Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
mcdermott
mcdermottInnlegg: 63569
12.03.18 21:00
Coutinho10: Et "moment of madness"(spesielt når det ikke har skjedd før) definerer ikke en person.

--- Han hadde jo et moment of madness den gangen også....

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 12364
12.03.18 21:04
mcdermott: --- Han hadde jo et moment of madness den gangen også....

Den hadde faktisk gått i glemmeboka. Stygg sak selv om det er lett å forstå at en blir forbanna når supportere kaster mynter på deg. Skal likevel ikke reagere slik.

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 13007
12.03.18 21:17
mcdermott: --- Han hadde jo et moment of madness den gangen også....

Det kastet er jo legendarisk. Den mynten endte opp med å rikosjere rundt på stadion, og i ettertid så meldte 7 Arsenal og 2 Man Utd-supportere at de hadde blitt truffet og stygt skadd

minuspol
minuspolInnlegg: 35011
12.03.18 21:50

Ser også at den satsingen mange så i lønnsøkningen ikke var så imponerende allikevel. Handlet kun om Rodgers.

 

TromsoYid
TromsoYidInnlegg: 31
12.03.18 22:06

Haha! Jeg så ikke denne komme. For en idiotisk oppførsel, men ok, alle kan gjøre feil og han legger seg langflat, kanskje pga av videobeviset? :) Men, gi fyren en sjanse til tenker jeg - tenker han blir mer ydmyk i analyser og intervjuer fremover.

malhen
malhenInnlegg: 19482
12.03.18 22:19
TheRedDevils: Forventer uansett at en voksen person takler noen ord uten å spytte, den kommer man ikke forbi.

Forsåvidt, men det er jo ikke snakk om kun noen ord. Det er en forenkling og bagatellisering av mannens oppførsel. Han hadde fulgt etter en sivil person og stoppet opp og ropt på han 3-4 ganger på veien uten å vise tegn til å skulle gi seg. Du kaller det noen ord, jeg synes strengt tatt det heller til trakassering. Og ikke nok med det så sitter han å kjører bil å filmer med mobiltelefonen for å få seg et scoop. Rimelig sikker på at dette er trafikkfarlig og forbudt også i England. Med en datter i passasjersetet som virker rimelig oppgitt og flau over farens oppførsel. 

Nei Carra skulle selvfølgelig ikke ha spyttet, kanskje burde han bare latet som denne fyren ikke eksisterte, men det blir ikke riktig å si at dette bare var noen ord, for det var det ikke. Carra skal selvfølgelig ha den kritikken han kan få fordi han reagerer som han gjør, men ikke kom å si at det bare er han som oppførte seg klandreverdig i den situasjonen der. 

Jaauda
JaaudaInnlegg: 19929
12.03.18 22:28
minuspol: Men klubben tjener penger - allikevel vokser gjelden. Tredje høyeste gjeld i PL nå, og på samme nivå som under G/H.

Spørsmålet er jo om dette er bra, eller ikke? 

Lånene er jo brukt til å investere. Det er vel satsing? Mange her inne som har etterlyst akkurat det.

 

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25800
12.03.18 22:54
malhen: Han hadde fulgt etter en sivil person og stoppet opp og ropt på han 3-4 ganger på veien uten å vise tegn til å skulle gi seg.

Dokumenter det, for det tror jeg ikke. Så et kort klipp der det ikke var tilfellet.

Jeg bagateliserer ikke han andre duden, men forventer minimalt av han. Ord er uansett fortsatt ord.

 

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25800
12.03.18 22:55
malhen: kanskje burde han bare latet som denne fyren ikke eksisterte

det ville värt det beste, ev bare smilt tilbake for å markere hvor barnslig det var.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 12408
12.03.18 23:10
malhen: Og ikke nok med det så sitter han å kjører bil å filmer med mobiltelefonen for å få seg et scoop. Rimelig sikker på at dette er trafikkfarlig og forbudt også i England. Med en datter i passasjersetet som virker rimelig oppgitt og flau over farens oppførsel.

Absolutt, og jeg spør igjen, burde ikke han bli straffet for dette? Hvor jævla tett er han egentlig som leverer inn et opptak av at han filmer samtidig som han kjører bil?

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25800
12.03.18 23:17
Machine_Head: og jeg spør igjen, burde ikke han bli straffet for dette?

mer enn å få höre det av gary neville på jobb og ev mange irriterte tittere fremfor skjermen, som skal ta vurderingene hans? ;)

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 11031
13.03.18 00:50
Machine_Head: Absolutt, og jeg spør igjen, burde ikke han bli straffet for dette?

The Manchester United fan who flimed Jamie Carragher spitting at his daughter is expected to be spoken to by police for using his phone at the wheel.

The revelation comes as the AA said both he and Carragher should be sent on driver awareness courses over their behaviour on the road.

Rome77
Rome77Innlegg: 9190
13.03.18 02:15
GreySerpent: both he and Carragher should be sent on driver awareness courses over their behaviour on the road.

Sant nok.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5622
13.03.18 07:59
El_Mojo: Spytting og biting er tydeligvis populært i Liverpool.

Det er rimelig utbredt over hele Nord-England og det tror jeg du vet. Da snakker man altså om mindre hyggelige konfrontasjoner med "the working class". De er ikke redd for å dele ut never og spark, og en spyttklyse er heller ikke å forakte.

Husker da jeg studerte i England, på motsatt kyst av Liverpool, og ble stoppet av en gjeng med herlige "charvers" fordi jeg hev et papir på bakken da jeg stumpet hjemover rimelig dritings. De var plutselig blitt veldig opptatt av miljø og renhold. Litt ord fram og tilbake mellom meg og "lederen" endte i en saftig klyse spytt i min retning og spørsmål om hva jeg hadde tenkt å gjøre med det. Jeg visste veldig godt hva jeg hadde lyst å gjøre med det, men med tanke på at det sto 6-7 kompiser av han rundt meg bøyet jeg nakken og stumpet videre. Heldigvis lot de også det være med det selv om de selvsagt spyttet og slang noe mer banter etter meg.

Poenget, som ikke har noe som helst med Carragher å gjøre, men at dette ikke er noe spesielt mer utbredt i Liverpool enn i andre sammenlignbare steder. Disse gutta konfronterer/slåss ikke rent og pent hvor enn de måtte komme fra.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5622
13.03.18 08:04
minuspol: Jeg leser litt Liverpool-regnskap inne i mellom alt annet.

Haha. Det pleier jo å gå riktig så bra! :-))

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5622
13.03.18 08:07
Jaauda: Spørsmålet er jo om dette er bra, eller ikke?
Lånene er jo brukt til å investere. Det er vel satsing? Mange her inne som har etterlyst akkurat det.

Nå må du la han være i fred. Dette er innfallsvinkelen denne gangen.

At det han nå trekker fram som noe negativt er det som fram til nå har vært etterlyst som krise at ikke har blitt gjort er ikke så nøye.

 

malhen
malhenInnlegg: 19482
13.03.18 08:33
TheRedDevils: Dokumenter det, for det tror jeg ikke. Så et kort klipp der det ikke var tilfellet.

I følge Carra så var vel dette tredje eller fjerde gangen han ble ropt til og plaget av en farlig sjåfør. 

malhen
malhenInnlegg: 19482
13.03.18 08:40
Jaauda: Spørsmålet er jo om dette er bra, eller ikke?

Et annet spørsmål er rentenivået på disse lånene? Under G&H var vel lånene tatt opp hos en ekstern utlåner; Royal bank of Scotland. Og etter et raskt søk så ville G&H refinansiere lån på 350 millioner pund, med renter som var 4% over bankrenten. Idag så er lånebyrden halvparten, det er FSG selv som står for lånet til en mye lavere rente. (1,24%). FSG sin rente var 4% over bankrenten i 2008 som lå på rundt 4%. Altså betalte G&H nærmere 8% rente på et lån tilsvarende 3,5 mrd kroner. Eller 280 millioner i året. FSG betaler 1.24% av et lån på ca 1.1 mrd. Eller rundt 13 millioner i året. Det er en enorm forskjell her. 

Dette i en fotballhverdag hvor inntektene er mye større enn i 2008. For ikke å glemme at disse pengene FSG bruker idag er rene investeringer i tilskuerkapasitet og flunkende nytt treningsanlegg. Bedre kan nesten ikke pengen brukes sammenliknet med å betale hundrevis av millioner bare for å planlegge med ny stadion og betale Joe Cole monsterlønn. 

Jeg tror ikke vi skal være så veldig bekymret. Kort fortalt er det mindre gjeld idag, med lavere rente i en klubb hvor inntektene er betydelig høyere enn den gang. 

 

Edit: Kan legge til at FSG ikke selv har lånt penger til klubben, men at de stiller som garantist for lånet med egen pengebeholdning og verdier. Er nok derfor de har den lave renten. Men i bunn og grunn så står FSG også ansvarlig for dette lånet og ikke bare Liverpool FC. Det er ihvertfall sånn jeg tolker det. 

(Innlegget ble redigert 13.03.18 08:49)

minuspol
minuspolInnlegg: 35011
13.03.18 09:04
malhen: Og etter et raskt søk så ville G&H refinansiere lån på 350 millioner pund, med renter som var 4% over bankrenten. Idag så er lånebyrden halvparten, det er FSG selv som står for lånet til en mye lavere rente. (1,24%).

Det er så, men dette ble solgt inn som rentefrie lån. Nå viser det seg at de har en rente som er cirka 0,15% under renten på banklånene klubben har. Altså ikke gratis.

Jeg etterlyser det samme nå som tidligere. At satsingen og den økonomiske veksten vises sportslig også.

Jeg har ikke noe i mot lån eller at klubben tjener penger. Snarere tvert i mot. Men det hjelper fint lite om det sportslige ene og alene overlates til Klopp.

(Innlegget ble redigert 13.03.18 09:07)

minuspol
minuspolInnlegg: 35011
13.03.18 09:05
Jaauda: Spørsmålet er jo om dette er bra, eller ikke?  Lånene er jo brukt til å investere. Det er vel satsing? Mange her inne som har etterlyst akkurat det.

Jeg vet ikke om det er bra eller ikke. Men jeg har ingenting i mot lån, om pengene blir brukt til sportslig satsing.

 

 

 

malhen
malhenInnlegg: 19482
13.03.18 09:09
minuspol: Det er så, men dette ble solgt inn som rentefrie lån. Nå viser det seg at de har en rente som er cirka 0,15% under renten på banklånene klubben har. Altså ikke gratis.

Det er helt korrekt og det var forsåvidt skuffende av FSG at de ikke fikk dette ordnet som gratis lån. Samtidig er ikke 13 millioner i året mye penger i denne sammenhengen. Det er egentlig en dråpe i havet så ser en bort fra lovnadene som ble gitt så er det veldig gode vilkår. 

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25800
13.03.18 09:22
malhen: I følge Carra

Men hvorfor skal vi tro han etter dette? Spytter man i voksen alder blir man kanskje desperat etter å finne en vei ut tenker jeg.

Skrev du "farlig" sjaför i tillegg? haha, ja var nok en drapsman med dattera i setet ved siden av og med egen dokumentasjon på film.

(Innlegget ble redigert 13.03.18 09:23)

malhen
malhenInnlegg: 19482
13.03.18 09:30
TheRedDevils: men forventer minimalt av han.

Ja han var vel United-supporter. :)

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63569
13.03.18 09:41

--- Swiss Ramble har tatt for seg Liverpool

https://twitter.com/SwissRamble/status/973117834015526912

Og dette vet vi jo godt:

Profit from player sales has a major impact on #LFC figures. Last 3 years averaged £46m, compared to just £11m in previous 7 years, including 3 years of losses 2012-14 (mainly Andy Carroll). Next year will benefit from huge sale of Coutinho to Barcelona + Sakho to Palace.

(Innlegget ble redigert 13.03.18 09:45)

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5622
13.03.18 09:42
malhen: Edit: Kan legge til at FSG ikke selv har lånt penger til klubben, men at de stiller som garantist for lånet med egen pengebeholdning og verdier. Er nok derfor de har den lave renten. Men i bunn og grunn så står FSG også ansvarlig for dette lånet og ikke bare Liverpool FC. Det er ihvertfall sånn jeg tolker det.

Owners Fenway Sports Group will not make money on the £110million loan they provided to Liverpool FC for the building of Anfield’s new Main Stand. A section of supporters have reacted angrily to details in the club’s recently released accounts which show that there is an interest rate of 1.24% payable on the inter-company loan from the club’s holding company UKSV Holdings Company Limited.


During the building work, which increased Anfield’s capacity to 54,074, the loan had been referred to as being “interest free”, which led to the belief that the money had come from FSG’s cash reserves. However, it was in fact “premium free”. FSG have a credit facility which they used to secure the loan for £109,904,000 on favourable terms. As a result the interest of 1.24% - which represents around £1.3million per year - will be paid to the banks rather than into FSG’s Pockets.


If Liverpool FC had gone to the banks themselves to secure a £110million loan they would have been looking at paying an interest rate of nearer 5%. It made sense business wise for FSG to borrow the money with Liverpool saving around £3million per year over the six years it will take to pay back the loan.

malhen
malhenInnlegg: 19482
13.03.18 09:43
mcdermott: --- Swiss Ramble har tatt for seg Liverpool

“has been transformed to a financially stable, sustainable and growing football club since FSG took ownership in 2010.”

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63569
13.03.18 09:47
malhen: “has been transformed to a financially stable, sustainable and growing football club since FSG took ownership in 2010.”

--- Som er veldig bra. Så da venter vi bare på den sportslige suksessen også.

malhen
malhenInnlegg: 19482
13.03.18 09:51
iustitia_pro_XCVI: Owners Fenway Sports Group will not make money on the £110million loan they provided to Liverpool FC for the building of Anfield’s new Main Stand. A section of supporters have reacted angrily to details in the club’s recently released accounts which show that there is an interest rate of 1.24% payable on the inter-company loan from the club’s holding company UKSV Holdings Company Limited.
During the building work, which increased Anfield’s capacity to 54,074, the loan had been referred to as being “interest free”, which led to the belief that the money had come from FSG’s cash reserves. However, it was in fact “premium free”. FSG have a credit facility which they used to secure the loan for £109,904,000 on favourable terms. As a result the interest of 1.24% - which represents around £1.3million per year - will be paid to the banks rather than into FSG’s Pockets.
If Liverpool FC had gone to the banks themselves to secure a £110million loan they would have been looking at paying an interest rate of nearer 5%. It made sense business wise for FSG to borrow the money with Liverpool saving around £3million per year over the six years it will take to pay back the loan.

Der kom det litt mer sitat rundt deg jeg skrev ja. Avtalen i seg selv er jo glimrende i forhold til det det kunne ha vært og har vært, men som nevnt utallige ganger så er det nok litt skuffelse over at det ikke ble et rentefritt lån fordi det kom lovnad om det. Men ser en litt bort ifra det så er det jammen ingen dårlig deal de har gjort. 

malhen
malhenInnlegg: 19482
13.03.18 09:56
mcdermott: --- Som er veldig bra. Så da venter vi bare på den sportslige suksessen også.

Utvilsomt veldig bra og et godt fundament for å kunne få sportslig suksess også uten å gå av seg skoene. Jeg tar heller denne formen for drift hvor det satses over en litt lengre periode for å få ting på plass. Klubben skal ikke eksistere bare de neste to årene, men i mange tiår fremover og da tror jeg det er viktig at en tar litt tid til hjelp å bygger opp igjen klubben. For en gjenoppbygging er det som skal til etter det G&H drev med i sin tid. 

Nå virker ting å være mer på stell og klubben går i riktig retning. Det første målet på veien nå er CL igjen neste sesong for å opprettholde den gode økonomiske trenden klubben har begynt på. Men som du sier så må det også nå i løpet av et par år vises at de kan vinne sportslig også og ikke bare økonomisk. Selv tror jeg klubben er på god vei på begge områder. 

Shenon
ShenonInnlegg: 4079
13.03.18 11:47
mcdermott: Som er veldig bra. Så da venter vi bare på den sportslige suksessen også.

Ja det er sinnsykt irriterende at Werner tapte alle disse duellene med Lukaku i helga. Og Henry var jo ikke stort bedre på høyrebacken heller..

 

Jævla FSG altså...

 

Laget, som Klopp etter eget utsagn har hatt mer eller mindre frie tøyler til å forsterke, er som vi har sett god nok til å slå hvemsomhelst - men av en eller annen grunn så klarer de ikke å være stabile nok til å gjøre det helg etter helg.

Er det også FSG's feil? Skal vi stille med Werner og VvD som stopperpar ut sesongen, med Henry på høyre og hu snuppa hans på venstreback?

 

Må vel gå an å skille litt på epler og bananer, og se at ALT som kan gå galt ikke nødvendigvis MÅ være eiernes feil.

Klopp går ut å sier han har penger nok, men da er det jo enkelte som mener at "dette må han si" eller "det er de rammene han har fått beskjed om". Jamen da så - da får han for faen ta ansvaret for det da! Om han er så forbanna tusseladd at han står å lyver rett i kamera ("i have money if i find the right player" etc), så får han for faen ta skylda for at vi ikke har forsterket nok!

 

Cluet er bare det, at Klopp mener at stallen pr i dag er god nok med "bare" noen få forsterkninger.

Klopp mener at Milner er god nok til å være rotasjon på midten.

Klopp mener at Lovren er god nok til å være førstevalg som stopper.

Klopp mener Solanke er god nok til å være vår backup spiss

 

Ingen av disse tingene er det FSG som har bestemt, det er Klopp!

 

Og så er jo jeg så teit at jeg faktisk tror han har et poeng, da de jo har vist i enkeltkamper at de kan være på høyde med, og bedre enn, hvem det måtte være. Så tipper jeg han jobber som faen med å få de til å prestere mer stabilt, ikke nødvendigvis så mye bedre, samtidig som han enda gjør mindre forandringer i stallen (mindre i antall, ikke kroner og øre).

For ganske mange år siden satt vi å klagde på at vi kjøpte for mye stallfyll, og at vi heller skulle konsentrere oss om å hente 1-2 klassespillere pr vindu. Vel, nå er vi faktisk der... Det eneste "minuset" (ikke i følge meg!) er at Klopp nesten ser ut til å være FOR opptatt av å få tak i DEN spilleren han har sett seg ut, å nesten ser ut til å mangle alternativer om denne glipper

 

Enn så lenge så har det funka som faen, og da velger jeg å stole på Klopp litt til. VvD ble for eksempel kjøpt før vi solgte coutinho, så at de pengene er brukt opp tror jeg ikke helt på enda. Sa tidlig i høst at konklusjonen kommer etter årets sommervindu, da jeg var sikker på at cout forsvant uansett, men håpte jo at han skulle bli ut sesongen iallefall.

 

Penger investert i treningsanlegg må vel også kunne sies å være brukt på "sportslig satsing"?? Eller er vi der at KUN spillerkjøp teller? (og Fowler forby at vi faktisk skulle klare å få igjen penger for de vi ender opp med å selge, da kan man jo "gå i pluss", og det er jo krise...

 

 

Tror, enn så lenge, at vi kunne funnet eiere som var 10x værre enn FSG - men for all del vi kunne sikkert være megaheldig å fått noe bedre og.

Men at de er SÅ jævlige som enkelte her inne skal ha det til, DET går jeg rett og slett ikke med på!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg