Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Everton FC

NYTT TEMA
hesja
hesjaInnlegg: 7563
12.01.20 17:35
HarryChinaski: Digne, Sidibe, Richarlison, Bernard, Holgate, Davies, Coleman, Mina. Utover det er det ikke mange spillere jeg bryr meg om på dette laget p.t.

Jeg tror Digne Richarlison og Mina er spillere Ancelotti beholder i 1 ste 11eren,resten er kun dugende som reserver.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
13.01.20 23:33

Carlo Ancelotti could be looking to make bids for Dalian Yifang winger, Yannick Carrasco and Juventus midfielder, Adrien Rabiot in this transfer window. (Sky Sports)

caliblue
caliblueInnlegg: 14344
14.01.20 10:30
JFT_96: - Spilleren de har mest tro på av alle i Brasil om dagen. Virker å være klar for RM, som du sier.

Han ble nok litt for god litt for raskt.

Han fyller 18 år kommende søndag og først da ville det vært mulig for Everton å hente han til England.

Tanken var nok å få skrevet en pre-kontrakt med han i forkant av U17 VM på hjemmebane hvor det var store forhåpninger til han. Men så ble han tatt opp i A-stallen til Flamengo og etter å ha fått litt spilletid skrev han ny kontrakt med klubben. Han var også for opptatt med voksenfotball til å spille U17 VM.

Der han er i dag, har ikke Everton noen god arena å tilby han. Sannsynligvis skulle han trene med A-laget og spille for U23 den første tiden, men U23-serien er fryktelig dårlig. Nå tror jeg han uansett hadde valgt Real Madrid over Everton, men det er ingen tvil om at de som har et godt andrelag i det spanske seriesystemtet har en kjempefordel sammenlignet med engelske lag.

caliblue
caliblueInnlegg: 14344
14.01.20 10:37

Apropos U23.

Everton med vinduets første overgang i går kveld. 17 år gamle Jarrad Branthwaite ble kjøpt fra Carlisle.

Midtstopper på 1.95 som har spilt 14 kamper denne sesongen for laget som sliter i bunnen av League 2. Det sies at han skal være rask og god med ball. Store deler av PL har hatt folk som har fulgt han tett i høst og begge Glasgow-klubbene ønsket å tillegg å hente han.

Unggutten fikk proffkontrakt og knytter seg til Unsworths U23-lag. Forhåpentligvis betyr det at Lewis Gibson skriver ny kontrakt og lånes ut. Ipswich og Fleetwood skal ha vist interesse for 19-åringen.

Old-King-Cole
Old-King-ColeInnlegg: 4457
14.01.20 15:17

Gibson putta for øvrig mot Arsenal U23 i går. Simms putta de to andre og fikk vist at han har fart også. Evans med målgivende på det første og siste målet. Ikke sikker på hvem som hadde målgivende på det andre, men så ut som en midtstopper så muligens Feeney. Iversen fikk 52 minutter og ble bytta ut rett etter et balltap på midten. 


Everton U23 - Arsenal U23 highlights


Av annet (godt) nytt så var Gomes tilbake på Finch Farm i går for å begynne egentrening. Det virker som om han kan komme tilbake tidligere enn først antatt, og det trengs.

caliblue
caliblueInnlegg: 14344
14.01.20 19:54

Heh. Etter at det det tidligere i dag (som ventet) kom frem at Everton hadde blodrøde regnskapstall, kan de nå på kveldens generalforsamling opplyse om at klubben har inngått en avtale med USM. USM betaler £30m for en opsjon som lar de forhandle om navnerettighetene på ny stadion.

Shady.

Moshiri, som til nå har investert £350m i klubben, er ikke tilstede på kveldens generalforsamling. Angivelig fordi han sitter dypt i forhandlinger om finansiering av klubbens nye stadion.

Ellers opplyses det om at ventelisten på sesongkort har nå 12 000 navn.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 25079
16.01.20 18:16

Ser ut som Don Carlo ser til Italia og Vecino for å forsterke midtbanen. 

hesja
hesjaInnlegg: 7563
16.01.20 18:33

Newcastle er ute etter Holgate,Sheffield United og Fulham er ute etter Besic.Martina og Niasse forsvinner også snart.Godt å få ryddet opp i rotet.FA vil etterforske saken ang Usmanov sin avtale med klubben som ble gjort sist.


.

caliblue
caliblueInnlegg: 14344
16.01.20 18:51

Vecino-ryktet har gått noen dager i Italia men snappes ikke opp av engelsk media. Sliter med å tro at det er noe i det. Vecino har fått en del spilletid og har ikke ønsket seg bort, men italiensk media ser et salg av han som nøkkelen for å kjøpe fri Eriksen nå i januar.

Ellers er han for dyr og for gammel vil jeg tro. Blir det 442 fremover under Ancelotti er ikke behovet for midtbanespillere like stort og Everton har strengt talt ikke noe å spille for. I tillegg nærmer Gbamin seg skadefri og Gomes er tilbake i trening.

Usikker på om det i hele tatt blir noe spillerkjøp i januar. Midtstopper stod øverst på lista, men der er kanskje behovet minst nå. Skal man tenke langsiktig, så bør ny høyrekant vært førsteprioritet.

Spent på formasjon. DoF Brands snakket om 442 under Ancelotti fra talerstolen på generalforsamlingen og spillere som Gylfi, Davies og Iwobi har ingen naturlig plass på et 442-lag. Men Ancelotti har brukt 3421 i et par kamper og det passer de mye bedre.

(Innlegget ble redigert 16.01.20 18:52)

HarryChinaski
HarryChinaskiInnlegg: 2877
16.01.20 20:30

Bare vi klarer å få lånt ut/solgt/gitt bort rotta Schneiderlin, så er mye gjort. Gjetter at han er helt drepende for spiriten i laget. 

Old-King-Cole
Old-King-ColeInnlegg: 4457
17.01.20 15:59

Skjønner meg ikke helt på det evindelige Schneiderlin hatet altså. Så jævla dårlig har han ikke vært. I tillegg så begynte han jaggu meg å spille ballen framover også, noe som selvfølgelig også henger sammen med at han faktisk hadde noen å spille til framover på banen. Ser man på kampen mot Liverpool i FA cupen så ser man jo klart at det lenge har vært irriterende symptomatisk for hele laget å drive å spille ballen bakover til Pickford hele jævla tiden.


Schneiderlin er for meg en type spille som nok ikke passer helt inn i dagens Everton lag, og så definitivt ikke i et "dogs of war" type Everton, men det betyr ikke at han er dårlig eller at han lager dårlig stemning. Men kanskje han er en kødd, jeg vet ikke, jeg sitter bare ikke med det inntrykket selv.


Problemet til store deler av Everton fansen er nå en gang at de vil at laget skal spille som Barcelona og kjøre dogs of war opplegget samtidig. Automatisk fail med andre ord. Det vi vel egentlig er mest misunnelige på nå er at løkene over parken har en filosofi som gjennomsyrer klubben, og som Klopp nå har fått ut til det fulle. Jeg skulle så gjerne ønsket det hadde vært oss, men dessverre så er vi hverken school of science, dogs of war eller hva det nå måtte være. For den eneste filosofien Everton virker å ha som klubb er at det er opp til hver manager å lage sin egen. Og det blir det bare tull og tøys ut av.

caliblue
caliblueInnlegg: 14344
17.01.20 17:44

Schneiderlin er mye bedre enn ryktet sitt, men så er han stort sett selv skyld i at han har fått et frynsete rykte.


Han trenger sårt et klubbytte. Han har kommet dit at han aldri får kred for det han gjør bra og han får tyn når han er average. Og det har pågått for lenge til at det kan snu.

Mye av problemet er nok at han er litt for begrenset og avhengig av de riktige folka rundt seg. De første månedene han i Everton, hvor han spilte i en treer på midten med Davies og Gueye, var den beste midtbanen vi har sett på årevis. Schneiderlin var den klart beste av de.

Så har det stort sett vært tull etterpå og Schneiderlin har blitt syndebukk. Han er ikke løsningen på Evertons midtbaneproblemer, men om alternativet er Davies eller Gylfi er det helt greit med Schneiderlin.

Old-King-Cole
Old-King-ColeInnlegg: 4457
17.01.20 19:58

Gylfi og Richarlison ute med skade mot hammers. Kjip timing. Gylfi viser form stigning og spiller bedre enn på lenge mens Richarlison trives på topp sammen med DCL. 


Beholder Ancelotti samme formasjon så blir det vel fort Kean på topp sammen med DCL. Bet meg merke i at Gordon ikke er i U23 troppen mot Fulham i kveld så da er nok han i det minste på benken her. 


Blir uansett interessant å møte et Moyes ledet lag igjen. Han har fått en ok start i London klubben. 

Old-King-Cole
Old-King-ColeInnlegg: 4457
17.01.20 22:01

U23 vant 4-2 mot Fulham og er da på toppen av gruppe B i Premier League Cup. Adeniran putta to mot gamleklubben, Mampala putta ett og det siste var et selvmål etter et innlegg fra John.


Stordabuen Iversen kom innpå i andre omgang, men måtte forlate banen med skade i det 62 minutt etter en klæsj med Timmy Abraham (jepp, broren til...). Kjipt for Iversen som var noe uheldig med skader i fjor. Forhåpentligvis ingenting alvorlig.


 

caliblue
caliblueInnlegg: 14344
17.01.20 22:29
Old-King-Cole: Beholder Ancelotti samme formasjon så blir det vel fort Kean på topp sammen med DCL. Bet meg merke i at Gordon ikke er i U23 troppen mot Fulham i kveld så da er nok han i det minste på benken her.

Kunne godt tenkt med å se Kean og DCL sammen fra start, men tror ikke Ancelotti våger 442.

Dels fordi Everton neppe har mannskap tilgjengelig til å kjøre en bortekamp i 90 minutter. Inn med en ekstra forsvarsspiller for å kompensere for en svak midtbane.

I tillegg bør man ha noe offensivt på benken og jeg er usikker på om Kean holder 90 minutter. Hvis man ligger under og må ha mål på tampen, vil man ikke sette seg i en situasjon hvor en tom Kean må ut og man bare har Niasse tilgjengelig på benken.

Pickford - Coleman, Keane, Holgate - Sidibe, Delph, Davies, Digne - Bernard, Walcott - DCL

Haller er svær og god i lufta så vi hadde trengt Mina her, men han har knapt trent denne uka. Regner med han benkes selv om Ancelotti sier han er "klar".

Normalen er 20 spillere i troppen kampdag hvor en keeper og en utespiller ikke får plass i selve kamptroppen. Gordon er ofte denne 19. spilleren, men med såpass mange ute blir han nok å se på benken i morgen, ja.

Ellers var det interessant å se hvor mange fra U23 som trente med A-laget i videoen klubben la ut i går. Gordon, Feeney, Evans, Markelo, Adeniran og 16-åringen Onyango. Tror såvidt jeg så glimt av Foulds og Branthwaite i tillegg.

Jeg så ikke Iversen denne gangen, men han har såvidt trent med førstelaget tidligere.

caliblue
caliblueInnlegg: 14344
18.01.20 13:44

Ny dag, ny Serie A-spiller linket. Denne gangen er det Emre Can.

Ute i kulden i Juventus og trenger spilletid fremover om han skal spille EM for Tyskland til sommeren. Var vel linket til både Arsenal og Manchester United tidligere denne måneden. Da ble det påstått at United var uaktuelt pga Liverpool-fortiden hans, så litt overraskende om han skulle ønske seg til Everton.

Jeg har aldri vært hans største fan, men ser for meg at 442 skulle passe han brukbart. Bra miks av ferdigheter med og uten ball.

Aner ikke om det lar seg gjøre, men skal man gjøre business i januarvinduet så vil det å hente slike profiler på lån med opsjon på kjøp til sommeren være noe av det beste man kan håpe på.

HarryChinaski
HarryChinaskiInnlegg: 2877
18.01.20 16:50

Vi har i alle fall en spiss som scorer med jevne mellomrom. 


Og et lag som ikke kan forsvare seg på dødball med jevne mellomrom...

Old-King-Cole
Old-King-ColeInnlegg: 4457
18.01.20 16:53

Faen så typisk at streamen gikk i dass rett før DCL scora.


Ellers morsomt å se Tosun score i debuten mot sjølvaste City.

caliblue
caliblueInnlegg: 14344
18.01.20 16:59

Gordon inn ser jeg snakk om.

Old-King-Cole
Old-King-ColeInnlegg: 4457
18.01.20 17:55

Ok, så nå er det lov å kjøre nedskalling bakover? Synes den var rimelig klar selv om Holgate melket den. Det er noe seriøst politisk over VAR i PL. Det virker som om de er redde for å ta avgjørelser.

Old-King-Cole
Old-King-ColeInnlegg: 4457
18.01.20 17:56

Gordon klarte seg forresten godt. Synes ellers Kean var mer på hugget og fikk vist at det bor noe i han. Nå liker jeg Niasse egentlig, men å bytte de to ga ikke helt mening selv om Kean tapte seg utover kampen. DCL med en god kamp også.

caliblue
caliblueInnlegg: 14344
18.01.20 18:29

Syns egentlig denne kampen gjenspeiler Everton-laget denne sesongen.

Før pause har Everton 59% ball og er veldig svake. Etter pause syns jeg Everton er klart bedre og best, men har bare 43% ball.

Alt i alt var nok ett poeng greit. To lag som ikke fortjente å vinne.

Holgate banens beste. Igjen.

Old-King-Cole
Old-King-ColeInnlegg: 4457
18.01.20 20:43

Holgate god igjen ja. Klart best av de bak. Virket dog litt rusten nesten i begynnelsen med harde mottak og litt sloppy pasningsspill. I tillegg så er han den mest stabile midtstopperen vi har. Bedre enn Keane denne sesongen, og bør dermed lukte på en plass i troppen til England. 

HarryChinaski
HarryChinaskiInnlegg: 2877
21.01.20 22:44

Vi er en parodi på parodien. Hver gang du tror vi ikke kan klare å gjøre noe mer evertonsk, så klarer denne helvetes gjengen å trollbinde verden med noe som er enda mer sjokkerende. Hadde det blitt lagt til enda et minutt hadde vi garantert tapt også. 

Old-King-Cole
Old-King-ColeInnlegg: 4457
24.01.20 20:02

Ingen Iversen i troppen for U23 som møter Chelsea i dag. Fikk seg en smell sist, men forhåpentligvis er han ikke alvorlig skadet.


Laget er:


Virginia
John - Feeney - Gibson - Foulds
Quirk - Baningime - Markelo
Evans - Simms - Adeniran

Subs: Tyrer - Ouzounidis - Branthwaite - Mampala - Denny

Old-King-Cole
Old-King-ColeInnlegg: 4457
24.01.20 20:40

33' 1-0 Quirk


 

Old-King-Cole
Old-King-ColeInnlegg: 4457
24.01.20 22:17

Ble 2-2 til slutt. Evans putta andremålet på straffe.

caliblue
caliblueInnlegg: 14344
24.01.20 22:47

Så kampen.

Mye snakk om verdien av å ha et U23-lag som fremstår likt som A-laget. Vel, ikke alltid.

Everton klart best før pause. Skaper likevel ikke all verden, men er hele veien en trussel på dødball.

Rett fra avspark i andre omgang settes Lewis Gibson under press og slår ballen rett i en Chelsea-spiss som scorer alene med keeper. Etter det er ikke Everton til å kjenne igjen og typisk nok gir stopperkollega og kaptein Morgan Feeney bort et dumt straffespark.

Feeney og Morgan skulle være de som kanskje er nærmest førstelagsfotball. Begge for gode for U23, men svikter i avgjørende situasjoner i kveld.

Positivt at Everton hevet seg på slutten, fikk utligningen og var nærmest å sikre seg tre poeng.

Høyreback John og midtbanen med Markelo, Baningime, Adeniran og Quirk kom best ut av det. Evans har en god dødballfot, men han har blitt 21 og ser ikke bedre ut nå enn hva han gjorde for 2-3 sesonger siden. Fikk lite spilletid hos Blackpool i League 1 sist sesong, så bør nok finne seg en League 2-klubb å håpe på å ta en Lundstram.

caliblue
caliblueInnlegg: 14344
25.01.20 18:00

Veldig mye snakk om Matias Vecino til Everton igjen de siste timene.

Aner ikke hvor mye man skal tro på disse italienske transferguruene, men det siste skal være at det forhandles om pris. Inter vil ha €20M mens Everton mener det er i overkant. Andre klubber skal ha vist interesse, men Everton er visst i førersetet.

Sikkert ikke tilfeldig at ryktene tok seg opp nå som det meldes om enighet mellom Spurs og Inter for Eriksen. Det har vært sagt at de ville selge Vecino for å finansiere et Eriksen-kjøp.

Litt for gammel, men er prisen rundt £15M skal man sikkert ikke legge for mye i videresalgsverdi. En spillertype laget trenger på kort sikt, men over tid er han nok nærmere å være en Schneiderlin-erstatter enn et førstevalg på midten. Tror jeg.

StevenPatrick
StevenPatrickInnlegg: 28371
25.01.20 21:09
caliblue: Veldig mye snakk om Matias Vecino til Everton igjen de siste timene.

Mulig jeg har misforstått noe her, men sliter ikke Everton allerede med FFP?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg