Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Knaxern

Innlegg: 51444
Knaxern
04.05.10 06:41

- Benitez med ultimatum til styret.

- Juventus har gitt Rafa frist til mandag til å akseptere en fireårskontrakt verdt 16mill£.

- Rafa skal møte Broughton denne uken for å diskutere fremtiden.

- Torres vurderer et klubbskifte, Man City er villige til å by rundt 70mill£.

- benayoun sier at han kanskje drar.

- Lucas mener at usikkerheten preger spillerne.

- Balague sier at Mascherano drar om Rafa drar.

- Usikkerhet rundt fremtiden til Gerrard.

(Innlegget ble redigert 19.08.12 21:05)

oddsern

Innlegg: 3233
oddsern
04.05.10 07:14

O K

T-Beer

Innlegg: 2216
T-Beer
04.05.10 08:53

Haster litt med alt med andre ord, bør jo ringe noen bjeller hos eventuelle interessenter også. Om alle stikker kjøper man jo et produkt i ganske mye dårligere stand.

Men Hicks er jo sinnsyk, så dette er nok ikke avgjort før det rakner...

 

Knaxern

Innlegg: 51444
Knaxern
04.05.10 09:11
T-Beer: Haster litt med alt med andre ord, bør jo ringe noen bjeller hos eventuelle interessenter også. Om alle stikker kjøper man jo et produkt i ganske mye dårligere stand. Men Hicks er jo sinnsyk, så dette er nok ikke avgjort før det rakner...

Jeg er fortsatt optimistisk når det gjelder salg av klubben. De amerikanske klovnene er ikke eiere når neste sesong starter, det er jeg sikker på.

Det er mer viktig å få klarhet i ting så fort som mulig. Man bør også få på plass en ny manager før VM, slik at man legge planer for neste sesong fortest mulig.

kaiser

Innlegg: 7330
kaiser
04.05.10 09:19
Knaxern: - Benitez med ultimatum til styret.
- Juventus har gitt Rafa frist til mandag til å akseptere en fireårskontrakt verdt 16mill£. - Rafa skal møte Broughton denne uken for å diskutere fremtiden. - Torres vurderer et klubbskifte, Man City er villige til å by rundt 70mill£. - benayoun sier at han kanskje drar. - Lucas mener at usikkerheten preger spillerne. - Balague sier at Mascherano drar om Rafa drar. - Usikkerhet rundt fremtiden til Gerrard.

Det kommer til å gå en stund før vi får klarhet i noe som helst, så jeg anbefaler alle å ta seg en chillpill inntill videre.

papadask

Innlegg: 13492
papadask
04.05.10 09:27

Mye avhenger rundt fremtiden til Benitez.

Om Benitez blir, betyr det at han får penger til å handle. Om han blir, så blir Mascherano og jeg tipper Torres tar en sesong til.

Om han stikker til Juventus, da tror jeg alt kan skje i sommer.

kaiser

Innlegg: 7330
kaiser
04.05.10 09:42
papadask: Om han stikker til Juventus, da tror jeg alt kan skje i sommer.

Hvis styres ønsker å kvitte seg med Benitez så bør de ha en plan klar for hvem som tar over allerede.

Hvis Benitez har et tilbud fra Juventus, så må fortsatt Juventus bli enige med Liverpool om en kompensasjon for "overgangen". Det kan være lurt av styret å holde kortene tett til brystet, det er nok derfor vi hører svært lite fra den kanten. Det som blir sagt, blir sagt bak lukkede dører.Dersom det kommer noen drypp i media nå, så vil jeg tro at det er meningen at de skal komme. Jeg har også vanskelig for å tro at Benitez ikke bruker Juventus for det de er verdt nå, om han ender opp der er en annen sak.

Uansett så har nok styret en del navn på blokka, hvor langt de har gått i å avklare disse navnene er umulig å si, men slik situasjonen er rundt klubben syntes jeg det er fornuftig å ha samtaler med eventuelle erstattere. Man bør derimot ha lært av situasjonen rundt Klinsmann...

Det som selvsagt henger over klubben er usikkerheten rundt finansene, og forhandlinger med erstattere vil være vanskelig i den posisjonen klubben er i nå. Så først og fremst er det dette som må avklares, noe jeg personlig tror kan bli veldig vanskelig dersom G&H krever 200%+ fortjeneste på sin investering. Men gutta har nok vett nok til å forstå at investeringen ikke blir noe bedre dersom ting ikke avklares i nær fremtid... vi får se. Som sagt tror jeg ting kan dra ut også denne sommeren, dersom ikke Broughton viser seg å ha makt nok til å dytte klubben fremover...det ligger nok et betydelig press fra bankene bak alt det som skjer for tiden. Det er mange verdier i Liverpool FC, og et betydelig potensiale, man må bare få skuta på rett kjøl igjen.

minuspol

Innlegg: 39753
minuspol
04.05.10 09:53
kaiser: Hvis Benitez har et tilbud fra Juventus, så må fortsatt Juventus bli enige med Liverpool om en kompensasjon for "overgangen". Det kan være lurt av styret å holde kortene tett til brystet, det er nok derfor vi hører svært lite fra den kanten. Det som blir sagt, blir sagt bak lukkede dører.Dersom det kommer noen drypp i media nå, så vil jeg tro at det er meningen at de skal komme. Jeg har også vanskelig for å tro at Benitez ikke bruker Juventus for det de er verdt nå, om han ender opp der er en annen sak.

Rafa holder nok Juve tett oppdatert her. Vi vet hvordan han kom seg til oss. og vi vet hvor glad han er i penger.

Det hele er et waiting game som Rafa styrer for å få mest mulig penger selv. Han ønsker naturligvis ikke at Liverpool skal få penger han selv kan få!

Waldini

Innlegg: 718
Waldini
04.05.10 10:28

E så jævli lei alt bråket i klubben, blir lei meg og oppgitt.

Har mistet troen på alt og er dritt lei den pengedopede PL..

Selg driten og beg på nytt med Britisk blod...

Navarone73

Innlegg: 5292
Navarone73
04.05.10 10:35

Liverpool bør satse på britiske spillere i fremtiden. En tropp bør helt klart være dominert av engelskmenn, skotter osv.

Inn med James Milner, Joe Cole og Gareth Bale. Da prater vi.

kaiser

Innlegg: 7330
kaiser
04.05.10 10:37
minuspol: Rafa holder nok Juve tett oppdatert her. Vi vet hvordan han kom seg til oss. og vi vet hvor glad han er i penger. Det hele er et waiting game som Rafa styrer for å få mest mulig penger selv. Han ønsker naturligvis ikke at Liverpool skal få penger han selv kan få!

Det er et waiting game ja, personling syntes jeg ikke Liverpool har SÅ mye å tape på å la Benitez holde på med sitt, til slutt får han det i trynet. Han blir også presset av Juventus, de kan ikke vente i evigheter på manageren. Men han har vel alternativer også, ikke trenger han å jobbe, dukker alltids opp en toppjobb i løpet av noen måneders tid, maks ett år hvis du er veldig kresen.Vanskelig å si hvem som har de beste kortene, men det er ikke tvil om hvem som sitter med Svarteper for øyeblikket, hvem som sitter med den til slutt er det ikke mulig å spå om for øyeblikket.

 

SalvatoreVitale

Innlegg: 10554
SalvatoreVitale
04.05.10 10:44

Hva er det med fremtiden til Gerrard som er usikker?

KongOlav2

Innlegg: 45546
KongOlav2
04.05.10 10:46
Navarone73: Liverpool bør satse på britiske spillere i fremtiden. En tropp bør helt klart være dominert av engelskmenn, skotter osv. Inn med James Milner, Joe Cole og Gareth Bale. Da prater vi.

Du har et poeng, men Milner og Balen vil ganske sikkert kost £20m hver. Det har vi ikke råd til.

Men spillere som Gary Cahill, Stephen Ireland og Joe Cole bør stå på lista til sommeren. Dog er jeg noe skeptisk til Coles eventuelt svært høye lønnskrav.

Navarone73

Innlegg: 5292
Navarone73
04.05.10 10:48
KongOlav2: Du har et poeng, men Milner og Balen vil ganske sikkert kost £20m hver. Det har vi ikke råd til.

Nye eiere med masse grunker er et must, ellers kan det bli en trist transfersommer.

minuspol

Innlegg: 39753
minuspol
04.05.10 10:48
kaiser: Det er et waiting game ja, personling syntes jeg ikke Liverpool har SÅ mye å tape på å la Benitez holde på med sitt, til slutt får han det i trynet.

Etter hva jeg forstår jobbes det aldeles utmerket både med transfers og andre ting fra klubben, helt uten innblanding fra Rafa, så jeg tar dette helt med ro.

Rafa begynte flørten med Juve før jul så dette har nok klubben bra kontroll på, og dette kan nok dra ut en mnd til uten at det betyr stort for satsingen neste år. Så spørs det om Juve har så god tid.

KongOlav2

Innlegg: 45546
KongOlav2
04.05.10 10:49
Navarone73: Nye eiere med masse grunker er et must, ellers kan det bli en trist transfersommer.

Tja, man kan få mye om man benytter pengene smart. Jeg vil helst ikke være tilhenger av en klubb som benytter penger på Chelskji/Man City-vis.

Navarone73

Innlegg: 5292
Navarone73
04.05.10 10:57
KongOlav2: Tja, man kan få mye om man benytter pengene smart. Jeg vil helst ikke være tilhenger av en klubb som benytter penger på Chelskji/Man City-vis.

Alltid mer moro å finne en billig ukjent ung spiller som slår til og blir en verdensstjerne. Og helst en local lad, så klart.  Hadde vært storveis hvis det kom opp en juniorspiller som slo til skikkelig igjen. En ny Gerrard, Carragher, Owen eller Fowler, for å nevne noen. Ikke veldig imponert over dagens lokale guttepjokker.

Tviler på en stor fremtid for spillere som Spearing, Irwin og Threlfall, for å gi noen eksempler. Håper jeg tar feil.

clavin

Innlegg: 34089
clavin
04.05.10 10:58

Rafa-saken er veldig komplisert å forstå for oss "utenforstående".

Status er at han har fire år igjen av kontrakten, han står i fare for å bli sparket pga dårlige resultater, en storklubb (Juve) er ute etter ham, og skal normalt sett betale kompensasjon til Liverpool, og han stiller ultimatium til Liverpool.

Dette kan (tilsynelatende) ende med alt fra at Liverpool blir kompensert for å bli av med manageren, til at klubben må ut med solid kompensasjon til Rafa for å løse ham fra kontrakten. Jeg har vanskelig for å se at det er Liverpool som her sitter med de beste kortene. Juve må eksempelvis vite at hans posisjon i Liverpool ikke er den sterkeste, og at det da er grenser for hvor mye de vil betale til Liverpool i kompensasjon. Rafa på sin side har en kontrakt, og det spørs om han vil si opp denne uten å bli kompensert.

For Liverpool er kanskje det beste man kan håpe på at det blir et "nulloppgjør"?

mcdermott

Innlegg: 67690
mcdermott
04.05.10 10:59

Turin based newspaper Tuttosport report today that Juventus are balking at the huge fee it will take to bring Benitez to the club, including the compensation that may have to be paid to Liverpool.

Tuttosport suggest it will cost Juventus 30 million euros to secure the signing of Benitez which will include much of the backroom staff at Liverpool.

Andrea Agnelli will be installed as the new president of Juventus on May 17 and his first decision will be over whether to install Rafa Benitez as coach.

"The Old Lady" are now considering a host of alternatives to the Liverpool boss including Fiorentina coach Cesare Prandelli, Zenit St Petersburg’s Luciano Spalletti and Manchester City’s Roberto Mancini.

minuspol

Innlegg: 39753
minuspol
04.05.10 11:02
Navarone73: Alltid mer moro å finne en billig ukjent ung spiller som slår til og blir en verdensstjerne.

Det kan bli morsomt nå. Kelly og Shelvey er forhåpentligvis allerede påtenkt endel spilletid. Om vi da også drar til med Wilson og Wickham, mens vi har Wisdom, Sterling (skeptisk)(og Robinson) i bakhånd så begynner det å ligne noe når det kommer til britisk forankring iallefall.

Diego10Maradona

Innlegg: 1507
Diego10Maradona
04.05.10 11:06

Jeg synes Rafa har gjort en god jobb med Liverpool i år jeg, imponerende at de ikke er lenger bak. Det er jo nesten et mirakel så dårlig som de har spilt i år.

Den Liverpool stallen er da ikke allverdens bra, og en 6-8 plass er litt i overkant av der de bør ligge.

(Innlegget ble redigert 04.05.10 11:06)

minuspol

Innlegg: 39753
minuspol
04.05.10 11:11
clavin: For Liverpool er kanskje det beste man kan håpe på at det blir et "nulloppgjør"?

Det er vel gjerne noe slikt man ender opp med ja.

mcdermott

Innlegg: 67690
mcdermott
04.05.10 11:11
minuspol: Om vi da også drar til med Wilson og Wickham

--- Da må vi i såfall skynde oss....

Tottenham have launched a bold £5million bid to sign Ipswich starlet Connor Wickham.

Boss Harry Redknapp wants to complete a deal in the summer for the highly-rated young striker, who only turned 17 five weeks ago.

Spurs are prepared to loan Wickham back to the Tractor Boys next season to gain further experience before adding him to the White Hart Lane staff on a permanent basis.


Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1271158/Tottenham-tempt-Ipswich-5m-plus-loan-offer-starlet-Connor-Wickham.html#ixzz0mwyijWIU

mcdermott

Innlegg: 67690
mcdermott
04.05.10 11:19
minuspol: Det er vel gjerne noe slikt man ender opp med ja.

--- De £ 10 mill + man betalte Houlllier & Co kan vel ikke akkurat kalles et nulloppgjør.....

minuspol

Innlegg: 39753
minuspol
04.05.10 11:24
mcdermott: --- De £ 10 mill + man betalte Houlllier & Co kan vel ikke akkurat kalles et nulloppgjør.....

Men så hadde ikke Houllier drevet forhandlinger med Juve et halvår før han fikk fyken heller.

Rafa har jo sagt han ikke vil være hos oss om det ikke satses slik han krever. Skal Liverpool betale ham ut om han ikke er fornøyd?

Kartografen

Innlegg: 4346
Kartografen
04.05.10 11:29
mcdermott: Tottenham have launched a bold £5million bid to sign Ipswich starlet Connor Wickham.

Selvsagt har de det.

poolenta

Innlegg: 13740
poolenta
04.05.10 11:43
SalvatoreVitale: Hva er det med fremtiden til Gerrard som er usikker?

Ekteskapet.

papadask

Innlegg: 13492
papadask
04.05.10 11:48

Vet ikke om det er nevnt, ettersom jeg ikke gidder å lese.

Men nå skal vistnok Roy Hodgson være aktuell som erstatter for Benitez...

Kartografen

Innlegg: 4346
Kartografen
04.05.10 11:53

Det finnes en tråd om det et eller annet sted.

Amnon

Innlegg: 20387
Amnon
04.05.10 12:10
SalvatoreVitale: Hva er det med fremtiden til Gerrard som er usikker?

Han har smelt en 16-åring på tjukka, kona har vært utro, ungene er ikke hans, han er på vei bort fra Liverpool fordi de ikke kan vinne PL før han legger opp, og helsa skranter. Glemte jeg at han kan ende opp i fengsel?

Alt er usikkert med Gerrard!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg