Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
LeCoq
LeCoqInnlegg: 6080
05.03.17 10:46

Fortsatt irritert, kjenner jeg. Wenger gjorde en gigantisk tabbe i går, men spillerne fortjener også en del av skylden. Koscielny taper dueller mot Firmino, Chamberlain og Iwobi jobber ikke hjem, og midtbanen klarer verken å takle eller løpe.

Spillerne virker rett og slett for komfortable. De vet at det holder med en topp 4-plassering. Den eneste som faktisk vil noe er nå på vei ut.

De aller fleste har innsett at vi trenger en ny manager, men det første han bør gjøre er å hente en skikkelig leder. En person som kan bidra til å få fjernet den forbanna tapermentaliteten i klubben.

Jeg går glipp av de 3-4 neste Arsenal-kampene, og det er like greit. Skal bli godt med en pause. 

(Innlegget ble redigert 05.03.17 10:51)

Sjefan
SjefanInnlegg: 13845
05.03.17 10:59
LeCoq: Wenger gjorde en gigantisk tabbe i går, men spillerne fortjener også en del av skylden

Wenger er problemet. Han er utdatert, famler i blinde med laguttak og pr mars 2017 holder han klubben tilbake for å få realisert sitt potensiale. Klart, spillerne fortjener "alltid" en del av skylden når det går dårlig, men hovedansvaret ligger på manageren.

LeCoq
LeCoqInnlegg: 6080
05.03.17 11:02

Jeg er helt enig med deg, det er bare å ta en titt på de siste innleggene mine. Tenkte bare at jeg kunne fordele skylden littegrann ;)

bergy
bergyInnlegg: 6947
05.03.17 11:17
VGoth: Lol, dette er jo helt feil. Troppen til Arsenal er mer enn god nok til å banke alle i ligaen. Wenger er elendig, det er det som er problemet. Den som tar over Arsenal har nesten ubegrenset med midler til disposisjon, og jævlig gode spillere i hver posisjon. Er du helt fjern? Erstatteren får en enkel jobb servert.

Etter mange år på VGD, og etter lang tid med apati og stillhet fra meg, så ble jeg faktisk nødt til å logge meg på. Jeg er enig med deg. Tror det er første gangen. Men ja, Wenger har bygd sammen en helt grei stall. Et fint utgangspunkt for den som skal ta over. Hvorofr han får så lite ut av den er en gåte, men det er mye som er feil i Arsenal nå. Men de samlede ferdighetene i stallen er fullstendig greie nok.

Wenger overlater et langt bedre lag til sin etterfølger enn hva Ferguson gjorde, med mindre han rekker å selge både Øzil og Sanchez før han drar.

Bacary
BacaryInnlegg: 20548
05.03.17 11:19
DavidSkruiz: Same old Wenger fotball!

Nei, la du ikke merke til endringen i spillemønster?

bergy
bergyInnlegg: 6947
05.03.17 11:19
LeCoq: Ramsey, Bellerin og Ox dro rett på boksekamp etter kampen. Hvor i all verden er fokuset, egentlig?

Dette er vårt absolutt minste problem.

LeCoq
LeCoqInnlegg: 6080
05.03.17 11:26

Ja, det vet jeg. Det største problemet er selvfølgelig Wenger. Jeg gleder meg bare til flere av disse komfortable, middelmådige, tilsynelatende likegyldige spillerne blir solgt av en ny manager. Mange som kommer til å få en skikkelig wake-up call.

Mr.Daddycool
Mr.DaddycoolInnlegg: 4423
05.03.17 11:57
Bacary: Klopp har omtrent lik poengsum som Brendan Rodgers, så han har ikke klart å fått det til med Liverpool annet enn i toppkamper.

Poengsum ? Rodgers hadde blant annet en av verdens beste spillere i troppen, samt en frisk Sturridge i lange perioder. Jo klopp har klart å få Liverpool på rett kjøl igjen, selv om det er en vei å gå til de kan kjempe om serietittelen. Toppkampene er noe av det viktigste å vinne om man skal ta tittelen. Får Klopp fasong på Liverpool, og det blir stabilt blir de farlige.

Bacary
BacaryInnlegg: 20548
05.03.17 12:10
Mr.Daddycool: Toppkampene er noe av det viktigste å vinne om man skal ta tittelen.

Det er vel så viktig å ta poeng mot de svakere lagene. Liverpool har tapt for Swansea, Leicester, Bournemouth, Hull og Burnley i år. Da synes jeg det faktisk er mer ærefullt å gå ned med flagget til topps mot City, Liverpool x2, Chelsea, Everton og Watford som vi har på samvittigheten. 

Pires2002
Pires2002Innlegg: 1111
05.03.17 12:19

Arsenal FC ledes for dårlig, rett og slett. Klubben styres godt, men ledes elendig. Vi får tydelige signal fra ledelsen, altså styret, eierne og manager på at topp fire er en prestasjon og i seg selv godt nok.

Hvordan kan vi da forvente at spillerne skal oppføre seg som tittelkandidater på gressmatta? Det er en korrelasjon mellom ledelsens forventninger og mål, og innsatsen til de som skal leve ut disse forventningene og målene.

Det har fått utvikle seg en elendig mentalitet i klubben og dette er ledelsens problem, for vi ser gang på gang samme feilene begått med ulike spillere over lengre tid. Jeg vil gå så langt som å frikjenne spillerne for de ledes ikke skikkelig. De virker forvirret og usikker. Wenger har ingen autoritet, han er ingen leder.

Wenger fungerte ypperlig som en "jack og all trades" når vi skulle bygge stadion. Da fikk Wenger brukt alle sidene ved seg selv som økonom og lagbygger. Vi er ikke der lengre, nå trenger vi en leder som kan taktikk og som som stiller tydelige forvetninger, en spesialist og ikke en som bekymrer seg for alt annet. Churchill fungerte ypperlig som statsminister under krigen, og dårlig etter krigen; ulike ferdigheter til ulike tider.

Wenger er ingen topp manager lengre, enkelt og greit. Han vet virkelige ikke hvordan han skal få skuta på rett kjøl igjen for han har ikke ferdighetene som trengs. Han er tydeligvis godt likt av spillerne, og det fremstår mer som en svakhet enn styrke slik situasjonen er nå.

Kampen i går var så forutsigbar at jeg sitter å ta meg selv i og ønske Wenger mange tap slik at han tar hatten og går. Så ærlig må jeg være.

Jeg klarer ikke mannen lengre...trist, men sant.

Mr.Daddycool
Mr.DaddycoolInnlegg: 4423
05.03.17 12:19
Bacary: Det er vel så viktig å ta poeng mot de svakere lagene. Liverpool har tapt for Swansea, Leicester, Bournemouth, Hull og Burnley i år. Da synes jeg det faktisk er mer ærefullt å gå ned med flagget til topps mot City, Liverpool x2, Chelsea, Everton og Watford som vi har på samvittigheten.

Du er ikke riktig skrudd sammen, fakta er at Liverpool ligger foran oss på tabellen, og vinner de store kampene sine, så går de på noen smeller av og til. Etter desember har Arsenal vært elendige. Seriegullet var tidlig kjørt, og nå skal vi slite med 4 plassen også. Liverpool kan fort ende på 2 plass. De fikk en skikkelig nedtur etter Mane dro til afrikamesterskapet, nå er han tilbake og formen er stigende.

Mr.Daddycool
Mr.DaddycoolInnlegg: 4423
05.03.17 12:23
Pires2002: Jeg klarer ikke mannen lengre...trist, men sant.

Samme her og jeg trodde aldri jeg skulle si det, nå er vel jeg en av de som først ble kritisk til Wenger, det skjedde rundt 2010, alt han sa skjedde ikke ute på banen, og et par sesonger med dette så vet man hvor det bærer, ser aldri på hva folk sier, ser hva de gjør. Forsetter dette vil ikke Wenger være noen legende når han slutter, han tåler ikke ut av topp 4, så en sesong til med dårlige resultater. Da er han ikke en legende når han trekker seg, et vil han fortsatt være om han går til sommeren, uansett hva som skjer i år.

GiPazzini_85
GiPazzini_85Innlegg: 79581
05.03.17 12:24
Pires2002: Arsenal FC ledes for dårlig,

Og når Wenger går så må det da gjøres mye på den administrative fronten? Mye har jo endret seg i engelsk fotball siden Wenger tok over på 90-tallet og Arsenal fremstår i dag som en temmelig gammeldags klubb når det gjelder den daglige driften.

Og kan i hvert fall ikke vente seg at Allegri går inn i samme rolle som Wenger.

(Innlegget ble redigert 05.03.17 12:24)

ModernMan
ModernManInnlegg: 11201
05.03.17 12:24

Kan noen forklare meg hvorfor det er et problem at noen av gutta var og så på boksingen i går kveld? Mener man de blir dårligere i fotball av å se et arrangement live istedenfor på TV?

(Edit: noen andre enn hustrollet under her.)

(Innlegget ble redigert 05.03.17 12:27)

Mr.Daddycool
Mr.DaddycoolInnlegg: 4423
05.03.17 12:25
bergy: Dette er vårt absolutt minste problem.

Overhodet ikke, det sier litt om mentaliteten hos spillerne, som ikke lar seg påvirke stor om de taper slike kamper, det er liksom "helt" greit, holdning like middelmådig som innsatsen på banen. En ny autoritær trener inn ? Mange av de er ferdige som fotballspillere.

Mr.Daddycool
Mr.DaddycoolInnlegg: 4423
05.03.17 12:25
ModernMan: Kan noen forklare meg hvorfor det er et problem at noen av gutta var og så på boksingen i går kveld?

De burde vært ute på gresset og trent ! Ikke fått annet en tørt brød til kvelds, og så enda en økt før de fikk gå til sengs. 

Bacary
BacaryInnlegg: 20548
05.03.17 12:31
Mr.Daddycool: Du er ikke riktig skrudd sammen, fakta er at Liverpool ligger foran oss på tabellen, og vinner de store kampene sine, så går de på noen smeller av og til. Etter desember har Arsenal vært elendige. Seriegullet var tidlig kjørt, og nå skal vi slite med 4 plassen også. Liverpool kan fort ende på 2 plass. De fikk en skikkelig nedtur etter Mane dro til afrikamesterskapet, nå er han tilbake og formen er stigende.

Du er bare komisk å lese. Så full av selvmotsigelser. 

Liverpool ligger ikke foran oss på tabellen hvis vi vinner vår hengekamp. Med andre ord ligger dette i våre hender. Vi er i førersetet om topp 4 kontra United og Liverpool. I hjemmekampene mot topplagene har vi fire poeng av ni mulige denne sesongen. Siden vi var veldig svekket i sesongpremieren har vi grunn til optimisme foran hjemmekampene mot City og United. Sånn sett blir kampen mot Bayern på tirsdag interessant og en fin trening for oss. 

Det bagatelliseres at Liverpool går på smeller, mens når Arsenal gjør det er det managerens feil?  Arsenal har vært elendige etter desember sier du. Er det Liverpool du sammenligner med da? Rett og slett hysterisk morsom lesning. 

Red
RedInnlegg: 302
05.03.17 12:34
Bacary: Det er vel så viktig å ta poeng mot de svakere lagene. Liverpool har tapt for Swansea, Leicester, Bournemouth, Hull og Burnley i år. Da synes jeg det faktisk er mer ærefullt å gå ned med flagget til topps mot City, Liverpool x2, Chelsea, Everton og Watford som vi har på samvittigheten.

Ja, jo. Det gir like mange poeng, og er sånn sett vel så viktig å slå antatt svakere lag som det er å slå topplag. Og selv om det fler hverdagskamper i en sesong enn toppkamper blir det stadig fler av dem også. Det bekymrende at vi ikke er bedre mot andre topplag. 

En annen ting med Liverpools trend kontra vår er at det trolig er lettere for dem å snu sin trend ved å begynne å ta fler poeng mot bunnlag enn det er for oss som må begynne å slå andre topplag. Liverpool har slått mange lag som er antatt svakere, også denne sesongen, mens vi kun unntaksvis slår andre topplag. Er redd vi står i en svakere posisjon enn dem sånn sett.

(Innlegget ble redigert 05.03.17 12:36)

LeCoq
LeCoqInnlegg: 6080
05.03.17 12:34
ModernMan: Kan noen forklare meg hvorfor det er et problem at noen av gutta var og så på boksingen i går kveld? Mener man de blir dårligere i fotball av å se et arrangement live istedenfor på TV?

Isolert sett er det ikke et stort problem, men jeg mener det viser mangel på fokus. Bergkamp fortalte vel at i Nederland levde man nærmest som munker. Mat, trening og søvn, uten distraksjoner som nattklubber og boksekamper. 

Får litt "jaja, det får gå som det går, blir uansett jævlig fett med boksing i kveld"-følelse av det. Spesielt når man ser hva de viste på banen i går.

Bacary
BacaryInnlegg: 20548
05.03.17 12:37
Red: En annen ting med Liverpools trend kontra vår er at det trolig er lettere for dem å snu sin trend ved å begynne å ta fler poeng mot bunnlag enn det er for oss som må begynne å slå andre topplag. Liverpool har slått mange lag som er antatt svakere, også denne sesongen, mens vi kun unntaksvis slår andre topplag. Er redd vi står i en svakere posisjon enn dem sånn sett.

Men de samme problemene med Liverpools ustabilitet mot antatt svakere lag har gjentatt seg i en årrekke. Problemene bare vedvarer selv med ny manager. De har aldri vunnet Premier League noensinne. Så det er ikke noe problem som bare forsvinner over natta. Er en grunn til at de står i en økonomisk svakere posisjon og at det å komme seg inn i topp fire er som et trofé for dem å regne. Man vet ikke hva man har før man mister det, og jeg er redd dette også gjelder oss den dagen Wenger er borte. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 13025
05.03.17 12:51
ModernMan: (Edit: noen andre enn hustrollet under her.)

Selv når hustrollet har rett. Hva var SAFs viktigste egenskap som sjef. Att han fikk implemintert i troppen at å tape en fotballkamp var like skammelig som att buksa og trusa ved ett uhell glidde ned på anklene under en slottsmiddag gitt hos kongen når en reiste seg opp for å få en dans med dronning Sonja. Det er det som skaper vinnerinstinkt som en ryggmargsrefleks.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 13025
05.03.17 12:55
LeCoq: Isolert sett er det ikke et stort problem, men jeg mener det viser mangel på fokus. Bergkamp fortalte vel at i Nederland levde man nærmest som munker. Mat, trening og søvn, uten distraksjoner som nattklubber og boksekamper.

Dette er gutter som får lattelig godt betalt for å drive med det de liker best ca 15 år av si levetid. De burde selvsagt vært like konsentrert om si oppgave denne tida som de som var med på den første månelandinga.

Red
RedInnlegg: 302
05.03.17 13:15
Bacary: topp fire er som et trofé for dem å regne

At topp fire er et trofé er vel strengt tatt regelen for Wenger også, så vi er ikke noe bedre her. 

Men uansett, kjenner ikke Klopp godt nok, så jeg er på litt dypt vann her, men å slite mot lag som legger seg lavt (ofte bunnlag) er vel noe Klopp har slitt med lenge før han kom til Liverpool. Det er klart man ikke skal ta lett på den slags utfordringer heller, men å være såpass bra mot andre topplag er definitivt en god egenskap. For å vinne PL må man dog slå de fleste lagene man skal slå. Samtidig tror jeg aldri en serievinner har blitt noe dårligere enn nest best på en innbyrdes tabell mellom topplagene. Man trenger altså ikke nødvendigvis være best topplagene imellom, men blant de beste er et must. Og der har Arsenal utvilsomt en vei å gå. 

hillier
hillierInnlegg: 3233
05.03.17 13:36

Ja. Det er et problem at spillerne går på boksekamp når fansen er i opprør over prestasjonene deres. 

vike4
vike4Innlegg: 8133
05.03.17 13:43

DarrenArsenal:

Arsenal made a new contract offer to Alexis two weeks ago and have received very little back from his reps.

 Blir spennende å se hva som skjer med Alexis og Özil den neste tiden. Er vi fornøyde med 40mp pr spiller?

(Innlegget ble redigert 05.03.17 13:46)

DennisB
DennisBInnlegg: 10970
05.03.17 13:50

Dagens rykter handler bl.a om at Arsenal allerede har en avtale med Allegri.

Om så er, så synes jeg tidspunktet for å annonsere det, er nå. Wengers tid må være over etter denne sesongen, ellers vil man få en supportersvikt uten sidestykke i Arsenals historie. Apati og det laveste engasjementet på flere tiår.

vike4
vike4Innlegg: 8133
05.03.17 13:54
DennisB: Om så er, så synes jeg tidspunktet for å annonsere det, er nå. Wengers tid må være over etter denne sesongen, ellers vil man få en supportersvikt uten sidestykke i Arsenals historie. Apati og det laveste engasjementet på flere tiår.

Det er svært glissent på Emirates uke etter uke, så supporterne har begynt og svikte for lengst.

DennisB
DennisBInnlegg: 10970
05.03.17 13:56
vike4: Er vi fornøyde med 40mp pr spiller?

Tror ingen vil betale 40m pund for Özil med kun ett år igjen av kontrakten. For Alexis tror jeg derimot vi vil få betydelig mer enn det. Han har en høy stjernestatus, og vil være en enorm signering for alle klubber.

(Innlegget ble redigert 05.03.17 14:00)

Tangsprell
TangsprellInnlegg: 5762
05.03.17 13:57
Mr.Daddycool: nå er vel jeg en av de som først ble kritisk til Wenger, det skjedde rundt 2010,

Gratulerer

DennisB
DennisBInnlegg: 10970
05.03.17 13:59
vike4: Det er svært glissent på Emirates uke etter uke, så supporterne har begynt og svikte for lengst.

Joda, men det vil bare bli verre. Og om ledelsen ikke forstår hvorfor, så har man et gigantisk problem.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg