Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Bacary
BacaryInnlegg: 20843
17.07.18 23:47
Odysseen: En av de sykere setningene jeg har lest på VGD. Jeg har nå forsøkt å forstå den 5 ganger, fatter fortsatt ingen ting. Og det sier ikke litt, med tanke på at den er skrevet på samme side som taknina har skrevet innlegg.

Hvis du ikke forstår det så har du et problem. Kanskje mangel på intelligens. 

Enzino
EnzinoInnlegg: 37901
17.07.18 23:53

Hvorfor er det så forferdelig vanskelig å ikke mate trollet?

Dere får ikke så mye som et Ernest’s intelligent ord tilbake. 

Ignore, ignore, ignore, and then ignore some more.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17736
17.07.18 23:58
Odysseen: En av de sykere setningene jeg har lest på VGD. Jeg har nå forsøkt å forstå den 5 ganger, fatter fortsatt ingen ting. Og det sier ikke litt, med tanke på at den er skrevet på samme side som taknina har skrevet innlegg.

kaN deT værE noE meD deG troR Du?

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 864
18.07.18 00:01
FrannyLee: kaN deT værE noE meD deG troR Du?

NTEEDGRD leser jeg. Noe du prøver å si? :)

ohlalaSpurs
ohlalaSpursInnlegg: 15578
18.07.18 00:03

Gutta, spre elskoven.

Where is the love?

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5439
18.07.18 00:06

Hva er det du egentlig ikke forstår? Hvis du gir hver eneste trener en to årsperiode og han mislykkes og får sparken så hentes det en ny trener og han også får 2 år på seg til å ta oss til topp4, og om han også misslykkes, da blir det faktisk 6 år siden vi ikke har vært nær topp4. Og dette kan jeg ikke akseptere.

Minste kravet denne sesongen er topp4, så kan vi bygge derfra.

At noen vil gi han 2år selvom vi ikke klarer topp4 er bare tull.

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5439
18.07.18 00:07
ohlalaSpurs: Where is the love?

Wenger tok det med seg

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
18.07.18 00:09
busnissclass: Hva er det du egentlig ikke forstår?

At 2 + 2 + 2 = 6 .

 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14768
18.07.18 07:16
busnissclass: Minste kravet denne sesongen er topp4, så kan vi bygge derfra.

Var det ikke du som mente at det beste vi kom til å få under Emery var 5.- eller 6.-plass siden det er umulig å gjøre det bedre enn Wenger? Nå krever du at han skal gjøre det umulige i følge deg selv, er ikke det litt urettferdig da?

Referee799
Referee799Innlegg: 7453
18.07.18 07:22
joahel88: så signerer vi spillere som man ikke har hørt om.

Wenger gjorde jo suksess med dette i mange år. Alle kan ikke spy ut 2 mrd på spillere hvert år, så da han man valget mellom å bruke hele budsjettet på 1-2 spillere som må forventes å bære laget (som West Ham) eller 4-5 spillere der flere kan bidra til laget, samtidig som de kan utvikle både lag og se selv. Noen klubber i blå drakter velger 4-5 spillere som alle må bære laget, men som sagt, så har ikke alle klubber 2 mrd å bruke på spillere..

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5439
18.07.18 07:39
Wellewinhio: Var det ikke du som mente at det beste vi kom til å få under Emery var 5.- eller 6.-plass siden det er umulig å gjøre det bedre enn Wenger? Nå krever du at han skal gjøre det umulige i følge deg selv, er ikke det litt urettferdig da?

Jo, det har jeg sagt, men jeg forventer allikevel at han skal ta oss til topp4. Klarer han ikke det så er det bare å gi han fyken.

Vi har så mange gode offensive spillere og han har gjort noe med det defensive, så for min del så burde dette holde til topp4.

Ser også at det er mange som er glade for at av i har handlet en god del spillere tidlig og raskt, men for å være helt ærilg så var det ikke vansklig å få tak i de spillerne vi har hentet, faktisk er det bare Torrera som virker spennende og kanskje Leno, resten er bare revva.

 

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5439
18.07.18 07:54

Auba blir toppscorer i år, noen som trr å vedde imot?

Og det er på tide N'ketiah blir en del av første laget og får mye spilletid. Jeg tror han vår neste mål-maskin.
WSnake
WSnakeInnlegg: 4042
18.07.18 08:19

Vi er helt avhengig i å få laget til å fungere optimalt for å klare topp 4. Vi er forsatt utrolig "skeiv" fordelt ang kvalitet i laget. Vi har fem mann som offensivt (plass til fire) som holder høy premierL klasse. Men vi har få eller ingen i den defensive delen av spillet som har vist den klassen....

Men vi har noen spillere som har potensiale til å ta "steget" Leno-Belle-Xhaxa-Torreira så får vi håpe at minst en av stopperne spiller over evne 

Belle og Xhaka er i utgangspunkt i defensive roller i laget men klart sterkest offensivt....

Er betinget optimist    

Royu
RoyuInnlegg: 10240
18.07.18 08:23
busnissclass: Topp4 er minste kravet, klarer ikke Emery det er det bare å gi han fyken

lol. Klarer han å få dere inn i topp4 så fortjener han å sitte lengre enn Wenger.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14768
18.07.18 08:27
busnissclass: Jo, det har jeg sagt, men jeg forventer allikevel at han skal ta oss til topp4. Klarer han ikke det så er det bare å gi han fyken.
Vi har så mange gode offensive spillere og han har gjort noe med det defensive, så for min del så burde dette holde til topp4.
Ser også at det er mange som er glade for at av i har handlet en god del spillere tidlig og raskt, men for å være helt ærilg så var det ikke vansklig å få tak i de spillerne vi har hentet, faktisk er det bare Torrera som virker spennende og kanskje Leno, resten er bare revva.

Okay, så du mener det er umulig å klare topp 4, men samtidig så krever du at Emery skal klare det hvis ikke skal han få sparken. Liten motsetning der busniss. Merkelig hvor mye mindre mulighet du er villig til å gi Emery enn Wenger som du hadde gitt 100 år til selvom han ikke hadde klart CL en eneste gang da.

Emery tar over et lag som hadde ganske mange store mangler, og har hentet mange nye spillere. Balansen i troppen var helt håpløs, midtbanen var satt sammen av spillere som overhode ikke passet sammen som en helhet, og vi har utrolig nok ingen rene vinger i klubben. Jeg håper på topp4 denne sesongen, men jeg syns det er useriøst å mene at han skal få sparken hvis han ikke klarer det. Hvis han mister garderoben, spiller dårlig fotball og ender på 8.-plass, så er jeg enig i at han burde få sparken, men han fortjener en fair sjanse, på samme måte som at Wenger fikk haugevis av dem på slutten av karrieren.

For å være helt ærlig fremstår du som et bittert lite troll som ikke kommer over at han ble dumpa. Wenger er gone, prøv å finn en måte å komme deg over det enn å rakke ned på alt klubben har gjort siden da.

(Innlegget ble redigert 18.07.18 08:29)

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 2132
18.07.18 08:38
RamsherE: Andre del av innlegget ditt er feil. Det finnes ganske mange med for eksempel Asperger som sliter veldig med deres empatiske evner og det å forstå og forholde seg til sosiale koder.

Du har både rett og feil her. Ja autister sliter med dårlige signaler i de sosiale antennene og de kan noen ganger si ting som blir helt feil i forhold til normale sosiale konvensjoner, men de fleste er ikke kjipe med vilje. Autister er svært empatiske langt over gjennomsnittet faktisk selv om de ikke alltid forstår at de har sagt noe feil så er de meget empatiske når de forstår. 

Den gammeldagse tankegangen på det er at siden de ikke reagerer på samme måte som nevrotypiske så er de lite empatiske, men deres fysiske reaksjon sier ikke noe om hva som skjer i hodet. Det er en grunn til at denne tankegangen er antikvarisk, men denne myten lever videre utenfor fagmiljøet.

"Uansett var det ikke meningen å fornærme deg eller noen andre. Jeg kastet bare ut et raskt innlegg."

Helt greit,men kan jeg anbefale sosiopatisk trollsatan eller noe lignende til neste gang ? Syns ikke autistene fortjener den dårlige pressen. De får nok av den uansett.

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5439
18.07.18 08:58
Wellewinhio: Okay, så du mener det er umulig å klare topp 4, men samtidig så krever du at Emery skal klare det hvis ikke skal han få sparken. Liten motsetning der busniss. Merkelig hvor mye mindre mulighet du er villig til å gi Emery enn Wenger som du hadde gitt 100 år til selvom han ikke hadde klart CL en eneste gang da.

Ingenting er umulig! Vi fikk en ny manager fordi vi ville tilbake til topp4, og jeg mente at Wenger ville ha klart det om han fikk litt fred fra de negative supportene som ville ha en ny trener som ville få de tilbake til topp4 med engang, og de samme igjen vil gi nå Emery 2år selvom vi havner på en 9-10 plass det første året. Og dette aksepterer jeg ikke.

For min del så gir jeg han et år, men hvis vi nærmer oss desember og vi ligger f.eks på en 9-10 plass og det blir nesten umulig å ta fjerde plassen, da vil jeg kreve hodet hans der og da.

Virker som at de som ville ha Wenger ut vil gi Emery 5 år, ikke  fordi de liker Emery, men kun for ikke å innrømme at de tok feil.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14768
18.07.18 10:17

Nei, vi vil gi han muligheten til å sette sitt preg på laget. Han har tatt over et lag som ikke var i nærheten av topp 4 i fjor. Et lag som din kjære Wenger har 100% satt sammen selv. Vi hadde en negativ utvikling spillemessig og poengmessig helt siden 2014. Vi fikk en andreplass inni der, men laget så dårligere og dårligere ut for hver sesong som gikk, det var de samme feilene både ute på banen og utenfor. 

Jeg tror ikke Wenger hadde klart å komne seg tilbake til topp 4, og i hvert fall ikke vinne ligaen. Uavhengig om Emery er en bust så tror jeg klubben hadde veldig godt av å begynne på noe nytt. Det er en helt annen atmosfære rundt klubben, vi får inn nye friske impulser og klubben virker å være drevet langt mer moderne. Jeg er redd for at hvis Wenger hadde fortsatt så hadde vi bare falt lenger og lenger bak på disse frontene. 

Men nå gidder jeg ikke dette mer. Du skal få lov til å bitche om at Wenger, mannen som åpenbart er viktigere for deg enn klubben, måtte dra i fred. 

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
18.07.18 10:30

Folk snakker mye om stopperkrisen, men Sokrates bør være en oppgradering fra Holding/Chambers. Hvis han ikke er det er veien ut av laget rimelig kort. Klippekortene må bort nå. Ser ut som Bound smiler mer enn før. Kanskje han får gripe mer inn i den defensive treningen. Forventer at alle stopperne våre fremstår bedre enn i fjor. I tillegg har vi Mavropanos og Monreal som også kan steppe inn i den rollen. Koscielny kommer også tilbake i løpet av sesongen. 

VGoth
VGothInnlegg: 14135
18.07.18 10:32

Amøbe.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17736
18.07.18 10:56
busnissclass: Virker som at de som ville ha Wenger ut vil gi Emery 5 år, ikke fordi de liker Emery, men kun for ikke å innrømme at de tok feil.

Wenger har vært en fantastisk mann for dere i en årrekke. Men nå når alle barometre viser at skal en få til ei suksesshistorie så må dosen av kynisme økes litt år for år og dosen med romantisk finfotball minkes tilsvarende. (Det må selvsagt fortsatt være ei blanding)

Wenger streber hele tiden mot motsatt vei og uten å lykkes. Og da går det fortsatt motsatt vei også sportslig og de aller fleste kunne spå og forutse det. Han går mot utviklingen i fotball sånn som jeg ser det og da er det iallefall NESTEN umulig.

 

Da må en ha veldig mye bedre spillere enn andre og det er det vel utopi at Arsenal kan skaffe. Men tendensen er klar og det ser en også i Landslagssammenheng, senest siste uker.

(Innlegget ble redigert 18.07.18 10:59)

Snorlax
SnorlaxInnlegg: 1913
18.07.18 11:27

Jeg ler godt av Busnissclass sitt forsøk på å spille Arsenalsupporter. Wenger er hans Gud. Og pga Wenger ønsker han at klubben og Emery skal faile.

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5439
18.07.18 12:09
Snorlax: Jeg ler godt av Busnissclass sitt forsøk på å spille Arsenalsupporter. Wenger er hans Gud. Og pga Wenger ønsker han at klubben og Emery skal faile.

Bare le du, det er sunt. Wenger er ikke min gud, Dette er blasfemi. i 22år er det bare to ganger han ikke klarte å nå topp4, det ene året var vi kun et poeng bak Lpool, året etter var vi langt unna, men det var fordi vi var revva på borte banen. Jeg tror han kunne ha klart det i år. Han innrømte selv at det defensive var et problem. Hadde han blit et år igjen så tror jeg han kunne ha tatt oss til topp4.

Jeg ønsker ikke Emery skal mislykkes, tvert imot så ønsker jeg han vinner tittelen på sitt første forsøk.

Hvordan kan man glemme Wenger, han er en legende og holdt oss på toppen i 20 år med budsjettet til Molde.

 

hillier
hillierInnlegg: 4435
18.07.18 12:39

Det som hvertfall er sikkert: Klubben(dvs fansen) må samle seg 100% bak Emery. Jeg var aldri Wenger out, for meg er han tidenes Arsenal-navn. Når han fikk sparken er det bare en ting å gjøre - for meg - stille meg bak det nye regimet.

I det øyeblikket vår fanbase splittes igjen(f.eks. til jul i det scenariet businessclass setter opp) så er dette regimet også ferdig og så må man gå videre med noe nytt. 

Man kan si mye om de røde djevlene fra Manchester, men jeg beundrer fansen for den lojaliteten de har gitt sine nye managere til tross for manglende suksess. Syns jeg ser våre fans om Emery leverer slik Moyes gjorde. 

joahel88
joahel88Innlegg: 4807
18.07.18 12:40

Vær så snill busniss. Budsjettet til Molde.... da hadde isåfall de fleste andre i ligaen budsjettet til ull-kisa. 

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5439
18.07.18 12:49

Hva ville wenger out gjengen ha gjort/sagt om de spillerne Emery hentet? Wenger hadde blitt slaktet.

joahel88
joahel88Innlegg: 4807
18.07.18 12:54

De andre klubbene som kjemper om topp 4 er langt mer ambisiøse enn oss på overgangsmarkedet. Så vil påstå at det begynner å bli et alt for høyt krav å kreve topp 4. City, United, Liverpool har ihvertfall et bedre lag enn oss på papiret. Litt vanskelig å vite hvor Chelsea står, mens man må forvente at tottenham bare kan bli bedre.

Noen vil si at vi også har styrket oss, men det er jeg skreptisk til om vi egentlig har gjort. Vi har hentet spillere i posisjoner vi trenger, men er veldig usikker på om de egentlig er bedre enn de vi allerede har. Torreira er den eneste som virkelig er spennende. 

joahel88
joahel88Innlegg: 4807
18.07.18 12:56

Wenger har gitt seg busniss. Kan du ikke bare akseptere det? Han innrømte til og med nylig at han syntes han hadde vært for lenge i samme klubb. Det er en innrømmelse om at han kanskje burde gitt seg før.

RamsherE
RamsherEInnlegg: 18040
18.07.18 12:57
busnissclass: Hva ville wenger out gjengen ha gjort/sagt om de spillerne Emery hentet? Wenger hadde blitt slaktet.

De spillerne som blir hentet inn er et resultat av Wenger sin siste periode som Arsenal-manager. Med Champions League hadde vi hatt bedre kort på hånden i forhandlinger og mer penger. Hadde ikke Wenger brukt 100 millioner på 2 spisser (ganske planløst) kunne vi for eksempel ha fått tak i Auba pluss en naturlig ving, noe laget skriker etter.

Jeg hadde vært fornøyd hvis det var Wenger som hentet inn disse spillerne. Da hadde han sendt et signal om at han faktisk har en plan (signeringene unnagjort tidlig i overgangsvinduet) og at han anser defensive problemer og at han prioriterer å løse de.

Det eneste jeg synes er negativt med stallen vi har nå er at vi ikke har noen naturlige vinger. Jeg håper at vi klarer top 4 denne sesongen og at vi bruker mye penger på 2 gode vinger. Da begynner vi å nærme oss noe.

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5439
18.07.18 13:15
joahel88: Wenger har gitt seg busniss. Kan du ikke bare akseptere det? Han innrømte til og med nylig at han syntes han hadde vært for lenge i samme klubb. Det er en innrømmelse om at han kanskje burde gitt seg før.

Jeg vet det, men jeg kan vise respekt for en manager som har gjort mye for klubben. Emery har ikke ikke startet engang og de skryter allerede av han. Sier det igjen: klarer han ikke å ta oss back to top4 denne sesongen så er det bare å få han ut. FERDIG MED SAKEN.

Arsenal er ikke en klubb som skal vandre 40 år i ørkenen.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg