Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
BigTonyAdams
BigTonyAdamsInnlegg: 17948
10.10.19 08:33

Støttes Ari_Boy.


Sånn foreksempel den mot AMN, en som blir kastet i en posisjon han ikke spiller. 


Stopperne våre har fått dette i årevis, men når manageren nekter å gi dem hjelp, så vil alle stoppere gjøre mye feil.


 

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 4998
10.10.19 08:35
BigTonyAdams: Sånn foreksempel den mot AMN, en som blir kastet i en posisjon han ikke spiller.

Noe det heldigvis er slutt på nå. Han har endelig funnet posisjonen der han er best. På benken. 

(Innlegget ble redigert 10.10.19 08:35)

DennisB
DennisBInnlegg: 14563
10.10.19 10:26
FrannyLee: Er nok ingen tourist class dette nei. Er nok mer business class- Må en ha lov til å si......

Jeg ville hatt a på en tørrdokk and banged her brains out. Må en få lov til å si. Eller ikke :)

 

Vet ikke, men når jeg ser kropper som dette her, hvorfor tenker jeg alltid på ladyboys?

 

Sorry guys, off topic. Skal pense meg inn igjen. En gang..

(Innlegget ble redigert 10.10.19 10:28)

DennisB
DennisBInnlegg: 14563
10.10.19 10:36
BigTonyAdams: Støttes Ari_Boy.

Støttes til dels her også, men jeg synes nå det er stor forskjell på å skjelle ut gutta slik at de ser og hører det selv, kontra å kritisere dem i tråder som dette, i diskusjoner. Det er vel ganske uskyldig, og berører ikke gutta i det hele tatt, vil jeg tro.

 

Negativitet er èn ting, men det bør være rom for kritikk, når de ikke presterer som forventet.

(Innlegget ble redigert 10.10.19 10:36)

BigTonyAdams
BigTonyAdamsInnlegg: 17948
10.10.19 11:03

Helt enig, nå tenkte jeg drit i direkte form som Instagrammen til Xhaka, som etter han la ut at han hadde blitt Far for første gang, fikk en tonn dritt direkte der.....


Samme gjelder inntagging på Twitter medfølgende hets, spesielt mot de yngste er dette å kaste opp i munn av.


 

DennisB
DennisBInnlegg: 14563
10.10.19 11:09
BigTonyAdams: Helt enig, nå tenkte jeg drit i direkte form som Instagrammen til Xhaka, som etter han la ut at han hadde blitt Far for første gang, fikk en tonn dritt direkte der.....
Samme gjelder inntagging på Twitter medfølgende hets, spesielt mot de yngste er dette å kaste opp i munn av.

Ja dette hører ingensteds hjemme. At ikke folk skammer seg, man er jo med på å fjerne siste rest av selvtillit hos disse spillerne.

Uteplass79
Uteplass79Innlegg: 397
10.10.19 11:56
FrannyLee: Men noen taper sulten og fandenivoldskheten mye tidligere enn andre og der tror jeg gjerne katten ligger begravet med Øsil

Er ikke det en leder sin rolle å få det beste ut av de menneskene de jobber med?

 

Özil trenger åpenbart en soft approach, noe som Wenger var ekspert på. 

 

Sett utenifra så fremstår det jo ikke på noen som helst måte at Emery sin beste egenskap som manager ligger på den personlige håndteringen av spillerene. 

 

Når man ser på Arsenal sine kamper denne sesongen så er det offensive og kreative ett trist skue. Det er ikke få ganger jeg har ønsket en Özil inn. Markedsverdien hans er vel ikke akkurat stigende heller med den behandlingen han får nå.

(Innlegget ble redigert 10.10.19 11:57)

RamsherE
RamsherEInnlegg: 18019
10.10.19 15:27
Uteplass79: Markedsverdien hans er vel ikke akkurat stigende heller med den behandlingen han får nå.

Det ville vært enda mer feil om vi skulle spilt opp markedsverdien hans når vi har så mange unge og spennende spillere i troppen nå. Det beste for alle parter er helt klart at han blir solgt i januar. Så må Özil godta at han ikke kommer til å få en like lukrativ kontrakt som han har i Arsenal. Hvis ikke må han godta den behandlingen han får nå, eller kunne levere prestasjoner som tilsier at han fortjener spilletid.


Den største feilen skjedde før Emery kom inn og det var å gi han en ny kontrakt. Samtidig var det i en sårbar fase der vi lå ann til å miste både han og Alexis, og da hadde virkelig helvete blitt satt i gang hvis vi hadde mistet begge. Kontrakten burde bare aldri har vært så lang og med så skyhøye tall mtp de prestasjonene som ble levert i tiden før dette.


Selv synes jeg det er herlig med en manager som har baller nok til å gjøre dette. Hvis laget hadde levert hadde ingen sagt noe særlig på dette, men fordi det lugger så er liksom Özil løsningen på mye. Det har lugget like mye og enda mer tidvis med tyskeren også. Han og Emery og Arsenal er bare ikke en match og det er helt greit. Jeg forstår at det er frustrerende for fans som virkelig liker å se Özil, men folk fremstiller Emery som en ond skikkelse og Özil som et uskyldig offer. Den er jeg ikke med på i det hele tatt.

RoyaleWithCheese
RoyaleWithCheeseInnlegg: 12486
10.10.19 15:36
RamsherE: Samtidig var det i en sårbar fase der vi lå ann til å miste både han og Alexis, og da hadde virkelig helvete blitt satt i gang hvis vi hadde mistet begge.

Samtidig burde klubben hatt vett nok til å slippe Özil og Alexis og i stedet signere Ramsey på ny kontrakt. Heldigvis ser det ut til at vi har en hakket mer kompetent gjeng i kontorene nå for tiden, så må vi bare godta at prosjektet kan ta et par år. 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14719
10.10.19 15:48

Jeg kan ikke se at vi er veldig svekket med å bygge laget rundt Özil fremfor å bygge laget rundt Xhaka slik vi gjør nå, og jeg tror mye av frustrasjonen ligger der. Skal vi tilrettelegge for en luksusspiller kan det like gjerne være den beste vi har i klubben. Personlig syns jeg ingen av de bør spille, og håper begge har dratt innen neste sommer. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46287
10.10.19 16:02

Mourinho klar for Arsenal etter denne sesongen?

Aulas påstår at Mourinho avslo Lyon fordi han allerede er klar for en klubb i PL.

(Innlegget ble redigert 10.10.19 16:02)

Snorlax
SnorlaxInnlegg: 1913
10.10.19 16:14

Arsenal ansetter aldri Mourinho. Kanskje Spurs. 

DennisB
DennisBInnlegg: 14563
10.10.19 16:41
Knaxern: Mourinho klar for Arsenal etter denne sesongen?

Om Mourinho en dag blir Arsenal-manager, så skifter jeg kjønn og navn til Denise. Skjer aldri.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14719
10.10.19 16:42

Skal ikke se bort i fra at Raul tenker han er en god FIT for han og klubben. Håper virkelig ikke det er sant siden klubben har så mange spennende spillere nå, fordi han er en ganske kvalm type og fordi jeg ikke orker hele shitshowet når det går til helvete. 

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10357
10.10.19 17:31

Mourinho til Arsenal skjer ikke. Jeg tror Freddie Ljungberg blir promotert hvis Emery får sparken i løpet av sesongen. Noe jeg tviler sterkt på at skjer. Da må laget slite voldsomt i hvert fall. Kan faktisk hende klubben gir Ljungberg gir jobben etter sesongen midlertidig også hvis de ikke kan få en av de trenerne de er ute etter. Nagelsmann, Simeone eller Allegri burde være førstepri. Kan vi ikke få en av de så hadde jeg bare gitt jobben til Ljungberg.

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5110
10.10.19 17:45

Jeg tar heller Brendan Rogers, Arteta og Ljunberg. Mou passer ikke i Arsenal. Tror han går til Spurs.


Myshkin
MyshkinInnlegg: 6742
10.10.19 18:23
RamsherE: Selv synes jeg det er herlig med en manager som har baller nok til å gjøre dette. Hvis laget hadde levert hadde ingen sagt noe særlig på dette, men fordi det lugger så er liksom Özil løsningen på mye. Det har lugget like mye og enda mer tidvis med tyskeren også. Han og Emery og Arsenal er bare ikke en match og det er helt greit. Jeg forstår at det er frustrerende for fans som virkelig liker å se Özil, men folk fremstiller Emery som en ond skikkelse og Özil som et uskyldig offer. Den er jeg ikke med på i det hele tatt.

Poenget er ikke at Özil er løsningen på alle våre problemer. Ikke at han nødvendigvis er løsningen på noen problemer. Men det er unektelig merkelig at man ikke engang finner plass til ham på benken. Det er greit at vi har en del spennende spillere, men at det kunne vært bruk for en rutinert spiller som er funnet verdig kapteinsbindet i kamper det butter er det ikke tvil om. De spennende spillerne er tross alt fremdeles "bare" spennende.


Når man ser de prestasjonene Pepe leverer, så stusser jeg på hvorfor ikke Özil gis sjanser. Med Saka, Aubameyang og Pepe blir det mye "full pupp" fremover på banen, men det er fullstendig mangel på noen som kan kontrollere ballen i overgangene. Etter mitt syn skriker vi etter en som kan være en kreativ kraft bak de direkte spillerne. Ceballos løste det riktignok ganske bra mot Bournmouth, men fram til da har det vært en fullstendig mangelvare.


Innvendingen mot Özil på kant er selvsagt hans defensive bidrag. Samtidig bidrar Pepe enda mindre defensivt, så det er neppe argumentet til Emery.


Så i tillegg til å være en spiller som er blitt funnet verdig å være kapteinsmateriale, så er han en spiller som er et alternativ til de som spiller allerede, og som har de egenskapene vi har manglet for å angripe mer kontrollert.


Det fins derfor mange grunner til å stusse på Emerys avgjørelse om å fryse ham ut. Det er nok få som begrunner det med at man tror han er ond. Men å spekulere i at han fryses ut for å presse ham ut av klubben for å frigjøre lønnsmidler, tror jeg ikke er helt bak mål. Samtidig kan vi heller ikke utelukke at Özil har gjort noe i kulissene som tilsier en utfrysning.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 16907
10.10.19 18:26
busnissclass: Jeg tar heller Brendan Rogers, Arteta og Ljunberg. Mou passer ikke i Arsenal. Tror han går til Spurs.

Nå var det jo George Graham som satte opp reisverket til det som ble det moderne Arsenal da og som Wenger etterhvert innredet til det palasset det etterhvert ble, Så Mourinho blir jo på mange måter da en Full Circle eller kanskje heller en som må til noe ala George for å sette opp reisverk i det som skal bli den nye bungalowen?

(Innlegget ble redigert 10.10.19 18:27)

Myshkin
MyshkinInnlegg: 6742
10.10.19 18:27
Wellewinhio: Håper virkelig ikke det er sant siden klubben har så mange spennende spillere nå, fordi han er en ganske kvalm type og fordi jeg ikke orker hele shitshowet når det går til helvete.

Klopp er jo ledig i 2022.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37853
10.10.19 18:31
Makatelli: Jeg tror Freddie Ljungberg blir promotert hvis Emery får sparken i løpet av sesongen. Noe jeg tviler sterkt på at skjer. Da må laget slite voldsomt i hvert fall. Kan faktisk hende klubben gir Ljungberg gir jobben etter sesongen midlertidig også hvis de ikke kan få en av de trenerne de er ute etter. Nagelsmann, Simeone eller Allegri burde være førstepri. Kan vi ikke få en av de så hadde jeg bare gitt jobben til Ljungberg.

Er FJ vår OGS?

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 4998
10.10.19 18:36

Arsenal have entered talks with Fenerbahce over a January loan deal for Mesut Özil, according to reports in Turkey. 

RamsherE
RamsherEInnlegg: 18019
10.10.19 18:43
Myshkin: Poenget er ikke at Özil er løsningen på alle våre problemer. Ikke at han nødvendigvis er løsningen på noen problemer. Men det er unektelig merkelig at man ikke engang finner plass til ham på benken. Det er greit at vi har en del spennende spillere, men at det kunne vært bruk for en rutinert spiller som er funnet verdig kapteinsbindet i kamper det butter er det ikke tvil om. De spennende spillerne er tross alt fremdeles "bare" spennende. Når man ser de prestasjonene Pepe leverer, så stusser jeg på hvorfor ikke Özil gis sjanser. Med Saka, Aubameyang og Pepe blir det mye "full pupp" fremover på banen, men det er fullstendig mangel på noen som kan kontrollere ballen i overgangene. Etter mitt syn skriker vi etter en som kan være en kreativ kraft bak de direkte spillerne. Ceballos løste det riktignok ganske bra mot Bournmouth, men fram til da har det vært en fullstendig mangelvare. Innvendingen mot Özil på kant er selvsagt hans defensive bidrag. Samtidig bidrar Pepe enda mindre defensivt, så det er neppe argumentet til Emery. Så i tillegg til å være en spiller som er blitt funnet verdig å være kapteinsmateriale, så er han en spiller som er et alternativ til de som spiller allerede, og som har de egenskapene vi har manglet for å angripe mer kontrollert.

Jeg har vært motstander av dette opplegget med kapteiner siden dag 1 da det ble lansert, nettopp på grunn av slikt som det her. Synes det er en vits som ikke gjør annet enn å degradere signaleffekten av en kaptein. Man kan gjerne se på fem stk som kapteiner altså, men at det blir en sak over flere måneder om hvem som skal få gleden av å være de fem kapteinene er så natta at det blir komedie for meg. Nok om det.


Ser helt klart at når han først blir kaptein på bekostning av noen andre så er det rart at de spillerne går på bekostning av han igjen. Det er rart og det er derfor dette aldri burde blitt postet i media fra klubben sin side. En kaptein, en visekaptein og hold kjeft om resten, finito.

Når det gjelder Pepe vs Özil synes jeg de begge jukser noe så veldig at hvem som er verre enn den andre ikke er viktig for meg. Begge er alt for dårlige der og det er nettopp derfor jeg er mer gira på å la en hardtarbeidende type som Martinelli få sjansen selv om det egentlig er litt for tidlig for han. Enten det eller som du nevner lansere Ceballos som en kreativ ving som trekker innover i banen.

For min del må gjerne Özil være en plan B altså som kan komme inn litt her og der etter hvilket kampbilde det er, men jeg vil ikke se han starte mange kamper. Han jukser for mye, det går lengre og lengre mellom hver briljante kamp, han blir ofte anonym uten evne til å involvere seg annet enn å trekke dypt i banen uten at han får til så mye mer osvosv.


Det hadde vært veldig kult om han klarte å snu det her altså og gi meg en solid langefinger, men jeg ser bare ikke hvordan det skal skje. Hadde han levert bedre ville han muligens fått flere sjanser, men tror det toget har gått.

DennisB
DennisBInnlegg: 14563
10.10.19 18:56
MarcoMauritz: Arsenal have entered talks with Fenerbahce over a January loan deal for Mesut Özil, according to reports in Turkey.

Tyrkia er i vinden for tida. Kanskje han skulle ta i mot en låneavtale og bli bedre kjent med sin kompis Erdogan.

Myshkin
MyshkinInnlegg: 6742
10.10.19 18:59
RamsherE: Jeg har vært motstander av dette opplegget med kapteiner siden dag 1 da det ble lansert, nettopp på grunn av slikt som det her. Synes det er en vits som ikke gjør annet enn å degradere signaleffekten av en kaptein. Man kan gjerne se på fem stk som kapteiner altså, men at det blir en sak over flere måneder om hvem som skal få gleden av å være de fem kapteinene er så natta at det blir komedie for meg. Nok om det.
Ser helt klart at når han først blir kaptein på bekostning av noen andre så er det rart at de spillerne går på bekostning av han igjen. Det er rart og det er derfor dette aldri burde blitt postet i media fra klubben sin side. En kaptein, en visekaptein og hold kjeft om resten, finito. Når det gjelder Pepe vs Özil synes jeg de begge jukser noe så veldig at hvem som er verre enn den andre ikke er viktig for meg. Begge er alt for dårlige der og det er nettopp derfor jeg er mer gira på å la en hardtarbeidende type som Martinelli få sjansen selv om det egentlig er litt for tidlig for han. Enten det eller som du nevner lansere Ceballos som en kreativ ving som trekker innover i banen. For min del må gjerne Özil være en plan B altså som kan komme inn litt her og der etter hvilket kampbilde det er, men jeg vil ikke se han starte mange kamper. Han jukser for mye, det går lengre og lengre mellom hver briljante kamp, han blir ofte anonym uten evne til å involvere seg annet enn å trekke dypt i banen uten at han får til så mye mer osvosv.
Det hadde vært veldig kult om han klarte å snu det her altså og gi meg en solid langefinger, men jeg ser bare ikke hvordan det skal skje. Hadde han levert bedre ville han muligens fått flere sjanser, men tror det toget har gått.

Rent intuitivt er jeg helt enig med deg når det gjelder kapteinsgruppe, men samtidig er det vanskelig å se dette utenfra og bedømme det. Er det en ting jeg har lært om ledelse, så er det at det ikke er et fasitsvar. En hver organisasjon, og en hver situasjon krever sin helt spesielle type ledelse (altså leder). Det virker som om det er et helt definert hierarki i gruppa, så man får da en slags seniorgruppe med ekstra ansvar overfor mange yngre spillere. Så kanskje dette funker for laget? Men sånn intuitivt er jeg enig med deg. Kokker og søl, og sånt.


Jeg digger å se Özil spille, og syns han har levert helt ok når han har fått sine sjanser. I ligacupen var han direkte god. Han har ikke vist gammel storhet, men under disse omstendighetene ser jeg ikke helt hvordan det skulle være mulig. Jeg tror ikke Özil er ferdig som fotballspiller. At han er ferdig i Arsenal, derimot, er jeg ganske overbevist om. Det syns jeg er trist. Men jeg aksepterer at han ikke er en Emery-spiller på grunn av manglende defensive egenskaper. Det reiser selvsagt spørsmålet: Pepe?


Det er så mye som tilsynelatende ikke henger på greip om dagen. Hele laget fremstår så inkonsekvent - i hvert fall sett utenfra.

Uteplass79
Uteplass79Innlegg: 397
10.10.19 20:02
RamsherE: Det ville vært enda mer feil om vi skulle spilt opp markedsverdien hans når vi har så mange unge og spennende spillere i troppen nå. Det beste for alle parter er helt klart at han blir solgt i januar. Så må Özil godta at han ikke kommer til å få en like lukrativ kontrakt som han har i Arsenal. Hvis ikke må han godta den behandlingen han får nå, eller kunne levere prestasjoner som tilsier at han fortjener spilletid.
Den største feilen skjedde før Emery kom inn og det var å gi han en ny kontrakt. Samtidig var det i en sårbar fase der vi lå ann til å miste både han og Alexis, og da hadde virkelig helvete blitt satt i gang hvis vi hadde mistet begge. Kontrakten burde bare aldri har vært så lang og med så skyhøye tall mtp de prestasjonene som ble levert i tiden før dette.
Selv synes jeg det er herlig med en manager som har baller nok til å gjøre dette. Hvis laget hadde levert hadde ingen sagt noe særlig på dette, men fordi det lugger så er liksom Özil løsningen på mye. Det har lugget like mye og enda mer tidvis med tyskeren også. Han og Emery og Arsenal er bare ikke en match og det er helt greit. Jeg forstår at det er frustrerende for fans som virkelig liker å se Özil, men folk fremstiller Emery som en ond skikkelse og Özil som et uskyldig offer. Den er jeg ikke med på i det hele tatt.

Baller er en beskrivelse jeg ikke kan si meg enig i. En mann som spille Özil i hele presason,  som gjør Özil til en av flere kapteiner, lar han lede laget som en kaptein, før han plutselig ikke er med i troppen 2 kamper på rad uten noen forklaring?

Dette er en elendig personal politikk, og en elendig utnyttelse av den best betalte spilleren i troppen. At Emery har en utfordring med hvordan han skal behandle stjerner er vel ikke noe nytt, dette var jo nøyaktig det samme som skjedde i PSG.

 

Dette føyer seg jo også inn i rekken av merkelige vurderinger. La spillergruppen velge kaptein, bytte ut en Pepe som desperat trenger selvtillit etter 60 minutter mot en junior, bytte inn Auba i EL når vi leder 4-0 hjemme, spille vår beste def midtbane offensivt på midten, sjelden eller aldri spille med samme taktikk.

 

For meg er dette en mann som famler i blinde. Han blir reddet av Auba sine mål så langt denne sesongen. 

(Innlegget ble redigert 10.10.19 20:10)

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5110
10.10.19 21:20
FrannyLee: Nå var det jo George Graham som satte opp reisverket til det som ble det moderne Arsenal da og som Wenger etterhvert innredet til det palasset det etterhvert ble, Så Mourinho blir jo på mange måter da en Full Circle eller kanskje heller en som må til noe ala George for å sette opp reisverk i det som skal bli den nye bungalowen?

I George Graham's tid så ble Arsenal kalt for "boring Arsenal", vakker fotball begynte Arsenal å spille da Wenger kom. "WENGERBALL"


MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 4998
10.10.19 21:22

Dani Ceballos har pådratt seg en hamstring skade. Kanskje han mister kampen mot Norge på lørdag. 

hillier
hillierInnlegg: 4344
10.10.19 21:56

Sitter virkelig folk her og mener at Arsenal skulle sluppet både Alexis og Øzil? 


Da tror jeg helt seriøst at noen hadde prøvd å likvidere Gazidis og/eller Wenger. 


At d'herrer skulle ordnet de kontraktene, evt. solgt dem ett år tidligere er en annen sak. 

Enzino
EnzinoInnlegg: 37853
10.10.19 21:58
Myshkin: Men jeg aksepterer at han ikke er en Emery-spiller på grunn av manglende defensive egenskaper. Det reiser selvsagt spørsmålet: Pepe?

Godt innlegg hvor jeg er enig i det meste. Hadde bare lyst til å kommentere denne:


Tror dette skyldes at Emery ofte spiller med 3 spillere som ikke har all verden med defensivt ansvar. Litt som Klopp helt uten sammenligning forøvrig. Og siden Øzil ikke passer til å bekle noen av disse 3 rollene (vi har sett mange ganger hvordan han har slitt på kant tidligere i Arsenal), mens Pepe har det (fart og dribleferdigheter til å være en kant uten defensivt ansvar), så forklarer dette den sammenhengen.


Men med alt det sagt, så er jeg usikker på om det er årsaken. Jeg forstår mindre av logikken til Emery, enn av 95% av all kvinne-logikk.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37853
10.10.19 22:00
hillier: Sitter virkelig folk her og mener at Arsenal skulle sluppet både Alexis og Øzil?

Klubben hadde malt seg selv opp i et hjørne, og de måtte beholde en av dem hvis ikke man skulle sett århundres supporter-oppgjør.


Men det gjorde også at Øzil ('s agent) kunne utnytte dette maksimalt i kontraktsforhandlingene, som gjorde at han fikk en lønn som han strengt tatt ikke fortjente engang den gangen.


Hele greia var amatørmessig håndtert av klubben.

Klikk for å gå tilbake til toppen