Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
FrannyLee

Innlegg: 20959
FrannyLee
08.03.21 20:55
Enzino: Nytt CL format kan vel antakelig gi oss større sjanse til deltakelse. https://www.dagbladet.no/sport/naere-nytt-format/73502206 Men jeg må si at jeg synes det blir veldig rart hvis man skal få wild card basert på tidligere prestasjoner. Hvis det ikke blir en veldig objektiv ranking, så risikerer man hard lobbying og masse rare avgjørelser. Blir det skjønn, så åpner det opp for korrupsjon også.

FOTBALLEN er ødelagt

LaGoeba

Innlegg: 22579
LaGoeba
08.03.21 21:03
Enzino: https://www.dagbladet.no/sport/naere-nytt-format/73502206

Uten å dra tråden alt for off-topic, men dette forslaget gir meg helt magesår. Vil drepe interessen for min del enda mer.

DennisB

Innlegg: 18607
DennisB
08.03.21 21:15
Enzino: Chelsea er gode nå. Ser ut som om lagene fra 5. plass og nedover på tabellen får det veldig trangt for åpning til CL, hvis ikke Leicester kollapser totalt.

Ny seier, 8-3-0 siden managerskiftet, 13-2 i mål. Ny clean sheet.

Ikke verst av bråkmakeren Tuchel altså :)

Tror Chelsea tar 2.plassen. City er et nummer for store for alle i år.

(Innlegget ble redigert 08.03.21 21:16)

Enzino

Innlegg: 40874
Enzino
08.03.21 21:43
LaGoeba: Uten å dra tråden alt for off-topic, men dette forslaget gir meg helt magesår. Vil drepe interessen for min del enda mer.

Jeg ville ikke brukt de ordene (kødda!).

Men jeg ville ikke gå så langt. Likevel må jeg si at jeg på prinsipielt grunnlag er VELDIG usikker på om jeg vil kunne klare å nyte en eventuell deltakelse i CL som går på gamle meritter etter en (for) svak sesong i PL.

For det blir veldig feil.

Og hvis det blir helt åpent og subjektivt, så det åpner for mer korrupsjon i fotballen i tillegg, så er jeg nok der du er.

Enzino

Innlegg: 40874
Enzino
08.03.21 21:46
DennisB: Ikke verst av bråkmakeren Tuchel altså :)

Nja. Tror vel ikke du kan konkludere om det går gærnt fordi han er bråkmaker, etter så kort tid.

Mou er ekstremeksemplet, og han har jo nesten alltid klart å skape gode resultater, før han begynner å tære på relasjonene og det går galt.

Men Tuchel skal ha stor cred for den snuoperasjonen han har gjort i Chelsea. Nå spiller de jo slik mange forventet at de skulle spille etter sommervinduet. Og akkurat nå ser de ut som en outsider til tittelen neste sesong.

Enzino

Innlegg: 40874
Enzino
08.03.21 21:47
FrannyLee: FOTBALLEN er ødelagt

Ikke helt, men dessverre stadig mer og mer.

DennisB

Innlegg: 18607
DennisB
08.03.21 21:54
Enzino: Nja. Tror vel ikke du kan konkludere om det går gærnt fordi han er bråkmaker, etter så kort tid.

Mulig jeg bare er trøtt, og ikke klarer å smelte denne setningen, men mitt ståsted er altså at jeg ikke ser på Tuchel som den bråkmakeren noen tror han er. Langt i fra egentlig. Jeg tror på et steady samarbeid også over tid med Chelsea, noe jeg også tror vi hadde fått, om vi hadde reagert den gangen vi hadde sjansen.

Mourinho er Mourinho, Tuchel er Tuchel.

(Innlegget ble redigert 08.03.21 21:56)

FrannyLee

Innlegg: 20959
FrannyLee
08.03.21 22:07
DennisB: Mulig jeg bare er trøtt, og ikke klarer å smelte denne setningen, men mitt ståsted er altså at jeg ikke ser på Tuchel som den bråkmakeren noen tror han er. Langt i fra egentlig. Jeg tror på et steady samarbeid også over tid med Chelsea, noe jeg også tror vi hadde fått, om vi hadde reagert den gangen vi hadde sjansen. Mourinho er Mourinho, Tuchel er Tuchel.

It take's two to tango gjelder vel her som i alle andre sammenhenger

Enzino

Innlegg: 40874
Enzino
08.03.21 22:23
DennisB: Mulig jeg bare er trøtt, og ikke klarer å smelte denne setningen, men mitt ståsted er altså at jeg ikke ser på Tuchel som den bråkmakeren noen tror han er. Langt i fra egentlig. Jeg tror på et steady samarbeid også over tid med Chelsea, noe jeg også tror vi hadde fått, om vi hadde reagert den gangen vi hadde sjansen. Mourinho er Mourinho, Tuchel er Tuchel.

Feilformulering av meg. Jeg manglet et "ikke" der.

Men det virket som om du pga. de gode resultatene helt i starten, konkluderer allerede nå at Tuchel ikke er bråkmaker slik andre sier.

Da var poenget mitt at om du eller de som mener motsatt har rett, så ville det uansett ikke ha kommet til overflaten ennå. Så det er too soon to call.

Men mulig du skrev det mer på fleip enn alvor.

Thomas.R.O

Innlegg: 471
Thomas.R.O
08.03.21 23:20
DB_TH_YS: VARsenal

Vi har alltid dommerne og VAR sykt i mot oss... føler det kamp etter kamp

Wellewinhio

Innlegg: 15305
Wellewinhio
08.03.21 23:41
Enzino: Jeg synes faktisk det er rart at vi skal måtte ta 3 sesonger på rad mid table. Jeg nekter å tro at spillerstallen vår er så dårlig.

Og det er jeg helt enig i. Hvis man ser null form for forbedring så bør man virkelig ikke ha en trener i 3 år, men for meg så er det prosessen som er det viktigste. Tror jeg at å fortsette med Arteta er det som gir det beste resultatet langsiktig er det viktigste spørsmålet for meg når jeg vurderer en trener. Under Emery trodde jeg ikke det. Jeg så kun regresjon i spill. 

Under Arteta derimot mener jeg at vi helt klart ser stadig bedre ut, spesielt siden jul. Med unntak av City-og Villa-kampen syns jeg vi har vært best, og som regel klart best. Det som har felt oss er personlige feil. Jeg skal ikke si at det er normalfordelt, men jeg tror ikke dey er feil å si at vi har blitt i overkant hardt straffet for disse. Med en reduksjon av disse og mindre straffet for det tror jeg resultatene hadde sett noe bedre ut. I tillegg har vi blitt dømt litt bort i tillegg. Jeg tror at i en normalsesong på disse to punktene så hadde vi enten vært topp 4 eller vaket rundt der per nå. Og det er i en sesong hvor vi var begredelige nesten hele første halvdel. 

Så mitt litt lettdrukne poeng er at prosessen per nå er veldig positiv. Vi spiller fotball som tilsier at vi et veldig mye bedre enn tabellplasseringen tilsier, og da er det kortsiktig og dumt å sparke Arteta. 

DennisB

Innlegg: 18607
DennisB
08.03.21 23:56
Enzino: Men det virket som om du pga. de gode resultatene helt i starten, konkluderer allerede nå at Tuchel ikke er bråkmaker slik andre sier.

Nei, absolutt ikke. Det har ingenting med resultatene å gjøre etter 11 kamper. Trodde det var klart nå at jeg ikke ser på ordet bråkmaker som betegnende for Tuchel i det hele tatt, og i hvertfall ikke i et potensielt forhold til vår klubb, ledelse og våre spillere.

Tuchel er bare etter mitt syn en klasse-manager, som vi kunne ha trengt i Arsenal.

(Innlegget ble redigert 08.03.21 23:57)

Enzino

Innlegg: 40874
Enzino
09.03.21 10:32
DennisB: Trodde det var klart nå at jeg ikke ser på ordet bråkmaker som betegnende for Tuchel i det hele tatt, og i hvertfall ikke i et potensielt forhold til vår klubb, ledelse og våre spillere.

Det var veldig klart ja.

Men når du mener det, og samtidig refererer til resultatene hans på kort tid i Chelsea, så høres det etter logisk språklig forståelse, som at du mener at det er en sammenheng mellom de to tingene. 

Når han har en historikk for å komme på kant med andre i ledelsen i de klubben han har vært, så forstår jeg ikke helt hvordan du begrunner troen på at det ikke skal skje i Chelsea, eller skulle hypotetisk ikke skjedd i Arsenal om vi hadde hentet ham. Uten at det er så viktig, for det hele er rimelig hypotetisk per i dag.

DennisB

Innlegg: 18607
DennisB
09.03.21 12:25
Enzino: Når han har en historikk for å komme på kant med andre i ledelsen i de klubben han har vært, så forstår jeg ikke helt hvordan du begrunner troen på at det ikke skal skje i Chelsea, eller skulle hypotetisk ikke skjedd i Arsenal om vi hadde hentet ham. Uten at det er så viktig, for det hele er rimelig hypotetisk per i dag.

Du så kanskje ikke smilefjeset mitt? Ironi er ikke helt enkelt å formidle på nett skjønner jeg.

Til det jeg siterer: Helt andre forutsetninger, og spesielle og individuelle forhold, som jeg har forklart et par ganger nå. Bl.a. franske sportsdirektører med et fransk temperament og ego (jeg har støtt på noen slike opp igjennom årene..), og som forventer CL-triumf, jeg skjønner ikke engang at dette kan sammenlignes. Jeg snur på det, og kan heller ikke forstå at dette skulle bli et problem i Arsenal.

Men dette blir uansett hypotetisk. Sjansen er kanske større i Chelsea, uten at jeg ser sannsynligheten som særlig stor der heller. Disse sakene er ikke som en drug addict, som må styre unna drugs. Merkelig hvordan man heller den veien når det gjelder Tuchel. Denne holdningen MOT Tuchel trenger å balanseres. It takes two to tango. Å være manager i en av verdens største fotballklubber er en veldig stor jobb, en jobb han absolutt mestrer. Man kan jo også skjele til andre store managere opp igjennom årene, og deres feider med både ledelse og spillere rundt seg. Dette er ikke en frøkensport.

Nok om det, saken er død som en sild for meg herfra.

(Innlegget ble redigert 09.03.21 12:55)

ONV95

Innlegg: 5813
ONV95
10.03.21 11:38

Endelig får vi overvære at Sokratis fremstår som en verdensklasse-spiller, i de to kampene mot oss. 

ONV95

Innlegg: 5813
ONV95
10.03.21 11:38

Dobbel

(Innlegget ble redigert 10.03.21 11:38)

Wellewinhio

Innlegg: 15305
Wellewinhio
10.03.21 11:41

Det er faktisk en stygg statistikk at vi ikke har noe høyere på denne listen: https://www.premierleague.com/stats/top/players/big_chance_missed

Understreker ganske tydelig problemene vi har hatt med å skape sjanser denne sesongen. 

Enzino

Innlegg: 40874
Enzino
10.03.21 16:10

Hva er oddsen for at Sokratis skader en av unggutta i løpet av dette dobbeltoppgjøret da mon tro?

ONV95

Innlegg: 5813
ONV95
10.03.21 17:39

Denne Ronaldo kunne passet godt i Arsenal.

DennisB

Innlegg: 18607
DennisB
10.03.21 18:39
ONV95: Denne Ronaldo kunne passet godt i Arsenal.

Vet du hvor vondt det gjør å få den ballen på seg eller? :)

Minner meg litt om et par situasjoner med Rosicky. En gudbenådet spiller, men fra tid til annen var det like greit å snu skinkene til.

Enzino

Innlegg: 40874
Enzino
10.03.21 19:56
DennisB: men fra tid til annen var det like greit å snu skinkene til

Det har vel hele laget gjort noen ganger under Wenger. 8-2, 6-0 og 1-5 off the top of my head.

Hansiso

Innlegg: 10685
Hansiso
11.03.21 21:42

Martin Ødegaard historisk i dag. Første nordmann som har skåret for Arsenal noen sinne.

LaGoeba

Innlegg: 22579
LaGoeba
11.03.21 21:49
Hansiso: Martin Ødegaard historisk i dag. Første nordmann som har skåret for Arsenal noen sinne.

Og for en måte å gjøre det på også. 

vike4

Innlegg: 10609
vike4
11.03.21 22:55

Godt utgangspunkt dette, men spennende vil vi garantert gjør det.

DennisB

Innlegg: 18607
DennisB
11.03.21 23:03

Ett steg nærmere CL-spill neste sesong. United ryker i denne runden, og så møter vi Rangers i kvarten. 

Litt marginer i dag, men det er lov i fotball. Det som derimot ikke er lov, er måten vi slipper inn mål på for tida. 

Vi lager underholdning i det minste nå, skaper ting begge veier. Veldig gøy med Martins kanonscoring.

Nå er det NLD neste, et av årets høydepunkter.

(Innlegget ble redigert 11.03.21 23:08)

Enzino

Innlegg: 40874
Enzino
11.03.21 23:19
DennisB: Ett steg nærmere CL-spill neste sesong. United ryker i denne runden, og så møter vi Rangers i kvarten.

Håper fortsatt på Molde i neste, men tar gjerne Granada eller Rangers, hvis vi ikke roter dette vekk.

Ellers kunne det jo være interessant å møte Villareal og Goodebening, men kan godt vente til neste runde. De kan få lov til å slå ut Tottenham i kvarten.

DennisB

Innlegg: 18607
DennisB
11.03.21 23:26
Enzino: Ellers kunne det jo være interessant å møte Villareal og Goodebening, men kan godt vente til neste runde. De kan få lov til å slå ut Tottenham i kvarten.

Ja, eller goodebening i finalen hadde vært gøy. Er litt skeptisk da, spanjakken har ganske respektabel stats i EL. Men han har tapt en finale 4-0 også..

(Innlegget ble redigert 11.03.21 23:50)

DennisB

Innlegg: 18607
DennisB
11.03.21 23:30
Enzino: Granada eller Rangers

Her snakker vi forresten Ford for alle penga.

OldSailor

Innlegg: 346
OldSailor
12.03.21 11:43
DennisB: Her snakker vi forresten Ford for alle penga.

Hmm, for å sitere golfspråket, flere «hole in one» den gang Granada var statusbil for leeenge siden ;-)

ONV95

Innlegg: 5813
ONV95
12.03.21 11:48
OldSailor: Granada var statusbil for leeenge siden ;-)

Det var vel Ford Consul som var statusversjonen av Granada?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg