Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Knipsemannen
KnipsemannenInnlegg: 2603
18.06.18 09:32
Bacary: Behrami var Sveits beste sentralt.  Lichtsteiner derimot får mer enn godkjent. Holdt Brasils venstreside i sjakk i store deler av kampen etter en stressende åpning.

Behrami var fantastisk. Han kledde av Neymar i førsteomgang.  

Lichtsteiner imponerte meg hvordan han håndterte pressede situasjoner med ball i beina. Dette har utviklet seg til å bli en av svakhetene til Bellerin, og det var interessant å se hvordan Lichtsteiner håndterte vanskelige situasjoner. En del svake innlegg når han kom fremover i banen og ble lurt ved et tilfeller av Neymar/Marcelo, noe som man kanskje må forvente. Alt i alt bra. 

 

VGoth
VGothInnlegg: 14132
18.06.18 09:59
vike4: Özil klarer ikke motivere seg for en VM kamp engang. Ikke rart han ikke klarer å motivere seg for Arsenal da.

Özil var bedre for Tyskland i går enn han har vært i Arsenal på lenge. Dessuten er det utvilsomt en sammenheng mellom Wengers tapermentalitet og udugelighet, og Özils fall. Han har ikke vært lykkelig i et eneste sekund siden han kom til Arsenal. Det var aldri dit han ville i utgangspunktet.

Knipsemannen
KnipsemannenInnlegg: 2603
18.06.18 10:14

Alle rapporter sier at Wilshere forlater klubben. Er det ikke sjokkerende at ikke noen av de andre største engelske klubbene er på banen? 

Man snakker om Crystal Palace og man snakker om Everton. Jeg kunne forstått dette hvis Wilshere hadde hatt nok en sesong bak seg med store skadeproblemer. 

Han har vært helt skadefri det siste året og vært en av Arsenals beste spillere. Tidvis var han veldig god for et lag som har slitt. At en spiller som har spilt så lite fotball som ham de siste årene, opplever en liten dupp i prestasjonene på slutten av sesongen, må man kunne forvente.

Det vil ikke overraske meg hvis man ser en enda bedre versjon av Wilshere den kommende sesongen, og nærmer han seg sitt aller høyeste nivå (for det har han ikke vært på denne sesongen) er han etter min oppfatning god nok til å kjempe om en fast plass i førstelleveren til alle lag i PL. 

Fremdeles bare 26 år gammel (har sine beste år foran seg holder han seg skadefri), utgående kontrakt (lav risiko), positiv utvikling vedrørende skadeplager, høyt toppnivå. 

Jeg blir ikke veldig overrasket hvis en av de store klubbene hopper på toget her og sikrer seg ham. Tanken på det plager meg. 

Enzino
EnzinoInnlegg: 37862
18.06.18 10:27
Knipsemannen: Alle rapporter sier at Wilshere forlater klubben. Er det ikke sjokkerende at ikke noen av de andre største engelske klubbene er på banen?  Man snakker om Crystal Palace og man snakker om Everton. Jeg kunne forstått dette hvis Wilshere hadde hatt nok en sesong bak seg med store skadeproblemer.  Han har vært helt skadefri det siste året og vært en av Arsenals beste spillere. Tidvis var han veldig god for et lag som har slitt. At en spiller som har spilt så lite fotball som ham de siste årene, opplever en liten dupp i prestasjonene på slutten av sesongen, må man kunne forvente. Det vil ikke overraske meg hvis man ser en enda bedre versjon av Wilshere den kommende sesongen, og nærmer han seg sitt aller høyeste nivå (for det har han ikke vært på denne sesongen) er han etter min oppfatning god nok til å kjempe om en fast plass i førstelleveren til alle lag i PL.  Fremdeles bare 26 år gammel (har sine beste år foran seg holder han seg skadefri), utgående kontrakt (lav risiko), positiv utvikling vedrørende skadeplager, høyt toppnivå.  Jeg blir ikke veldig overrasket hvis en av de store klubbene hopper på toget her og sikrer seg ham. Tanken på det plager meg.

Hvis han ikke er god nok for Arsenal, hvorfor skal han være god nok for en annen engelsk toppklubb?

Det jeg sliter med i utgangspunktet, er at han etter en sesong hvor han faktisk har vært både skadefri og ganske god, ikke anses god nok for Arsenal.

Mulig lønnskravet hans er for høyt i forhold til hva klubben mener han er verdt. 

Men det ville være helt forjævlig hvis han storspiller en sesong i en klubb som Palace eller Everton, for så at f.eks. Chelsea eller ManU henter ham. Det hadde blitt for mye for meg.

RamsherE
RamsherEInnlegg: 18020
18.06.18 10:54
Knipsemannen: Det vil ikke overraske meg hvis man ser en enda bedre versjon av Wilshere den kommende sesongen, og nærmer han seg sitt aller høyeste nivå (for det har han ikke vært på denne sesongen) er han etter min oppfatning god nok til å kjempe om en fast plass i førstelleveren til alle lag i PL.

Vil det overraske deg hvis han har en ca. lik kvalitetsmessig sesong som forrige for oss eller dårligere? Eller at han går på en skade og blir satt ut av spill periodevis neste sesong? Det vil ikke overraske meg.

Jack er en Arsenal-gutt med et stort Arsenal-hjerte og det er trist mtp tilhørighet og alt det der hvis han drar, men ser man bort i fra det tror jeg vi skal klare oss greit uten han. Han var kanskje en av de bedre spillerne forrige sesong, men det sier ærlig talt mer om resten av laget enn Jack sine prestasjoner, fordi det mannen presterte fra januar til mai var ikke mye å skryte av.

Torreira inn og Wilshere ut for eksempel tror jeg kan styrke oss uten at jeg har stor kjennskap til Torreira, annet enn å ha sett en del "Torreira vs sett-inn-italiensk-lag-i-Serie A" på YouTube. De virker til å ha en del av de samme kvalitetene og egenskapene, bare at Torreira har en mer solid skadehistorikk samt bedre defensive egenskaper. 

For meg er det mer viktig at Ramsey signerer ny kontrakt enn at Jack gjør det. Førstnevnte har prestert bedre og prestert mer hyppig enn Jack. Den eneste løsningen jeg ser at hadde vært bra for Arsenal, men ikke like god for Jack er at han har en lignende rolle av den han hadde forrige sesong. Han anses som roteringsalternativ som har noe å bevise og hvis han beviser det så får han muligheter til å spille. Jeg tror derimot at fyren er mest av alt opptatt av å få spille mest mulig og jeg vil ikke at Arsenal skal gi han slike lovnader.

Synd da hvis RamsherE splittes opp nå. Jeg føler uansett at jeg har vært mer heldig med nicket mitt enn for eksempel Fabrebayor som var en tidligere bruker her.

(Innlegget ble redigert 18.06.18 11:01)

caliblue
caliblueInnlegg: 14149
18.06.18 11:06
Knipsemannen: Alle rapporter sier at Wilshere forlater klubben. Er det ikke sjokkerende at ikke noen av de andre største engelske klubbene er på banen?  Man snakker om Crystal Palace og man snakker om Everton. Jeg kunne forstått dette hvis Wilshere hadde hatt nok en sesong bak seg med store skadeproblemer.  Han har vært helt skadefri det siste året og vært en av Arsenals beste spillere.

Denne haussinga av Wilshere vil visst ingen ende ta.

Joda, det kan hende at han har levert OK i noen kamper. I en periode. Men glem ikke at Arsenal i den perioden har levert på et nivå godt under hva lag som West Ham, Leicester, Everton og Crystal Palace har ambisjoner om å gjøre.

For å ta Everton. Klubben har vært gjennom sine tyngste periode på mange herrens år. Misnøyen mot Wenger blant Arsenal-fans blir som en fjert i en fraukjeller sammenlignet med mishagsytringene mot Allardyce. Når Everton i siste hjemmekamp for sesongen utlignet 6 minutter på overtid, runget det "Fuck off, Allardyce" over Goodison når Southampton gjorde seg klar til å ta avspark. For en gangs skyld var ikke stadion halvtom før kampslutt. Folk stod igjen for å la Allardyce få høre det under den tradisjonelle lap of honour - Allardyce dukket aldri opp.

Gudskjelov fikk Allardyce sparken. Og med det døde heldigvis ryktene om Wilshere til Everton.

Allardyce sin grusomme periode som Everton-manager sammenfaller med perioden Wilshere spilte ligafotball for Arsenal denne sesongen. Og siden Allardyce ble Everton-manager, tok Arsenal ett fattig poeng mer enn Everton. Arsenal tok like mange poeng som Hodgsons Palace som hadde et sammenhengende skademareritt.

Forrige sesong satt Arsenal-fansen og fappet til Wilshere i Bournemouth-drakt. Han var tilbake. Da gjorde det ikke noe at Bournemouth viste seg å være et klart bedre lag uten han. De som kjenner han, hvorfor vil de ikke ha han nå? Han er jo gratis. Og krever nok mindre lønn enn Defoe.

Siden forrige gang Wilshere skrev avtale med Arsenal har nok lønnsnivået i PL mer enn doblet seg. Likevel meldes det om at Wilshere må ta et kraftig lønnskutt for å bli i klubben. Det sier vel egentlig alt om hvor stor forskjell det er på hvordan han rates av klubb og supportere.

Alt tilsier vel at Wilshere flytter på seg for å få spilletid. At han bare vil gå til en klubb hvor han satses på som førstevalg. Da kan han neppe håpe på mer enn West Ham eller Palace. Og selv for de klubbene vil det være en gamble å signere en gratis Wilshere.

RamsherE
RamsherEInnlegg: 18020
18.06.18 11:15
caliblue: Joda, det kan hende at han har levert OK i noen kamper. I en periode. Men glem ikke at Arsenal i den perioden har levert på et nivå godt under hva lag som West Ham, Leicester, Everton og Crystal Palace har ambisjoner om å gjøre. For å ta Everton. Klubben har vært gjennom sine tyngste periode på mange herrens år. Misnøyen mot Wenger blant Arsenal-fans blir som en fjert i en fraukjeller sammenlignet med mishagsytringene mot Allardyce. Når Everton i siste hjemmekamp for sesongen utlignet 6 minutter på overtid, runget det "Fuck off, Allardyce" over Goodison når Southampton gjorde seg klar til å ta avspark. For en gangs skyld var ikke stadion halvtom før kampslutt. Folk stod igjen for å la Allardyce få høre det under den tradisjonelle lap of honour - Allardyce dukket aldri opp. Gudskjelov fikk Allardyce sparken. Og med det døde heldigvis ryktene om Wilshere til Everton. Allardyce sin grusomme periode som Everton-manager sammenfaller med perioden Wilshere spilte ligafotball for Arsenal denne sesongen. Og siden Allardyce ble Everton-manager, tok Arsenal ett fattig poeng mer enn Everton. Arsenal tok like mange poeng som Hodgsons Palace som hadde et sammenhengende skademareritt.

Måtte du bruke halve innlegget ditt på en lignende dramaturgi av Paradise Hotel for å få frem poenget ditt?

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 13960
18.06.18 11:20
caliblue: Denne haussinga av Wilshere vil visst ingen ende ta. Joda, det kan hende at han har levert OK i noen kamper. I en periode. Men glem ikke at Arsenal i den perioden har levert på et nivå godt under hva lag som West Ham, Leicester, Everton og Crystal Palace har ambisjoner om å gjøre.

Og det verste er at det bare er tull alt sammen, jeg som har fulgt Arsenal lenge har så mange bedre referansepunkter en Wilshere vet dette, ja han var så god at han ble lånt ut en hel sesong i 2016!

Riktignok hadde han et enormt potensiale, et stort talent og det er jo disse fanatikerne av supporterne som ville ventet til mannen ble 43 og likevel ment at neste år!

Sammen med store skadeproblemer? Helt greit at han forsvinner.

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 13960
18.06.18 11:21
Enzino: Men det ville være helt forjævlig hvis han storspiller en sesong i en klubb som Palace eller Everton, for så at f.eks. Chelsea eller ManU henter ham. Det hadde blitt for mye for meg.

Så Arsenal skal sitte på alle som kanskje kan bli noe, til krampen tar de fordi det blir for mye for deg? Om de skulle lykkes andre steder?

Bevares! Arsenal blir Londons svar på NAV!

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10393
18.06.18 11:56

Jeg liker Wilshere veldig godt, men vi overlever fint uten han. 

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7671
18.06.18 12:12
TheBracket: Nei, Özil var langt i fra Tysklands dårligste i dag. Han er rett og slett bare folks hakkekylling av vane.

Det er ingen som har påstått at han var Tysklands dårligste (det var han absolutt ikke), men at han sjeldent evner å prege kamper når laget gjør det dårlig er allikevel ganske symptomatisk for Özil. Det må det gå an å diskutere uten at man blir beskyldt for å «hakke». Synes forventningene bør være langt høyere til det som skal være klubbens superstjerne og desidert best betalte spiller.

Spørsmålet er ikke om Özil er god nok for Arsenal når han er på sitt beste, for det er han helt åpenbart. Spørsmålet er om Emery har råd til å ofre en mer defensiv spiller for han. Dette er ikke Barcelona, ei heller er det PSG eller Real Madrid. Vi snakker om et lag som har slitt helt ekstremt defensivt, og som i forrige sesong slapp inn 51 mål i ligaen. Og ja, jeg vet at Wenger var en del av problemet, men vår nye manager er vel ikke akkurat kjent for å være vanvittig solid defensivt, han heller. 

(Innlegget ble redigert 18.06.18 12:14)

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7671
18.06.18 12:17
Myshkin: Det er fint det om vi klarer å kvitte oss med de to beste spillerne våre sist sesong: Ramsey og Wilshere. Nydelig.

Skal vi kvitte oss med Ramsey?

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13853
18.06.18 12:45

"Hei jeg heter caliblue og later som at jeg vil skrive om noe relatert til deres lag, men skal egentlig vinkle det på en utrolig åpenbar måte til å handle om Everton istedet" 

Myshkin
MyshkinInnlegg: 6742
18.06.18 14:04

LeCoq: Om vi ikke sikrer ny kontrakt med ham i sommer, forsvinner han, etter det som rapporteres.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37862
18.06.18 15:36
F.R.O.G: Så Arsenal skal sitte på alle som kanskje kan bli noe, til krampen tar de fordi det blir for mye for deg? Om de skulle lykkes andre steder?

Nei selvsagt ikke. Og jeg skrev heller ikke at Arsenal bør holde på ham for å unngå det. 

Men det du tydeligvis ikke har klart å få med deg de siste 11-12 årene, er at Wilshere ikke er en hvilken som helst spiller for Arsenal.

Jeg synes det er trist at Wilshere aldri ble så god som han hadde potensial til, og synd at klubben vurderer det slik at han ikke kan satses på. Men det er forståelig med tanke på skadehistorikk og spillerens utvikling. Per i dag kan han ikke være bærebjelke i et lag som skal ende topp 4 i PL og etterhvert helst utfordre om tittelen.

Shenon
ShenonInnlegg: 5228
18.06.18 17:59
Knipsemannen: Er det ikke sjokkerende at ikke

brorparten av Arsenalfansen har innsett for lenge siden at denne karen ikke er spesielt god??

ModernMan
ModernManInnlegg: 11859
18.06.18 19:03

Jack Wilshere er den eneste engelske spilleren flasket opp i klubben som i det hele tatt er i nærheten av å forsvare enn plass på laget. 

Derfor bør han resigneres. I og med at han er helt alene i sin posisjon så er det grunn god nok.

(Innlegget ble redigert 18.06.18 19:06)

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 13960
18.06.18 19:26
Enzino: Jeg synes det er trist at Wilshere aldri ble så god som han hadde potensial til, og synd at klubben vurderer det slik at han ikke kan satses på. Men det er forståelig med tanke på skadehistorikk og spillerens utvikling

Der er jeg 100% enig med deg, ekstrem stort talent som aldri slo helt igjennom, da må man gi slipp faktisk. Man kan ikke kjøre dette som en modell i en klubb. Man får sin tid, om ikke man lykkes så er det videre til andre klubber. For meg er det bare skadehistorikken på denne spilleren som teller nå, det holder ikke å levere i et par kamper, så være vekke i lengre perioder. Vi kan ikke ha slike spillere i klubben lenger. Vi har holdt på med dette alt for lenge under Wenger som var alt for snill angående dette. Den tiden er garantert slutt.

Vi må bare utvikle andre gode britiske talenter! Det må da gå an å få til. Så får de sjansen når de er gode nok.

(Innlegget ble redigert 18.06.18 19:28)

joahel88
joahel88Innlegg: 4805
18.06.18 19:29

LeQoc skriver nøyaktig det jeg også tenker. Özil er kanskje den best betalte tyske spilleren, ihvertfall topp 3. Men det ser ikke slik ut. Han har evig tillit av Löw, og jeg sliter med å se hvorfor. 

Synes forøvrig det er flere debattanter her inne som overdriver Arsenal-spilleres prestasjon hittil i VM. Noen spillere blir jo snakket om som om de har vært helt vanvittig gode. De fleste har levert en anonym første kamp, ingen har utmerket seg særlig, men allikavel snakkes det som om det har vært høyt nivå.  Mulig Xhaka og Lichsteiner fortjener noe av skryten, men de var langt ifra de beste på Sveits som hadde marginer med seg. Özil ikke noe spesielt å si om, verken god eller veldig dårlig. Iwobi var helt usynlig bortsett fra en halvsjanse, og ble byttet ut tidlig. Det er jo et signal på at du har vært svak. Elneny var helt grei, men langt ifra outstanding.

Kvitlauk
KvitlaukInnlegg: 6498
18.06.18 20:57
Myshkin: Jeg kikket på sveits-kampen en med et halvt øye, men Xhaka ble vel brukt mer som et rent offensivt kort dypt i banen i går? Likte det jeg (tror jeg) så.

Jeg klarte ikke helt å se hvilken rolle han spilte i går, jeg heller, men han var helt ok IMO. Så til de grader avslørt på tempoet enkelte ganger, men det er jo ikke noe nytt.

Midtbanen til Sveits holdt seg gående utelukkende på grunn av Behrami.

Ellers var Lichtsteiner ganske bra. Møter en del utfordringer i Brasils venstreside, men løser det godt.

(Innlegget ble redigert 18.06.18 20:57)

Myshkin
MyshkinInnlegg: 6742
18.06.18 21:42

Det er vanskelig å forstå hvordan Wilshere ikke kan forsvare en plass i den engelske troppen. Noe sier meg at det ikke et det kvalitative som ligger bak den vurderingen.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28376
18.06.18 21:43

Hvorfor det? Han er jo svakere enn samtlige av de som ble med

Vi er dessverre ikke i 2012 lengre

(Innlegget ble redigert 18.06.18 21:44)

Myshkin
MyshkinInnlegg: 6742
18.06.18 21:51

Jeg må si jeg er sterkt uenig med deg, k9b. Arsenals beste denne sesongen. Eneste spiller som leverte totalt sett med positivt fortegn og bedre enn forventet, etter mitt syn. At hans prestasjoner ble dårligere når han ikke lenger spilte i sin favorittrolle sammen med Xhaka, er så. Men så lenge han spilte som en av de to dype viste han klasse.

Han representerer også en kreativitet som er sårt savnet i denne engelske troppen.

RamsherE
RamsherEInnlegg: 18020
18.06.18 22:05
Myshkin: Arsenals beste denne sesongen.

Aldri i verden at Wilshere var bedre enn Ramsey forrige sesong. Det klarer jeg seriøst ikke å se at noen kan mene. Andreplass er mer diskutabelt. Jeg tror jeg til og med vil rate Nacho og kanskje Auba (selv med bare en halv sesong) over Wilshere, men en andreplass kan jeg forstå at noen mener han fortjener.

Ramsey mener jeg helt klart var vår beste spiller i 17/18 og at det var med god margin. Det sier også noe om prestasjonene til spillerne den sesongen, for det var ikke slik at Ramsey var på noe KdB nivå.

Myshkin
MyshkinInnlegg: 6742
18.06.18 22:15

RamsherE: Jeg syns det er vanskelig å skille Ramsey og Wilshere denne sesongen. Poenget mitt overfor k9b var å illustrere hvor dumt 2012-argumentet var. Det er ikke 6 år siden Wilshere presterte. Han gjorde det denne sesongen, og det i en sesong laget var bedritent. Han fremsto faktisk som en spiller vi kunne stole på både kvalitativt og innsatsmessig.

Litt kjipt at det ikke ser ut som om det er mulig å bruke Wilshere og Ramsey samtidig. Så fort de var på banen sammen, sviktet Wilshere. Det skyldes selvsagt at Wilshere ble skyvd inn i en langt mer offensiv posisjon, og fikk ikke tid og rom tim å gjøre det han gjør best - styre midtbanen med kreativitet. Da ble det rett og slett for trangt og for mye feilvendt for ham.

Jeg syns Xhaka og Wilshere var bra sammen. Syns faktisk den duoen presterte bedre enn Xhaka - Ramsey, for Wilshere dekte bedre over Xhakas svakheter enn Ramsey.

RamsherE
RamsherEInnlegg: 18020
18.06.18 22:31
Myshkin: Litt kjipt at det ikke ser ut som om det er mulig å bruke Wilshere og Ramsey samtidig. Så fort de var på banen sammen, sviktet Wilshere. Det skyldes selvsagt at Wilshere ble skyvd inn i en langt mer offensiv posisjon, og fikk ikke tid og rom tim å gjøre det han gjør best - styre midtbanen med kreativitet. Da ble det rett og slett for trangt og for mye feilvendt for ham. Jeg syns Xhaka og Wilshere var bra sammen. Syns faktisk den duoen presterte bedre enn Xhaka - Ramsey, for Wilshere dekte bedre over Xhakas svakheter enn Ramsey.

Jeg synes faktisk midtbanen vår presterte aller best da de tre spilte samtidig, men man fikk kun se de i noe som lignet på en treer mot et svakt AC Milan. Det er litt vanskelig å si om det var de tre som var grunnen til at midtbanen så bra ut i kampene mot de, eller om de fikk god hjelp fra italienerne til å skinne. Xhaka så veldig mye mer komfortabel ut da han fikk ligge dypest med to spillere foran seg, der den ene ikke heter Mesut Özil. 

Ser man på midtbanespillerne vi har og at Torreira er på vei inn så skriker midtbanen etter en treer i mine øyne, men da har man problemet med at vår største stjerne helst skal spille som 10er. Det kunne man fikset på med 3 bak eller 4 bak og diamant, men Emery har vel så og si kun spilt 4231/433 systemer. 

Jeg er helt overbevist om at Ramsey og Wilshere kunne spilt i en treer sammen, men da måtte de hatt et solid defensivt anker bak seg som den dypeste. Det har de aldri hatt i tiden under Wenger og det har stort sett blitt spilt 4231.

(Innlegget ble redigert 18.06.18 22:33)

Rome77
Rome77Innlegg: 10063
19.06.18 00:24
Myshkin: RamsherE: Jeg syns det er vanskelig å skille Ramsey og Wilshere

Akkurat den problemstillingen virker det jo som han har vært borti selv...

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 23700
19.06.18 01:56
Myshkin: Wilshere

Ikke at whoscored er fasit, men jeg er mer enig i det jeg leser der enn fra deg.

Wilshere - 6.82
Ramsey - 7.27
Özil - 7.25
Xhaka - 7.02
Iwobi - 6.83
Lacazette - 7.09
Aubameyang - 7.25
Mkhitaryan - 7.34

m.fl....

Myshkin
MyshkinInnlegg: 6742
19.06.18 06:28

GreySerpent: Whoscored er en helt meningsløs børs å bruke. Spesielt når man kommer mye inn som innbytter. Wilshere startet 12 kamper og kom inn i 8. Det er helt definerende for hvordan ratingen slår ut.

whoscored slår dessuten helt merkelig ut når statistiske variabler er eneste kriteriet. Noen som husker st Santos var mer eller mindre verdens beste back? Dribler du mye (om du mister ballen mye eller ei) belønnes du av whoscored. Holder du flyten på midtbanen med å spille av press med pasninger gjennom ledd, så belønnes du ikke uansett hvor mange angrep du setter i gang o.s.v. I hvert fall ikke mer enn om man slår støttepasninger.

Så ikke bare er whoscored ingen fasit, whoscored er fullstendig misvisende som børs. 

hillier
hillierInnlegg: 4358
19.06.18 07:18

Enig med Caliblue. Wilshere er ikke god nok til å være førstevalg i Arsenal, og hvorfor skulle da andre toppklubber lukte på ham? Han mistet plassen i B'mouth også etterhvert. Nostalgisk trist, men blir neppe noe savn for Emery. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg