Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
GusCeaser
GusCeaserInnlegg: 334
Clown-Advisor
Clown-AdvisorInnlegg: 554
11.01.07 21:57
Juda skrev:
Den assisten fra Fabregas er det verdensklasse over.
-

Jeg har ikke sett pasningen. Videoklipp?
GusCeaser
GusCeaserInnlegg: 334
GoldenGate
GoldenGateInnlegg: 2081
25.01.07 15:42

Vi har jo vært inne på Ryan Babel også tidligere her på forumet, og nå hviskes det mer og mer i krokene om at han likevel kan være på vei i løpet av overgangsvinduets aller siste dager. En video av gutten finnes her:

http://www.soccerblog.com/2007/01/video_gunners_land_exciting_ne.htm

uten at den sa meg så mye annet enn det at han visstnok spiller fotball, er rask, og at han scorer mål...

mvh
GG
GoldenGate
GoldenGateInnlegg: 2081
25.01.07 15:49

En grei artikkel her også - The Independent denne gang:

http://sport.independent.co.uk/football/premiership/article2183792.ece

mvh
GG
GoldenGate
GoldenGateInnlegg: 2081
08.03.07 15:59


------------------------------------ Sesongen 2006/2007 ------------------------------------


Og dermed erklæres herved denne sesongen for død og begravet. Vi får tredje eller fjerdeplass i PL og that's it.


------------------------------------ Sesongen 2007/2008 ------------------------------------


The king is dead, long live the king. Kun kort tid til overgangsvinduet starter, silly season er straks over oss, mange nye ansikter skal inn i stallen og noen av de gamle skal ut. Vi har MYE å glede oss til fremover gutter, så opp med haka og se fremover. Vi er fotsatt størst, best og penest i byen selv om de små blå fra Fulham slo juniorene våre i Wales for noen dager siden. Og midlertidig har noen poeng mer enn oss i PL.

Remember: A Gooners future's SO bright, we gotta wear shades...

minner
GG

på en vakker vårdag i Østfold...

EdEd
EdEdInnlegg: 10442
08.03.07 17:20
Jepp'sann, her e det ingen grunn til å deppe med hodet. Vi har et fabelaktig ungt lag med massevis av talent coming up. En fryd å se Denilson/Diaby/Traore/Theo som allerede i sin unge alder spiller så bra. Faktisk veldig enkelt å glemme det faktum at Cesc kun er 19 år oxo.

Som GG sier, opp med huet og se framover - dette lover særs godt :D
shaguar
shaguarInnlegg: 438
08.03.07 17:30
Ikke når Blatter innfører restriksjoner på antall utlendinger :D

turboneger11
turboneger11Innlegg: 35068
08.03.07 17:32
Og bak de igjen så kommer Merida, Randall, Simpson med flere. Fremtiden ser veldig lys ut.
Destruktor
DestruktorInnlegg: 23875
08.03.07 17:39
....Bart?
EdEd
EdEdInnlegg: 10442
08.03.07 19:13
"Destruktor skrev:
....Bart?"

- stemmer....vi ønsker en lystigere framstilling av vårt lag så vi henter inn Bart Simpson som venstreving for neste sesong.
GoldenGate
GoldenGateInnlegg: 2081
08.03.07 21:14

Neida EdEd, venstreving til året blir enten nevnte Ryan Babel eller Frank Ribery det. Kommer litt an på hva den neste treneren til RM finner på i ønskelisten sin. AW får i hvertfall en generøs handlekonto til sommeren

konstaterer
GG

EdEd
EdEdInnlegg: 10442
08.03.07 21:27
Du mener det? Eg e tvilende til det mtp Rosicky e allerede i klubben. Hvis Ljungberg går (som det har versert rykter rundt) + Flamini så kanskje. Ellers har vi ok dekning på alle midtbaneplasser.

Vi bør heller handle en spiss om kan score mål så sant Aliadiere ikkje skal slå til før sesongen er omme. Baptista er for dårlig og Adebayor for ineffektiv per dags dato.
Brann-Arsenal
Brann-ArsenalInnlegg: 7035
08.03.07 22:04
tror faktisk gilberto går, sammen med ljungberg og aldiere...

Baptista blir, mens flamini blir satset på i sentralen, mens denilson/song tilpasser seg PL gradvis..
Cesc-15
Cesc-15Innlegg: 17551
08.03.07 22:08
Brann-Arsenal skrev:
tror faktisk gilberto går, sammen med ljungberg og aldiere...

Baptista blir, mens flamini blir satset på i sentralen, mens denilson/song tilpasser seg PL gradvis..

>> Gilberto blir. Han er visekaptein i klubben og trives godt i London. Får også rikelig med spilletid, så jeg kan ikke helt se grunnen til at han skal forsvinne.

Baptista kan fort forsvinne ut portene, men personlig tror jeg også han blir. Reyes har brent alle broer og er tapt for lenge siden. Denilson er allerede blitt en kanonspiller. Utrolig hvor raskt han har funnet seg til rette. Kommer til å få se mye til han fremover.

Alex Song håper jeg er ferdig i Arsenal. Han er ikke i nærheten av å være god nok, foreløpig i alle fall.
MrArsenal
MrArsenalInnlegg: 9137
09.03.07 11:57
Ser vi gjennom stallen vi har nå + de som kommer tilbake fra utlån så synes jeg det er grunn til optimisme foran neste sesong. Jeg har prøvd å rangere spillerne sånn som jeg mener de bør rangeres og da står førstevalget først, andrevalget som nr. 2 osv.

Keeper: Lehmann, Almunia, Poom
+ Førstekeeper som er blant de beste i Premier League, Jens er aktiv og god i feltet og flink til å posisjonere seg. Almunia er en ok andrekeeper. Alle keeperne har erfaring i massevis.
- Jens er ikke god med ballen i beina. Jeg tviler på om Almunia er god nok til å bli førstekeeper i Arsenal etter Jens. Ingen av de yngre keeperene er klare til å utfordre gamlekara ennå.
Konklusjon: Hvis Jens blir så ser det bra ut, men hvis han går så må vi kjøpe inn en ny keeper. Buffon, Akinfeev, Boruc, Gordon har vel alle vært linket til Arsenal.

Høyreback: Eboue, Hoyte, Gilbert
+ Førstevalget vårt, Eboue, er ligaens beste offensive høyreback. Hoyte og Gilbert er unge og talentfulle (og til og med Engelske!).
- Eboue er ikke like god defensivt som han er offensivt, og han er til tider kvalm og skaper mye irritasjon med sin oppførsel. Er ikke lenge siden mange Goonere ønsket Hoyte bort fra klubben, men det har endret seg nå. Gilbert er urutinert.
Konklusjon: Hvis Eboue skjerper seg med de usportslige tingene så synes jeg dette ser bra ut.

Venstreback: Clichy, Traore
+ Clichy har overbevist både defensivt og offensivt, og således gjort savnet etter Cashley svært lite merkbart. Traore er en fin backtype av det offensive slaget.
- Traore er veldig ung, og er ikke trygg defensivt. Clichy har vært litt skadeutsatt.
Konklusjon: Jeg synes det er litt dristig å satse på Traore som andrevalg på venstrebacken allerede nå, men siden vi har Gallas som også kan spille der så går det greit.

Midtstopper: Toure, Gallas, Djourou, Senderos
+ Toure og Gallas er på papiret et av verdens beste midtstopperpar. Djourou har virkelig overbevist denne sesongen. Senderos har vist tidligere at han er solid stopper (bl.a. i Champions League forrige sesong).
- Senderos er veldig svak med ballen i beina, noe som til tider skaper utrygghet hos medspillerne. Gallas har slitt med skader i år.
Konklusjon: Senderos er usikkerhetsmomentet, men jeg vil beholde han.

Kantspiller: Hleb, Rosicky, Walcott, Ljungberg
+ Rosicky og Hleb er to teknisk briljante og veldig kreative spillere, Walcott et av de største Engelske talentene.
- Ingen av førstevalgene er typiske vinger. Ingen av de scorer mye mål som f.eks. Pires gjorde. Ljungberg er (i mine øyner) ikke god nok lenger. Hleb kan i blant gjøre de enkelste feilpasninger. Walcott er veldig ung og gjør en del urutinerte ting. Vi mangler en lynving med litt mer rutine enn Theo.
Konklusjon: Jeg mener vi bør selge Freddie og kjøpe inn en lynving. Ribery er drømmen.

Sentral midtbane: Fabregas, Gilberto, Denilson, Diaby, Flamini, Song
+ Fabregas er en av Premier Leagues beste spillere og generalen som styrer det meste av spillet vårt. Gilberto rensker unna mye defensivt. Denilson er ung og allerede klar for førstelagsspill. Diaby har mange av Vieiras kvaliteter.
- Gilberto har en del rare pasninger som skaper farligheter for oss. Ingen har for vane å score mye mål, selv om Gilberto har putta gledelig mye i år. Ikke veldig mye rutine. Flamini er en strikkmotor, men ikke så veldig god med ballen. Song har virket utrygg de gangene han har fått sjansen (men jeg har ikke helt gitt han opp).
Konklusjon: Ser bra ut her og vi kan til og med tillate oss å selge enten Flamini eller Song uten at det ville svekket oss noe særlig (evt. nytt utlån på Song).

Spiss: Henry, Van Persie, Adebayor, Baptista, Aliadiere, Bendtner, (Vela)
+ Henry er en av verdens beste spillere. Van Persie har overbevist i år, og Adebayor har også vist seg frem fra en positiv side. Vi har mer fysikk på topp enn det vi har vært vant med under Wenger, og vi har en fin blanding av hurtigtog, teknikere og kraftkarer på topp.
- Henry har slitt med skader i år. Henry og Van Persie har ikke alltid spilt like godt sammen (men bedre i år enn tidligere). Baptista har brukt tid på å tilpasse seg. Aliadiere har vært en kjeks i alle sesonger utenom årets.
Konklusjon: Bendtner kommer tilbake til sommeren og kan erstatte Aliadiere som 5. valget på topp. Usikkert med Baptista, men jeg tror han blir siden han ikke vil spille under Capello og Reyes ikke vil tilbake til England.

Altså håper jeg på disse overgangen til sommeren:
Inn: Ribery
Ut: Ljungberg + et salg eller lån av en sentral midtbanespiller
+ Byttehandelen med Baptista og Reyes gjennomføres. Ingen av spillerne vil tilbake til klubbene sine, og alle er nok best tjent med å gjennomføre denne byttehandelen. Synd det gikk som det gjorde med Reyes, for han er et stort talent og jeg liker fyren. Men jeg liker Baptista også. :-)
+ Hvis Jens drar så må vi ha ny keeper.

10 grunner til optimisme foran neste sesong:
- Arsene Wenger.
- Vi har slitt enormt med skader de siste årene, og kan umulig være like uheldige tre sesonger på rad.
- Vi har en ekstremt bra statistikk mot mot de største konkurrentene i ligaen denne sesongen (Man Utd, Chelsea, Liverpool, Tottenham).
- Vi har bra dekning på alle plasser.
- Emirates vil føles enda litt mer som hjemmet vårt både for spillere og supportere.
- Mange av poengtapene i år har kommet i kamper der vi har dominert totalt. Det er selvsagt en svakhet at vi ikke putter på de sjansene vi får og slipper inn på den ene sjansen motstanderlaget får, men det viser at det ikke skal mye til før vi kunne hatt en god del mer poeng.
- Vi har utrolig mange spennende unggutter som har fått mye spilletid, og disse har nå fått et år mer med verdifull erfaring.
- Forhåpentligvis får vi se en uthvilt og skadefri Henry neste sesong, for da har vi Premier Leagues beste spiller igjen.
- Baptista, Rosicky og Denilson har vært et år i klubben, og bør være helt tilpasset livet i England og spillestilen til Arsenal foran neste sesong.
- En ekstremt god ving som f.eks. Ribery tror jeg er nok
MrArsenal
MrArsenalInnlegg: 9137
09.03.07 12:01
Pokker da, ble bittelitt for langt. Her er hele siste setningen:

- En ekstremt god ving som f.eks. Ribery tror jeg er nok til å gjøre oss til seriøse gullkandidater igjen.
GoldenGate
GoldenGateInnlegg: 2081
10.03.07 15:52


- Hva var det som brast så høyt?
- Det var de tre cup'ene av din ånd, Herre Konge...

Hadde Snorre referert de to siste ukene på Ashburton,
så hadde han kanskje ordlagt seg slik?


----------


Velvel, la oss i etterpåklokskapens ånd kikke litt på de bakenforliggende årsakene til denne misæren. Og jeg velger nå helt å la Wengers taktiske feilskjær i enkeltkamper ligge. Han er uansett langt mere av en strateg enn han er en taktiker, og derfor går det galt hver gang han forsøker å finne opp hjulet på nytt taktisk. Nå som før. Ja, som alltid, faktisk.

Klubben formelig SKRIKER etter en trener med defensive fibre i kroppen som Wengers taktiske høyre hånd, men la oss likevel la dette ligge for en stakket stund. Og kikke etter de bakenforliggende årsaker:

Under " Immortals' " glansdager hadde man Henry som hovedangriper, dvs at alt angrepsspill var lagt opp rundt tanken på å spille Henry god. Titi - opprinnelig venstreving - har aldri likt seg i noen tradisjonell spissrolle, da denne krever at han er villig til å ta i mot en del mere juling enn han foretrekker. Av den grunn har han i sitt angrepsspill alltid trukket bort fra krigssonen foran målet og ut mot (fortrinnsvis) den venstre kanten.

Der blomstret han sammen med Robbie, en høyrefotet venstreving som opprinnelig spilte på høyresiden og derfor hadde en forkjærlighet for å trekke inn i mot midten, samt som - i motsetning til Titi - likte å fylle på inne i 16-meteren for å komme i scoringspososjon.

På midten ble disse stabilisert av Paddy, som var det sentrale pivotpunktet alt annet kretset rundt, mens Ash hadde som oppgave å komme på overlapp på utsiden av enten Robbie eller Henry og derved skape overtall, samt der å trekke på seg en forsvarer eller to og således gjøre livet enklere for angriperene.

På den måten utfylte disse fire hverandre i et fellesskap man skjelden opplever på en fotballbane.

Tar man samtidig med DB10's samspill med Freddie på høyrekanten (og forsåvidt med alle andre overalt ellers på kloden - hans geni var ikke begrenset av tid og sted), dvs den evnen Dennis hadde til å spille fri en Freddie som fortsatt var rask nok på de første meterene til å kunne få en meter på de fleste forsvarere her på kloden, så forstår man at dette laget hadde offensive kvaliteter som ikke sto tilbake for noe annet lag i kulløyas historie.

Men nå er det bare Henry igjen av disse (Freddie er bare skyggen av sitt gamle jeg), og det fellesskapet som gjorde ham outstanding finnes ikke mere. Noe som i og for seg ikke hadde vært noe problem om AW hadde fornyet dette over noen tid slik at de nye elementene fikk en sjanse til å spille seg sammen før man byttet ut enda en del i maskineriet.

Men når Arsene insisterte på å bytte ut alt sammen på èn gang, så MÅTTE det jo bare gå galt. Edu, Pires, Dennis, Paddy, Seaman, Cole, Lauren, Campbell - man KAN jo simpelthen bare ikke bytte ut all kontinuiteten på èn gang uten at dette får negative konsekvenser. Og spesielt ikke om all muskelstyrken i laget forsvinner samtidig.

Så hva sitter vi igjen med? En gjeng juniorer med fiskepuddingmuskler og en gjennomsnitshøyde som en boks makrell i tomat? Megatalent innpakket i en pen liten eske? En eske som, om enn aldri så pen, likevel er alt for liten til å kunne romme de ambisjonene som blir en klubb som Arsenal naturlig til del?

Kjør debatt!

avslutter
GoldenGate


GoldenGate
GoldenGateInnlegg: 2081
10.03.07 16:27

MrArsenal skrev:

-------------

Jeg lurer på om ikke AW bør gjøre noe han skjelden gjør, nemlig å kjøpe inn et par-tre spillere med noen år på baken. Både som back-up på sine respektive plasser og som reelle konkurrenter til de samme plassene i den tiden det tar før de unge talentene vår vokser opp og får hår på brystet.

Og jada, jeg hadde ikke hatt det minste i mot en spiller som (skadeutsatte) Woodgate i stallen. På prestasjonskontrakt, selvsagt, men dog. På sitt beste er han Englands beste stopper og greier det medisinske støtteapparatet vårt å holde ham rimelig skadefri, så vil han være det beste alternativet i verden for Arsenal på denne plassen. Om han har lagt av seg det utenomsportslige tullet sitt, selvsagt. Og det har han vel nå.

Også en John Terry til £9 mill frister, men da alle forstår at Arsenal aldri i verden kommer til å gi ham £150k i uka og at Roman kommer til å betale gull for å få beholde ham, så kan vi nok glemme JT.

konstaterer
GG

GoldenGate
GoldenGateInnlegg: 2081
04.05.07 19:03

Krengon skrev:
(Bra innlegg, sitat fra annen tråd):


nå vil jeg si at vi er inne i et generasjonsskifte, og det skjer ikke med en gang, du må jobbe over tid og da får du noen mellomsesonger(tror vi får enda en mellomsesong før vi kjemper med dere og United, men håper at vi allerede neste sesong er gode nok til det.. ) Og når du går gjennom et generasjonsskifte så skifter du ut de gamle mot nye unge.. f.eks: cesc for PV4/edu og Eboue for Hoyte, jeg vil også si Clichy for cole

Clichy har vært mye bedre enn cashley denne sesongen, men Bridge har gjort det bra sålangt, så jeg mener Bridge er nærmere Clichy enn cole er for øyeblikket.. der har vi 3 alt.. så vil jeg si at RVP går inn og erstatter Dennis, om det er forsterkning vet jeg ikke, RVP er bedre avslutter(elelr kommer til å bli) , men som lagspiller var dennis flere klasser over..

At RVP skal komme inn for Dennis og forsterke laget er det ingen som forventer, men RVP har gjort det bedre enn Dennis gjorde i de to siste sesongene hans...
Jeg vil også nevne rosicky for pires og Hleb for Freddie.. og snart walcott for Henry..

Det vi kan se med dette generasjonsskifte, er at vi ikke bare skifter spillere, men også taktikk og spillestil(eller de to er ganske like de).. Vi har gått fra å være et kontringslag i verdnsklasse, til et "possession" lag.. vi har også gått over fra DM og box to box, til DM og playmaker, snart går vi til Box to Box og Playmaker.. vi blir mer offensive, vingene våre trekker inn, backene bombaderer kantene og vi prøver å trenge oss igjennom eller brodere oss igjennom motstanderne..

før var et lag alle fryktet å møte, enten fryktet de å ta ledelsen fordi de visste at presset ville begynne, ellers fryktet de at vi scorte 2-3 mål i løpet av 20 min og avgjorde kampen før den hadde begynt.. det er dette jeg savner med dagens lag.. det ser ut som vi har allverdens tid og begynner aldri å stresse før vi ligger under eller etter 75 min..

dette er noe som må forbedres, vi har fortsatt inne noe av kontringsfotballen, men ikke i like stor grad. nå baserer vi mer vårt spill på å spille oss igjennom motstandernes fordi lag ikke vil angripe mot oss i frykt for kontringer, derfor må vi også skifte stil og fortsatt ha litt av kontringsfotballen.. Det er dette Wenger prøver å gjøre, og jeg mener vi har det som skal til for å slå defensive lag og "slite lag" som bolton blackburn..

dette kan vi se i forskjellen mellom denne sesongen og forrige.. I år dominerer vi alle kampene og for meg i hvertfall så er angrepsfotball viktig(nå var ikke jeg gammel nok til å oppleve graham) og vi bør fortsette og spille slik fotball uansett om resultatene lar seg vente i 1, 2 år..

I år er vi også vesentlig sterkere, vi har endel Bautaer i stallen vår som ikke er redd for å kjempe tilbake(Diaby, Toure, Adebayor,Baptista) og Cesc Mozart og Hleb gir også alt i duellene og er mye sterkere enn før(gjelder cesc og hleb), gallas er heller ingen svekling.. så jeg mener vi har gjort fremskritt denne sesongen, store fremskritt...

det som også er forskjell fra tidligere, var at vi hadde en stil som passet PL bedre enn CL, mens nå har vi det motsatte.. det som gjelder er å finne en balansegang hvor man kan klare å få det beste ut i både CL og PL.. den tror jeg ikke vi har klart enda og vi driver og jobber med det fortsatt..

Nå begynner vi å bli godt bemannet på alle plassene(utenom keeper) og har i motsetning til før en stor og sterk tropp(fr var det mer 11 gode, mens ikke alle reservene var der oppe.. har fortsatt mareritt om kampen hvor igor stephanovic, grimandi og et eller annet med L var i forsvar, vi tapte vel 6-1 etter et veldig fint mål av Henry? *grøss*) nå har vi både dobbel og trippeldekning på enkelte plasser..Høyreback: Eboue, Hoyte, gilbert

venstreback: clichy, Traore (rene steer, lovende talent fra akademiet..)

miststoppere: Toure, Gallas, Senderos, Djourou, Gilberto (connoly, vet ikke så mye om han)

høyreving: Hleb, Freddie, Walcott, eboue til nøds RVP, Merida kan også spille der, men det blir et par år fremover...

Sentralt: Cesc, Gilberto, Diaby, Denilson, Flamini, Song... mens både Hleb og Rosicky kan trekkes inn dit..

Spisser: Henry, RVP, Adebayor, Ali, Baptista snart bendtnerså vi er godt forspent på alle plassene utenom keeper... og de fleste her vil (trolig) bli bedre.. så fremtiden ser lys ut gooners


krengon
krengonInnlegg: 1701
04.05.07 20:37
jøss!! vi har en klubbtråd her, det visste jeg ikke.... *legg tema til i favoritter*

jeg får vel bruke mitt første innlegg i klubbtråden til å kjempe for at Wenger skal bli(i disse tider hvor folk mener at Wenger har tapt seg ol.)

Wenger gjør sjelden noe feil, men han er også et menneske og derfor vil også engang i blandt gjøre feil..

Etter å tenkt meg nøye om så mener jeg at Wengers største feil i Arsenal var å vinne the double i 98. NÅ kan jeg se for meg dere si at jeg har blitt gal, eller at jeg prøver å finne en løsning. Tabber er ikke overveide, men det er uventede/uønskede konsekvenser. Greit, wenger klarte å vinne The double, men det førte til uønskede konsekvenser. Det førte til at folk fikk urealistiske forventninger til Wenger - For eksempel har folk blitt helt gale og enkelte krever hans avgang og sånt etter tapet mot Everton,(tar denne kampen som eks. fordi det var da folk mente at han burde dra, kunne like gjerne ha vært en annen kamp) folk som forventer at vi med et budsjett som ikke er en toppklubb verdig skal vinne serien hvert år er naivt..

Og for å unngå disse urealistiske forventningene så skulle Wenger ha tapt så vidt serien. Han kunne ha gjort det ved å spare nøkkelspillere før cupfinalen som unnskyldning. for det wenger har gjort er å overprestere med et lag hvor styret aldri ga ham midlene til å styrke et aldrene lag nok til å fortsette suksessen.

Wenger får mye kritikk fra pressen og enkelte Arsenal fans for å ikke klare å få noe sølvtøy denne sesongen og at det vil bli vår tredje sesong siden vi vant et trofe. Men allikevel så vant Ferguson sitt første trofe i 93 etter 7 år uten noe. 7 ÅR!!!! Hvilke managere vil få 7 år på seg i disse dager? Ranieri fikk ikke, heller ikke Houllier selvom han vant noen cuper Bare forestill deg at Alex aldri fikk de 7 årene, da ville hele den engelske fotball historien vært annerledes. Det er noen fans som tror/mener at trenere har maksimum tre år på å vinne noe, ellers er det rett ut.

I 66 så var Bertie mee trener(ja, jeg har lest mye om Arsenal), og i 1969 så tapte første laget til Arsenal mot swindon i ligacup finalen og swindon var fra en lavere divisjon. Jeg kan bare forestille meg skuffelsen den gangen, og at folk ville ha bertie ut. Men allerede neste år vant han fairs cup og i 71 vant han både ligaen og fa.cupen. Det tok bertie fem år for å vinne ligaen og det hadde gått 18 år siden Arsenal vant noe sist.. Men nå, i følge enkelte så er tre år uten sølvtøy for mye og du må ut. Ja wenger gikk 4 år uten å vinne noe etter trofeet i 98, og folk begynte å avskrive han og jeg får på følelsen av at det samme skjer nå, at folk avskriver wenger allerede. .

Men ingen av punktene over her bekymrer meg mest, men det jeg er virkelig interresert i er hans mentale helse. Hva er det som får voksne mennesker miste all perspektiv på grunn av tanken av en trofeløs sesong? For noen så virker det som latterlig/tragisk/uforståelig at wenger bør og skal bli gitt mer tid. De vil at vi skal kjøpe erfarne spillere og vinne et trofe neste år, men de fårstår ikke at rom(e) ikke ble bygget på en dag.

Hvorfor har tidsperioden for å vinne trofe redusert så kraftig? Forventningene går oppover, selvom det sannsynligvis ikke vil bedre oddsen til spurs fans. Grunnen er at lidenskapen forfotball har blitt mer intens. Jeg kan ikke huske at folk krevde at liga tittelen skulle være i boks etter første søndag i september. Tv dekningen har ført oss nærmere sporten og lidenskapen/menneskenaturen inni oss har (urettferidge) forventninger hver sesong. Grunnene for hvorfor ting går blir gjentatt uke etter uke, analysert av hundre eksperter og fotball blir som et langt år med politikk Enkelte ganger finnes det ingen forståelig grunn for hvorfor ting går galt

Nå til dags er terminlistene så tett at et lag kan tape/gå ut i tre cuper på en uke. En hel sesong avhenger av 10 dager. Hvis du ikke vinner noe så er du et null. Hvis klubben din ser ut til å gå en trofeløs sesong(selv når det er i april: oktober for spurs) så er sesongen over. resten av kampene er irellevante og da blir kampene for 75% av lagene irrelevante ved februar, så var det man klamrer seg fast til?

En stor tomhet venter de som ikke har noe å sikte seg til. Og når jeg snakket med onkelen min(mye eldre enn meg og spurs fan (ikke onkelen min i London altså) ) for et par dager siden så fikk jeg vite hvordan den mentaliteten fungerte. han sa til meg at vi ville slite å selge ut alle billeten til den nye stadionen for en full sesong igjen. Jeg må innrømme at jeg hadde lyst til å rippe opp i gamle sår, som fa.cup tapet eller 3-0 tapet på emirates, men jg visste at jeg ville få igjen 3 ganger så hardt.

Vi får bare håpe at laget ikke føler det på samme måte, fordi hvis de gjør det trenger man ikke å møte opp og da vil tredje plassen gå til pool. Tredje plassen er veldig viktig(for meg) ikke bare pga. cl plassen selvom det er viktig men fordi hvis de ikke kommer på tredje så har de ikke sjans til å vinne neste sesong. ingen pl. lag har vunnet serien etter å ha vært under 3. plassen året før. overtroisk eller ei, det er sånn krengon er
Men det vil bli hardt fordi wenger har få spiss muligheter. og det er enda en av hans tabber. I september burde han ha visst at Henry ville bli skadet, at RVP ville brekke metatrsal, at ade ville bli suspendert for å ikke slå lampard, at walcotts skulder skulle poppe ut og at Ali og Bap ikke ville ha scort selv for å redde livet sitt. og pga. dette så burde han ha kjøpt 14 verdensklasse spisser fjorsommer.

Det ville vært mye klokere å ignorere hypen, være tålmodig og la ting utvikle seg. Dette får meg sikkert til å være en fan uten mål eller mening, men heller det enn å følge det idiotiske medie rabaldre om hva som er galt med arsenal. og de fleste av mine 8-9 år som arsenal fan har vært trofeløs(selvom jeg har opplevd mer suksess som fan enn andre) og jeg er forberedt på å vente 1, 2 kanskje 3 år til for at wenger skal oppnå målet sitt..

På deres egen måte har Wenger og Graham overprestert i forhold til budsjettet, men b
GoldenGate
GoldenGateInnlegg: 2081
04.05.07 20:55

Her forsvant det visst litt... ;o)
krengon
krengonInnlegg: 1701
04.05.07 21:15
det gjorde det visst.. resten kommer om noen minutter, må skrive det om igjen:S

ps: hvorfor er det ikke lov å skrive lenger enn 5000 tegn?
krengon
krengonInnlegg: 1701
04.05.07 21:18
resten av innlegget(forkortet, orker ikke å skrive alt som gikk bort på nytt:S)

På deres egen måte har Wenger og Graham overprestert i forhold til budsjettet, men bare wenger har produsert vakker fotball og verdensklasse spillere. og på frunn av dette er jeg forberedt på å vente, jeg vet hva wenger kan! vo så fremtiden i Cardiff og det lover godt for fremtiden.

men for de som ikke vil gi Wenger muligheten som Bertie og Ferguson fikk, så værsågod, men da vil jeg si at jeg ikke støtter dere 1 % engang..

Framtiden er arsenal og wenger leder den!

ps: for de som tar alt bokstavelig, poenget med dette innlegget var at vi skal gi wenger mer tid og ikke at han skulle ha tapt the dobbel i 98;)
GoldenGate
GoldenGateInnlegg: 2081
04.05.07 21:20

Aner ikke, men har opplevd det samme selv. Skrekkelig ergelig, men nå har jeg lært å kopiere hele innlegget før jeg sender det i fall dette skjer igjen. Enkelte ganger når jeg bruker fhv lang tid, kanskje over en time, på et innlegg, må jeg logge meg inn på nytt for å få sendt innlegget. Og da forsvinner selvsagt samtidig alt som er blitt skrevet i tåka. Derfor er det en god regel å kopiere lange innlegg før man sender dem.

:o)

EDIT: Forøvrig er jeg veldig enig med konklusjonen din: Wenger har revolusjonert klubben totaalt...
krengon
krengonInnlegg: 1701
04.05.07 21:22
GoldenGate skrev:

Aner ikke, men har opplevd det samme selv. Skrekkelig ergelig, men nå har jeg lært å kopiere hele innlegget før jeg sender det i fall dette skjer igjen. Enkelte ganger når jeg bruker fhv lang tid, kanskje over en time, på et innlegg, må jeg logge meg inn på nytt for å få sendt innlegget. Og da forsvinner selvsagt samtidig alt som er blitt skrevet i tåka. Derfor er det en god regel å kopiere lange innlegg før man sender dem.

:o)

det er notert;) godt tips... var skikkelig ergerlig når jeg så at 1/3 av innlegget var borte...
GoldenGate
GoldenGateInnlegg: 2081
04.05.07 21:25

Rekorden min til nå på VGD er et innlegg over fem (eller var det seks) sider. Tok meg godt over fire timer...

Vi gærne har det godt!

:o)

krengon
krengonInnlegg: 1701
04.05.07 21:34
ja vi er litt gærne.. har du forresten link til tråden hvor du skrev det innlegget?(5-6 sider altså..) kjeder meg litt og har lyst til å lese noe langt og bra=)
Brann-Arsenal
Brann-ArsenalInnlegg: 7035
04.05.07 22:59
Krengon, må si at dine meninger er nesten 100% som mine.. selv om du kan myyyeeeeee mer historie enn det jeg kan. Tydligvis at u har fulgt arsenal lenge, i forhold til mine.. 4-5 år(?).

Det at du lagde den talentfølgingstråden var bare nippet før meg jeg skulle sette den selv faktisk!

Flott innlegg du har, liekr v irkelig å lese dem..
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg