Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Koskinen
KoskinenInnlegg: 3858
23.05.18 19:40

Perez, var det ikke han som var et bedre kjøp enn Vardy?

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5428
23.05.18 19:42

Jeg trodde han ikke kunne engelsk i det hele tatt, klarer seg greit etter min mening og det kommer til å bli bedre.

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
23.05.18 19:46
LaGoeba: Unai gjør en godkjent jobb i klubbene sine, men han mangler å ta det siste steget.

Det siste steget er ikke bare opp til han selv, men like mye opp til spillerne. Han har gitt alle lagene han har vært manager for et godt utgangspunkt. Almeria rykket opp med Emery, Valencia ble tatt til 3.plass tre år på rad, Sevilla opp til 5.plass de to første sesongene. Det siste steget må spillerne klare å gi manageren.

Men derfra har man i disse klubbene solgt nøkkelspillere underveis. Da blir arbeidsforholdene vanskeligere med en gang. Dette vil neppe skje oss.

I tiden i PSG var man rett og slett ikke tålmodige nok. Det laget PSG har nå, kunne han godt ha tatt til gull i CL neste sesong. I Frankrike har de ingen konkurranse, det viste de i år. Å bli slått ut av Real Madrid uten sin beste spiller i Neymar, er ingen skam.

Jeg forstår ikke denne "nedhaussingen" av Emery, eller behovet for å fortelle oss hvilket dårlig valg vi har tatt. Tvert imot. Han er mer enn nok kvalifisert til å ta over Arsenal. Jeg er veldig optimistisk foran neste sesong.

(Innlegget ble redigert 23.05.18 19:48)

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14991
23.05.18 20:00
DennisB: Han er mer enn nok kvalifisert til å ta over Arsenal. Jeg er veldig optimistisk foran neste sesong.

Hvis ambisjonsnivået står i stil, så hvorfor ikke. Av ren nysgjerrighet, det plager deg ikke ett sekund at tre av de i Norge som kan aller mest om spansk fotball stiller seg veldig skeptisk til Arsenal sitt managervalg?

Kan også legge til at de var meget imponert over byrivalen WH sitt managervalg

Ray_Parlour
Ray_ParlourInnlegg: 441
23.05.18 20:03

Selfølgelig var Perez et bedre kjøp enn Vardy. Spesielt etter at vi ikke var gode nok for han, da ble han automatisk to hakk dårligere.

Men dette vet du jo alt Koskinen, for det er jo som når Sol automatisk ble to hakk bedre da han ble reddet av oss. 

(Innlegget ble redigert 23.05.18 20:05)

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
23.05.18 20:06
TheOpiate: Av ren nysgjerrighet, det plager deg ikke ett sekund at tre av de i Norge som kan aller mest om spansk fotball stiller seg veldig skeptisk til Arsenal sitt managervalg?

Nei, det gjør det faktisk ikke. Ikke et sekund. Da blir jeg bare enda mer fornøyd dersom Emery gjør som han har gjort med sine tre klubber i La Liga, nemlig å lede lagene oppover på tabellen. 

I Arsenal får han fine arbeidsforhold, med et mannskap jeg tror holder topp 4-nivå.

Tror du disse herrene dine sitter på en slags fasit for om han lykkes i Arsenal eller ikke? Det gjør de definitivt ikke.

Kan legge til at jeg kjenner egen klubb mye bedre enn de herrene du nevner. Ja, de kan sikkert mye om spansk fotball, men kan sikkert mindre enn oss om engelsk fotball, og hva Arsenal faktisk trenger.

(Innlegget ble redigert 23.05.18 20:15)

vi-bra
vi-braInnlegg: 1477
23.05.18 20:23
DennisB: Nei, det gjør det faktisk ikke. Ikke et sekund. Da blir jeg bare enda mer fornøyd dersom Emery gjør som han har gjort med sine tre klubber i La Liga, nemlig å lede lagene oppover på tabellen.

Tommel for at du står på barrikadene for vår nye trener Dennis. Jeg har tro på den nye strukturen og Unai. Kjenner at det er på tide å starte med delvis blanke ark etter 22 år med Wenger. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
23.05.18 20:28

 

 

The new Arsenal boss has failed to beat Guardiola and Mourinho in 15 attempts as a manager

 

(Innlegget ble redigert 23.05.18 20:30)

vi-bra
vi-braInnlegg: 1477
23.05.18 20:31
Pogba6: The new Arsenal boss has failed to beat Guardiola and Mourinho in 15 attempts as a manager

Da er det på tide å gjøre noe med det.

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17949
23.05.18 20:34
DennisB: Jeg forstår ikke denne "nedhaussingen"

Dette her var bare innspillet fra de tre fremste La Liga ekspertene i Norge, ikke noe mer enn det.

Ingen som har peiling på om Emery blir en suksess eller ei, det får bare tiden vise. 

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5428
23.05.18 20:36
Pogba6: The new Arsenal boss has failed to beat Guardiola and Mourinho in 15 attempts as a manager

Altså han var ikke manager for et topp-lag med økonomiske krefter og klassespillere i hver posisjon som Barca og Real Madrid. Så det er idiotisk av media å bruke dette mot han.

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
23.05.18 20:38
LaGoeba: Dette her var bare innspillet fra de tre fremste La Liga ekspertene i Norge, ikke noe mer enn det.

Nei, nå tenkte jeg også på alle andre som stuper inn i tråden med behov for å markere seg.

Jo mer man snakker Emery ned, jo mer gleder jeg meg til sesongen begynner. Rart med det.

TheBracket
TheBracketInnlegg: 40878
23.05.18 20:42

Det er ikke annet å si enn at forandring fryder. 

Noe så inn i gamperæva også!

Enzino
EnzinoInnlegg: 37888
23.05.18 20:44
TheOpiate: Hvis ambisjonsnivået står i stil, så hvorfor ikke. Av ren nysgjerrighet, det plager deg ikke ett sekund at tre av de i Norge som kan aller mest om spansk fotball stiller seg veldig skeptisk til Arsenal sitt managervalg?

Var det ikke de samme ekspertene som garanterte at Soldado skulle score mål i bøtter og spann i PL?

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24631
23.05.18 20:44

Kan vi hente AlphaGiroud fra dere? Han ville passa godt med Riise_best og kop-1 i Hall of Fame LFC VGD  Lifewasters.

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14991
23.05.18 20:44
DennisB: Nei, det gjør det faktisk ikke. Ikke et sekund. Da blir jeg bare enda mer fornøyd dersom Emery gjør som han har gjort med sine tre klubber i La Liga, nemlig å lede lagene oppover på tabellen.  I Arsenal får han fine arbeidsforhold, med et mannskap jeg tror holder topp 4-nivå. Tror du disse herrene dine sitter på en slags fasit for om han lykkes i Arsenal eller ikke? Det gjør de definitivt ikke. Kan legge til at jeg kjenner egen klubb mye bedre enn de herrene du nevner. Ja, de kan sikkert mye om spansk fotball, men kan sikkert mindre enn oss om engelsk fotball, og hva Arsenal faktisk trenger.

Du skal ha for at du er sterk i troen. Uansett, hjelper lite hvilket potensial som ligger i Arsenal, hvis ikke manageren evner å hente ut dette potensialet, og det er her mange, blant annet de tre nevnte herrer er skeptiske til. Petter Veland gikk vel i tillegg så langt som å hevde at Emery aldri har imponert i spansk liga, men akkurat levert et minimum av hva man kan forvente. Veland er blodseriøs og kommer sjelden med såpass sterke uttalelser uten at det ligger noe bak det.

Selv om jeg ikke har allverdens tro på Emery, så må jeg si meg imponert og spent på apparatet dere har bygget opp rundt manageren. Det ser meget spennende ut. Da synes jeg det er litt trist at managervalget er hva det ble. Hadde håpet dere skulle satset noe mer friskt, spennende og fremoveretter. Med Emery får dere en manager som baserer spillet sitt i stor grad på hva motstanderlaget gjør, og som legger opp eget spill etter dette. Arsenal slik man kjenner de over en 20-års periode var jo nettopp det motsatte. Ett lag med en meget definert spillestil som kjørte på omtrent uansett hva man møtte. 

Hadde vært mye mer Arsenalsk og gått for en type som Sarri, Nagelsmann, Tedesco eller en eller annen spennende italiener

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14991
23.05.18 20:48
Enzino: Var det ikke de samme ekspertene som garanterte at Soldado skulle score mål i bøtter og spann i PL?

Ingen anelse, men vanskeligheter for å tro. Ett kjapt søk viste ihvertfall at godeste Veland tydeligvis ikke hadde veldig tro på Soldado i England

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
23.05.18 20:49

Emery har ikke hatt suksess med lag utenfor Spania, derfor bør man være litt skeptisk til dette. Men det er både ulemper og fordeler med han slik jeg ser det. Men folk skal få lov til å dra fram ulempene også uten at forumpolitiet skal komme med personangrep av den grunn. 

Er veldig spent på hva vi får neste sesong. Alt kan skje, og det er positivt at han har satt seg inn i klubben vår og spillerne. Så gjenstår det å se om han får frem budskapet sitt og om planen hans fungerer i en liga som er mye mer fysisk og intens enn spansk. Han er en type som ikke har sittet mange år i klubbene sine, men det er kanskje like greit at vi ikke får en ny manager som sitter i 20 år? Hvem er det som forresten er manager nå hvis Emery ikke er det? Fordelt på flere folk?

Enzino
EnzinoInnlegg: 37888
23.05.18 20:53
LaGoeba: Unai gjør en godkjent jobb i klubbene sine, men han mangler å ta det siste steget. Med f.eks. Valencia så brukte Veland eksempler på at når de endelig kunne ta steget opp mot de to store, så var det gjerne Emery som byttet dem ut av kampen.

Det er så absurd, å mene at man kan konkurrere med Barca og Real i ligaen samtidig som man må selge sine beste spillere, pga klubbens finansielle stilling.

Skal et lag som må selge spillere som Abiol (til konkurrenten Real), David Villa (til konkurrenten Barcelona) og David Silva uten å ha råd til kjøpe inn erstattere som er like gode, ha en realistisk sjanse til å ta steget opp til ligagull? Give me a fucking break...

De får være så mye eksperter de vil. Det der henger bare ikke på greip, sånn rent logisk.

hillier
hillierInnlegg: 4397
23.05.18 20:56

Har akkurat sett litt pute-tv med Gazidis som viser rundt Emery på stadion. Hehe. De skulle heller latt Charlie George tatt runden med ham. 

Enzino
EnzinoInnlegg: 37888
23.05.18 20:59
TheOpiate: Ett kjapt søk viste ihvertfall at godeste Veland tydeligvis ikke hadde veldig tro på Soldado i England

Link please?

Når jeg googler ""Petter Veland" Soldado til Tottenham", får jeg ikke opp noe slik treff.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37888
23.05.18 21:06
Bacary: Men det er både ulemper og fordeler med han slik jeg ser det. Men folk skal få lov til å dra fram ulempene også uten at forumpolitiet skal komme med personangrep av den grunn.

Veldig enig i at det selvsagt finnes gode argumenter for at han ikke blir noen braksuksess.

Men det ligger definitivt ikke i hva han gjorde med Valencia i ligaen, eller i PSG det andre året.

Jeg skrev om Valencia-tiden for 2 innlegg siden.

At han ikke vant CL på 2 sesonger med ubegrenset med ressurser i PSG, er ikke noe argument. Som jeg har sagt her før har både Mourinho og Pep heller ikke lykkes med det i Chelsea og City under ganske like rammebetingelser. Barca har vunnet CL kun 1 gang på de siste 7 sesongene, Bayern 1 gang på over 10 sesonger. 

At han totalt mistet grepet på bortebane i ligaen med Sevilla siste sesongen er bekymringsverdig. Og fadesen i Moskva likeså. Og den svake statistikken han hadde i Spania mot Barca, Real og Atletico. Men av en eller annen merkelig grunn er det ikke disse tingene flertallet av de som mener noe sterkt her i tråden snakker om.

(Innlegget ble redigert 23.05.18 21:07)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17488
23.05.18 21:07
hillier: Har akkurat sett litt pute-tv med Gazidis som viser rundt Emery på stadion. Hehe. De skulle heller latt Charlie George tatt runden med ham.

Champagne Charlie må selvsagt være den som spretter og smeller korken på sprudlevannet ja.

 

https://www.youtube.com/watch?v=1TW41P5KQGg

hillier
hillierInnlegg: 4397
23.05.18 21:09

Charlie George. Ikke Champagne Charlie Nicholas. Bror. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17488
23.05.18 21:12
hillier: Charlie George. Ikke Champagne Charlie Nicholas. Bror.

:-)      ok

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
23.05.18 21:15
TheOpiate: Petter Veland gikk vel i tillegg så langt som å hevde at Emery aldri har imponert i spansk liga, men akkurat levert et minimum av hva man kan forvente.

Akkurat hva man kan forvente ja. 

Man måtte selvsagt forvente at Emery tok Almeria opp til toppdivisjonen, for første gang i klubbens historie. Og havnet på 8.plass året etter.

Man måtte jo forvente at Valencia skulle sementere 3.plassene sine i La Liga, tre år på rad. For dette var jo bare spillerne sin skyld, ikke manageren.

Man måtte også forvente at Sevilla skulle vinne EL tre år på rad. Alt dette mens man ble tappet for nøkkelspillere både i Valencia og Sevilla.

Dette høres jo logisk ut.

Okey, men hvis dette er å forvente, så ser jeg positivt på det. Da får vi faktisk en god manager.

(Innlegget ble redigert 23.05.18 21:23)

bestelaget
bestelagetInnlegg: 492
23.05.18 21:18
hillier: Charlie George tatt runden med ham.

Ah. Hadde en runde med Charlie for et par år siden. Klassemann!

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5428
23.05.18 21:38

Klarer han å få oss tilbake til topp4 og holde oss der i noen år så er jeg meget fornøyd. Savner CL. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47282
23.05.18 21:42

Bernd Leno til Arsenal.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14749
23.05.18 21:43

Kilde knaxern?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg