Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
LaGoeba

Innlegg: 21502
LaGoeba
27.01.21 13:13
DennisB: Tror vi nordmenn er mer redd for at han ikke vil lykkes, enn engelskmenn. Det er vel heller vi som er redde, enn Martin selv.

^This, blandet med disse som ønsker at MØ skal mislykkes.

Martin har nok både fysikken og tempoet inne for å takle PL helt greit, selv om noen fortsatt liker å hype opp «den fysikken fotballen» i England. 

Det er fortsatt det i hodet hans som er mitt lille spørsmålstegn til han. Hvor mye risiko tør han å spille på i starten, feks.

Enzino

Innlegg: 40345
Enzino
27.01.21 13:15

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke kjøpe drakt igjen før Kroenke er ute av klubben.

Men det blir vanskelig å ikke anskaffe seg en #11 drakt nå.

GreySerpent

Innlegg: 29225
GreySerpent
27.01.21 13:16

En drøm å spille PL, sier Martin. Sikkert derfor han valgte Real.

Walchez

Innlegg: 4074
Walchez
27.01.21 13:16
DennisB: Tror vi nordmenn er mer redd for at han ikke vil lykkes, enn engelskmenn.

Tror dette er en blanding av frykt for at han ikke vil lykkes, typisk norsk skepsis, janteloven og rivalisering fra supportere fra andre lag som ikke ønsker at han skal lykkes slik at vi blir bedre som et resultat av det. 

Det blir dog spennende å se hvilket nivå han er på fysisk og ferdighetsmessig etter å ha spilt lite det siste året. 

DennisB

Innlegg: 17966
DennisB
27.01.21 13:20
LaGoeba: Det er fortsatt det i hodet hans som er mitt lille spørsmålstegn til han. Hvor mye risiko tør han å spille på i starten, feks.

Ja, det er en liten usikkerhet knyttet til dette. Man samtidig tror jeg ikke han hadde valgt Arsenal og PL om han ikke var 100% klar for å gå all inn. Dette er en liga han ikke kan gjemme seg litt bort i, og det vet Martin godt selv.

Jeg er gira, håper han debuterer mot United :)

DennisB

Innlegg: 17966
DennisB
27.01.21 13:21
Walchez: Tror dette er en blanding av frykt for at han ikke vil lykkes, typisk norsk skepsis, janteloven og rivalisering fra supportere fra andre lag som ikke ønsker at han skal lykkes slik at vi blir bedre som et resultat av det.

Ja, det er vel godt beskrevet. Og det fokuset vi får som følge av dette, tror jeg gagner oss ut sesongen. Win/win :)

LaGoeba

Innlegg: 21502
LaGoeba
27.01.21 13:24
DennisB: Ja, det er en liten usikkerhet knyttet til dette. Man samtidig tror jeg ikke han hadde valgt Arsenal og PL om han ikke var 100% klar for å gå all inn. Dette er en liga han ikke kan gjemme seg litt bort i, og det vet Martin godt selv.

Absolutt, 100% enig i dette, og har touchet innom det selv tidligere. Martin kjenner nok at både kroppen og kneet er klar for mer ball, og det er veldig positivt. Jeg håper bare inderlig at han tør å spille på risiko fra første sekund, for det har han ferdighetene til. 

Cowpunk

Innlegg: 522
Cowpunk
27.01.21 13:28
Walchez: In each of Arsenal's last three Premier League matches they've won the ball back on six occasions in the attacking third, a tally they'd only reached once since the second weekend of the season previously. The press is definitely starting to build in efficacy.

Så kampen i går på en eller annen kanal med Keown som kommentator. Han skrøt uhemmet av den jobben ESM gjør i press-spill og gjenvinningsfasen. Laget har fått en helt ny dimensjon i spillet sitt med hans inntreden. Det er vel først og fremst offensivt de fleste har sett en kraftig bedring med han i startelleveren, men Keown trakk flere ganger fram at den defensive jobbing til ESM har ført til langt flere gjenvinninger og dermed flere overgangsmuligheter og avslutninger på mål. Hvis MØ skal rullere litt med ESR blir det interessant å se hvordan han takler denne delen av spillet. 

Arsenal61

Innlegg: 366
Arsenal61
27.01.21 13:29

Noen som vet når kontrakt med RM går ut for MØ

LaGoeba

Innlegg: 21502
LaGoeba
27.01.21 13:30
Arsenal61: Noen som vet når kontrakt med RM går ut for MØ

2023

DennisB

Innlegg: 17966
DennisB
27.01.21 13:33
LaGoeba: Absolutt, 100% enig i dette, og har touchet innom det selv tidligere. Martin kjenner nok at både kroppen og kneet er klar for mer ball, og det er veldig positivt. Jeg håper bare inderlig at han tør å spille på risiko fra første sekund, for det har han ferdighetene til.

Og som supporter, så må jeg nesten legge til at å spille på risiko er helt greit også om det ikke alltid lykkes, bare vi ser intensjonene og planen bak. Man må nødvendigvis risikere noe, for å skape noe. 

Arsenal-supportere er kanskje ikke av det mest tålmodige slaget, og slakter gjerne spillere i tidligste laget, men jeg tror Martin får litt slack dersom han i hvertfall prøver, og ikke bare spiller på det sikre. Han er hentet for å skape, ikke for å hovedsaklig spille støttepasninger.

Så ja, jeg håper han tør, og går for det. Dette er et stort utstillingsvindu, nå som han ikke helt lykkes for tiden i RM.

(Innlegget ble redigert 27.01.21 13:36)

Tranquillo

Innlegg: 8794
Tranquillo
27.01.21 13:53

Sålenge Zidane er trener i RM, så er sjansen uhyre høy for at Ødegaard forblir i Arsenal etter lånetiden. Men han trenger spilletid.

Manoon

Innlegg: 215
Manoon
27.01.21 14:00
Tranquillo: Sålenge Zidane er trener i RM, så er sjansen uhyre høy for at Ødegaard forblir i Arsenal etter lånetiden. Men han trenger spilletid.

Men hva er sjansen for at Zidane er trener i RM ved endt sommervindu 2021? Så lenge Zidane ikke vinner noe i år, tipper jeg at han forsvinner etter sesongen, og da tviler jeg på om Florentino Perez og de andre RM-toppene er villige til å slippe han.

Enzino

Innlegg: 40345
Enzino
27.01.21 14:03
GreySerpent: En drøm å spille PL, sier Martin. Sikkert derfor han valgte Real.

1. Det går vel an å ha mer en en drøm? Han sier ikke at det er drømmen. Han sier en drøm. De aller fleste gutter som spiller fotball i Norge drømmer om å spille i PL. 

2. Sjekk ut det første intervjuet av ham. Der sier han rett ut at valget å gå til Real ikke var hans beslutning (innforstått, han var 15 år og faren bestemte). Nå skal jeg ikke påstå at 15-år gamle Martin ønsket PL foran Real. For det tror jeg ikke selv heller. Men det er et godt poeng her likevel. Det valget ble faktisk tatt av noen over ham, og han var neppe voksen nok til å klare å se alle konsekvensene av klubbvalget heller. Få 15-åringer er så modne.

3. Hva skal han si? "Jeg liker ikke PL, men akkurat nå var dette det beste tilbudet på bordet, så jeg spiller her som en leiesoldat så jeg kan komme meg tilbake til Spania!"?

Tranquillo

Innlegg: 8794
Tranquillo
27.01.21 14:03
Manoon: Men hva er sjansen for at Zidane er trener i RM ved endt sommervindu 2021?

Nei, godt spørsmål. Klarer ikke helt se for meg at Perez skal kaste Zidane på hue og ræva ut, en klubblegende og Perez sin kjæledegge. 

Men rapportene skal ha det til at han ryker om det blir null titler, som jeg så inderlig håper, er så vanvittig å se hvordan enkelte talenter blir kverka ut av laget, gang på gang. 

Enzino

Innlegg: 40345
Enzino
27.01.21 14:05
LaGoeba: Jeg håper bare inderlig at han tør å spille på risiko fra første sekund, for det har han ferdighetene til.

Jeg mistenker at han trenger et par kamper til å venne seg til tempoet. Men jeg håper jeg tar feil, og at han skinner fra første minutt.

Bukayo

Innlegg: 1184
Bukayo
27.01.21 14:09

Tipper MØ kommer inn på lørdag for å hente opp ledelsen utd har. 

Enzino

Innlegg: 40345
Enzino
27.01.21 14:10
Tranquillo: Nei, godt spørsmål. Klarer ikke helt se for meg at Perez skal kaste Zidane på hue og ræva ut, en klubblegende og Perez sin kjæledegge.  Men rapportene skal ha det til at han ryker om det blir null titler, som jeg så inderlig håper, er så vanvittig å se hvordan enkelte talenter blir kverka ut av laget, gang på gang.

Så vi er der at vi som Arsenal-supportere bør holde med Real og serie og CL da? Det er jo interessant.

Serien tror jeg blir tøff å vinne. AM virker rett og slett for solide. Men hvis AM går på en liten formdupp, så blir det nok Real. Ser ingen andre som kan utfordre der akkurat nå.

I CL blir det den sedvanlige søken etter marginene i de viktigste kampene. Ikke utenkelig med en Real-tittel der, men det er ikke veldig sannsynlig.

Copa del Rey er de vel antakelig favoritter? Eller er AM foran der også?

Wellewinhio

Innlegg: 15239
Wellewinhio
27.01.21 14:26
Enzino: Copa del Rey er de vel antakelig favoritter?

Mener de røk ut der for ikke så lenge siden.

Walchez

Innlegg: 4074
Walchez
27.01.21 14:32
Enzino: Copa del Rey er de vel antakelig favoritter? Eller er AM foran der også?

Det ville vært rart siden de ble slått ut av Alcoyano i forrige runde. Et lag som spiller i Segunda Division B (samme nivå som Real Madrid B)

Bukayo

Innlegg: 1184
Bukayo
27.01.21 14:34

Både Atletico Madrid og Real Madrid er ute av Copa del Rey. Zidane får vel ikke sparken om han blir nr 2 i serien og ryker i semien i CL? Real Madrid møter Atalanta i åttedels. Ryker de der lever Zidane farlig.

dalagubbe

Innlegg: 9740
dalagubbe
27.01.21 14:43

Zidane er en håpløs trener, nytter ikke å utvikle seg i RM så lenge han er der, tipper denne bruken av oldinger i RM kommer til å slå tilbake for alvor snart, om det ikke allerede har startet..

Walchez

Innlegg: 4074
Walchez
27.01.21 14:57
dalagubbe: Zidane er en håpløs trener, nytter ikke å utvikle seg i RM så lenge han er der, tipper denne bruken av oldinger i RM kommer til å slå tilbake for alvor snart, om det ikke allerede har startet.

Det er nok av grådige agenter som vil selgerne spillerne sine dit, samt mange spillere som fortsatt drømmer om å spille for Real Madrid eller Barcelona. Det er mange land hvor dette er den store drømmen. Spesielt i Sør-Amerika

LaGoeba

Innlegg: 21502
LaGoeba
27.01.21 15:11
dalagubbe: Zidane er en håpløs trener, nytter ikke å utvikle seg i RM så lenge han er der, tipper denne bruken av oldinger i RM kommer til å slå tilbake for alvor snart, om det ikke allerede har startet..

Det store problemet til Real er det har handlet inn til feil type trener. Eller de trenerne som har fått sjansen til overgangspolitikken til Real har aldri fått i nærheten av nok tid før de har fått sparken.

TAdams6

Innlegg: 39571
TAdams6
27.01.21 15:31

Kjekt med Martin Ødegaard til Arsenal. Håper han viser hva han er god for det neste halve året. Er spent på hva pressen i Norge vil gjøre nå framover. Skal bli godt å få mer gratis oppmerksomhet. Å fronte Arsenal er alltid fornuftig.

OldSailor

Innlegg: 344
OldSailor
27.01.21 15:47

MØ i Arsenal blir spennende, og at Arteta har planer for ham i sitt prosjekt synes klart. Håper han får tid og spilletid så er han fotballklok nok til å bli et fint tilskudd i stallen. Det laget har prestert i den senere tid er veldig bra, og kampen mot MU til helgen gleder jeg meg til. Håper at vi kan stille vårt sterkeste mannskap, for da skal de få noe å Bryne seg på i MU. Veien opp til en topp 4 plassering synes plutselig mulig, det trodde jeg ikke i de mørkeste stunder. COYG...

Bukayo

Innlegg: 1184
Bukayo
27.01.21 16:29

Med Berge skadet blir Ødegaard eneste nordmann i PL som kan få spilletid i nærmeste fremtid. Og arsenal eneste PL klubb med en nordmann på banen 

Hvis ikke Stefan Johansen blir registrert for spill igjen da. 

(Innlegget ble redigert 27.01.21 16:31)

Enzino

Innlegg: 40345
Enzino
27.01.21 16:36
TAdams6: Er spent på hva pressen i Norge vil gjøre nå framover.

Med tanke på hvordan norsk presse i gjennomsnitt behandler Arsenal, så blir det nok mye "Arsenal tapte fordi MØ bare fikk 10 min på slutten" type overskrifter... hehe...

Enzino

Innlegg: 40345
Enzino
27.01.21 16:43
Walchez: Det ville vært rart siden de ble slått ut av Alcoyano i forrige runde. Et lag som spiller i Segunda Division B (samme nivå som Real Madrid B)

Hadde jeg ikke fått med meg. Takk for info. Kanskje ikke så rart Zidane ikke sitter veldig trygt. Var jo close til CL-exit også, men reddet seg inn igjen.

DennisB

Innlegg: 17966
DennisB
27.01.21 16:45
Enzino: Med tanke på hvordan norsk presse i gjennomsnitt behandler Arsenal, så blir det nok mye "Arsenal tapte fordi MØ bare fikk 10 min på slutten" type overskrifter... hehe...

Eller kanskje vi kommer litt ut av skyggen igjen?

Arsenal har vært en hoggestabbe og en parantes for norsk media i mange, mange år. Til tider et ganske pinlig skue. Mye skyldes journalistenes fetisj for United og Liverpool, og et City som har dominert lenge.

Time for change nå, eller?

Klikk for å gå tilbake til toppen