Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Tottenham Hotspur FC

NYTT TEMA
startelver
startelverInnlegg: 51471
07.03.18 18:23

Om å gjøre å score første målet her. Er det noe Juventus er gode til er det å holde på en ledelse så frykter at vi kommer bakpå tidlig. 

 

(Innlegget ble redigert 07.03.18 18:23)

keyser1
keyser1Innlegg: 16463
07.03.18 18:49
startelver: Er det noe Juventus er gode til er det å holde på en ledelse så frykter at vi kommer bakpå tidlig.

Minner om at det sto 2-0 i Torino før kampen knapt var i gang, og denne Juve-utgaven lot oss rævkjøre dem på eget gress i 80 minutter hvor de ga vekk 2-målsledelsen....

Frykter ingenting, men det er klart fordelaktig med første målet. Men skulle juve putte først, så har vi mannskap som er mer enn kapable til å slå tilbake.

Ruudiculous
RuudiculousInnlegg: 948
07.03.18 18:59

Spurs om ikke Juventus blir slått ut i kveld ja...

Kiedis
KiedisInnlegg: 9508
07.03.18 22:41

Denne svei. Mest siden det var så uforklarlig at konsentrasjonen skulle falle helt vekk i fem minutter.

1-0-ledelse, Juventus tilsynelatende mest opptatt av å lage frispark enn å spille fotball, på vei inn i fasen der man virkelig kunne regne med å få kontringsrom, og så kaster man vekk avansementet.

Kælighet
KælighetInnlegg: 11300
07.03.18 22:44

Best i 4 omganger. Hjerneblødninger i forsvar som sendte laget ut av Champions League. Skulle ønske Toby hadde spilt begge kampene.

Dette var trist. Vil ta meg flere dager å komme over dette. Håper spillerne reagerer på en bedre måte neste kamp enn de gjorde da de fant ut at Leicester kom til å vinne ligaen. Vinn den jævla FA-Cupen nå.

Raggen_
Raggen_Innlegg: 5902
07.03.18 22:50

Denne var sur som faen.. og det vil jeg også være en stund nå.

Leoparden1
Leoparden1Innlegg: 5827
07.03.18 22:50

Nå er jeg trist.

Cyril
CyrilInnlegg: 6375
07.03.18 23:28

Juventus var påskrudd i 20 min og scoret 4 mål på oss over to kamper.

Naivt av Spurs i andre omgang i dag. Denne kampen burde vi låst med å stenge kantene deres og ikke la de få rom å kontre. Håper vi lærer til neste år. 

jback
jbackInnlegg: 17764
07.03.18 23:36

Davies har vel vært veldig avgjørende mot Juventus. Er Rose ute i kulden?

Cyril
CyrilInnlegg: 6375
07.03.18 23:56

Vanskelig å si hva som faktisk skjer med Rose fremover, men han har til nå ikke vært i nærheten av den formen han hadde før skaden for ca ett år siden. Skal sies at han har siste tiden slitt med skade-tilbakeslag og har nettopp kommet tilbake.

Iucky
IuckyInnlegg: 11829
08.03.18 11:52

Faen så kjipt. Vi mangler litt erfaring på dette nivået, som klubb, samt manager, spillere og fans for den del.

Forskjellen ses tydelig i hvordan vi opptrer når vi har ledelsen i oppgjøret på 1-0 og 1-1, og hvordan Juve opptrer på 1-2.

Kommer til å svi lenge. Men tross alt mye bedre enn fjorårets Europa-fadese. Så tar vi nye steg igjen til neste år!

Kiedis
KiedisInnlegg: 9508
08.03.18 12:23
Iucky: Forskjellen ses tydelig i hvordan vi opptrer når vi har ledelsen i oppgjøret på 1-0 og 1-1, og hvordan Juve opptrer på 1-2.

Synes for så vidt vi opptrådde fint på 1-0. Juventus ble holdt på en armlengdes avstand, og brukte det første kvarteret av omgangen på å løpe mellom Spurs-spillere og sparke dem ned. De virket særdeles ukomfortable.

Det imponerende med Juve var sånn sett omleggingen av system, og uten at man helt kan kalle det uflaks, så var det litt utgjort at de scoret på sitt første angrep etter justeringene og at de kombinert med både målet og ny formasjon dermed fikk oss ut av fatning.

At man ikke klarte å justere ting like etter 1-1 kan nok settes på "urutinert"-kontoen. Da skulle man brukt minst fem minutter på å feike skader, drøye med innkast og fått justert laget.

andwez
andwezInnlegg: 11258
08.03.18 12:40

Det føles nesten litt utrolig at Tottenham er slått ut etter de to kampene. Til slutt ble det litt for mange stilpoeng og litt for lite utbytte av overtaket. 

Og så var det gode bytter av Juventus i går, det skal de ha. 

Trdstud
TrdstudInnlegg: 3707
08.03.18 15:33

Føles fremdeles bittert, og vil sikkert gjøre det i mange uker.

Juve skulle spilt en time med 10 mann, men kommer unna med en stygg stempling som dommeren bør få med seg.

"Alle" roper om at Juventus ble snytt for straffe, og det ble de. Tottenham også snytt for straffe forøvrig.

Sjansen på overtid der ballen rullet noe som virket som flere meter på mållinja var veldig oppsummerende for kvelden egentlig.

Alt i alt røk det beste fotballaget ut i går, mens nok en gang jukser et italiensk lag seg videre.

(Innlegget ble redigert 08.03.18 15:35)

xytheon
xytheonInnlegg: 18644
08.03.18 16:06
Trdstud: Sjansen på overtid der ballen rullet noe som virket som flere meter på mållinja var veldig oppsummerende for kvelden egentlig.

Sjansen som skulle blitt avblåst for offside, mener du?

For øvrig naturligvis enig i at Spurs spilte best i begge kampene, men det er noe med kulturen, rutinen og tradisjonene til lag som Juve og Real som gjør at de ikke trenger å spille særlig bra over 180 minutter for å ta seg videre mot de aller fleste. 

Det er noe uferdig og umodent med Spurs. Klarer ikke helt å sette fingeren på det. Denne sesongen representerer uansett et steg i riktig retning selv om den skulle ende troféløs. 

Cobi
CobiInnlegg: 58186
08.03.18 16:15
xytheon: Sjansen som skulle blitt avblåst for offside, mener du?
For øvrig naturligvis enig i at Spurs spilte best i begge kampene, men det er noe med kulturen, rutinen og tradisjonene til lag som Juve og Real som gjør at de ikke trenger å spille særlig bra over 180 minutter for å ta seg videre mot de aller fleste.
Det er noe uferdig og umodent med Spurs. Klarer ikke helt å sette fingeren på det. Denne sesongen representerer uansett et steg i riktig retning selv om den skulle ende troféløs.

Det er også noe med at vinneren skriver historien og at overskriftene og avisvinklingene blir til som følge av resultatene. Etter 60 minutter i går var Juve i kjempetrøbbel, og jeg satt og sa til kompisen min at det er et under at ikke Juventus i det minste prøver å komme tilbake i kampen. Aldri i verden om Allegri var komfortabel med situasjonen da. Så får de det første målet litt ut av ingenting, men det kan da like gjerne skrives på tilfeldighetskontoen som rutinekontoen. Det andre målet kan definitivt skrives på rutinekontoen, i hvert fall på Tottenhams «mangel på rutine-konto».

At Tottenham er et lag (og for så vidt en klubb) i utvikling, som foreløpig ikke har vinnerkulturen i veggene på samme måten som f.eks. Juventus, er åpenbart. Men jeg synes likevel at vel mange konklusjoner etter kampen nærmest presenterer dette som at Juventus hadde full kontroll. De var heldige. Kjempeheldige. Det er et faktum man liksom bare hiver under teppet, fordi det ikke passer inn i mantraet om at Juventus tok dette på rutinen.

jback
jbackInnlegg: 17764
08.03.18 16:34

Legger merke til at noen skriver at det er slik Juventus ofte bruker å vinne sine kamper i Serie-A.

Rimelig imponerende å vinne ligaen omtrent hvert år uten en midtbane. Den lagdelen ble overkjørt i 180 min.

Tipper Son kjenner en del smerter i dag, Barzagli kunne vel hatt to røde kort i den kampen.

xytheon
xytheonInnlegg: 18644
08.03.18 17:07
Cobi: Men jeg synes likevel at vel mange konklusjoner etter kampen nærmest presenterer dette som at Juventus hadde full kontroll. De var heldige. Kjempeheldige. Det er et faktum man liksom bare hiver under teppet, fordi det ikke passer inn i mantraet om at Juventus tok dette på rutinen.

Helt enig. Det var på en måte vinnerkulturen og rutinen som tillot dem å ha muligheten til å dra det i land. For de var fremdeles avhengig av at mye marginer skulle gå i deres favør. Og marginer på sin side hadde de utvilsomt. 

Kiedis
KiedisInnlegg: 9508
08.03.18 17:31

Videre er det jo også greit å huske på at mye av det motstanderfansen griner over med Spurs (konstruerer straffespark og frispark, spiller fysisk, stopper overganger og kamprytme ved å lage frispark) er ting modne og rutinerte lag gjør.

Forskjellen er at når Chiellini og co driver med det er det "vinnerkultur", "sterk mentalitet" og andre honnørord, mens når Lamela utnytter Van Dijks klønethet eller Llorente provoserer på seg hele West Ham og får dem ut av balanse for å dra i land en seier, så er det "fitte/filme-Spurs".

Det er selvfølgelig bare naturlig på et sted som VGD. Poenget er uansett at Spurs har plenty av kløkt, hår i rassen, stake eller hva man skal kalle det.

Mot Juventus sin rutine, kløkt og flaks holdt det imidlertid ikke.

(Innlegget ble redigert 08.03.18 17:31)

fotballeier123
fotballeier123Innlegg: 2288
09.03.18 17:32

Det er så synd at vi mister konsentrasjonen i 5 minutter, for da blir man straffet av lag som Juventus. Vil absolutt si at vi var det beste laget over 180 minutter, men Juventus var heldige og hadde marginene på sin side. Veldig irriterende at de egentlig skulle spilt siste timen? (husker ikke når Barzagli tråkka på Son) av returkampen med en mann mindre.

Savna virkelig Toby i den andre kampen. Men fy faen jeg er stolt av gutta, vi hadde et helt fantastisk gruppespill, vi viste en enorm styrke ved å komme tilbake etter at vi lå under med 2-0 i Torino. Nå er det FA-Cupen som virkelig gjelder, hadde vært så deilig å vinne FA-Cupen.

The future's bright, the future's Lillywhite!

COYS!

Juventuss
JuventussInnlegg: 3306
09.03.18 22:15
jback: Rimelig imponerende å vinne ligaen omtrent hvert år uten en midtbane. Den lagdelen ble overkjørt i 180 min.

Midtbanen var jo mye bedre for noen år siden med Pirlo og Vidal. Så hadde man også Pogba, men han var jo ikke like viktig.

Problemet er vel at i år har Khedira vært mye svakere enn i fjor. Matuidi har vært litt skadet og vært ganske god i perioder, men ikke fantastisk. I tillegg har Marchisio som var veldig god før ikke kommet seg etter korsbåndskaden. Så da sitter man igjen med Pjanic på midten og han klarer ikke bære den alene mot gode lag.

Man har også slitt mot flere av de beste lagene, men er såpass jevnt gode at man alltid gjør jobben mot de mindre så har man slitt seg til seire mot Napoli og Lazio nylig litt på samme måte som mot dere.

jback
jbackInnlegg: 17764
10.03.18 12:41
Juventuss: Man har også slitt mot flere av de beste lagene, men er såpass jevnt gode at man alltid gjør jobben mot de mindre så har man slitt seg til seire mot Napoli og Lazio nylig litt på samme måte som mot dere.

Joda, ser den. Dog må Juventus gjøre noe snart.

Tipper Buffon er en vesentlig faktor for at Juventus faktisk klarer å vinne såpass mange jevne kamper. Ikke på grunn av ferdighetene, men personligheten.

Nå kjenner vi ikke Buffon, men vil vel tro hans personlighet før, under og etter kamper er med på å skape et fundament som ofte gir Juventus(og landslaget for den del) de nødvendige % som kane avgjøre en kamp.

For en keeper, tviler på Italia og Juventus hadde tatt hjem så mye uten hans personlighet.

(Innlegget ble redigert 10.03.18 12:42)

Cobi
CobiInnlegg: 58186
11.03.18 20:51

Ingenting problematisk med Rose og Alli, i følge Pochettino. Så da er vel begge ute for sesongen.. Han sa mindre om Kane, men Kane selv var visst positiv. Testes i morgen. 

Ellers en aldri så liten milepæl på stadionfronten i dag: Løftingen av taket er nå i gang, og om et par ukers tid forventes det å være på plass. 

fotballeier123
fotballeier123Innlegg: 2288
11.03.18 21:07
Cobi: Ingenting problematisk med Rose og Alli, i følge Pochettino. Så da er vel begge ute for sesongen.. Han sa mindre om Kane, men Kane selv var visst positiv. Testes i morgen.  Ellers en aldri så liten milepæl på stadionfronten i dag: Løftingen av taket er nå i gang, og om et par ukers tid forventes det å være på plass.

Godt å høre at Kane selv var positiv. Gleder meg så ufattelig mye til den nye stadion er ferdig og klar til å flyttes inn i!

Kiedis
KiedisInnlegg: 9508
11.03.18 21:15

Sist Kane kuket til den ankelen (12. mars i fjor, faktisk talt), brukte han litt over fire uker på å bli kampklar igjen, og var klar til innhopp mot Watford 8. april.

Blir noen nervepirrende uker frem mot Chelsea-kampen.

 

grock19
grock19Innlegg: 82868
11.03.18 21:35

"For øyeblikket ser Tottenhams stall slik ut (listen er hentet fra Tottenhams offisielle hjemmeside):


1. Paul Robinson - Keeper
2. Pascal Chimbonda - Forsvar
3. Young-Pyo Lee - Forsvar
4. Didier Zokora - Midtbane
5. Edgar Davids - Midtbane
6. Teemu Tainio - Midtbane
7. Paul Stalteri - Forsvar
8. Jermaine Jenas - Midtbane
9. Dimitar Berbatov - Spiss
10. Robbie Keane - Spiss
11. Ahmed Mido - Spiss
12. Radek Cerny - Keeper
13. Danny Murphy - Midtbane
14. Hossam Ghaly - Midtbane
15. Steed Malbranque - Midtbane
16. Reto Ziegler - Forsvar / Midtbane
17. Marton Fulop - Keeper
18. Jermain Defoe - Spiss
20. Michael Dawson - Forsvar
22. Tom Huddlestone - Forsvar / Midtbane
22. Lee Barnard - Spiss
24. Jamie O'Hara - Midtbane
25. Aaron Lennon - Midtbane
26. Ledley King - Forsvar
27. Calum Davenport - Forsvar
29. Philip Ifil - Forsvar
30. Anthony Gardner - Forsvar
32. Benoit Assou-Ekotto - ForsvarForsvar"

 

Hvem ville vunnet en kamp av denne flotte gjengen og dagens mannskap?

 

Er mange flotte, flotte spillere her i det siterte, topp klasse kvalitet nesten gjennomgående fra 1-32.

Holder en knapp på Class of 06, dere? 

Kiedis
KiedisInnlegg: 9508
11.03.18 21:52

Denne gjengen vant jo en ligacup i 08, så de er jo opplagt bedre enn dagens trofeløse døgenikter.

ohlalaSpurs
ohlalaSpursInnlegg: 8104
11.03.18 22:17
MadBum: Sjekk hvor jævlig bælfeit Mido har blitt

Spent på hvem som er faren til barnet.

fotballeier123
fotballeier123Innlegg: 2288
11.03.18 23:05

Herlig chant om Son supporterne hadde i dag :-)

(Innlegget ble redigert 11.03.18 23:06)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg