Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Hansiso
HansisoInnlegg: 9878
11.03.17 09:55
Makatelli: Skader hjelper ikke, men han har som sagt vært her i 9 år nå. Hvor lenge skal vi vente på at han skal begynne å levere jevnlig gode prestasjoner? han kan ikke leve på den ene gode sesongen for evig tid. Jeg mener det er på tide å satse på noe nytt. Selg ham og få inn en ny spiller i den posisjonen.

Ramsey var faktisk god før han brakk benet også. Enkelte trodde jo karrieren hans var over etter dette, men 13/14-sesongen motbeviste det. Noe jeg mener hans prestasjoner i EM også gjorde. Ja, han har vært her i snart 9 år, men vi har hatt andre spillere det også har tatt litt tid med. Walcott for eksempel. Det er først nå de siste sesongene han har blomstret skikkelig. Hva med van Persie? Levde alltid i skyggen av spisser som Henry og Adebayor. Det var ikke før rundt 2010 at han virkelig viste seg frem som en av våre viktigste nøkkelspillere. 6 år etter sin ankomst. Si gjerne at nederlenderen hadde en rolle å spille før dette også, men ikke fortell meg at Ramsey ikke har det i klubben i dag. Han har faktisk vist seg frem i flere kamper også denne sesongen.

(Innlegget ble redigert 11.03.17 09:56)

Hansiso
HansisoInnlegg: 9878
11.03.17 09:58

Thorstvedt finner alltid nye måter å forsøke å rakke ned på Arsenal. Denne her er bare latterlig.

WSnake
WSnakeInnlegg: 3760
11.03.17 10:41
Mefistofeles: Ad dette med å balansere regnskapet; jeg har enda til gode å se en plass hvor denne balansegangen har blitt brukt til å betale ned gjelda hurtigere.

Nei men uten spillersalg så hadde vi gått i null/til minus i den perioden..Og det er sjelden slike årsresultat bygger opp cash reserve eller betaler ned lån...

Dette med å nevne at han elsker klubben var bare en kuriositet...for det er en del som mener han setter seg selv foran klubben nå..Historien har vist at han har vert lojal til klubben i 20 år...Han har fått godt betalt for å være lojal, men han kunne sikkert hentet ut noen kr i City-PsG-Real-Barca også

Og han var lojal når det var viktigst...når bankene forlangte at han skulle være der, for å realisere stadion

Men eg er klar for å prøve noe nytt...     

(Innlegget ble redigert 11.03.17 10:43)

Enzino
EnzinoInnlegg: 31890
11.03.17 10:49
Makatelli: Men etter å ha studert hans spill i mange år

Du burde finne noe mer nyttig å bruke livet ditt til. Jus, medisin eller psykologi er f.eks. interessante og krevende studier, som gir gode jobber etterpå også.

Mefistofeles
MefistofelesInnlegg: 750
11.03.17 12:05
Hansiso: Det jeg mener med at gjelden har blitt betalt ned hurtigere handler egentlig mer om at det virker som Arsenal har gått for en løsning der de ønsket å betale den ned hurtigere enn det normalt gjøres under en stadionbygging fra starten av, og at de derfor var avhengig av å ha med seg Wenger på prosjektet. De trengte en som kunne være sparsommelig men samtidig få laget til å prestere på banen. Beklager om jeg ikke presiserte dette tidligere. Kan selvfølgelig ta feil, men nå er det vel ingen som sitter på 100% sikre kilder til dette andre enn styret selv.

Det er ikke det samme som tidligere nei. Uansett, som Enzino sa tidligere i tråden, det er ingenting som tyder på at Emirates blir betalt ned noe hurtigere (eller saktere) enn det som er vanlig for slike prosjekter. Vi får være enige om at vi er uenige. 

Mefistofeles
MefistofelesInnlegg: 750
11.03.17 12:12
WSnake: Nei men uten spillersalg så hadde vi gått i null/til minus i den perioden..Og det er sjelden slike årsresultat bygger opp cash reserve eller betaler ned lån... Dette med å nevne at han elsker klubben var bare en kuriositet...for det er en del som mener han setter seg selv foran klubben nå..Historien har vist at han har vert lojal til klubben i 20 år...Han har fått godt betalt for å være lojal, men han kunne sikkert hentet ut noen kr i City-PsG-Real-Barca også Og han var lojal når det var viktigst...når bankene forlangte at han skulle være der, for å realisere stadion Men eg er klar for å prøve noe nytt...

Ja, men lånet har de hatt god dekning for både med og uten CL. Akkurat hva kontantbeholdningen hadde vært hvisomatte vet jeg ikke, men det er klart, i "en perfekt storm" hadde ikke Arsenal hatt mye penger. Dog, nå har ikke Wenger opplevd noen "perfekt storm" heller, så det er egentlig ikke så interessant å sammenligne. 

 

Jeg tror på ingen måte Wenger setter seg selv foran klubben, jeg tror han fullt og helt tror at han er rette mann for Arsenal etter et intervju jeg så han gjorde med BT Sport før Pool-kampen (?). Problemet med det er at han begynner å bli mer og mer ensom i det synet og da kan man indirekte si at han setter seg selv foran klubben. Selv om jeg personlig ikke er enig i det kan jeg forstå at folk sier det. Jeg tror simpelthen at Wenger har stor tro på egne ferdigheter og at det (dessverre) legger press på styret ifht å muligens fjerne ham fra stillingen.

Enzino
EnzinoInnlegg: 31890
11.03.17 12:52

Det er selvsagt forskjell på å sette seg selv foran klubben bevisst og ubevisst. Det er vel ingen som seriøst tror at Wenger gjør dette bevisst. Så det eneste interessante spm er om han gjør det ubevisst fordi han feilvurderer om han er beste altn for klubben. 

Wenger skal ha enorm kred for en ting, han lar seg ikke presse av noen til å endre på sin overbevisning, enten det er presse, pundits, eller fans. Om det egentlig gavner klubben derimot, kan selvsagt diskuteres.

vike4
vike4Innlegg: 7320
11.03.17 13:06

Idag må vi vinne. Dette er det siste vi har å spille for denne sesongen.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 10875
11.03.17 13:13
vike4: Idag må vi vinne. Dette er det siste vi har å spille for denne sesongen.

Dette er vel med respekt å melde litt tøvete .-)

Hver kamp fremover er det alt å spille for , og iallefall blant topp 6.

vike4
vike4Innlegg: 7320
11.03.17 13:27
FrannyLee: Hver kamp fremover er det alt å spille for , og iallefall blant topp 6.

Ser helst vi slipper CL neste sesong. EL er mer vår greie.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 10875
11.03.17 13:29
vike4: Ser helst vi slipper CL neste sesong. EL er mer vår greie.

CL uten Arsenal er som søndagsprekenen uten prest.

Mefistofeles
MefistofelesInnlegg: 750
11.03.17 13:43
Enzino: Det er selvsagt forskjell på å sette seg selv foran klubben bevisst og ubevisst. Det er vel ingen som seriøst tror at Wenger gjør dette bevisst. Så det eneste interessante spm er om han gjør det ubevisst fordi han feilvurderer om han er beste altn for klubben.  Wenger skal ha enorm kred for en ting, han lar seg ikke presse av noen til å endre på sin overbevisning, enten det er presse, pundits, eller fans. Om det egentlig gavner klubben derimot, kan selvsagt diskuteres.

Helt enig i dette. Det er en vanskelig balansegang mellom å være selvsikker og offensiv og hubris. Det krever mye å ha tro på egne ferdigheter når man utsettes for impulser og innspill/kritikk fra så mange ulike hold. All ære til Wenger her, selv om man nok med rette kan spille spørsmålet om Wenger ikke selv ser at andre muligens kan være bedre egnet til å ta klubben videre. 

RamsherE
RamsherEInnlegg: 17045
11.03.17 14:17

Har vi trooooa i dag eller gutta?!?!

G0oner
G0onerInnlegg: 10742
11.03.17 14:57
RamsherE: Har vi trooooa i dag eller gutta?!?!

Klart. Gleder meg som en liten unge. Igjen! 

DennisB
DennisBInnlegg: 9488
11.03.17 15:23
Enzino: Wenger skal ha enorm kred for en ting, han lar seg ikke presse av noen til å endre på sin overbevisning, enten det er presse, pundits, eller fans. Om det egentlig gavner klubben derimot, kan selvsagt diskuteres.

Hvis dette ikke skulle gagne klubben, siden det kan diskuteres, hvorfor skal han da ha enorm kred? Bør han ikke sette klubben foran seg selv?

Bare litt kverulering. Er selvsagt enig i at dette er gode personlige egenskaper :)

DennisB
DennisBInnlegg: 9488
11.03.17 15:25
G0oner: Klart. Gleder meg som en liten unge. Igjen!

Gleder meg som en voksen mann jeg. Vi kan glede oss vi også!

Knipsemannen
KnipsemannenInnlegg: 2577
11.03.17 15:26
LeCoq: eg begriper ikke hvordan noen kan mene dette. Du skriver veldig mye bra, Knipsemannen, men dette er i mine øyne helt fullstendig uforståelig.

Beklager sent svar på denne.

Som jeg skriver, det er vanskelig å argumentere godt for at Wenger er det beste alternativet som manager for klubben. Blir det tatt en beslutning om at det ikke tilbys en ny kontrakt til Wenger, vil dette være ryddig og helt OK tatt i betraktning omstendighetene. Jeg vil også akseptere og forstå det, selv om jeg personlig skulle ønske at han får en mulighet til. Men det er mer av sentimentale årsaker enn nødvendigvis fornuft og hva som vil gi de beste resultatene for klubben. 

 

DennisB
DennisBInnlegg: 9488
11.03.17 15:27
RamsherE: Har vi trooooa i dag eller gutta?!?!

Har alltid trua! 6-0 er et passende resultat. Hattrick av Perez!

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13111
11.03.17 15:36

Håper vi får se Giroud, Sanchez, Ozil, med Perez på høyre og Xhaka-Ramsey på midten. Våre beste spillere på banen samtidig. Back to basics.

Sannsynligvis blir det Coqueræv, Iwobi og Walcott og andre viljeløse kjerringer isteden men.

Enzino
EnzinoInnlegg: 31890
11.03.17 15:38
DennisB: hvorfor skal han da ha enorm kred?

Fordi imo så står det respekt av å være tro til sin egen filosofi når man blir utsatt for massiv kritikk. 

Selv om jeg personlig mener at han feilvurderer, så synes jeg akkurat det er et beundringsverdig karaktertrekk.

DennisB
DennisBInnlegg: 9488
11.03.17 15:40
Jazzeron: Walcott og andre viljeløse kjerringer

Det var mye vilje bak Walcotts inntreden sist mot Bayern. Men håper vi får se han i samme form som i starten av sesongen igjen. Da var han briljant.

DennisB
DennisBInnlegg: 9488
11.03.17 15:43
Enzino: Selv om jeg personlig mener at han feilvurderer, så synes jeg akkurat det er et beundringsverdig karaktertrekk.

Som karaktertrekk er jeg helt enig i at det er en veldig god egenskap. Men vi beveger oss mot en liten clinch med klubben i form av hva som er til det beste for den. Det sagt, så er Wenger ansatt for å gjøre en jobb, og skal gjøre den uavhengig av kritikken som hagler. Så får styret ta seg av vurderingene underveis.

(Innlegget ble redigert 11.03.17 15:45)

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13111
11.03.17 15:46
DennisB: Det var mye vilje bak Walcotts inntreden sist mot Bayern. Men håper vi får se han i samme form som i starten av sesongen igjen. Da var han briljant.

Sant nok, det er jo kontraktsår, så Walcott har ikke vært så ille, hvilket sier sitt.

vike4
vike4Innlegg: 7320
11.03.17 16:20

Ospina har fått en strekk og Lucas er på benk. Blir også bekreftet at vi vil stille et sterkt lag.

G0oner
G0onerInnlegg: 10742
11.03.17 16:30

Hvilken kamper skal egentlig Perez starte da..? 


DennisB
DennisBInnlegg: 9488
11.03.17 16:36
G0oner: Hvilken kamper skal egentlig Perez starte da..?

Vi møter Lincoln på hjemmbane i en cupkamp.. Nei, jeg fatter det ikke. Mulig han ikke imponerer på trening, men i kamper har han vært bedre enn mange av våre andre. Han får rett og slett ikke nok sjanser.

vike4
vike4Innlegg: 7320
11.03.17 16:44

Perez har startet 9 kamper og 8 av dem har endt med 3 poeng. Han har også 6 mål og 3 målgivende på disse kampene. Har også en veldig god arbeidsinnsats, men det er ikke godt nok til å starte mot Lincoln.

Forhåpentligvis er Arsenal - marerittet over i sommer. Han fortjener mer spilletid en dette her.

Bacary
BacaryInnlegg: 18040
11.03.17 16:49

Hvis Sanchez stikker i sommer ser jeg gjerne at vi gjør et nytt forsøk på Vardy. Skulle nok hatt han istedet for Perez. Ville nok slått til umiddelbart. Er sterkere i kroppen og lufta enn spanjakken og er i tillegg like gode ferdigheter med ball i beina

ulfarne
ulfarneInnlegg: 27289
11.03.17 16:56
vike4: 8 av dem har endt med 3 poeng

8 av dem har endt med seier*

vike4
vike4Innlegg: 7320
11.03.17 16:56
Bacary: Ville nok slått til umiddelbart.

Påstår du Perez ikke har slått til?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg