Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Everton FC

NYTT TEMA
caliblue
caliblueInnlegg: 13216
11.03.19 21:18

Vi får se. Selv om Pochettino fikk to kamper, bør det ikke være noen automatikk i at Silva får det. Hva man sier til dommeren må nesten bety mer enn det at man sier noe.


Siden Pickford unngikk rødt kort, kan det virke litt smålig å klage på dommeren. Jeg tolker det mest som fortvilelse og frustrasjon. Her har han hele sesongen fått høre hvor hjelpesløse laget har vært på defensiv dødball. Så blir forsvaret plutselig straffet for å gjøre jobben sin fordi dommerteamet ikke gjør jobben sin.


Intet mindre enn fem spillere i offside-posisjon her. Og selv om det er Rondon (magpie nummer to fra toppen) det skal blåses mot, er den jo soleklar.

caliblue
caliblueInnlegg: 13216
11.03.19 21:59
caliblue: Joao Virginia ble aldri testet i kveld mot det som på papiret skulle være et sterkt Liverpool-lag.

Ny clean sheet på Virginia i kveld når Arsenal holdt U23-gutta til 0-0. Åtte clean sheets på 10 kamper i PL2.


Brighton ledet 2-0 mot Blackburn men rotet bort ledelsen sin, så Everton leder fortsatt ligaen med 4 poeng. Tre kamper gjenstår.

HarryChinaski
HarryChinaskiInnlegg: 2614
12.03.19 14:17
caliblue: Intet mindre enn fem spillere i offside-posisjon her. Og selv om det er Rondon (magpie nummer to fra toppen) det skal blåses mot, er den jo soleklar.

Jeg har knapt ord. 

Old-King-Cole
Old-King-ColeInnlegg: 4225
12.03.19 18:12

Iversen tatt ut på U21 landslaget. Morosamt. 

hesja
hesjaInnlegg: 7069
12.03.19 19:14
caliblue: . Her har han hele sesongen fått høre hvor hjelpesløse laget har vært på defensiv dødball.

Og det er bare på sin plass,jeg syntes FA bør utestenge han for minst ett år.

caliblue
caliblueInnlegg: 13216
12.03.19 21:41
Old-King-Cole: Iversen tatt ut på U21 landslaget. Morosamt.

Spesiell greie. U18 har ikke kamper, så de lar unge spillere som ikke anses som gode nok til U19 eller U20 fylle opp U21-troppen for deres treningskamper. Uten sjanse for å etablere seg, siden det er spillere tatt ut til U19 og U20 denne gangen som skal tilbake inn i U21-varmen ved neste korsvei.


Man skulle jo anta de som fortsatt skal være en del av U21-troppen prioriteres når minutter skal fordeles. Så da står en igjen med en håndfull treningsøkter med en landslagstrener som kan finne på å ta en ut om 3-4 sesonger. Hvis han ikke har funnet seg ny jobb i mellomtiden.


Om alternativet er å trene med U23 og evt. hospitere med A-laget i landslagspausen, hadde han nok vært tjent med å holde seg hjemme. Men med så mange forfall han har hatt, må han nok stille om de skal fortsette å ta han ut.

HarryChinaski
HarryChinaskiInnlegg: 2614
18.03.19 20:49

Fin seier. 


Mest gledelig er det at DLC begynner å likne en spiss som faktisk kan bli veldig god på sikt. Har jobba seg gjennom gjørma, og får betalt for det nå.  

caliblue
caliblueInnlegg: 13216
19.03.19 16:21
HarryChinaski: Ser ut som Silva får noen kamper på tribunen. Prøvde å lære dommerteamet offside-reglene.

Det ble med £12 000 i bot, så han må nok ta turen til West Ham-kampen. Håper han ikke rakk å legge andre planer.

HarryChinaski
HarryChinaskiInnlegg: 2614
20.03.19 18:55
caliblue: Det ble med £12 000 i bot,

Talk is cheap...

caliblue
caliblueInnlegg: 13216
21.03.19 20:01

England U21 møter Polen i kveld. Kenny, Dowell, Lookman og Calvert-Lewin starter, mens Davies begynner på benken.


Fortsatt litt usikker på hvor disse står. Vanligvis har de mønstret to jevngode lag i landslagspausene uten noen klar topping. Jeg gjetter de gjør det igjen, selv om dette er siste landslagspause før EM-sluttspillet i sommer.

Old-King-Cole
Old-King-ColeInnlegg: 4225
22.03.19 01:42

Endte 1-1. Calvert-Lewin scoret. Kenny MotM hos Daily Mail. Lookman spilte til 7 på børsen før han ble bytta ut.

caliblue
caliblueInnlegg: 13216
22.03.19 09:42

Kenny var god. Kaptein for anledningen og kun en god keeper hindret han fra å score et par mål.


Calvert-Lewins scoring var en tap-in og han brant en kjempesjanse når han var alene gjennom med keeper.


Mest interessant var det å se Dowell i en ukjent rolle. Han var anker på en midtbane som i tillegg bestod av Maddison og Foden. Aldri sett han så dypt i banen før og usikker på om han har en fremtid der, men mot et lag som lå så lavt som Polen fungerte det bra.

hesja
hesjaInnlegg: 7069
22.03.19 17:25

Hva er ståa rundt Onyekuru,får han arbeidstillatelse neste sesong?Ser at både Bayeren  og PSG er ute etter han.

hesja
hesjaInnlegg: 7069
24.03.19 20:39

Ellis Simms med 3 nye mål i helgen,Han er nå oppe i 34 mål på 23 kamper.

HarryChinaski
HarryChinaskiInnlegg: 2614
03.04.19 08:16

Brillefin seier mot West Ham. Håper vi er oppe for fighten mot et godtgående Arsenal :-/

hesja
hesjaInnlegg: 7069
03.04.19 08:49

Kampen mot West Ham var rett og slett fantastisk fra vår side,men vi burde ha vunnet mye mer.Arsenal kampen vinner vi med samme innstilling.Men så var det det med innstilling da


 

caliblue
caliblueInnlegg: 13216
03.04.19 11:04

Interessant at Director of Football Marcel Brands snakket offentlig på en eller annen greie i London i går. Det ga litt mer innsikt i hvordan klubben drives om dagen.


Han snakket om utfordringene som var når han tok over. 38 spillere med kontrakt samtidig som troppen måtte forsterkes. Litt av en utfordring å bli kastet ut i og det var selvsagt begrenset hva man fikk gjort på noen uker.


I det øyeblikk overgangsvinduet stengte startet planleggingen av sommerens vindu. Klubben ønsket ikke å hente spillere i januar. Dårlig verdi i januarvinduet samtidig som nye spillere har større sjanser for å lykkes om de har en preseason med laget.


Brands bekreftet at sommerens overgangsmål er identifisert. Kanskje ikke så rart, siden Gomes og Zouma fort kan bli klubbens to dyreste spillerkjøp i sommer. Uansett er man bedre forberedt enn hva man var sist sommer når ny DoF og manager kom inn på forsommeren.


Silva og Brands skal begge være enige om de overgangene som gjøres. Det er vel slik det må være, men i praksis vil nok Brands alltid få viljen sin. De har kontor ved siden av hverandre og snakker sammen hver dag. 


Når det gjelder profilen på spillere inn, så ønsker ikke klubben lenger å bruke mye penger på spillere eldre enn 25-26 år. Det samsvarer med hva vi sist sommer. I PSV viste Brands at han kunne hente inn eldre spillere om riktig spiller til riktig pris ble tilgjengelig og det vil nok fortsatt være tilfelle.


Mens hans forgjenger kun jobbet med spillerrekruttering til A-laget sier Brands at han har ansvar for alt som har med det sportslige å gjøre.


Stort sett bare lovord å lese og høre om Brands fra alle kanter. Kan fort vise seg å bli klubbens viktigste signering på mange år. Det at ble belønnet med en styreplass tidligere i år tilsier nok at han har gjort inntrykk også internt. 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14066
03.04.19 11:08
caliblue: Brands bekreftet at sommerens overgangsmål er identifisert. Kanskje ikke så rart, siden Gomes og Zouma fort kan bli klubbens to dyreste spillerkjøp i sommer. Uansett er man bedre forberedt enn hva man var sist sommer når ny DoF og manager kom inn på forsommeren.

Har dere en opsjon på Gomes? Han har vært en åpenbaring for dere sentralt i mine øyne, så hvis dere har en god avtale på plass der så misunner jeg dere. Han hadde en liten down-periode i vinter, men det er jo ganske vanlig for spillere som kommer fra ligaer hvor det er vinterpause. 

caliblue
caliblueInnlegg: 13216
03.04.19 11:50

Nei, ingen opsjon for Gomes.


Usikker på hvor stor interessen er for han. Var vel linket til Arsenal, Spurs og noen italienske klubber sist sommer, men det ble aldri noe salg fordi han skadet seg i preseason.


Jeg mener det har vært noen rykter om Inter og i tillegg skal Spurs ha hatt speidere som har fulgt han tett gjennom sesongen.


Evertons håp ligger nok i trivselsfaktoren. Han har vært i en større klubb og slitt med både selvtillit og spilletid. Nå virker han å trives godt, både på og utenfor banen. Det har vært klare signaler på at Everton ønsker å hente han permanent og at han selv ønsker å bli værende, men man vet jo aldri.


Barcelona ønsker seg nok en budkrig og slikt ser jeg helst at Everton styrer unna. Vil han spille for Everton, så får han si fra om det. Deretter kan klubbene sette seg ned for å finne en løsning som gjør at han blir Everton-spiller.


Det eneste som virker sikkert er at han ikke skal tilbake til Barca.

hesja
hesjaInnlegg: 7069
09.04.19 21:29

Hva er greia med at vi plutselig er blitt så solide bakover?Har man endret noe som jeg har gått glipp av.Vi var jo elendige på dødball.

caliblue
caliblueInnlegg: 13216
10.04.19 10:20

Det skjedde noe med laget i løpet av den 17 dager lange perioden uten kamper foran derbyet. 


Når det gjelder defensiv dødball, så var antall baklengsmål pæ corner omtrent som forrige sesong. Ikke bra, men heller ikke helt håpløst. Problemet var på frispark laget gå bort inne på egen halvdel. Situasjoner som er vanskeligere å gjenskape på treningsfeltet.


Så litt å løsningen på problemet har nok vært det å stå opp høyere med laget og stå på beina slik at man unngår å gi bort så mange av disse håpløse frisparkene. 


Samtidig har det gjort underverker for selvtilliten at man har forsvart seg bedre på dødball en stund. Mot Arsenal så man f. eks. at de ga bort et par cornere som kanskje kunne vært unngått. No big deal. Mens man tidligere så panikk i øynene på spillerne når de ga bort hjørnespark.


Når det gjelder å forsvare seg fra åpent spill, har det stort sett vært solid hele sesongen. Så på tross av at Everton har flest baklengs på dødball i PL denne sesongen, så er antall baklengs pr kamp lavere under Silva enn hva den var under Allardyce. 

caliblue
caliblueInnlegg: 13216
13.04.19 15:13

Jøss. Fornyet tillit på Jagielka og uendret Everton-lag i dag. Tok det for gitt at Keane skulle rett inn igjen, men mulig sykdommen satt i noen dager.


Jagielkas fjerde ligastart og Everton har fortsatt ikke sluppet inn med han på banen. Så han fortjener sikkert noen minutter, selv om. Han ser tung og treg ut om dagen.


Skulle Everton klare nok en clean sheet og ta med seg tre poeng, vil det være første gang på 17 år siden at laget vinner fire strake uten å slippe inn mål. Noe å strekke seg etter, selv om det strengt talt er bare poengene som betyr noe.

hesja
hesjaInnlegg: 7069
13.04.19 17:16

Den jinxa du greit.

HarryChinaski
HarryChinaskiInnlegg: 2614
13.04.19 17:33

Gud hjelpe.


Men når vant vi egentlig med Lee Probert som kampleder sist? 

RamsherE
RamsherEInnlegg: 17835
13.04.19 17:36
HarryChinaski: Men når vant vi egentlig med Lee Probert som kampleder sist?

I fjor, borte mot Huddersfield.


Totalt under Probert har Everton 11-6-8.

HarryChinaski
HarryChinaskiInnlegg: 2614
13.04.19 17:38

Det er ganske sjokkerende at enkelte her inne fortsatt ikke vet hvordan dette laget opererer. 


De møter et lag som har tapt ni strake og kan spille med lave skuldre. Oddsen for at dette skulle skje var 1.01. Fordi dette er slik Everton har holdt på helt siden Moyes dro.

HarryChinaski
HarryChinaskiInnlegg: 2614
13.04.19 17:38

Det er ganske sjokkerende at enkelte her inne fortsatt ikke vet hvordan dette laget opererer. 


De møter et lag som har tapt ni strake og kan spille med lave skuldre. Oddsen for at dette skulle skje var 1.01. Fordi dette er slik Everton har holdt på helt siden Moyes dro.

hesja
hesjaInnlegg: 7069
16.04.19 20:57
HarryChinaski: Det er ganske sjokkerende

U23 laget vant ligaen igjen,spenstig det av gutta.

Old-King-Cole
Old-King-ColeInnlegg: 4225
17.04.19 17:46

Stas det! Forhåpentligvis har vi noen spillere som kan ta steget opp.

HarryChinaski
HarryChinaskiInnlegg: 2614
19.04.19 12:41

Gomes fikk tre kamper for en hendelse dommeren ikke så, i det 95. minutt mot Fulham, etter at FA satte seg ned og så en hendelse der Gomes plantet knottene i ankelen på Mitrovic.


Ikke pent, men man ser jo liksom ikke for seg at FA hadde gitt TRE kamper til Wijnaldum eller de Bruyne eller noen andre som styrte midtbanen på et annet lag. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg