Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Cabello
CabelloInnlegg: 6522
05.06.18 00:31
DennisB: man kan se det på andre måter også

Som f.eks. viss rike Arsenal virkelig hadde Rwandas beste i sine tanker burde 350 millioner gått motsatt vei over tre år. 

Presidentens tweet: My take on my beloved Club Arsenal- a very good one at the game and a very good coach like a.Wenger ,this should not have been the kind of ending of an era. The coach is leaving and club trophy-less it was long coming! I am still a committed fan going forward :). Blame the owners

Fyren har tydeligvis en personelig agenda, smaker korrupsjon lang vei. Fra en mann som har tatt en Putin for å få en ekstra periode som president i et av afrikas fattigste land. Synes Arsenal burde sett andre veier hva sponsorer angår. Og jeg kan love deg - hadde det vært min klubb ville jeg vært enda mer krass.

(Innlegget ble redigert 05.06.18 00:37)

TheArsenalWay
TheArsenalWayInnlegg: 2991
05.06.18 00:34

Tror ikke jeg er enig i en eneste karakter som Mirror deler ut i den artikkelen. Bellerin, Cech, Holding, Chambers, Elneny og Welbeck får 7? Hadde kanskje gitt de 7/20. Har ikke særlig mye positivt å si om noen av de etter denne katastrofesesongen.

Men uansett. Wilshere er en god fotballspiller, ingen tvil om det, og han var faktisk en av favorittene mine før alle skadene ødela. Men er han god nok for et lag som ønsker å kjempe i toppen? Kan han sammenlignes med noen av midtbanespillerne til City? Nei. Er han like god som Pogba, Matic evt Fred eller Savic? Nei. Hva med Fabinho, Keita? 

Det er en grunn til at han ikke ble tatt ut til VM, og det på bekostning av så mange middelmådige midtbanespillere. Personlig ville jeg nok tatt han med, men det er ingen bombe at han blir utelatt, og det er heller ikke noen veldig stor snakkis.

(Innlegget ble redigert 05.06.18 00:34)

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 2062
05.06.18 01:00
frogstuff: Hva tenker dere om Kolasinac? Ble av mange spådd som årets signering (sett i lys av FREE transfer) Kan jo håpe at han får en ny vår under Unai.

Spådommen til Tim stillman gikk 100% i oppfyllelse i forhold til Kolasinac. Fra best i bundesliga til skit på under 10 måneder. Når vi spillte så åpent og naivt som det ble under wengers siste dager så ble alle våre defensive spellere skit. Det er ikke soldatene sin skyld det er generalen sin.

Det er skummelt hvor korrekt den spådommen var å det sier litt om hvordan ståa var får våre defensive spillere. De fortjener alle en ny sjanse.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24570
05.06.18 03:26
DennisB: Wheelchair

Pga årene han har vært borte pga skader.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28504
05.06.18 09:52
caliblue: Fellainis styrker er også hans forbannelse. Det at han er en heidundrande stallspiller som kan bidra for nær sagt alle lag, men som ikke er god nok til å være førstevalg for de lagene som kan gi han den lønna han vil ha.

Jeg liker ikke plan B som innebærer svære folk i boksen og dunke ballen inn. 

Men jeg gjør et unntakt når det gjelder Fellaini, han er faktisk en god plan B. Skaper kaos nær sagt hver gang ballen kommer i nærheten av ham i boksen og er helt umulig å håndtere når ballen er i lufta. 

Når det er sagt, det han kan ikke spille 90 minutter for et topplag som midtbanespiller. Det han tilbyr ellers på banen er altfor svakt.

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
05.06.18 10:11
Cabello: Som f.eks. viss rike Arsenal virkelig hadde Rwandas beste i sine tanker burde 350 millioner gått motsatt vei over tre år.  Presidentens tweet: My take on my beloved Club Arsenal- a very good one at the game and a very good coach like a.Wenger ,this should not have been the kind of ending of an era. The coach is leaving and club trophy-less it was long coming! I am still a committed fan going forward :). Blame the owners Fyren har tydeligvis en personelig agenda, smaker korrupsjon lang vei. Fra en mann som har tatt en Putin for å få en ekstra periode som president i et av afrikas fattigste land. Synes Arsenal burde sett andre veier hva sponsorer angår. Og jeg kan love deg - hadde det vært min klubb ville jeg vært enda mer krass.

Fair nok. Men nå er det ikke Arsenals oppgave å støtte regimer eller land som dette, det har man land som gir bistand til å gjøre. Jeg har aldri hørt om en fotballklubb som tilbyr noe gratis i den størrelsesorden du tenker her, for noen man ikke har noe som helst forhold til. Det hadde virket enda merkeligere i mine øyne.

Dette er en ren businessdeal for Arsenal, som på sikt er ment å gagne begge parter. Jeg ser egentlig ikke problemet her. Vi skal være moralister over mye som skjer i denne verden, og mene mye om mangt. Jeg respekterer det, men for min del er dette en ikke-sak.

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
05.06.18 10:15
GreySerpent: Pga årene han har vært borte pga skader.

Det forstod vi, men det har gått litt vel mye sport i å bruke betegnelsen synes jeg. Det er uansett noe som kan trigge en reaksjon, og det bør det være forståelse for.

Myshkin
MyshkinInnlegg: 6744
05.06.18 11:40
TheArsenalWay: Tror ikke jeg er enig i en eneste karakter som Mirror deler ut i den artikkelen. Bellerin, Cech, Holding, Chambers, Elneny og Welbeck får 7? Hadde kanskje gitt de 7/20. Har ikke særlig mye positivt å si om noen av de etter denne katastrofesesongen. Men uansett. Wilshere er en god fotballspiller, ingen tvil om det, og han var faktisk en av favorittene mine før alle skadene ødela. Men er han god nok for et lag som ønsker å kjempe i toppen? Kan han sammenlignes med noen av midtbanespillerne til City? Nei. Er han like god som Pogba, Matic evt Fred eller Savic? Nei. Hva med Fabinho, Keita?  Det er en grunn til at han ikke ble tatt ut til VM, og det på bekostning av så mange middelmådige midtbanespillere. Personlig ville jeg nok tatt han med, men det er ingen bombe at han blir utelatt, og det er heller ikke noen veldig stor snakkis.

Poenget var ikke karakterene i seg selv, de syns jeg gjennomgående er for høye. Det er de relative karakterene som var poenget mitt. Det er helt fair å være uenig i en spillers prestasjoner, for øvrig. Det er det som gjør det morsomt å diskutere fotball.

Man kan undre seg over at ikke Wilshere ble tatt ut i den engelske landslagstroppen. Det må ligge andre vurderinger bak den avgjørelsen enn de rent kvalitative. Det kan vær relasjoner (han har jo knapt spilt for dem p.g.a. skader), han har en historie for å bli skadet og ikke prestere når han kommer til mesterskap, eller andre forhold som ikke vi kjenner til. Men etter mitt syn er han Englands beste midtbanespiller.

Selv om det kanskje ikke var noen stor snakkis at Wilshere ble utelatt fra den engelske troppen, var det definitivt mange hevede øyebryn blant kommentatorer i England.

En liten observasjon jeg har gjort meg denne sesongen er at Wilshere presterte jevnt på et høyt nivå når han spilte sammen med Xhaka sentralt på midtbanen. De utfylte hverandre godt.

I de kamper Wilshere og Ramsey bemannet banen sammen (Ramsey sammen med Xhaka), så stupte prestasjonene til Wilshere. Han presterte langt unna samme nivå som 10-er. Likevel er det verdt å nevne at han aldri presterte skikkelig dårlig for oss denne sesongen. De dårligste prestasjonen kom vel rundt mars. Da spilte han jevnlig til 5 - 6 på børsen i min bok.

Wilshere har nok prestert en god del bedre enn Pogba denne sesongen, etter mitt syn. Pogba har skuffet.

Matic er det vel ikke spesielt relevant å sammenlikne ham med. To vidt forskjellige typer i to vidt forskjellige roller. Ingen hadde klart å løse den andres oppgaver.

Fred? Er det Shaktar-spilleren du tenker på? Jeg har ingen forhold til ham. Har ikke fulgt Shaktar, eller ham, så aner ikke engang hva slags type han er. Men jeg syns det er vanskelig å mene noe om ham før han har vist seg i PL.

Savic? Er det Lazio-spilleren du tenker på? Jeg har ikke noe forhold til ham heller.

O.s.v.

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7715
05.06.18 12:00
TheArsenalWay: Er han like god som Pogba, Matic evt Fred eller Savic? Nei. Hva med Fabinho, Keita?

Imponerende å følge fransk, engelsk, ukrainsk, italiensk og tysk fotball. Hvordan får du tid til det?

ONV95
ONV95Innlegg: 4955
05.06.18 12:18
LeCoq: Hvordan får du tid til det?

Enig. Jeg sliter med å holde tritt med Arsenal og Liverpool.

TheArsenalWay
TheArsenalWayInnlegg: 2991
05.06.18 12:32
LeCoq: Imponerende å følge fransk, engelsk, ukrainsk, italiensk og tysk fotball. Hvordan får du tid til det?

Hvorfor så hissig?

Trenger vel ikke se alle kampene får å ha en viss innsikt. Er liten tvil om at alle spillerne jeg nevnte har hatt ganske mye bedre sesonger enn Wilshere. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17479
05.06.18 13:25

Det pussige er jo ikke at enkelte ser veldig mange kamper fra mange forskjellige ligaer med den TV og andre mediers dekning nå til dags.

De pussige er at folk som ser så mye fotball nærmest tar for gitt virker det som at en spiller eller spillere generelt har mulighet til å vise sitt beste alså prestere på det samme nivået under andre forutsetninger vedrørende spillermønster spessielt med andre gitte arbeidsoppgaver med andre sjefer og andre medarbeidere på banen i en annen kultur både rundt fotballen og i dagliglivet ellers.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13870
05.06.18 13:25

Det er ganske merkelig å hevde at spesielt Fred (som spiller i føkkings Ukraina), er en bedre fotballspiller enn Wilshere. 

wig1
wig1Innlegg: 3359
05.06.18 13:31
Machine_Head: Det er ganske merkelig å hevde at spesielt Fred (som spiller i føkkings Ukraina), er en bedre fotballspiller enn Wilshere.

Det var en voldsom enkel tankegang. Jeg har ikke sett nok av Fred til å mene hverken den ene eller det andre, så hvem som er best av de to har jeg ingen formening om.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13870
05.06.18 13:34

Ja, nettopp. Poenget mitt er vel bare at det er like enkelt å hevde det motsatte, som TAW gjorde. Har ikke en sterk mening om dette jeg heller, bare så det er nevnt. 

ONV95
ONV95Innlegg: 4955
05.06.18 14:31

Wilshere en en veldig vanskelig case. Han har et fantastisk (uforløst) potensiale, og er en av Englands beste midtbanespillere når han er på sitt beste.  Han er fremdeles forholdsvis ung, og er local. Det er så utrolig mye som taler for at vi skal strekke oss en bra bit for å beholde han. Men skadehistorikken kan skremme fanden på flatmark, og skal jeg være ærlig så har jeg ikke sett en virkelig god kamp av Wilshere mot god motstand på flere år.

Så hvis vi kan komme til en enighet om en kontrakt som er akseptabel for begge parter, så bør han få mulighet til å prøve seg under ny manager og en litt annen formasjon.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41661
05.06.18 14:32
ONV95: Så hvis vi kan komme til en enighet om en kontrakt som er akseptabel for begge parter, så bør han få mulighet til å prøve seg under ny manager og en litt annen formasjon.

Går det noen rykter om hvor mye han krever i lønn?

ONV95
ONV95Innlegg: 4955
05.06.18 14:39
KongOlav2: Går det noen rykter om hvor mye han krever i lønn?

Han har vel £110K i uka i dag og jeg mener at han ble opprinnelig tilbudt en 20% reduksjon til £90K i uka. Det aksepterte han ikke, så tenker at han ønsker en noe forbedret kontrakt på opp mot £120-150k i uka. Men, nå gjetter jeg jo bare.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24570
05.06.18 14:41
wig1: Det var en voldsom enkel tankegang. Jeg har ikke sett nok av Fred til å mene hverken den ene eller det andre, så hvem som er best av de to har jeg ingen formening om.

Den ene er på landslaget til Brasil, den andre ble ikke tatt ut til Englands landslag. Bør gi en liten pekepinn hvertfall. 

TheArsenalWay
TheArsenalWayInnlegg: 2991
05.06.18 14:43

Synes ikke det er spesielt kontroversielt i det hele tatt. Fred har vært sentralt på et lag som vant den hjemlige ligaen og som gjorde en god figur i Champions League. Han er tatt ut i den brasilianske VM troppen (foran ganske habile spillere som f.eks. Allan, Luis Gustavo, Rafinha, Fabinho). Er ikke uten grunn at United er villige til å bla opp en halv milliard for å sikre seg brassen.

Wilshere derimot har ikke vært fast på et Arsenal lag som har underprestert voldsomt og hatt en katastrofal sesong, og er som nevnt heller ikke tatt med i Englands tropp. 

Myshkin
MyshkinInnlegg: 6744
05.06.18 14:47
TheArsenalWay: Wilshere derimot har ikke vært fast på et Arsenal lag som har underprestert voldsomt og hatt en katastrofal sesong, og er som nevnt heller ikke tatt med i Englands tropp.

Det er vel en sannhet med store modifikasjoner. Wilshere var åpenbart ikke en del av planen til Wenger, men presterte så bra i cuper på høsten at han var umulig å unnlate og ta ham ut på laget (noe det virket som Wenger strebet etter å gjøre). Etter at han ble tatt inn i varmen igjen var han nærmest det første navnet på blokka til Wenger.

(Innlegget ble redigert 05.06.18 14:48)

wig1
wig1Innlegg: 3359
05.06.18 14:55
GreySerpent: Den ene er på landslaget til Brasil, den andre ble ikke tatt ut til Englands landslag. Bør gi en liten pekepinn hvertfall.

Jeg er enig i at det gir en pekepinn ja, men for min del blir det feil å konkludere med noe som helst da grunnlaget mitt er ca. nada. Jeg håper at Fred, hvis han kommer; kan ta midtbanen vår til nye høyder.

Tilbake til Wilshere. Uten at jeg nødvendigvis unner Arsenal noe, så håper jeg han finner tilbake til det talentet han var. Det var ganske vilt da han bosset Barcelona i 2011. Da hadde han nylig blitt 19 år og jeg trodde Arsenal hadde en worldbeater.

(Innlegget ble redigert 05.06.18 14:57)

andwez
andwezInnlegg: 11344
05.06.18 15:03
wig1: Det var ganske vilt da han bosset Barcelona i 2011. Da hadde han nylig blitt 19 år og jeg trodde Arsenal hadde en worldbeater.

Det tror jeg han hadde vært for lenge siden uten alle de skadene. Var det ikke ankelen som alltid røyk?

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7715
05.06.18 15:03

Og der var Lichtsteiner klar!

(Innlegget ble redigert 05.06.18 15:04)

lsklars
lsklarsInnlegg: 94737
05.06.18 15:05

En typisk EL-signering. 

AlphaGiroud
AlphaGiroudInnlegg: 1409
05.06.18 15:05

Lichsteiner klar. Fornøyd. 

wig1
wig1Innlegg: 3359
05.06.18 15:06
andwez: Det tror jeg han hadde vært for lenge siden uten alle de skadene. Var det ikke ankelen som alltid røyk?

Det er jeg ikke helt sikker på. Men på denne videon så man konturene av hva som kunne blitt. Det å spille med den selvtilliten og roen som 19-åring er helt rått.

Justice 96
Justice 96Innlegg: 46128
05.06.18 15:07

Flott signering. Tydelig at opprenskningen etter Wenger er i full gang. 

Kælighet
KælighetInnlegg: 11743
05.06.18 15:16

Hva skjer med Bellerin?

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 2062
05.06.18 15:23
Kælighet: Hva skjer med Bellerin?

Han får endelig en anstendig reserve og muligheten til en pust i bakken. Og ikke minst en ringrev som sikkert kan lure bort noen dirty tricks.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg