Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Sukkertoppen

Innlegg: 940
Sukkertoppen
09.05.21 09:03

Guendouzi er hvertfall ikke løsningen. Neste takk. Det er vel eneste positive med å beholde arteta, at guendouzi ikke kommer tilbake. Bør få litt penger for han. 

(Innlegget ble redigert 09.05.21 09:03)

Sukkertoppen

Innlegg: 940
Sukkertoppen
09.05.21 11:58

Yves Bissouma has asked to be allowed to leave Brighton and Hove Albion at the end of the season amid interest from a trio of the Premier League’s wealthiest clubs. The south coast club are open to a summer sale should their valuation of around £30 million be met. [@TimesSport]

Arsenal, Liverpool and Manchester City have all inquired about the availability of the Mali international. Arsenal’s interest in Bissouma is also a longstanding one, with pressure now intensifying on manager Mikel Arteta, technical director Edu and the club’s American owners.

A close friend of Bissouma's told football london that he 'loves the Premier League' and would choose Arsenal over any other Premier League club if they came in for him. [@Football_LDN]

There is also the added bonus of the Mali international's close relationship with his former Lille teammates and current Arsenal pair Nicolas Pepe and Gabriel, with the pair are understood to speak regularly.

 

Hansiso

Innlegg: 10731
Hansiso
09.05.21 12:39
Sukkertoppen: A close friend of Bissouma's told football london that he 'loves the Premier League' and would choose Arsenal over any other Premier League club if they came in for him.

En skal jo være forsiktig med å tro alt man leser, men om dette stemmer, så er jo det nok en grunn til å tro at Arsenal ikke skal være altfor redde for at deres stratus fra spillere rundt om i verden ikke er helt ødelagt enda. Det er fortsatt en respektert klubb med sterk historie og et godt oppfylt troféskap. Her er det forventet at man presterer på topp fra starten av, og ditto å forvente seg oppimot verdensklasse fra sine lagkamerater til enhver tid pga klubbens standarder.

Denne sesongen står frem som en fiasko-sesong for Arsenal, men hvilke klubber har ikke hatt slike da? Samtlige toppklubber i England har hatt sine krise-tider. Juventus ble sendt ned en divisjon, men kom seg sterkere tilbake enn noen gang, og greide til og med å tiltrekke seg verdens beste/nest beste spiller. Milan har ikke lignet seg selv det siste tiåret, men ser ut som de er i ferd med å komme seg på sporet igjen. Barcelona lider vel også "vondere" tider akkurat nå, ikke på samme måte, men likevel. Poenget er at det er navnet, statusen og historien om spillerne som spilte i disse klubbene tidligere man husker. Det er disse spillerne dagens atleter drømmer om å kopiere og sidestilles med hos favorittklubbene sine.

Det vil i lang tid fortsatt være en haug med kommende fotballstjerner som bærer Arsenal i sitt hjerte. Så jeg er ikke bekymret for fremtiden vår. Vi er snart tilbake i toppen igjen.

(Innlegget ble redigert 09.05.21 12:39)

vike4

Innlegg: 10683
vike4
09.05.21 13:42

Har veldig sansen for det Potter har fått til i Brighton. Vi kunne trengt en manager som står for underholdende fotball og ikke en manager som dreper fotballen som underholdning. Lov å leve i håpet.

-V-

Innlegg: 617
-V-
09.05.21 14:22

Hvem skal se kampen ikveld? Ser jeg de samme gubbene og middelmådighetene starte så kommer jeg ikke bry meg om å se kampen. Her skulle Balogoun fått sjansen men han spilte U23 kamp fredag så det skjer ikke. 

Sukkertoppen

Innlegg: 940
Sukkertoppen
09.05.21 14:30
vike4: Potter

Leste at Ragnick og Benitez står fram som de mest aktuelle. Og eventuelt Rodgers. Men Arteta får ny tillit fra sesongstart. 

Ser også at vi kan vente oss en bot fra PL også pga superliga-stuntet. Spent på å se hvor mye Kroenke vil bruke i sommer på spillerkjøp. Blir nok også en del salg. 

Sukkertoppen

Innlegg: 940
Sukkertoppen
09.05.21 14:31
-V-: Hvem skal se kampen ikveld?

Arsenal supportere:) I dag har vi gode sjanser på å ikke ligge under store deler av kampen også, så dette blir en fornøyelse. WBA sendes ned i Championship ikveld. 3-0 ( Auba x2 og Willian)

CryniX

Innlegg: 13872
CryniX
09.05.21 14:51
busnissclass: Om de hadde tenkt å sparke han så hadde han aldri fått lov til det. Sikkert de (styret,lederne) som ba han om ta det intervjuet for å sende klar beskjed til supportene om at de ikke kommer til å sparke han. Hvorfor de har så stor tillit til han, tror jeg ingen kan svare på.   Han er kun en "ja mann" som jobber for noen som gir faen i driften, og ansetter hvem som helst bare for å ha noen i manager rollen.

Du misforstår. Her tolker du intervjuet på en måte og konkluderer basert på det. Skulle han gått ut og sagt «jeg gir flate faen, jeg er borte neste sesong uansett»?

Selvfølgelig får mannen skyven etter sesongen. Spørsmålet er hva man har å tjene på å sparke ham nå kontra ved sesongslutt.

DennisB

Innlegg: 18937
DennisB
09.05.21 15:22
CryniX: Selvfølgelig får mannen skyven etter sesongen.

Dette er faktisk ingen selvfølge. Det er det som tar brodden av et supporterhjerte.

Denne klubben er så naiv, at man fort kan lulle seg inn i trua på at Arteta er mannen å satse videre på, hva remmer og tøy holder.

No guts, no balls. 

hillier

Innlegg: 5235
hillier
09.05.21 15:36

Om Arteta får fortsette for så å få sparken midt i neste sesong, hvem skal man da klare å hente? Nei, skill lag etter sesongens siste kamp.

Og om han blir så får klubben håpe at fansen ikke slipper inn igjen. 

hillier

Innlegg: 5235
hillier
09.05.21 15:36

Om Arteta får fortsette for så å få sparken midt i neste sesong, hvem skal man da klare å hente? Nei, skill lag etter sesongens siste kamp.

Og om han blir så får klubben håpe at fansen ikke slipper inn igjen. 

vike4

Innlegg: 10683
vike4
09.05.21 16:38

Arteta er igjen ute i media for å fortelle hvor viktig det er at vi forsterker i sommer. Jeg har aldri opplevd makan til manager som går så ofte ut å sier at vi må forsterke. Åpenbart en måte å feie sin egen udugelighet under teppet. Jobb med det du har.

Cowpunk

Innlegg: 619
Cowpunk
09.05.21 16:47
vike4: Arteta er igjen ute i media for å fortelle hvor viktig det er at vi forsterker i sommer. Jeg har aldri opplevd makan til manager som går så ofte ut å sier at vi må forsterke.

Jeg liker det - det vitner om selvinnsikt. Jeg regner med han først og fremst tenker på at vi må forsterke på managerplassen. 

Jorge86

Innlegg: 19638
Jorge86
09.05.21 16:50
vike4: Arteta er igjen ute i media for å fortelle hvor viktig det er at vi forsterker i sommer. Jeg har aldri opplevd makan til manager som går så ofte ut å sier at vi må forsterke. Åpenbart en måte å feie sin egen udugelighet under teppet. Jobb med det du har.

Hva hadde du tenkt hvis han sa at denne stallen er mer enn god nok og at laget ikke har behov for noen forsterkninger?

DennisB

Innlegg: 18937
DennisB
09.05.21 16:57
hillier: Og om han blir så får klubben håpe at fansen ikke slipper inn igjen.

Jeg tror ikke minst spillerne er glade for at fansen ikke har fått slippe inn det siste drøye året. For prestasjonene på banen har langt i fra vært god nok, og de hadde nok fått høre det om stadion hadde erstattet disse tullete bannerne rundt om, med mennesker.

(Hey, det var et stikk til bannerne i hjørnene av banen forresten..)

(Innlegget ble redigert 09.05.21 17:00)

Jorge86

Innlegg: 19638
Jorge86
09.05.21 17:10
DennisB: Jeg tror ikke minst spillerne er glade for at fansen ikke har fått slippe inn det siste drøye året. For prestasjonene på banen har langt i fra vært god nok

Så kan man jo lure på om sinte supportene på tribunen kunne vært noe som hadde fått dem til å prestere bedre. Vi kan i det minste håpe på det, selv om det selvsagt ikke burde vært nødvendig.

vike4

Innlegg: 10683
vike4
09.05.21 17:23
Jorge86: Hva hadde du tenkt hvis han sa at denne stallen er mer enn god nok og at laget ikke har behov for noen forsterkninger?

Han trenger vel ikke å kommentere det støtt og stadig? Det blir så åpenbart at han legger skylden over på spillerne når det blir så ofte. Kanskje han heller kan fortelle media om de store taktiske feila han gjør hver bidige kamp? Eller hvorfor han skifter forsvarsfirer hele tiden. Eller hvorfor han ikke ønsker at fotball skal være underholdende. Der er mange ting han kan konsentrere seg mer om enn akkurat at vi skal kjøpe han ut av sin egen fiasko.

Alle ser at stallen har mangler, men ikke så store mangler som det vi viser nå.

BigTonyAdams

Innlegg: 18465
BigTonyAdams
09.05.21 17:36

Min vurdering av Arteta:

Positive:

-Kommuniserer bra med omverden, sier ofte ting som det er og alle kan se, uten å pakke det bort med floskler.

-Fikk vekk urokråker, dårlige og misfornøyde spillere som Kolasinac, Mustafi, Özil og Sokratis.

-Vant et trofè første sesong, selv om vi var under et mørke og dårlig form, klarte han likevel å mørne ut et trofè.

-Har Arsenal i hjertet.

-Strammet opp forsvaret.

Negative:

-Elendig ligaform, spesielt i høst.

-Evnet ikke å gjøre noe med det, før han ble tvunget til å gjøre forandring pga. skader, da kom det også noen seire på rad.

-Merkverdig dårlig til å lese form og evner til spillere, blir ofte bevist feil når han «må» bruke den han burde brukt i stedet da i følge de fleste, likevel virker det som neste kamp er alt det samme.

-Har ikke fått satt noe offensiv spill under hele perioden, denne sesongen har vi gått 10 kamper uten å skore mål hjemme, ny klubbrekord....

-Taktiske fra start, blitt nærmest sedvanlig vi starter alle kampene dårlig og ofte ligger under, da fordi taktikken var å hindre motstanderen med noe først og fremst, så blir det jaging på slutten og igjen uten en skikkelig offensiv plan, kun prisgitt enkeltmannsprestasjoner og Willian...

-Hente inn Willian og insistere på at han skal bli bra, uansett hvor mye det kostet laget, hvor dårlig han var og på bekostning av yngre talenter som ESR og Martinelli, som igjen har gjort langt bedre.

-Disiplinen under Arteta, herre så mange tullekort vi har dratt på oss.

Basert på dette, kan jeg ikke se poenget med å fortsette med han èn sesong til.

Er redd det er samme tilnærming som han har til det offensive, vi må bare håpe ting skjer.

(Innlegget ble redigert 09.05.21 17:39)

DennisB

Innlegg: 18937
DennisB
09.05.21 17:40
Jorge86: Så kan man jo lure på om sinte supportene på tribunen kunne vært noe som hadde fått dem til å prestere bedre. Vi kan i det minste håpe på det, selv om det selvsagt ikke burde vært nødvendig.

Det kan selvsagt også slå negativt ut. Som i Gervinhos tilfelle, m.fl. Men det jeg tror man hadde oppnådd i det minste, er mer oppofrelse. Det å blø for drakta har jeg sett lite til under nedstengningen. Typisk noe som nærværende tilskuere setter som krav.

For meg har det sett ut som om kravene til spillerne ikke har vært tydelige nok, eller har skinnet nok i gjennom. Mye kan være Artetas skyld, men mye tror jeg også skyldes mangel på krav og forventninger fra tribunesliterne.

Nå virker det "trygt" å spille dårlig utpå der, det ender sjelden med noen form for reaksjon. Ikke engang benken i neste kamp, som oftest.

(Innlegget ble redigert 09.05.21 17:48)

Jorge86

Innlegg: 19638
Jorge86
09.05.21 17:42
vike4: Kanskje han heller kan fortelle media om de store taktiske feila han gjør hver bidige kamp? Eller hvorfor han skifter forsvarsfirer hele tiden. Eller hvorfor han ikke ønsker at fotball skal være underholdende. Der er mange ting han kan konsentrere seg mer om enn akkurat at vi skal kjøpe han ut av sin egen fiasko. Alle ser at stallen har mangler, men ikke så store mangler som det vi viser nå.

Ah, det tenkte jeg ikke på. Selvsagt burde Arteta fortelle media om de store taktiske feila han gjør hver bidige kamp.

startelver

Innlegg: 74803
startelver
09.05.21 19:44

Nok en omstokking på laget for Arteta, det er vel ingen som skifter ut så mye som han foran hver kamp. 

Er vel 6 utskiftninger i dag. 

Sukkertoppen

Innlegg: 940
Sukkertoppen
09.05.21 19:47

Sparer på kruttet så ydmykelsen ikke blir så stor mot chelsea.

busnissclass

Innlegg: 6286
busnissclass
09.05.21 19:48
BigTonyAdams: Positive: -Kommuniserer bra med omverden, sier ofte ting som det er og alle kan se, uten å pakke det bort med floskler. -Fikk vekk urokråker, dårlige og misfornøyde spillere som Kolasinac, Mustafi, Özil og Sokratis. -Vant et trofè første sesong, selv om vi var under et mørke og dårlig form, klarte han likevel å mørne ut et trofè. -Har Arsenal i hjertet. -Strammet opp forsvaret.

1- Han er flink til å snakke for seg, men realiteten er noe helt annet.

2- Han fikk ikke vekk urokråker, Mustafi ble tilbudt ny kontrakt, men takket nei. Kolacinac var aldri en urokråke, og hvor dumt var det egentlig å sende bort vår eneste venstreback på lån når vi har kun Tierney som alle vet er ofte skadet.

3- Flaks, og Auba reddet han.

4- Hvordan vet du det? Han har hjertet i Everton, City.

5- Han har aldri klart å fikse forsvaret, selv om han fikk bedre forsvarere enn Emery. Det eneste han klarte var å drepe angrepet vårt.

Han klarte å slå alle negative rekorder.

Ingenting positivt med Arteta!!!

 

vike4

Innlegg: 10683
vike4
09.05.21 19:48
Jorge86: Ah, det tenkte jeg ikke på. Selvsagt burde Arteta fortelle media om de store taktiske feila han gjør hver bidige kamp.

Du forsto poenget. Han kan konsentrere seg om det han har, og ta det internt det som er nødvendig å ta internt. At han skal komme ut å si at stallen ikke er god nok og at vi trenger forsterkninger gjentatte ganger gir ikke akkurat de spillerne som er der i dag et godt signal. Selv om laget ikke er veldig bra, så har han definitivt noe å jobbe med. Dessverre vil han få fornyet tillit.

vike4

Innlegg: 10683
vike4
09.05.21 19:52
startelver: Er vel 6 utskiftninger i dag.

Nå som sesongen er over for vår del er det greit, men at han har holdt på slik gjennom hele sesongen er urovekkende.

Ari_Boy

Innlegg: 2947
Ari_Boy
09.05.21 20:53

Håper vi spiller slikt neste sesong. Kjøre den vanlige 4-2-3-1 formasjonen. Kutte ut med dette 3-4-3 tullet osv. 

                       Martinelli

Saka     -        E.Smith Rowe -    Pepe

                  Xhaka    -     Partey 

Tierney   -    Gabriel Meg -  Holding  -  Chambers

                            Leno 

 

Selg Bellerin, ein av Auba/Laca, ein av stopperne. Kjøp en spiller som vil forsterke laget. Prøv å integrere Balogun, Guendouzi og Saliba i A-lags stallen. Det hadde vært fantastisk. Tviler at det skjer derimot. 

Ari_Boy

Innlegg: 2947
Ari_Boy
09.05.21 21:08

Merker det er mange som vil ha ut Pepe, var selv skeptisk til han etter første sesongen hans i Arsenal. Men fra rundt oktober 2020, så har han virkelig slått på turboen. Løper mye mer, gjør bedre valg med ballen. Personlig så er han den eneste spilleren som har vært nærme topp fire kvalitet i mine øyne denne sesongen. Føler hvis det er en mann som virkelig kan gjør det for oss neste sesong så er det han. 

-V-

Innlegg: 617
-V-
09.05.21 21:12

Pepe er god. Han trenger en manager som spiller han. Ikke en idiot som tar han ut av laget annenhver kamp. 

Jokkemedkniven

Innlegg: 6483
Jokkemedkniven
09.05.21 21:24

Feil tråd

(Innlegget ble redigert 09.05.21 21:25)

BigTonyAdams

Innlegg: 18465
BigTonyAdams
09.05.21 21:36
busnissclass: Hvordan vet du det? Han har hjertet i Everton, City.

Skulle svare seriøst før jeg så alle mors narsisme og bare sitter å flirer.

Fortjener tommel.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg