Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
29.11.09 21:40
Bone8: Et annet stort problem er jo at vi har spillere som kjefter på lagkamerater, eller rister på hodet, i stedet for å prøve å piffe dem opp. Arshavin er ekspert på dette, og merket også at Sagna gjorde det samme i dag. Når rysseren jobber så dårlig bakover i tilegg, så hjelper det ikke at han er en gudebenådet spiller på sitt beste. Han blir aldri noen favoritt.

Greit nok at Arshavin har vært lat tidligere i sesongen. Men når han jobber ræva av seg, slik som han gjorde i dag, bør han få anerkjennelse for det også. Så fair må man være.

Men ellers er jeg enig med deg. Det er utrolig frustrerende med et slikt kroppsspråk. Og hvordan han var etter 3 - 0-scoringen er utilgivelig. Man står bare ikke å slår ut armene mens man ligger på ryggen inne i sekstenmeteren. Jobb tilbake for faen!

Men jeg må si jeg forstår frustrasjonen hans. Han var en av to spillere som virkelig ga jernet i dag. Det var ham og Cesc. Et par gjorde jobben, og resten fortjener hard pisk på pung.

Bone8
Bone8Innlegg: 7109
29.11.09 21:51
Abstract_Poet: Greit nok at Arshavin har vært lat tidligere i sesongen. Men når han jobber ræva av seg, slik som han gjorde i dag, bør han få anerkjennelse for det også. Så fair må man være. Men ellers er jeg enig med deg. Det er utrolig frustrerende med et slikt kroppsspråk. Og hvordan han var etter 3 - 0-scoringen er utilgivelig. Man står bare ikke å slår ut armene mens man ligger på ryggen inne i sekstenmeteren. Jobb tilbake for faen! Men jeg må si jeg forstår frustrasjonen hans. Han var en av to spillere som virkelig ga jernet i dag. Det var ham og Cesc. Et par gjorde jobben, og resten fortjener hard pisk på pung.

Ser poenget ditt. Han jobbet ok i dag.

Mulig jeg var litt forutinntatt mot ham i dag, og ser etter feilene. Men synes ikke han jobber eksepsjonelt.

Jeg står hvertfall fast ved at jeg aldri kommer til å få noe "elsk"-forhold til AA, uansett hva han utretter før han drar til Barca.

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
29.11.09 21:54
Bone8: Jeg står hvertfall fast ved at jeg aldri kommer til å få noe "elsk"-forhold til AA, uansett hva han utretter før han drar til Barca.

Arshavin er en leiesoldat, og man får aldri et elsk-forhold til leiesoldater.

Men jeg tror neppe han drar til Barcelona. Wenger kommer ikke til å selge ham før han er så gammel at han skal tilbake til Zenit.

FlyEmirates
FlyEmiratesInnlegg: 15278
29.11.09 23:22

Herregud endelig ferdig med den jævla november måneden. To tap og to langtidsskader har den ført med i år.

11 poeng bak Chelsea med en kamp mindre spilt. Chelsea har city borte neste kamp og regner med poengtap. Skal faen ikke gi opp.

Clichy er utrolig savnet. Chelsea var effektive idag, og vi var uheldige. Men dem vant fortjent.


Eduardo? Hva har skjedd med fyren? Savner den gamle Eduardo, håper han bare er ute av form. Med en RvP idag hadde sett annerledes ut tror jeg.

Idag manglet vi definitivt hodestyrke. Diaby og Bendtner var savnet. Dødballene og innleggene idag var jo helt bortkastet.

EldarHadzimehmedovic
EldarHadzimehmedovicInnlegg: 2224
30.11.09 13:04
Abstract_Poet: PS! Jeg har aldri sett deg uttale at Gallas - Vermaelen ikke er et godt nok stopperpar.

Da foreslår jeg at du følger med neste gang du uttaler deg, istedenfor å synse rundt noe du åpenbart ikke har fått med deg. Det gjør ting veldig mye enklere.

Det har alltid vært enighet om at Gallas - Touré ikke fungerte, og det har alltid vært enighet om at Gallas er svak i duellspillet. Så snart Vermaelen fikk litt tid på seg så har de aller fleste også sett at han har mye av de samme svakhetene som Gallas og at tilfører lite nytt annet enn scoringer.

(Innlegget ble redigert 30.11.09 13:12)

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
30.11.09 13:54

Da foreslår jeg at du følger med neste gang du uttaler deg, istedenfor å synse rundt noe du åpenbart ikke har fått med deg. Det gjør ting veldig mye enklere.

Haha. Pinlig forsøk på å sende den i retur. Jeg regner med at du ser forskjellen her. Du sender ut en idiot-påstand om at de fleste her har sagt det samme som meg angående Vermaelen - Gallas (som er en merkelig påstand siden jeg ofte har blitt motsagt på den), mens jeg sier at jeg ikke har sett noe.

Host gjerne opp en link på dette hvis søkemotoren fungerer igjen.

Så snart Vermaelen fikk litt tid på seg så har de aller fleste også sett at han har mye av de samme svakhetene som Gallas og at tilfører lite nytt annet enn scoringer.

Hvis alle har sett det, har veldig få uttalt det.

EldarHadzimehmedovic
EldarHadzimehmedovicInnlegg: 2224
30.11.09 14:00
Abstract_Poet: Haha. Pinlig forsøk på å sende den i retur. Jeg regner med at du ser forskjellen her. Du sender ut en idiot-påstand om at de fleste her har sagt det samme som meg angående Vermaelen - Gallas (som er en merkelig påstand siden jeg ofte har blitt motsagt på den), mens jeg sier at jeg ikke har sett noe. Host gjerne opp en link på dette hvis søkemotoren fungerer igjen.

Det var ikke et forsøk, jeg gjorde det. Det er opp til deg å hoste opp linker på at du har "fått pisk" for dette før jeg skal gidde å dokumentere mine påstander.

Jeg er så lei denne mentordrakten du kler på deg til stadighet.

"Ah, som jeg hater å ha rett!", "Det er jo dette jeg har ment hele tiden!", "Nå håper jeg resten av dere også ser det som jeg har sett!". Så veldig dramatisk rundt det åpenbare.

(Innlegget ble redigert 30.11.09 14:03)

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
30.11.09 14:06
EldarHadzimehmedovic: Det var ikke et forsøk, jeg gjorde det. Det er opp til deg å hoste opp linker på at du har "fått pisk" for dette før jeg skal gidde å dokumentere mine påstander.

Hvis du ser på meg som en mentor, går det mer på ditt eget selvbilde enn min oppførsel.

Men jeg kan informere deg om at du slipper å hoste opp noen lenke. Du har heldigvis ikke skrevet mange innleggene, så jeg har rukket å gå igjennom alle sammen. Det nærmeste du kommer å si at Gallas - Vermaelen ikke fungerer godt sammen er "Det er på tide å innse at Vermaelen ikke er så bøs på hodet som alle skal ha det til".

Jævelig kjipt med innleggshistorikk?

Bone8
Bone8Innlegg: 7109
30.11.09 22:27

Er svært enig i dette blogginnlegget:

http://gingersforlimpar.blogspot.com/2009/11/to-thousands-who-left-early-quick.html

Kanskje litt rart at jeg som skjelden er på kamper skal kritisere, men synes å forlate et lag i motgang er en tragedie.

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
01.12.09 17:45

Ka du tru?

Arshavin har i hvert fall innsett at han ikke holder sitt vante nivå for tiden. Det er slike uttalelser som får meg til å like ham. Han legger ikke skjul på at ting ikke har fungert, og legger ikke skylden på noen, selv om det kunne vært lett å legge skylden på posisjonen.

EldarHadzimehmedovic
EldarHadzimehmedovicInnlegg: 2224
01.12.09 17:49
Abstract_Poet: Hvis du ser på meg som en mentor, går det mer på ditt eget selvbilde enn min oppførsel. Men jeg kan informere deg om at du slipper å hoste opp noen lenke. Du har heldigvis ikke skrevet mange innleggene, så jeg har rukket å gå igjennom alle sammen. Det nærmeste du kommer å si at Gallas - Vermaelen ikke fungerer godt sammen er "Det er på tide å innse at Vermaelen ikke er så bøs på hodet som alle skal ha det til". Jævelig kjipt med innleggshistorikk?

Skulle tro det var rimelig åpenbart at dette ikke er mitt første nick her inne.

EldarHadzimehmedovic
EldarHadzimehmedovicInnlegg: 2224
01.12.09 17:49
Bone8: Kanskje litt rart at jeg som skjelden er på kamper skal kritisere, men synes å forlate et lag i motgang er en tragedie.

Jeg syns det er en grei måte å markere misnøye på, om det er noe som gjøres unntaksvis.

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
01.12.09 17:59
EldarHadzimehmedovic: Skulle tro det var rimelig åpenbart at dette ikke er mitt første nick her inne.

Hvorfor skal det være åpenbart?

Hva var ditt tidligere nick?

EldarHadzimehmedovic
EldarHadzimehmedovicInnlegg: 2224
01.12.09 18:08

GregGraffin og rearviewmirror.

Woger
WogerInnlegg: 29120
01.12.09 18:10
EldarHadzimehmedovic: Skulle tro det var rimelig åpenbart at dette ikke er mitt første nick her inne.

piss i bokso.....

(Innlegget ble redigert 01.12.09 18:11)

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
01.12.09 18:42

Nå har jeg gått igjennom rearviewmirrors innleggshistorikk. Det nærmeste jeg finner kritikk av stopperne på et generelt grunnlag er dette utsagnet:

"Om 2-3 måneder, når Vermaelen har bevist over tid, så er han inkludert også, men per i dag så har Arsenal 2 verdensklassespillere."

Og det er ikke spesielt kritisk.

Men jeg har funnet enkeltklager på enkeltsituasjoner fra den brukeren. Men ikke noe som sier det du hevdet i denne tråden.

Men jeg tar forbehold om at jeg kan ha oversett noe, men allikevel kan det sies at det ikke er noe som rearviewmirror har frontet. For jeg har sett mye skryt av Vermaelen.

Go0ner
Go0nerInnlegg: 42166
03.12.09 01:35

3 kampen på rad mot engelsk motstand vi ikke scorer mål.

Ny rekord?

Swarley
SwarleyInnlegg: 6674
03.12.09 03:58

Innlegg nr 888 i tråden, og jeg konkluderer med at jeg har likt syn på ligacupen som Wenger:

On a lack of Silverware in recent years...
"We have not won a trophy since 2005 but I don't consider that if you win the Carling Cup we parade around and say we have won the trophy. For me it is a competition where we develop our young players. I don't believe that next season if we had won the Carling Cup I would say 'we won a trophy last year'. To play in the Quarter-Final or Semi-Final or Final of the Champions League is10 times more difficult to win the Carling Cup."

Cheer up guys, tapet idag er ikke noe særlig å dvele ved, regner med at de fleste hadde forventet tap idag. Jeg er rimelig sikker på at vi snur dette mot Stoke til helgen!

(Innlegget ble redigert 03.12.09 03:59)

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
03.12.09 11:05
Swarley: Cheer up guys, tapet idag er ikke noe særlig å dvele ved, regner med at de fleste hadde forventet tap idag.

Jeg tar ikke tapet tungt. Derimot ser jeg ikke veldig lyst på fremtiden. Jeg klarer ikke helt å se hvordan vi skal klare å snu trenden.
Greit nok, vi kan sikkert slå Stoke. Men jeg er faen ikke sikker på om vi kommer fra Anfield med noe i bagasjen uka etterpå.

At Bendtner også er borte, er en gedigen strek i regninga. Gudene vet at vi trenger ham nå.

Så da klarte skadene å ta knekken på oss denne sesongen også.

Kan det være tilfedigheter? Neppe. Bør hoder rulle? Ja, så definitivt.

Swarley
SwarleyInnlegg: 6674
03.12.09 12:49

Jeg tror vi har god sjans til å ta Liverpool. Seff er det vanskelig å vinne på Anfield, men de er ikke noe übersolid Chelsea, de er et vaklende utsatt lag.

kreatin123
kreatin123Innlegg: 4562
Swarley
SwarleyInnlegg: 6674
03.12.09 13:25

Var sikkert derfor han spilte igår fra start. Det gjør det tøffere, men vi skal fortsatt klare å slå Stoke.

Megalomani
MegalomaniInnlegg: 6010
03.12.09 15:56

Er det ærlig talt noen som bryr seg om at vi røk ut i går? Dro rett på jobb etter kampen og sov til nå så har ikke fått loddet stemningen. Er det noen som bryr seg?

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
03.12.09 16:00
kreatin123: Song ute mot Stoke..

Yup. Jeg tenkte på det under kampen i går.... det passet perfekt at han skulle få sitt femte gule kort mot City, slik at han må sone suspensjonen sin mot Stoke.

Cesc gjorde noe liknende for to sesonger siden.

Er dette kynisme fra gutta våre?

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
03.12.09 16:01
Megalomani: Er det ærlig talt noen som bryr seg om at vi røk ut i går? Dro rett på jobb etter kampen og sov til nå så har ikke fått loddet stemningen. Er det noen som bryr seg?

Ganske mange, men jeg tror det kun er City, Chelsea og Spurs-gjengen som gjør det. Da med spesielt trykk på de sistnevnte.

EldarHadzimehmedovic
EldarHadzimehmedovicInnlegg: 2224
03.12.09 16:11
Megalomani: Er det ærlig talt noen som bryr seg om at vi røk ut i går? Dro rett på jobb etter kampen og sov til nå så har ikke fått loddet stemningen. Er det noen som bryr seg?

Altså, det hadde jo vært artig å se unggutta i ytterligere to kamper mot kvalifisert motstand denne sesongen. Det er det eneste tapet.

Megalomani
MegalomaniInnlegg: 6010
03.12.09 17:13
EldarHadzimehmedovic: Altså, det hadde jo vært artig å se unggutta i ytterligere to kamper mot kvalifisert motstand denne sesongen. Det er det eneste tapet.

Nettopp.

Måtte smile da en kompis av meg som er Arsenal-supporter ringte og proklamerte krise.

FlyEmirates
FlyEmiratesInnlegg: 15278
03.12.09 17:57

Tapet var jo forventet. Vi møtte jo et toppet City lag, og et lag som satser på cupen. Noe vi ikke gjør.

Nå må vi vinne mot Stoke hjemme!

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
04.12.09 17:16

Fint av Eboue: "They buy tickets to support us and then we don't win the games. We are sorry and we will try our best on Saturday."

kreatin123
kreatin123Innlegg: 4562
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg