Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Arnebelinda
ArnebelindaInnlegg: 12322
26.04.10 12:50
Young_Guns: Skal vi ikke bare bytte formasjon pga Bendtner?

neh.. Kanskje ikke fast iafall.

Men jeg synes det bør være ett alternativ når f.eks Rvp og flere er skadet.

Vi bør ikke være låst i ett system.

 

Arnebelinda
ArnebelindaInnlegg: 12322
26.04.10 12:54
Abstract_Poet: I motsetning til midtbanespillere, vinger forsvarere og keepere, som ikke skal gjøre sitt beste for laget?

Sa jeg det?

Takker bare for meg nå. Har kommet med mine meninger og du får tolke dem slik du vil.

Blir så dumt når du ihele tatt stiller slike spørsmål.

Ciao for denne gang ;)

Young_Guns
Young_GunsInnlegg: 140
26.04.10 12:54
Abstract_Poet: Jeg har ingen dyptgående kunnskap om Balotelli. Jeg har bare sett ham sporadisk, og syns han virker som et stort råtalent - rent fysisk og teknisk. Det virker også som om han har et rimelig godt blikk for spillet, men ikke noe eksepsjonelt. Han vil for eksempel aldri tåle en sammenlikning med Pato, som jeg mener at har vist langt, langt mer, til tross for at det er kun ett års forskjell på dem.
Det virker dog som om han har holdningsproblemer både på og utenfor banen - spesielt utenfor. Dette tror jeg kan hindre ham i å få ut potensialet sitt. At han i det heletatt har prestert kunstykket å erklære sin kjærlighet til Milan og tatt på seg Milan-drakt og gått inn i garderoben til gutta, sier det meste om hvilken type han er. Dette er faktisk verre enn å stjele skoa til lagkammerater. Etter hva jeg har sett, går Bendtner Balotelli en høy gang når det gjelder spilleforståelse og bevegelser, og dette er noe av det viktigste i vår spillestil. Selv om Bendtner levde litt vel lenge på talentet, og viste holdningsproblemer utenfor banen, har han virkelig tatt tak i dette. Han har fått skryt for sine holdninger til trening og lagmoral. Her er det rett og slett walk over i fordel Bendtner.
Siden dette er det aller viktigste i Arsenal (spilleforståelse, lagbygging og holdninger), gir svaret seg allerede her. Bendtner må for all del prioriteres foran Balotelli. I tillegg kan det sies at Bendtner er langt dyktigere til å gjøre medspillere gode (det er litt artig at Walcott spiller alltid sine beste kamper når Bendtner er på banen), og han er en bedre duellspiller. Bendtner er også et sikkert kort, mens det er stor usikkerhet knyttet til Balotelli. Ikke bare er det en helt ny liga, men hans holdninger gjør at det er stor usikkerhet knyttet rundt hans engasjement for klubben og hans villighet til å tilpasse seg. Kort fortalt er det et ikke-tema for meg. Jeg gidder ikke å ofre dette en tanke (hvis ikke du hadde spurt meg).
Helt til slutt kan jeg også si at Bendtner har blitt en virkelig sympatisk type, og fremstår som velbalansert. Han vippes aldri av pinnen - noe som Porto-kampen viste. Jeg synes det ser ut som om Super Mario er noe for oss, han er langt mere komplett spiller enn Bendtner ? er du uenig i dette ? Ja, jeg er uenig i dette. For begrunnelse kan du lese mitt første svar en gang til.

å fy faen, du skal nesten få en tommel for og gi meg et så grundig og godt svar. Selv om jeg er uenig i noe av det du sier, JEG mener at AW kan få skikk på Balo, og JEG mener at wenger kan gjøre Balo til en av verdens beste spisser. Virker som om Balo tar meget godt vare på sjansene han får( Av Mourinho)Og jeg er forresten meget uenig i at Bendtner er en mere komplett spiller enn Mario. 

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
26.04.10 12:56
Arnebelinda: Sa jeg det?

Nei, jeg bare illusterer hvor dum påstanden din er om at alle typer spisser har den samme arbeidsoppgaven - og gjøre sitt beste for laget. Det gjelder absolutt alle på banen, ikke bare spisser. Så ifølge din logikk så kan man sammenlikne Bendtner med Seaman.

Young_Guns
Young_GunsInnlegg: 140
26.04.10 12:58

http://www.youtube.com/watch?v=GblantbjoEc&feature=fvst

Enjoy abstrakte potet, PS. mener ikke at Mario er bedre enn Bendtner ut i fra en Youtube video, men steike han gjør mye sykt her til tross for at han er 19 år.

Arnebelinda
ArnebelindaInnlegg: 12322
26.04.10 13:04
Abstract_Poet: Nei, jeg bare illusterer hvor dum påstanden din er om at alle typer spisser har den samme arbeidsoppgaven - og gjøre sitt beste for laget. Det gjelder absolutt alle på banen, ikke bare spisser. Så ifølge din logikk så kan man sammenlikne Bendtner med Seaman.

Åh herremin. På tide med vgd pause?

Alle vet da at spisser har forskjellige oppgaver din stut. Men til syvende å sist så er hovedoppgaven å vinne kampen.. Men det er vell vansklig å forstå?

Har fortsatt ikke sammenlignet Bendtner med noen jeg. Jeg vil bare ha verdensklasse spillere. Noe du og jeg er uenig om at Bendtner er pdd. Ingen grunn til å synke så lavt fordi.

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
26.04.10 13:17
Arnebelinda: Alle vet da at spisser har forskjellige oppgaver din stut.

Det virker som om ikke du visste det før det ble påpekt. Din generelle bemerkning om at Henry, Bergkamp og Bendtner må sammenliknes fordi de har den samme oppgaven - å gjøre sitt beste er i beste fall helt absurd. Alle skal til en hver tid gjøre sitt beste, om det er keeperen, midtbanespilleren eller spissen, det er ingen som krangler på det. Men at du finner det for godt å si dette i en diskusjon hvor det blir påpekt at Bergkamp og Bendtner ikke skal løse de samme arbeidsoppgavene på banen, er i bestefall helt uforståelig.

Så på tide med en pause fra vgd? Ja det vil jeg så absolutt anbefale.

Arnebelinda
ArnebelindaInnlegg: 12322
26.04.10 13:32
Abstract_Poet: Det virker som om ikke du visste det før det ble påpekt. Din generelle bemerkning om at Henry, Bergkamp og Bendtner må sammenliknes fordi de har den samme oppgaven - å gjøre sitt beste er i beste fall helt absurd. Alle skal til en hver tid gjøre sitt beste, om det er keeperen, midtbanespilleren eller spissen, det er ingen som krangler på det. Men at du finner det for godt å si dette i en diskusjon hvor det blir påpekt at Bergkamp og Bendtner ikke skal løse de samme arbeidsoppgavene på banen, er i bestefall helt uforståelig.

Virker kanskje slik fordi at du ikke har lært deg å lese hele innlegget ja.

De kan sammenliknes på grunnlag av å skape rom, assist, mål, å få laget best mulig. Noe jeg skrev sist og. Grunnlegende hovedoppgaver til spisser.

Det er det som er hovedoppgavene.. Hvordan de oppgavene blir gjort har jeg alrdi sagt noe om. At du skal prøve å ta meg på det.. at jeg liksom ikke skjønner at det finnes forskjellige spisstyper blir bare pinlig å dumt. Trudde du var litt mere særiøs enn så.

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
26.04.10 13:47
Arnebelinda: Virker kanskje slik fordi at du ikke har lært deg å lese hele innlegget ja.

Jeg forholder meg til det du skriver, og da jeg sa: "Hvis man tror at Bendtner skal gjøre de samme oppgavene som Henry eller Bergkamp, har man virkelig misforstått noe grunnleggende ved fotballen." svarer du: "Nå er du på tynn is.. Så klart skal han gjøre det samme som Henry og Bergkamp. Han skal gjøre sitt beste for laget.. med å lage rom, score mål, oppspillspunkt, assists, vinne kamper. Er ikke det grunnleggende?"

Her skriver du rett ut at de skal gjøre det samme. Du sier til og med at jeg er på tynn is fordi jeg sier at Bendtner ikke skal løse de samme oppgavene som Henry gjorde.

Det er ikke snakk om å ta deg for noe som helst, men kun å forholde seg til det du skriver. Men nå orker jeg ikke å kaste bort mer tid.

Arnebelinda
ArnebelindaInnlegg: 12322
26.04.10 13:52
Abstract_Poet: Her skriver du rett ut at de skal gjøre det samme.

De skal jo det................................ Bare ikke på samme måte.............................

Nei, Vi trenger ikke å sløse mere tid :P Peace out!

patologen
patologenInnlegg: 1881
26.04.10 14:03
Abstract_Poet: Det er ikke snakk om å ta deg for noe som helst, men kun å forholde seg til det du skriver. Men nå orker jeg ikke å kaste bort mer tid.

Bare for å helle litt bensin på bålet: Makan til kverulering over trivialiteter!! :o) Det er vel ikke "silly season" riktig ennå.....? :o) Jo, for oss Arsenal-supportere kanskje..?

Megalomani
MegalomaniInnlegg: 6010
26.04.10 15:17

Bendtner skal selvsagt bli i klubben. Å mene noe annet etter to måneder hvor han, nesten alene, har sørget for at vi har minst ti poeng mer enn vi ville hatt uten, med de ekstremt viktige og betimelige målene hans(Hull, Wolves, Stoke). Hadde vi vunnet ligaen skulle gutten hatt Ljungberg 01/02-innspurt-status. 

Tar gjerne Chamakh gratis i sommer, men om vi fremdeles skal spille 4-3-3 neste sesong er det bye bye, Eduardo. Å kunne veksle mellom Bendtner, Chamakh og van Persie i spissrollen der, mmhmm.

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
26.04.10 15:20

Jeg orker ikke å lete meg i hjel etter keepertråden, men jeg minner om vår keepertreners ord i Seamans siste sesong. Han mente at Taylor var det største talentet han noen gang hadde sett. Han overgikk Seaman teknisk allerede som 17-åring.
Keepertreneren vår mente også at Taylor burde ha overtatt for Seaman lenge før hunken ble for gammel.

http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-taylor-was-a-big-talent-at-arsenal

redgun
redgunInnlegg: 707
26.04.10 16:32

Synes ikke den videoen var spesiel bra promotering i det hele tatt for Super Mario.. Ja, han er et stort talent, med en råhet og eksplosivitet ikke mange andre har, men sliter med å se han for meg i Arsenal.. En typisk spiller som setter seg selv foran laget. Jeg har mye heller Super Nick foran Super Mario! Bendtner har vært utrolig viktig for oss den siste tiden, og han er utrolig skapende!! Dog kan avslutningsferdighetene hans bli bedre, men han er fortsatt bare 21 år. Som det er blitt nevnt er jeg fullstendig enig i at Bendtner har blitt en mye bedre lagspiller og viser en helt annen holdning enn før! Et talent er et talent, for at det skal utvikles og bli til toppspiller må man ha et par andre ting med seg, og det tror jeg Super Nick har! Han helt klart noe uforløst over seg, og jeg gleder meg til det blomstrer for fullt!

torreslfchelt
torreslfcheltInnlegg: 30150
26.04.10 16:56

Transfer rykter:

Barcelona are interested in Arsenal left-back Gael Clichy and could offer Spanish striker Bojan Krkic as part of a potential swap deal.
Full story: Caughtoffside.com

Vil dere ha Bojan istedenfor Clichy?

 

 

Arsenal have handed captain Cesc Fabregas an unprecedented £3m payment and upped his wages by nearly 50% to £110,000-a-week to keep him at the club and warn off the advances of Barcelona.
Full story: Goal.com

kreatin123
kreatin123Innlegg: 4562
26.04.10 16:57
Abstract_Poet: Jeg har gitt opp. Enkelte klarer rett og slett ikke å sette pris på det fantastiske fotballhodet hans. Han har en ekstrem timing i alt han gjør, det være seg opphopp, pasninger eller løp. I tillegg er han en av verdens beste hodespillere. Da får det helle være at han bare er litt over middels god teknisk.

Vet ikke hva du mener med litt over middels god teknisk. I forhold til PL ? Det er han definitivt ikke. Til tider er det ekstremt frustrerende å se hvordan han fomler vekk ballen mens han har den i bena. Det sagt, så er jeg helt enig i at han er ekstrem på timing og klokhet, å jeg vil ikke i det hele tatt selge han. Frelseren skal ingen steder (untatt treninger og slikt).

christiangu
christianguInnlegg: 1312
26.04.10 17:01

noen som har noen fornuftige meninger når det kommer til oppsummering av sesongen? tenker da spesielt på taktikken vi har spilt i år og hvordan den har fungert/ikke fungert med arsenal sine spillere.

mine meninger:
-trenger ny keeper. noe som kanskje ikke har fått så mye fokus er at arsenal kan ha spesielt godt av en keeper med gode igangsettinger, ala f.eks reina. almunia er horribel til det.

-clichy og sagna må bli bedre offensivt. med clichy sin hurtighet virker det rart at han ikke har blitt (trent?) bedre offensivt. 

-forsvaret må tørre å støte høyere i banen, og ikke rygge til 16-meteren når motstander angriper med ball/overganger.

-dette gjelder forøvrig også resten av laget. vi har mye å hente på å vinne ballen raskt tilbake - og høyt i banen.

-jeg forstår ikke hvorfor vi har relativt mange innlegg, men ingen å legge inn til (bortsett fra bendtner, men han har en tendens til å ikke alltid være i boksen når innleggene kommer).

-hvis vi skal fortsette med relativt masse innlegg, bør diaby komme seg raskere inn i boksen. 

-jeg synes at "433" som vi har spilt i år avhenger alt for mye av fabregas (og song). når han (de) er skadet blir det for mye på tvers, og lite framdrift

-433 passer utmerket til fabregas, arshavin og rvp - når de spiller alle sammen. dette så vi før rvp ble skadet. skal vi fortsette med 433 trenger vi erstattere, dvs like spillertyper som disse 3 (ramsey, nasri, chamack....?).

-jeg synes det ikke har vært så klart hva plan b har vært denne sesongen. når vi har stanget, eller tydelig slitt har det liksom ikke kommet noen endring fra sidelinjen (dette kan selvfølgelig ha med antall skader, og derav alternativer å sette inn på)

kreatin123
kreatin123Innlegg: 4562
26.04.10 17:02
torreslfchelt: Vil dere ha Bojan istedenfor Clichy?

Aldri i verden.

christiangu
christianguInnlegg: 1312
26.04.10 17:03
torreslfchelt: Vil dere ha Bojan istedenfor Clichy?  

nei absolutt ikke. synes clichy har vært en av våres beste de siste kampene. han gidder hvertfall. 

christiangu
christianguInnlegg: 1312
26.04.10 17:04
torreslfchelt: £110,000-a-week to keep him at the club and warn off the advances of Barcelona.

bare tidsspørsmål før wenger må starte å lønne stjernene i samme grad som andre klubber. han får heller kutte ned på lønning til nye 15-16-17-åringer. 

Arshavin_93
Arshavin_93Innlegg: 30053
26.04.10 17:23

Har et ord i laget med diskusjonen mellom Abstract og Eded vs Young_Guns og Arnebelinda. Og der må jeg holde med de førstnevnte. Men skal jeg begrunne er det bare å "copy-paste" i fra innleggene dems. Og det var tydelig at Abstract og Eded vant, når vi anså mangel på argument hos motstanderne. 

Men jeg kan si sånn at Bendtner får andre gode, og i tilegg har en rå styrke. Et eller annet minus er det jo, men det er på alle. Med han på banen kanvi faktisk evne til å slå langt og høyt, slik at han kan bruke luftstyrken sin. Og det kan hjelpe oss mot harde fysiske lag på bortebane(Stoke, Sunderland), noe det også har gjort.

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
26.04.10 18:40
kreatin123: Vet ikke hva du mener med litt over middels god teknisk. I forhold til PL ?

Han er helt klart litt over middels teknisk god i PL. Han er langt unna Scharner-nivå, men også langt unna van Persie-nivå. Jeg vil si han befinner seg litt nærmere van Persie enn Scharner, altså litt over middels.

Det sagt, syns jeg ikke det er teknikken det skorter på, men hurtigheten i beina. Han har ofte vist prov på et fantastisk første-touch, og han er god til å føre ball i fart. Derimot er han alt for treg i beina når han ikke har fart.

I denne videoen ser du mange prov på at hans teknikk er undervurdert. Førstetouchet hans er det ikke mange som gjør til skamme. http://www.youtube.com/watch?v=2aIIXBmYT5o&feature=fvst

Kuba_16
Kuba_16Innlegg: 5570
26.04.10 18:41

Har Rosicky skrive ny kontrakt med Arsenal?

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
26.04.10 18:42
torreslfchelt: Vil dere ha Bojan istedenfor Clichy?

Ikke om jeg fikk danset på grava til Tottenhams CL-håp.

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
26.04.10 18:46
Kuba_16: Har Rosicky skrive ny kontrakt med Arsenal?

Jeg mener å huske det, men jeg garanterer det ikke. Mulig jeg blander det med alle andre signeringer som ble gjort tidligere. Han bør i hvert fall få en ny kontrakt. Han er en av få som har stått frem de siste tre kampene.

Kuba_16
Kuba_16Innlegg: 5570
26.04.10 18:47
Abstract_Poet: Jeg mener å huske det, men jeg garanterer det ikke. Mulig jeg blander det med alle andre signeringer som ble gjort tidligere. Han bør i hvert fall få en ny kontrakt. Han er en av få som har stått frem de siste tre kampene.

Det har han. Nedtur.

MrArsenal
MrArsenalInnlegg: 9174
26.04.10 18:47
Kuba_16: Har Rosicky skrive ny kontrakt med Arsenal?
turboneger11
turboneger11Innlegg: 35068
04.05.10 14:25

Coyle vil gjerne beholde vår kjære Jack frem til jul.  Medmindre Wenger selger ut rubbel og bit av offensive fibre er jeg positiv til å la Jack bli i Bolton litt til. Hvis han selv vil da selvsagt

christiangu
christianguInnlegg: 1312
04.05.10 14:52
turboneger11: Coyle vil gjerne beholde vår kjære Jack frem til jul.  Medmindre Wenger selger ut rubbel og bit av offensive fibre er jeg positiv til å la Jack bli i Bolton litt til.

enig. tror han har godt av et halvt år til med regelmessig PL-spill. han vil uansett ikke være noe førstevalg i arsenal enda.

noen som vet hvorfor ikke clichy og rosicky spilte i går? de har jo tross alt vært de beste spillerne våres de siste kampene..

Abstract_Poet
Abstract_PoetInnlegg: 35381
04.05.10 15:02
christiangu: enig. tror han har godt av et halvt år til med regelmessig PL-spill. han vil uansett ikke være noe førstevalg i arsenal enda. noen som vet hvorfor ikke clichy og rosicky spilte i går? de har jo tross alt vært de beste spillerne våres de siste kampene..

Jeg tipper laget som ble tatt ut har bakgrunn i å gi andre spillere spilletid.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg