Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Geers
GeersInnlegg: 4300
22.03.17 02:38

lol keep believing. Om dere ikke klarer å signere Kante så klarer dere hvert fall ikke å skaffe dere Nainggolan.

Tolisso er mer realistisk og mye mer passende kjøp.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 8004
22.03.17 03:00

Vi prøvde aldri å signere Kante. 

Geers
GeersInnlegg: 4300
22.03.17 03:10

Wenger prøvde minst 2 ganger, lol. 

DennisB
DennisBInnlegg: 9497
22.03.17 05:14
Geers: lol

Seriøst?

RamsherE
RamsherEInnlegg: 17047
22.03.17 09:43
Makatelli: Vi prøvde aldri å signere Kante.

Wenger er uenig. Merkelig uttalelse og det er ikke slik at Kante er et engangstilfelle. Det har også vært andre spillere han "har gått glipp av". Hvorfor han går ut med ting som dette lurer jeg veldig på. Det eneste man oppnår med å si noe som dette er å frustrere fans som allerede har vært misfornøyd i mange år på overgangsfronten. "Leicester var mer attraktive enn oss". Dette må være en form for ego der manageren er opptatt av å vise at han så spilleren før han fikk den store anerkjennelsen.

ONV95
ONV95Innlegg: 3047
22.03.17 10:13

Det begynner å bli noen år siden Wenger klarte å signere typ Kanté spillere. Ukjente spillere som så raskt ble verdensstjerner. Det var jo varemerket hans i starten å hente up and coming talenter og foredle dem til gull.

De andre klubbene er jo selvsagt blitt mye bedre sånn at konkurransen er stor. Men jeg er usikker på om vi har et så bra speiderteam som vi burde hatt. Er Grimandi fremdeles på lønningslisten vår?

Insidious
InsidiousInnlegg: 1151
22.03.17 10:15

Sier ikke nei til Tolisso heller. Finnes mange alternativer. 

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 8063
22.03.17 10:37
ONV95: Det begynner å bli noen år siden Wenger klarte å signere typ Kanté spillere. Ukjente spillere som så raskt ble verdensstjerner. Det var jo varemerket hans i starten å hente up and coming talenter og foredle dem til gull.

Gi Wenger ansvaret for å hente spillere er oppskriften på at dette kjøres enda mer i grøften. Han er på vei ut, forlenger kanskje for en periode og skal prøve atter en gang på noe han ikke har lykkes med på 13 år.Sier mye om klubben for tiden.

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 1424
22.03.17 10:46
Geers: ol keep believing. Om dere ikke klarer å signere Kante så klarer dere hvert fall ikke å skaffe dere Nainggolan.

Hva slags logikk er det ? Kante og nainggolan er ikke den samme personen de tenker ikke likt og de tar ikke samme valg. Arsenal har en standing i den internasjonale fotballen de har et moderne stadium de er den syvende mest verdifulle klubben i verden og er etter alt og dømme en sovende gigant akkurat nå. Hvis vi bytter ut Wenger med f.eks Allegri og han vil ha nainggolan så er det godt mulig han finner det fristende eller kanskje ikke kanskje han tilogmed vil komme med wenger ved roret. Hvordan kan du vite ? Jeg skal ikke benytte meg av t ordet, men jeg er jaggu frista akkurat nå.

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 1424
22.03.17 10:51
F.R.O.G: Gi Wenger ansvaret for å hente spillere er oppskriften på at dette kjøres enda mer i grøften.

Vel enten så er wenger problemet eller så er spillerne problemet jeg mener wenger er problemet wenger og hans litt naive tilnærming til forsvar. Det er dessverre ikke balanse der alt for høy linja og altfor mange (midtbane)spillere foran ballen det gir jo rom for og gjøre hva nå enn motstandern vil alt for mye plass og boltre seg i sånt blir det mål i mot av uansett hva slags spillere vi har.

FantasyPL
FantasyPLInnlegg: 986
22.03.17 11:35

Ryktes at Wenger har signert kontraktaforlengelse.

Om det er tilfellet: Gratulerer. Har stor respekt for han, og han må få sjansen til å snu dette selv.

lbeb
lbebInnlegg: 1800
22.03.17 13:26
FantasyPL: Ryktes at Wenger har signert kontraktaforlengelse

Det blir som jeg har sagt tidligere, hyperarrogante Wenger er redd for endringen livet hans får den dagen han ikke lenger er Arsenal-manager. Han setter seg selv foran klubben og fansen.

(Innlegget ble redigert 22.03.17 13:28)

Makatelli
MakatelliInnlegg: 8004
22.03.17 15:22
RamsherE: Wenger er uenig.

Jeg kan tro på at Chelsea kanskje bød mer enn det han ville for Kante, men det er litt rart at han vegrer seg for den prisen når han betalte enda mer for Xhaka. Hvis han ville kjøpe Kante når han var i Caen så ville han klart det. Tror ikke Kante hadde valgt et bunnlag som Leicester var da over Arsenal. Jeg tror ikke på Wenger i dette tilfellet. Vi vet at han prøvde å kjøpe Vardy i sommer, men at han virkelig prøvde å kjøpe Kante tror jeg ikke på.

Chelsea hadde havnet på 10.plass i ligaen. Kante kunne ikke vite at de skulle ha den sesongen de har nå. Hvorfor skulle han velge Chelsea over Arsenal med den informasjonen han hadde i sommer? all logikk tilsier at dette er rent oppspinn av Wenger. Hvis han ville ha Kante så ville han ha bydd like mye som han bød for Xhaka.

Det mest logiske er at Wenger heller ville ha Xhaka, eller at han ikke ville entre en budkrig med Chelsea. Eller kanskje begge deler. Uansett så burde han holde munn, og slutte å fortelle om alle spillerne han kunne ha kjøpt. For den listen begynner å bli latterlig lang.

(Innlegget ble redigert 22.03.17 15:24)

Geers
GeersInnlegg: 4300
22.03.17 15:41
skaftetryne32: Hva slags logikk er det ? Kante og nainggolan er ikke den samme personen de tenker ikke likt og de tar ikke samme valg. Arsenal har en standing i den internasjonale fotballen de har et moderne stadium de er den syvende mest verdifulle klubben i verden og er etter alt og dømme en sovende gigant akkurat nå. Hvis vi bytter ut Wenger med f.eks Allegri og han vil ha nainggolan så er det godt mulig han finner det fristende eller kanskje ikke kanskje han tilogmed vil komme med wenger ved roret. Hvordan kan du vite ? Jeg skal ikke benytte meg av t ordet, men jeg er jaggu frista akkurat nå.

Fordi du tror dere er den eneste klubben der ute som er ute etter han? Jeg tror Nainggolan driter i om dere er har en "standing" i internasjonal fotball, modern stadium, syvende mest verdifulle klubben og er en "sovende gigant". Akkurat "sovende gigant" begynner jo nærme seg dvale så ofte dere er ute av racet.

Jeg tipper han først og fremst vil spille på et bedre lag, bedre lønn, spille CL og vinne titler. Om dere ikke kan gi Kante god nok lønn, så tviler jeg på et dere kan gi et lukrativt tilbud til en kar som Nainggolan som ikke akkurat slår meg som typen som bryr seg om de punktene du nevner som forøvrig må være en av de dårligste argumentasjonene jeg har sett.

Akkurat nå så tviler jeg på at Arsenal er så enormt stor oppgradering, snarere tvert imot en nedgradering fra Roma. Om han stikker et sted så blir det nok PSG, Bayern, City, Juventus, Chelsea, United eller bort til Kina, kan ikke utelukke det.

ONV95
ONV95Innlegg: 3047
22.03.17 16:00
FantasyPL: Om det er tilfellet: Gratulerer. Har stor respekt for han, og han må få sjansen til å snu dette selv.

Takk. Det var hyggelig av deg.

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 1424
22.03.17 16:23
Geers: Fordi du tror dere er den eneste klubben der ute som er ute etter han?

Hva har det egentlig med saken og gjøre ? Og såvidt jeg vet er han ikke et mål bare en debattants fantasier. Vi kan fremdeles velge og legge inn et bud og RN får gjøre seg opp et valg uavhengig av Kante sitt valg, du skjønner det eller ?

"Jeg tror Nainggolan driter i om dere er har en "standing" i internasjonal fotball, modern stadium, syvende mest verdifulle klubben og er en "sovende gigant". Akkurat "sovende gigant" begynner jo nærme seg dvale så ofte dere er ute av racet."

Vel du får "tro" hva du vil Kante sitt valg påvirker fremdeles neppe RN sitt valg i nevneverdig grad. jeg syns jeg ser det for meg "hmm hva ville N'golo ha gjort ? ja gå til leicester selfølgelig".

"Jeg tipper han først og fremst vil spille på et bedre lag, bedre lønn, spille CL og vinne titler. Om dere ikke kan gi Kante god nok lønn, så tviler jeg på et dere kan gi et lukrativt tilbud til en kar som Nainggolan som ikke akkurat slår meg som typen som bryr seg om de punktene du nevner som forøvrig må være en av de dårligste argumentasjonene jeg har sett."

Ja og "tro" at alle spillere i verden tenker på hva kante ville gjort er virkelig god argumentasjon. fakta taler for seg selv Bedre spillere enn RN Kommer til mindre klubber enn AFC hele tiden.

"Akkurat nå så tviler jeg på at Arsenal er så enormt stor oppgradering, snarere tvert imot en nedgradering fra Roma. Om han stikker et sted så blir det nok PSG, Bayern, City, Juventus, Chelsea, United eller bort til Kina, kan ikke utelukke det."

Akkurat nå ? ja jeg er ikke uenig Ser ikke helt hva united gjør i miksen, men ja det er mange bedre alternativer akkurat nå helt klart. Logikken din er fremdeles helt ute og kjøre. Hva ville N'golo gjort.

DennisB
DennisBInnlegg: 9497
22.03.17 16:34
Makatelli: Jeg kan tro på at Chelsea kanskje bød mer enn det han ville for Kante, men det er litt rart at han vegrer seg for den prisen når han betalte enda mer for Xhaka. Hvis han ville kjøpe Kante når han var i Caen så ville han klart det. Tror ikke Kante hadde valgt et bunnlag som Leicester var da over Arsenal. Jeg tror ikke på Wenger i dette tilfellet. Vi vet at han prøvde å kjøpe Vardy i sommer, men at han virkelig prøvde å kjøpe Kante tror jeg ikke på.

Det kan være andre ting som betyr noe for en spiller når det gjelder valg av klubb. Det er ikke utenkelig at Kantè valgte Leicester over Arsenal da han spilte i Frankrike, dersom han så muligheten for å spille fast for laget som større hos Leicester. At han har utviklet seg stort siden, vet vi alle. Da ble kanskje Chelsea et mer spennende alternativ enn oss, med ny manager med en spillestil som passer Kantè perfekt.

Jeg kan godt se for meg at Wenger har gjort det han kunne for å hente Kantè, men mislyktes. Vi har hentet mange opp igjennom årene som har fått begrenset med spilletid, bare se på Perez.

CryniX
CryniXInnlegg: 11109
22.03.17 16:48
Makatelli: Jeg kan tro på at Chelsea kanskje bød mer enn det han ville for Kante, men det er litt rart at han vegrer seg for den prisen når han betalte enda mer for Xhaka. Hvis han ville kjøpe Kante når han var i Caen så ville han klart det. Tror ikke Kante hadde valgt et bunnlag som Leicester var da over Arsenal. Jeg tror ikke på Wenger i dette tilfellet. Vi vet at han prøvde å kjøpe Vardy i sommer, men at han virkelig prøvde å kjøpe Kante tror jeg ikke på.

Tror du han bevisst lyver, for at supporterne skal få et inntrykk av satsing, når han bekrefter at han har prøvd å kjøpe Kanté to ganger?

Wenger har vært med i gamet lenge. Han er ingen dum mann.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 8004
22.03.17 17:15
CryniX: Tror du han bevisst lyver, for at supporterne skal få et inntrykk av satsing, når han bekrefter at han har prøvd å kjøpe Kanté to ganger?

Bekrefter? at han sier at han har prøvd er ingen bekreftelse. Vi vet helt bombesikkert at han prøvde å kjøpe Vardy siden Vardy har bekreftet det i etterkant,  og siden Ranieri sa at det kom inn et bud fra Arsenal. Det kom aldri inn noe bud på Kante og det er heller ingenting fra troverdige kilder som viser at Wenger prøvde fra den tiden. At Wenger kan ha vært interessert tror jeg på, men vi har ingenting annet enn Wengers egne ord på at han faktisk prøvde. Dette er typisk Wenger. Når en spiller går til en stor klubb og gjør det bra så kommer Wenger i etterkant og sier at han ønsket å kjøpe han. Ja, så hvorfor la du aldri inn et bud hvis du var så interessert?

Geers
GeersInnlegg: 4300
22.03.17 17:39
skaftetryne32: Hva har det egentlig med saken og gjøre ? Og såvidt jeg vet er han ikke et mål bare en debattants fantasier. Vi kan fremdeles velge og legge inn et bud og RN får gjøre seg opp et valg uavhengig av Kante sitt valg, du skjønner det eller ? "Jeg tror Nainggolan driter i om dere er har en "standing" i internasjonal fotball, modern stadium, syvende mest verdifulle klubben og er en "sovende gigant". Akkurat "sovende gigant" begynner jo nærme seg dvale så ofte dere er ute av racet." Vel du får "tro" hva du vil Kante sitt valg påvirker fremdeles neppe RN sitt valg i nevneverdig grad. jeg syns jeg ser det for meg "hmm hva ville N'golo ha gjort ? ja gå til leicester selfølgelig". "Jeg tipper han først og fremst vil spille på et bedre lag, bedre lønn, spille CL og vinne titler. Om dere ikke kan gi Kante god nok lønn, så tviler jeg på et dere kan gi et lukrativt tilbud til en kar som Nainggolan som ikke akkurat slår meg som typen som bryr seg om de punktene du nevner som forøvrig må være en av de dårligste argumentasjonene jeg har sett." Ja og "tro" at alle spillere i verden tenker på hva kante ville gjort er virkelig god argumentasjon. fakta taler for seg selv Bedre spillere enn RN Kommer til mindre klubber enn AFC hele tiden. "Akkurat nå så tviler jeg på at Arsenal er så enormt stor oppgradering, snarere tvert imot en nedgradering fra Roma. Om han stikker et sted så blir det nok PSG, Bayern, City, Juventus, Chelsea, United eller bort til Kina, kan ikke utelukke det." Akkurat nå ? ja jeg er ikke uenig Ser ikke helt hva united gjør i miksen, men ja det er mange bedre alternativer akkurat nå helt klart. Logikken din er fremdeles helt ute og kjøre. Hva ville N'golo gjort.

Hvem har sagt "hva ville N'golo gjort"? Åja du. Jeg sa at om dere ikke klarer å signere Kante så klarer dere neppe å signere Nainggolan. Du som kobler inn "tanker" og valg etc som ikke engang har blitt nevnt en eneste gang annet enn fra deg.

Du klarer tydeligvis ikke å koble dette opp med at om dere tydeligvis ikke er villig til å punge ut midler for Kante, så klarer dere neppe å punge ut for Nainggolan. Det som var poenget, for han vil koste dere garantert mer i lønn og overgangsum enn hva Kante kostet. Så om dere ikke er villig til å bla opp for en klassespiller som Kante i en alder av 25år hva får deg til å tro at Wenger vil gjøre det for en spiller som vil koste betraktelig mer både i lønn og overgang. For å ikke nevne det faktumet at Nainggolan er 27år, det er svært sjeldent at Wenger kjøper spillere i den alderen. Så da får du spørre deg selv, hva tilsier at dere kommer til å bla opp for Nainggolan når dere ikke engang gjorde for Kante?


United er i miksen fordi de er ikke redde for å bruke penger.

Geers
GeersInnlegg: 4300
22.03.17 17:46
DennisB: At du kan skille mellom City, United og Arsenal på denne måten du gjør her, er for meg en gåte. De siste årene viser at Arsenal ikke har stått tilbake for noen av dem, tvert imot. Synes det viser at du har en agenda når du fiser inn i tråden på denne måten, og da kan du like gjerne tre ut av den like fort som du kom inn med dine LOLs.

Da forstår du åpenbart svært lite. Det er åpenbart at disse lagene ikke er redde for å bruke penger, pluss at disse lagene har noe på gang mens denne klubben er et synkende skip hvor de største stjernene snart stikker av fordi dere ikke evner å satse eller vinne.

DennisB
DennisBInnlegg: 9497
22.03.17 17:51
Geers: Det er åpenbart at disse lagene ikke er redde for å bruke penger, pluss at disse lagene har noe på gang mens denne klubben er et synkende skip hvor de største stjernene snart stikker av fordi dere ikke evner å satse eller vinne.

Se der var agendaen ja. Arsenal trenger en ny manager, som City hentet, og United. Hva i all verden er det som skulle tilsi at City eller United har så mye mer å by på enn Arsenal, om det skjer? Sportslig henger vi da ikke noe etter de to andre, og klubben vil nok betale god nok lønn til spillere som fortjener det. Vi er langt ifra en fattig klubb.

Enzino
EnzinoInnlegg: 31927
22.03.17 17:59

Mye alternative fakta i denne tråden om dagen. Er vel antakelig Trump sin skyld.

Insidious
InsidiousInnlegg: 1151
22.03.17 18:05

Har United noe på gang fordi de ligger to poeng over? Etter at de brukte nesten £100m mer sist overgangsvindu. Haha. Ser ikke bort ifra at United som har noe på gang ender bak Arsenal igjen. 

Bacary
BacaryInnlegg: 18055
22.03.17 18:06
DennisB: Synes det viser at du har en agenda når du fiser inn i tråden på denne måten, og da kan du like gjerne tre ut av den like fort som du kom inn med dine LOLs.

Ærlig talt. Er ingen stor fan av Beji selv, men her går han deg en høy gang i hva debatteknikk angår. Vi må tåle at andre har ulike oppfatninger uten at vi går til direkte angrep. 

Geers
GeersInnlegg: 4300
22.03.17 18:11
DennisB: Du bygger jo hele skvipet ditt på at vi ikke ville punge ut for Kantè. Du vet tydeligvis mer enn alle oss Arsenal-fans tilsammen du. Hva pokker vet du om hva som skjedde der? Jeg antar at Wenger snakket med agenten eller spilleren, men noe bud har aldri blitt offentliggjort. Dette blir jo bare synsing, men minner mer om trolling.

Jeg baserer meg på hva Wenger selv har uttalt. Du baserer deg på ingenting.

DennisB
DennisBInnlegg: 9497
22.03.17 18:12
Bacary: Ærlig talt. Er ingen stor fan av Beji selv, men her går han deg en høy gang i hva debatteknikk angår. Vi må tåle at andre har ulike oppfatninger uten at vi går til direkte angrep.

Og jeg kunne ikke bry meg mindre om hva du synes, Bacary. Debatteknikk er virkelig ikke din greie.

DennisB
DennisBInnlegg: 9497
22.03.17 18:15
Geers: Jeg baserer meg på hva Wenger selv har uttalt. Du baserer deg på ingenting.

Nei, feil. Du baserer deg på at vi ikke ville punge ut for Kantè. Det var garantert ikke det som var greia da han spilte i Frankrike, og sannsynligvis heller ikke da han spilte i Leicester.

Det kan være andre grunner for at spillere ikke vil komme til oss, enn "at vi ikke ville betale". Dette skriver du jo selv. Vi er visst ikke attraktive nok ifølge deg.

Geers
GeersInnlegg: 4300
22.03.17 18:16
Insidious: Har United noe på gang fordi de ligger to poeng over? Etter at de brukte nesten £100m mer sist overgangsvindu. Haha. Ser ikke bort ifra at United som har noe på gang ender bak Arsenal igjen.

De kjemper om mer titler enn hva dere gjør. Ny trener, nye spillere og garantert nye spillere inn i vinduet dette året også. Sånt tar tid å etablere og er ikke gjort over natta. 

Så ja de har mer på gang enn dere som ser ut som et synkende skip. Det gjelder å se det store bildet å ikke bare titte på tabellen. 

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 1424
22.03.17 18:17
Geers: Jeg sa at om dere ikke klarer å signere Kante så klarer dere neppe å signere Nainggolan.

Og du tror det bare var AFC som var ute etter han eller ?

"Du klarer tydeligvis ikke å koble dette opp med at om dere tydeligvis ikke er villig til å punge ut midler for Kante, så klarer dere neppe å punge ut for Nainggolan. Det som var poenget, for han vil koste dere garantert mer i lønn og overgangsum enn hva Kante kostet. Så om dere ikke er villig til å bla opp for en klassespiller som Kante i en alder av 25år hva får deg til å tro at Wenger vil gjøre det for en spiller som vil koste betraktelig mer både i lønn og overgang. For å ikke nevne det faktumet at Nainggolan er 27år, det er svært sjeldent at Wenger kjøper spillere i den alderen. Så da får du spørre deg selv, hva tilsier at dere kommer til å bla opp for Nainggolan når dere ikke engang gjorde for Kante?"

Vi brukte forøvrig 100 mill pund i sommer av våre egne tjente kroner. Ikke noe oligark kroner her ingen sjeiker som driter spenn. Og det samme blir brukt i sommer du prater ut av bronauge.

Vi gjorde noen øknomiske krimspring tilbake i 2004 og har betalt dyrt for dette i lang tid først 2013 ble det mulig og bruke mer enn vi solgte for hvis du ikke har fått med deg dette så er du lite informert.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg