Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Since1892
Since1892Innlegg: 1627
21.11.17 23:36
WaltonBreckRd: Likevel ikke hans feil st vi fremstår som 11 småjenter i barnebursdag hele 2 omgang. Det er et mentalt problem som har grodd fast i hele laget, inkluderer vi en trener som aldri ser ut til å lære av ting som dette blir det kaos.

Ganske uenig og enig på samme tid. Det er selvsagt mye mer nyansert enn at dette kun er den ene eller den andres feil, men en Gerrard ville gått bort til Moreno etter hans første 'tabbe' god tid før straffesparket. Han ville roet han ned, tatt han til side og gjort han oppmerksom på situasjonen, og jeg tror vi kunne unngått straffesparket. Hendo kunne gjort noe med hendelsesforløpet, men ikke ugjerningen. Henderson var ikke oppi noen situasjoner med Moreno i forkant og holdt seg som den snille svanen langt tilbake. 

Hadde midtbanen tatt grep fra første sekund i 2. omgang hadde ikke Sevilla kunnet spille på sine premisser og man kunne frustrert dem. I stedet åpnes låvedøra på vidt gap fra første spark på ballen. Midtbanen mister oversikt, ro og selvtillit, og derfra er det bare for Sevilla å banke oss gule og blå som vi fortjente. 

At Klopp nok kunne gjort 50% annerledes i kveld er jeg ikke i tvil om, men noen ting kan vi ikke forvente at han skaper gull av med gråstein. Derfor spiller nok Klopp på de strengene hvor han syns vi er sterkest; nemlig offensiv og naiv fotball.

WatchMe
WatchMeInnlegg: 6259
21.11.17 23:53
InDeilawetrust: Det har skjedd flere ganger denne sesongen, det skjedde mot Watford i PL også.

Det ligger liksom i lufta hele veien. Man vet aldri med dette laget. Mot Hoffenheim kunne det blitt skummelt. Selv mot West Ham kunne det blitt farlig om ikke 3-1-målet hadde kommet så raskt. Stygge resultater mot City og Tottenham minner om alt annet enn et lag i særlig fremgang.

Bournemouth-kampen forrige sesong burde vært en one-off, men 8 av spillerne som spilte fra start i den kampen var involvert i dag (6 av de samme fra start). 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 20844
22.11.17 00:02
WatchMe: Det ligger liksom i lufta hele veien. Man vet aldri med dette laget. Mot Hoffenheim kunne det blitt skummelt. Selv mot West Ham kunne det blitt farlig om ikke 3-1-målet hadde kommet så raskt. Stygge resultater mot City og Tottenham minner om alt annet enn et lag i særlig fremgang. Bournemouth-kampen forrige sesong burde vært en one-off, men 8 av spillerne som spilte fra start i den kampen var involvert i dag (6 av de samme fra start).

Det vitner i hvert fall ikke om at man tar lærdom av det som skjer som ble nevnt over her. Det har vært sånn hele tiden under Klopp, og det ser ikke ut som det blir noe bedre heller. Man kan ikke føle seg trygg når man leder med 3 mål en gang. Helt sirkus. 

Vi kan spille fantastisk fotball når alt stemmer, men bunnivået er fryktelig lavt, og det kommer kollapser som den vi så i 2.omgang gang på gang. 

MiniGH
MiniGHInnlegg: 5138
22.11.17 00:04
Mindfulness13: 50000++.

Må vel regne med at det kommer noen russere også?

Magnific
MagnificInnlegg: 12616
22.11.17 00:17

Sånn sett etter kampen så er jo ikke første omgang heller optimal iforhold til selve spillet.  Maksimal utteling med 3 mål, der 2 av dem kommer etter corner (hvem skulle trodd??)  før det er tellefeil i Sevilla forsvaret og 3-0.  Samtidig brenner Sevilla 2 gigamuligheter i andre enden.  Ledelsen på 3-0 utrolig flatterende utifra spill og sjanser.  

Hovedproblemet er at vi ikke kan forsvare oss for fem øre, dvs at eneste måten vi kan forsvare oss er ved å stå høyt og presse, presse og presse.  Når laget faller ned i den såkalte ''rammen'' og skal forsvare seg dypere derimot, da starter problemene.  Er rett og slett fryktelig dårlige til dette, komprimere spillet og gjøre det vanskelig for motstanderen er noe laget ikke behersker.

 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 20844
22.11.17 00:27
Magnific: Hovedproblemet er at vi ikke kan forsvare oss for fem øre, dvs at eneste måten vi kan forsvare oss er ved å stå høyt og presse, presse og presse.  Når laget faller ned i den såkalte ''rammen'' og skal forsvare seg dypere derimot, da starter problemene.  Er rett og slett fryktelig dårlige til dette, komprimere spillet og gjøre det vanskelig for motstanderen er noe laget ikke behersker.

Vi er helt avhengig av det presset du snakker om, og vi er helt avhengig av å styre kampen. De kampene vi møter motstand og ikke får styrt kampen som vi ønsker, så faller vi sammen. Det er ingen Plan B, og vi har i hvert fall ikke en sjanse i havet til å være kyniske og forsvare en ledelse. Under kampen i dag så falt vi ned i 4-5-1 og skulle forsvare oss. Det er noe av det veikeste jeg har sett. Det var fri autobane  gjennom midtbanen. Dette er som du sier noe vi ikke evner. 

 

Det må inn en DM som er god på brudd og som kan takle og vinne igjen litt baller. Midtbanen er helt død defensivt. 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 11824
22.11.17 01:39

Fy som kamper som i dag ødelegger humøret. 

Helt ubegripelig at vi faktisk greide det der. Kan ikke forstå hvordan Milan supportere greide seg etter Istanbul.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 40187
22.11.17 01:40
WaltonBreckRd: Helt ubegripelig at vi faktisk greide det der. Kan ikke forstå hvordan Milan supportere greide seg etter Istanbul.

Fikk hvertfall en liten revansj to år senere, må ha hjulpet på litt.

LskTerje
LskTerjeInnlegg: 1424
22.11.17 02:33

Om Moskva slår oss på Anfield, går de videre fordi de slår oss borte?

så VG skreiv at vi med tap var ute av CL om Sevilla slo Maribor.

Tids
TidsInnlegg: 104
22.11.17 02:43

Stemmer det.

peraleks
peraleksInnlegg: 5073
22.11.17 03:48
johwi68: Gjør vi ikke det? Vi har kontroll på gruppa, og skal kontrollere inn et avansement om to uker. Alle lag, Barca, Bayern, Real Madrid og Man City har slike glipper nå og da. Lærdommen handler om å sørge for at det går lang tid til neste gang vi ramler sammen som dette. Det skjer ikke gang på gang. Vi har spilt 19 kamper i CL og PL, og har tapt to ganger. Det røde mot Man City førte til en smell, Lovren og en rekke hodeløse valg sørget for at vi var elendige mot Spurs. I mitt hode er det veldig langt unna gang på gang. Everton, West Ham og Crystal Palace har hatt slike smeller altfor ofte. Vi er i begivenhetenes sentrum der det gjelder: PL og CL.

Kan fort bli riktig stygt om Sevilla tar en komfortabel seier samtidig som Spartak Moskva øyner et håp om avansement. Det gjør fort sesongen for deres del. 

Ellers, jeg kommer i all hovedsak på Barcelona - PSG i fjor, men den var riktignok over to kamper. Det samme gjelder Deportivo la Coruna mot AC Milan i 03/04, også den over 2 kamper. Ellers er det selvfølgelig CL-finalen mellom Liverpool og AC Milan. Jeg kommer virkelig ikke på noe mer utenom dette de siste 10 årene i hvertfall, så at Barca, Bayern, Real Madrid og City har slike glipper nå og da(altså 0-3 til Uavgjort eller tap) kan jeg virkelig ikke erindre har skjedd på lenge. Jeg pleier f.eks. som regel å slå av tven i det øyeblikket Barcelona leder 3-0, spesielt etter første omgang. Da er kampen veldig, veldig over.

Om noe virker det som at flere av spillerne får en skrekk i seg, akkurat som om man begynner å tvile stort på seg selv, i det øyeblikket man får en i mot. 

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
22.11.17 06:56
LskTerje: Om Moskva slår oss på Anfield, går de videre fordi de slår oss borte? så VG skreiv at vi med tap var ute av CL om Sevilla slo Maribor.

Vi kan oppleve en bizarre avslutning: Vi taper for Moskva og uavgjort i den andre kampen. Da har 3 lag ,9 poeng. Målforskjell avgjørende skulle jeg anta og 7-0 mot Maribor tjener vi mye på tilslutt. 

Vi har 10 pluss mål og får evt 9 plussmål f.eks. Sevilla har 0 og Moskva er i pluss. Så dette er jo et mareritt for Sevilla. Men både vi og Sevilla har alt i egne hender så det bør gå greit for begge lag normalt sett. Bare ikke Leif Juster kommer inn og ødelegger dette....

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 13618
22.11.17 07:07
Mindfulness13: Vi kan oppleve en bizarre avslutning: Vi taper for Moskva og uavgjort i den andre kampen. Da har 3 lag ,9 poeng. Målforskjell avgjørende skulle jeg anta og 7-0 mot Maribor tjener vi mye på tilslutt.

Innbyrdes som teller. Da vil vel Spartak slå oss på innbyrdes, og vi ta Sevilla på flere scorede mål på bortebane innbyrdes?

Nevi
NeviInnlegg: 7582
22.11.17 07:09

Pluss at Spartak vel tar Sevilla på innbyrdes. Da er spanjolene ute.

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
22.11.17 07:16
TheOpiate: Innbyrdes som teller. Da vil vel Spartak slå oss på innbyrdes, og vi ta Sevilla på flere scorede mål på bortebane innbyrdes?

Ok,så det teller også når det er snakk om 3 lag også...allright. Uansett mareritt for Sevilla det der. Men det burde jo gå veien for både Sevilla og oss 6 desember. 

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 13618
22.11.17 07:41
Mindfulness13: Ok,så det teller også når det er snakk om 3 lag også...allright. Uansett mareritt for Sevilla det der. Men det burde jo gå veien for både Sevilla og oss 6 desember.

Har lite tro på scenarioet du skisserer. At vi kan rote oss bort er mulig, men tror ikke at det skjer samtidig som at Maribo klarer uavgjort

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 12804
22.11.17 08:09
Mindfulness13: Vi har 10 pluss mål og får evt 9 plussmål f.eks. Sevilla har 0 og Moskva er i pluss. Så dette er jo et mareritt for Sevilla. Men både vi og Sevilla har alt i egne hender så det bør gå greit for begge lag normalt sett. Bare ikke Leif Juster kommer inn og ødelegger dette.

Er det mot norrrmallt

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
22.11.17 09:01

Ja, hvis ikke Liverpool og Sevilla går videre så er det nok mot normalt. 
Håper Leif Juster fortsatt er i dvale etter runde 6. 

Spesiell motivasjon i pausen til Sevilla-spillerene. Treneren sa at han har prostatakreft. Det var voldsomt til energi og tro de fikk fra starten av 2omgangen etter en slik PEP-talk. 

Since1892
Since1892Innlegg: 1627
22.11.17 09:28

Hvor lenge skal en av de største svindlene Jordan Henderson få løpe rundt med kapteinsbindet og spille fast i kanskje den mest sentrale rollen i laget? Jeg kan ikke huske sist den spilleren dro laget litt i riktig retning etter å få litt press på seg. Er nok ok for lag som West Bromwich eller Swansea, men snakk om å være en veik, feig og generelt sett ganske svak spiller. 

Vi kommer garantert til å klappe sammen mot neste heftige motstander i utslagsspillet i tillegg. De fleste vet hvordan å knekke oss nå - det er bare å legge litt press på den sentrale midtbanen.

Since1892
Since1892Innlegg: 1627
22.11.17 09:31
TheOpiate: Har lite tro på scenarioet du skisserer. At vi kan rote oss bort er mulig, men tror ikke at det skjer samtidig som at Maribo klarer uavgjort

Sevilla kommer selvsagt ikke til å ha i nærheten av samme energi eller selvtillit mot Maribor. Bortebane og 'alt å tape'-scenario.

Deathlock84
Deathlock84Innlegg: 1345
22.11.17 11:43

Skjønner hvorfor Liverpool sliter. Dere får et mål imot på overtid; så angriper dere eget lag. Alt hadde vært fryd og gammen hvis dere vant 2-3 derimot.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 64565
22.11.17 12:01

Spesiell motivasjon i pausen til Sevilla-spillerene. Treneren sa at han har prostatakreft. Det var voldsomt til energi og tro de fikk fra starten av 2omgangen etter en slik PEP-talk. 

--- Klopp får finne en ny diagnose for hver pauseprat. 

Men det er jo en del psykologi i det her også. På 2-0 til pause så tar man ikke foten av pedalen,på 3-0 så slipper man nok litt for mye.  Så vet hjemmelaget at får de en tidlig scoring så er det game on. Så begynner publikum å koke og det blir tøft.

Skulle ønske manageren kunne ta time out under slike forhold ;)

Og så savner jeg litt kynisme. Fake en skade som tar noen minutter,bryt opp momentumet (?) til Sevilla, vi mangler rutine i laget og vi mangler en jævel som kunne lagd litt støy 

Rome77
Rome77Innlegg: 9557
22.11.17 12:13
Deathlock84: Skjønner hvorfor Liverpool sliter.

VGD-fansen sliter vel strengt tatt mer enn Liverpool sånn i det store og hele...

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 20844
22.11.17 12:29
mcdermott: Skulle ønske manageren kunne ta time out under slike forhold ;)

Tenkte på det samme selv når det kokte som verst i midten av 2 omgang. 

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
22.11.17 13:02

Liverpool statement - fra LFC.TV
Following detailed and troubling accounts given by Liverpool supporters attending the match against Sevilla last night, the club is seeking to establish the facts regarding their treatment at the hands of the host stewards and local police force.   The safety and security of our supporters is our paramount concern and we intend to gather all the relevant information before responding further.

(Innlegget ble redigert 22.11.17 13:02)

MadPepp
MadPeppInnlegg: 1340
22.11.17 13:47

Nesten så jeg savner Skrtel...

Faquarl
FaquarlInnlegg: 11910
22.11.17 14:09
MadPepp: Nesten så jeg savner Skrtel...

Skrtel kunne nok funka greit med Matip, potensielt Klavan. Men Skrtel-Lovren? Hoooh

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 13618
22.11.17 14:49

Litt av en korttidshukommelse der ute. Skrtel var jo klin lik Lovren, bare verre....

FabioBorini
FabioBoriniInnlegg: 12178
22.11.17 15:52

Skrtrl-Agger på sitt beste var et fryktet stopperpar

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 13618
22.11.17 16:00
FabioBorini: Skrtrl-Agger på sitt beste var et fryktet stopperpar

Fryktet har vel ikke noe midtstopperpar i Liverpool vært siden Hyypiä-Carra/Henchoz. I korte perioder fungerte de bra sammen ja, men bare sporadisk

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester