Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
hillier

Innlegg: 5235
hillier
07.05.21 15:02

Wenger må ikke finne på å rote seg inn i dette. Den mannen har fått nok hets og kjenner jeg fansen rett, så tar det ikke lang tid før de er igang med mer av det samme mot ham, uansett posisjon i hierarkiet. 

Justice 96

Innlegg: 56981
Justice 96
07.05.21 15:05
VAVAVOOM: Bjarne Berntsen er ledig

Ja, men Bryne skal være interessert i Berntsen. Dere får skarp konkurranse!

busnissclass

Innlegg: 6286
busnissclass
07.05.21 15:23
hillier: Wenger må ikke finne på å rote seg inn i dette. Den mannen har fått nok hets og kjenner jeg fansen rett, så tar det ikke lang tid før de er igang med mer av det samme mot ham, uansett posisjon i hierarkiet.

Mange der ute som angrer på det nå. Alle visste jo at Wenger ikke kunne bli i Arsenal for evig, men hvem i helvete gikk med på at de kunne få en bedre manager enn Wenger.

Han kunne ha sittet ferdig kontrakten, og styret kunne ha brukt den tiden til å finne en manager. Men ærlig talt så finnes det ikke mange der ute som kunne ha gjort bedre jobb enn Wenger med budsjettet han fikk. Mange gode managere må ha en god del penger for å gjøre en god jobb.

Supportere la skylden på Wenger, og ikke på Kroenke.

Wenger var faktisk limet som holdt klubben sammen. stabilt, og ikke minst respektert.

Vi klagde på Wenger fordi vi var en topp4 klubb, og krevde enda mer av han og det hadde vi rett til å gjøre, men sinnet skulle ha vært vendt mot Kroenke og krevd at han skulle ha støttet Wenger og gitt han spillerne han ville ha.

Men slik gikk det ikke, fra Tirsdag og Onsdag's kamper, senere til Torsdag's kamper , og nå NADA!

(Innlegget ble redigert 07.05.21 15:25)

Bone8

Innlegg: 7390
Bone8
07.05.21 15:26

At Arsenal ikke har europacup neste sesong betyr vel at man må tynne stallen kraftig. Det betyr at det er lite sannsynlig at Luis, Laca, Nketiah, etc får nye kontrakter.

Spillere må også selges for å få inn midler, men det er få av de etablerte som får inn mye i overganger, med unntak av Leno, så tipper noen av talentene glipper også

Tipper Laca, Xhaka, Willock, Guendozi, Bellerin, Leno, Torreira (kanskje man kansellerer?), Kolasinac og AMN forsvinner.

Som BTA sier bør man satse på ungguttene. Ingen stjernespillere vil nok til en klubb med nedadgående bane som ikke er i Europa.

Enzino

Innlegg: 41380
Enzino
07.05.21 15:59
-V-: @David_Ornstein : "Arsenal (hierarchy) seem to think that Arteta is a part of the solution, not a key part of the problem." [@SkySportsNews]

@Enzino: "Arsenal (heirarchy) seem to be part of the problem, not the solution" [@EveryArsenalSupporter]

vike4

Innlegg: 10683
vike4
07.05.21 17:22

Jeg er ikke overrasket over at Arteta får fortsette mtp at der ikke har vært et eneste rykte om at han vil forsvinne pga de horrible resultatene. Regner med planen er at han skal få bli ca 15 kamper, så får han fyken fordi da er 21/22 sesongen også over.

Det er galskap at Arteta skal få fortsette, men samtidig er jeg ikke overrasket. Han har jobbet med kanskje den beste stallen vi har hatt på 10 år + han har fått jobbe helt i fred pga covid, men likevel er dette det vi får levert. Tenk når vi får tilbake den giftige stemningen på Emirates.

Føler i så fall at om vi går inn i neste sesong med Arteta, så vil vi dra med oss den dårlige stemningen inn i neste sesong, og ikke en ny giv.

(Innlegget ble redigert 07.05.21 17:23)

busnissclass

Innlegg: 6286
busnissclass
07.05.21 18:10

Ingenting om kampen fra i går på Arsenal.com. De skammer seg sikkert.

startelver

Innlegg: 74803
startelver
07.05.21 18:14

Hvis eierne er helt idioter så beholder  de Arteta.  Få inn noe nytt , som tenker annerledes. 

BigTonyAdams

Innlegg: 18465
BigTonyAdams
07.05.21 18:18
vike4: Han har jobbet med kanskje den beste stallen vi har hatt på 10 år +

WTF??

Av ville ting jeg har lest på VGD, så må nok dette være villeste. Du er ikke en som pleier å kødde, så tror du helt alvorlig mener det.

Siden jeg begynte å følge nøye med Arsenal (1994) er det med unntak av nettopp 94/95-laget det dårligste jeg har sett.

Men jeg ville fortsatt hatt 94/95-laget 10 av 10 ganger over dette.

De hadde ikke ferdighetene, men langt mer innsats, stolthet, vilje og ikke minst oppførte de seg som menn. Ikke som en gjeng fjortiser med instagramkontoer.

Blir flau over hvor patetiske mange av disse spillerne er, dyrt lønna erfarne spillere som ikke hadde plassa i Lillestrøm engang.

Vi har vært avhengig av guttunger å bære dette laget til en semifinale, til slutt kan det se ut som litt av lufta har gått ut av de (Saka og ESR spesielt), mens overbetalte erfarne legger inn mindre innsats enn en gammeldags bomstasjonsbetjent når det gjelder som aller mest.

Denne gjengen på millionkontrakter har blitt ydmyket av lille Fulham med ørten LÅNEspillere på innsats.

Aldri i PL-historien har vi hatt færre klassespillere, kan faktisk ikke komme på noen som hadde plassa i lag som United, City, Liverpool eller Chelsea. Tierney er klart nærmest dog, selv han er ikke noe sikkert kort i flere av dem.

Må slutte å innbille oss at dette laget er noe annet enn et maks 8-12 plass lag.

Ellers blir vi like snøblinde som enkelte Pool-supportere var under tiden de gjorde beslag på 7/8-plassen og spillere som Charlie Adam og Skrtel «herjet» for dem.

skaftetryne32

Innlegg: 2877
skaftetryne32
07.05.21 18:48
BigTonyAdams: Siden jeg begynte å følge nøye med Arsenal (1994) er det med unntak av nettopp 94/95-laget det dårligste jeg har sett.

Forskjell på stall og lag, denne stallen er bedre på papiret, enn de 3 foregående sesonger, mener jeg. 

Vi må nesten bestemme oss om det er Arteta som er problemet eller om det er spillerne, det er åpenbart problemer med noen spillere, jeg trenger ikke nevne navn alle har noen på sin personlige svarteliste, men på papiret burde dette laget være bedre, mye bedre. Jeg vet jeg sa senest i går at jeg ville gi Arteta sommeren, men jeg hadde virkelig forventet en finaleplass. Så jeg er Arteta out, igjen. Dette laget underpresterer noe vilt, det må Arteta ta på sin kappe. 

  "Må slutte å innbille oss at dette laget er noe annet enn et maks 8-12 plass lag."

Se på Aston villa forrige sesong og nå, eller Sheffield united, et lag er helt avhengig av en manager som evner og ta dem til nivået de hører hjemme på. SU overpresterte forrige sesong nå er de nok nærmere sitt nivå, men jeg vil fremdeles påstå at de underpresterer. Det er fullt mulig du er i full rant modus nå, men jeg vil bare si at det er potensiale i dette laget, mange unge lovende spillere noen av dem er nesten dømt til og ta nivået, men Arteta ser ikke ut til og ha nøkkelen. 

(Innlegget ble redigert 07.05.21 18:49)

Sukkertoppen

Innlegg: 940
Sukkertoppen
07.05.21 18:50

Forventer dem at vi er i toppen neste sesong med Arteta?Hvorfor ødelegge nok en sesong?

(Innlegget ble redigert 07.05.21 18:51)

OHorne

Innlegg: 33
OHorne
07.05.21 19:02
Manoon: Er bare å gi blanke i resten av sesongen, og kaste ut 70% av laget + manager i sommer. Bygge opp noe helt nytt med de spillerne som vil blø for laget, og heller hente folk med litt passion i spillet. Folk som bryr seg om noe annet enn hvor feit lommeboka blir ved endt karriere. Jeg er så forbanna lei av å se folk tusle rundt i press og gi faen fram til klokka bikker 80 min. Gi meg heller gutta til Sean Dyche, de ofrer i alle fall alt som heter framtidige barn i de utallige blokkene de kaster seg inn i.  Kjapt innpå Arteta også. Få det vekk. Prøvd å støtte han i 18 lange måneder, men det er en naivitet og usikkerhet som ikke kommer til å få klubben videre akkurat nå. Jeg har troa på han som manager om 20 år, men ikke nå.

Mye er galt i klubben p.t. Største problemet sportslig er for meg mentaliteten i spillergruppa. Alle lag slår oss på innsats, offervilje, guts og fighting spirit. Sånn har det vært lenge, lengre enn Arteta har vært ansvarlig. Men det var nettopp dette jeg håpte og trodde ville bedre seg med Arteta. Ordene og budskapet hans da han ble ansatt ga jo også grunn til å tro på dette. I begynnelsen kunne det også virke som det faktisk var noe i det, men det virker som mannen har rotet seg mer og mer bort. Skjønner han selv hva han holder på med lengre? Jeg er også pisslei av å se Aubameyang som kaptein, valgt av Arteta naturligvis. Gir han inntrykk av å være en  som vil gå først i krigen, blø for drakta og få med seg de andre? Utstråler han innsats, offervilje, guts og fighting spirit? I så fall ser Arteta og evt. andre som er uenige med meg noe jeg ikke ser. For meg ser han mer ut som en unnasluntrer som ikke bryr seg enn en som utstråler de nevnte tingene. Uforståelig å velge han som kaptein hvis man ønsker å få bukt med dette problemet.

OHorne

Innlegg: 33
OHorne
07.05.21 19:02
Manoon: Er bare å gi blanke i resten av sesongen, og kaste ut 70% av laget + manager i sommer. Bygge opp noe helt nytt med de spillerne som vil blø for laget, og heller hente folk med litt passion i spillet. Folk som bryr seg om noe annet enn hvor feit lommeboka blir ved endt karriere. Jeg er så forbanna lei av å se folk tusle rundt i press og gi faen fram til klokka bikker 80 min. Gi meg heller gutta til Sean Dyche, de ofrer i alle fall alt som heter framtidige barn i de utallige blokkene de kaster seg inn i.  Kjapt innpå Arteta også. Få det vekk. Prøvd å støtte han i 18 lange måneder, men det er en naivitet og usikkerhet som ikke kommer til å få klubben videre akkurat nå. Jeg har troa på han som manager om 20 år, men ikke nå.

Mye er galt i klubben p.t. Største problemet sportslig er for meg mentaliteten i spillergruppa. Alle lag slår oss på innsats, offervilje, guts og fighting spirit. Sånn har det vært lenge, lengre enn Arteta har vært ansvarlig. Men det var nettopp dette jeg håpte og trodde ville bedre seg med Arteta. Ordene og budskapet hans da han ble ansatt ga jo også grunn til å tro på dette. I begynnelsen kunne det også virke som det faktisk var noe i det, men det virker som mannen har rotet seg mer og mer bort. Skjønner han selv hva han holder på med lengre? Jeg er også pisslei av å se Aubameyang som kaptein, valgt av Arteta naturligvis. Gir han inntrykk av å være en  som vil gå først i krigen, blø for drakta og få med seg de andre? Utstråler han innsats, offervilje, guts og fighting spirit? I så fall ser Arteta og evt. andre som er uenige med meg noe jeg ikke ser. For meg ser han mer ut som en unnasluntrer som ikke bryr seg enn en som utstråler de nevnte tingene. Uforståelig å velge han som kaptein hvis man ønsker å få bukt med dette problemet.

Wompare

Innlegg: 779
Wompare
07.05.21 19:25

Hver eneste gang etter en stor nedtur, tap, prestasjoner under pari osv. så kommer frustrasjonen og kritikken.

Så er jeg som vanlig inne å rydder litt og får pepper for det. Jeg tåler pepper og noen ganger føles det nok urettferdig at jeg sletter noe.

Men, det er en del her inne , og vi elsker Arsenal og har mange forskjellige måter å uttrykke det på.

Jeg har for de som har vært her lenge bestemt meg for en ganske streng politikk når det kommer til statuser som maner til en del unødvendige kommentarer , jeg synes som de fleste at tapet i går og forsåvidt sesongen generelt har vært bais…

Men når det kommer de samme statusene flere ganger med de samme skjellsord så takler jeg ikke det fordi at jeg elsker å bli sammenlignet med Nord Korea sin leder , men fordi det er mange som ikke liker å lese side opp å side ned med skjellsord og hat ytringer. 

Så vær heller saklige, still gode spørsmål å før en diskusjon uten skjellsord. Hat og ytringer som de fleste av dere ikke hadde ønsket å lese om noe dere er glade i.

Det er mange unge her inne som skal starte på voksenlivet og da kan vi være gode forbilder.

Jeg misliker ikke alt som jeg leser.. jeg mismiker kun når det blir litt for drøyt eller at folk banaliserer og jeg selv ser at det er litt over streken.

Arteta, spillerne og de som jobber i klubben ønsker nok det samme som oss , men denne sesongen har det gått helt skeis..

Eieren derimot - vi får starte der så ser vi hva som skjer når det skal ryddes opp.

Kom igjen folkens !!

La oss dra lasset sammen.

Arsenal skal opp igjen!!!

BigTonyAdams

Innlegg: 18465
BigTonyAdams
07.05.21 19:25
skaftetryne32: Forskjell på stall og lag, denne stallen er bedre på papiret, enn de 3 foregående sesonger, mener jeg.  Vi må nesten bestemme oss om det er Arteta som er problemet eller om det er spillerne, det er åpenbart problemer med noen spillere, jeg trenger ikke nevne navn alle har noen på sin personlige svarteliste, men på papiret burde dette laget være bedre, mye bedre. Jeg vet jeg sa senest i går at jeg ville gi Arteta sommeren, men jeg hadde virkelig forventet en finaleplass. Så jeg er Arteta out, igjen. Dette laget underpresterer noe vilt, det må Arteta ta på sin kappe.    "Må slutte å innbille oss at dette laget er noe annet enn et maks 8-12 plass lag." Se på Aston villa forrige sesong og nå, eller Sheffield united, et lag er helt avhengig av en manager som evner og ta dem til nivået de hører hjemme på. SU overpresterte forrige sesong nå er de nok nærmere sitt nivå, men jeg vil fremdeles påstå at de underpresterer. Det er fullt mulig du er i full rant modus nå, men jeg vil bare si at det er potensiale i dette laget, mange unge lovende spillere noen av dem er nesten dømt til og ta nivået, men Arteta ser ikke ut til og ha nøkkelen.

Hvorfor er de bedre på papiret? Hva har de prestert denne sesongen kontra de tre siste sesongene som tilsier det?

Nei vi må ikke bestemme oss, det kan faktisk også være mulig begge er for dårlig.

For all del, artig med lag som underpresterer og overpresterer, men vi har vært der vi er stabilt over hele sesongen og enda verre i snart tre år. Jeg kunne tatt med siste sesongen til Wenger også, men da var ikke så mange av de som er her nå lenger.

Ja, jeg koker over av middelmådighetene som kan gjemme seg med sine millionlønninger og som er blant de best betalte i verden, bak en presset manager og en upopulær eier.

Det er mye talent der blant de, men det er ikke slik at de skal bære laget og klubben, mens de erfarne halter med.

Men sånn er det blitt, våre beste har vært Tierney, Saka, ESR og når han har fått sjansen Martinelli.
Det skulle vært Aubameyang, Partey, Willian, Bellerin, Gabriel, Leno, Pepe og Lacazette basert på erfaring, dyr prislapp og en meget god lønn.

Ingen av de sistnevnte er har stått opp denne sesongen, tatt tak, vist ansvar og ledet våre unge gutter i kampene, det er de førstnevnte du hører roper, ser jobber hardest og tar tak i kampene.

Da er det ikke bare å bestemme seg om det er Arteta eller spillerne.

Fotball er alltid ferskvare og for mange har mugg på seg til å bli solgt som nystekt brød nå.

Dette problemet forsvinner ikke med Benitez eller Sarri, dette må ryddes grundig fra toppen og ned.

Begynn med han som gir mest f... i Stan Kroenke, så får de bare følge på.

Å spille for og være en del av Arsenal er enorm ære og et stort privilegeum, det er på tide for mange av de å begynne vise seg kontrakten verdig.

DennisB

Innlegg: 18937
DennisB
07.05.21 19:32
skaftetryne32: Forskjell på stall og lag, denne stallen er bedre på papiret, enn de 3 foregående sesonger, mener jeg.  Vi må nesten bestemme oss om det er Arteta som er problemet eller om det er spillerne, det er åpenbart problemer med noen spillere, jeg trenger ikke nevne navn alle har noen på sin personlige svarteliste, men på papiret burde dette laget være bedre, mye bedre. Jeg vet jeg sa senest i går at jeg ville gi Arteta sommeren, men jeg hadde virkelig forventet en finaleplass. Så jeg er Arteta out, igjen. Dette laget underpresterer noe vilt, det må Arteta ta på sin kappe.    "Må slutte å innbille oss at dette laget er noe annet enn et maks 8-12 plass lag." Se på Aston villa forrige sesong og nå, eller Sheffield united, et lag er helt avhengig av en manager som evner og ta dem til nivået de hører hjemme på. SU overpresterte forrige sesong nå er de nok nærmere sitt nivå, men jeg vil fremdeles påstå at de underpresterer. Det er fullt mulig du er i full rant modus nå, men jeg vil bare si at det er potensiale i dette laget, mange unge lovende spillere noen av dem er nesten dømt til og ta nivået, men Arteta ser ikke ut til og ha nøkkelen.

Dette.

Stallen er ikke så hakkende gæern, og det er derfor jeg hele tiden har hatt trua. Det funker bare ikke et sted mellom spillerne og manageren. 

Det er flere spillere vi selvsagt godt kan sende på dør, men i år har vi faktisk skrytt av at balansen vår har blitt bedret, noen gode kjøp de siste par årene ga litt optimisme igjen. En sakte overgang til at flere unggutter har fått sjansen, og en bedre balanse mellom gammelt og nytt.

Problemet er bare at uttakene og det taktiske ikke på noen måte har stått i stil med hva jeg og mange med meg, har forventet. Hvor ofte har vi ikke revet oss i håret i fortvilelse i år over laguttak og/eller taktikk og spillestil? Vi har vist null identitet.

Det må Arteta ta på sin kappe. Det har ikke funket, det må vi bare innse. Jeg er 100% sikker på at mange andre managere hadde fått mer, kanskje mye mer også, ut av akkurat denne stallen.

Det er langt i fra en god årgang vi har i år, men så ille som vi framstår, skal ikke disse gutta være.

(Innlegget ble redigert 07.05.21 19:43)

LaGoeba

Innlegg: 24912
LaGoeba
07.05.21 19:41
Wompare: Jeg tåler pepper og noen ganger føles det nok urettferdig at jeg sletter noe.

Sletter hva da?

Resten av innlegget høres ut som en moderator i en eller annen Facebook-gruppe eller lignende.

(Innlegget ble redigert 07.05.21 19:44)

skaftetryne32

Innlegg: 2877
skaftetryne32
07.05.21 19:46
BigTonyAdams: Hvorfor er de bedre på papiret? Hva har de prestert denne sesongen kontra de tre siste sesongene som tilsier det?

Vel det er jo derfor jeg sier på papiret, kom igjen ser man på stallen så er det jo åpenbart at vi burde være i stand til og skape sjanser, syns du ikke ? Men vi skaper jo ikke sjanser, Hva er årsaken til det tror du ? Vi dribler nesten ikke, vi slår høye sløve innlegg på spisser og offensive spillere som ikke akkurat er konger i lufta, er dette deres naturlige spill, vi slår nesten aldri i bakrom, vi stopper opp oftere enn bussen. 

"Nei vi må ikke bestemme oss, det kan faktisk også være mulig begge er for dårlig."

Nah sorry kamerat, men dette laget underpresterer, som sagt det er enkelte spillere som kunne vært byttet ut, men det er ingen som er så forferdelige som en skulle tro når en leser kamptråd. 

"Det skulle vært Aubameyang, Partey, Willian, Bellerin, Gabriel, Leno, Pepe og Lacazette basert på erfaring, dyr prislapp og en meget god lønn."

De fungerer kun under visse forutsetninger, sånn er fotballen, de må ha rammer, struktur en taktikk. De må drilles og koordineres så de tenker likt, dette ser ikke ut til og skje, vi tok en gamble med en rookie og det gikk åt skogen.  

"Begynn med han som gir mest f... i Stan Kroenke, så får de bare følge på."

ja det skjer neppe med det første, men vi får prøve og presse han ut så godt vi kan så kanskje det faktisk skjer.

skaftetryne32

Innlegg: 2877
skaftetryne32
07.05.21 19:46
LaGoeba: Sletter hva da? Resten av innlegget høres ut som en moderator i en eller annen Facebook-gruppe eller lignende.

Oki jeg er overbevist. 

Sukkertoppen

Innlegg: 940
Sukkertoppen
07.05.21 19:52

Confirmed by Uefa: no competition ban for 9 of 12 rebel ESL clubs (excluding Real Madrid, Barca, Juve). Nine clubs will make collective €15m donation to good causes; lose 5% of Uefa comp revenues next season

At vi taper 5 prosent neste sesong lever vi fint med siden vi ikke er med. Men den donasjonen bet oss litt i ræva. Alle monner drar i denne fattige klubbkassa

Orake1et3

Innlegg: 4064
Orake1et3
07.05.21 20:05
BigTonyAdams: Det sier langt mer om hvor forferdelig dårlig jobb Lampard gjorde med Chelsea, etter å ha fått handlet for over 2 milliarder kontra noe annet.

Lampard kom inn før en sesong med transfernekt og med 2 milliarder i spillersalg (Hazard, Morata m.fl). Samme sesong handlet Arsenal for 1,5 mrd (Pepe, Cebellos, Luiz mfl) og de fleste eksperter spådde de før Chelsea på tabellen. 

Lampard klarte like fullt å få den viktige fjerdeplassen med Chelsea, med nøkkelspillere som spilte Championship året før (Mount, James, Abraham, Odoi, Tomori, Gilmour mfl.). Arsenal, med sin erfarne og dyre stall klarte en imponerende 8 plass.

Så, hvis Tuchel er langt bedre enn Lampard, mens Lampard har prestert langt bedre enn Arteta; hvor talentløs er da Arteta?

Altså, hvis han var Chelsea-manager ville han fått fyken etter forrige sesong og hvis han var Everton, Leicester eller West Ham manager ville han fått fyken til jul. Det  er helt utrolig at dere fortsatt forsvarer han. 

BigTonyAdams

Innlegg: 18465
BigTonyAdams
07.05.21 20:09
skaftetryne32: Vel det er jo derfor jeg sier på papiret, kom igjen ser man på stallen så er det jo åpenbart at vi burde være i stand til og skape sjanser, syns du ikke ? Men vi skaper jo ikke sjanser, Hva er årsaken til det tror du ?

Svarer på det siste aller først.

Fordi det papiret er ikke så fint som vi tror det er eller har trodd.

Mangt mulig at èn av dem eller flere kunne vært bedre under andre rammer, men nå har de lang tid til å bevise det og for mange av de står til stryk.

Cowpunk

Innlegg: 619
Cowpunk
07.05.21 20:11

Vi har vært med i CL og EL hvert år i et kvart århundre. En historisk bragd! Det er bare naturstridig hvis vi opprettholde denne kvaliteten ytterligere ti år. Vi må leve med noen litt magre år så er vi tilbake igjen. Jeg synes Arteta har gjort en elendig jobb. Mange rare bytter og snodige taktiske tilnærminger til kampene. Han har heller ikke klart å få spillerne til å yte maks innsats - noe som er helt grunnleggende for å vinne kamper på dette nivået. Han minner faktisk mer og mer om Emery!!! Jeg har tro på at Arteta også neste sesong klarer å få oss på øvre halvdel - så jeg gir han en sesong til. 

BigTonyAdams

Innlegg: 18465
BigTonyAdams
07.05.21 20:15
Orake1et3: hvor talentløs er da Arteta?

Ikke bedre enn Lampard.

Ikke at det har noe med saken å gjøre og poenget består at Lampard fikk fryktelig lite ut av en veldig dyr og god stall.

Noe Tuchel har bevist til gangs.

startelver

Innlegg: 74803
startelver
07.05.21 20:36
Wompare: Så er jeg som vanlig inne å rydder litt og får pepper for det.

Har du postet på feil forum ?  Ikke er du moderator og ikke er det mange småunger her. Vil tro snittalderen er 40+ 

skaftetryne32

Innlegg: 2877
skaftetryne32
07.05.21 20:49
BigTonyAdams: Fordi det papiret er ikke så fint som vi tror det er eller har trodd.

Så vil du fortsette med Arteta ? 

Sukkertoppen

Innlegg: 940
Sukkertoppen
07.05.21 21:25

Joe Willock fikk sitt PL gjennombrudd denne sesongen. Hos Newcastle. Skulle ønske han kunne prøve seg neste sesong. Selger vi han i sommer, må vi i det minste sikre oss noen videresalgsklausuler. 5 mål har han for Newcastle etter jul. At de leder borte mot Leicester, og tok poeng på Anfield, og er generelt i god form med seire over West Ham og poeng mot Spurs på de siste kampene, setter seieren vår på St.james i helgen i et veldig godt lys. 

(Innlegget ble redigert 07.05.21 21:31)

-V-

Innlegg: 617
-V-
07.05.21 21:29

En midtbanespiller som scorer bra med mål. Han fortjener en sjanse neste sesong med en ny manager. 

ONV95

Innlegg: 6080
ONV95
07.05.21 21:40

Flere her vil ha Rodgers. En klassisk bottler, og vil i så måte passe bra i Arsenal.

Han roter bort CL plassen igjen. Patetisk

sfv

Innlegg: 2221
sfv
07.05.21 21:54
ONV95: Han roter bort CL plassen igjen.

Håper West Ham tar den siste plassen.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg