Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
vike4

Innlegg: 10684
vike4
10.05.21 22:02
DennisB: Disse torsdagskampene er ille nok mot de mange mediokre lagene som er der i dag, enda verre om lagene heter Drita og Ordabasy på nivået under.

Skal vi klare å kvalifisere oss for CL så er eneste muligheten gjennom EL. Slik situasjonen er nå, så ser det totalt usannsynlig ut å klare det gjennom PL de neste åra. Der ligger også en ganske fin sum i EL også, så litt økonomisk må vi se på det også, selv om det ikke er så forbanna svært å spille mot lag som faktisk er under vårt nivå. Stort sett.

DennisB

Innlegg: 18937
DennisB
10.05.21 22:21
vike4: Skal vi klare å kvalifisere oss for CL så er eneste muligheten gjennom EL

Nå tenkte jeg på 7.plassen, og Conference League. Vi må vinne den for å engang komme til EL.. Du har fått med deg at den starter opp allerede neste sesong?

Om vi da ikke skulle klare 6.plass i ligaen neste sesong. For å klare det tror jeg Arteta må sparkes.

(Innlegget ble redigert 10.05.21 22:26)

vike4

Innlegg: 10684
vike4
10.05.21 22:37
DennisB: Nå tenkte jeg på 7.plassen, og Conference League. Vi må vinne den for å engang komme til EL.. Du har fått med deg at den starter opp allerede neste sesong? Om vi da ikke skulle klare 6.plass i ligaen neste sesong. For å klare det tror jeg Arteta må sparkes.

Ja, denne sesongen er det bare å glemme alt av kvalifisering til europa.

Det er første gangen jeg ikke går inn i en ny sesong uten en ny giv, og det lover dårlig. Vi er blakk, vi har kanskje PL dårligste manager og en umotivert tropp. Det kan ikke gå levende vel dette her. Det positive er at vi kan kutte stallen med sikkert 5-7 spillere ut europaspill.

Cowpunk

Innlegg: 619
Cowpunk
10.05.21 22:56

Hvis Arteta fortsetter, må vi håpe at underenes tid ikke er forbi. Finnes det noen eksempler på lag og managere som plutselig har skiftet ham i løpet av sommermånedene og laget framstår som noe helt annet. 

Bzbill

Innlegg: 1281
Bzbill
10.05.21 23:46

Kanskje Arsenal-drakta neste sesong blir meget fet. Håper på noen kule bortedrakter man kan bruke som treningstøy. Så her er det bare å telle oppturene en kan få som perler på en snor. 

caliblue

Innlegg: 15427
caliblue
11.05.21 09:56
DennisB: Vent til du får se navnene på lagene vi skal møte, hvor langt ut i huttiheita vi må reise på en torsdag, når vi har en viktig seriekamp tre dager senere. Når Tierney absolutt skal spille denne, og er skadet i 6 uker etterpå. Disse torsdagskampene er ille nok mot de mange mediokre lagene som er der i dag, enda verre om lagene heter Drita og Ordabasy på nivået under.

Fryktelig usexy denne nye turneringen. Likevel ikke overbevist om at ingenting er å foretrekke.

Mye snakk om tøft kampprogram og behov for rotasjon, men virkeligheten for lag som ikke spiller i Europa er at de i en normalsesong lider over mangel på kamper store deler av sesongen.

Man trenger en tropp på rundt 25 spillere for å hevde seg. Vanskelig å gi disse kamptrening om man spiller en kamp i uka. Og de nest beste har ikke gode forutsetninger for å levere når det blir behov for de etter å ha gått uker eller måneder uten å starte kamper.

Har man masse A-lagsspillere som får for lite spilletid blir det også vanskeligere å finne plass til unggutter i cupkamper eller å gi de innhopp på slutten av kamper. Uheldig når U23-ligaen er svakere enn OBOS og overhodet ikke fungerer for å utvikle spillere.

Smith Rowe er eksempel på en spiller som startet sesongen på U23 og grep sjansen når han fikk sjansen på rotasjonstunge EL-lag. Veien til startplass i PL hadde ganske sikkert vært lengre uten spill mot svak motstand i Europa.

Liam_Brady

Innlegg: 106
Liam_Brady
11.05.21 10:02

Saka.      Martinelli.      Pepe

       ESR.            Aouar

                  Partey

Tierney.   Gabriel.  Saliba. Lamptey

                  Onana

 

Usikker på midtstoppere, Holding og Mari er vel omtrent like god/bedre enn Saliba?

Liker Leno men tror noe har skurret med ham i lengre tid.

Arteta er jeg skeptisk til, synes han er for possession orientert, vi bør angripe hurtigere når vi vinner ball på midten. Nå slås det jo konsekvent ned på midtstopper.

Har han autoritet nok, tenker på Saliba Guendouzi, Martinelli mv. Mye virker rart, ikke minst spilletiden William får.

Sukkertoppen

Innlegg: 950
Sukkertoppen
11.05.21 11:43

Southampton and Leeds keen on signing Maitland-Niles. Manchester United and Everton have also shown interest but they view him as a right-back. [@SamiMokbel81_DM]

Ikke til man utd. Da skal vi ha mye 

skaftetryne32

Innlegg: 2877
skaftetryne32
11.05.21 12:55
Cowpunk: Finnes det noen eksempler på lag og managere som plutselig har skiftet ham i løpet av sommermånedene og laget framstår som noe helt annet.

Dette skjer strengt tatt hele tiden, eksempler fra denne sesongen er West ham havna på 16 plass forrige sesong kjemper om CL plass denne sesongen. Sheffield United 7 plass (?) forrige sesong, årets mest soleklare nedrykk i år. Aston villa kan også nevnes. Manchester United med Fernandes og uten Fernandes er to helt forskjellige lag. Kort sagt det fins tusenvis av eksempler. Et annet eksempel er Arsenal Sin første sesong med Wenger. Wenger inn et par nøkkelsigneringer og vips fra grå og kjedelig midt på tabellen lag til tittelkandidat som spilte ligaens morsomste fotball. Det store spørsmålet er om Arteta kan ta det steget.   

(Innlegget ble redigert 11.05.21 12:57)

skaftetryne32

Innlegg: 2877
skaftetryne32
11.05.21 15:23
skaftetryne32: Wenger inn et par nøkkelsigneringer og vips fra grå og kjedelig midt på tabellen lag til tittelkandidat som spilte ligaens morsomste fotball.

Når jeg tenker meg om så hadde vel Rioch en relativt respektabel 5 plass sesongen før. 

Det er jo også greit og huske på at det vel var snakk om og gi SAF fyken før han vant CVC i 91, jeg sier ikke at Arteta nødvendigvis kommer til og snu skuta, jeg har mine tvil, men rarere ting har skjedd, og til de som står i en sirkel og jazzer etter minnet om Wenger så er det greit og huske på at han helt klart var delaktig i å lede oss inn i dette uføret, jeg tviler sterkt på at han er mannen til og føre oss ut av det. 

LeCoq

Innlegg: 8349
LeCoq
11.05.21 17:34

Må ærlig innrømme at Superliga-fiaskoen og den komplett ubrukelige gjengen som er i klubben har gjort at jeg har mistet helt piffen. Forventet at hoder skulle rulle etter skandalen i Europa League og en ligasesong hvor man havner midt på tabellen, og begynte å bli innstilt på en ny sesong med noenlunde blanke ark. Men neida, den samme gjengen skal få kjøre på videre. Gi meg styrke. 

Kommer som vanlig til å se det meste av Arsenal fremover, men med nøytrale øyne. Aldri i verden om jeg klarer å engasjere meg i enda et år med tragisk fotball, inkompetente ledere og en eier som ikke bryr seg. Det skjer ikke.

Bzbill

Innlegg: 1281
Bzbill
11.05.21 19:13
LeCoq: Aldri i verden om jeg klarer å engasjere meg i enda et år med tragisk fotball, inkompetente ledere og en eier som ikke bryr seg.

Har duttet litt av lasset selv, men jeg kan saktens stige på igjen. Kommer til å følge med, men sannsynligvis ikke i like stor grad som i denne sesongen. Uansett hvor bra eller lovende det kan se ut i preseason vil jeg tenke: jaha ja Arteta, du vil ha Xhaka på venstre back... Mann kain itte unsee sånn shiit helt uten videre. 

Undisputed

Innlegg: 933
Undisputed
11.05.21 20:17
Cowpunk: Hvis Arteta fortsetter, må vi håpe at underenes tid ikke er forbi. Finnes det noen eksempler på lag og managere som plutselig har skiftet ham i løpet av sommermånedene og laget framstår som noe helt annet.

Ikke sommermånedene, men som Glimt-fan må jeg nevne Kjetil Knutsen i Bodø/Glimt 2018 til 2019. De fleste ville ha han sparket etter 2018-sesongen. Får håpe Arteta har samme utviklingen, selv om jeg tviler.

skaftetryne32

Innlegg: 2877
skaftetryne32
11.05.21 20:33
Bzbill: Mann kain itte unsee sånn shiit helt uten videre.
Sukkertoppen

Innlegg: 950
Sukkertoppen
11.05.21 21:19

Spurs kan nå ikke teoretisk nå CL i år heller :)

Kan vi kjøpe Benteke? Det er faktisk akkurat en slik bulldoser-bjørn vi trenger på topp. Hadde vi hatt han som rotasjonsalternativ hadde vi plukket 10-15 poeng mer denne sesongen. 

(Innlegget ble redigert 11.05.21 21:21)

ONV95

Innlegg: 6087
ONV95
11.05.21 22:14

Litt selektiv statistikk selvsagt, men siden «det snudde» mot Chelsea i jula har kun City, United og Chelsea vært bedre enn oss. Vi har i den perioden også hatt mye uflaks og kjipe VAR avgjørelser mot oss. Med litt mer tur og marginer kunne vi fort hatt 10 poeng tmer denne sesongen. 

Selv om Arteta er 100% ansvarlig for hele sesongen, så gir det litt perspektiv at vi faktisk kan spore litt fremgang. 

-V-

Innlegg: 621
-V-
11.05.21 23:28
ONV95: Selv om Arteta er 100% ansvarlig for hele sesongen, så gir det litt perspektiv at vi faktisk kan spore litt fremgang.

Hva med banespillet? Vi er svake offensivt. Til tider helt fryktelige å se på. 

(Innlegget ble redigert 11.05.21 23:28)

Sukkertoppen

Innlegg: 950
Sukkertoppen
12.05.21 07:05

Ser at media leker med tanken om en gjenforening mellom tuchel og auba i Chelsea. Det skal ikke skje. 

TheOpiate

Innlegg: 16094
TheOpiate
12.05.21 07:12
Sukkertoppen: Ser at media leker med tanken om en gjenforening mellom tuchel og auba i Chelsea. Det skal ikke skje.

Det hadde vel vært tidenes gavepakke til dere i Arsenal? Aldrende spiller med altfor høy lønn og mindre gode prestasjoner den siste sesongen. En liten "hevn" for Willian-overgangen..... Dog, så dumme kan vel ikke Chelsea være?

ONV95

Innlegg: 6087
ONV95
12.05.21 11:25
-V-: Hva med banespillet? Vi er svake offensivt. Til tider helt fryktelige å se på.

Nå har nok fokuset til Arteta vært å få bedre kontroll defensivt, og der har vi klart blitt bedre, men har gått utover det offensive spillet. 

Bortsett fra kampene mot de "usual suspects" - Liverpool og City så har vi ennå ikke blitt utspilt i noen kamper denne sesongen, og det lover bra. Neste steg er å styrke det kreative midtbanespillet, og der er det en vei og gå.

ONV95

Innlegg: 6087
ONV95
12.05.21 11:32

Det blir spennende å se om vi møter opp til kampen i kveld. Usikker på hvem DennisB heier på her (smilefjes).  Han ser vel frem til en ny "I told you so" ca kl 23 i kveld, så håper virkelig Arteta og gutta iallefall prøver å vinne kampen. Hvis utgangspunkter er skadereduksjon så taper vi iallefall 100% sikkert.

Wellewinhio

Innlegg: 15480
Wellewinhio
12.05.21 11:55
Sukkertoppen: Ser at media leker med tanken om en gjenforening mellom tuchel og auba i Chelsea. Det skal ikke skje.

Jeg hadde bukket og sagt tusen takk hvis de skulle komme med et tilbud nord for £10m. Han koster oss ca £20m i året i bare fastlønn antatt £350k i uken), og har ikke vært i nærheten av å levere dette. 

Jeg har løftet frem tidligere i sesongen at jeg ønsker en hard rebuild denne sesongen, hvor vi kvitter oss med aldrende spillere på dyre kontrakter, satser mer på de unge spillerne vi har i klubben og investerer i spillere på vei opp istedenfor spillere som enten er eller allerede er forbi toppen. Det kommer garantert noen feilkjøp blant disse, men vi vil være langt bedre rustet langsiktig meden slik sastning enn å hele tiden jage etter å komme til CL med den stallen vi har.

Drømmen min er å selge Lacazette, Aubameyang, Willian, Elneny, Xhaka, Luiz (gratis), Kolasinac, Bellerin (forutsatt at ny kommer inn) + sikkert noen jeg ikke kommer på. I tillegg så er jeg også for å selge spillere som AMN, Willock, Reiss-Nelson, Chambers og Nketiah. 

I denne nye tulleturneringen som vi skal delta i neste sesong så trenger vi ikke den samme "kvalitetsbredden" som det vi har nå, og kan heller gi spilletid til spillere som Miguel Azeez, Balogun, Catalin, Lopez, osv. 

DennisB

Innlegg: 18937
DennisB
12.05.21 12:07
ONV95: Det blir spennende å se om vi møter opp til kampen i kveld. Usikker på hvem DennisB heier på her (smilefjes).  Han ser vel frem til en ny "I told you so" ca kl 23 i kveld, så håper virkelig Arteta og gutta iallefall prøver å vinne kampen. Hvis utgangspunkter er skadereduksjon så taper vi iallefall 100% sikkert.

Dette er en typisk kamp der jeg føler vi fort kan ta ett eller tre uventede poeng. Chelsea-kampene har vært skikkelige fighter de siste årene (sånn bortsett fra EL-finalen da), og jeg tror ikke på noe annet her.

Jeg holder med.. tja, hvem tror du, ONV? :-)

(Innlegget ble redigert 12.05.21 12:15)

ONV95

Innlegg: 6087
ONV95
12.05.21 14:11
DennisB: Jeg holder med.. tja, hvem tror du, ONV? :-)

Jeg stoler på at du er tro mot oss i kveld DennisB.

DennisB

Innlegg: 18937
DennisB
12.05.21 14:36
ONV95: Jeg stoler på at du er tro mot oss i kveld DennisB.

Det har jeg vært siden 1971. Blir vel slik de neste 50 også :)

-V-

Innlegg: 621
-V-
12.05.21 22:10

Pepe benket igjen btw. Er ikke lett for Pepe å spille seg frem til en god sesong når han blir benket annenhver kamp uansett hvor bra han spiller.

BigTonyAdams

Innlegg: 18471
BigTonyAdams
12.05.21 22:18
-V-: Pepe benket igjen btw. Er ikke lett for Pepe å spille seg frem til en god sesong når han blir benket annenhver kamp uansett hvor bra han spiller.

Da jeg i prinsippet er enig i deg, finner jeg ikke denne benkingen så snodig, da han har spilt to tette fulle kamper på rad før denne.

HenryLegend

Innlegg: 10781
HenryLegend
12.05.21 23:10

Få ut Arteta så fort som mulig.

Jokkemedkniven

Innlegg: 6483
Jokkemedkniven
12.05.21 23:10

6 poeng mot Chelsea, kan vi spille mot de hver helg?

chelsea8

Innlegg: 33793
chelsea8
12.05.21 23:11

Jeg er begeistret for Smith-Rowe. Langt mer spennende enn Saka i min bok. 

Klikk for å gå tilbake til toppen