Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
JadeFalcon
JadeFalconInnlegg: 733
23.03.17 02:32

Noen som tror Wenger får ikke sitt ønske oppfylt, hvis Arsenal havner utenfor topp 4?

ONV95
ONV95Innlegg: 3041
23.03.17 07:39

Er du julenissen JadeFalcon, siden du tydeligvis vet hva Wenger ønsker?

hillier
hillierInnlegg: 2372
23.03.17 11:35

Utrolig Poldi-mål. Unner ham det veldig. 

ONV95
ONV95Innlegg: 3041
23.03.17 12:16
hillier: Utrolig Poldi-mål. Unner ham det veldig

Faktisk utrolig rørende. Fantastisk å kunne avslutte karrieren med et slikt mål. Kjernekar.

ONV95
ONV95Innlegg: 3041
23.03.17 13:26

Det er ekstremt frustrerende at klubben (Eier/Styret, daglig leder og Wenger) ikke evner å ta en beslutning om managersituasjonen og kommunisere dette ut. Mulig beslutningen er tatt men kommunikasjonen mangler.

Som jeg har sagt tidligere så tror jeg dette er den viktigste årsaken til den "krisen" vi er inne i. Det påvirker spillere og supportere og skaper en nedadgående spiral. Jeg tror ikke vi ser forbedring før dette er avklart, den ene eller den andre veien.

Jeg er som vel de fleste forstår lojal mot den til enhver tid sittende manager, og kommer aldri til å skrike "nn-out". Eneste gang jeg har gjort dette var når GG ble avslørt for bestikkelser og jeg mistet all respekt for og tillit til GG. I tiden før dette så var vi et mid-table lag over flere år som tapte mer enn vi vant, uten at jeg krevde hodet hans på et fat. Jeg er en enkel og naiv sjel og står last og brast med Wenger inntil han ikke lengre er manager for Arsenal FC. Da støtter jeg den neste manageren i klubben. Noen her inne kaller meg idiot, sviker og supporter av Arsene FC. Jeg lever godt med det.

 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 10857
23.03.17 13:33
ONV95: Det er ekstremt frustrerende at klubben (Eier/Styret, daglig leder og Wenger) ikke evner å ta en beslutning om managersituasjonen og kommunisere dette ut. Mulig beslutningen er tatt men kommunikasjonen mangler. Som jeg har sagt tidligere så tror jeg dette er den viktigste årsaken til den "krisen" vi er inne i. Det påvirker spillere og supportere og skaper en nedadgående spiral. Jeg tror ikke vi ser forbedring før dette er avklart, den ene eller den andre veien. Jeg er som vel de fleste forstår lojal mot den til enhver tid sittende manager, og kommer aldri til å skrike "nn-out". Eneste gang jeg har gjort dette var når GG ble avslørt for bestikkelser og jeg mistet all respekt for og tillit til GG. I tiden før dette så var vi et mid-table lag over flere år som tapte mer enn vi vant, uten at jeg krevde hodet hans på et fat. Jeg er en enkel og naiv sjel og står last og brast med Wenger inntil han ikke lengre er manager for Arsenal FC. Da støtter jeg den neste manageren i klubben. Noen her inne kaller meg idiot, sviker og supporter av Arsene FC. Jeg lever godt med det.

Noen får det til å høres ut som dette er en ekteskapskontrakt som en kan bryte ut av å kanselere om en treffer en snasnere dame på ett nyttårsparty å da reise fra sin gamle noe falmede viv og  sine 14 skrikerunger i forskjellig alder.

Å bytte klubb er mer som det den sørafrikanske doktoren ,var det Bernard han hette startet med for noen tiår siden.

 

Makatelli
MakatelliInnlegg: 7975
23.03.17 13:43
ONV95: Jeg er en enkel og naiv sjel og står last og brast med Wenger inntil han ikke lengre er manager for Arsenal FC. Da støtter jeg den neste manageren i klubben.

Det er et slikt svar jeg har etterlyst av Bacary i lang tid. Jeg har ikke fått noe av ham annet enn unnskyldninger for Wengers dårlige prestasjoner.

(Innlegget ble redigert 23.03.17 13:45)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 34298
23.03.17 13:46
ONV95: Jeg er som vel de fleste forstår lojal mot den til enhver tid sittende manager, og kommer aldri til å skrike "nn-out". Eneste gang jeg har gjort dette var når GG ble avslørt for bestikkelser og jeg mistet all respekt for og tillit til GG. I tiden før dette så var vi et mid-table lag over flere år som tapte mer enn vi vant, uten at jeg krevde hodet hans på et fat. Jeg er en enkel og naiv sjel og står last og brast med Wenger inntil han ikke lengre er manager for Arsenal FC. Da støtter jeg den neste manageren i klubben. Noen her inne kaller meg idiot, sviker og supporter av Arsene FC. Jeg lever godt med det.

Jøss, en slik holdning ville iallfall ikke jeg klart. Er vel bare Benitez av Liverpool-managere etter årtusenskiftet som jeg faktisk ville beholde på det tidspunktet de respektive managerne fikk sparken. Det gjelder da både Houllier, Hodgson, Dalglish og Rodgers.

DennisB
DennisBInnlegg: 9477
23.03.17 14:36
ONV95: Det er ekstremt frustrerende at klubben (Eier/Styret, daglig leder og Wenger) ikke evner å ta en beslutning om managersituasjonen og kommunisere dette ut. Mulig beslutningen er tatt men kommunikasjonen mangler. Som jeg har sagt tidligere så tror jeg dette er den viktigste årsaken til den "krisen" vi er inne i. Det påvirker spillere og supportere og skaper en nedadgående spiral. Jeg tror ikke vi ser forbedring før dette er avklart, den ene eller den andre veien. Jeg er som vel de fleste forstår lojal mot den til enhver tid sittende manager, og kommer aldri til å skrike "nn-out". Eneste gang jeg har gjort dette var når GG ble avslørt for bestikkelser og jeg mistet all respekt for og tillit til GG. I tiden før dette så var vi et mid-table lag over flere år som tapte mer enn vi vant, uten at jeg krevde hodet hans på et fat. Jeg er en enkel og naiv sjel og står last og brast med Wenger inntil han ikke lengre er manager for Arsenal FC. Da støtter jeg den neste manageren i klubben. Noen her inne kaller meg idiot, sviker og supporter av Arsene FC. Jeg lever godt med det.

Dette synes jeg var en fin avklaring på ditt ståsted, ONV. Og et helt greit utgangspunkt. 

De første to avsnittene er jeg veldig enig i. Det vi ser nå, er bare trist. Både laget og supporterne trenger en offisiell avklaring. Jeg er ikke i tvil om at spillerne er frustrerte, og ikke klarer å fokusere 100% på det de skal.

Til siste avsnitt vil jeg si at jeg beundrer standhaftigheten din. Og jeg er enig i at det absolutt ikke er noe galt i å støtte den til enhver tid sittende manageren. Bortsett fra GG som hadde sin egen historie da.

Det jeg derimot savner fra de som står brast og bram på valg av manager, er en aksept for de som ønsker et alternativ. For meg er det helt naturlig å snu i døra når man mener at klubben er best tjent med et bytte.

Hadde alle som støttet Wenger akseptert meningsforskjeller, så hadde vi hatt en ryddig tråd i utgangspunktet. Det er ekstreme meninger og nulltoleranse som har sendt tråden inn i en bølgedal.

(Innlegget ble redigert 23.03.17 14:37)

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12559
23.03.17 15:14
DennisB: Hadde alle som støttet Wenger akseptert meningsforskjeller, så hadde vi hatt en ryddig tråd i utgangspunktet. Det er ekstreme meninger og nulltoleranse som har sendt tråden inn i en bølgedal.

Kan jo få med at dette er noe enkelte wenger outs kan bedre seg på også.

Insidious
InsidiousInnlegg: 1151
23.03.17 15:17

Du sikter sikkert på meg nå, men jeg hadde akseptert deres mening om de gjorde det samme. Det var Bacary, Gooner og ONV som startet alt dette med å beskylde oss for å ikke være supporter og at vi burde finne ny klubb om vi var misfornøyd. De starter personangrepene, så da får de bare takle å få tilbake. 

(Innlegget ble redigert 23.03.17 15:19)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8452
23.03.17 15:17
DennisB: Hadde alle som støttet Wenger akseptert meningsforskjeller, så hadde vi hatt en ryddig tråd i utgangspunktet. Det er ekstreme meninger og nulltoleranse som har sendt tråden inn i en bølgedal.

Hei DennisB og takk for sist,det var jaggu meg lenge siden..:).

Her oppsummerer du vel egentlig hovedårsaken til at jeg ikke har vært så ofte innom tråden på lenge.

Man må faktisk ha aksept for begge synspunktene,enten man er Wenger IN eller Wenger OUT. Man skal støtte manageren sin til det siste i mine øyne,men man har samtidg rett til å være misfornøyd når ting ikke går på skinner. Noe det overhodet ikke har gjort på lenge.

Jeg føler personlig at det er mest eier og styret som har hovedansvaret her. Det er de som tar de endelige avgjørelsene på alt(går jeg utfra),og her er Wenger bare naiv. Altfor naiv såklart.

Man kan slakte Wenger for så mangt,men når Eier og Styret er så til de grader handlingslammet som de er rundt situasjonen rundt klubben så er det ikke rart at ting er som de er. Jeg føler derfor at det blir veldig feil å gi Wenger nærmest skylda for alt,som enkelte her inne gjør. Wenger har skyld i laguttak,taktikk,spillestil og til dels spillerlogistikken. Her er grunnen til at jeg sier til dels,den at styret og eier nok har det siste ordet. Uansett hva en måtte tro.

Når Stan Kroenke sjøl har uttalt at han ikke har kjøpt klubben for å vinne noe,ja da forstår en at det er ledelsen det er noe alvorlig feil med. Men at Wenger godtar det er selvfølgelig totalt uforståelig. Han er rett og slett for snill og sta blitt,og han godtar enkelte ting som ikke er klubben verdig. Han er nok ikke like tøff som han var i sine yngre dager,og når han hadde David Dean ved sin side. Så her burde jo styret tenkt ut dagen da Dean forsvant,at vi må få inn en god nok erstatter for han. Men ledelsen i klubben har aldri tenkt så langt. 10 år etter. Det er mildt sagt en skandale i i mine øyne,og burde aldri vært lov på toppnivå.

Så jeg vil heller våge å påstå at det er ledelsen i klubben + Stan Kroenke som sitter med hovedansvaret for det sirkuset som er i klubben. Det har vært sånn egentig siden Dean forsvant. Ikke kontroll på noe som helst.

Så man forstår Wenger OUT folkene godt,men samtidig gjør en lurt i å tenke over at ledelsen i klubben står med hovedansvaret og er de som er skyldig i alt rotet og kaoset.

Wenger sin tid vil komme,men inntil da bør vi alle støtte han og rette vår kritikk til Stan *Silent* Kroenke og styret.

(Innlegget ble redigert 23.03.17 15:30)

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12559
23.03.17 15:36

Det er akkurat de samme problemene i kommentarfeltet på Arseblog. Greit å være uenig, men vi trenger ikke å ha lyst å drepe hverandre av den grunn.

DennisB
DennisBInnlegg: 9477
23.03.17 15:42
TheUntouchable: Kan jo få med at dette er noe enkelte wenger outs kan bedre seg på også.

Ja, dette er jeg enig i, men det blir en ond sirkel når man blir stemplet som en dårlig supporter om man ikke støtter manageren. Da kommer broddene fram, og vi er i gang.

Jeg skjønner at dette er et skjørt tema, og det er lett å la seg provosere (bare se på meg), men litt nivå er jeg sikker på at vi klarer å mobilisere allikevel. 

DennisB
DennisBInnlegg: 9477
23.03.17 15:45
sTIMEN87: Hei DennisB og takk for sist,det var jaggu meg lenge siden..:)

Likeså! Tråden trenger både nytt og gammelt blod, så du er hjertelig velkommen tilbake :) Godt innlegg.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8452
23.03.17 15:57
DennisB: Jeg skjønner at dette er et skjørt tema, og det er lett å la seg provosere (bare se på meg), men litt nivå er jeg sikker på at vi klarer å mobilisere allikevel.

Det er et skjørt tema for oss alle som elsker klubben,å da har man lett for å la det gå utover treneren i større grad enn eier og styret.

Som jeg skreiv over her,så må man ha aksept for ulike synspunkter. Men samtidig forstå at ikke alt ansvaret aleine står og faller på en person.

Man kan si det på en enkel måte: Stan Kroenke er sirkusdirektøren,styret er vaktene på sirkuset og Wenger er desverre klovnen som godtar alt,vel nesten alt.

Der har desverre Wenger tapt seg noe voldsomt i forhold til tidligere,der han viste baller å sa klart og tydelig i fra når ting ikke gikk som de burde og man ville. Bare det å tenke på Adams sin situasjon,er nok til å forstå at Wenger har hatt baller. Men han viser det bokstavelig talt sjeldent.

Han burde fått en type ala David Dean ved sin side,ikke nødvendigvis en sportssjef,men en som kan være med han å ta riktige beslutninger når han sjøl er usikker og uenig i ting. For tror rett og slett at Wenger er blitt altfor glad i klubbens styre og stell,at ting han nok ofte er uenig i aldri blir noe sak eller et serriøst tema.

Men her er det Kroenke og styret som avgjør det. Å det er faktisk pinlig å være vitne til at en driver på så amatørmessig som en tross alt gjør.

Det er nesten som at de sjøl gruer seg til dagen Wenger gir seg,fordi at de ikke vil finne en som er så lojal som han. På alle måter egentlig. Så det er nok derfor de nok ikke har tørt å få inn en person som støttespiller for Wenger,da de er livredd for at han da vil få større gjennombruddskraft enn når han står aleine. For de er redd for at ting skal forandre seg. Det er noe jeg har tenkt på lenge.

Det kan virke sånn ut men.

(Innlegget ble redigert 23.03.17 16:01)

DennisB
DennisBInnlegg: 9477
23.03.17 16:07
sTIMEN87: Men her er det Kroenke og styret som avgjør det. Å det er faktisk pinlig å være vitne til at en driver på så amatørmessig som en tross alt gjør. Det er nesten som at de sjøl gruer seg til dagen Wenger gir seg,fordi at de ikke vil finne en som er så lojal som han. På alle måter egentlig. Så det er nok derfor de nok ikke har tørt å få inn en person som støttespiller for Wenger,da de er livredd for at han da vil få større gjennombruddskraft enn når han står aleine. For de er redd for at ting skal forandre seg. Det er noe jeg har tenkt på lenge.

Ja, dette synes jeg er ganske tydelig. En ny manager vil nok sette endel krav, og det tror jeg Kroenke er veldig forsiktig med å gå inn på. Og det å finne en kompetent nok manager som vil synge etter samme pipe som Kroenke, er sikkert en enorm utfordring.

Wenger har opparbeidet seg stor kred innad i klubben over 20 år, noe som nå tilsynelatende gir han bestemmelse over sin egen skjebne. Bare det er helt fjernt i enhver annen stor bedrift, og det skulle absolutt ikke vært slik i en av verdens største fotballklubber heller.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8452
23.03.17 16:30
DennisB: Wenger har opparbeidet seg stor kred innad i klubben over 20 år, noe som nå tilsynelatende gir han bestemmelse over sin egen skjebne. Bare det er helt fjernt i enhver annen stor bedrift, og det skulle absolutt ikke vært slik i en av verdens største fotballklubber heller.

Tror Wenger egentlig ønsker at ting skal være annerledes,men at Kroenke med styret overkjører han.

Men at de alikavel har blitt såpass blinde på åpenbare ting,som å finne årsakene til alle problemene man har hatt og når man først har funnet ut av det så har det gått evigheter.

Feks det med fysioen vi fikk inn. Det brukte vi vel mange år på å finne ut av. Så har man vel adri funnet ut hvordan man forebygger skader osv,til tross for at man har fått inn Forsythe. Det er så pinlig amatørmessig som en får det.

Det tror jeg Kroenke og styret stort sett er skyld i. For jeg nekter faktisk å tro at Wenger har vært så blind i årevis,at han ikke har sett problemene man har hatt. Da er det noe som skurrer skikkelig.

Å hvis ikke det er Wenger,så er det Kroenke og styret.

Når de i tilegg har oversett mangler over mange år, i forhold til nye spillere inn i  forskjellige posisjoner ja da forstår en at klubben er i fullstendig krise om dagen. Ting henger rett og slett ikke på greip,for å si det ganske så forsiktig.

Så kan man argumentere for at Wenger har sin skyld i alt dette,men hovedansvaret kan det umulig være noe tvil om at ligger på eier og styret som virker fullstendig handlingslammet. Å da tror nok automatisk Wenger OUT folkene at det er Wenger sitt ansvar aleine,fordi at det er han som er talerøret utad.

Når de heller aldri har vært villig til å høre på fansen,men bruker Wenger som syndebukk blir det rett og slett en parodi. Samme prosedyre år inn år ut.

Det er derfor jeg etterlyser en person som kan stå ved Wenger's side,for å forsvare han når Kroenke og co prøver å overkjøre han. For de forstår at Wenger må gjøre som de vil,ellers mister han jobben. Så kan en gjerne si at Wenger da er feig,noe jeg forsåvidt er enig i. Men det er derfor jeg så gjerne vil at Wenger skal ha en støttespiller/caretaker ved sin side,som støtter han når han er uenig med Kroenke og styret.

Når det kommer til Wenger sine prestasjoner som trener i årets sesong,så har det selvfølgelig ikke vært i nærheten av gode nok. Å de burde strengt talt aldri blitt belønna med ny kontrakt,men basert på de tingene jeg nevner så virker det som at Wenger blir pressa av eier og styret. For de er nok som sagt livredd for å ansette en fagmann ved siden av Wenger,fordi at de da forstår at Wenger tør å si tydligere i fra om tingenes tilstand på samme måten som vi supportere.

Nei jeg sier bare en ting: Vi må rette skytset over på ledelsen i klubben. For de kjører klubben sakte men sikkert i grøfta. Det er totalt uakseptabelt,og jeg føler at man bør protestere mot ledelsen i stedet for Wenger. Han er tross alt bare en del av spillet.

 

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12559
23.03.17 16:33

Hvis man har nok penger, tror dere det er mulig å få kjøpt Arsenal fra Kroenke?

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8452
23.03.17 16:35
TheUntouchable: Hvis man har nok penger, tror dere det er mulig å få kjøpt Arsenal fra Kroenke?

Hvis han tør det så ja. Men han ser nok på Arsenal som en så altfor stor pengebinge,at tanken nok gjør han svimmel.

For tror nok at en eventuell kjøper,må bla opp en enorm sum skal det skje.

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12559
23.03.17 16:39
sTIMEN87: For tror nok at en eventuell kjøper,må bla opp en enorm sum skal det skje.

Hvor mye sånn ca? Leser på Forbes at Kroenke er god for 62,7 milliarder.

(Innlegget ble redigert 23.03.17 16:42)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8452
23.03.17 16:43
TheUntouchable: Hvor mye sånn ca?

For å si det sånn: Det er nok sikkert det dobbelte av hva han tjener på klubben nå. Da kan en tenke seg sjøl.

Han tenker bare profitt,uten å vilje til å ville satse eller spytte inn serriøs kapital til nye spillere.

Det har man sett over tid at er tilfelle. Man må nesten gå ned på knærene(Wenger),for at en skal kunne kjøpe spillere i ny og ne virker det som.

Så for at Kroenke skal være villig til å selge,må det komme inn det dobbelte av hva han tjener på drift i dag. Noe eksakt tall er umulig å gi,men for en så pengegrisk fyr så er det minst det dobbelte.

(Innlegget ble redigert 23.03.17 16:46)

DennisB
DennisBInnlegg: 9477
23.03.17 17:02
TheUntouchable: Hvis man har nok penger, tror dere det er mulig å få kjøpt Arsenal fra Kroenke?

Har du vunnet i Lotto, TU?

Om alle supporterne verden over hadde lagt etpar hundrelapper på bordet, så kunne klubben vært eid av dem. Hvor kult hadde ikke det vært.

En rapport fra 2011 estimerer antall supportere i klubben til ca. 100 mill verden over (mot 27 mill i 2005), ifølge wiki. Tredje størst begge gangene faktisk.

(Innlegget ble redigert 23.03.17 17:10)

Bacary
BacaryInnlegg: 18037
23.03.17 20:41

Petr Cech ute mot City. 

ONV95
ONV95Innlegg: 3041
23.03.17 21:26
DennisB: Det jeg derimot savner fra de som står brast og bram på valg av manager, er en aksept for de som ønsker et alternativ. For meg er det helt naturlig å snu i døra når man mener at klubben er best tjent med et bytte.

Jeg aksepterer 100% de som ønsker ny manager, inkludert deg. Jeg synes du er en av de beste her inne. 

Det jeg ikke aksepterer er den mangel på respekt for Wenger og spillerne som ikler seg drakta vår, som enkelte spre rundt seg med. Det er noen her inne (du er selvsagt ikke en av dem) som jeg ærlig mener at klubben hadde klart seg best uten som supportere. Akkurat der støtter jeg Bacary. At jeg da går i total forsvarsmodus ovenfor Wenger og enkelte spiller som  får kastet dritt etter seg her inne etter hver kamp, er nå min måte å støtte klubben på.

Men jeg ser jo helt klart at mine stikk ikke bidrar til en god debatt, og har bestem meg for å overse haterne. På samme måte som jeg overser VGoth. Jeg skal slutte å kaste bensin på bålet, og tror det er godt råd til flere.

ONV95
ONV95Innlegg: 3041
23.03.17 21:29
Insidious: Det var Bacary, Gooner og ONV som startet alt dette med å beskylde oss for å ikke være supporter

Jeg tror ikke jeg har beskyldt deg for det, men beklager i såfall det. At jeg mener du er en dårlig supporter er ikke det samme som å påstå at du ikke er supporter. Det er det bare du selv som vet.

Enzino
EnzinoInnlegg: 31872
24.03.17 01:30
sTIMEN87: For å si det sånn: Det er nok sikkert det dobbelte av hva han tjener på klubben nå. Da kan en tenke seg sjøl. Han tenker bare profitt,uten å vilje til å ville satse eller spytte inn serriøs kapital til nye spillere. Det har man sett over tid at er tilfelle. Man må nesten gå ned på knærene(Wenger),for at en skal kunne kjøpe spillere i ny og ne virker det som. Så for at Kroenke skal være villig til å selge,må det komme inn det dobbelte av hva han tjener på drift i dag. Noe eksakt tall er umulig å gi,men for en så pengegrisk fyr så er det minst det dobbelte.

Finger'n i været her, altså.

Anbefaler deg et kurs i verdivurdering, avkastningskrav, risiko og strategiske alterntiver/beslutninger.

Enzino
EnzinoInnlegg: 31872
24.03.17 01:35
DennisB: Om alle supporterne verden over hadde lagt etpar hundrelapper på bordet, så kunne klubben vært eid av dem. Hvor kult hadde ikke det vært. En rapport fra 2011 estimerer antall supportere i klubben til ca. 100 mill verden over

Hvor høy prosent av asiatene som følger klubben tror du har råd til et par hunderlapper?

DennisB
DennisBInnlegg: 9477
24.03.17 03:50
Enzino: Hvor høy prosent av asiatene som følger klubben tror du har råd til et par hunderlapper?

Kanskje flere enn vi tror? En aksje i Arsenal hadde vært skoj å ha.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg