Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
mcdermott
mcdermottInnlegg: 63575
03.08.10 12:14
Prideinbattle: Kineser Kenny har i følge div. avisrykter sagt

--- det er snakk om Daily Mail,og det er som å bruke Se & Hør som kilde her hjemme.Greit at City og Chelsea-fansen er ivrige etter å ta igjen nå men vent nå til dette blir realisert i såfall.

Prideinbattle
PrideinbattleInnlegg: 13387
03.08.10 12:19
KongOlav2: Vi kommer neppe til å brukt £40m på å hente to middelmådige midtstoppere som Toure og Lescott, gi Yaya Toure £200k i uka i lønn, hente sutrepaver som Robinho for £30m eller middelmådigheter som Adebayor for £25m.

Ser jo at du etter beste evne prøver å argumentere deg vekk fra pengedoping........men dere er fucked!!

Så uttalelsene om at det ikke skal stå på penger(Messi ble bl.a nevnt)for å bygge opp den nedadgående kurven deres er bare tull og tøys? Pratet du med nye eier i går og fikk annen info?

Du skal nok få se min venn at med mye penger tigjengelig, så må dere betale tilnærmelses City summer for nye kvalitetsspillere. Dere har jo ikke lenger CL spill å friste med og dermed er det ingen kvalitetsspillere som ser noen sportslig utfordring hos dere. Og når nye spillere får mye i lønn så vil eksisterende spillere ha mer.

1_min_of_silence
1_min_of_silenceInnlegg: 8093
03.08.10 12:20
KongOlav2: Uansett vil vi aldri bli like pengedopet som Man City og Chelskji.

whatever floats your boat...

Prideinbattle
PrideinbattleInnlegg: 13387
03.08.10 12:20
mcdermott: det er snakk om Daily Mail,og det er som å bruke Se & Hør som kilde her hjemme

Så det er det nå? Ryktene fra slike aviser har jo bla din supportergruppering brukt for alt hva det er verdt i pengedopingkampen mot City og Chelsea. Er det nå ikke kegitimt lenger? Faen for noen hyklere dere er.

Sjefan
SjefanInnlegg: 12879
03.08.10 12:21
Prideinbattle: Så det er det nå? Ryktene fra slike aviser har jo bla din supportergruppering brukt for alt hva det er verdt i pengedopingkampen mot City og Chelsea. Er det nå ikke kegitimt lenger? Faen for noen hyklere dere er.

Slapp av.. Lescott-eksempelet holder lenge 

minuspol
minuspolInnlegg: 35012
03.08.10 12:22
PatNevin: Vi kan godt begynne med at Roman har investert hundrevis av millioner kroner på nytt treningssenter. For ikke å se bort ifra hvilke investeringer han har gjort på akademifronten... Poenget her er jo at Huang neppe går inn i Liverpool for å tjene penger på klubben eller hva...? At dere ikke kan noe for at han betaler 3,3 milliarder for klubben betyr jo ingenting.

Roman har siden dag 1 tapt voldsomme summer. Hva er det oppe i nå 8-10 milliarder tilsammen?

Uten rentene vi betaler på lån, noe dere ikke gjør, tjener Liverpool ca 40 mill pund i året.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63575
03.08.10 12:23
PatNevin: Vi kan godt begynne med at Roman har investert hundrevis av millioner kroner på nytt treningssenter. For ikke å se bort ifra hvilke investeringer han har gjort på akademifronten... Poenget her er jo at Huang neppe går inn i Liverpool for å tjene penger på klubben eller hva...? At dere ikke kan noe for at han betaler 3,3 milliarder for klubben betyr jo ingenting.

--- Jeg håper da de som Huang representerer ( for Huang er ikke den som kommer til å kjøpe klubben) går inn i dette for å tjene penger,noe annet ville jo være dumt.

Det er faktisk mulig å kjøpe en klubb av andre grunner enn å hvitvaske oligark-millarder.Om f eks Glazer i dag selger Man Utd så vil han tjene gode penger på kjøpet sitt - Roman ville vel omtrent gått i null etter å ha brukt £ 500 mill på klubben.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63575
03.08.10 12:26
Prideinbattle: Så det er det nå? Ryktene fra slike aviser har jo bla din supportergruppering brukt for alt hva det er verdt i pengedopingkampen mot City og Chelsea. Er det nå ikke kegitimt lenger? Faen for noen hyklere dere er.

--- Javel ? Hvilke rykter har man brukt fra aviser som Daily Mail ?

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 34298
03.08.10 12:27
Prideinbattle: Ser jo at du etter beste evne prøver å argumentere deg vekk fra pengedoping........men dere er fucked!! Så uttalelsene om at det ikke skal stå på penger(Messi ble bl.a nevnt)for å bygge opp den nedadgående kurven deres er bare tull og tøys? Pratet du med nye eier i går og fikk annen info? Du skal nok få se min venn at med mye penger tigjengelig, så må dere betale tilnærmelses City summer for nye kvalitetsspillere. Dere har jo ikke lenger CL spill å friste med og dermed er det ingen kvalitetsspillere som ser noen sportslig utfordring hos dere. Og når nye spillere får mye i lønn så vil eksisterende spillere ha mer.

Det er få her inne som har kritisert Lerner selv om han har brukt endel penger på Aston Villa. Det er fordi det er voldsomme forskjeller på det som Man City/Chelskji har gjort kontra Aston Villa. De har drevet fornuftig og betalt "normale" overgangssummer/lønninger i forhold til Chelskji og Man City.

Et annet moment som bør nevnes er den totale mangelen på ydmyket og mangel på bakkekontakt som disse lags supportere har vist. Det finnes ikke et snev av kritisk sans ovenfor den hinsides pengebruken som dere har vist de siste årene.

To midtstoppere som knapt er verdt halvparten til £40m? Bring them on.

£200k i lønn per uke til Toure? Hvorfor ikke Vi har råd til det.

£30m for ei lita sutrebøtte fra Brasil? Selvfølgelig, om han mislykkes henter vi bare en ny.

Det er greit at dere støtter laget, men et lite snev av kritisk sans overfor hva som skjer i klubben hadde kanskje gitt dere litt mer sympati.

(Innlegget ble redigert 03.08.10 12:28)

PatNevin
PatNevinInnlegg: 10489
03.08.10 12:28
minuspol: Roman har siden dag 1 tapt voldsomme summer. Hva er det oppe i nå 8-10 milliarder tilsammen? Uten rentene vi betaler på lån, noe dere ikke gjør, tjener Liverpool ca 40 mill pund i året.

Meget mulig, men det overskuddet varer selvsagt ikke lenge når(skal man tro rapportene) Huang & co begynner å bruke mangfoldige millioner på spillere og lønn. Rimelig naivt å tro at Huang & co går inn i dette for å tjene penger om man skal tro de sitatene vi allerede har fått.

1_min_of_silence
1_min_of_silenceInnlegg: 8093
03.08.10 12:28
mcdermott: --- det er snakk om Daily Mail,og det er som å bruke Se & Hør som kilde her hjemme.

hehe.

nå er ikke jeg ute etter deg personlig, vet faktisk at du er en av de mer saklige til tider. men på generelt grunnlag så blir jo både the sun og notw brukt som dokumentasjon særdeles hyppig når en ønsker å "ta" city her inne. jeg har forgjeves prøvd å tone ned nettopp med samme begrunnelse som du drar igang her. omtrent som å snakke til en vegg.

daily mail sitter med fasiten.

også interessant å se at når en gruppe som iflg medier sitter på større økonomiske muskler en sheik monsour ønsker å spytte inn milliarder i liverpool, så er supporterne straks frempå og kaller det nødvendige investeringer.

når roman eller sheik monsour gjør tilsvarende, så er det juks, doping og johan mulegg.

forstå det den som kan. til syvende og sist kommer pengene fra eieren(e). hvorvidt pengene går inn på kontoen for gjeldsanering for gammel moro eller spillerkjøp og ny moro spiller liten rolle.

PatNevin
PatNevinInnlegg: 10489
03.08.10 12:29
KongOlav2: drevet fornuftig og betalt "normale" overgangssummer/lønninger i forhold til Chelskji

Kan jeg bare få spørre om hvilke overganger du tenker på? Ingen betviler at vi brukte fryktelig mange millioner i tidligere år, men det var svært sjeldent at vi betalte massiv overpris for noen spillere.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 34298
03.08.10 12:39
PatNevin: Kan jeg bare få spørre om hvilke overganger du tenker på? Ingen betviler at vi brukte fryktelig mange millioner i tidligere år, men det var svært sjeldent at vi betalte massiv overpris for noen spillere.

Paulo Ferreira var kanskje den verste, SWP en god nr 2.

Ellers kan flere av de store kjøpene deres kategoriseres i 2 kategorier;

1. De som virket overpriset da de kom, men har rettferdiggjort prisen etterpå, jfr Drogba og Essien.
2. De som var store stjerner og derfor dyre da de kom, men floppet, jfr Crespo, Shevchenko, Mutu.

Endel spillere i kategori 2 som dere svidde av store summer på, men mislykkes totalt. Det fikk dog ikke konsekvenser pga deres bunnløse pengesekk.

Ellers har dere bidratt minst like mye til høye lønninger. Det siste tallet jeg så lå rundt £170m i året, nesten £50m mer enn Man U og £70m mer enn Liverpool og Arsenal.

klaumb
klaumbInnlegg: 5762
03.08.10 12:43
PatNevin: mangfoldige millioner på ny stadion, spillerkjøp osv.

Stadion vil klubben og nye eiere tjene på, så alt annet enn å bygge en slik stadion med Liverpool sin enorme fanskare vil være hodeløst hvis man har midler til det.
Det største problemet med "investering" i spillerkjøp er ikke det man bruker på spilleren, men også det at man påfører klubben høye lønninger som de ikke klarer å betjene uten "innsprøytinger" av penger.
Når City hadde lønnsutgifter på £54 millioner i 2007/08 og på £125 millioner på slutten av forrige sesong (sannsynligvis enda høyere nå etter de siste store kjøpene), så sier det seg selv at en klubb som fikk inn £82,3 millioner vil gå i dundrende underskudd hvert eneste år KUN pga lønninger. Så at man casher ut for enkelte spillere er en ting, men at man sørger for at klubben drukner hvis man forlater den er mer bekymringsfullt.
Om City kvalifiserer seg for Champions League og vinner samtlige kamper i turneringen vil de fremdeles ikke tjene mer enn £30 mill i premiepenger, og vil fremdeles gå i minus.

Det har ingenting med investering å gjøre, men minner mer om en vestkantgutt på 18 som kjøper Martini Asti til 50.000 kr pr flaske.

PatNevin
PatNevinInnlegg: 10489
03.08.10 12:43
KongOlav2: Paulo Ferreira var kanskje den verste, SWP en god nr 2. Ellers kan flere av de store kjøpene deres kategoriseres i 2 kategorier; 1. De som virket overpriset da de kom, men har rettferdiggjort prisen etterpå, jfr Drogba og Essien.
2. De som var store stjerner og derfor dyre da de kom, men floppet, jfr Crespo, Shevchenko, Mutu. Endel spillere i kategori 2 som dere svidde av store summer på, men mislykkes totalt. Det fikk dog ikke konsekvenser pga deres bunnløse pengesekk. Ellers har dere bidratt minst like mye til høye lønninger. Det siste tallet jeg så lå rundt £170m i året, nesten £50m mer enn Man U og £70m mer enn Liverpool og Arsenal.

Lønningene har vært det mest kritikkverdige når det gjelder vår økonomi spør du meg. Det gikk desverre helt over styr en periode, men nå har heldigvis klubben tatt ordentlig tak for å rette det opp(J.Cole ut f. eks)

SWP er definitivt det verste eksempelet når det kommer til vår transferpolicy i tidligere år for øvrig. Ferreira var nybakt CL-mester, og glimrende på Porto så han ikke like ille han spør du meg.

 

 

minuspol
minuspolInnlegg: 35012
03.08.10 12:47
PatNevin: Meget mulig, men det overskuddet varer selvsagt ikke lenge når(skal man tro rapportene) Huang & co begynner å bruke mangfoldige millioner på spillere og lønn. Rimelig naivt å tro at Huang & co går inn i dette for å tjene penger om man skal tro de sitatene vi allerede har fått.

Huang har drevet med dette mange år. Han er en agent som gjør slikt for klienter som skal tjene penger. Og han har tjent penger for klientene sine.

Roman kom med et rykte som måtte finpusses. For han var Chelsea kun en investering for å kunne bli noenlunde stueren. Og det har funket så slik sett var vel investeringen vellykket.

noksånormal
noksånormalInnlegg: 109
03.08.10 12:47

Ser at budet varer i 10 dager før det blir trukket. Vet ikke helt dato for budet men regner med at det var 1 august så 10 august vet vi litt mere kanskje.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63575
03.08.10 12:47
1_min_of_silence: hehe. nå er ikke jeg ute etter deg personlig, vet faktisk at du er en av de mer saklige til tider. men på generelt grunnlag så blir jo både the sun og notw brukt som dokumentasjon særdeles hyppig når en ønsker å "ta" city her inne. jeg har forgjeves prøvd å tone ned nettopp med samme begrunnelse som du drar igang her. omtrent som å snakke til en vegg. daily mail sitter med fasiten. også interessant å se at når en gruppe som iflg medier sitter på større økonomiske muskler en sheik monsour ønsker å spytte inn milliarder i liverpool, så er supporterne straks frempå og kaller det nødvendige investeringer. når roman eller sheik monsour gjør tilsvarende, så er det juks, doping og johan mulegg. forstå det den som kan. til syvende og sist kommer pengene fra eieren(e). hvorvidt pengene går inn på kontoen for gjeldsanering for gammel moro eller spillerkjøp og ny moro spiller liten rolle.

--- Vel,jeg har ingen problemer med å se at mange kan risikere å møte seg selv i døra om vi nå skulle gå den veien - men det gjelder faktisk ikke alle,og heller ikke "hele" grupperinger.Og jeg kan love deg at man vil få oppleve Liverpool-supportere som også vil ta sterkt avstand fra dette om det så skulle skje.Akkurat nå plasserer man alle i samme båt her og det blir feil.

Men; jeg har til gode å se City ( og Chelsea-supportere) som er en smule skeptiske til det som skjer/har skjedd med klubbene og det er faktisk litt trist.Mulig det blir slik når man har levd i skyggen i så mange år og nå lukter suksess men allikevel.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36312
03.08.10 12:49
KongOlav2: Paulo Ferreira var kanskje den verste, SWP en god nr 2.

Ikke glem spillere som Kezman, Smertin, Jarosik og resten av den gjengen.

1_min_of_silence
1_min_of_silenceInnlegg: 8093
03.08.10 12:55
mcdermott: Men; jeg har til gode å se City ( og Chelsea-supportere) som er en smule skeptiske til det som skjer/har skjedd med klubbene og det er faktisk litt trist.Mulig det blir slik når man har levd i skyggen i så mange år og nå lukter suksess men allikevel.

kan så være, men vgd er ikke akkurat rette plassen for city-supportere å ta opp slike spørsmål. de få gangene jeg har forsøkt å føre saklige debatter blir trådene overøst med drit, hovedsaklig fra supportere med tilhold i united, arsenal og liverpool.

jeg har mine synspunkter, men saklige debatter må desverre legges i andre fora...

 

minuspol
minuspolInnlegg: 35012
03.08.10 12:59
1_min_of_silence: jeg har mine synspunkter, men saklige debatter må desverre legges i andre fora...

Skjønner det. Du hadde sikkert blitt hundset av Liverpool, Arsenal, ManU, Spurs fansen om du uttrykket litt skepsis til eierskapet i City.

 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36312
03.08.10 13:08

Kineseren Kenny Huang er en flere som har lagt inn bud på Liverpool FC. Ifølge Tony Barrett i The Times har kilder med innblikk i situasjonen uttalt at budet har en frist på ti dager. Dersom budet ikke aksepteres innen fristen, trekkes det tilbake.

Huang kan ha satt en frist fordi han ønsker å skaffe spillerforsterkninger innen overgangsvinduet stenger 31. august..
- Han ønsker å gjøre det kjapt, slik at investering kan skje i sommer. Liverpool trenger å investere i spillerstall og infrastruktur, og Huang ønsker å bygge stadion. Klubben har et utmerket omdømme, men har ikke infrastruktur til å opprettholde det og la det vokse, uttaler en kilde nær budet ifølge Press Association.

Link.

SirOwen
SirOwenInnlegg: 48762
03.08.10 13:09
Biscan2: Er det nå man setter en tusing på at Liverpool hever trofeet i Mai?

Odds?

liverpool_boy
liverpool_boyInnlegg: 7
03.08.10 13:18
Knaxern: - Benitez med ultimatum til styret.
- Juventus har gitt Rafa frist til mandag til å akseptere en fireårskontrakt verdt 16mill£. - Rafa skal møte Broughton denne uken for å diskutere fremtiden. - Torres vurderer et klubbskifte, Man City er villige til å by rundt 70mill£. - benayoun sier at han kanskje drar. - Lucas mener at usikkerheten preger spillerne. - Balague sier at Mascherano drar om Rafa drar. - Usikkerhet rundt fremtiden til Gerrard.

ARSHEDIIII OEEEEEEEE

bønna1
bønna1Innlegg: 39940
03.08.10 13:23
Knaxern: Kineseren Kenny Huang er en flere som har lagt inn bud på Liverpool FC. Ifølge Tony Barrett i The Times har kilder med innblikk i situasjonen uttalt at budet har en frist på ti dager. Dersom budet ikke aksepteres innen fristen, trekkes det tilbake.

Huang kan ha satt en frist fordi han ønsker å skaffe spillerforsterkninger innen overgangsvinduet stenger 31. august..
- Han ønsker å gjøre det kjapt, slik at investering kan skje i sommer. Liverpool trenger å investere i spillerstall og infrastruktur, og Huang ønsker å bygge stadion. Klubben har et utmerket omdømme, men har ikke infrastruktur til å opprettholde det og la det vokse, uttaler en kilde nær budet ifølge Press Association.

Flottings. Enda godt jeg er spesielt begeistret for kinamat.

Pirepirapire
PirepirapireInnlegg: 1204
03.08.10 13:27

I mine øyne er det juks på lik linje med det Chelsea og City har foretatt seg om Mr. Huang & Co. sprøyter inn fantasisummer på spillere og lønninger. Som mange andre håper jeg at ved et eventuelt oppkjøp blir gjelden fjernet og ny stadion bygget. Faktisk håper jeg at det ikke blir noen nye transfermidler tilgjengelig dette vinduet. Dette er fordi overgangsmarkedet er noe av det mest spennende med fotballen i mine øyne, og kan ikke se at det blir like morsomt når man bare kan kjøpe klassespillere og etablerte stjerner istedet for å gjøre lure kjøp. Så håper jeg på sikt at ny stadion og inntektene LFC genererer vil gjøre oss konkurransedyktige på overgangsmarkedet.

Biscan2
Biscan2Innlegg: 15860
03.08.10 13:37
SirOwen: Odds?

12/1 på skybet. Finnes sikkert bedre odds også.

Guarnere
GuarnereInnlegg: 10592
03.08.10 14:16

Dette ender selvfølgelig med at amerikanerne trekker ut svar på budet ut over 10 dager. De er ikke interessert i å selge klubben uten å få en fantasipris for den. En pris det virker som ingen er interessert i å betale.

For meg så virker det som "salget" av klubben bare er et spill for galleriet for å unngå de verste demonstrasjonene og dårlig publisitet for Hicks og Gillett.

Ankarn_
Ankarn_Innlegg: 1189
03.08.10 14:29
torskelars: Han vil eigere som alle andre vil ha...Eigere som vi hadde før kan vi leve med..Aller helst ein supporter/supporter gruppe. Pointet her er jo at klubben skal stå igjen som vinnere og ikkje ein ekkel amerikaner.. Det virker som du mener at det finnes kun 2 typer eigere og det er enten city eller United modellen..Vell stort sett resten av premier league har andre typer på godt og vondt..The red knights hadde vert noe.. Fått sikra klubbens interesser..Slik det er no så kjører vi jo med stø kurs mot grøfta og vi vil ha ein forandring.

Jeg ser egentlig ikke forskjell på dette og en rik eier som bruker klubben som et leketøy. Disse rike "gærningene" er jo så rasjonelle at de ønsker det beste for sin milliardinvestering. De er ikke ute etter fortjeneste, de er ute etter å pleie sin hobby, og se sitt lag prestere best mulig. Dette er som å spille FM for dem, og når jeg spiller FM så tar jeg ting ganske alvorlig. Jeg tror ikke det er noen Chelsea supportere som er like opptatt av Chelseas suksess som Abramovich. Jeg ser ikke forskjell på insentivene til disse to kategoriene, altså rik forretningsmann som bruker klubben for å pleie en hobby, eller supporterne som bruker klubben for å pleie en hobby.

Jeg vil definitivt ha en rik person inn, en som har råd til å bruke mer enn det supporterne ville gjort. Selv om klubben drives med underskudd vil klubben selv få et boost. Interessen for klubben vil øke, inntjeningspotensialet vil øke. Jeg sier ja takk til rike eiere, litt mer edruelige rike eiere enn hva vi har i City, men likevel rike eiere.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36312
03.08.10 15:05

Mye som tyder på at Huang er ute etter å kjøpe gjelden, for så å sparke vekk yanksa.

Klikk for å gå tilbake til toppen