Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Cobi
CobiInnlegg: 58251
07.05.18 16:22
DennisB: Tror du ikke en manager for verdens antatt beste lag over tre sesonger (to seriemesterskap, èn CL-tittel, tre Copa del Rey-pokaler) har noen form for defensiv struktur i seg? Det forundrer meg om man tror at alt handler om offensiv fotball i Barcelona.

Jeg er cocky nok til å anbefale mitt eget innlegg her. Se innlegget nederst på denne siden her.

Luis Enrique hadde for så vidt defensiv organisering (men overhode ikke som Allegris Juventus, som vel er Machine Heads poeng). Men han kasta en veletablert spillestil fullstendig på sjøen. Der det Barcelona-laget han overtok spilte tiki taka gjennom midtbanen, gikk Luis Enrique i større og større grad over til å spille pasninger i forsvaret og pole lange baller mot MSN. Individuelle kvaliteter skulle trumfe offensiv samhandling, og det i et lag som mer enn noen andre var kjente for nettopp sin offensive samhandling. Valverde har forsøkt å ta stilen et lite skritt tilbake til hvordan man normalt er, men selv den dag er etterdønningene etter Luis Enriques voldtekt av Barcelonas kollektive midtbanespill kjempesynlig.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17488
07.05.18 16:29
DennisB: Tror du ikke en manager for verdens antatt beste lag over tre sesonger (to seriemesterskap, èn CL-tittel, tre Copa del Rey-pokaler) har noen form for defensiv struktur i seg? Det forundrer meg om man tror at alt handler om offensiv fotball i Barcelona.

Tar bare første avsnittet her men det som forundrer meg er at ikke mange synest å skjønne er at det er den fenomenale defensive strukturen og samhandlingen i forsvarsarbeidet  ved balltap som gjør de beste laga så trygg på hva de kan gjøre med ballen i annfallspillet.

Det var jo dette Pep var så fenomenal på i Barca og er noe som er vedig undervurdert i det han prøver å få til i City også. Hva som skjer som en refleks i hele laget idet laget mister ballen. Det er derfor jeg tror at City under Pep kan bli enda bedre og vanskeligere å stå imot. Ikke for de en har å hente med ballen i laget i etablert men ved å bli enda bedre på å vinne ballen etter å selv ha blitt brutt og å bruke den hurtig før motstanderlaget får falt tilbake i ramme.

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
07.05.18 16:43
Cobi: Jeg er cocky nok til å anbefale mitt eget innlegg her. Se innlegget nederst på denne siden her.

Et gjennomført godt innlegg, cobi. Og overraskende for oss som har fulgt Barcelona from a far, og ikke så inngående som du gjør, og som du skisserer her. Man kan se relativt tydelig at Enrique ønsker å spille raskere gjennom midtbaneledd enn tidligere, og gjør leddet samtidig mindre fruktbart.

Det sagt, så står spillestilen hans for en ganske direkte stil. Jeg tror vi i Arsenal er ganske lei av trillingen utenfor motstanderens 16-meter (uten sammenligning med Barcelona for øvrig), og ønsker en mer direkte spillestil. Det kan godt tenkes at Luiz Enrique passer bedre for oss sånn sett enn han gjorde i sin siste sesong for Barcelona. De har uansett kvalitetene til å bryte igjennom, noe vi har manglet i ganske stor grad i år.

Det aller viktigste for oss blir uansett å få en god struktur når motstanderen har ballen. Der tror jeg Allegri trumfer Luiz Enrique, tildels fordi Barcelona normalt eier ballen mer, og jeg ville følgelig heller gått for Allegri.

(Innlegget ble redigert 07.05.18 16:50)

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17949
07.05.18 16:46

Gjennvinningsfasen til Pep sine lag er da så absolutt ikke undervurdert.

Det er vel det, sammen med hvor gode lagene hans er på å holde ball, som er det noe han har høstet mest skryt for siden han slo igjennom i Barca.

Hallogallo
HallogalloInnlegg: 10453
07.05.18 16:59
FrannyLee: Det var jo dette Pep var så fenomenal på i Barca og er noe som er vedig undervurdert i det han prøver å få til i City også.

Hva Peps lag gjør i gjenvinningsfasen er veldig undervurdert. LOL.

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7717
07.05.18 17:11

Mirror | Juve insiders believe it’s a 50 - 50 chance that Allegri leaves this summer. Arsenal keen to speak to him & his inner circle believes the interest is still there to manage the English club (as it was last summer)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17488
07.05.18 17:30
Hallogallo: Hva Peps lag gjør i gjenvinningsfasen er veldig undervurdert. LOL.

Kom vel muligens litt feil ut :-) men alle Messet :-) jo om Messi i Barcelonaperioden og tiki-taka.

Men det eneste som imponerte meg og imponerte meg noe voldsomt og som faktisk var det eneste interesanne for MEG da jeg såg Barca under Pep var hva de gjorde idet de mistet ballen og de første sekundene deretter.. Det med ballen i laget har flere lag gjort opp gjenom tidene. Uten ball vil jeg påstå ingen hadde gjort noe så gjenomført fantastisk før. Det var en helt fantastisk nytelse å se på hva de gjorde for å fange ballen til seg igjen i struturell samhandling

Og likevel snakket alle om angrepsfotball og Messi og T-T.

(Innlegget ble redigert 07.05.18 17:31)

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10501
07.05.18 17:56

Ozil var på Emirates igår. Han sto på banen sammen med resten av spillerne for å ære Wenger. Så da var han faktisk skadet. 

Hallogallo
HallogalloInnlegg: 10453
07.05.18 18:17
FrannyLee: Uten ball vil jeg påstå ingen hadde gjort noe så gjenomført fantastisk før. Det var en helt fantastisk nytelse å se på hva de gjorde for å fange ballen til seg igjen i struturell samhandling Og likevel snakket alle om angrepsfotball og Messi og T-T.

Selv om du i din imaginære virkelighet var en av svært få som skjønte hvor nyskapende presset i gjenvinningsfasen til Peps Barca var, var du samtidig en av svært få som før denne sesongen tippa at Pep ville trene City til en plass utafor topp 4. Du er en av få som så Peps virkelige genialitet i Barca, samtidig var nesten ingen mer negative til Pep før denne sesongen enn du var. Hva skjedde? Blei Pep "outsmarta" så mange ganger i fjorårssesongen at du helt mista trua?

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17488
07.05.18 18:30
Hallogallo: Selv om du i din imaginære virkelighet var en av svært få som skjønte hvor nyskapende presset i gjenvinningsfasen til Peps Barca var, var du samtidig en av svært få som før denne sesongen tippa at Pep ville trene City til en plass utafor topp 4. Du er en av få som så Peps virkelige genialitet i Barca, samtidig var nesten ingen mer negative til Pep før denne sesongen enn du var. Hva skjedde? Blei Pep "outsmarta" så mange ganger i fjorårssesongen at du helt mista trua?

Rar tolking men alt er vel mulig men uansett i feil tread.

RamsherE
RamsherEInnlegg: 18028
07.05.18 18:49
FrannyLee: Rar tolking men alt er vel mulig men uansett i feil tread.

Du har min tillatelse som høvding av denne thread til å gi han et off-topic svar her.

Odysseen
OdysseenInnlegg: 4548
07.05.18 18:58

Sikkert noen av dere som har sett denne allerede, men tar meg den frihet å dele denne videoen om Wenger. Tenk at det straks er slutt. Fy søren.

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
07.05.18 19:23
Odysseen: Sikkert noen av dere som har sett denne allerede, men tar meg den frihet å dele denne videoen om Wenger.

Takk for den, Odysseen. En flott hyllest til en stor manager og en fantastisk person. 

Alt har sin ende, nå får vi bare vende blikket framover mot et nytt kapittel i Arsenals stolte historie.

RamsherE
RamsherEInnlegg: 18028
07.05.18 20:00
Myshkin: Jeg blir svært skuffet om det ikke er laget en sang til ære for Aubameyang på denne melodien. Mista Auba Auba. Mmh
FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17488
07.05.18 20:09
RamsherE: Du har min tillatelse som høvding av denne thread til å gi han et off-topic svar her.

Da poster jeg denne sangen som både er en beste versonen av mange av denne.  Naknere enn orginalen , og som jeg har sagt før. Musikk har reddet flere liv enn alle verdens doktorer og medisin put together. Og PEP er best. Men idrett er tross alt bare underholdning først og fremst. Musikk derimot

https://www.youtube.com/watch?v=PceRAJ_K27I

 

RamsherE
RamsherEInnlegg: 18028
07.05.18 20:20
FrannyLee: Da poster jeg denne sangen som både er en beste versonen av mange av denne. Naknere enn orginalen , og som jeg har sagt før. Musikk har reddet flere liv enn alle verdens doktorer og medisin put together. Og PEP er best. Men idrett er tross alt bare underholdning først og fremst. Musikk derimot https://www.youtube.com/watch?v=PceRAJ_K27I

Denne er helt spesiell ja. Husker tilbake i tiden at jeg satte originalen på min gamle Sony Discman, imens jeg delte ørepropper med en helt spesiell person. Vi satt ved bryggen i Grenlandsområdet og jeg snek armen min forsiktig rundt personen imens refrenget gikk.

Synd at Emil aldri ble min.

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7717
07.05.18 20:37

Ornstein:

Arsenal hope to name boss by World Cup. #AFC want proper process & to respect those in jobs. No idea who but not Simeone, Tuchel (#PSG may confirm Wed), Löw (#GER stay likely), Rodgers, Faria etc. Don't sense Enrique, hear Allegri plans to leave #Juventus but unclear on next move.

Deilig å slippe Rodgers.

(Innlegget ble redigert 07.05.18 20:38)

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
07.05.18 21:04

Har ikke allegri arvet en samspilt backrekka i chiellini bonucci og barzagli? Ikke gitt at han vil rydde opp i vårt kaos forsvar. Fikk sparken i Milan gjorde han også. 

RamsherE
RamsherEInnlegg: 18028
07.05.18 21:06
Bacary: Har ikke allegri arvet en samspilt backrekka i chiellini bonucci og barzagli? Ikke gitt at han vil rydde opp i vårt kaos forsvar. Fikk sparken i Milan gjorde han også.

Hvilke managere er du gira på at skal ta over?

Hallogallo
HallogalloInnlegg: 10453
07.05.18 21:29
FrannyLee: Og PEP er best.

Pep er best og Wenger er over middagshøyden. Synd det blei tittel til Pep og 6.plass til Wenger. Skulle gitt mye for at tipset ditt om PL-tittel til Wenger og ikke topp 4 til Pep gikk inn.

Hallogallo
HallogalloInnlegg: 10453
07.05.18 21:33
RamsherE: Hvilke managere er du gira på at skal ta over?

Lucien Favre kunne jeg tenkt meg. 

(Innlegget ble redigert 07.05.18 21:33)

Enzino
EnzinoInnlegg: 37888
07.05.18 22:20
LaGoeba: Det blir vel ikke mange treningsøktene? Eller bare dropper dere ny manager?

Som sagt tror det kan vare og rekke før ny manager er på plass. Blir faktisk ikke det minste overrasket hvis han ikke er klar til sesongstart.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37888
07.05.18 22:25
FrannyLee: Da poster jeg denne sangen som både er en beste versonen av mange av denne.

Fin versjon, men det er blasfemi å hevde at noen gjør en Springsteen-låt bedre enn the Boss. 

Særlig fra Tunnel of Love, som imo var bossens aller beste plate noen sinne.

bernt007
bernt007Innlegg: 22397
07.05.18 22:28
Hallogallo: Lucien Favre kunne jeg tenkt meg.

Virker som han er på vei til Dortmund. Virker i så fall som en smart ansettelse av tyskerne. Fikk mye ut av Gladbach i flere sesonger og det første året i Nice.

Hallogallo
HallogalloInnlegg: 10453
07.05.18 22:36
bernt007: Virker i så fall som en smart ansettelse av tyskerne.

Ja. Kan kanskje bli litt spenning i toppen hvis Niko Kovac samtidig skulle være en lite smart ansettelse.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37888
07.05.18 22:36
Bacary: Fikk sparken i Milan gjorde han også.

Det er virkelig å forenkle sannheten. Han meldte selv til media etter halvspilt sesong at han kom til å slutte til sommeren, og da valgte klubben å ikke ha en manager på utgående kontrakt og terminerte arbeidsforholdet 2 uker senere.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37888
07.05.18 22:40
RamsherE: I såfall kan du uansett kose deg med denne.

Skal du dra til i den retningen må du selvsagt ta den helt ut...

RamsherE
RamsherEInnlegg: 18028
07.05.18 22:44
Enzino: Skal du dra til i den retningen må du selvsagt ta den helt ut...

Denne var sylfrekk, jeg elsker det. Håper Arsenal Sweden tar seg en tur på Emirates og synger denne til Mkhi. Det hadde han garantert satt pris på.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg