Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
RamsherE
RamsherEInnlegg: 18020
20.05.18 19:18
Machine_Head: Hva med Leon Bailey da f.eks? Av det jeg har skjønt så er han en ekstremt spennende spiller, med masse fart og sluttprodukt.

Han er kanskje et av de mest ettertraktede talentene i hele verden. Veldig usannsynlig at han ender opp hos oss.

Myshkin
MyshkinInnlegg: 6742
20.05.18 19:20

En skadefri Welbeck er en positiv bidragsyter for laget.

Jeg er selvsagt helt enig i at han har et begrenset teknisk repertoar, noe som får ham til å se klønete ut ved flere anledninger. Det han derimot bidrar med punch, fart og arbeidsvilje. Selv om han har tekniske mangler, så er likevel kvalitetene hans så gode at når man kombinerer dem med hans fysiske tilstedeværelse, så er han en konstant trussel for motstanderne. Så selv i kamper han spiller dårlig, så ser man at han binder opp motstandere og skaper rom for andre rundt seg.

Så kan man i tillegg trekke inn hans defensive bidrag fra kant.

Welbeck bør ikke være en naturlig starter i en førsteellever, men han er et verdifullt medlem av en tropp, etter mitt syn.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13851
20.05.18 19:21

Ryan Fraser fra Bournemouth da. Samme størrelse, også er han britisk i tillegg. 

Et kjøp med masse character. 

AlphaGiroud
AlphaGiroudInnlegg: 1409
20.05.18 20:06

Har foreslått Leon Bailey flere ganger. Men Bayern skal visstnok by €60M for han så bare å glemme det. 

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
21.05.18 00:44

Wilshere og Arteta presenteres snart. Hhv ny kontrakt og ny manager 

Cazorla forlater klubben på free transfer . Hvilken nedtur. Blir da ikke en del av trener teamet. 

(Innlegget ble redigert 21.05.18 00:45)

Myshkin
MyshkinInnlegg: 6742
21.05.18 10:29

Ingen Bellerin i den spanske troppen. Få Arsenal-spillere i dette mesterskapet. Kan vi da skrape sammen en tropp som er fot for fight fra dag én, og få en flying start?

DennisB
DennisBInnlegg: 15312
21.05.18 10:39
Myshkin: Ingen Bellerin i den spanske troppen. Få Arsenal-spillere i dette mesterskapet. Kan vi da skrape sammen en tropp som er fot for fight fra dag én, og få en flying start?

Det bør være muligheter for det, men vi har ny manager med litt ny spillestil vil jeg tro, og det avhenger vel av om man kjører noen av de faste i de siste treningskampene også, ellers blir det vel som å starte fra scratch når alvoret begynner.

Bedre enn tidligere år må det vel bli, men fordelen er jo uansett at de andre lagene vi liker å sammenligne oss med, er mer belastet med spillere som deltar i VM, og at vi forhåpentligvis kan slippe unødige skader.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14742
21.05.18 10:39
Myshkin: Ingen Bellerin i den spanske troppen. Få Arsenal-spillere i dette mesterskapet. Kan vi da skrape sammen en tropp som er fot for fight fra dag én, og få en flying start?

Jeg er forholdsvis positiv til dette. De fleste spillerne underpresterte denne sesongen, sammenlignet med hva de har vist tidligere i karrierene sine, og jeg håper og tror at de fleste fortsatt har det høyere nivået inne. Med kun Özil, Ospina, Elneny(?), Iwobi og Xhaka på vei til VM, hvor kun Özil er den som er tippet at vil gå veldig langt, så betyr det at størsteparten av spillerne våre får en avslappende ferie og vil komme uthvilt, i motsetning til mesteparten av våre konkurrenters spillere. 

Med en tidlig ansettelse (forhåpentligvis allerede denne uken), så vil manageren få mulighet til å ha en god PS. I tillegg så hadde det vært veldig digg om vi fikk gjort unna sommerhandelen tidlig denne sesongen, slik at evt nye spillere får med seg så mye av oppkjøringen som mulig. Noen av de nyinnkjøpte deltar sikkert i VM, men det er jo stort sett bare de som går veldig langt som får så lang utvidet ferie at de knapt rekker seriestart. I tillegg så er det jo lov å håpe at de møter opp litt tidlig hvis de føler seg fit nok for det. 

Beklager for litt surrete innlegg. Merker at kvaliteten har dalt etter at jeg tok meg et ganske lavt avbrekk. Legger skylden på mangel på skriving :P

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14742
21.05.18 10:41
Bacary: Cazorla forlater klubben på free transfer . Hvilken nedtur. Blir da ikke en del av trener teamet

Helt ok for meg at han ikke blir en del av trenerteamet. Syns litt vel mange eks-spillere blir linket til en posisjon i klubben. For all del, syns det er koselig med eks-spillere i klubben, men tviler på at Cazorla har tatt noen trener-kurs, og såpass syns jeg han burde ha før han får plass i Arsenal. Derimot syns jeg det er mer trist at vi mister spilleren Cazorla. Rimelig sikker på at han er spilleren jeg har undervurdert mest som Arsenal-supporter, men skjønner at han vil tilbake til gamleklubben. LaLiga passer nok fysikken hans bedre nå som han er gammel og sliter med skader. Bare veldig trist å aldri få se han kjøre useriøse nedtak og frekke tofotsfitner.

(Innlegget ble redigert 21.05.18 10:43)

AlphaGiroud
AlphaGiroudInnlegg: 1409
21.05.18 10:43

Spania har flere høyrebacken som er bedre så det var forventet at han skulle bli vraket. Er Monreal med? 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14742
21.05.18 10:44
AlphaGiroud: Spania har flere høyrebacken som er bedre så det var forventet at han skulle bli vraket. Er Monreal med?

Nei, men han har jo nesten aldri vært på landsen så det var en enda mindre overraskelse.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9009
21.05.18 10:59

Balague: Unai Emery is in London to hold talks with Arsenal. Arteta is still a candidate. More soon on my YouTube channel 

 

AlphaGiroud
AlphaGiroudInnlegg: 1409
21.05.18 11:00

Balague er fake news.

Knipsemannen
KnipsemannenInnlegg: 2603
21.05.18 11:16
Myshkin: Ingen Bellerin i den spanske troppen. Få Arsenal-spillere i dette mesterskapet. Kan vi da skrape sammen en tropp som er fot for fight fra dag én, og få en flying start?

Jeg har ikke tålmodighet til å sjekke, men det må være mange år siden det er så få Arsenal-spillere som er tatt ut til et mesterskap. Det spesielle er jo at de som faktisk er tatt ut (hvis man ser vekk fra Øzil og Xhaka), ikke er spillere som er bankers i førstelleveren heller (Iwobi, Welbeck, Elneny, Ospina, Campbell). Øzil og Xhaka er de eneste unntakene.

Nå er jo Koscielny skadet og sånn sett vil ikke han kunne bidra på treningsfeltet heller, men hvis man ser på den defensive delen av laget vårt, vil vi altså ha Cech, Monreal, Bellerin, Chambers, Mustafi, Holding, Mavropanos og Kolasinac på plass når vi starter pre-season. Defensivt mangler vi altså en spiller - nevnte Ospina. 

Hvis man ser på midtbanen og angrepet har vi jo et arsenal... av sexy spillere: Ramsey, Wilshere, Mkhitarjan, Lacazette, Aubameyang. 

Dette må være veldig positivt for oss. Vi får inn en ny manager som får god tid med spillerne før sesongen starter - noe som er veldig viktig. 

Knipsemannen
KnipsemannenInnlegg: 2603
21.05.18 11:17
AlphaGiroud: Balague er fake news.

Kan du komme med eksempler på hvor det har vist at han kommer med fake news? 

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
21.05.18 11:19
Wellewinhio: Med kun Özil, Ospina, Elneny(?), Iwobi og Xhaka på vei til VM

Welbeck også.

Joel Campbell også selvsagt. Da er det en grunn til å følge litt med på Costa Rica også da, og heie litt på dem.  Hele to Arsenal-spillere i gruppe E. Wow! 

(Innlegget ble redigert 21.05.18 11:21)

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14742
21.05.18 11:22
Bacary: Welbeck også.

Ja, glemte visst han. Legger skylden på at jeg håper han er solgt før VM England er ferdig i VM, og at han sånn sett ikke  teller i mitt hode. Kanskje den mest frustrerende spilleren jeg noensinne har vært borti. Har så og si alt som skal til for å være en fantastisk spiller, men totalt mangel på ro i avgjørende situasjoner ødelegger alt det gode han gjør. Det og at jeg er dritt lei v å se han prøve å skjære innover i banen. Det er han rett og slett bare dårlig på.

Campbell sin kontrakt går ut i 1. juli så han kan da vel umulig telle da.

(Innlegget ble redigert 21.05.18 11:23)

AlphaGiroud
AlphaGiroudInnlegg: 1409
21.05.18 11:25

Balague kommer med fake news hver overgangsvindu. Et eksempel er da han sa Torres skulle til United dagen før han ble Chelseaspiller. Mest kjent for den. 

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
21.05.18 11:26
Wellewinhio: Ja, glemte visst han. Legger skylden på at jeg håper han er solgt før VM England er ferdig i VM, og at han sånn sett ikke  teller i mitt hode. Kanskje den mest frustrerende spilleren jeg noensinne har vært borti. Har så og si alt som skal til for å være en fantastisk spiller, men totalt mangel på ro i avgjørende situasjoner ødelegger alt det gode han gjør. Det og at jeg er dritt lei v å se han prøve å skjære innover i banen. Det er han rett og slett bare dårlig på. Campbell sin kontrakt går ut i 1. juli så han kan da vel umulig telle da.

Costa Rica er nok ute av VM før 1.juli. Så det teller nok. Men spørs om han får en ny kontrakt. Men han er jo en åreit squadplayer. Kan jo hende at den nye manageren vil gi alle en ny sjanse. Welbeck også er en meget god squaplayer. Ingen vits i å selge han, for da blir det tynt med spisser bak Laca/Auba. Welbeck kan også fungere som en ving, og vi vil få bruk for han uansett i løpet av en lang sesong, spesielt i cupene og innledene runder i EL. 

AlphaGiroud
AlphaGiroudInnlegg: 1409
21.05.18 11:26

Blir Iwobi FC i VM! Har troa på at de kan overraske. 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14742
21.05.18 11:31
Bacary: Costa Rica er nok ute av VM før 1.juli. Så det teller nok. Men spørs om han får en ny kontrakt. Men han er jo en åreit squadplayer. Kan jo hende at den nye manageren vil gi alle en ny sjanse. Welbeck også er en meget god squaplayer. Ingen vits i å selge han, for da blir det tynt med spisser bak Laca/Auba. Welbeck kan også fungere som en ving, og vi vil få bruk for han uansett i løpet av en lang sesong, spesielt i cupene og innledene runder i EL.

Håper for guds skyld at vi ikke får inn en manager som vil gi alle en ny sjanse. Er det en ting vi trenger så er det en ny mer kynisk manager som kvitter seg med spillere som ikke er gode nok. Welbeck er en helt decent squadspiller, men han er en spiller jeg tror vi kan få i overkant av £20m for (takket være britisk pass og noen ekstremferdigheter) og jeg vil heller at en ny manager skal få muligheten til å investere dette i en ny kantspiller som ikke er en squadspiller.

Det blir nok i overant mye å selge Welbeck, Iwobi og Perez, men hadde vært litt digg å selge unna alle 3 og heller kjøpe inn en kant som går rett inn i førstelaget. Da blir stallen veldig tynn for EL, men hadde vært morsommere å heller bruke en del av unggutta der, sånn som Reine-Adelaide og Nelson. 

(Innlegget ble redigert 21.05.18 11:31)

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14742
21.05.18 11:33
Wellewinhio: Det blir nok i overant mye å selge Welbeck, Iwobi og Perez, men hadde vært litt digg å selge unna alle 3 og heller kjøpe inn en kant som går rett inn i førstelaget. Da blir stallen veldig tynn for EL, men hadde vært morsommere å heller bruke en del av unggutta der, sånn som Reine-Adelaide og Nelson.

Selvom EL kanskje den enkleste veien inn i CL, så foretrekker jeg at vi heller fokuserer på ligaen, og kanskje tar en liten sjanse på å forsterke førstelaget selvom bredden blir tynnere. Det ville også mest sannsynlig redusert lønnskostnadene våre i denne posisjonen, og det er jo også positivt. Er alt for mange spillere i Arsenal som har "nicked a living", for å låne et engelsk uttrykk.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10393
21.05.18 11:59

Jeg syns vi burde selge Welbeck, låne ut Iwobi til en mindre PL-klubb, og beholde Perez som backup.

Ray_Parlour
Ray_ParlourInnlegg: 441
21.05.18 12:02

Wilshere ikke med til Vm. Funka ikke allverden i Bournemouth.

Hvorfor ser alle andre andre ikke det som AFC og supporterene ser?

Kan det være de berømte supporterbrillene som står i veien?

DennisB
DennisBInnlegg: 15312
21.05.18 12:56
Ray_Parlour: Wilshere ikke med til Vm. Funka ikke allverden i Bournemouth. Hvorfor ser alle andre andre ikke det som AFC og supporterene ser? Kan det være de berømte supporterbrillene som står i veien?

Kanskje vi skulle ta utgangspunkt i denne sesongen? Ikke hva han gjorde i Bournemouth, som var et helt greit år, med en langtidsplan om å forbli skadefri. Det har funket 100%.

I år har han vært en av våre absolutt beste spillere. No doubt.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14742
21.05.18 12:58
DennisB: I år har han vært en av våre absolutt beste spillere. No doubt.

Dessverre sier ikke det så veldig mye. Laget har underprestert nesten alle som en, og Wilshere har variert han også, men er enig i at han burde vært med. Heldigvis ble han ikke med og han får mer restitusjon frem til neste sesong for oss (sett at han faktisk signerer en ny kontrakt).

DennisB
DennisBInnlegg: 15312
21.05.18 13:07
Wellewinhio: Dessverre sier ikke det så veldig mye. Laget har underprestert nesten alle som en, og Wilshere har variert han også, men er enig i at han burde vært med. Heldigvis ble han ikke med og han får mer restitusjon frem til neste sesong for oss (sett at han faktisk signerer en ny kontrakt).

Jeg aksepterer at han ikke ble med til VM, selv om jeg er uenig i uttaket. Men jeg er usikker på hva RayParlour, som jeg siterte, mener her. Synes han ikke Wilshere har vært god for oss i år? Hva er det vi ikke ser, mener han? Virker ikke som det bare var uttaket han tenkte på.

Enig i at det ikke sier så mye å være en av våre beste, siden hele laget har variert mye og vært under pari. Wilshere hadde også svake kamper i en periode hvor han virket ute av form.

Rome77
Rome77Innlegg: 10063
21.05.18 13:11

Wilshere er definitivt god nok til å være i den engelske landslagstroppen, hilsen en uten supporterbriller.

Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2959
21.05.18 13:13

Monreal i den spanske troppen! Det liker vi!

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14742
21.05.18 13:14
Pinkieez: Monreal i den spanske troppen! Det liker vi!

Nei? Altså at han ikke er i troppen.

(Innlegget ble redigert 21.05.18 13:15)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg