten at jeg skal påstå at det gjør det til noe fasit, men det teller da litt).

Willian i midten skjønte jeg fint lite av, og jeg synes det var et mislykket grep. Men mulig det var et defensivt taktisk trekk av Arteta mot nettopp City, som var for dypt til at jeg forstod det. Tviler på at vi får se ham der igjen særlig mange ganger i løpet av sesongen.

Demidov

Innlegg: 2638
Demidov
18.10.20 21:57

Lukter det leicester uten vardy på søndag? Eller at han akkurat rekker kampen og scoret hattrick 

Thomas.R.O

Innlegg: 437
Thomas.R.O
18.10.20 22:05

Ute av Leicester troppen i dag mot Aston Villa, så er godt mulig

Makatelli

Innlegg: 11235
Makatelli
18.10.20 22:14

Vi har spilt borte mot City og Liverpool og har likevel flere poeng enn Spurs, United og Chelsea. Tror det er litt tidlig å begynne med krisestemning. La oss se hvor vi ligger ved begynnelsen av neste måned. Leicester og United er de to neste. Håper på minst 4 poeng der.

Bzbill

Innlegg: 1001
Bzbill
18.10.20 22:42

Jeg tror Chelsea kommer som en rakett senere i denne sesongen. Mer usikker på United og Chelsea. 

LaGoeba

Innlegg: 19217
LaGoeba
18.10.20 22:55
Bzbill: Jeg tror Chelsea kommer som en rakett senere i denne sesongen. Mer usikker på United og Chelsea.

Jeg har en følelse på Chelsea. Men det kan også være at Chelsea feiler. 

Villans20

Innlegg: 9091
Villans20
18.10.20 22:59

Martinez er veldig god.

Var skeptisk til han med tanke på hvor lite fotball han hadde spilt de siste årene, men så langt vært bunnsolid.

Demidov

Innlegg: 2638
Demidov
18.10.20 23:01

Jeg tror Chelsea kommer som en rakett senere i denne sesongen. Mer usikker på United og Chelsea. 

----- hahaha:))

Demidov

Innlegg: 2638
Demidov
18.10.20 23:20

Tror ikke Martinez hadde gitt retur rett i bena til Sterling. Men Leno har vært god i år også 

DennisB

Innlegg: 16495
DennisB
18.10.20 23:41
Villans20: Martinez er veldig god. Var skeptisk til han med tanke på hvor lite fotball han hadde spilt de siste årene, men så langt vært bunnsolid.

Var aldri i tvil om at dere har fått en av ligaens beste keepere. Vi hadde to av dem.

Det sagt, nå får dere begynne å bremse litt. Dere er Aston Villa, tross alt.

(Innlegget ble redigert 18.10.20 23:43)

Wellewinhio

Innlegg: 14928
Wellewinhio
19.10.20 08:04
Enzino: Saka var forøvrig steingod i går som indreløper. Så her strekker jeg hendene i været til de jeg har diskutert akkurat det med. Han passer mye bedre i den posisjonen enn jeg trodde. Han var sammen med Leno vår beste spiller i går.

Dette er ikke det verste å våkne opp til :)

ONV95

Innlegg: 5169
ONV95
19.10.20 08:24
Demidov: Lukter det leicester uten vardy på søndag? Eller at han akkurat rekker kampen og scoret hattrick

Alle skadede spillere blir som ved et mirakel klare til kamp mot oss, og spiller da også som regel sitt livs kamp. Så vi skal bare forutsette at Vardy blir klar til helga.

Enzino

Innlegg: 38654
Enzino
19.10.20 14:44
LaGoeba: Jeg har en følelse på Chelsea.

Når man føler den typen forbudte følelser, bør man oppsøke noe å snakke med! :-D

LaGoeba

Innlegg: 19217
LaGoeba
19.10.20 15:30
Enzino: Når man føler den typen forbudte følelser, bør man oppsøke noe å snakke med! :-D

Det er vel det jeg har dere til? :-)

Demidov

Innlegg: 2638
Demidov
19.10.20 16:54

Mikel Arteta: “We’ve come a long way. I’m extremely happy. I was in that [Man City] dressing room for four years and I know how much it takes for a team to do what we did [vs. Man City].” 

Tapermentalitet

Enzino

Innlegg: 38654
Enzino
19.10.20 17:28
LaGoeba: Det er vel det jeg har dere til? :-)

#prayforLaGoeba

Enzino

Innlegg: 38654
Enzino
19.10.20 20:33

Jeg kan anbefale Tv2 Sport 1 de neste 10 minuttene.

De sender Tottenham - West Ham i reprise. Det står 3-0 og klokka rundet akkurat 80 min.

FirstInAugust

Innlegg: 136
FirstInAugust
20.10.20 13:07

Jeg syns vi har all grunn til å være positive om dagen. I årevis har vi blitt helt utklasset mot Liverpool og City, og med Arteta har vi tatt steg allerede. Vi var med i kampen og City skapte ikke veldig mye, det gjorde ikke vi heller. Men vi hadde nok til at vi kunne fått med oss noe. 

For et år siden var jeg positiv til at vi hadde mange unge og lovende spillere på gang, og jeg mener å ha sett fremgang hos flere av de (tross at Guendouzi er midlertidig, og muligens permanent ute av bildet). Nå er jeg også positiv i forhold til manageren.

Min oppfatning er at det er urealistisk at vi skal sitte med en forventning om at vi "vanligvis" skal vinne borte mot disse og at vi alltid skal ha med oss poeng. Jeg syns ikke vi har en "tapermentalitet". Vi baserte oss på motstander denne gangen, og kom med en fornuftig kampplan. Jeg har sett mange eksempler på "smarte" kampplaner mot Liverpool og City de seinere år uten at det har vært mye å juble over i praksis. Vi fikk ikke resultatet denne gangen, men det har vært bedring. 

Jeg har mer tro på at vi tar topp 4 nå enn når sesongen begynte. Så får målet om noe mer komme etterhvert. 

Gleder meg til Leicester kampen, og har tro på seier. Så får vi se.

Enzino

Innlegg: 38654
Enzino
20.10.20 13:58
FirstInAugust: Jeg syns vi har all grunn til å være positive om dagen. I årevis har vi blitt helt utklasset mot Liverpool og City, og med Arteta har vi tatt steg allerede. Vi var med i kampen og City skapte ikke veldig mye, det gjorde ikke vi heller. Men vi hadde nok til at vi kunne fått med oss noe.

Nå var vi helt sjanseløse mot Liverpool på Anfield.

Når det gjelder City-kampen, må man se hva slags City-lag vi møtte. Det var et lag uten KdB, som nettopp hadde tapt 2-5 hjemme for Leicester og spilt U mot Leeds. Det var ikke samme kvalitet på det laget som det har vært de siste sesongene.

Så at vi har tatt veldig mye steg i disse kampene på utebane er jeg rett og slett ikke enig i. 

Men laget tar små steg hele tiden, og strukturen ser bedre ut enn på veldig mange år. Det er positivt. Jeg tror det tar litt tid før det slår ut i resultater mot City og Liverpool borte, som tross alt er de 2 tøffeste kampene i PL for oss og de aller fleste lag.

Syretesten får vi i de neste kampene. Det er mot lag som ManU, Leicester og Tottenham vi må ta poeng hvis det skal være realistisk å komme topp 4. 

Enzino

Innlegg: 38654
Enzino
20.10.20 14:06

Flere enn meg som har lest ferdig Wenger-biografien?

Gi lyd hvis noen er ferdige og har lyst å diskutere innholdet, så kan vi lage egen tråd.

LeCoq

Innlegg: 8013
LeCoq
20.10.20 14:17

Ingen Özil i PL-troppen. Kjip avslutning.

busnissclass

Innlegg: 5748
busnissclass
20.10.20 14:26

Jeg tror det er pga en overdrevet hype av Arteta og Arsenal som for folk til å tro at vi gjør det bedre, og at mange har tro på topp-4 plassering denne sesongen.

Men dette går jeg ikke med på! Jeg kan se at forsvaret har blitt bedre, men det har gått på bekostning av det offensive. På papiret har vi har en sterk trio som kan score på bestilling, men i realiteten scorer de altfor lite.

City kampen var et bevis at vi ikke har tro på oss enda, hadde vi hatt det så hadde vi ikke vist så stor respekt til city eller Lpool.

Topp-4 er bare å glemme denne sesongen, det er flere klubber som er bedre enn oss.

busnissclass

Innlegg: 5748
busnissclass
20.10.20 14:28
LeCoq: Ingen Özil i PL-troppen. Kjip avslutning.

Trist! Arsenal taper på dette her.

Demidov

Innlegg: 2638
Demidov
20.10.20 15:14

Petr Čech got a guard of honour at the Emirates in his final game but Mesut Özil, the most decorated player of the Emirates era, won’t even make the Premier League squad. Pain.

Helt forferdelig. Har ikke ord. Arteta må bare kutte ut pisspreiket og fortelle oss sannheten. 

(Innlegget ble redigert 20.10.20 15:14)

hillier

Innlegg: 4652
hillier
20.10.20 16:19

Trist avslutning for vår - jeg mener man kan argumentere for - største signering gjennom alle tider, kanskje med unntak av Bergkamp.

Håper sannheten om dette kommer for en dag, akkurat nå kjenner jeg meg forbannet på Arteta og hans team. 

Enzino

Innlegg: 38654
Enzino
20.10.20 16:52
busnissclass: Jeg tror det er pga en overdrevet hype av Arteta og Arsenal som for folk til å tro at vi gjør det bedre, og at mange har tro på topp-4 plassering denne sesongen. Men dette går jeg ikke med på! Jeg kan se at forsvaret har blitt bedre, men det har gått på bekostning av det offensive. På papiret har vi har en sterk trio som kan score på bestilling, men i realiteten scorer de altfor lite. City kampen var et bevis at vi ikke har tro på oss enda, hadde vi hatt det så hadde vi ikke vist så stor respekt til city eller Lpool. Topp-4 er bare å glemme denne sesongen, det er flere klubber som er bedre enn oss.

Nja. Det spørs hva "tro på topp 4" betyr.

Som sagt har jeg større tro på det nå enn før sesongen startet. Det betyr likevel ikke at jeg tror det er mer sannsynlig enn 5-6. plass.

De fleste bookier har odds på oss, som tilsier at vi er det 6. laget i den kampen, og at det er ca. 35% sannsynlighet for en topp 4 plassering for Arsenal. Det er nok ganske riktig, sånn som jeg vurderer det.

Vi får en del veldig viktige svar de neste serierundene, når vi møter Leicester, ManU og Tottenham. Etter de kampene vil man kunne gjøre en mye mer kvalifisert vurdering av dette.

F... for en start vi har på juleprogrammet forresten. Everton, City og Chelsea på 7 dager. Programmet i vårsesongen, ser derimot vesentlig hyggeligere ut.

Enzino

Innlegg: 38654
Enzino
20.10.20 16:53
hillier: Håper sannheten om dette kommer for en dag, akkurat nå kjenner jeg meg forbannet på Arteta og hans team

Skal vi tro at Øzil kommer med en biografi etter endt karriere som oppklarer en del?

DennisB

Innlegg: 16495
DennisB
20.10.20 17:13
Enzino: F... for en start vi har på juleprogrammet forresten. Everton, City og Chelsea på 7 dager. Programmet i vårsesongen, ser derimot vesentlig hyggeligere ut.

Fint å avslutte med et godt program, men generelt er 1. og 2. halvdel av sesongene likedan. Ingen bedre enn den andre. Det eneste som skiller, er selvsagt hvilke lag vi spiller mot hjemme den ene halvdelen, kontra den andre. Vi møter de samme lagene.

Og da spesielt mot topplagene kan dette gjøre noen utslag. Vi har møtt City og Pool borte allerede, men vi møter også Man Utd. og Tottenham borte. Vi møter derimot Chelsea hjemme i første halvdel (men ikke før 2.juledag). 4 av 5 borte altså.

Everton, for å dra fram dem, har et enda skjevere bilde. De møter 5 av "antatte" topp 6 på hjemmebane i første halvdel, og altså kun ett av dem hjemme i andre halvdel. I stor kontrast til oss.

Da er det naturlig å tro at Everton vil kunne falle av i andre halvdel, mens vi kan kapre noen flere poeng siden vi har 4 hjemmekamper da (Pool, City, Man Utd og Tottenham), pluss også Everton hjemme.

Nå har kanskje hjemmebanene mistet litt av sin edge uten tilskuere, men det er vel fortsatt en fordel å spille hjemme.

(Innlegget ble redigert 20.10.20 17:26)

Zyberbe

Innlegg: 2775
Zyberbe
20.10.20 17:18

Merkelig at Øzil blir fryst ut på den måten. Hadde foretrekt Øzil foran Ceballos, hadde likt å sett Øzil, Willian, og Paetey sammen.

DennisB

Innlegg: 16495
DennisB
20.10.20 17:22
Zyberbe: Hadde foretrekt Øzil foran Ceballos, hadde likt å sett Øzil, Willian, og Paetey sammen.

For noen år siden, helt klart. I dag? Nei.

Jeg tror vi har for lett for å kun se tilbake på de beste sidene av Özil, og glemme de mange svake kampene hans. Nå er han såpass uten matchtrening i tillegg, at det er merkelig å ville ha gutten tilbake foran Ceballos, som er en av våre beste midtbanespillere. Kanskje vår nest beste, etter Partey.

Mine to cent.

(Innlegget ble redigert 20.10.20 17:27)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg