Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
vike4
vike4Innlegg: 9559
27.04.18 23:24
caliblue: Ser man på sjansene for å gå til finalen, så er vel den omtrent den samme som den var før gårdagens kamp? Eller?

Englands dårligste bortelag mot ett lag som ikke har sluppen inn mål på 17 timer på hjemmebane. Det må ett mirakel til. 

caliblue
caliblueInnlegg: 14149
27.04.18 23:47
vike4: Englands dårligste bortelag mot ett lag som ikke har sluppen inn mål på 17 timer på hjemmebane. Det må ett mirakel til.

Joda, men det er forskjell på PL og EL.

Atletico har vel vært ganske klare favoritter hele veien. Uten at jeg sjekket odds, antar jeg at de var favoritter også på 1-0. Selv om de ble enda større favoritter med reduseringen på tampen, endrer det ikke Arsenals muligheter for å gå til finalen med mange prosentpoeng.

Når alt nå skal avgjøres på en enkelt kamp, betyr det ikke veldig mye om man reiser ned med 30 eller 40% sjanse til å gå videre.

I tillegg passer det nok Arsenal bedre å ha et utgangspunkt hvor man må score selv enn det å vite at man går videre med clean sheet.

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
27.04.18 23:53
Bacary: Når vi har klart å slå Milan borte uten problemer, bør det også være mulig å utrette mirakler i Madrid

Jeg vil bare minne om at Milan i helgen klarte det ingen andre lag i Serie A har klart hele denne sesongen. De tapte på hjemmebane for den desiderte bunnproppen Benevento.

Benevento stod med kun ett fattig poeng på bortebane på 16 kamper, og 9-41 i målforskjell. De hadde 0-0-15 før forrige helgs uavgjort, og slo deretter Milan borte, som faktisk kjemper med Atalanta om en EL-plass. Milan har nå spilt 6 kamper uten seier i Serie A.

Så jeg er usikker på hvor sterk vår borteseier faktisk var.

RamsherE
RamsherEInnlegg: 18026
28.04.18 00:18

Det er noe som heter match up i fotball. Vi er ikke så alt for langt unna Atletico når det kommer til kvalitet, men de er en dårlig match up for oss. Milan var aldri det.

Håper veldig at Mkhi er tilbake til vi skal møte de igjen. Da er jeg litt mer positiv, men jeg har ikke veldig stor tro på det her altså.

vike4
vike4Innlegg: 9559
28.04.18 00:35

Mkhitaryan er klar til United kampen tydeligvis.

Jorge86
Jorge86Innlegg: 19033
28.04.18 02:13
F.R.O.G: Hør her, så dere situasjonen? De tre der bak i forsvaret stod ekstremt høyt i banen, helt oppe ved midtbanestreken, det var bare en ball igjennom til en god rask spiss så ble det store problemer bak der. Det var ikke bare personlige feil, også en enorm strukturell feil, det kan Wenger klandres for. Man står ikke så høyt med alle tre i en backrekke, kjører frem hele midtbanen og lar en flyplass av et bakrom åpne seg for en kontring. Det er helt elendig taktiske valg som en trener er ansvarlig for, og som vi ser hele tiden år ut og år inn. Nå er det snart slutt, takk og pris for det.

Jeg har ikke fått sett noen repriser som går langt nok tilbake til å se hvor høyt linja står når ballen slås mot Griezmann, så dette er mer et generelt spørsmål enn akkurat den situasjonen.

Hvor mener du at forsvaret skal ligge når Arsenal har ballen og angriper? Er 25-30 meter inn på egen banehalvdel ønskelig for å ikke lage "en flyplass av bakrom"?

Jeg klarer ikke å komme på noen lag som ligger med forsvarsrekka langt inn på egen banehalvdel når de har ballen på motstanderens tredjedel. Det gir følgelig et stort bakrom, men det er jo for å holde angriperne til motstanderlaget så langt unna eget mål som mulig. Etter min mening står forsvaret helt riktig hvis de står i nærheten av midtstreken når laget har ballen. Koscielny er først på den ballen som slås på flystripa, og det er kun et elendig klareringsforsøk som gjør at Griezmann får den sjansen.

"Man står ikke så høyt med alle tre i en backrekke." Skal man legge én mann langt bak de andre som skyver offsidelinja nærmere eget mål da?

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
28.04.18 07:13

Koscielny burde også scoret på den gigantsjansen han fikk. Elendig avslutning. 

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 14057
28.04.18 07:21
Jorge86: Jeg har ikke fått sett noen repriser som går langt nok tilbake til å se hvor høyt linja står når ballen slås mot Griezmann, så dette er mer et generelt spørsmål enn akkurat den situasjonen. Hvor mener du at forsvaret skal ligge når Arsenal har ballen og angriper? Er 25-30 meter inn på egen banehalvdel ønskelig for å ikke lage "en flyplass av bakrom"? Jeg klarer ikke å komme på noen lag som ligger med forsvarsrekka langt inn på egen banehalvdel når de har ballen på motstanderens tredjedel. Det gir følgelig et stort bakrom, men det er jo for å holde angriperne til motstanderlaget så langt unna eget mål som mulig. Etter min mening står forsvaret helt riktig hvis de står i nærheten av midtstreken når laget har ballen. Koscielny er først på den ballen som slås på flystripa, og det er kun et elendig klareringsforsøk som gjør at Griezmann får den sjansen. "Man står ikke så høyt med alle tre i en backrekke." Skal man legge én mann langt bak de andre som skyver offsidelinja nærmere eget mål da?

Det siste ja, når man allikevel ikke holder den fordømte offsidelinjen uansett! Det er da ikke noe logikk å kjøre opp 3 stykker nesten over midtlinjen hele resten av laget er i angrep, og når det så smeller som det alltid gjør når en eller annen Arsenalspiller gjør en personlig feil, som en feilpasning eller bare mister ballen, da kommer kontringen. Spissen har alle fordeler, han løper mot det målet han skal skåre på, forsvarer løper mot det målet han skal forsvare, og må se seg bakover og orientere seg angående andre angripere som er rundt han.

I den situasjonen Arsenal var i, skulle man selvfølgelig ikke stått så høyt med hele laget, og når man allikevel ikke holdt offsidelinjen med de 3 siste forsvarerne, kunne en av de (den raskeste) ha falt mer av ja! Og hatt bedre tid til å avskjære denne grisemannen.

I stedet halset alle 3 tilbake i et uorganisert kaos som man kaller Arsenal.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17370
28.04.18 07:26
F.R.O.G: I den situasjonen Arsenal var i, skulle man selvfølgelig ikke stått så høyt med hele laget, og når man allikevel ikke holdt offsidelinjen med de 3 siste forsvarerne, kunne en av de (den raskeste) ha falt mer av ja! Og hatt bedre tid til å avskjære denne grisemannen. I stedet halset alle 3 tilbake i et uorganisert kaos som man kaller Arsenal.

Det er jo plan for gjenvinning ved balltap i eget angrep som er det store Wengerproblemet.

Evnen til å låse av der ballen er tapt i ett mønster hurtig før motstanderlagets ballinnhaver enkelt får spilt forbi første og gjerne også neste ledd hos dere pga plan for oppholdende spill. Eller rettere , mangel på plan for sådan.

(Innlegget ble redigert 28.04.18 07:27)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17370
28.04.18 07:31

Derfor er jeg også noe avventende til denne massive nedsnakkingen av enkeltspillere i forsvaret deres. Spessielt midtstoppere kanskje.

Det er en grunn for at småbåthavnene blir solidere og solidere for å holde sjøen ute selv om båtene også er mer solid nå til dags.

Jorge86
Jorge86Innlegg: 19033
28.04.18 11:39
F.R.O.G: I stedet halset alle 3 tilbake i et uorganisert kaos som man kaller Arsenal.

Allikevel nådde Koscielny ballen først, så da halset tydeligvis Griezmann også. Det er klareringen som er problemet der, ikke hvor forsvarslinja står når ballen slås.

Jeg prøver å se for meg det du mener at Arsenal skulle gjort i den situasjonen. Hvis jeg har forstått deg rett mener du at de tre forsvarsspillerne til Arsenal skulle ligget langt inn på egen banehalvdel når Arsenal var i angrep, med den raskeste av de tre noen meter bak de andre. Jeg kommer ikke på noen situasjoner i en kamp jeg noensinne har sett på seniornivå der dette har blitt gjort. Det ville blitt et enormt mellomrom mellom forsvaret og midtbanen.

Da synes jeg det er mer logisk å eventuelt klandre Wenger for å angripe som et lag på 1-0 med minutter igjen å spille. Det ville kanskje vært bedre å gi fra seg initiativet og bare kjørt kontringer med 2-3 mann på slutten og gjort et skikkelig forsøk på å forsvare ledelsen. Så blir spørsmålet om 1-0 ville vært et godt nok utgangspunkt. Tror vi at Arsenal holder nullen i Madrid? Jeg har mine tvil, hvilket betyr at Arsenal på 1-0 måtte ha minst 1 mål til for å avansere. Og da var nok mulighetene større med en mann mer på hjemmebane enn 11-mot-11 på bortebane.

AlphaGiroud
AlphaGiroudInnlegg: 1409
28.04.18 11:39

Sami Mokbel melder at Arsenal vil selge Mustafi til sommer. Var ikke Inter interessert sist sommer. Kjør på med penger pluss Mustafi bud på Skriniar. En ung stopper som har vært meget bra i år. Bedre enn Manolas IMO. 

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
28.04.18 11:56
Bacary: Koscielny burde også scoret på den gigantsjansen han fikk. Elendig avslutning.

Avslutningen kunne sikkert ha vært bedre, men hadde han scoret ville det vært en stor prestasjon. Ikke noe han burde gjøre.

Den volleyen var i altfor stor høyde til at han burde ha presset den ballen ned og ha scoret. Koscielny er heller ikke angrepsspiller, og det er det sikkert en grunn til, antar jeg.

(Innlegget ble redigert 28.04.18 12:03)

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
28.04.18 12:30

Cazorla er tilbake i trening . Er alt som skal til for å løse midtbanekrisen. 

Wenger har fått et tilbud fra Kina som verdens best betalte manager. Han er også aktuell for PSG men da i en litt annen  rolle? Siden tuchel skal være deres nye coach? Wenger er fast bestemt på å fortsette som manager og ønsker en ny jobb fra høsten av. 

Pires mener vieirA er skreddersydd for jobben som arsenal manager . Vel han er jo en leder og en motivator med både offensiv og defensiv forståelse så hvorfor ikke? Kanskje han også lar bould få   bidra mer enn det Wenger tillot. 

(Innlegget ble redigert 28.04.18 12:39)

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7690
28.04.18 13:19

Allegri sier at han ønsker å fullføre kontrakten sin i Juventus.

Wompare
WompareInnlegg: 683
28.04.18 14:54

Alex Ferguson har kommet med en sjokknyhet og sier han vil skrive under en to års kontrakt med Arsenal. «Unfinished business» var de siste ordene i følge SkySport. 

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
28.04.18 15:05

Helt klart. Det er det han har gått og ventet på helt siden han ga seg i United, å ta over Arsenal en vakker dag. Her har vi en manager for de neste 20 årene.

Unfinnish busniss skal endelig bli finnish.

(Innlegget ble redigert 28.04.18 15:07)

TheBracket
TheBracketInnlegg: 40858
28.04.18 16:03

Mens Wenger går inn som assistent for Mourinho.

Ray_Parlour
Ray_ParlourInnlegg: 441
28.04.18 16:39

Jeg ønsker å betale for en streamingtjeneste for å kunne se de kampene jeg vil uten masse tull. Har brukt redditsoccerstreams, men kunne godt tenkt meg å ha noe mer stabilt. Jeg kunne godt betalt for sport premium, men da må jeg jo se den kampen de sender..

Har noen av dere erfaringer?

(Innlegget ble redigert 28.04.18 16:40)

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
28.04.18 16:52

Bare pung ut en 500 lapp i måneden. Får være måte på gjerrighet. Streamen er roten til alt vondt her i verden. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17370
28.04.18 16:58
Bacary: Streamen er roten til alt vondt her i verden.

Er vel å overdrive. Trump har vel en finger på spillerdåsen her også?

ulfarne
ulfarneInnlegg: 30561
28.04.18 17:00
FrannyLee: Trump har vel en finger på spillerdåsen her også?

Er nok ikke den eneste dåsa han har fingrene sine i

Kvitlauk
KvitlaukInnlegg: 6498
28.04.18 17:07

Nå må folk roe seg. Jeg ler så mye at jeg faktisk faller av stolen fordi det er så morsomt her.

(Innlegget ble redigert 28.04.18 17:08)

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7690
28.04.18 17:15
Kvitlauk: Nå må folk roe seg. Jeg ler så mye at jeg faktisk faller av stolen fordi det er så morsomt her.

Er nok ikke den eneste stolen du faller av.

vike4
vike4Innlegg: 9559
28.04.18 18:34

Toppet mot United, eller risikere å gå på ett stygt tap?

sfv
sfvInnlegg: 2145
28.04.18 18:52
vike4: Toppet mot United, eller risikere å gå på ett stygt tap?

Dette er såre enkelt..kampen i morgen skal ofres! Still med reservene å tap stygt..jeg bryr meg ikke.

Det er så ufattelig viktig for klubben å komme seg til CL fortest mulig igjen, å da er det kampen på torsdag som betyr alt. Da kan vi ikke risikere skader å slitasje i en kamp som strengt tatt betyr null for oss. 

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
28.04.18 19:04
sfv: Dette er såre enkelt..kampen i morgen skal ofres! Still med reservene å tap stygt..jeg bryr meg ikke.

Nja. Kamper mot United skal aldri ofres. Bryr man seg ikke når vi møter fienden i nord, så bør varsellampene lyse.

Hensyn må selvsagt tas før returoppgjøret mot Atletico, men noe kvalitet bør vi ha i laget. Det er fire dager til kampen spilles i Madrid.

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7690
28.04.18 19:05

Kilder i Paris: PSG despite verbally agreeing terms with Tuchel are now trying to get another manager and have made Tuchel their no. 2 preference now.

vike4
vike4Innlegg: 9559
28.04.18 19:07

Still toppet. 4 dager med hvile må holde.

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
28.04.18 19:14
LeCoq: Kilder i Paris: PSG despite verbally agreeing terms with Tuchel are now trying to get another manager and have made Tuchel their no. 2 preference now.

Klart det. Wenger er jo ledig.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg