Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13516
25.11.19 14:04
LeCoq: Ornstein: Emery in charge thursday as things stand.

Når det står "as things stand" velger jeg å tolke det som at han har en relativt kort leash og at setet hans begynner å bli varmt. Og det er jo forsåvidt positivt slik jeg forstår det. 


Når spillerne ikke har troa er det ikke vits. 

sfv
sfvInnlegg: 2146
25.11.19 14:52
Pinkieez: Kun Sanllehi som står i veien nå ryktes det. Skulle trodd de var brødre.

I så tilfelle setter Sanllehi seg selv foran klubben. Greit at Emery ble annsatt av landsmannen, men du kan ikke tviholde på han bare for å bevise at han er rett mann når han så åpenbart ikke er det. Nå må de i styre å stell faen meg få fingeren ut..de rasere klubben.

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 5622
25.11.19 16:13

Seriøst to dagers pause fra trening? Hele gjengen burde blitt sendt to uker til Båtsfjord på beinhard trening og null sosial media 

VAVAVOOM
VAVAVOOMInnlegg: 2638
25.11.19 16:41

Helt sykt at Emery enda får holde på. Åpenbart vil ingenting bli bedre. Jeg er faktisk positiv til Gerrard. Men akkurat nå hadde jeg tatt Semb eller Høgmo også.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15565
25.11.19 17:27
ModernMan: Skal se de gjør det og henter Arteta...

Hva gjør Arteta så attraktiv?

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15565
25.11.19 17:31
busnissclass: Spanjoler(Catalonia) begge to vettu.

Unai er basker.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37908
25.11.19 17:42
WaltonBreckRd: Hva gjør Arteta så attraktiv?

Kjenner PL, kjenner klubben, har høy stjerne hos fansen, er visstnok dønn seriøs på å utvikle seg til en topp coach, har tatt tung utdannelse så skal være fotballteoretisk veldig sterk, har gått i lære hos en av de mest suksessrike coachene i verden.


Det eneste ankepunktet i mot Arteta - men det er selvsagt veldig stort - er mangel på head coach erfaring, og dermed aner man heller ikke hva han klarer å skape av resultater i praksis på egenhånd.


Det er en gamble som kan slå begge veier. Men som jeg skrev tidligere, tror jeg det er et mye gunstigere tidspunkt for ham å eventuelt over ta nå, enn sommeren 2018.


Selv tenker jeg Poch (som flere nå har uttalt neppe er så bundet til Tottenham at det er uaktuelt) og Allegri, til og med Benitez er mye tryggere valg.


Gerrard hadde vært funny. Jeg er en av ytterst få ikke-Liverpool supportere, som alltid har elsket ham som spiller og person (noen riper i lakken, men stort sett alltid vært en jeg har kunnet beundre). Og han har vel gjort det ganske bra i Glasgow? Men jeg tror ikke det er spesielt sannsynlig.


Man finner nok neste Arsenal-manager blant de fire jeg alt har nevnt, eller kanskje Ljungberg i en OGS-løsning.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37908
25.11.19 17:44
Jazzeron: Når det står "as things stand" velger jeg å tolke det som at han har en relativt kort leash og at setet hans begynner å bli varmt. Og det er jo forsåvidt positivt slik jeg forstår det.

Jeg tolker det enda mer som at han er på vei ut.


Høres mest ut som om: "Hvis vi ikke har fått på plass en ny coach så fort som torsdag, vil han lede laget mot Frankfurt", innforstått han er uansett på vei ut men vi vet ikke akkurat når vi får på plass erstatteren.


Men mulig jeg er for optimistisk her.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15565
25.11.19 17:57
Enzino: Det er en gamble som kan slå begge veier. Men som jeg skrev tidligere, tror jeg det er et mye gunstigere tidspunkt for ham å eventuelt over ta nå, enn sommeren 2018.

Enig. Du får jo Arteta til å høres spennende ut. Men kanskje litt ønsketenkning å forvente at han skal kunne konkurrere mot Guardiola og Klopp med så lite erfaring.

Rafael Benitez har jeg også nevnt før. Han er nok helt sikkert et veldig bra alternativ, og er ikke minst veldig flink på det med defensiv organisering. Der var han enorm i Liverpool, kanskje litt på bekostning av det offensive til tider.

Gerrard er jo helt urealistisk, men en morsom tanke. Han gjør det jo faktisk veldig bra i Skottland. Rafa nevnte Gerrard og Lampard som to tidligere spillere han tror kan bli managere i eliteklassen.

(Innlegget ble redigert 25.11.19 17:58)

Enzino
EnzinoInnlegg: 37908
25.11.19 18:06
WaltonBreckRd: Enig. Du får jo Arteta til å høres spennende ut. Men kanskje litt ønsketenkning å forvente at han skal kunne konkurrere mot Guardiola og Klopp med så lite erfaring. Rafael Benitez har jeg også nevnt før. Han er nok helt sikkert et veldig bra alternativ, og er ikke minst veldig flink på det med defensiv organisering. Der var han enorm i Liverpool, kanskje litt på bekostning av det offensive til tider. Gerrard er jo helt urealistisk, men en morsom tanke. Han gjør det jo faktisk veldig bra i Skottland. Rafa nevnte Gerrard og Lampard som to tidligere spillere han tror kan bli managere i eliteklassen.

Vi er ofte enig vi, så lenge vi ikke diskuterer Liverpool-supportere! ;-)


Når det gjelder Gerrard, så tror jeg vel at Arsenal-ledelsen er realistiske nok til å skjønne at hvis man hadde gått for ham, så hadde Arsenal blitt en stepping stone på veien til Liverpool-manager stillingen, som han selvsagt skal til hvis han blir en så stor suksess som han kan. For Gerrard vil jeg tro det hadde vært genialt. Et stort steg opp fra der han er, ville fått PL-erfaring i en toppklubb (vi er vel fortsatt det, selv om vi ligger nede for telling), og veldig gunstig tidspunkt å ta over på, for det blir som å hoppe etter Eddie the Eagel. Dog mulig at det er litt tidlig i manager-karrieren. 


Bare sånn at det er sagt: jeg synes Arteta er spennende, men veldig usikker på om det er smart og riktig. Jeg vil gjerne se ham produsere resultater som head coach et sted, før han eventuelt havner i Arsenal. F.eks. i Everton.


Og vi MÅ få inn en som er flink på defensiv organisering. Da er Benitez og Allegri de heteste kandidatene. 

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7756
25.11.19 18:08

Ian McGarry: The representatives of Max Allegri have been contacted by Arsenal with regards to the possibility of taking over at the Emirates.

Cowpunk
CowpunkInnlegg: 385
25.11.19 18:17

Vi har truffet jævlig bra på litt gambling før - jmf Wenger. Det finnes flere trenere der ute som er på vei opp og fram. Jeg tar gjerne en sånn type hvis vi ikke får kloa i Pochettino. Kanskje Arteta har det i seg, eller Nagelsmann.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17796
25.11.19 18:19
WaltonBreckRd: Hva gjør Arteta så attraktiv?

Det samme som gjør Gerrard atraktivt hos dere på sikt. A household name. Å håp om at det kan fungere. Samme som hos naboen også forsåvidt.

Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2959
25.11.19 18:25

Håper Arsenal holder seg langt unna Allegri. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17796
25.11.19 18:32
Cowpunk: Det finnes flere trenere der ute som er på vei opp og fram. Jeg tar gjerne en sånn type hvis vi ikke får kloa i Pochettino.

Dette er nøkkelen mener jeg og ikke bare for dere. De fleste trenere vil før eller senere stivne og lene seg mot gammel resipy gammel formula og vil stivne. Og bli tatt igjen og forbigått som oftest iallefall .Som med Wenger.


Fotballen utvikler seg i stadig større fart og en som Arteta om han det medfødde nådegaven til å lede mennesker på det høyeste nivåer i ei prestasjonsgruppe som en må ha og som en i deres situasjon bare må ta sjansen på at han har.


Å lede en mindre klubb med andre og mindre krav og utfordringen til suksess eller få rutine som klubbmanager  tror jeg uansett ikke nødvendigvis veien å gå eller er noe nøkkelfaktor for å lykkes hos dere. Eller andre toppklubber.


Jeg tror ofte heller motsatt i mange tilfeller.

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 5622
25.11.19 18:50

Ancelotti , Conte, Allegri? Språkproblemer? 

 

Er det slik å forstå at vi har bestemt oss for å sparke Emery, men at vi først nå er i gang med forhandlinger med nye managere. Og at Emery får fyken uansett hvordan det går resultatmessig frem til ny manager er klar.

 

Som Spurs som ventet til landslagspausen var over før de sparket poch og ansatte mou i en håndvending. 

(Innlegget ble redigert 25.11.19 18:52)

Bzbill
BzbillInnlegg: 833
25.11.19 19:02

ja det kan hende at Emery allerede har fått sparken, og de venter med å fortelle dette før en ny trener er klar

hillier
hillierInnlegg: 4446
25.11.19 19:27

Benitez er mitt førstevalg av de som kanskje er tilgjengelig. 

DennisB
DennisBInnlegg: 15462
25.11.19 20:00

Er usikker på å ansette Allegri altså. Vi vet vi vil få språkproblemer, han har aldri spilt på eller ledet annet enn italienske lag.


Å ta over Juventus i 2014 var nok en fornøyelse, de har alltid hatt en solid defensiv grunnmur. Å ta over et Arsenal som spriker i alle retninger, er en oppgave av dimensjoner, og jeg vil ikke at Arsenal skal bli et kjedelig lag framover på banen.


Ja, vi trenger defensiv organisering, men jeg tror det er en nesten like vanskelig oppgave for Allegri som det er for Arteta eller andre. Det vil være like viktig å få laget til å fungere godt offensivt igjen.


Jeg tar gjerne Arteta ut sesongen i hvert fall. Mislykkes han, så har vi våren/sommeren på å finne et bedre alternativ.

DennisB
DennisBInnlegg: 15462
25.11.19 20:06

Her er hva Wikipedia skriver om Allegri. Taktikken er nesten som hentet fra Emery.. Liker det ikke helt, også all switchingen av formasjoner, selv om det er mer kvalitet i alt, antar jeg. Btw, snakker mannen engelsk i det hele tatt? Må han ha tolk?


" Style of management

Allegri has been praised for his tactical intelligence and his ability to build effectively upon Antonio Conte's successful tactics and winning mentality as Juventus's manager, albeit in a less rigorous manner. He initially continued to use Conte's trademark 3–5–2 formation, but later switched to a four-man back-line, in particular in the UEFA Champions League. Under Allegri, Juventus became slightly less aggressive and intense in their pressing off the ball while their playing style became more patient and focussed on keeping possession and gaining territorial advantage in order to conserve energy, tactics which he had previously used while at Milan. Although Allegri's team was still effective at winning the ball in midfield and scoring from counter-attacks, the club's attacking play on the ball usually involved a slower build-up, which mainly consisted of short passes, and fewer long balls from Pirlo and Bonucci. Goalkeeper Buffon also continued to primarily play the ball out from the back with short ground passes to the defenders, but he also began to use deeper goal kicks out to the wings. Allegri has also been lauded for his versatility, which he demonstrated by adopting and switching between several different formations during his first season with Juventus, including the 4–3–1–2, the 4–4–2 and the 4–3–3 formations, which he had also previously adopted while at Milan in order to find the most suitable system for his players. The fluidity of Juventus's formations under Allegri allowed talented players more freedom and creative licence and enabled the midfielders to make attacking runs into the area. Despite implementing several changes, Allegri still managed to preserve Juventus's defensive organisation and strength—this was further demonstrated by his tendency to switch to the 3–5–2 in the final 20 minutes of closely contested matches in order to hold on to the result as well as by his tendency to play behind the ball with two deep, tight defensive lines when facing teams that dominated possession, preferring instead to focus on breaking up play and adopting a counter-attacking style of play similar to that which he had previously also used with Milan. "

(Innlegget ble redigert 25.11.19 20:17)

ONV95
ONV95Innlegg: 4999
25.11.19 20:09

Sacked in the ebening?

JMAFC
JMAFCInnlegg: 4986
25.11.19 20:20
DennisB: Her er hva Wikipedia skriver om Allegri. Taktikken er nesten som hentet fra Emery.. Liker det ikke helt, også all switchingen av formasjoner, selv om det er mer kvalitet i alt, antar jeg. Btw, snakker mannen engelsk i det hele tatt? Må han ha tolk?

Personlig er jeg mer gira på å gi en Arteta sjansen. Tror han står for en mye artigere spillestil og har hørt veldig mye bra om han fra City.

DennisB
DennisBInnlegg: 15462
25.11.19 20:22
JMAFC: Personlig er jeg mer gira på å gi en Arteta sjansen. Tror han står for en mye artigere spillestil og har hørt veldig mye bra om han fra City.

Mine tanker også. Og vi vet han har en høy stjerne i klubben, kan språket veldig godt, og er en ledertype (derav kaptein for oss).

 

Vi har kjørt oss såpass i grøfta nå, at jeg kan tenke meg noe helt nytt. Og da er Arteta det perfekte valget for meg. Og ikke minst, jeg tror spillerne liker det. Sånn ståa er nå, hvor de ser ut til å gi f.. i Emery, skal ikke det undervurderes.

(Innlegget ble redigert 25.11.19 20:25)

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5448
25.11.19 20:26

!!

(Innlegget ble redigert 25.11.19 20:27)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17796
25.11.19 20:28
busnissclass: !!

good ebening var ikke død likevel?

(Innlegget ble redigert 25.11.19 20:28)

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 5622
25.11.19 20:31

They add that the Arsenal board will hold talks over the next 48 hours in what will be an ‘unscheduled’ boardroom meeting to discuss the current situation that the club find themselves in.


Allegri has reportedly been living in London recently with the aim of landing a Premier League job, so it looks like he would be on hand if a job came up at short notice.


Not only would they be getting a manager straight away, but they would also be getting themselves a true winner.


Allegri has managed at some big clubs and would bring the authority and determination that Emery has lacked during his time in London, with the pressure mounting on the latter.

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 5622
25.11.19 20:32


Nuno Espirito Santo - 6/4
Mikel Arteta - 7/2
Rafa Benitez - 5/1
Max Allegri - 6/1
Maurico Pochettino - 6/1
Freddie Ljungberg - 8/1
Eddie Howe - 12/1
Patrick Vieira - 12/1
Brendan Rodgers - 20/1
Steven Gerrard - 20/1

Her er oddsfavorittene til å ta over for Emery. Ser ikke helt hvorfor Wolves-manageren er favoritten. Da må vi kjøpe han ut fra ulvene. 

(Innlegget ble redigert 25.11.19 20:33)

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5448
25.11.19 20:34
FrannyLee: good ebening var ikke død likevel?

Nei, han lever fortsatt


busnissclass
busnissclassInnlegg: 5448
25.11.19 20:36
MarcoMauritz: Her er oddsfavorittene til å ta over for Emery. Ser ikke helt hvorfor Wolves-manageren er favoritten. Da må vi kjøpe han ut fra ulvene.

Han hadde vært perfekt for Arsenal. 


Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg