Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11272
19.05.17 08:34

"Det verste i fotballen er folk som later som de har vondt, simulerer skade og/eller forsøker å filme på andre kort. Det er i tillegg jævlig flaut å se på."

det verste i fotballen er sutrekulturen på tribunen som fører til at slike idiotiske ideer i det hele tatt blir unnfanget.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14472
19.05.17 08:38
ElChivato: det verste i fotballen er sutrekulturen på tribunen som fører til at slike idiotiske ideer i det hele tatt blir unnfanget.

Selv om du tydeligvis er en forkjemper for filming, så er det vel ikke feil å bli kvitt så mange feil som mulig, all den tid det tar for seg begge lag?

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11272
19.05.17 09:16
masterpool: så er det vel ikke feil å bli kvitt så mange feil som mulig, all den tid det tar for seg begge lag?

Og det tror du skjer når det er komplett umulig å avgjøre hva som er filming og hva som ikke er det? Det eneste som skjer er at vi får nok et organ med makt til å påvirke akkurat dit det selv ønsker.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25290
19.05.17 09:16
John||Locke: Og problemet er oss rævva fotballsupportere.

100% enig i denne setningen. Jeg skammer meg over mitt eget mas og hyling om filming og overspilling i mine yngre år. Det er en bagatell.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14472
19.05.17 09:20
ElChivato: Og det tror du skjer når det er komplett umulig å avgjøre hva som er filming og hva som ikke er det? Det eneste som skjer er at vi får nok et organ med makt til å påvirke akkurat dit det selv ønsker.

Er det komplett umulig? Mener du dommere aldri gjør dette riktig, da det aldri kan avgjøres?

GimleSag
GimleSagInnlegg: 2546
19.05.17 11:42

Tenk hadde vi vunnet finalen i Basel i fjor, og kvalifisert til CL denne sesongen. 
Kunne sikkert ha vunnet hele sulamitten slik vi har dominert mot topplagene i år. What if, what if...

(Innlegget ble redigert 19.05.17 11:42)

minuspol
minuspolInnlegg: 34944
19.05.17 11:43
-k9b_: 100% enig i denne setningen. Jeg skammer meg over mitt eget mas og hyling om filming og overspilling i mine yngre år. Det er en bagatell.

Helt enig med deg. Lite som irriterer meg mer enn at jeg hengte meg på det elendige hylekoret i en kort periode. Heldigvis blir man eldre og klokere. Nå nyter jeg en god filming omtrent som ei kule i krysset. 

(Innlegget ble redigert 19.05.17 11:44)

The_Kwames
The_KwamesInnlegg: 2536
19.05.17 12:24

Tja! ingenting er som ett langskudd,knallhardt i mål fra 30-40 meter,eller dribleraid ala Maradona i 86,eller redning som nesten man ikke skulle tru av keeperen(Yashin,Banks) eller innoverskrudde cornere rett i mål,via tverrliggeren og inn,slik som Etcheverry drev med på 90-tallet med venstra,siden Bolivianerane ikke var altfor høye

---

Men idag,så gammal som jeg er blitt,så er det fint å se kameramannen zoome inn på noen flotte damer...osv...synes jeg er fint..

og så liker,jeg hvis man tenker TV...liker jeg og overflate bildet av Anfield på en skyfri dag

På Kamp:ingenting slår oppladningen på PUB..og samhørigheten...rett før kamp,og bli noe surrete videre etter kamp,da jeg synes alle damer i LFC drakt uten BH er veeeldig greit

men det var nu ett synspunkt fra meg då,som prøver å bli klokere,men det sies man ikke blir det med alderen...hjerneforskning..ja!ja..hjelper vel heller uansett om man drikker alkohol eller ikke..trur man bare blir roligere,undrende..og er mer intressert i fuglene som synger

 

Kwame

John||Locke
John||LockeInnlegg: 7665
19.05.17 12:37
-k9b_: 100% enig i denne setningen. Jeg skammer meg over mitt eget mas og hyling om filming og overspilling i mine yngre år. Det er en bagatell.

Det at en spiller faller lett eller oppkonstruerer en situasjon, kan jeg fint leve med. Det at en spiller later som han har blitt slått i ansiktet eller skallet ned, slik at hans kollega skal utvises og få tre kamper på tribunen, mener jeg er dypt, dypt umoralsk.

(Er for øvrig klar over at "vanlig filming" også kan føre til røde kort om det er snakk om opplagte målsjanser. Men der er i det minste suspensjonen kortere.)


-Pat

(Innlegget ble redigert 19.05.17 12:38)

minuspol
minuspolInnlegg: 34944
19.05.17 13:06
John||Locke: Det at en spiller faller lett eller oppkonstruerer en situasjon, kan jeg fint leve med. Det at en spiller later som han har blitt slått i ansiktet eller skallet ned, slik at hans kollega skal utvises og få tre kamper på tribunen, mener jeg er dypt, dypt umoralsk.

Hadde jeg hatt noen som helst tro på at det er kun ren idiotoppførsel man her har ment å straffe så hadde det vært lettere å godt dette.

Men det er det vel ikke? Og de håpløse ekspertene som etterhvert har fått alt for stor makt vil jo iallfall ikke godta at man stopper der. De roper jo kill, kill, kill ustanselig allerede og dette blir da garantert bare mye mye verre når man plutselig har en instans til man kan påvirke.

pikachu
pikachuInnlegg: 14007
19.05.17 14:30

Klopp: Det har vært en veldig suksessfull sesong!

Jeg må nesten spørre, hva ligger all denne suksessen i? Vi har ikke vunnet en dritt,  og om Klopp mener det er forenlig med stor suksess må jeg si jeg begynner å bli bekymret også for han. Klarer vi CL er det en ok prestasjon,  men ikke noe mer enn det. CL skal være minstekravet for LFC.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14472
19.05.17 15:23

Stikkordet er vel fremgang. Vi har også tatt vesentlig flere poeng. Vanskelig å vinne CL når man ikke er der.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 14411
19.05.17 15:29

Pearce melder på twitter at Markovic er tilbake på Melwood idag. Han blir vel solgt i sommer vil jeg tro. 

Shenon
ShenonInnlegg: 3997
19.05.17 17:14
pikachu: CL skal være minstekravet for LFC.

Basert på?

At vi har vært så suverene de siste årene eller?

 

Kan vel være greit at Klopp får lov å "starte litt på scratch", så får vi heller tro at vi er verdens største klubb når vi faktisk har kommet dit. pdd er det MANGE klubber som er bedre sportslig enn oss, og vi har rotet noe sinnsykt i mange år som skal ryddes opp før det igjen er et minstekrav at vi skal til CL.

Det er greit å faktisk stikke fingern i jorda å innse at vi er ikke helt DER - enda.. At vi BURDE ha vært der, er noe helt annet, men mtp at vi har verdens dårligste eiere visstnok, så er det jo rett og slett heroisk av laget/Klopp å klare å være med i topp4-kampen helt inn.

 

Kortversjon: 80-tallet er over - og det er bare å innse at Liverpool har en liten vei å gå før vi kan ha som "minstekrav" å komme til CL. Vi bør derimot være der om noen år, dersom Klopps prosjekt skal kalles en suksess, men gi nå mannen litt mer enn 1 drøy sesong..

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25530
19.05.17 17:18
pikachu: Jeg må nesten spørre, hva ligger all denne suksessen i? Vi har ikke vunnet en dritt,

Suksessen ligger i at man kan ha tatt et stort steg mot bedre tider. Gjelder å bygge herfra og gradvis bli bedre.

Ser man ikke dette, synes jeg nesten litt synd på en.

pikachu
pikachuInnlegg: 14007
19.05.17 17:27
masterpool: Stikkordet er vel fremgang. Vi har også tatt vesentlig flere poeng. Vanskelig å vinne CL når man ikke er der.

Jeg føler veien til å kalle ting en suksess har blitt fyktelig kort nå. Og supporternes aksept for middelmådighet har faktisk blitt en realitet. Selvsagt er det ingen SUKSESS når vi ikke har vunnet noe, det bør da hvertfall være mulig å begripe for de fleste vel?

Jeg lurer på hva Bill Shankly hadde sagt til dette.
Du vet han som sa:

 ” If you are first you are first, if you are second you are nothing”
 
“When a player is getting well paid and doesn’t perform- I let him wrot at the side of the road or send him to the cookhouse to get toasted for cheating the Liverpool fans and the people of Liverpool hard earned wages.”

Nå hører vi Klopp si at troppen er god nok og at vi bare trenger litt flaks???  Jeg mener WTF har han røyka med en slik uttalelse? Har også han nå blitt eiernes YES man? Høres som han leser rett fra Henry’s direktiver her.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 9464
19.05.17 17:57
pikachu: Nå hører vi Klopp si at troppen er god nok og at vi bare trenger litt flaks???

Klopp er en mediemann, og prater alt for mye. Det er morsomt for oss og de som skriver overskriftene, men kanskje ikke alltid det beste for laget. Noen ganger skulle jeg ønske han var litt mer som Conte, holdt det enkelt og forutsigbart. Kanskje kjedelig, men la fotballen svare på spørsmålene. Sånn er jo ikke Klopp, han elsker dette og noen ganger sier han ting jeg er sikker på han egentlig ikke helt mener. 

Shenon
ShenonInnlegg: 3997
19.05.17 18:16

Det KAN jo også tenkes at Klopp skjønner at klubben faktisk (sportslig) har falt såpass at det må tas STEG for å komme tilbake dit man engang var?

Første steg er vel ganske naturlig å komme seg inn i topp 4, neste å sørge for å bli der/nærme seg 1 plassen, neste å komme lengre i CL etc. Hvilke steg og mål man evt har satt for hver sesong betyr ikke allverden - det eneste som er garantert mtp det er at det kommer ikke til å gå fort nok for enkelte supportere.. Det naturlige første steget er uansett top 4 og CL-spill, det tror jeg faktisk de aller fleste både skjønner og er enig i.

 

edit: glemte å tilføye: det Klopp da (kanskje!) mener er "suksess", kan vel da fort være at han ser at vi (snart) har klart første steg, og at han da ser for seg at jobben kan fortsette for neste, og neste..

(Innlegget ble redigert 19.05.17 18:18)

masterpool
masterpoolInnlegg: 14472
19.05.17 20:22

Prater Klopp for mye? Jeg syns Klopp er meget god i media, holder en fin balanse mellom kritikk, virkelighet og realisme. Heldigvis er han ikke som Mourinho, samtidig som han kan si at man ikke presterte godt nok. Suksess denne sesongen er vesentlig fremgang fra sist sesong. Tar vi et like solid steg neste sesong, så begynner vi virkelig å nærme oss noe.

minuspol
minuspolInnlegg: 34944
19.05.17 20:57
WaltonBreckRd: Klopp er en mediemann, og prater alt for mye. Det er morsomt for oss og de som skriver overskriftene, men kanskje ikke alltid det beste for laget.

Liverpool har en hyggelig, karismatisk og ærlig manager som svarer godt for seg når han får spørsmål. Hvordan i alle dager kan det være negativt?

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 9464
19.05.17 21:39

Jeg synes det blir for mye prat. Spesielt rundt høsten når vi gjorde det ekstremt bra var han alt for rask med prat om tittelen osv. Fyren møter opp på Sky en mandagskveld, han elsker jo dette. Conte er litt mer min stil, han får du lite ut av før tittelen er vunnet. Mourinho? Ingen i hele verden som vil ha noe som han vel. Kanskje med unntak av et par tre scum.

MiniGH
MiniGHInnlegg: 4854
19.05.17 22:20

Det å klare 76 poeng med denne stallen vil selvfølgelig være suksess, selv om vårsesongen, inkludert januarvinduet, isolert sett har vært skuffende målt opp mot første halvdel.

Vi har ikke enda stablet på beina et mesterlag, men FSG og Klopp har laget et godt grunnlag, og en sunn, god fotballkultur. Det arbeidet som er gjort til nå, og som fortsatt pågår, handler om å legge forholdene til rette for bærekraftig, stabil suksess. Man har ikke slått til på overgangsmarkedet med den styrken mange hadde håpet på, men man har slettet gjeld, skaffet en topp manager med langtidsplaner og støtte i ryggen, utvidet stadion, og laget planer for et nytt og bedre treningsanlegg. Vi har også en ung og ambisiøs spillertropp, som kun vil bli bedre.

Det neste steget blir å hente det spillermateriellet som er nødvendig for å konkurrere på det høyeste nivået, og det er nettopp det man håper og tror vil skje i sommer. Dersom vi klarer å beholde de spillerne som har bidratt i år, og i tillegg signerer 3-4 spillere som umiddelbart forsterker laget, da er vi reelle konkurrenter både i PL og CL. Da har FSG vist at de virkelig vil steder med denne klubben.

Dersom vi starter neste sesong med Milner, Lovren og minst to av Lallana/Wijnaldum/Can/Firmino på benken akter jeg å plassere penger på Liverpool FC som ligamester 17/18.

Legendag_
Legendag_Innlegg: 5523
19.05.17 22:44
WaltonBreckRd: Jeg synes det blir for mye prat.

Dette er et langt større problem hos spillerne, og da spesielt hos bottlere som Lovren, Mignolet og Lallana som er altfor store i kjeften. Det går faen ikke en uke uten at man kan lese et intervju med disse, og det er det samme intetsigende skvipet som går igjen og igjen.

Mye av skylden ligger hos PR-avdelingen til Liverpool som aksepterer det ene mediaoppdraget etter det andre, og gjør en begredelig jobb med å skjerme spillerne i visse perioder hvor man burde ha litt situasjonsforståelse. 

minuspol
minuspolInnlegg: 34944
19.05.17 22:48
Legendag_: Mye av skylden ligger hos PR-avdelingen til Liverpool som aksepterer det ene mediaoppdraget etter det andre, og gjør en begredelig jobb med å skjerme spillerne i visse perioder hvor man burde ha litt situasjonsforståelse.

Det aksepterer det ikke. De ønsker at det skal være slik. De sender disse spillerne for å si det åpenbare fordi de takler det og da slipper andre som ikke takler det like bra å få disse spørsmålene.

Dette er temmelig mye mer dramatisk her inne enn innad i klubben og har like mye for resultatene å si som at noen her inne jinxer en kamp eller spiller. Altså ingenting.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 9464
19.05.17 22:49
MiniGH: Vi har også en ung og ambisiøs spillertropp, som kun vil bli bedre.

Godt innlegg forresten. FSG har gjort mye bra som du oppsummerer her. Ta det videre herfra er jo det vi alle vil, spørs om de er villige til det, men la oss gi dem en sjanse. Angående det jeg siterte. Hvor lenge kan vi egentlig si det? Denne troppen burde gå inn i sin beste periode om vi tenker alder nå burde den ikke?

Mignolet 29, Clyne 26, Lovren 27, Matip 25, Milner 31, Wijnaldum 26, Henderson 26, Lallana 29, Mane 25, Firmino 25, Coutinho 25. Flere av disse fyller også i løpet av sommeren/høsten. 

(Innlegget ble redigert 19.05.17 22:53)

Faquarl
FaquarlInnlegg: 11624
19.05.17 22:49
minuspol: De ønsker at det skal være slik.

Takk.

Legendag_
Legendag_Innlegg: 5523
19.05.17 23:15
minuspol: De sender disse spillerne for å si det åpenbare fordi de takler det og da slipper andre som ikke takler det like bra å få disse spørsmålene.

Klart det, men hvorfor, la oss si i perioden januar-februar hvor man slet sportslig, sende disse bottlerne til å gi provoserende intervjuer og bli eksponert for mishagsytringer(fordi det tas dårlig i mot av mange supportere) når de har en fraværende ryggrad/selvtillit fra før av? Hva med å bare uttrykke seg minst mulig?

Umulig å måle hvordan det påvirker resultatene, men klart det påvirker atmosfæren blant supporterne rundt klubben når man blir holdt for narr av underpresterende bottlere som Mignolet og Lallana. 

(Innlegget ble redigert 19.05.17 23:16)

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25290
20.05.17 08:46

Lol, er åpenbart noen her inne som bør uttrykke seg minst mulig. 

minuspol
minuspolInnlegg: 34944
20.05.17 10:02
Legendag_: Klart det, men hvorfor, la oss si i perioden januar-februar hvor man slet sportslig, sende disse bottlerne til å gi provoserende intervjuer og bli eksponert for mishagsytringer(fordi det tas dårlig i mot av mange supportere) når de har en fraværende ryggrad/selvtillit fra før av? Hva med å bare uttrykke seg minst mulig?

Jeg tror ikke klubben skal la menssyklusen til kjøtthuer avgjøre hvilken pressestrategi de skal følge...

Når man kun sier selvfølgeligheter så gjør man akkurat det, altså uttaler (som jeg regner med du mente?) seg minst mulig. Og man lar færrest mulig stå for de selvfølgelighetene.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 9464
20.05.17 12:22
-k9b_: Lol, er åpenbart noen her inne som bør uttrykke seg minst mulig.

Lolz

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg