Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
vike4
vike4Innlegg: 9469
17.11.19 14:41

Er ikke noe tvil om at vi burde levere bedre enn det vi har gjort, men til Emery sitt forsvar, så er forsvaret og midtbanen utrolig svak. Emery får ikke så mye ut av de, men ikke fortell meg at flere hadde fått problem med å gjøre dette til ett underholdende lag.


Ikke lenge siden vi hadde Cazorla, Rosicky, Özil prime, Sanchez og Ramsey. Hvem har vi med x-faktor nå?

busnissclass
busnissclassInnlegg: 4978
17.11.19 14:47
DennisB: Det er jo som f..en at vi skal ha våre antatt tre letteste kamper denne sesongen foran oss nå da. 9 poeng der, så er vel Emery trygg.

Det er Kanskje nettopp derfor de ga en måned, fordi de vet vi kan klare å vinne de tre kampene. Og med det beskytter de seg selv og roer ned fansen. Men Emery er en fiasko og kommer til å bli sparket før eller senere. 


Etter min mening så er de med på å ødelegge Arsenal.


 


 


 


MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 4152
17.11.19 16:04

Når er bisettelsen for klubben? Etter at arsenal fc døde i høst. 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15006
17.11.19 16:13
DennisB: For the love of the club, for the players and for the supporters, send mannen tilbake der han hører hjemme. PL ble altfor stort for klovnen.

Dæven, du har snudd når det gjelder Emery. Det er vel ikke så alt for lenge siden du fremdeles likte han?

Ikke at det er noe galt i det. Det er jo helt naturlig å gi treneren sin en sjanse. Husker Petter Veland skrev om "Europa-eksperten" Unai Emery når han tok jobben i Arsenal. Han har visst aldri vært noe særlig flink på ligaspill. Han kunne helt sikkert stabilisere Arsenal rundt 3-5 plass med tid, men aldri noe mer enn det.

(Innlegget ble redigert 17.11.19 16:22)

busnissclass
busnissclassInnlegg: 4978
17.11.19 16:14
MarcoMauritz: Når er bisettelsen for klubben? Etter at arsenal fc døde i høst.

Arsenal ligger i koma, trenger et mirakel får å våkne.


FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 16530
17.11.19 16:33
busnissclass: Arsenal ligger i koma, trenger et mirakel får å våkne.

Blir en kysset av en prins kan det gå bra selv om en har ligget i koma i 100 år har jeg hørt.


Uansett trengs ikke ett mirakel men en riktig sportslig retning som det fleste har trua på og drar de gode sportslige kreftene med seg.

busnissclass
busnissclassInnlegg: 4978
17.11.19 16:40
FrannyLee: Blir en kysset av en prins kan det gå bra selv om en har ligget i koma i 100 år har jeg hørt.

Da håper jeg styret finner prinsen ASAP!

DennisB
DennisBInnlegg: 13956
17.11.19 17:08
WaltonBreckRd: Dæven, du har snudd når det gjelder Emery. Det er vel ikke så alt for lenge siden du fremdeles likte han?

Jo, dette er faktisk en god stund siden. Og jeg har nok aldri likt spanjolen. Jeg ga Emery en sjanse i forrige sesong, som de fleste andre, og sommeren var med på å gi litt optimisme pga. kjøpene.

 

Men etter det har det vært en eneste stor nedtur. Den var jo der i fjor også, men ble overskygget av at vi hadde et noenlunde offensivt spill, hvor Leno, Aubameyang og Lacazette reddet oss ut av negativ xG relativt ofte. Denne sesongen har vi ikke engang hatt noe som ligner et godt offensivt spill, og selv fjoråret var bedre på alle måter. Nå forsvarer vi oss til poeng mot de dårligste lagene i ligaen, i stedenfor å ta kommandoen.

 

Denne sesongen har Emery falt helt igjennom, vi har ikke startet dårligere siden 1982. Hva er det igjen å like?

(Innlegget ble redigert 17.11.19 17:15)

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15006
17.11.19 17:24
DennisB: Denne sesongen har Emery falt helt igjennom, vi har ikke startet dårligere siden 1982. Hva er det igjen å like?

Nei, du har naturligvis helt rett. Det skal heldigvis ikke mer til enn å treffe på den rette treneren, slik vi gjorde med Klopp. Før eller siden vil jo Arsenal gjøre det igjen.

Eventuelt få arabiske eiere. Da kan selv Manuel Pellegrini vinne ligatittel.

Pumarsenalexis
PumarsenalexisInnlegg: 1939
17.11.19 17:28

Endelig!, men dette ble mye vanskeligere enn forventet. Er bare to år siden tilsvarende kamp endte 10-0...

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 1990
18.11.19 08:12
vike4: men til Emery sitt forsvar, så er forsvaret og midtbanen utrolig svak.

På ingen måte både midtbanen og forsvaret vårt er brukbart, topp 4 brukbart. Vi trenger åpenbart forsterkninger i forsvar og midtbane for og nå helt til topps, men det laget vi ser nå er det Emery som er ansvarlig for ikke spillerne.


"Emery får ikke så mye ut av de, men ikke fortell meg at flere hadde fått problem med å gjøre dette til ett underholdende lag."


Det er jo akkurat det som skiller en god trener fra en dårlig en, å utvinne gull fra gråstein. Wenger gjorde det støtt og stadig. 


"Ikke lenge siden vi hadde Cazorla, Rosicky, Özil prime, Sanchez og Ramsey. Hvem har vi med x-faktor nå?"


Cazorla, ja tabbe og kvitte seg med han, men stort sett ser du på fortida gjennom forgylte brilleglass. Rosicky var skadet eller på benken, øzil er fremdeles god, Sanchez var grei, men totalt avhengig av Øzil, Ramsey hadde to gode sesonger 2 mediokre og 2 dårlige i tilegg til 3 år på sykestua, husker vi bare den siste gode sesongen ?


Vi har drøssevis med spillere med x-faktor, men vi har en trener som suger all x-faktor ut av enhver spiller. Emery er åpenbart en x-faktor succubus.


 


 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 40288
18.11.19 08:32
skaftetryne32: Vi har drøssevis med spillere med x-faktor, men vi har en trener som suger all x-faktor ut av enhver spiller. Emery er åpenbart en x-faktor succubus.

Uavhengig av trener mangler dere iallfall en god midtbanespiller eller to. Xhaka holder ikke mål og Guendouzi er foreløpig ung og trenger utvikling. En eller to virkelige gode sentrale midtbanespillere ville hjulpet mye.

WSnake
WSnakeInnlegg: 4036
18.11.19 09:28
KongOlav2: Uavhengig av trener mangler dere iallfall en god midtbanespiller eller to

Det gjør vi sikkert...men vi kan starte med å spille de vi har i riktig posisjon..Og vis vi samtidig setter en konstellasjon som gjør at de får spille på sine styrker så vil det også hjelpe....


Men slik vi famler i dag hadde nok Sergio Busquets blitt brukt som en "tier"  

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 4152
18.11.19 11:24

Rakitic gratis til sommer.


Mandzukic i januar. Hodespiller i boksen. Alternativ. Så vi ikke blir forutsigbare i angrep 

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 4152
18.11.19 11:37

"Mesut Özil is a cherry on the cake, but unfortunately at the moment Arsenal don’t have the cake.” - Tony Adams 

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 1990
18.11.19 12:33
KongOlav2: Xhaka holder ikke mål og Guendouzi er foreløpig ung og trenger utvikling.

Xhaka holder stadig vekk mål han, bare ikke i Arsenal. Vi kunne starta med og spilt spillere i riktig posisjon og rolle. Torreira holder heller ikke mål, men det er klart, good ebening mener han er bedre i offensiv midtbaneposisjon enn i hans foretrukne rolle som DM. 


Du er Liverpool fan ikke sant ? Henderson er ikke akkurat Zidane han heller, men nå er han kaptein for et lag med et system, og med spillere som brukes i roller de fungerer og trives i. Her har good ebening svikta totalt.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 40288
18.11.19 12:43
skaftetryne32: Xhaka holder stadig vekk mål han, bare ikke i Arsenal. Vi kunne starta med og spilt spillere i riktig posisjon og rolle. Torreira holder heller ikke mål, men det er klart, good ebening mener han er bedre i offensiv midtbaneposisjon enn i hans foretrukne rolle som DM. Du er Liverpool fan ikke sant ? Henderson er ikke akkurat Zidane han heller, men nå er han kaptein for et lag med et system, og med spillere som brukes i roller de fungerer og trives i. Her har good ebening svikta totalt.

Ja, Hendo funker bra. Men så har vi også Fabinho og Wijnaldum, to spillere som utvlsomt er minst et hakk bedre enn alle på midtbanen til Arsenal. Pluss Ox, Milner og Keita i tillegg slik at konkurransen er stor. Dere har vel kun et par etablerte spillere + innlånte Ceballos, og et par talentfulle unggutter i f.eks Guendouzi og Willock. Sentrale midtbanespillere er det Arsenal bør prioritere aller høyest ved kjøp av nye spillere.

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 1990
18.11.19 13:17
KongOlav2: Men så har vi også Fabinho og Wijnaldum, to spillere som utvlsomt er minst et hakk bedre enn alle på midtbanen til Arsenal.

Fabinho hadde en god sesong i monaco og et par svake, gigi kom fra newcastle og hadde ikke akkurat satt verden i brann gjorde en god jobb, skårte en del mål, men så fantastisk var han faktisk ikke. Ox ? ja  vi husker han, milner er en arbeidshest og keita har vel ikke helt slått til ennå. Trenger vi bedre midtbanespillere ? JA seff, men de er gode nok til topp 4 det er de virkelig. 


"Dere har vel kun et par etablerte spillere + innlånte Ceballos"


Xhaka, Torreira, Øzil, Ceballos  ja han er innleid, men er jo fremdeles greit etablert. I tillegg hadde vi jo nå utleide Mhikitaryan og Elneny som i et fungerende system kunne gjort en anstendig jobb. Henderson er en god sammenligning, en grå lite kreativ spiller og i stor grad mislikt og uglesett, men i et system i riktig posisjon og rolle er han en god spiller, ja sammen med fabinho og wijnaldum så er det faktisk en av verdens beste midtbaner, tiltross for at de er langtifra og være best individuelt sett. Det er klopps verk og det er der Good ebening svikter totalt, han greier ikke og gi spillerne sine en plan et system en formasjon eller en forståelig taktikk. Alt er bare rot og det er Good Ebening sin feil ikke spillerne sin. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 40288
18.11.19 13:23
skaftetryne32: Xhaka, Torreira, Øzil, Ceballos ja han er innleid, men er jo fremdeles greit etablert. I tillegg hadde vi jo nå utleide Mhikitaryan og Elneny som i et fungerende system kunne gjort en anstendig jobb. Henderson er en god sammenligning, en grå lite kreativ spiller og i stor grad mislikt og uglesett, men i et system i riktig posisjon og rolle er han en god spiller, ja sammen med fabinho og wijnaldum så er det faktisk en av verdens beste midtbaner, tiltross for at de er langtifra og være best individuelt sett. Det er klopps verk og det er der Good ebening svikter totalt, han greier ikke og gi spillerne sine en plan et system en formasjon eller en forståelig taktikk. Alt er bare rot og det er Good Ebening sin feil ikke spillerne sin.

Ja, alt er Emery sin feil. Absolutt alt. Med Klopp som manager kunne dere klart 90+ poeng med dagens mannskap.......

DennisB
DennisBInnlegg: 13956
18.11.19 13:27
KongOlav2: Pluss Ox, Milner og Keita i tillegg slik at konkurransen er stor.

Jeg har vel aldri opplevd og sett disse tre bli snakket så mye ned av deres egne supportere som da de tilhørte "C-laget" på Anfield tidligere i høst. Da var det ikke måte på hvor dårlige de var.


Jeg vil gjerne gjøre et eksperiment med deg. Midtbanen vår er ikke så rævva som du skal ha det til.


Hva tror du skjer om Emery og Klopp bytter roller? Jeg kan nesten garantere at Liverpool ville vært langt unna en PL-tittel, og vi trolig godt innafor topp 4.


Det er ingen quick fix for oss å kjøpe inn en sentral midtbanespiller eller to. De vil aldri fungere under Emery uansett. 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14675
18.11.19 13:27
KongOlav2: Ja, alt er Emery sin feil. Absolutt alt. Med Klopp som manager kunne dere klart 90+ poeng med dagens mannskap.......

Det tviler jeg sterkt på, men 80+? Ja, det tror jeg han faktisk kunne fått til med litt tid til å jobbe med dem. Under Emery er det langt i fra sikkert at vi klarer 60p denne sesongen. Midtbanespillerne våre kunne kanskje vært enda bedre, men det største problemet er uten tvil Emery. Vi ser evneveike ut både offensivt og defensivt siden det ikke ser ut som det er noen som helst plan for noen av fasene i spillet. 

(Innlegget ble redigert 18.11.19 13:28)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 40288
18.11.19 13:36
DennisB: Jeg har vel aldri opplevd og sett disse tre bli snakket så mye ned av deres egne supportere som da de tilhørte "C-laget" på Anfield tidligere i høst. Da var det ikke måte på hvor dårlige de var. Jeg vil gjerne gjøre et eksperiment med deg. Midtbanen vår er ikke så rævva som du skal ha det til. Hva tror du skjer om Emery og Klopp bytter roller? Jeg kan nesten garantere at Liverpool ville vært langt unna en PL-tittel, og vi trolig godt innafor topp 4. Det er ingen quick fix for oss å kjøpe inn en sentral midtbanespiller eller to. De vil aldri fungere under Emery uansett.

Midtbanen vår er god nok til å klare 95+ poeng. Hva den gemene hop av våre supportere gnåler om bryr jeg meg lite om. Det ville aldri i verden midtbanen til Arsenal vært, selv med Klopp som manager.

Og du har nok rett i at det ikke er en quick fix å kjøpe nye midtbanespillere, men jeg tror uansett at neste manager er avhengig av det for å bringe Arsenal noe særlig høyere enn 70-75p og kanskje klore seg til en topp 4-plassering.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 40288
18.11.19 13:40
Wellewinhio: Det tviler jeg sterkt på, men 80+? Ja, det tror jeg han faktisk kunne fått til med litt tid til å jobbe med dem. Under Emery er det langt i fra sikkert at vi klarer 60p denne sesongen. Midtbanespillerne våre kunne kanskje vært enda bedre, men det største problemet er uten tvil Emery. Vi ser evneveike ut både offensivt og defensivt siden det ikke ser ut som det er noen som helst plan for noen av fasene i spillet.

Vi klarte jo ikke over 80 poeng engang før Van Dijk og Alisson kom inn, samt at de to backene fyrte på alle sylindere. Og at vi fikk inn en SÅ god stopper er noe man klarer maks en gang med veldig lange mellomrom. Uten Van Dijk tror jeg man måtte kompensert med en enda bedre midtbane.

DennisB
DennisBInnlegg: 13956
18.11.19 13:48
KongOlav2: Midtbanen vår er god nok til å klare 95+ poeng. Hva den gemene hop av våre supportere gnåler om bryr jeg meg lite om. Det ville aldri i verden midtbanen til Arsenal vært, selv med Klopp som manager.

Dette var et merkelig defensivt svar på mitt innlegg. Selvsagt ville aldri Arsenal klart 95+ poeng med mannskapet man har i dag.

 

Når jeg i mitt bilde byttet managere, skrev jeg "godt innafor topp 4" for Arsenal, med Klopp. Hvor ligger 95 poeng i dette bildet?

 

Men det er ikke noe nytt at Liverpool-supportere overvurderer egne spillere i forskjellig grad, og ser glatt bort i fra at de trolig sitter med verdens beste manager ved roret. Det managerbyttet tror jeg hadde vært særdeles interessant. Da hadde vi funnet ut det virkelige potensialet til Arsenal-spillerne, og ikke minst hvor langt ned Emery kan bryte et mannskap med å spille spillere ute av posisjoner, kludre til spillerbytter (eller mangel på sådanne) fra sidelinja, forsvare seg til poeng, og ikke evne å ha en plan og en identitet for laget sitt. Selv Liverpool hadde ikke klart å stå i mot det.

(Innlegget ble redigert 18.11.19 13:57)

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 1990
18.11.19 14:16
KongOlav2: Ja, alt er Emery sin feil. Absolutt alt.

Fotball er faktisk et lagspill, avhengig av et fungerende system og organisering. 


"Med Klopp som manager kunne dere klart 90+ poeng med dagens mannskap......."


Tror du Liverpool hadde greid 90+ med Emery ? 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 40288
18.11.19 14:19
skaftetryne32: Fotball er faktisk et lagspill, avhengig av et fungerende system og organisering. "Med Klopp som manager kunne dere klart 90+ poeng med dagens mannskap......." Tror du Liverpool hadde greid 90+ med Emery ?

Nei, jeg tror ikke Liverpool hadde klart 90+ med Emery. Men jeg tror at de jevngode managere ville Liverpool uansett vært kanskje  10-15p foran. Og jeg tror også at den sentrale midtbanen er den lagdelen i Arsenal med klart størst forbedringspotensial, og særskilt om det kommer en ny manager.

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 1990
18.11.19 14:38
KongOlav2: Men jeg tror at de jevngode managere ville Liverpool uansett vært kanskje  10-15p foran.

Ja dere er jo åpenbart et bedre lag nå. 


 "Og jeg tror også at den sentrale midtbanen er den lagdelen i Arsenal med klart størst forbedringspotensial"


Hva som er svakest av midtbanen og forsvaret vårt kan diskuteres,men de begge mangler en van Dijk, eller en Henderson i blomstring. 


At det er fullt mulig og få langt bedre prestasjoner ut av dette laget er åpenbart.

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7569
18.11.19 15:25

Torreira is growing increasingly convinced of the idea of leaving #AFC after the latest contacts. Lucas is upset with the way he is being used by the manager [@alaimotmw]


Jeg gir opp.

DennisB
DennisBInnlegg: 13956
18.11.19 15:43
LeCoq: Torreira is growing increasingly convinced of the idea of leaving #AFC after the latest contacts. Lucas is upset with the way he is being used by the manager [@alaimotmw]
Jeg gir opp.

Hadde det vært tilfelle at Emery lever på lånt tid, så hadde noen bedt Torreira om å være litt tålmodig nå. Det som nå skjer, betyr at Emery sitter trygt, slik jeg ser det. Og at man ofrer spillere for å gi Emery mer tid.

 

For en klovneklubb vi er i ferd med å bli. Hvor mye skal Emery få rasere før han forsvinner fra klubben?

(Innlegget ble redigert 18.11.19 15:48)

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7569
18.11.19 15:46

Troverdig kilde også. Veldig synd om han drar, for han var virkelig god da han ble brukt skikkelig de første 6 månedene.

Klikk for å gå tilbake til toppen