Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Enzino
EnzinoInnlegg: 37888
05.06.18 21:47
Myshkin: Jeg mener det er feil å bruke førstelaget til Arsenal som en utviklingsarena for spillere som er et godt stykke unna et topp 4-nivå.

Dette er min mening også.

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
05.06.18 21:49
DennisB: Hva er feil posisjon, Bacary? Ikke har jeg vært motstander av å bruke spillere i flere roller, jeg har aldri vært for å parkere spillere inn i èn rolle. Tvert imot, vi ser mer og mer at spillere flyttes litt rundt i de beste lagene også. Jo mer man trener på det, jo mer vil man komme fra det på en god note om man må justere seg underveis i kamper. AMN er ung, og ikke låst som midtbanespiller, langt i fra. Han spiller der han blir satt opp, og endte forrige sesong som høyreback.

Er rimelig sikker på at du var en av de som kritiserte bruken av Kolasinac og Monreal som stoppere, og Nelson som høyre ving back, ja til og med ATM skal jeg ikke se bortifra at du kritiserte for feilposisjonering. 

Er dog enig i at spillere kan anvendes flere steder. 

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
05.06.18 21:50
Enzino: Jeg håper for guds skyld de ikke spiller i PL, hvis de ikke holder høy PL standard.

Nei, selvsagt ikke på fast basis. Men spillerne utvikler seg ikke permanent fra benken.

Ja, enig i at noen kan lånes ut, men andre bør prøve å integreres i viss grad.

Men greit nok å være uenig om dette. Ser jeg er i solid mindretall, så jeg får kjøpe meg en pølse i vaffel.

(Innlegget ble redigert 05.06.18 21:54)

Enzino
EnzinoInnlegg: 37888
05.06.18 21:51
DennisB: Men greit nok å være uenig om dette.

Jupp, agree to disagree.

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
05.06.18 21:52
Bacary: Er rimelig sikker på at du var en av de som kritiserte bruken av Kolasinac og Monreal som stoppere, og Nelson som høyre ving back, ja til og med ATM skal jeg ikke se bortifra at du kritiserte for feilposisjonering.

Nei, ikke bruken av noen av dem i rollene i seg selv. Det har jeg aldri kritisert. Kritikken går selvsagt på at vi ender opp med dette som valg i første omgang, og jeg kan ha kritisert valgene om jeg mener vi har bedre andrevalg.

Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2959
05.06.18 21:59

Bredde topp 6 

Arsenal : 25 registrerte spillere

Chelsea : 37 registrerte spillere 

Spurs : 27 registrerte spillere 

Liverpool : 30 registrerte spillere

United : 30 registrerte spillere

City : 28 registrerte spillere 

 

Man ser at Arsenal kommer dårligst ut av denne sammenlikningen, noe som indikerer at andre klubber er flinkere til å prioritere bredde. Å få inn en rutinert Lichsteiner skader ikke. Han presterer på et godt nivå, og er tiltenkt en rolle som back-up i ett år. Vi har et par ungutter som også kommer til å få bekle rollen som høyreback den kommende sesongen, tro meg. 

vi-bra
vi-braInnlegg: 1477
05.06.18 22:00
DennisB: Hvorfor er dette storm i et vannglass? Det må da gå an å være uenige, og diskutere dette på en grei måte, uten å bli sjokkert eller kneble en motsatt mening? Det er da ingen storm, men en helt grei mening fra min side. Verken syting eller storm på noen som helst måte.

Synes det er er litt overdrevent at en stk rutinert HB inn på 1-års kontrakt skal hindre at talentene ikke skal få prøve seg. Jeg antar at de som styrer butikken har sett at vi trenger en vinnerskalle inn i troppen. Er helt enig med de som mener at Arsenals første lag ikke skal være en utviklings arena for u-ferdige talent, da kan det bli mange år utenfor det gode selskap. Sist sesong så fikk for eksempel Iwobi alt for mye tillit og jeg skulle gjerne sett at vi hadde en erstatter for Belle da han hadde en meget variabel sesong.

Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2959
05.06.18 22:02

Jeg tror at Lichsteiner kommer til å gi Bellerin den konkurransen han sårt har trengt for å kunne prestere på sitt beste igjen. Sist sesong hadde han nærmest ingen konkurranse, spesielt etter Debuchy dro fra klubben. 

TheArsenalWay
TheArsenalWayInnlegg: 2991
05.06.18 22:06
DennisB: våre egne unggutter og kommende stjerner

Naivt å tro at noen av våre egne unggutter noensinne kommer til å bli stjerner. 

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
05.06.18 22:07
vi-bra: Synes det er er litt overdrevent at en stk rutinert HB inn på 1-års kontrakt skal hindre at talentene ikke skal få prøve seg. Jeg antar at de som styrer butikken har sett at vi trenger en vinnerskalle inn i troppen. Er helt enig med de som mener at Arsenals første lag ikke skal være en utviklings arena for u-ferdige talent, da kan det bli mange år utenfor det gode selskap. Sist sesong så fikk for eksempel Iwobi alt for mye tillit og jeg skulle gjerne sett at vi hadde en erstatter for Belle da han hadde en meget variabel sesong.

Ja, godt mulig jeg ser litt for mørkt på det sånn sett. Men så får man jo ikke en diskusjon om man er enig hele tiden heller.

Jeg gleder meg selvsagt over at Arsenal i stor grad satser på å komme tilbake i topp 4. Selv om de potensielle valgene i overgangsvinduet ikke er noen højdare ennå. Det må nok mer til, men vi er tidlig i vinduet.

Men for mitt vedkommende prøver jeg å ha to tanker på èn gang. Å spille oss hurtig tilbake, og å forbli der over tid. For å få til det siste, trengs naturlig nok å gjøre noen grep. Utlån kan være en av løsningene.

Men bevares, Lichtsteiner virker å styrke oss med rutine og organisering, og styrker konkurransen til Bellerin, så jeg er ikke utelukkende negativ.

(Innlegget ble redigert 05.06.18 22:10)

vi-bra
vi-braInnlegg: 1477
05.06.18 22:12
DennisB: Men bevares, Lichtsteiner virker å styrke oss med rutine og organisering, og styrker konkurransen til Bellerin, så jeg er ikke utelukkende negativ.

Jeg skjønner det og jeg er selvfølgelig heller ikke for å fylle opp stallen med spillere på +30 men akkurat med Lichtsteiner så manglet vi en skikkelig backup på HB, så der er jeg utelukket positiv.

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
05.06.18 22:13
TheArsenalWay: Naivt å tro at noen av våre egne unggutter noensinne kommer til å bli stjerner.

Har vi ikke tro på at noen av unngutta kan bli stjerner i egen klubb, så er det vel like greit å legge ned ungdomsakademiet, og heller belage oss på å bare kjøpe inn framtidige spillere?

Det er vel heller naivt å tro at den store satsingen vår over mange år på ungdomsakademiet ikke skal gi resultater på sikt.

(Innlegget ble redigert 05.06.18 22:15)

joahel88
joahel88Innlegg: 4805
05.06.18 22:14

Jeg kan rett og slett ikke se at Lichsteiner er hentet for å være backup. Hvis han ikke er bedre enn Bellerin pdd så er det jo bortkastede penger. Bellerin er ingen klassespiller. Så i mine øyne kan kun forklaringen ved å hente en aldrende spiller være at han skal være førstevalget. Hvis ikke kunne man bare satset på det man allerede hadde. Med andre ord hvis han ikke er bedre enn Bellerin er han i mine øyne ingen forsterkning. Og hvis han er bedre enn Bellerin så må han jo være førstevalg.

VAVAVOOM
VAVAVOOMInnlegg: 2631
05.06.18 22:16

AMN er jo ikke HB en gang. Og han er ikke den som skal pushe Bellerin. Jeg tror at Lichtsteiner kommer til å få spille en del i år og jeg er rimelig sikker på at han kommer til å spille bra.

vi-bra
vi-braInnlegg: 1477
05.06.18 22:21
joahel88: Bellerin er ingen klassespiller

Men han har da så absolutt potensiale til å bli det.

Myshkin
MyshkinInnlegg: 6744
05.06.18 22:26

joahel: Premisset for argumentet om at Livhtsteiner er en god signering, er at Bellerin har et potensial han ennå ikke har fått utnyttet. Hvis du er uenig i det premisset, skjønner jeg hvorfor du er misfornøyd med Lichtsteiner.

ONV95
ONV95Innlegg: 4956
05.06.18 22:48

Så lenge det fremdeles satses på Bellerin på HB er Lichsteiner et perfekt kjøp. Vi får inn kvalitet på en av plassene vi trenger det og Bellerin må føle på at har en utfordrer samtidig som at vi signaliserer at Bellerin er fremtiden. Jeg liker det.

(Innlegget ble redigert 05.06.18 22:49)

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17949
06.06.18 00:38

I tillegg til at dere får et skikkelig dra-til-tryne i laget igjen, som stort sett alle andre hater å spille mot.

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 2062
06.06.18 01:18
Bacary: De to sistnevnte fikk etter min mening for mange muligheter ifjor, og de tok ikke vare på den for å si det sånn.

Hva gjorde willock feil ? Han var jevn og stabil om ikke spektakulær. Og Nelson topp ti på flest driblinger i EL fra vingback posisjon hva mer kan en forvente av et par 18 åringer.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37888
06.06.18 02:30
DennisB: Har vi ikke tro på at noen av unngutta kan bli stjerner i egen klubb, så er det vel like greit å legge ned ungdomsakademiet, og heller belage oss på å bare kjøpe inn framtidige spillere? Det er vel heller naivt å tro at den store satsingen vår over mange år på ungdomsakademiet ikke skal gi resultater på sikt.

Wenger sa vel, med rette vil jeg si, at han ikke bare utviklet fotballspillere for Arsenal, men for hele PL og resten av fotballverden.

Han så på det som en suksess spillerutviklingsmessig, når en spiller han hadde utviklet fikk fast plass på et annet PL lag.

Vi får opp en og annen spiller. Men som innlegget mitt tidlere viser, så er det ekstremt mange som nesten når opp, for hver spiller som tar nivået man må ha for å spille i Arsenal. Og det er ganske langt mellom hver spiller som når opp.

Det er realiteten. Man trenger ikke legge ned et akademi av den grunn. Det er veldig verdt det, når man får opp spillere som Cashley og Wilshere. Vel, de som ikke er nut case i hodet eller kjeks i beina selvsagt.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37888
06.06.18 02:31
LaGoeba: I tillegg til at dere får et skikkelig dra-til-tryne i laget igjen, som stort sett alle andre hater å spille mot.

Det har vi vel nesten ikke hatt siden Kewon la opp. Vel noen mener kanskje Wilshere er i den kategorien da.

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
06.06.18 07:26
skaftetryne32: Hva gjorde willock feil ? Han var jevn og stabil om ikke spektakulær. Og Nelson topp ti på flest driblinger i EL fra vingback posisjon hva mer kan en forvente av et par 18 åringer.

Willock synes jeg var skikkelig svak hver gang han fikk prøve seg. Masse stygge balltap, og dårlige valg med ball. 

Nelson falt også fullstendig gjennom når han fikk sjansen i EL eller PL. 

WSnake
WSnakeInnlegg: 4042
06.06.18 08:55

Første signering ok+ synes eg, tror han blir en glimrende "rullering" spiller for Hektor 

Håper vi beholder Jack, samtidig som vi får inn en av Doucoure/Seri 

Da vil vi ha 4 spillere av "bra" klasse som kan rullere i Pl så kan Niles og Elneny brukes i tidlig fase i cuper 

Få inn en stopper av klasse nå samt keeper...så kan Emery begynne å sette laget  

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13516
06.06.18 08:58

Lichsteiner er bedre enn Bellerin as we speak, garantert. Bra signering.

ONV95
ONV95Innlegg: 4956
06.06.18 09:43

Jeg er alvorlig bekymret for at vi ikke linkes til ny keeper. Det er jo en mulighet for at Cech/Ospina leverer såpass svakt fordi vi har hatt vært særdeles usikre defensivt, og en topp keeper ville gjort at vi i alle fall hadde vært med å kjempe om CL-plass.

Spørsmålet om det er noen slike der ute som vi a) har råd til og b) vil komme til oss. Jeg er usikker på begge.

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17949
06.06.18 10:07
Enzino: Vel noen mener kanskje Wilshere er i den kategorien da.

Akkurat på dette punktet så sliter nok Wilshere med å nå nivået til sveitseren.

AlphaGiroud
AlphaGiroudInnlegg: 1409
06.06.18 12:00

BREAKING NEWS: @RMCsport reporting that the transfer of Adli Yacine to Arsenal is DONE

 

Troverdig kilde. 

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 2062
06.06.18 15:15
Bacary: Willock synes jeg var skikkelig svak hver gang han fikk prøve seg. Masse stygge balltap, og dårlige valg med ball.

Hver gang ? Dette stemmer jo ganske enkelt ikke.

"Nelson falt også fullstendig gjennom når han fikk sjansen i EL eller PL."

Falt fullstendig igjennom ? Fullstendig ? Altså han er topp ti i gjennomførte driblinger i El bare det burde gi mannen en dom over "falt fullstendig gjennom" Han var relativt usynlig i PL, men egentlig bare litt for forsiktig, men ikke uforsiktig ballen var trygg i hans føtter bare ikke kreativ og utfordrende nok. Jeg kan ikke si meg enig i ditt syn i det hele tatt. Jeg skjønner egentlig ikke hva du egentlig har sett for dette er ikke hva jeg eller det rådende panel av eksperter på langs og tvers har sett. Det er faktisk en grunn til at de gang etter gang fikk sjansen om bare i EL og reinsdyrcupen.

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
06.06.18 18:33
AlphaGiroud: BREAKING NEWS: @RMCsport reporting that the transfer of Adli Yacine to Arsenal is DONE

Gode nyheter. Kan bli en framtidig stjernespiller, slik han roses opp i skyene.

Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2959
06.06.18 22:29

Eddie Nketiah med to mål og en assist for England U21 mot Skottland U21, fantastisk!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg