Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Vietto
ViettoInnlegg: 3984
27.02.17 22:03

Tør ikke gå ut og handle mat. Tenk jeg blir slått ned av lynet? Sulter heller ihjel hjemme. Det er mer komfortabelt.

(Innlegget ble redigert 27.02.17 22:03)

Liqmadic
LiqmadicInnlegg: 1620
27.02.17 22:08

Selvmotsigende å være risikoavers og fotballsupporter i mine øyne.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 13471
27.02.17 22:13
Bacary: eller at vi blir noe nytt Leeds United. Da tar jeg heller kamp om medaljer og Champions League vært år. Vi får nyte dette så lenge vi kan, en dag kan alt Wenger har gitt oss være over.

Basert på økonomien og den posisjonen klubben er i, så er det tilnærmet umulig at vi kan ende opp som et Leeds, eller for den saks skyld en middelhavsfarer. PL er rett og slett for hierarkisk nå for at det skal kunne skje. Og grunnen til at vi er i denne posisjonen skal helt klart Wenger ha mesteparten av æren for. Og det er egentlig vel så mye på grunn av dette, som trofeene at han fortjener en statue utenfor Emirates.

Det sagt, jeg mener at Wengers epoke i klubben bør nå være over. Han har nå hatt mye mer penger å bruke enn i de magre årene. Han har hatt fordelen av å være den lengstsittende manageren og den som har by far mest makt i klubben sin, og til tross for dette så har resultatene i stor grad uteblitt. Vi kom på andreplass i fjor med et veldig svakt antall poeng, så jeg har vanskelig for å regne det som fremgang. Sesongen før der var også en tilbakegang i antall poeng, til tross for at vi nå har spillere som Özil og Sanchez.

Jeg tror dessverre Wenger ikke har mentaliteten til å kunne motivere spillere i samme grad som han hadde før, i tillegg til at jeg er litt redd for at han har falt litt i bakleksa taktisk sammenlignet med hans kolleger i de andre storklubbene. Jeg er også som kjent meget skeptisk til hvordan klubben går inn i overgangsvinduer, og også hvordan de gjennomføres. Jeg kan bare ikke se for meg at grundig planlagte overgangsvinduer kan gå så jævlig skeis slik som våre ofte gjør, etter min mening (basert på hull i troppen dekket, samt tidspunkt spillerne blir signert).

Jeg henger meg også på MM sitt innlegg om at jeg rett og slett ønsker noe nytt for å skape litt mer spenning. Topp 4, 8.-delsfinaler og kontinuitet er for all del bra og imponerende, men det er ikke pga dette at jeg holder med klubben. 

(Innlegget ble redigert 27.02.17 22:16)

Mr.Daddycool
Mr.DaddycoolInnlegg: 4423
27.02.17 22:41

Liverpool på et braktap ser det ut som, og det for vi unngjelde for på lørdag, da blir vi most.

(Innlegget ble redigert 27.02.17 22:42)

Vietto
ViettoInnlegg: 3984
27.02.17 22:43

Wenger har avslått et tilbud fra Kina verdt £30M i året. Vil fullføre kontrakten sin hos Arsenal før han tar en avgjørelse om hans fremtid i mai visstnok. Fyren har lojalitet. Kan ikke ta han på det. Klassefyr. 

(Innlegget ble redigert 27.02.17 22:44)

Mr.Daddycool
Mr.DaddycoolInnlegg: 4423
27.02.17 22:44
Vietto: Wenger har avslått et tilbud fra Kina verdt £30M i året. Vil fullføre kontrakten sin hos Arsenal før han tar en avgjørelse om han fremtid i mai visstnok. Fyren har lojalitet. Kan ikke ta han på det. Klassefyr.

Kan jo ha bestemt seg for dette, og så sier han ja i mai, og benekter det nå.

Hansiso
HansisoInnlegg: 10070
27.02.17 22:56

Jeg har sett litt på våre gjenværende kamper i ligaen, og siden jeg kjedet meg, så tok jeg resultatene fra de samme oppgjørene i fjor og forsøkte meg på litt amatør-statistikk. Ettersom Middlesbrough er det eneste nyopprykkede laget vi har igjen har jeg vært litt optimistisk og satt 3 poeng og +1 i målforskjell i den kampen.

Liverpool (B) 3-3 1p

West Brom (B) 1-2 0p

Man City (H) 2-1 3p

West Ham (H) 0-2 0p

Crystal P. (B) 2-1 3p

Middlesb. (B) – 3p?

Sunderland (H) 3-1 3p

Tottenham (B) 2-2 1p

Man United (H) 3-0 3p

Stoke (B) 0-0 1p

Everton (H) 2-1 3p

Southampton (B) 0-4 0p

Leicester (H) 2-1 3p

24 av 39 mulige poeng. Målforskjell +3.

Vi havner på 74 poeng(3 mer enn i fjor) med +29 i målforskjell(Samme som i fjor).

Selv om slik statistikk ikke kan spå noen som helst fremtid så rund som ballen er, så er den litt interessant likevel. De fleste poengene vi tapte her var mot lag vi i utgangspunktet burde slå, mens vi likevel klarte å slå begge Manchester-lagene hjemme + regjerende mester Leicester(rim hehe). Men i grunn så er det det som bekymrer meg litt også. Det at vi har tapt mot disse antatt svakere lagene i fjor gjør at vi lett kan skli på bananskall og tape mot hvem som helst av disse igjen. Samtidig kan vi selvsagt ryke mot de større lagene. United har nok blod på tann nå som de har tatt en tittel, City er fryktelig gode, og vi vet alle at et managerbytte fort kan snu alt, selv i et synkende skip som Leicester. (LES: vs Liverpool)

24 av 39 mulige poeng høres veldig svakt ut, men det er vel også litt standard av et lag som Arsenal å få det til halvveis, men likevel greie seg. Skulle vi ende opp på 74 poeng slik «spådommen» her tilsier, så er vi ifølge historien så godt som sikret CL-spill neste år også. Leeds havnet på 5. plass med 73 poeng i 94/95-sesongen. Det er den beste poengskåren et lag utenfor topp-4 har fått noensinne i Premier League.

Liqmadic
LiqmadicInnlegg: 1620
27.02.17 22:58
Mr.Daddycool: Kan jo ha bestemt seg for dette, og så sier han ja i mai, og benekter det nå.

Wenger er en lojal og ærefull mann. Han respekterer kontrakter og kommer ikke til å diskutere fremtiden sin før sesongen er over av good sportmanship og gentlemen's agreement. Mannen er klasse på det området.

joahel88
joahel88Innlegg: 4564
27.02.17 23:04

Er det bare jeg som tror vi kommer til å få unngjelde mot Pool på lørdag? De kommer til å være ekstremt revansjesugne, og de er mye bedre mot de beste lagene enn oss. Nei har ingen tro på at laget kommer til å møte opp fra start, så nå er det bare å motbevise dette.

Bacary
BacaryInnlegg: 20547
27.02.17 23:06

United seiler nå opp som den største konkurrenten om 4.plassen. Selv med tap på Anfield til helga har vi overtaket på Liverpool. United derimot kryper forbi om de slår Bournemouth. Kan se for meg at Sanchez brenner en avgjørende straffe på lørdag. 

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12587
27.02.17 23:10

Så deilig at Liverpool tapte mot Leicester. Uansett. Gidder ikke å få meg noe jinx-status for å innrømme det høyt, takk på forhånd

Bacary
BacaryInnlegg: 20547
27.02.17 23:20
Wellewinhio: eller for den saks skyld en middelhavsfarer. PL er rett og slett for hierarkisk nå for at det skal kunne skje

Vel, United har brukt vanvittig mye penger de siste årene, men har ikke klart å komme opp på et akseptabelt nivå. Hva om vår nye manager bruker penger som en full sjømann, men mislykkes med å nå CL i en stadig tøffere liga? Da blir vi fort et lag som stabiliserer seg der Liverpool og United nå er. Europaliga-nivå. Og den hierarkiske forskjellen opp til de største i PL blir enda større. Så lenge Wenger garanterer å kjempe der oppe blant de helt største, og det er ingen lag som peker seg ut hvert år som klart bedre enn oss, bør han få fullføre dette prosjektet sitt så lenge han vil for min del. En sesong vil også han få fullklaff. Å bytte han ut med en ny manager kan gjøre ting verre etter min mening, da han trenger tid til å tilpasse seg og endre system. 

joahel88
joahel88Innlegg: 4564
27.02.17 23:28
Bacary: garanterer å kjempe der oppe blant de helt største, og det er ingen lag som peker seg ut hvert år som klart bedre enn oss, bør han få fullføre dette prosjektet sitt så lenge han vil for min del.

Hva er egentlig målet i dette prosjektet? I år er Chelsea klart bedre enn oss så å si at ingen er klart bedre blir veldig merkelig når vi ligger over tosifret poeng bak et lag. Jeg håper Wenger gir seg etter sesongen, men dessverre tror jeg han fortsetter å ødelegge ettermælet sitt med denne benektelsen om hvor gode vi egentlig er, og dermed fortsetter. Da ender vi med det samme neste år og så neste år etter der. Fotballen han står for er ikke bærekraftig lenger, og når han ikke har noen plan B så sier det seg selv at det ender med flere landminer iløpet av sesongen. Det må det bli en  slutt på.

LeCoq
LeCoqInnlegg: 6080
27.02.17 23:52
Bacary: Vel, United har brukt vanvittig mye penger de siste årene, men har ikke klart å komme opp på et akseptabelt nivå. Hva om vår nye manager bruker penger som en full sjømann, men mislykkes med å nå CL i en stadig tøffere liga? Da blir vi fort et lag som stabiliserer seg der Liverpool og United nå er. Europaliga-nivå. Og den hierarkiske forskjellen opp til de største i PL blir enda større. Så lenge Wenger garanterer å kjempe der oppe blant de helt største, og det er ingen lag som peker seg ut hvert år som klart bedre enn oss, bør han få fullføre dette prosjektet sitt så lenge han vil for min del. En sesong vil også han få fullklaff. Å bytte han ut med en ny manager kan gjøre ting verre etter min mening, da han trenger tid til å tilpasse seg og endre system.

Så lenge Wenger kjemper der oppe blant de helt største, og det er ingen lag som peker seg ut hvert år som klart bedre enn oss. 

Wenger kjemper ikke der oppe blant de helt største. Han er faktisk ikke i nærheten. Vi er milevis unna de aller beste lagene i verden (Barcelona, Real Madrid og Bayern München), og lagene under (Atlético, PSG, Juventus og Chelsea). Vi er på et tilsvarende nivå som Sevilla og Dortmund. 

Å si at det er ingen lag som peker seg ut hvert år som klart bedre enn oss er ikke et argument - det er direkte feil. 

Siste ti sesonger: 

15/16: 2. plass, 10 poeng bak Leicester.
14/15: 3. plass, 12 poeng bak Chelsea.
13/14: 4. plass, 7 poeng bak Manchester City.
12/13: 4. plass, 16 poeng bak Manchester United.
11/12: 3. plass, 19 poeng bak Manchester City.
10/11: 4. plass, 12 poeng bak Manchester United.
09/10: 3. plass, 11 poeng bak Chelsea.
08/09: 4. plass, 18 poeng bak Manchester United.
07/08: 3. plass, 4 poeng bak Manchester United.
06/07: 4. plass, 21 poeng bak Manchester United.

07/08 er det året vi har vært nærmest de siste 10 årene. Da avsluttet vi sesongen mot Sunderland. Dette var laget vi startet med: Fabianski, Song, Senderos, Djourou, Clichy, Eboue, Denilson, Silva, Walcott, Adebayor, Bendtner.

Til tross for kjøp av Alexis, Özil og Cech de siste årene, og en spillerstall som er den beste siden Invincibles, har kvaliteten blitt betraktelig verre. Vi er ikke i nærheten av å vinne Premier League, og i hvert fall ikke Champions League. 

Jeg forventer ikke å vinne Champions League hver eneste sesong, men jeg forventer at utslagsrundene skal bestå av to kamper. De siste sesongene er håpet vekke etter den første kampen. Vi har blitt en klubb andre supportere ler av. Wenger skal ha all ære for det han har gjort med klubben, og jeg håper han får en verdig avslutning. Men faktum er, uansett hvor vanskelig det er å fordøye, at han ikke makter å ta klubben videre.

De samme feilene blir gjort sesong etter sesong. Han klarer heller ikke å kvitte seg med spillere som leverer under pari, og hente inn nye. Spillere som Walcott, Ramsey, Sanogo, Debuchy, Jenkinson, Chamberlain, Gabriel og Mertesacker burde blitt solgt for lenge siden. Istedet tviholder han på favorittene sine, og velger heller å belønne middelmådighet med nye kontrakter.

Jeg er villig til å gi en ny manager tid. Alt er bedre enn å vite hva man får. Denne forutsigbarheten er med på å drepe fotballinteressen min, og det er en veldig kjedelig følelse. 

(Innlegget ble redigert 27.02.17 23:54)

Vietto
ViettoInnlegg: 3984
28.02.17 00:00

Godt innlegg. Spot on ofc. 

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12587
28.02.17 00:07

Ganske enig med LeCoq. Det er egentlig ikke så mye mer å si, annet enn å legge til flere lag som er på samme nivå som oss pdd: Monaco, Nice, Roma og Napoli.

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12587
28.02.17 00:43

Gode nyheter for oss som føler Arsenal Ladies. Kelly og Humphrey med nye kontrakter. To lovende spillere. Kelly er en virkelig god dribler.

DennisB
DennisBInnlegg: 10970
28.02.17 00:58
LeCoq: Jeg er villig til å gi en ny manager tid. Alt er bedre enn å vite hva man får. Denne forutsigbarheten er med på å drepe fotballinteressen min, og det er en veldig kjedelig følelse.

Himla godt innlegg, LeCoq Sportif. Ganske demotiverende å se poengavstanden såpass stor år etter år etter år. Kanskje ikke helt slik man husker det mens sesongene farer avgårde, men tallene viser at vi er knusende langt bak, og avstanden blir neppe mindre i år.

(Innlegget ble redigert 28.02.17 01:02)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 13025
28.02.17 06:55
Bacary: . Hva om vår nye manager bruker penger som en full sjømann, men mislykkes med å nå CL i en stadig tøffere liga?

Som med fulle sjømenn alså. Husker knapt hva de har brukt det på.

Men at det er og kommer til å bli tøffere og tøffere å dra seg inn blant topp 4 og at Wenger har gjort en bedre jobb enn han hos noen får kreditt for i den sammenheng er rimelig åpenbart.

(Innlegget ble redigert 28.02.17 07:00)

Bacary
BacaryInnlegg: 20547
28.02.17 07:11
LeCoq: Å si at det er ingen lag som peker seg ut hvert år som klart bedre enn oss er ikke et argument - det er direkte feil.

Du misforstår hva jeg skriver. Det er ingen lag som hvert år peker seg ut som klart bedre enn oss, mente jeg at det varierer hvert år hvilket lag det er. I fjor var det Leicester, i år er det Chelsea. I fjor var Chelsea langt bak oss, i år er Leicester langt bak oss. Det betyr at det gir større grunnlag for håp enn om det samme laget var milevis foran oss sesong på sesong. 

WSnake
WSnakeInnlegg: 3877
28.02.17 08:30

En seier i gruppespill i Cl gir mer pris penger en å vinne hele ligacupen...Ville vi byttet bort CL spill der vi går på hodet og ræv ut i 8 dels hvert år..mot eks å vinne liga cup og Fa cup hvert år

Siden titler er alfa omega ?

Eg velger CL spill   

Mr.Daddycool
Mr.DaddycoolInnlegg: 4423
28.02.17 08:35
Liqmadic: Wenger er en lojal og ærefull mann. Han respekterer kontrakter og kommer ikke til å diskutere fremtiden sin før sesongen er over av good sportmanship og gentlemen's agreement. Mannen er klasse på det området.

Helt klart, men det betyr ikke at det ikke skjer ting i kulissene som de ikke snakker offentlig om. Og det er helt greit.

Mr.Daddycool
Mr.DaddycoolInnlegg: 4423
28.02.17 08:39
FrannyLee: Men at det er og kommer til å bli tøffere og tøffere å dra seg inn blant topp 4 og at Wenger har gjort en bedre jobb enn han hos noen får kreditt for i den sammenheng er rimelig åpenbart.

Problemet er at en klubb som Arsenal ikke i lengden bare kan tenke 4 plasser! Da er du dømt til å tryne til slutt, hva tapertanker er dette da " det er så vanskelig å vinne" vi lager en ny tittel som heter 4 plass trofeet, så løper vi rundt i nord London og er stolt av det !

Wengerperioden er over, det er bare sånn at han har sittet så lenge at mange er livredde for å prøve noe annet. Ryker 4 plassen har de ikke noen grunn til det lenger, og vi kan begynne å tenke nytt.

ModernMan
ModernManInnlegg: 11200
28.02.17 08:42
WSnake: En seier i gruppespill i Cl gir mer pris penger en å vinne hele ligacupen...Ville vi byttet bort CL spill der vi går på hodet og ræv ut i 8 dels hvert år..mot eks å vinne liga cup og Fa cup hvert år Siden titler er alfa omega ? Eg velger CL spill

Du er en mann etter Stan Kroenkes smak. 

Wompare
WompareInnlegg: 558
28.02.17 09:02

 

Min drømme-ellever til neste sesong

Cech 

(Får heller hente Lafont som understudy og gi tsjekkeren en sesong til - Ut med polakken og colombianeren for å finansiere han)

 

Bellerin (Chambers)

Mustafi (Holding)

Koscielny (Gabriel)

R. Rodriguez (Gibbs, selv om Monreal er bedre.)

 

-> Vanlig bakre firer med Chambers tilbake fra lån, gjort det greit og er en helt okei reserve + Rodriguez selvfølgelig. Stor og sterk, ikke den raskeste, men kan levere strålende offensivt og på nivå med Monreal defensivt. Dårlig sesong i Wolfsburg og har vel fortsatt lav buy-out?

Vil beholde Gibbs her da han går på kvota til CL og PL-registreringen. Monreal kan få dra tilbake til Spania ettersom han kan gå fra å være vår mest stabile spiller til vårt svake ledd (Blir dog utsatt pga. manglende jobbing fra Iwobi)

 

 

Xhaka (Elneny)

Isco (Santi)

Ramsey (Ox)

 

-> Treer der Xhaka trekker ned i midtbanen for å styre spillet, Isco og Ramsey blir løpende ved siden av og prøver å skape ting offensivt, Ox sin motor kan også komme fint med her. Isco sin evne til å gå forbi motspiller blir også viktig da midtbanen fort blir for "tung" og lite teknisk uten han. Wilshere kan også komme hjem og bidra når han er frisk nok til det. Elneny passer inn som både indreløper og distributør i dette laget og ved skadeproblemer/ i storkamper kan Coquelin komme inn.

 

Mesut (Iwobi)

Lacazette (Walcott)

Alexis (Welbeck)

 

-> Mesut blir egentlig ikke den mest passende spilleren for 4-3-3-formasjonen jeg kunne tenke meg, men han kan droppe litt og spille i en fri rolle bak 2 spisser. Laca og Alexis kommer til å løpe på alt, samme med Welbeck, Walcott kunne også fått litt mer rom å boltre seg på i en slik formasjon og er en mer naturlig spiss enn en ving da han ikke er god til å drible. Giroud bør også bli som et alternativ mot motstandere som låser seg inn i egen boks. 

 

Lucas kan få dra, siden han tydeligvis har veldig lyst til det, selv tror jeg han hadde passet en slik set-up langt bedre enn Walcott gjør. (Skjønner dog at han vil dra)

 

 

Med en trio sentralt i midten blir vi avhengig av løpskraft for å kunne skape ting offensivt, det har vi allerede i stallen. Dersom Xhaka, trekker ned blant stopperne kan vi kjøre på med Bellerin og Rodriguez på offensiven samtidig som indreløperne pusher opp kan vi skape et fantastisk press med dette laget. Vi kan også heve linja litt med Mertesacker ute av en eventuell startellever, som gjør at vi kan sette presshøyden langt høyere. Lacazette og Alexis kan stå for det viktigste presset, nemlig det helt fremst, mens Özil kan fokusere på å ta ut rom i større grad, siden han virker redd for å gå i kropp og virkelig ta i et tak...

 

Ser for meg at en slik formasjon kunne bragt det beste ut av flere spillere;

 

Xhaka ville fått et fast holdepunkt litt lengre ned i banen -> Noe som gjør at han slipper å måtte avansere med ballen i beina, noe han ikke er like god på som å sentre og finne rom. Indreløperne vil også dekke rommet han ikke klarer og han vil derfor bli mindre sårbar når det gjelder korta han mottar.

 

Ramsey og Elneny ville fått brukt løpsegenskapene sine, førstnevnte ville også fått større spillerom offensivt enn han har hatt sentralt i banen på lenge, det kan være gull verdt i seg selv da Waliseren, i form, er en klassespiller. 

 

Ox vil få sjansen til å lære posisjonen videre, da han vil ha to midtbanespillere som kan dekke inn når han gjør sine nybegynnerfeil.

 

Özil vil få flere spillere å spille gjennom, da front-duoen vil ligge høyere enn vingene i vår sedvanlige 4-2-3-1/4-5-1/4-4-1-1-formasjon.

 

Walcott vil få sjansen til å spille på topp med en spiller som tar de mer tøffe duellene uten han, må jobbe beinhardt for å holde seg inne i laget.

 

Holding/Chambers vil få bedre støtte fra midtbanen med 3 sentralt der den ene (Xhaka) ligger dypere for å støtte dem. Dermed kan de fortsette å utvikle seg som stoppere. (Ser fortsatt på begge to som stoppere med meget høyt potensiale, Bielik virker også lovende i den posisjonen... Spillere som kan ta med ballen ut av forsvarsleddet, løfte blikket og finne med spiller med pasning gjennom ledd er SJELDEN vare på balløya)

 

Ut: 

Mertesacker, Lucas, Jenko, Woj, Ospina, Campbell, Emi Martinez, Debuchy og Sanogo kan få forlate klubben.

 

Inn:

Lacazette, Isco, Rodriguez, Lafont

Tatt i betraktning av rutinen til Mertesacker, sesongen til Woj, ryktet til Debuchy og at det fremdeles er stor interesse for Lucas vil vi også få inn en del.

Campbell burde blitt solgt i sommer eller etter VM, etter et middels opphold i Portugal er nok ikke verdien hans så høy nå.

 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 13025
28.02.17 09:08
Mr.Daddycool: Problemet er at en klubb som Arsenal ikke i lengden bare kan tenke 4 plasser! Da er du dømt til å tryne til slutt, hva tapertanker er dette da " det er så vanskelig å vinne" vi lager en ny tittel som heter 4 plass trofeet, så løper vi rundt i nord London og er stolt av det ! Wengerperioden er over, det er bare sånn at han har sittet så lenge at mange er livredde for å prøve noe annet. Ryker 4 plassen har de ikke noen grunn til det lenger, og vi kan begynne å tenke nytt.

Det er vel ingen som ikke forstår att med en Wengertype manager som nærmest er usparkebar så burde en såkalt myk overgang vært planlagt for ett år eller to siden . Spessielt når det er helt åpenbart att han står på stedet hvil å spinner.

WSnake
WSnakeInnlegg: 3877
28.02.17 09:37
ModernMan: Du er en mann etter Stan Kroenkes smak.

Fordi eg setter prestisjen med å delta i CL høyere en Liga og Fa cup? 

ModernMan
ModernManInnlegg: 11200
28.02.17 09:43
WSnake: Fordi eg setter prestisjen med å delta i CL høyere en Liga og Fa cup?

Du nevnte ikke noe om prestisje i innlegget ditt. Det var pengene som var argumentet ditt.

...men det er ganske sært å måle prestisjen ved å delta i CL som større enn å vinne FA-cupen.

(Innlegget ble redigert 28.02.17 09:45)

WSnake
WSnakeInnlegg: 3877
28.02.17 09:50
ModernMan: men det er ganske sært å måle prestisjen ved å delta i CL som større enn å vinne FA-cupen.

Nja er det det....hva tror du Man U hadde valgt vinne FA cup eller deltagelse i CL....Eg tror alle toppklubbene i Pl hadde valgt CL deltagelse på bekostning av Fa cup

Ps det er selvfølgelig et økonomisk aspekt med i den vurderingen..Men pris penger og prestisje går ofte i sammen     

(Innlegget ble redigert 28.02.17 09:53)

hillier
hillierInnlegg: 3233
28.02.17 10:12

Hvis Wenger blir tror jeg fort det blir siste sesongen med 4231. Ser ut som tiden har løpt litt fra den taktikken/formasjonen.

 

(Innlegget ble redigert 28.02.17 10:12)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg