Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Enzino
EnzinoInnlegg: 31872
25.03.17 22:18
Mefistofeles: Dette er faktisk litt unøyaktig, Arsenal er notert. Dog ikke på en "normal" børs. De er notert på ISDX under AFC Holding. Ifølge FT er det uansett svært liten free float, og om man ser på ISDX sine egne sider er "volumet" normalt 1 aksje, og sist aksje ble solgt 5. januar, for den ikke helt investorvennlige prisen av 1,7M pund...    Uansett, for alle praktiske formål har du selvsagt rett.

Arsenal er ikke notert på børs, med de kravene som en børs stiller til rapportering, complience, overvåking, suspensjon av handling ved mistenkelige mønstre, osv.

ISDX het tidligere OFEX (for Off Exchange, altså "av børs"), og det tilsvarer det såkalte gråmarkedet i Norge som er en liste med unoterte aksjer.

At man stiller opp en liste og handler aksjer, gjør ikke at et selskap er børsnotert. Det betyr bare at noen har organisert aksjeomsetningen i de private selskapene som står på listen.

Cobi
CobiInnlegg: 57539
25.03.17 22:30

Apropos dette med børs: Det er vel snart like uvanlig at de engelske toppklubbene er på børsen som at de er der? Arsenal er der tydeligvis ikke, jfr diskusjonen her, Tottenham ble plukka av i 2012 eller noe sånt, Roman har vel tatt Chelsea av børsen han også. Og av de tre resterende i topp seks, er jo ikke City og United helt enkle å skaffe seg aksjemajoritet i om dagen akkurat.

Enzino
EnzinoInnlegg: 31872
25.03.17 23:40
Cobi: Apropos dette med børs: Det er vel snart like uvanlig at de engelske toppklubbene er på børsen som at de er der? Arsenal er der tydeligvis ikke, jfr diskusjonen her, Tottenham ble plukka av i 2012 eller noe sånt, Roman har vel tatt Chelsea av børsen han også. Og av de tre resterende i topp seks, er jo ikke City og United helt enkle å skaffe seg aksjemajoritet i om dagen akkurat.

Chelsea var ikke børsnotert da Roman kjøpte klubben. Den var derimot i finansiell krise, og det var en reell konkursrisiko for klubben.

Måtte sjekke litt nå, og jeg hadde faktisk misset en vesentlig sak. Jeg trodde Glazer eide ManU 100%, slik han gjorde etter oppkjøpet. Men ser at han tok dem tilbake på børs - men beholdt majoritetseierskap på over 90% gjennom Red Fotball LLC og 5 truster i navnene til Joel og Bryan Glazer som vel må være barna hans? - i 2012.

Det er tydelig at det ikke er kjempe-attraktivt å være minoritetsaksjonærer til Glazer. Børsnoteringen mottok visstnok en lunken suksess, og selskapet er i dag verdsatt i markedet til 2,67 mrd dollar. Det er ikke uvanlig at selskaper med så lav free float (så liten andel av aksjene fritt omsettelig) har en litt spesiell prising i markedet.

Tottenham var børsnotert fra 2001 til 2011.

Men nå begynner vi vel å nærme oss off topic i Arsenal-tråden.

MrMeatpuck
MrMeatpuckInnlegg: 751
26.03.17 03:37
DennisB: Dette. Jeg vil tror at relativt mange av de som ferdes på VGD som enten har jobbet med økonomi, eller har økonomisk utdannelse, har et bein i Arsenal-leiren. La oss kalle det Wengers arv.

Litt synd i grunnen siden økonomer bare er snyltere som skummer fløten av ærlige folks arbeid ;)

(Innlegget ble redigert 26.03.17 03:45)

Wompare
WompareInnlegg: 443
26.03.17 09:10

Hva synes folket om midtstopper plassen? Da tenker jeg primært på våre faste stopperpar: Koscielny & Mustafi. 

Er de gode nok for å holde buret så rent som mulig? Er de ligaens beste par dersom laget fungerer like bra som de andre topplagene? Behøves det en ny klassestopper?

HenryLegend
HenryLegendInnlegg: 9469
26.03.17 09:22
Wompare: Hva synes folket om midtstopper plassen? Da tenker jeg primært på våre faste stopperpar: Koscielny & Mustafi.

Jeg synes de helt klart er gode nok, men på grunn av at de har en mye vanskeligere jobb enn andre midtstoppere rundt omkring så kan de se ut som amatører til tider. 

Vi trenger først og fremst en ny manager som kan sette opp en bedre defensiv struktur, så kan vi automatisk bli vanskeligere å slå. Tror også vi må se oss om etter en ny venstreback før midtstopper. Det er ikke der problemet ligger.

Jorge86
Jorge86Innlegg: 18012
26.03.17 12:44
HenryLegend: Det er ikke der problemet ligger.

Nettopp. Problemet er Wenger. Spark han, så vil resten bare gå av seg selv. 7 ligagull og 6 CL-titler de neste fire sesongene.

Mvh WengerOut-klanen.

Insidious
InsidiousInnlegg: 1151
26.03.17 13:10

Ingenting er Wengers feil da vel. For en patetisk gjeng. 

LeCoq
LeCoqInnlegg: 5333
26.03.17 13:14

Følgende spillere har kontrakter som utløper i 2018:

Sanogo, Wilshere, Cazorla, Gibbs, Chamberlain, Özil, Campbell, Alexis, Mertesacker, Szczesny og Jenkinson.

Hvem bør vi realistisk sett beholde, og hvem bør vi få solgt unna? 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 12905
26.03.17 13:25
LeCoq: Sanogo, Wilshere, Cazorla, Gibbs, Chamberlain, Özil, Campbell, Alexis, Mertesacker, Szczesny og Jenkinson.

De mest åpenbare spillerne som det kan være greit å få kvittet seg med, og forhåpentligvis få en bitteliten slant penger for er:

Mertesacker, Sanogo, Campbell og Jenkinson.

Spillere som jeg godt kan se forsvinne så lenge vi faktisk får value for dem er:

Gibbs, Özil, Wilshere og Szczesny

Spillere som jeg absolutt vil beholde er:

Cazorla, Chamberlain og Alexis

Den store overraskelsen fra min side er Özil, favorittspilleren min før han kom til Arsenal, og han er egentlig fortsatt det. Dessverre så tror jeg at han i likhet med Wenger er i ferd med eller allerede har gått av moten. Det er ikke lenger plass til en luksusspiller sentralt i banen. Det andre store tvilstilfelle var Wilshere, men jeg tror ikke han vil være i stand til å holde seg skadefri i Arsenal. Vi gjør et eller annet galt, og jeg unner han en mulighet til en god karriere et annet sted.

Mefistofeles
MefistofelesInnlegg: 750
26.03.17 13:40
Enzino: Arsenal er ikke notert på børs, med de kravene som en børs stiller til rapportering, complience, overvåking, suspensjon av handling ved mistenkelige mønstre, osv. ISDX het tidligere OFEX (for Off Exchange, altså "av børs"), og det tilsvarer det såkalte gråmarkedet i Norge som er en liste med unoterte aksjer. At man stiller opp en liste og handler aksjer, gjør ikke at et selskap er børsnotert. Det betyr bare at noen har organisert aksjeomsetningen i de private selskapene som står på listen.

ISDX er en børs (stock exchange) med noterte (listed) aksjer (selv om de tidligere var kjent som off exchange) hvor hovedkonkurrenten er AIM som definitivt er en børs, jmf din egen link som sier: ISDX is regulated by the Financial Conduct Authority (FCA), the governing body in the UK. It has two types of operation. The first, referred to as its primary market, is the listing of small cap companies. It focuses on the retail sector for these listings. It is much easier to be listed on ISDX than to get into the London Stock Exchange (LSE) listings. It's often the first time that the companies have sought public listing, and it opens the way for equity finance, particularly centred on the City of London. 

 

Evt om man ser herUnlike AIM which is part of The London Stock Exchange, ISDX is an independent UK stock exchange regulated by the Financial Services Authority and by ICAP plc.

 

Eller på deres egne nettsider her

The NEX Exchange Main Board is an EU Regulated Market for officially listed securities which are regulated by the UK Listing Authority or another EU Competent Authority and are subject to the NEX Exchange Main Board Admission and Disclosure Standards (primary market).

 

Det jeg derimot ikke hadde fått med meg er at selv om Arsenal er en del av ISDX er de ikke en del av main, men av growth, som er et marked for bl.a. unlisted shares. Så formelt sett, Arsenal er ikke notert. 

 

Faktisk er en fasilitering/sentralisering av aksjehandel alt som trengs for å ha en børs og et selskap som handles der er notert, jmf investopedia. Så finnes det diverse krav alt etter hvilken børs og hvilket legalt rammeverk som ligger til grunn. I dagligtale er jeg enig i at børsnotering normalt sett brukes om de større børsene, men i f.eks. ISDX main sitt tilfelle er det fortsatt en børs med noterte aksjer. Og så finnes det en hel haug med grensetilfeller og små børser og otc-lister som egentlig er mer eller mindre hybridmarkeder. 

 

Uansett, det siste ble ekstremt OT, så jeg avslutter her. Begge to vet hva den andre snakker om, så får vi heller la semantikken ligge. 

Enzino
EnzinoInnlegg: 31872
26.03.17 13:51
Mefistofeles: Så formelt sett, Arsenal er ikke notert.

Fantastisk. Du bruker to lange innlegg på å kritisere alt jeg skriver, for å oppsummere i 6 ord at du er enig i det jeg opprinnelig skrev som du tok utgangspunkt i som feil da du startet diskusjonen.

Ja, jeg tror nok det er helt greit å avslutte en så meningsløs diskusjon.

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 1424
26.03.17 15:21
Jorge86: Nettopp. Problemet er Wenger. Spark han, så vil resten bare gå av seg selv. 7 ligagull og 6 CL-titler de neste fire sesongene.

Neppe, men det er vel ikke sånn at vi er helt blinde for at AW er ganske gung ho og at det ofte gir rom til motstandern. jeg tror absolutt vi kunne konkurrert med chelsea om vi kunne vært mer forsiktige. Spesielt med tanke på den angrepsfotballen AW kan skape. Derfor er jeg litt skuffa over at han ikke har gjort det, for jeg vet han har det i seg. Men han må tilpasse seg mer, selv om han misliker det sterkt.

Jorge86
Jorge86Innlegg: 18012
26.03.17 15:37
Insidious: Ingenting er Wengers feil da vel. For en patetisk gjeng.

Jeg tror du hadde satt pris på farger hvis du kunne sett dem, Vietto.

Mefistofeles
MefistofelesInnlegg: 750
26.03.17 16:15
Enzino: Du bruker to lange innlegg på å kritisere alt jeg skriver, for å oppsummere i 6 ord at du er enig i det jeg opprinnelig skrev som du tok utgangspunkt i som feil da du startet diskusjonen.

? Jeg startet med et 8 linjer langt innlegg hvor 4 av linjene er ros til innlegget ditt og de 4 andre innledes med "Dette er faktisk litt unøyaktig". Dette med bakgrunn i at ISDX blir omtalt som en børs i flere kilder og at Arsenal er "notert" der.

Mitt andre innlegg er naturlig nok lenger siden andre temaer blir tatt opp, bl.a. om ISDX er en børs eller ikke. Distinksjonen mellom ISDX main (noterte aksjer/børs) og ISDX growth (unoterte) var ny for meg i det minste. Siste del av innlegget omhandler også et nytt tema som ble brakt opp. 

 

At dette blir tolket som at jeg bruker to langer innlegg på å kritisere alt du skriver synes jeg mest av alt er beklagelig. Det var ikke intensjonen, og mest av alt ble det første innlegget skrevet som en notabene og en utdypning av at enkelte av Arsenals aksjer faktisk handles på et marked. Menmen, god vår til deg. 

Bacary
BacaryInnlegg: 18037
26.03.17 16:23
Enzino: Fantastisk. Du bruker to lange innlegg på å kritisere alt jeg skriver, for å oppsummere i 6 ord at du er enig i det jeg opprinnelig skrev som du tok utgangspunkt i som feil da du startet diskusjonen.

Er det dette som kalles å innta offerrollen?;)

hillier
hillierInnlegg: 2372
26.03.17 16:25

Jeg begynner å tro at Wenger skriver under ny kontrakt. Men han trenger et godt resultat, f.eks. seier i semien før han tør fortelle det til presse og fans. 

Bacary
BacaryInnlegg: 18037
26.03.17 16:28
hillier: Jeg begynner å tro at Wenger skriver under ny kontrakt. Men han trenger et godt resultat, f.eks. seier i semien før han tør fortelle det til presse og fans.

Han skal vel offentliggjøre det lenge før dette. Valget er allerede tatt. Venter han til en eventuell seier i semien kan det bli en stygg vår. Spillere og fans trenger nå en avklaring vedrørerende trenerspørsmålet så man vet hva man skal forholde seg til. 

grock19
grock19Innlegg: 81883
26.03.17 16:50

"Den store overraskelsen fra min side er Özil, favorittspilleren min før han kom til Arsenal, og han er egentlig fortsatt det"

Alle må vokse opp til slutt , vettu ;) 4 yrs ago: (eller man kan evt gå tilbake til Özil v Kroos 2012, BM-RM mer spesifikt, hvor man allerede så problemet med Mesut i moderne fotball, om man ville, selv om mange lo fordi Mesut fikk betydelig flere ass ila sesongen. )

Personlig gjorde aldri det kjøpet det noe mersannsynlig atArsenal skulle vinne noe stort,  nesten omvendt. Özil er, på tross av å ha vært der lenger enn mange av de som er der nå, nesten emblemet av Arsene(al)post 2005-6-7.

Jonathan Wilson


This week has shown why Wesley Sneijder is the past, Mesut Ozil is the present and Toni Kroos is the future

After their thoroughly empathetic 2-0 win over Juventus this week, there can have been only two niggles for Bayern Munich: first that they only scored twice having dominated so utterly, and second that Toni Kroos's muscle tear will keep him out for six weeks

Kroos is a phenomenon, perhaps the archetype of the modern attacking midfielder, and while Bayern won't miss him for the rest of the Bundesliga season – a draw against Eintracht Frankfurt on Saturday will secure the title with six games remaining – and should be able to cope comfortably enough without him in the second leg, it will be a major disadvantage to be without him for the Champions League semi-final

six games remaining – and should be able to cope comfortably enough without him in the second leg, it will be a major disadvantage to be without him for the Champions League semi-final.

Kroos is 23, just five years younger than Wesley Sneijder, but even in a week in which he was forced off after 16 minutes, the contrast between them was clear. Sneijder once seemed the future but at just the age he should be at his peak, he seemingly decided to reinvent himself as a classic playmaker. On Wednesday, yet again, he looked an anachronism and was taken off at half-time having effectively allowed Xabi Alonso to dictate the first half. And that despite Fatih Terim, the Galatasaray coach, changing his system to create a role for a No10 over the past few weeks.

By contrast, Kroos is dynamic and hardworking. He can play at the back of midfield or at the front, in the centre or on the flank. He could almost certainly play as a box-to-box midfielder in a 4-4-2 if he ever were asked to do something so archaic. He is creative without being flash, breaks up play without being violent. He is physically robust without being a monster and astute in possession without over-reaching. He has an understated efficiency that means he probably isn't appreciated as much as he ought to be.

Kroos's statistics in the Bundesliga this season are extraordinary. He has a pass success rate of 89.7%, placing him fourth in the overall standings according to whoscored.com; the three players above him – Dante, Roel Brouwers and Luis Gustavo – are central defenders or defensive midfielders, many of whose passes will be simple short one to players who attempt riskier balls. That Kroos is playing passes that hurt the opposition is seen by his ratio of 2.8 key passes per game – third in the overall listings – eight of which have led directly to goals, placing him joint seventh in the overall chart. His ratio of 0.5 accurate through-balls per game places him joint second in the overall standings, behind only Diego of Wolfsburg.

Bayern's sporting director Matthias Sammer said after Saturday's 9-2 win over Hamburg – in which, without irony, he criticised his side for conceding twice for corners – that Bayern had to make themselves machines for winning football matches; Kroos is essentially a machine for passing, excelling both in pass selection and execution. Given his willingness to close down opponents, he is the perfect attacking midfielder for Bayern.

 

(Innlegget ble redigert 26.03.17 16:58)

Bacary
BacaryInnlegg: 18037
26.03.17 17:09

Ox i Englands startoppstilling. 

Bacary
BacaryInnlegg: 18037
26.03.17 17:19

Özil og Mustafi benket

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 10400
26.03.17 20:20

Alexis følger visst i Vidal sine spor og ble tatt for råkjøring i Chile. Han må dermed møte i retten to dager før Palace og fem dager før Middelsbrough kampen.

Vil tippe at han kanskje slipper å møte personlig.

Hallogallo
HallogalloInnlegg: 10177
27.03.17 00:08

Vi minnes den legendariske marsjen i Santiago 1.mars 2017, hvor tusenvis av chilenske Sanchez-supportere skulle protestere mot at han spiller for Arsenal. 

Og så går vi tilbake til det mye diskuterte spørsmålet etter 1-5-tapet i første kamp mot Bayern: Vil dette være tunga på vektskåla med tanke på Sanchez' klubbvalg? Kjør debatt! 

 

 

 

 

 

Bacary
BacaryInnlegg: 18037
27.03.17 00:10
Hallogallo: Vi minnes den legendariske marsjen i Santiago 1.mars 2017, hvor tusenvis av chilenske Sanchez-supportere skulle protestere mot at han spiller for Arsenal.  Og så går vi tilbake til det mye diskuterte spørsmålet etter 1-5-tapet i første kamp mot Bayern: Vil dette være tunga på vektskåla med tanke på Sanchez' klubbvalg? Kjør debatt!

Hele fem stk ja. Var sikkert DennisB, Vietto, TheBracket, JMAFC og Jowi855555 ;-)

DennisB
DennisBInnlegg: 9477
27.03.17 01:23
Hallogallo: Vi minnes den legendariske marsjen i Santiago 1.mars 2017, hvor tusenvis av chilenske Sanchez-supportere skulle protestere mot at han spiller for Arsenal.  Og så går vi tilbake til det mye diskuterte spørsmålet etter 1-5-tapet i første kamp mot Bayern: Vil dette være tunga på vektskåla med tanke på Sanchez' klubbvalg? Kjør debatt!

Har du det morsomt nå?

Det var ikke antallet i denne marsjen jeg tenkte på, eller brydde meg om i det hele tatt, men skriveriene på nettet generelt. Du vet like godt som meg at få faktisk dukker opp til slike protester, men mange skriver om Alexis også i Chile. Akkurat som oss her inne.

Og mange er faktisk enig i at han burde skifte klubb. Mest sannsynlig driter Alexis i det, men kaanskje han kan la seg påvirke også, bittelitte grann. Det var utgangspunktet mitt. Var det såpass morsomt? I ettertid ser man jo også at det har vært uroligheter rundt gutten, for å si det mildt.

Det var jeg som tok det opp, du skrev din mening den gangen, og det har tydeligvis blitt en sport å sette meg på plass. Du får slå deg sammen med Bacary og danne en klubb. Dere er noen hyggelige vesener.

(Innlegget ble redigert 27.03.17 01:38)

DennisB
DennisBInnlegg: 9477
27.03.17 01:25
Bacary: Hele fem stk ja. Var sikkert DennisB, Vietto, TheBracket, JMAFC og Jowi855555 ;-)

Så hyggelig at jeg kom først i denne rekka. Tar det som et kompliment at jeg er først på lista over personer som går deg på nervene. Yeey :)

(Innlegget ble redigert 27.03.17 01:32)

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 12905
27.03.17 04:24
Wellewinhio: Det går an å være sterkt kritisk til ens meningsmotstander uten å kalle personen en jævla retard eller patetisk i hvert eneste innlegg.

Bare fordi din lokale Arsenal-kompis(er) holdt på sånn så betyr det ikke at dette er en oppførsel du trenger å emulere, og det er nesten utrolig at du fortsatt holder på med det flere år etter at du tydeligvis flyttet tilbake til Norge igjen. Man kan skjønne at folk skriver sånt når de er unge, men du må vel minimum begynne å nærme deg 20-årene, og da må det være lov å kunne forvente en mer oppegående debatteknikk. 

Hvis du i det hele tatt ønsker at noen av en viss intellekt skal ta deg og meningene dine seriøst så er det i hvert fall på tide å skjerpe seg. 

Dette får garantert ikke den virkningen som jeg selvfølgelig skulle ønske, og du kan komme med argumentet om at jeg gjør det samme som deg (bare en anelse mer velformulert), men dette er først og fremst en bønn om at dere skal skjerpe dere så det faktisk er mulig med en fotballfaglig diskusjon her inne. Denne tråden og forumet har vært en viktig del av den relativt store fotballinteressen jeg har hatt i mange år, men nå er det bare blitt et dritthøl hvor nesten ingenting av verdi (kudos til Enzinos fremførelse av hvordan Arsenal sin eiersituasjon er) kan bli lest eller diskutert lenger.

Wilshere_19
Wilshere_19Innlegg: 5358
27.03.17 04:33
Wellewinhio: Spillere som jeg godt kan se forsvinne så lenge vi faktisk får value for dem er: Gibbs, Özil, Wilshere og Szczesny Spillere som jeg absolutt vil beholde er: Cazorla, Chamberlain

Dette er interessant. Hvorfor vil du så absolutt beholde Cazorla som vil nærme seg 34 når kontrakten går ut? Eller Chamberlain som strengt tatt ikke har prestert i det hele tatt de siste 4 sesongene? Vært blant de bedre i de siste ja, men jeg kommer personlig ikke til å bli spesielt skuffet om han pakker sakene til sommeren.

Da vil det være mye mer skuffende å miste Özil, Wilshere og Szczesny, Szczesny har vel vært Europas beste keeper statistisk sett i år (selv om det selvfølgelig er vanskelig å måle keepere på statistikk, gir det en god indikasjon på hvor god han har vært), og jeg håper virkelig at han får en ny sjanse til høsten. Samme gjelder Wilshere. Det ville vært helt idiotisk å selge han, når vi fortsatt har middelmådigheter som Coquelin og El Neny i stallen. Özil trenger jeg vel ikke å forklare engang. Vår mest talentfulle spiller siden RvP.

Hallogallo
HallogalloInnlegg: 10177
27.03.17 04:41
DennisB: Og mange er faktisk enig i at han burde skifte klubb.

Naturligvis, det er forståelig. En av ligaens aller beste spillere spiller for en klubb som har blitt knust 10-2 sammenlagt i 8-dels i CL og har tapt 4 av de 5 siste seriekampene. Og med en manager som ikke ser ut til å ha det i seg å gjøre klubben til en tittelkandidat. I en sånn situasjon ville det vært rart om det ikke oppsto litt uro og spekulasjoner rundt framtida til lagets beste spiller.

(Innlegget ble redigert 27.03.17 04:42)

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 12905
27.03.17 04:47
Wilshere_19: Dette er interessant. Hvorfor vil du så absolutt beholde Cazorla som vil nærme seg 34 når kontrakten går ut? Eller Chamberlain som strengt tatt ikke har prestert i det hele tatt de siste 4 sesongene? Vært blant de bedre i de siste ja, men jeg kommer personlig ikke til å bli spesielt skuffet om han pakker sakene til sommeren. Da vil det være mye mer skuffende å miste Özil, Wilshere og Szczesny, Szczesny har vel vært Europas beste keeper statistisk sett i år (selv om det selvfølgelig er vanskelig å måle keepere på statistikk, gir det en god indikasjon på hvor god han har vært), og jeg håper virkelig at han får en ny sjanse til høsten. Samme gjelder Wilshere. Det ville vært helt idiotisk å selge han, når vi fortsatt har middelmådigheter som Coquelin og El Neny i stallen. Özil trenger jeg vel ikke å forklare engang. Vår mest talentfulle spiller siden RvP.

Cazorla har jeg lyst til å beholde fordi jeg mener han har vært vår beste sentrale midtbanespiller helt siden han kom til klubben, og han har et ferdighetsregister som ikke nødvendigvis er veldig påvirket av alderen. Det er bare å se på spillere som Xabi Alonso og Pirlo, som har klart å levere på et meget høyt nivå til tross for at de passerte 35. Cazorla er forøvrig fortsatt bare 32, og fyller ikke 33 før i desember. Altså burde det være mulig å få 3-4 gode sesonger til ut av han, og jeg tror uansett at han har en marginal videresalgsverdi så da er det like greit å ta sjansen på å beholde han. Det største aberet mot han er selvfølgelig det at det er rapportert at kroppen hans ikke tåler mer enn 15-20 kamper per sesong, men hvis det er tilfelle så er det sjokkerende at Wenger da drev såpass rovdrift på han i starten av sesongen.

Chamberlain er fryktelig frustrerende, og jeg har tidligere ønsket han ut, men han er en av de spillerne i klubben med størst potensial og jeg syns man nå ser prov på at fremtiden hans kan være sentralt i banen i en 4-3-3 formasjon. Og dette er også delvis grunnen til at jeg ikke blir veldig lei meg om Özil drar. Jeg ønsker at vi skal skifte formasjon, og det er ikke mulig hvis vi ønsker å få det beste ut av Özil. Denne sesongen har mye ligget tilrette for at han skal ha en monstersesong. Han har stort sett hatt hurtige kantspillere rundt seg som liker å gå i bakrom, i tillegg til en spiss som jager på alt. Sanchez trekker også tilbake for å hente ball noe som åpner opp for dype løp av Özil i bakrom. Han hadde noe suksess med dette i starten av sesongen, men det har nesten helt forsvunnet i andre halvdel.

Wilshere-argumentet som jeg kom med føler jeg ikke at du svarte på. Jeg tror bare ikke han vil være skadefri i Arsenal og da er det beste for begge parter at vi skilles veier, selvom han rent ferdighetsmessig ville passet veldig godt inn i en 4-3-3. 

Szczesny stoler jeg rett og slett ikke på, men mulig han har tatt store skritt i Roma. 

(Innlegget ble redigert 27.03.17 04:50)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg