Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Enzino
EnzinoInnlegg: 37888
28.06.18 18:56
joahel88: Tyskland hadde knapt 7 målsjanser og kommer kun på en ordentlig god mulighet etter innlegg fra Özil. Det var også et meget bra innlegg. Men 7 målsjanser skapte han aldri. Synes man bør ta med slikt når man skriver noe som tyder på at han var outstanding.

Det er vel heller ikke en sjel som mener at han var outstanding.

Men han var imo minst dårlig på midtbanen i begge de 2 kampene han spilte.

Tyskland som lag fungerte overhodet ikke, likevel skapte han 2-3 sjanser, bl.a. den gedigne som det var helt utrolig at Hummels ikke fikk satt innenfor stengene.

Hvordan man kan slakte en kreativ spiller som skaper i et lag som ikke fungerer, er forbi min fatteevne.

Vi vet alle at Øzil ikke er den som drar med seg laget på de tunge dagene. Vi vet også at han (ofte) er outstanding når laget fungerer og dominerer motstanderen.

Men jeg reagerer ekstremt på at han skal bli hoggestabben hver gang laget ikke fungerer, og han ikke får forutsetninger til å bruke kvalitetene sine.

Kan ikke huske å ha tatt en Arsenalspiller i forvar så sterkt på veldig lenge. Tror vi må helt tilbake til da folk ville selge Ramsey rett etter han kom tilbake fra skade.

Walchez
WalchezInnlegg: 3443
28.06.18 19:09
Enzino: Men jeg reagerer ekstremt på at han skal bli hoggestabben hver gang laget ikke fungerer, og han ikke får forutsetninger til å bruke kvalitetene sine.

Han har vel lett for å bli en hoggestabbe hos oss også når laget ikke presterer. Kroppssrpåket hans hjelper heller ikke siden han ikke virker å bry seg, selv om jeg er sikker på at han bryr seg mer enn de fleste andre utpå der. 

Forhåpentligvis vil en god ferie nå gjøre han godt og at han er revansjelysten når han stiller på trening uti juli en gang. 

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 2057
28.06.18 19:29
joahel88: Men å si at han har spilt bra og skapt noen sjanser blir jo helt feil da han overall var fryktelig usynlig og viser sitt elendige kroppsspråk som blir kommentert av stort sett alle.

Er det feil at han skapte flere sjanser enn noen annen i en kamp i dette mesterskapet ? Hvordan er det feil ? Og han var ikke usynlig det var han som skapte sjansene som resten bomma på. Spillte han bra ? Nah ikke spesielt, men hvem av tyskerne gjorde det egentlig ? Dette var et elendig tysk LAG lagspill er et stikkord her. Hadde noen scoret på Øzil' sjanser hadde ting sett veldig anderledes ut. Hvis Øzil var usynlig var alle usynlige.

Hva er egentlig elendig kroppspråk ? Og hvordan påvirker det resten av spillerne ? Hva er bra for en og dårlig for en annen ? Hadde hummels godt kroppspråk hva med muller som skriker å bærer seg og spillte elendig ?  Øzil har det kroppsspråket han har og det er verken bedre eller værre enn andres, han blir synlig oppgitt noen ganger antageligvis fordi han blir oppgitt over andres sløseri av hans kløkt og harde arbeid. Dette er standard på fotballbanen det er følelser involvert og Øzil er faktisk forbanna beherska i forhold til mange andre det er hans personlighet og det er helt greit, det burde ikke påvirke andre andre burde ikke la seg påvirke av det.

Blir det kommentert av alle ? Mange ja Øzil er en enkel hakkekylling ingen tvil om det. "Alle" sier justin bieber rocker og at titanic er en bra film det gjør det ikke nødvendigvis sant. Tenk selv for faen. 

joahel88
joahel88Innlegg: 4805
28.06.18 19:32

Så skapte han to sjanser. Men han skapte ikke 7 som en påsto. Özil blir hoggestabben av helt naturlige grunner. Dårlig kroppsspråk, ofte dårlig hjemjobbing. Jeg har også skrevet at han langt ifra var den dårligste på det tyske laget. Der var det mange kandidater, men prøver å få frem at jeg forventer betydelig mer av en av verdens best betalte spillere. Og han må selvfølgelig bedømmes utifra det han tjener. 

Hvis Özil kan komme tilbake etter sommeren, være spillelysten og klar til alle kamper i PL og kan levere på det nivået han har inne skal jeg ikke si noe. 

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
28.06.18 19:45

Tenk at vi lo Harry Kane gå i yngre dager. Vi vraket han rett og slett. 

Lurer på hva som er vitsen med å ta ut Welbeck i troppen i det hele tatt. 0 min spilletid så langt, og han er fjerdevalget bak Kane, Rashford og Vardy. Han kom inn og avgjorde den siste friendly-matchen. Håper England failer helt til Welbeck kommer inn. 

(Innlegget ble redigert 28.06.18 19:52)

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 2057
28.06.18 20:00
joahel88: Dårlig kroppsspråk

Hehe dette dårlige kroppspråket hvordan påvirker det kampen egentlig ? Han er en relativt stille og rolig kar definitivt ikke en leder, men hvordan blir det oversatt til dårlig kroppspråk ? Han jobber hjemover, men han er ikke en defensivt orientert spiller det er andre som skal ta den jobben så skal han gjøre jobben sin framover.

Det var ikke "en" som påsto at han skapte 7 sjanser det var det stats sidene som sto for, 2 av dem var åpenbare 100% sjanser.

"men prøver å få frem at jeg forventer betydelig mer av en av verdens best betalte spillere"

Jeg tror vi alle forventet mer av et verdens beste generelt å best betalte landslag totalt. I år fungerte det ikke for Tyskland litt for mange like spillertyper spør du meg. Too many mc's not enough mics.

Det er faktisk et lagspill og i går gjorde øzil faktisk jobben sin bedre enn de fleste andre på dette tafatte tyske laget.

hillier
hillierInnlegg: 4387
28.06.18 23:16

@johael88: "Så skapte han to sjanser. Men han skapte ikke 7 som en påsto."

Som en påsto? Tror du jeg og de andre som skrev det fant det på selv? 

Øzil skal tas uansett. Alltid. 

(Innlegget ble redigert 28.06.18 23:16)

madi_balboa
madi_balboaInnlegg: 4640
Myshkin
MyshkinInnlegg: 6744
29.06.18 07:52

Blir skuffa om han går til en klubb jeg ikke kan følge.

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
29.06.18 09:49
Myshkin: Blir skuffa om han går til en klubb jeg ikke kan følge.

Da jeg skrev lykke til i ny klubb, tenkte jeg ikke akkurat på Fenerbahce..

Enig med du. Ville gjerne sett han i PL.

Snorlax
SnorlaxInnlegg: 1913
29.06.18 14:03

Ingenting er mer provoserende enn å se medsupportere som kaster seg på denne klisjéfylte hatbølgen mot Özil. At han blir kritisert for dårlig kroppspråk er patetisk. Ingen mener han var outstanding. Han forsvares pga at han langt ifra var den verste der. Müller var grusom og klart en av de verste offensivt for Tyskland. 

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
29.06.18 14:24
Snorlax: Ingenting er mer provoserende enn å se medsupportere som kaster seg på denne klisjéfylte hatbølgen mot Özil.

Jeg forstår heller ikke hvor denne såkalte hatbølgen er.. De aller fleste goonere ser vel kvalitetene til Özil, og legger han neppe for hat. Dette kommer hovedsaklig fra andre lags supportere, slik jeg ser det.

Spørsmålet som kan tas opp, er om Özil er over the top, og om han har sett sine bedre dager. Han var en av verdens beste 10`ere da han kom til oss, og har vært stort sett veldig god for oss også. Ihvertfall i begynnelsen. Man kan sette spørsmålstegn ved om han har blitt en litt dårligere spiller hos oss under Wenger. Kanskje Wenger har stilt for få krav, og latt han slippe litt for lett unna med svake prestasjoner. For faktum er vel at han jevnt over har prestert godt for Tyskland i hele perioden han har vært hos oss.

Jeg har tro på at Emery kan tyne det beste ut av Özil, at et managerskifte vil gjøre godt, og at vi vil se en bedre utgave enn fjorårets. Da har vi mye å glede oss til.

Snorlax
SnorlaxInnlegg: 1913
29.06.18 14:30

Du ser kanskje ikke det her inne på VGD, men på Twitter og Instagram er det mange Arsenalsupportere som har kastet seg på denne hatbølgen mot Özil. Og kroppsspråket hans blir brukt imot han ofte. Noe jeg synes er latterlig. For meg har han ikke blitt noe dårligere fotballspiller etter at han kom til Arsenal. Han har gått fra klassespillere rundt seg til mye middelmådige medspillere. Özil er ingen spillertype som får til ting på egenhånd. Han er avhengig av at spillerne rundt han også er gode. Så nei, han er ikke over the top. 

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
29.06.18 14:45
Snorlax: Du ser kanskje ikke det her inne på VGD, men på Twitter og Instagram er det mange Arsenalsupportere som har kastet seg på denne hatbølgen mot Özil. Og kroppsspråket hans blir brukt imot han ofte. Noe jeg synes er latterlig. For meg har han ikke blitt noe dårligere fotballspiller etter at han kom til Arsenal. Han har gått fra klassespillere rundt seg til mye middelmådige medspillere. Özil er ingen spillertype som får til ting på egenhånd. Han er avhengig av at spillerne rundt han også er gode. Så nei, han er ikke over the top.

Ok. Er ikke ute og tvitrer eller instagrerer, så det aner jeg lite om.

Og ja, jeg er enig i mye av det du sier. I Arsenal har han fått helt andre arbeidsforutsetninger enn de han hadde hos Real Madrid. Så det er godt mulig at mye kan forklares såpass enkelt. 

Men allikevel synes jeg vi kan se tegn på at han har gått fra å være verdensklasse i kamp etter kamp, til å bli "bare" en veldig god fotballspiller, med verdensklassenivå en gang i blant. Det blir spennende å se om han kan finne sin opprinnelige supermann-drakt under Emery. Özil får ihvertfall et par veldig gode oppspillspunkter neste sesong.

ONV95
ONV95Innlegg: 4953
29.06.18 15:12

Med de som er signert og forventes inn tipper jeg normal startoppstilling slik utover høsten.

                           Leno

Lichtsteiner - Mustafi - Sokratis - Monreal

                  Torreira - Xhaka

         Mkhitaryan - Ramsey - Özil

                    Aubameyang

 

Lacazette og Mkhitaryan vil nok rullere.

Koscielny kommer muiligens inn ved juletider igjen, hvis han i det hele tatt kommer tilbake. Har Chambers/Holding noe å¨bidra med her?

Bellerin får nok sjansen fra sesongstart og leverer han fra dag 1 så er det strålende, men jeg tipper Lichtsteiner raskt etablerer seg.

 

(Innlegget ble redigert 29.06.18 15:13)

jback
jbackInnlegg: 18260
29.06.18 15:24
DennisB: De aller fleste goonere ser vel kvalitetene til Özil

Jeg kjenner mange som ikke gjør det. 

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
29.06.18 17:09
ONV95: Med de som er signert og forventes inn tipper jeg normal startoppstilling slik utover høsten.

Vet ikke hvordan det blir med denne tyrkeren fra Freiburg i midtforsvaret? Eller en ytterligere midtbanespiller?

Men uten dem vil jeg ha inn Bellerin på høyreback, og Lacazette istedenfor Mkhitaryan. Vi har nok playmakere i Ramsey og Özil, vi trenger avslutningsegenskapene til Lacazette mer føler jeg. Skulle gjerne hatt plass til begge to dog. Mkhitaryan og Aubameyang har jo en god kjemi.

Ellers enig.

(Innlegget ble redigert 29.06.18 17:11)

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
29.06.18 18:56

Jeg må bare legge ut denne artikkelen. Ikke en Arsenal-sak, men et mesterverk av en artikkel skrevet i VG, om filming innen fotballen.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17376
29.06.18 18:59
DennisB: Jeg må bare legge ut denne artikkelen. Ikke en Arsenal-sak, men et mesterverk av en artikkel skrevet i VG, om filming innen fotballen.

Denne las jeg også og nikket så ofte og så voldsomt at det var like før jeg begynte å blø naseblod :-)

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
29.06.18 19:03
FrannyLee: Denne las jeg også og nikket så ofte og så voldsomt at det var like før jeg begynte å blø naseblod :-)

Hehe, vi får være forsiktige så vi ikke rister ut noen vitale deler i topplokket vårt ja :)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17376
29.06.18 19:11
DennisB: Hehe, vi får være forsiktige så vi ikke rister ut noen vitale deler i topplokket vårt ja :)

Det var denne og at denne med at Northug kastet klærne som var de to ytterpunktene på skalen for meg når det gjalt matnyttighet.

Hvorfor måtte han kaste klærne?. Kunne han ikke heller gitt det til Free Tex eller til andre som selger brukte ting så de kom andre til gode.

Walchez
WalchezInnlegg: 3443
29.06.18 21:57
DennisB: Jeg må bare legge ut denne artikkelen. Ikke en Arsenal-sak, men et mesterverk av en artikkel skrevet i VG, om filming innen fotballen.

Tja, jeg vet nå ikke om jeg er enig i konklusjonen. Det er vel værre for en spiller å brekke beina og bli fotballinvalid, enn det er å få filmet på seg et gult kort? Jeg synes antallet stygge taklinger på internasjonalt og nasjonalt nivå har gått ned, og jeg synes ikke filmingen har blitt noe værre de siste årene enn det som har vært tilfelle i lengre tid. 

Er forøvrig enig i at man må gjøre grep for å få redusert filmingen i fotballen, men der er det ting på gang. VAR vil nok på sikt hjelpe til med deg, og i tillegg bør man inn med straff og utestengelser i ettertid i situasjoner som er utvilsomme filminger for å påføre motstander kort eller skaffe eget lag straffe eller andre gunstige situasjoner. 

 

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10473
30.06.18 00:16
Walchez: i tillegg bør man inn med straff og utestengelser i ettertid i situasjoner som er utvilsomme filminger for å påføre motstander kort eller skaffe eget lag straffe eller andre gunstige situasjoner.

Det har allerede blitt innført i PL. I hvert fall ved filming som fører til straffe, og ved voldelig oppførsel som ikke blir sett av dommeren. De andre tingene du nevner tror jeg derimot ikke de straffer retrospektivt.

(Innlegget ble redigert 30.06.18 00:18)

Walchez
WalchezInnlegg: 3443
30.06.18 11:16
Makatelli: Det har allerede blitt innført i PL. I hvert fall ved filming som fører til straffe, og ved voldelig oppførsel som ikke blir sett av dommeren. De andre tingene du nevner tror jeg derimot ikke de straffer retrospektivt.

I know, men poenget er at det er en gradvis innføring av nye regler for å styrke fair play og å straffe stygt og ufint spill (inkludert filming).

Når det gjelder filming og overdrivelser så liker jeg ikke det selv når spillere på eget lag driver med det. 

vike4
vike4Innlegg: 9559
30.06.18 17:17

Var ikke vi linket til Pavard? :O

ulfarne
ulfarneInnlegg: 30563
30.06.18 17:19
vike4: Var ikke vi linket til Pavard? :O

Nei. Cygan.

G0oner
G0onerInnlegg: 11844
30.06.18 17:29

Han Giroud hadde vært fin å hatt i stallen. Er han ledig mon tro? 

Enzino
EnzinoInnlegg: 37888
30.06.18 18:56

Det 3-2 målet til Mbappé gav med vibber til et annet 3-2 mål fra Kong Henry.

ulfarne
ulfarneInnlegg: 30563
30.06.18 20:13

Tor-Einar starter for Uruguay

ONV95
ONV95Innlegg: 4953
30.06.18 20:28

Hvem holder vi med her. Torrieira er jo en het overgangskandidat i år  mens Cavalho jo har vært linket til oss siden 2010. Siden Suarez er hakket mer ufyselig enn Ronaldo så må det bli Portugal.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg