Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
DennisB
DennisBInnlegg: 10266
21.03.17 11:04
-k9b_: HAHA! Hva er det som skjer... Dette er jo faktisk helt hjernedødt.

Selvsagt er det det.

Denne tråden var en gang en kvalitetstråd. Det er vondt å se hvordan èn person kan trekke hele tråden ned i et eneste stort gjørmehull, og løpe til Mod hver gang han møter litt motbør.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 11629
21.03.17 11:30
BigTonyAdams: Der vil de også inkludere å banke opp de som har med seg bannere

Bare ikke folk tar med seg GUNNERS så løser det seg vel opp av seg selv og alle går hver til sitt.

El_Mojo
El_MojoInnlegg: 12314
21.03.17 11:35

Det bacary har levert i denne tråden det siste døgnet, er noe av det råeste jeg noensinne har sett på VGD. 

grock19
grock19Innlegg: 82114
21.03.17 11:42

"Først var det skader, uflaks, banen, dommere, alle spillerne selvfølgelig og siste i rekka av unnskyldninger"

For rrelaterte ting er fortsatt

"We musn't forget, it's been raining, so.."

fortsatt favoritten. Og står vel enda ubrukt som fallback plan. 

BigTonyAdams
BigTonyAdamsInnlegg: 17041
21.03.17 11:50
grock19: "Først var det skader, uflaks, banen, dommere, alle spillerne selvfølgelig og siste i rekka av unnskyldninger" For rrelaterte ting er fortsatt "We musn't forget, it's been raining, so.." fortsatt favoritten. Og står vel enda ubrukt som fallback plan.

Ja, det var vel Ty på Arsenal Fan TV som sa dette.

Da man skjønner at alle unnskyldninger er brukt opp nå.

TheBracket
TheBracketInnlegg: 38729
21.03.17 12:11

Ty begynner å bevege seg inn i rene vrangforestillinger. Hans hellige overbevisning har gjort ham immun mot empiriske sanseinntrykk.

Trua hans er under angrep, og den må han forsvare. Det fører gjerne til at vrangforestillingene blir enda mer urokkelige enn de var, og personen blir enda mindre mottakelig for virkeligheten.

Det er nesten ubehagelig å bivåne fra sidelinjen. Han snakker mer og mer usammenhengende, virker sliten og kognitivt sløv. Det er godt mulig han blir dårlig av dette. 

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 11754
21.03.17 13:56

Haha, herrerfred som denne tråden har begynt å bli mer og mer lik Liverpool sine kaostråder. Pleide jo å være en av få klubbtråder hvor det var relativt harmonisk og fredelig med god kvalitet på debattene.

Slenger meg med på Mojo sitt innlegg, helt rått levert av Bacary.

Odysseen
OdysseenInnlegg: 4304
21.03.17 14:05

De siste rapportene går nå på at styret vil at Wenger skal overse den enorme endringen/opprustingen av troppen som skal skje i sommer. Planen er å selge Özil og Alexis for å bruke disse midlene på resten av troppen.

Jeg gremmes. Jeg er så flau. Er det virkelig hit vi har kommet? Vi skulle utfordre Bayern, fikk jeg beskjed om. Vi skulle bli en europeisk fotballstormakt. Herregud, jeg er så flau på styret, Wenger, klubben og alle supporterne sine vegne.

Hva gjelder Bacary sine meninger, som jeg ser er maltraktert av alle andre her inne, vil jeg bare tillegg en liten ting. Hør på Josimar sin siste podcast, spesielt delen der de snakker om Lim og Valencia, og hans aksjoner mot de frivillige i klubben pga. ytringer av misnøye. Det du fronter, Bacary, er hundre ganger verre enn det. Lytt, forstå, ta til deg.

ONV95
ONV95Innlegg: 3204
21.03.17 14:44

Jeg tror det Liam Brady sier her kan være en sterkt medvirkende årsak til formen i de siste månedene.

Spillerne er bare mennesker og uansett hvor mye de tjener og hvor profesjonelle vi supportere forventer de skal oppføre seg, så fungerer mennesker dårlig under usikkerhet.  Klubben må snarest komme me ned en avklaring om Wengers situasjon, om det betyr han blir eller slutter.

Vi så hvordan spillerne i Leicester reagerte når Ranieri fikk sparken. De fikk ikke en bedre manager, de fikk en avklaring.

 

(Innlegget ble redigert 21.03.17 14:44)

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 1471
21.03.17 15:08
Odysseen: De siste rapportene går nå på at styret vil at Wenger skal overse den enorme endringen/opprustingen av troppen som skal skje i sommer.

Jeg har absolutt vært en wengerite som noen så hånlig kaller det, men nå syns jeg det er på tide og finne noe nytt blod. Jeg vet ærlig talt ikke hvem det skulle vært Allegri og Jardim har vært nevnt veit ikke stort om Jardim en svale gir ingen sommer osv, men om det er så at vi nå skal ha en sportsdirektør kunne ikke AW ha vært akkurat den rette mannen ? Jeg er ikke en sportsdirektør fan, men skal vi ha en som har en finger med i spillet i filosofi økonomi og spillerkjøp tror jeg ikke det er mange som er bedre egnet enn AW. Ja hvis han skal overse noe som helst så håper jeg det blir i den rollen og ikke den andre.

"Er det virkelig hit vi har kommet? Vi skulle utfordre Bayern, fikk jeg beskjed om. Vi skulle bli en europeisk fotballstormakt. Herregud, jeg er så flau på styret, Wenger, klubben og alle supporterne sine vegne."

Hver stolt det er bare 4 år siden vi kunne begynne og flotte oss med økonomien vår vi har gjort det helt uten aksjeutvidelser sjeiker og oligarker eller andre rike onkler. Vi bygde et verdensklasse stadium midt i en økonomisk krise og overlevde. Så ting har ikke gått helt som vi håpet de siste åra, igjen syns jeg det er legitimt og peke på andre lags rike onkler. AW er den andre store managern i vår historie en mann som har tatt klubben vår å gjort den til den syvende mest verdifulle i verden og det går bare oppover. Hva hadde skjedd om AW ikke ble ansatt når han ble ? Hadde vi vært aston villa leeds eller i klørne til en oligark som putter en asterisk ved hver eneste ligatittel ? Det er på tide og bytte ut mannen, men han fortjener respekt for det han har gjort. Styret fortjener litt mer kritikk som antageligvis lider av alvorlig forgubningssyndrom.

"Hva gjelder Bacary sine meninger, som jeg ser er maltraktert av alle andre her inne"

Jeg er ikke enig i bacarys meninger, men han har lov til og ha sine meninger uten og bli kalt alt fra nazi til kommunist og trump tilhenger. Ytringsfrihet er en rett på stadium og utenfor og her uten og bli trakkasert som han har blitt gjort i noen innlegg her. Vi er i fullt istand til og kritisere litt mer saklig. Jeg sikter ikke til deg her Odysseen.

 

DennisB
DennisBInnlegg: 10266
21.03.17 15:35

Wenger offered a two-year deal with PSG.

Kjør på, Arsenè! Du har min fulle og hele velsignelse. Det ække for sent å snu.

Pires2002
Pires2002Innlegg: 1107
21.03.17 15:45

Etter de siste tragiske forestillinger, så har jeg pustet ut og tatt noen steg tilbake.

Hvorfor er klubben i den tilstanden vi ser nå?

Mange, meg inkludert, mener Wenger ikke lenger er rett mann for jobben. Men skal det gi grobunn for en slik kollaps som vi ser nå? Har Wenger rett og slett mistet fotballklokskapen? Mange mener Wenger er rett mann for jobben, men trenger tid og ro for å kunne gjøre jobben sin. Er det dette problemet koker ned til, at alt er Wengers feil? Eller er det et annet strukturelt problem et sted i klubben?

Hvorfor ser vi samme problemene år etter år? Hvem dikterer og setter premissene for spillekjøp? Her blir det mange spørsmål, og veldig få svar, og jeg føler på mange måter det også er problemet. Hvem bestemmer egentlig i denne klubben? Hvem trekker i tråden, og hvor vil vi som klubb? Hva blir prioritert av bunnlinje eller prestasjoner?

Klubben er tvetydig, unnvikende og tilbakeholden. Hvorfor kan vi ikke få klare svar?

Dette ble veldig rotete med mange spørsmål og ingen svar, men jeg føler jeg ikke kjenner igjen klubben lengre. Jeg savner faktisk tiden hvor vi som regel ble slått av topplagene, men mer på naivitet. Vi spilte da vitterlig god fotball, om naivt. Nå er det stillestand over hele linja, og det bekymrer meg.

Kan noen i denne klubben ta en avgjørelse, være ærlig med fansen og tre frem som en leder. Nå er det unnskyldninger og sutring fra alle kanter, meg inkludert.

Nå vil jeg bare at laget skal nyte fotball, noe de helt klart ikke gjør.

Og årets pris for det mest intetsigende og bablende innlegget går nok til meg...huff, jeg deprimert på alle sine vegne som på alle måter har investert i denne klubben.

Kan noen tre frem, samle og redde oss? 

LeCoq
LeCoqInnlegg: 5565
21.03.17 16:13

Fansen blir holdt for narr. The Mirror og Telegraph fronter med "Wenger to spend big this summer." Hvert eneste år faller man for det samme. Alltid en siste sjanse. Når skal folk forstå at det ikke kommer til å gå?

ONV95
ONV95Innlegg: 3204
21.03.17 16:15
Pires2002: Og årets pris for det mest intetsigende og bablende innlegget går nok til meg

Jeg synes dette var bra jeg.  Mange føler det nok som deg.

Bacary
BacaryInnlegg: 18852
21.03.17 17:02
Odysseen: Hva gjelder Bacary sine meninger, som jeg ser er maltraktert av alle andre her inne, vil jeg bare tillegg en liten ting

Haha, maltraktert? Du mener nok at tråden er maltraktert av personlig sjikane. De kommer fordi de ikke klarer å debattere på saklig og seriøst nivå til tross for meningsforskjeller. 

Flere av innleggene her er direkte sjokkerende å lese. Her blir man beskyldt for å være ekstremist, nazist og en som prøver å ødelegge tråden med vilje gjennom provokasjon fordi man har en mening om det som skjer med klubben. 

Nå håper jeg MOD gjør jobben sin og kaster ut folk som kommer med slike innlegg. Det er det eneste som fungerer for at vi skal ha et nogenlunde fredelig klubbtråd igjen. 

Insidious
InsidiousInnlegg: 1151
21.03.17 17:11

Er snakk om £100m. Det er ikke nok til å demme opp for spillerne vi mister en gang. Erstatte Alexis, Özil, Chambo, Gibbs, Wilshere osv + forsterkninger. £100m holder ikke. Hvertfall ikke når Wenger skal bruke majoriteten av det på feil spillertype.

(Innlegget ble redigert 21.03.17 17:11)

joahel88
joahel88Innlegg: 4424
21.03.17 17:22

Fy faen Bacary... Eneste grunn til at denne tråden er blitt søppel er jo pga deg. Du sprer jo så mye eder og galle at man skulle tro du var Trump sin kampanjeleder. Hvis klubben hadde gjort som du sier så hadde klubben gått til helvete fordi de hadde mistet alle supporterne sine. Men nå løper du vel til MOD igjen så er vel ikke vits i å svare deg da du fullstendig ignorer alt som blir skrevet om deg som du heller burde tatt til deg som konstruktive tilbakemeldinger. Man må skjønne at når man er den eneste i en klubbtråd som har en viss mening, så må det være noe galt med den meningen. 

LeCoq
LeCoqInnlegg: 5565
21.03.17 17:39

£100m er selvsagt alt for lite, ja. Monaco vil nok kreve rundt £70-80m for f.eks Mbappé. Snakkes også om at Wenger vil erstatte Özil og Alexis med henholdsvis Barkley og Lacazette.

Opprydningen det snakkes om burde selvfølgelig startet med Wenger. 

Salg av Özil, Alexis, Ox og Wilshere vil kreve at et nytt prosjekt blir satt igang. Ser for meg at det vil ta 4-5 sesonger før vi i det hele tatt har en mulighet til å konkurrere om en Premier League-tittel. Champions League er det ikke verdt å nevne engang.

Vi har noen kjipe år i vente, folkens. Det ser virkelig mørkt ut.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 13305
21.03.17 17:44

Nå, for å komme til alvoret her inne: Hvor mange år vil det stå på Wengers nye kontrakt?

Makatelli
MakatelliInnlegg: 8529
21.03.17 17:51
Folkflesk: Hvor mange år vil det stå på Wengers nye kontrakt?

Det har ikke noe å si. Han blir visst ikke borte før han får lyst.

Håper virkelig disse ryktene er oppspinn.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 13305
21.03.17 18:02
Makatelli: Det har ikke noe å si. Han blir visst ikke borte før han får lyst.

OK, da skjønner jeg bedre ordene:

"I’m not necessarily worried about my future right now"

DennisB
DennisBInnlegg: 10266
21.03.17 18:11
Folkflesk: Nå, for å komme til alvoret her inne: Hvor mange år vil det stå på Wengers nye kontrakt?

Ryktene sier at han er tilbudt en toårskontrakt, men signerer for ett år. Som sagt, rykter.

Neste sesong kan bli min første sesong på 40 år hvor jeg ikke er oppdatert på når Arsenal spiller. Jeg skal nok følge med til en viss grad, jeg hadde fått abstinenser uten Arsenal, men engasjementet kan bli på bunnivå.

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12582
21.03.17 18:16
LeCoq: Lacazette.

Han er enig om personlige betingelser med Atletico Madrid.

(Innlegget ble redigert 21.03.17 18:17)

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12582
21.03.17 18:19
Insidious: Er snakk om £100m.

Det er ikke mye mer enn vi brukte i sommer, hehe. Hvis det er utenom inntekter fra salg er det jo ikke totalt krise, men hadde sett for meg en større økning fra forrige sommer. Vi gikk 77.3 mill pund i minus i følge arsenalreport. 100 mill i minus hadde jo vært en økning, men tror som sagt klubben har råd til mer.

(Innlegget ble redigert 21.03.17 18:22)

DennisB
DennisBInnlegg: 10266
21.03.17 19:07

Det finnes flere steder å ytre sin mening tydeligvis. Denne var fin.

pikachu
pikachuInnlegg: 14007
21.03.17 19:48
LeCoq: Fansen blir holdt for narr. The Mirror og Telegraph fronter med "Wenger to spend big this summer." Hvert eneste år faller man for det samme. Alltid en siste sjanse. Når skal folk forstå at det ikke kommer til å gå?

Vet du forresten hvorfor det første svaret mitt til deg ble slettet? Var null personfokus eller noen kritikk av Arsenal, kun sympati for det dere også går gjennom. 

ulfarne
ulfarneInnlegg: 27697
21.03.17 19:59
DennisB: Det finnes flere steder å ytre sin mening tydeligvis. Denne var fin.

Greit nok at VGD henger mye for tiden, men dette er vel en måned siden.

Odysseen
OdysseenInnlegg: 4304
21.03.17 20:28
Bacary: Haha, maltraktert? Du mener nok at tråden er maltraktert av personlig sjikane. De kommer fordi de ikke klarer å debattere på saklig og seriøst nivå til tross for meningsforskjeller.  Flere av innleggene her er direkte sjokkerende å lese. Her blir man beskyldt for å være ekstremist, nazist og en som prøver å ødelegge tråden med vilje gjennom provokasjon fordi man har en mening om det som skjer med klubben.  Nå håper jeg MOD gjør jobben sin og kaster ut folk som kommer med slike innlegg. Det er det eneste som fungerer for at vi skal ha et nogenlunde fredelig klubbtråd igjen.

Hva med det jeg skrev om Lim, Valencia og Josimar? Har du hørt på det? Hva synes du? Synes du Lim hadde rett til å gjøre det han gjorde?

LeCoq
LeCoqInnlegg: 5565
21.03.17 20:31

pikachu

Jeg vet ikke, jeg hadde i hvert fall ikke noe i mot det. Ga deg til og med en tommel :)

(Innlegget ble redigert 21.03.17 20:32)

vike4
vike4Innlegg: 7672
21.03.17 20:38

Har det ikke blitt bekreftet nå at penger ikke er problemet på at vi ikke er en utfordrer? Vi har brukt en bråte med penger de siste sesongene, men laget har enkelt og greit blitt dårligere på mange måter, så å bruke 100 vis av millioner i sommer med Wenger som trener, er neppe en god ide.

Klikk for å gå tilbake til toppen