Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
GoldenGate
GoldenGateInnlegg: 2081
03.09.06 21:01

Jurys Inn sentralt på Islington er bra med generøse rom. Kun 200 meter fra t-banen. Bussen derfra (bussholdeplass vis-a-vis t-banen) går gjennom Islington og bort til Highbury-området på 20 minutter (?).

God tur.

BlackstockRoad
BlackstockRoadInnlegg: 2114
03.09.06 21:42
Vidunderlige øyeblikk GoldenGate, rett og slett vidunderlige. :-)
BlackstockRoad
BlackstockRoadInnlegg: 2114
03.09.06 21:51
Parkside Hotel, 384 Seven Sisters Road.
BlackstockRoad
BlackstockRoadInnlegg: 2114
03.09.06 21:57
Ovenstående; Parkside Hotel er et typisk B&B hotell. Skal du "luxe" deg litt anbefaler jeg Islington Hilton like ved Angel Station. I helgene kan du oppnå gode priser der.
Nyana
NyanaInnlegg: 1206
03.09.06 22:52
kampen på old trafford glemmer jeg aldri får vondt i magen bare å tenke på det av glede :)
RomfordsPele
RomfordsPeleInnlegg: 59
03.09.06 22:56
Pembury Hotel er eit heilt greit hotell, som ligg eit par hundre meter nærmare N5 enn Parkside. Kva er forresten grunnen til at Parkside Hotel reklamerer for andre nærliggende hotell på heimesida si www.parksidehotel.com? Har dei lagt ned hotellet?
turboneger11
turboneger11Innlegg: 35068
03.09.06 23:19
Takk for tips alle sammen, da er det vel egentlig bare å bestille da
BlackstockRoad
BlackstockRoadInnlegg: 2114
04.09.06 00:08
Godt spørsmål Raymond, I haven`t got a clue. Dette må sjekkes ut.
GoldenGate
GoldenGateInnlegg: 2081
04.09.06 11:28

BlackstockRoad skrev:

-------

Blandt de aller, aller, ALLER største øyeblikkene i historien, Gjølle. I det minste siden Cesar ramlet på kniven...

:o)
GusCeaser
GusCeaserInnlegg: 334
05.09.06 13:33
Kjøp denne før den er utsolgt, konge


http://arsenalshorts.co.uk/shop.html
GusCeaser
GusCeaserInnlegg: 334
05.09.06 13:34
Da mente jeg Cygan sin....
GoldenGate
GoldenGateInnlegg: 2081
05.09.06 14:03

Jeg må innrømme at jeg bare var en hårsbredd - og en laaaaang kø frem til kassen - fra å kjøpe meg en Emirates-trøye med Cygan på da jeg besøkte The Armoury på Ashburton. Den hadde nok vært i ferd med å bli et samleobjekt nå. Omtrent som Gus Caesar sin... ;o)

mvh
GG

som fortsatt har rød JVC Anelka 9 -trøye og gul O2 Reyes 9 - trøye på veggen på gutterommene...
-Carlcox-
-Carlcox-Innlegg: 272
06.09.06 22:33
VAn persie med 2 mål idag for holland..
GoldenGate
GoldenGateInnlegg: 2081
10.09.06 18:43


Tre kamper tilbakelagt sålangt. Og treogførti poeng tapt. I det minste føles det sånn i dag...

Que Vadis, Arsène?

Til et seminar med skuddtrening i urbane strøk som hovedtema kanskje?

Jeg vet at du fhv skjelden leser noe på VGD, og enda skjeldnere skriver noe selv. Men hør nå her:

Keeperen vår gir seg selv. Du får kjøpe Buffon til året, men i denne sesongen så holder det lenge med Jens.

Backrekka vår er som den er og blir som den blir. Hvem du med tid og stunder velger som fast venstreback, er selvsagt opp til deg. Men med KoloT og Gallas i midten vi vi neppe være så alt for sårbare der. I mens kan jo f.eks Flamini spille på backplassen - han har bevist at han kan det. Mens Justin har bevist at han IKKE kan det. Ennå. Men det er nå vi taper poeng, så derfor: Få inn The Flamster...

For noen offensiv kraft å snakke om på den kanten vil vi uansett ikke få før Clichy kommer tilbake i trening slik at han kan få bygget opp et samhandlingsforhold med en eller annen venstreving. Og noen venstreving har vi jo uansett ikke i stallen for tiden. Unntatt Theo da, men han er enn så lenge for ung til å kunne bære denne kanten alene. Tror jeg. For det lille jeg har sett av ham sålangt gjør at jeg er LITT i tvil om dette. Er han god nok, så er han kanskje gammel nok også. Og mot Villa var han MER enn gammel nok...

Thomas Rosicky er ingen venstreving. Ikke er han noen Robbie Pires heller. Men en fotballens Mozart er han, om du lar ham få lov til å være dette Arsène. Ikke sløs ham bort på en eller annen ving - han er kanskje den beste sentrale spilleoppleggeren vi har hatt i stallen på LANG tid. Og en av kun tre på laget som KAN skyte langskudd.

Jeg VET at vi etter hvert begynner å få overflod av denne typen spillere nå, idet både Thomas, Fab og Hleb kan fylle en slik rolle. Og på sett og vis Baptista også, om enn i en litt annen funksjon. Men bare ThomasR er SKAPT for rollen, så hvorfor ikke la ham fylle den oppgaven han åpenbart er kommet til verden for å utføre...?

Hleb er en finspillende virutuos som gjør mye fikst. Når han ikke mister ballen da. Eller lar være å skyte på åpenbare skuddmuligheter. Mye bra kan sies om Alexander, men noen typisk målscorer er han ikke. Og så lenge måltørsten til Titi (midlertidig) ser ut til å ha tørket inn, så har vi ikke råd til å ha ytterligere en offensiv spiller som har større sjanser til å bli det første mennesket på Mars enn han har til å bli toppscorer. På pikelaget. Men en god reserve, DET vi han bli...

Freddie gjør aldri mindre enn en manns arbeid på midten. Men da tapet av Dennis ser ut til å ha gått såpass hardt inn på ham at han som en del av sorgprosessen har valgt å kopiere målfarligheten til Hleb, så er det ikke så alt for mye tilbake av den gamle Fab Freddie lengre. Det kan hende du har godt av å hvile deg litt fremover, du også Freddie. Til du finner igjen killerinstinktet ditt. Som nok fortsatt er der inne et sted.

Baptista ser ut til å skulle bli vår box-to-box player fremover. Ti meter foran Cesc og klar til å entre boksen ved første og beste anledning. Eller å skyte fra 20 meter om sjansen skulle by seg. Han er mao ikke ment å skulle være vår defensive klippe på midten, men heller en spiller som OGSÅ kan bidra med muskler der om det skulle knipe. Primært tror jeg han imidlertid er tenkt å skulle danne lagets andre angrepsbølge a-la det Scholes og Keane gjorde på ManU i glansdagene.

I front kommer man ikke utenom kaptein Titi, selv om han kanskje hadde hatt mer godt av en ukes ferie på Algarve-kysten eller noe slikt. For Titi virker fortsatt sliten etter en hektisk sommer uten særlig hvile. Og siden FFF i sin uerndelige visdom har bestemt seg for å spille umph antall landskamper når spillerene normalt skulle hatt fri, så blir det lite tid til restitusjon for de mest brukte spillerene. Ikke rart at du HATER landskamper, Arsene.

Med tanke på det RvP viser i landslagsdrakta om dagen, så er det umulig å la ham starte på benken om dagen. Til tross for at han virker som en annen spiller så fort han får på seg noe orange. Kanskje han kunne låne den gamle trøya til Lehmann, Arsene? Eller i det minste få lov til å spille i orange truser...? Uansett burde noen kikke litt på den høyrekant-rollen han har på landslaget og kanskje kopiere denne over til Ashburton?

Hovedproblemet vårt tror jeg at primært finnes på midten. Dvs at vi sliter med å finne en midtbaneformasjon som både står til det spillemønsteret vi ønsker å benytte, den stallen vi har til rådighet og den banen vi spiller hjemmekampene våre på om dagen. En bane som både er lengst og bredest i PL, noe som sikkert er litt uvandt, men som man bare må finne seg i å leve med de nærmeste hundre årene.

I forsvar spiller vi med en firer og i mål har vi normalt kun èn. Vi har derfor i alt seks spillere som skal plasseres rundt om på banen for der å fungere best mulig BÅDE som en offensiv og en defensiv kraft. Men hvordan?

Cesc og Gilberto som midtbaneanker, og med Cesc som defensiv ballfordeler. Thomas som venstre indreløper, offensiv ballfordeler og venstre langskytter. RvP som relativt fri høyrekant som skal komme seg til skudd og gjennombruddsmuligheter dels i samspill med Cesc og dels på egen hånd (han er uansett ingen typisk lagspiller). Baptista som kombinert sentral box-to-box, fox-in-the-box og langskytter, men med klart defensivt ansvar. Henry som fri angriper på topp.

Her er mitt forslag. Formasjonen blir skjev mot venstre, noe den er nødt til å bli med den stallen vi pt har:------------------------------------------------ Lehmann -----------------------------------------------


----- Eboue ----------------------- KoloT ----------- Gallas ------- Clichy (Flamini nå) --


------------------------------- Cesc ------------------------- Gilberto ------------------------------


------------------- RvP -------------------- Baptista ----------------Rosicky -------------------


--------------------------------------------------------------- Henry ------------------------
GoldenGate
GoldenGateInnlegg: 2081
11.09.06 14:23

All måltørke til tross - vi får vel i det minste glede oss over at Bendtner bøtter inn mål om dagen... ;o)

GoldenGate
GoldenGateInnlegg: 2081
18.09.06 11:25


Endelig kom målet til Adebayor på youtube. Og linken har dere her:

http://www.youtube.com/watch?v=VNNyVo7t9nM

Straffemissen til Gilberto ligger her:

http://www.youtube.com/watch?v=VNNyVo7t9nM

Og Lehmanns utrolige fantomredning på skuddet til Solskjær ligger her:

http://www.youtube.com/watch?v=Mrzb0GMXJ3U&NR

Enjoy...

mvh
GG

Bone8
Bone8Innlegg: 7109
18.09.06 12:07
Kan legge til at Gallas ser ut til å være fornøyd:

GoldenGate
GoldenGateInnlegg: 2081
19.09.06 01:35

Tar med frisparkmålet (mm) til Fran Merida også. Ikke verst med tanke på at han knapt er konfirmert...

http://www.youtube.com/watch?v=wEZu8uD9pqI&NR

mvh
GG

Bone8
Bone8Innlegg: 7109
19.09.06 13:35
Og gutten e venstrefota, det liker jeg. Gleder meg til ligacupen:)
Bone8
Bone8Innlegg: 7109
19.09.06 20:32
På lørdag vil jeg se dette laget fra start:

Lehmann
Eboye Kolo Djorou Gallas

Gilberto
Cesc Rosicky

Walcott Baptista vP

Ønsketenkning, men mener at Henry ikke skal starte med mindre han er 100% frisk. Vil heler ha ham helt klar til neste kamp.

Mange vil nok også si at Ade fortjener ny tillitt, og jeg er også tilbøyelig til å være enig, men jeg mener kampen er en ypperlig mulighet til å gi Baptista og Wallcott muligheten til å bevise at de hører hjemme i startoppstillingen.

Hvis det ikke fungerer, har vi Henry og Ade på benken å sette inn.

Bone8
-som mener Baptista er moden for en start.
Bone8
Bone8Innlegg: 7109
20.09.06 12:43
Ser Wallcott starter for reservelaget i dag, så spørs om det ikke blir med drømmen.

Spennende at Denilson debuterer i kveld.
Woger
WogerInnlegg: 29120
20.09.06 16:58
Ingen Arsenal på tv i helgen? Bare reprise midt på natta??
GusCeaser
GusCeaserInnlegg: 334
Go0ner
Go0nerInnlegg: 42166
04.10.06 09:51
Da kan vi konstantere at vi har hatt en god periode. Får håpe landskampene ikke ødelegger da.
ximenes
ximenesInnlegg: 149
12.10.06 02:48
Angående landskampene så putta Robin sitt 4. mål for Nederland på like mange kamper i kvalik'en! Hvis vi tar med de 2 i forrige kamp, så tyder det på at vår unge flyvende hollender er på vei mot storformen! :D
-Wrighty-
-Wrighty-Innlegg: 219
12.10.06 02:57
Van Persie har et enormt potensial. Minuset er at han blir litt "het i toppen" innimellom. Dette bør han jobbe med.
Jheilertsen
JheilertsenInnlegg: 185
13.11.06 17:49
Slo Liverpool!

Helt konge!

Hohohohohohoho

Da blir det snart jul i år igjen... :-)
ximenes
ximenesInnlegg: 149
09.12.06 16:10
Sitter og ser på et herlig klipp fra den deilige seieren på OT i høst. Håper vi kan være giantkillers imorgen også:

http://www.youtube.com/watch?v=OFoaO8Ylg_Y&mode=related&search=
MU24
MU24Innlegg: 3120
09.12.06 16:32
Er litt morsomt at i starten av denne tråden blir det ramset opp urealistiske spillere for Arsenals del å signere. Ingen kom. Ønsker dere lykke til mot Chelski i morgen. Dere er den eneste verdige utfordreren til PL gull av disse to lagene som møtes i morgen-*ROONEY, ROONEY, ROONEY*
Juda
JudaInnlegg: 3002
09.12.06 16:33
Den assisten fra Fabregas er det verdensklasse over.
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg