Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Tottenham Hotspur FC

NYTT TEMA
Raggen_

Innlegg: 8301
Raggen_
04.05.21 16:25

Skulle ikke Sarri til Roma? Håper for gudsskyld ikke dette betyr at han er på veg til oss istedet.

chippen

Innlegg: 1466
chippen
04.05.21 16:27
Kælighet: sluttpakken

Vi får håpe den blir mindre med ansettelse allerede til sommeren. 

Raggen_

Innlegg: 8301
Raggen_
04.05.21 17:44

Meldes at Spurs fortsatt har interesse i å hente Aarons i sommer. 30m p. Litt dyr, men verdt det etter min mening. Håper det går i havn.

startelver

Innlegg: 74842
startelver
04.05.21 18:51

Det er bare å synes synd på Roma. De har scoret en del mål men blir vel slutt på det nå.  Får se om han kan fikse lekkasjen i forsvaret. 

Orake1et3

Innlegg: 4065
Orake1et3
05.05.21 13:56
chippen: Vi får håpe den blir mindre med ansettelse allerede til sommeren.

Trolig noe mindre, men neppe så mye mindre som enkelte aviser spekulerer i. Dersom det var slik at Tottenham måtte betale Mourinho lønn ut kontrakstiden er ikke agenten til Mourinho (Mendes) så dum at han inngår en avtale med Roma før et forlik er på plass med Tottenham. 

De har kanskje forlikt på 12 måneder istedenfor 18 måneder og så signerer Mourinho for Roma minuttet etter at forliket er signert (uten at Tottenham var klar over at en så snar retur til trenerjobben var aktuell). 

Kælighet

Innlegg: 12457
Kælighet
05.05.21 14:25
Orake1et3: Dersom det var slik at Tottenham måtte betale Mourinho lønn ut kontrakstiden er ikke agenten til Mourinho (Mendes) så dum at han inngår en avtale med Roma før et forlik er på plass med Tottenham.

Nei, da er det ifølge din logikk kun Daniel Levy som er så dum at han ikke klarte å se for seg at Mourinho kom til å få seg en jobb etter sommeren, og verken klarte å legge inn noen klausuler i kontrakten eller forliket som tok høyde for det. Forliket som du visstnok kan meddele at allerede er signert. Takk for insiderinformasjon! 

Begynner å bli en gjenganger at du kommer til klubbtråden vår i det siste og sender små stikk for å gni det inn at vi ikke har gjort det bra i det siste, verken på fotballbanen eller utenfor.

(Innlegget ble redigert 05.05.21 14:29)

Pogba6

Innlegg: 11993
Pogba6
06.05.21 13:44

Conte linket nå. Får ikke bedre manager enn det.

Orake1et3

Innlegg: 4065
Orake1et3
06.05.21 14:06
Kælighet: Nei, da er det ifølge din logikk kun Daniel Levy som er så dum at han ikke klarte å se for seg at Mourinho kom til å få seg en jobb etter sommeren, og verken klarte å legge inn noen klausuler i kontrakten eller forliket som tok høyde for det. Forliket som du visstnok kan meddele at allerede er signert. Takk for insiderinformasjon!  Begynner å bli en gjenganger at du kommer til klubbtråden vår i det siste og sender små stikk for å gni det inn at vi ikke har gjort det bra i det siste, verken på fotballbanen eller utenfor.

Dette er ikke et "stikk", men "common sense".

Selvfølgelig skjønner Levy at Mourinho kan finne seg en ny jobb straks forliket er signert, men han skjønner også at Mou mest sannsynlig får noen måneder "på sidelinjen" og at han må ned i lønn ettersom hans rykte som "pokal-garantist" for lengst er borte.

Hverken Levy eller Mourinho / Mendes er naive i dette. Det er nettopp derfor dette trolig har endt slik det stort sett alltid ender i slike "arbeidskonflikter"; et forlik som gir "arbeidstaker" noe mindre enn de kunne fått ved å stå kontraktstiden ut, men med fordelen at de får pengene med en gang og står fritt til å få ny jobb. 

Ift at dere ikke gjort det så bra for tiden: Strengt tatt syns jeg dere var et "mønsterbruk" under Poch og så gjorde dere noe veldig dumt når dere ansatte Mou. Nå er Mou borte igjen og får dere rett trener på plass vil det nok snu igjen. Dog bør dere kanskje selge Kane får et nytt prosjekt påbegynnes. Det blir som med min klubb (Chelsea) og Hazard: Han virket uerstattelig når vi solgte han, men et åpar år senere kan vi konstatere at vi har kommet styrket ut av det. 

Kælighet

Innlegg: 12457
Kælighet
06.05.21 14:25
Pogba6: Conte linket nå. Får ikke bedre manager enn det.

En manager som tok Juve fra 7. til 1. plass på en sesong, Chelsea fra 10. til 1. på en sesong og Inter til seriegull på to sesonger. En av få managere som jeg har troen på at kan få til noe ut av troppen på kort sikt hvis han skulle komme. Ikke den mest langsiktige løsningen. Hva gjør man hvis han ikke skulle lykkes? Da er vi tilbake igjen der vi var. Dessuten så tror jeg vi aldri har sett et høyere nivå blant de engelske klubbene. City dominerer klubbfotballen og jeg forventer at Liverpool returnerer til det selskapet neste sesong. Samtidig ser det ut som at både Chelsea og United er i gang med å bygge noe stort. Jeg ser ikke hvordan Conte skulle kunne utrette noen mirakler denne gangen.

Og det spørsmålet jeg burde stilt først: Hvorfor vil han ha lyst til å komme hit i det hele tatt?

Kælighet

Innlegg: 12457
Kælighet
06.05.21 14:39
Orake1et3: Dette er ikke et "stikk", men "common sense".

Jeg mener at mye av det du hevder er "common sense" er dine egne antakelser. Uansett, en antakelse som vi begge kan enes om er at Mourinho kommer svært godt ut av dette. 

Enig i at man fort blir nødt til å selge Kane hvis man skal starte et nytt prosjekt fra grunnen av. Jeg ser ikke hvordan Kane skal ha tålmodighet til å gå gjennom et nytt prosjekt. Kontrakten går ut om tre år og markedet er preget av Covid, så jeg tror salg først blir aktuelt til neste sommer. Helt ærlig ser jeg ikke hva som skiller oss fra stallen til Arsenal dersom vi selger Kane og Son. Det vil kreve fornuftig pengebruk dersom vi selger Kane. Da kan vi ikke holde på slik vi gjorde den gangen vi solgte Bale med å kjøpe en rekke first price-løsninger (minus Eriksen). Jeg har ikke troen på Levy. Og vi er heller ikke som Chelsea som hadde råd til å kjøpe en halv førsteellever.

Raggen_

Innlegg: 8301
Raggen_
06.05.21 16:18

Faen, har Levy en liste med tidligere Chelsea managere som skal til pers eller?

Ja Conte er ubestridelig en god manager, men i likhet med Sarri så vil jeg nødig se noen av dem i Spurs. Det er selvsagt ikke Mourinho-nivå på fotballen de fronter, men det oser ikke Spurs way av det heller... og igjen; la chelski være chelski og tenk nytt Levy.

Alternativene er bedre. Jeg sier fortsatt at vi trenger en strukturendring, et stort steg i riktig retning ville være Rangnick som DOF og eksempelvis Potter som manager. 

rosenthal

Innlegg: 4580
rosenthal
06.05.21 18:15

Rangnick har uttalt at han ønsker seg trenerjobb, ikke DoF

Raggen_

Innlegg: 8301
Raggen_
06.05.21 18:54

Så gi ham trenerjobben. Jeg heller som kjent mest mot Potter, men ser selvsagt Rangnick foran disse tidligere Chelsea trenerne..

Orake1et3

Innlegg: 4065
Orake1et3
06.05.21 22:26
Raggen_: Ja Conte er ubestridelig en god manager, men i likhet med Sarri så vil jeg nødig se noen av dem i Spurs. Det er selvsagt ikke Mourinho-nivå på fotballen de fronter, men det oser ikke Spurs way av det heller... og igjen; la chelski være chelski og tenk nytt Levy.

Får dere Conte er dere heldig. Ulikt Mourinho er han "the real deal" og han kan vinne ligaen med Spurs. Han kommer garantert til å komme i konflikt med Levy over manglende midler til spillerkjøp på et tidspunkt, men før den tid vil det bli sportslig suksess.

Med andre ord: Håper dere går for Potter!

Koskinen

Innlegg: 4647
Koskinen
06.05.21 23:31

Nå må vi hente Potter før Arsenal henter han. Arteta er ferdig.

Sindreer

Innlegg: 543
Sindreer
07.05.21 13:44

Skjønner at man har blitt desensivert av Mourinho-fotballen når både Sarri, Conte, Potter og Ragnick høres magisk ut. Tipper forøvrig at Levy ikke er ferdig med "manager med pokaler som kan gi oss kortsiktig suksess"-sporet, og tipper han er mest gira på Conte. 

Othellos

Innlegg: 602
Othellos
08.05.21 12:44

Synes det er rart Eddie Howe aldri blir nevnt lenger når topp 6 klubber ser etter manager. Ung, energisk og spiller morsom fotball. Kunne vært noe for Spurs.

Gåra

Innlegg: 18366
Gåra
08.05.21 15:25

Pinlig av spillerne, og merkelig av Mason i dag.

Man vet jo hvordan Leeds spiller... hvorfor legge opp til en kamp med "tut og kjør", når alle vet at Leeds er blant de beste på dette. Her kunne man fint latt Leeds ha ballen, og satset på kontringer. Men i steden velger man en ekstremt offensiv formasjon. Funket mot Sheffield United, som knapt holder Championship-nivå. Men selvsagt ikke mot et middels PL-lag. 

(Innlegget ble redigert 08.05.21 15:26)

Xavi7

Innlegg: 12934
Xavi7
08.05.21 15:29

Spurs er Spurs:-)

Raggen_

Innlegg: 8301
Raggen_
08.05.21 16:35

Jeg vil fremme en lite kontroversiell påstand; gutta virker jævlig dårlig trent.

Greit, det går mot slutten av sesongen, men det er en regelrett daff gjeng som møter opp i dag helt uten å la seg motivere av en potensiell CL plass. 

startelver

Innlegg: 74842
startelver
08.05.21 16:50

Nei bare å sikte seg inn på EL, er der man hører hjemme. 

Gåra

Innlegg: 18366
Gåra
08.05.21 16:58
Raggen_: Greit, det går mot slutten av sesongen, men det er en regelrett daff gjeng som møter opp i dag helt uten å la seg motivere av en potensiell CL plass.

Hele troppen har virket daff siden midt i siste sesongen til Poch.

Leoparden1

Innlegg: 6318
Leoparden1
08.05.21 17:14

Surt og fortjent tap. Vi manglet noe hele veien. Touchene og pasningene satt rett og slett ikke. Samtidig er det jo også lyspunkter med at vi har et MYE mer fornuftig press-spill, og klarer på den måten og vinne ball/provosere frem feil som gjør at vi overtar i ganske ok posisjoner. 

Nok en gang utrolig rare bytter fra Mason, litt som LC Finalen. At han tar ut Alli er helt uforståelig for meg. Jeg synes han var en av våre beste og mest skapende utpå der. 

Alt i alt ser Masons Spurs vesentlig bedre ut enn Mourinhos Spurs. Så får vi se hvordan det blir når vi får ansatt den "egentlige" treneren vår. 

Fernandovonarb

Innlegg: 7000
Fernandovonarb
08.05.21 18:15

Hadde Mourinho noe i mot Bale og Alli? Bale var ikke all verden i dag, men potensialet hans og ferdighetene er ubestridte. Begge ville vært selvskrevne om jeg var manager i klubben. 

Jimmy_28

Innlegg: 4319
Jimmy_28
09.05.21 08:31
Fernandovonarb: Hadde Mourinho noe i mot Bale og Alli? Bale var ikke all verden i dag, men potensialet hans og ferdighetene er ubestridte. Begge ville vært selvskrevne om jeg var manager i klubben.

Det er det vel ingen av oss her inne som vet.

Men med en gang Bale får litt skryt så er det en slapp neste kamp i vente. Virker det som. Ikke blant de verste igår, men heller ikke det nivået som forventes. Nesten så man kan mistenke SheffU for å være et skikkelig dårlig fotballag...

Raggen_

Innlegg: 8301
Raggen_
09.05.21 09:59

Nå snakkes det om Inzaghi som ny manager.. 

Uansett manager, vi trenger en mektig rebuild. Unge friske spillere som ønsker å levere alt for klubben.

Blir bare provosert over den nåværende gjengen, de møter ikke opp til ligacup-finale og når det er en viss sjanse for CL så møter de faen ikke opp da heller... gutta er sluttkjørt. De har åpenbart ikke hva som kreves. Vi trenger en håndfull nye spillere. Rebuild. Start på nytt. End of.

 

Raggen_

Innlegg: 8301
Raggen_
09.05.21 13:21

Sitter nå å ser Wolves og Brighton og det slår meg allerede etter et kvarter at begge disse evner å holde ballen i laget på en bedre måte en dagens Spurs.. Potter får Brighton til å fremstå som et spennende angrepslag som pøser på med energi og offensive fibre. 

Men igjen, det slår meg hardt hvordan Spurs faktisk fremstår som et lag midt på treet. Brighton og Wolves innehar begge større underholdningsverdi. 

Hvis vi går for Potter håper jeg han tar med seg Dunk og White. Vi trenger slike spillere. 

Fernandovonarb

Innlegg: 7000
Fernandovonarb
09.05.21 14:00

Jeg har sett litt av Brighton i år, mye pga Ben White som var hos oss i fjor og var ekstremt god, og de er et av lagene som har fått for lite poeng ut fra spill og sjanser. De har en klar plan.

Leeds tapte begge kampene mot dem, og klarte ikke bryte ned forsvaret deres til å score et eneste mål over to kamper. Så de er vanskelige når alt flyter hos dem.

Kælighet

Innlegg: 12457
Kælighet
09.05.21 15:21
Raggen_: Vi trenger en håndfull nye spillere. Rebuild. Start på nytt. End of.

Det er ikke mer enn noen få måneder siden Chelsea lå seks poeng bak oss - oss med 36 poeng og dem med med 30 poeng og like mange kamper spilt som oss. Chelsea-fansen hadde avskrevet Christiansen og Rudiger. Azpilicueta så ut som han var ferdig. Fansen her inne snakket om at det kanskje var på tide å selge Kante. Det var splid om Jorginho - en del av fansen mente at Jorginho hadde ingenting å gjøre i klubben og en mindre del av fansen mente at han ikke ble verdsatt nok. Havertz og Werner ble sett på som flopper av veldig mange og enkelte var tidlig ute og sa at de ikke så en fremtid for dem i Chelsea. Pulisic, Ziyech, Kovacic og Hudson Odoi var ute av form og hadde ikke vist potensialet sitt på en stund.

Ting forandrer seg fort i fotballen og spesielt med skifte av managere. Nå er det ingen tvil om at Chelsea har en mye bedre stall - de har en enorm bredde etter sist sommer. Men i likhet med Chelsea har vi mange spillere som har vist et høyt toppnivå eller stort potensiale tidligere. Mourinho sin dinosaur-fotball og destruktive man management gjør at den stallen ser mye verre ut enn den faktisk er. 

Raggen_

Innlegg: 8301
Raggen_
09.05.21 15:36

Jeg forstår sammenlikningen og at det endrer seg fort i fotball. Men noen av gutta har fått for lang fartstid i denne klubben og skulle vært solgt for en sesong eller to siden. Winks (desverre), Sanchez, Aurier, Sissoko, Lamela, kanskje også Dier og Lo Celso. Reguilon forsvinner nok tilbake til RM så her trengs det også dekning. Skal vi spekulere videre så er det trolig at Bale fullfører siste sesong i Spania, Kane snuser vel på united overgang mens Son kanskje blir værende... Men hvem vet... Jeg blir sliten av hele greia.

Jeg greier uansett ikke å se noe fremgang eller utvikling uten å satse på nytt og ungt mannskap. Klubben skriker etter forandringer! Jeg vil se ambisjoner, lidenskap og ikke minst identitet... derav må det skje noe.

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg