Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Knaxern
KnaxernInnlegg: 35433
22.10.17 20:18
pikachu: En tidligere spiller som evner å kalle en spade for en spade. Respekt! ”Problem we have as fans is the manager publicly says he's happy with the squad to protect the Boards inadequate transfer policy”

Deilig at tidligere spillere våkner opp og sier fra. Tipper det kommer til å ulme mye denne sesongen, og at de fleste ser at Klopp jobber under horrible forhold.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 35433
22.10.17 20:18
ElChivato: Men det må han jo slettes ikke...

Å? Vi bruker mindre netto en alle andre.

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11264
22.10.17 20:26

Det er Klopps valg...og vi bruker uansett mer nå enn under slutten av rafas tid.

tipper klopp angrer litt på at han valgt å stole på lovren, matip, mignolet og fortsatte uten midtbanesjef...et lag uten ryggrad kan neppe lykkes, men det var et forfriskende forsøk i det minste.

FabioBorini
FabioBoriniInnlegg: 12095
22.10.17 20:26

Skulle klopp forsvinne så sier jeg ikke nei til Rafa

Sjefan
SjefanInnlegg: 12504
22.10.17 20:29
Shenon: Kom ikke å fortell meg at Zorc signerte spillere over hodet på Klopp, og at sistnevnte KUN sto på treningsfeltet og trente spillere da Dortmund skulle bestemme targets.

Det er vel ingen (få) som mener dette er løsningen. Samarbeid er stikkordet her. Samarbeid som ekskluderer Edwards og Gordon.

Corvus
CorvusInnlegg: 21206
22.10.17 20:46
FabioBorini: Skulle klopp forsvinne så sier jeg ikke nei til Rafa

Nei takk. Jeg vil ha en Klopp som omsider skjønner at han må ordne de defensive problemene.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5491
22.10.17 20:47

"--- Rafa ville havnet i tottene på FSG og de andre i løpet av noen måneder,han går ikke tilbake til et Liverpool hvor han må bruke like lite penger som da han dro."

For noe sprøyt "minus light".

FabioBorini
FabioBoriniInnlegg: 12095
22.10.17 20:49

Corvus: det ville jo vært det beste for alle, men nå skrev jeg jo "skulle klopp forsvinne".. jeg tror ikke det er mange andre muligheter for Liverpool for øyeblikket, klopp er en av de bedre vi kan ha til å lede klubben men en ny periode med rafa tror jeg heller ikke er et dårlig alternativ skulle det vise seg at klopp ikke fungerer i lengden.

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 4065
22.10.17 20:58

Hva skal man si etter denne nedsablingen? For meg var dette et forventet resultat. Finnes ikke sjokkert over at vi taper. Men det smerter litt ekstra pga. måten det tapes på.

Klopp tjener millioner av kroner på å være fotballtrener. Hvordan kan han da ikke se at Mignolet er for dårlig? Han sprer usikkerhet, og man skulle tro at han var redd for ballen. Alt går inn på han.

Han minner meg veldig om Westerfeldt, bare det at nederlenderen var bedre. Simon Mignolet håper jeg at jeg aldri ser i rødt igjen. Heller Bogdan.

Dette forsvaret. Matip gir meg alt annen en ereksjon om dagen, men han lider nok av å spille med "hardhausen" Lovren. Da snakker vi om en patetisk stopper. 

Men igjen det er Klopp sitt ansvar at disse spillerne får tillit gang på gang.

Jeg får vondt i sjela over hvor mange og lette mål vi slipper inn. Tør påstå at vi har Premier Leagues dårligste forsvar og keeper. Dette står jeg inne for.

Henderson og Milner sentralt, borte mot løpssterke Spurs? Legg til disse i tillegg til den pilråtne forsvarsrekken vår, og du har oppskriften på failure. 

Henderson dasser rundt ut på der, blir provosert over denne "klappingen" hans. Det er liksom motivasjons greia hans.. Han skulle så klart ikke vært kaptein, og ikke vært fast på dette laget. 

Jeg er også dritt lei av Firmino på topp. Se på alle de andre klubbene, de spiller jo med en spiss? Firmino er på ingen måte en spiss. 

Jeg synes faktisk ikke at Klopp har gjort en god jobb offensivt heller, det eneste vi kan få til(på en god dag), er at Mane, Coutinho er Salah tryller litt. Vi har kun en greie å spille på, og det er kontringer.

Ri på en ledelse, spille med kontroll, forsvare seg dypt, presse høyt, jage en scoring, forsvare en ledelse. Dette er aspekter av fotballen som vi ikke makter. Vi kan kontre. Thats it.

Dette laget vi har skrapet sammen kommer til å ende utenfor europa, det er jeg sikker på.

Klopp stoler på så jævelig mange feil typer: Gomez er ikke noen back, Lovren, Mignolet, Milner, Firmino. Hva med Gruijic, hvor har det blitt av Woodburn? Kan ikke Solanke få prøve seg?

Klopp kom inn med store ord "Doubter to believers", vel, jeg kjøpte det den gang, nå er jeg veldig usikkert. Fin type, men en særdeles endimensjonal trener.

"JAMMEN FSG". Ikke Henry som bestemmer at man skal spille så satans naivt, at Mignolet skal stå i ligaen, at Hendo er kaptein, at OX blir handlet inn, at man ikke evner å spille med en solid DM. Dette faller på Klopp.

WatchMe
WatchMeInnlegg: 6182
22.10.17 21:03
Tellyrex: Henderson dasser rundt ut på der

Tror du blander Henderson og Can. Ikke det at Henderson har vært god, men Can er den som virkelig ikke ser brydd ut.

FabioBorini
FabioBoriniInnlegg: 12095
22.10.17 21:05

TheOpiate: Og ellers har du det bra? heldigvis er sånne som deg unntaket og ikke regelen...

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 12891
22.10.17 21:14
WatchMe: Tror du blander Henderson og Can. Ikke det at Henderson har vært god, men Can er den som virkelig ikke ser brydd ut.

Can har vært verst, men det betyr ikke at Hendo holder mål. Midtbanen har ikke holdt mål i det hele tatt denne sesongen

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 12891
22.10.17 21:15
FabioBorini: TheOpiate: Og ellers har du det bra? heldigvis er sånne som deg unntaket og ikke regelen...

Lov å kalle en spade for nettopp en spade...

(Innlegget ble redigert 22.10.17 21:15)

Makatelli
MakatelliInnlegg: 7730
22.10.17 21:28
Knaxern: Å? Vi bruker mindre netto en alle andre.

Liverpool har faktisk brukt mer i netto enn Real Madrid l de siste 5 årene. 

 

(Innlegget ble redigert 22.10.17 21:33)

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11264
22.10.17 21:29

"Midtbanen"

og det har dessverre ingenting med enkeltspillere å gjøre, men med balansen i laget og strukturen å gjøre. Det som gjøres kan vel mest sammenlignes med "jeg går rett på samma hva jeg støter på". Det er ingen finesse taktisk denne sesongen. Alt er fullstendig gung ho og når det ikke funker lenger så går det fort like fullstendig rett vest. 

Og det samme gjelder forsvaret selvfølgelig, vvd inn vil ikke løse noe som helst hvis ikke klopp gjør noe med arbeidsoppgavene og spillertypene i hele laget.

Elsker at klopp prøver å være offensiv, prøver å bygge et lag fremfor å kjøpe det osv, men nå begynner dette å spore av dessverre.

(Innlegget ble redigert 22.10.17 21:30)

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 12891
22.10.17 21:32
ElChivato: og det har dessverre ingenting med enkeltspillere å gjøre, men med balansen i laget og strukturen å gjøre

Balansen i laget kan i like stor grad påvirkes av hvilke spillere som innehar hvilke roller, og i hvilken grad de er i stand til å løse oppgaven de er satt til, som systemet de spiller i. Vi har hverken balansen i form av spillere, eller system. Klopp ønsker å bevare systemet, da må spillerne oppgraderes, for de innehar ikke evnen til å løse oppgavene sine...

Leoparden1
Leoparden1Innlegg: 5203
22.10.17 21:33

I følge denne siden bruker ikke FSG mindre enn alle andre. Det finnes lag som bruker vesentlig mindre enn dere... Men det er klart at det er også lag som bruker vesentlig mer enn dere.

PaisleyGates
PaisleyGatesInnlegg: 11509
22.10.17 21:51

Klopp 6. august:

“Look out there and tell me five that would make us stronger. Five. Then you win a prize. It’s difficult how it is,” said Klopp.

Klopp 22. oktober:

Alle situasjonene er enkle å forsvare seg mot. Det første målet er utrolig lett å unngå.Vi var ikke tilstede i noen av de avgjørende øyeblikkene. Det var dårlig forsvarsspill over hele linja

http://www.liverpool.no/nyheter/2017/10/jeg-vil-ikke-si-noe-positivt-om-oss-i-dag/

Neglisjeringen av forsvaret (styrkingen av det) er i ferd med å koste oss dyrt.

(Innlegget ble redigert 22.10.17 21:53)

Justice 96
Justice 96Innlegg: 28517
22.10.17 21:58

Vi må slutte å la spillere som har hode andre steder spille. Coutinho og Can er allerede i Barca og Juve. På tribunen med dem og bli kvitt dem i januar. 

Sjefan
SjefanInnlegg: 12504
22.10.17 22:05
Leoparden1: I følge denne siden bruker ikke FSG mindre enn alle andre. Det finnes lag som bruker vesentlig mindre enn dere... Men det er klart at det er også lag som bruker vesentlig mer enn dere.

Bruker betydelig mindre enn våre konkurrenter (minus Tottenham), mindre enn Everton og Palace og ca like mye som West Ham. I snitt. Over 5 år. Blir vanskelig å utfordre i ligaen da.

Likevel er det ofte den sportslige (manglende) styringen kritikken retter seg mot, og ikke nødvendigvis antall pund brukt.

Leoparden1
Leoparden1Innlegg: 5203
22.10.17 22:22

Det siste punktet ditt er jeg helt enig i Sjefan. Det er den manglende kompetansen i sportslige/strategiske ledelsen og dermed også dette med å identifisere og kjøpe inn spillere som er Liverpool sitt store problem. Det er spillerene som kjøpes som er problemet, ikke mangel av penger. 

ElskerPL
ElskerPLInnlegg: 1601
22.10.17 22:25

Nok en gang synes jeg midtbanen vår er utrolig svak. Jeg fatter ikke hvorfor vi spiller med en helt flat treer, istedenfor en som ligger dypere og tar ut rommet mellom midtbanen og forsvaret i større grad. Om det er Henderson som ikke evner det, eller Klopp som er evneveik vet jeg ikke, men noe må gjøres.

Synes det er på tide å gi Marko Grujic muligheten i den defensive rollen. En spiller som tilfører oss duellstyrke og defensive egenskaper på midtbanen. Jeg ville prøvd en sentral midtbane med Grujic som DM, Henderson som indreløper og Coutinho som en fremskutt playmaker. Jeg er overbevist om at dette ville gitt oss en mye bedre balanse og at Grujic vil hjelpe stopperene i en mye større grad.

Karius 

Arnold - Matip - Gomez - Moreno 

Henderson - Grujic - Coutinho

Salah - Firmino - Oxlade 

Dette laget vil jeg se mot Huddersfield.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 7730
22.10.17 22:29
Leoparden1: Det er spillerene som kjøpes som er problemet, ikke mangel av penger.

Helt enig. Hvor mange middelmådigheter har Liverpool kjøpt de siste årene? Istedet for å kjøpe 5/6 spillere fra hylle 3 er det langt bedre å kjøpe 1 eller 2 spillere fra hylle 2. Det virker som de heller kjøper Benteke og Ings f.eks istedet for å bruke den kombinerte summen på en som er bedre enn begge to. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 33491
22.10.17 22:41
Makatelli: Helt enig. Hvor mange middelmådigheter har Liverpool kjøpt de siste årene? Istedet for å kjøpe 5/6 spillere fra hylle 3 er det langt bedre å kjøpe 1 eller 2 spillere fra hylle 2. Det virker som de heller kjøper Benteke og Ings f.eks istedet for å bruke den kombinerte summen på en som er bedre enn begge to.

Benkteke var jo den spissen som Rodgers ville ha. Ingenting som tydet på noe annet.

Og vi har hentet endel gode spillere de siste årene, men da fortrinnsvis offensivt. Jeg vil påstå at spillere som Mane, Salah og Firmino er på hylle 2. Og definitivt Keita, om han ikke er på øverste hylle. Problemet er at det ikke er kommet noen fra DM og bakover av denne klasse. Nærmest er Matip.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 7730
22.10.17 22:59
KongOlav2: Benkteke var jo den spissen som Rodgers ville ha. Ingenting som tydet på noe annet.

Det var bare et eksempel. Poenget er uansett at Liverpool er dårlige på overgangsmarkedet. Arsenal er ikke de beste akkurat vi heller, men føler at vi gjør det bedre enn Liverpool. Særlig de siste årene har Wenger vært ganske god på å kjøpe spillere i de posisjonene hvor det er størst behov (selv om han brukte årevis på å kjøpe en ordentlig spiss)).

Jeg tenker det største problemet til Liverpool er feilprioriteringer på overgangsmarkedet. Det kan skyldes at Klopp ikke er fast bestemt på hvilke posisjoner han vil styrke, og at han heller kjøper spillere han liker som er tilgjengelige. Et eksempel på det er at han hentet Chamberlain etter å ha jaktet Van Dijk hele sesongen ,og ga blaffen i å kjøpe en annen midtstopper.  

Knaxern
KnaxernInnlegg: 35433
22.10.17 23:00
Leoparden1: Det er den manglende kompetansen i sportslige/strategiske ledelsen og dermed også dette med å identifisere og kjøpe inn spillere som er Liverpool sitt store problem.

Det er her FSG har kjørt Liverpool i grøfta. De kjører egne retningslinjer, og moneyball er hele essensen. Penger skal brukes på spillere innenfor deres retningslinjer.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 33491
22.10.17 23:03
Makatelli: Det var bare et eksempel. Poenget er uansett at Liverpool er dårlige på overgangsmarkedet. Arsenal er ikke de beste akkurat vi heller, men føler at vi gjør det bedre enn Liverpool. Særlig de siste årene har Wenger vært ganske god på å kjøpe spillere i de posisjonene hvor det er størst behov (selv om han brukte årevis på å kjøpe en ordentlig spiss)). Jeg tenker det største problemet til Liverpool er feilprioriteringer på overgangsmarkedet. Det kan skyldes at Klopp ikke er fast bestemt på hvilke posisjoner han vil styrke, og at han heller kjøper spillere han liker som er tilgjengelige. Et eksempel på det er at han hentet Chamberlain etter å ha jaktet Van Dijk hele sesongen ,og ga blaffen i å kjøpe en annen midtstopper.

Tja, synes det har vært brukbart de siste par årene. Klavan var ikke spesielt god og Karius har skuffet, men disse to kostet jo ikke mer enn £10m til sammen. Da er det Oxlade som er det merkeligste av kjøpene siden Klopp tok over. Problemet er vel heller at det skulle kommet flere spillere i tillegg til de som allerede er ankommet. Minst en midtstopper til iallfall. Samt at man kunne solgt 3-4 mann og hentet en ny keeper.

(Innlegget ble redigert 22.10.17 23:03)

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63288
22.10.17 23:04

Men det må han jo slettes ikke...

--- Rafa brukte £ 17-18 mill netto i snitt, det tilsvarer vel omtrent det Klopp bruker målt i dagens verdi. 

Rafa hadde helt klart fått skikk på det defensive men et bytte ville ikke gjort noe nevneverdig med avstanden til de aller beste, da har Rafa på sikt faktisk en like så god sjanse med det som angivelig skjer i Newcastle om dagen.

Vi kommer til å forbli et lag mellom fjerde og åttende under FSG uansett manager, ispedd en gjesteopptreden i CL nå og da. Det er ikke pessimisme men realisme. Og Rafa punched above his weight den gang,det ville vært enda mere vanskelig nå.

Jeg er vel fortsatt en av Rafas største fans her inne, jeg ser alle Toons-kamper som går bare pga ham og det samme var det da han var i Napoli og jeg ser han gjerne tilbake igjen. Men jeg har fryktelig liten tro på at han kunne gjort det noe særlig bedre og holdt det slik over lengre tid.

WatchMe
WatchMeInnlegg: 6182
22.10.17 23:15
ElskerPL: Synes det er på tide å gi Marko Grujic muligheten i den defensive rollen. En spiller som tilfører oss duellstyrke og defensive egenskaper på midtbanen. Jeg ville prøvd en sentral midtbane med Grujic som DM, Henderson som indreløper og Coutinho som en fremskutt playmaker. Jeg er overbevist om at dette ville gitt oss en mye bedre balanse og at Grujic vil hjelpe stopperene i en mye større grad.

Grujic fremstår jo som nok en midtbanespiller som er best offensivt. Jeg tror ikke problemene kan fikses i så veldig stor grad med de spillerne vi har i klubben pdd, i hvert fall ikke på midtbanen.
Med Lallana tilbake bør det bli bedre, inntil videre.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63288
22.10.17 23:19

For noe sprøyt "minus light".

--- Bli nå ferdig med dette. Alle har fått det med seg nå og alle her inne under 18 synes dette er uinteressant.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg