Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Everton FC

NYTT TEMA
caliblue
caliblueInnlegg: 12555
12.09.18 11:22

Ja, Richarlison har fortsatt et stykke igjen før han blir noe som minner om førstevalg for Brasil. Dette var en tropp uten Jesus og likevel måtte det andre forfall til før Richarlison ble tatt ut i troppen.

Det er jo ikke mange ukene siden han kom til Everton og sa at det var mye takket være Silva. Fordi han trodde Silva kunne gjøre at drømmen hans gikk i oppfyllelse. Det å spille for Brasil.

Med to mål i tillegg til å ha skaffet et straffespark på drøye 50 minutter, er nok mulighetene gode for å bli tatt ut til neste samling. Selv om El Salvador var veldig svake.

Ellers er det jo interessant at han mens han stort sett bare har vært kantspiller i England, så ble han brukt ren spiss for Brasil. Det kan nok fort bli Richarlison på topp og Tosun på benk om Bernard skal inn i Everton-laget.

Ørni
ØrniInnlegg: 4851
12.09.18 11:30

Blir nok Tosun på benk uansett fremover. Og det kan bli spennende nok det. Om Bernard vel og merke er god nok. Richardlison og også Walcott kan også spille ren spiss, kan de ikke? Tosun minner mer og mer om Jelavic, men med en mye dårligere scoringsrate første halvåret han kom enn det kroaten hadde.

caliblue
caliblueInnlegg: 12555
12.09.18 12:17

Det avhenger vel helt av hvordan man måler spisser.

Jeg er vel blant de som mener Tosun har vært blant Evertons 4-5 beste spillere denne sesongen. At han har tatt store steg, jobber knallhardt og er viktig i Evertons høye press. Det var en stat etter tre runder som sa at han var den spilleren i hele PL som hadde vunnet ball flest ganger på offensiv tredjedel av banen.

I tillegg synes jeg han ser ut som en mye bedre kombinasjonsspiller enn hva man så under Allardyce, når han stort sett bare så ut som en ren avslutter. I tillegg til to assists har hans bevegelser vært viktig for flere av målene Everton har scoret. Så han har vært involvert, selv om han ikke har tegnet seg på scoringslisten.

Litt urovekkende at han ikke har kommet til flere sjanser, men det har nok en del med hvordan Everton spiller. Ikke unaturlig at både Richarlison og Walcott kommer oftere i scoringsposisjon enn hva Tosun gjør. I det store og hele har jo Everton skapt veldig lite denne sesongen.

Det som taler mot Tosun er at han neppe er en spiss som hadde blitt hentet av Silva og Brands. Både når det gjelder type og alder.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25868
12.09.18 12:20
caliblue: Ellers er det jo interessant at han mens han stort sett bare har vært kantspiller i England, så ble han brukt ren spiss for Brasil.

Det har nok mest med at når Neymar spiller, så er venstrekanten tatt. Så det var enten spiss eller benk for Richarlison.

Tror nok hans fremtid ligger med utgangspunkt ute til venstre, hvor han kan motta ballen rettvendt og med plass.

Ørni
ØrniInnlegg: 4851
12.09.18 17:11

Jeg tror uavhengig av at Silva ikke hentet inn Tosun, så ryker han ut om han ikke begynner å skape både sjangser og scoringer for seg selv. Dette fordi Evertons øvrige, og da spesielt midtbane ikke scorer nok selv. Så man kan si at på et gammelt norsk landslag så kunne vi kost oss med Tosun som vår Sørloth. Bernard og Gomes(som jeg ikke har noen tro på), kan sammen med Sigurdsson, Richardlison og Walcott gjøre skam på det jeg sier, men jeg mener fortsatt at som spiss, så holder ikke hverken to assister og null mål selv etter bare 4 kamper. Heldigvis for han så er DCL småskadet og Niasse totalt i veien, nå som det ser ut til at resten av spillerne spiller etter en plan. Det er jo noe Niasse ikke har trengt før.

Justice 96
Justice 96Innlegg: 30755
14.09.18 13:41

Everton under etterforskning for snusk når den nye manageren ble hentet. Risikerer poengtrekk. 


Det hadde vært noe :) 

Everenga
EverengaInnlegg: 4382
14.09.18 14:28
Justice 96: Everton under etterforskning for snusk når den nye manageren ble hentet. Risikerer poengtrekk.

Old news

Justice 96
Justice 96Innlegg: 30755
14.09.18 15:30

Good news 

Everenga
EverengaInnlegg: 4382
14.09.18 20:50
Justice 96: Good news

Irrelevant news om poengtrekket kommer denne sesongen. Kommer til å ta oss første halvdel av sesongen minst å sette en spillestil med omveltningene klubben har vært igjennom så årets tabellposisjon blir uansett så der. 

caliblue
caliblueInnlegg: 12555
14.09.18 21:30

Mulighetene for poengtrekk er vel omtrentlig lik null.

At det er forekommer tapping up av spillere, managere og støtteapparat er noe alle vet. Alle vil det til livs, men dit kommer man aldri. At man straffer enkeltsaker rimelig tøft i håp om at det skal få en avskrekkende effekt må man regne med, men i det man begynner med poengtrekk skaper man bare masse problemer for seg selv.

Premier League har jo også forsøkt å megle i konflikten mellom klubbene. Ved to tilfeller. Everton har ønsket å inngå forlik for å få saken ut av verden, men Watford hevder at det ikke handler om penger. Selv om de trolig til slutt bare vil ende opp med nettopp en god slump penger.

I tillegg sitter jo Everton på kontraktforslaget Watford i sin tid ga Hull-manageren Marco Silva, så Watford er ikke selv helt fremmed for å forhandle med managere ansatt av konkurrerende klubber.

hesja
hesjaInnlegg: 6744
16.09.18 14:45

Er det bekreftet at Walcott,Lewin ,Gueye og Bernard er friskmeldt til kampen i dag?

Justice 96
Justice 96Innlegg: 30755
16.09.18 19:01
caliblue: null

Håper det. Greit om dere får beholde de dere tar :) 

ForEverton
ForEvertonInnlegg: 1002
16.09.18 19:27

Tapet mot West Ham lå i kortene. Everton har 6 poeng på 5 spilte kamper. Dette er kun mot motstand på nedre del av tabellen. 

Jeg vil trekke ut noen spillere fra kampen, både negativt og positivt.

Mason Holgate. Terningkast 1. Sammen med Pickford, står de begge ansvarlig for alle 3 baklengs. 

Jonjoe Kenny spilte som en junior, og Felipe Anderson lekte med han stakkar.

Cenk Tosun scorer ikke på to åpenbare 100% sjanser. Håper han blir benket i en god stund fremover. 

Lucas Digne og Gylfi spiller en veldig god kamp, tross resultatet. 

 

Gud jeg gleder meg til Richarlison er tilbake. 

masterpool
masterpoolInnlegg: 15051
16.09.18 19:30

Begrenset med poeng å trekke, så satser på at det kun blir bot!

Justice 96
Justice 96Innlegg: 30755
20.09.18 23:49

Festlig med Pickford som for rundt 14 dager siden eller noe, messer om at han aldri vil gjøre tabbe som Alisson. Så gjør han DEN brøleren selv. Måtte flire litt i skjegget da 

Old-King-Cole
Old-King-ColeInnlegg: 4140
21.09.18 03:03

En jævel til å jinxe tydeligvis. Ikke at han har vært immun mot brølere tidligere heller da.

Ørni
ØrniInnlegg: 4851
21.09.18 12:16

Med Digne og Richardlison på banen samtidig, vil det bli så mange gode innlegg at Tosun mest sannsynlig scorer også. Hei! Vent! Everton spiller borte mot Arsenal ja.... My bad. Men neste gang igjen man har mulighet å stille med begge disse samtidig, så scorer sikkert Tosun igjen. For å presisere, så er det et håp i sarkasmen her. Jeg svelger gjerne kamelene etter at Tosun passerer 15 scora mål denne sesongen, men jeg gidder heller ikke tro og håpe så lenge jeg gjorde med Jelavic. Gruer meg til helgens kamp!

Klikk for å gå tilbake til toppen