Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
masterpool
masterpoolInnlegg: 17269
11.09.19 22:43

Jeg skjønner ikke hvorfor det kjempes om å fremstå mest misunnelig på City her inne. Det er helt greit å ikke like klubben, det holder, trenger ikke å ose misunnelse av den grunn.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3400
11.09.19 22:44

City tar fortsatt opp mye av tiden til enkelte Liverpool supportere. Det er bra.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 15255
11.09.19 22:44
SirOwen: Oppblåste sponsorkontrakter og lønninger under bordet tilhører sistnevnte.

Selvsagt gjør det det. Men alle er uskyldige til bevis på skyld ligger på bordet så juryen kan dømme en skyldig uten skygge av tvil. Er det skjedd her???


Alt annet vil være synsing og dette vet alle, også Liverpoolsupportere jævlig godt. Det er faktisk dette vårt og alle andre  demokrati er bygd på og om en kødder med dette vil alt våre forfedre har kjempet med blod svette og tårer for gjenom generasjoner og århundrer faktisk smuldre opp. Og om en ikke tar innover seg dette drar en arven sin ned i søla.


Jeg har liten forståelse for at dere vil holde på med dette, dere som lever og nyter godt av demokratiet. 

SirOwen
SirOwenInnlegg: 50422
11.09.19 22:55
FrannyLee: Selvsagt gjør det det. Men alle er uskyldige til bevis på skyld ligger på bordet så juryen kan dømme en skyldig uten skygge av tvil. Er det skjedd her???
Alt annet vil være synsing og dette vet alle, også Liverpoolsupportere jævlig godt. Det er faktisk dette vårt og alle andre  demokrati er bygd på og om en kødder med dette vil alt våre forfedre har kjempet med blod svette og tårer for gjenom generasjoner og århundrer faktisk smuldre opp. Og om en ikke tar innover seg dette drar en arven sin ned i søla.
Jeg har liten forståelse for at dere vil holde på med dette, dere som lever og nyter godt av demokratiet.

Ingen røyk uten ild, for å holde meg på ditt svimenivå :) Og her ryker det så jævlig at jeg ikke lenger kan se naboøya. Tipper sikten på Etihad er like dårlig.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 15255
11.09.19 22:58
SirOwen: Ingen røyk uten ild, for å holde meg på ditt svimenivå :) Og her ryker det så jævlig at jeg ikke lenger kan se naboøya. Tipper sikten på Etihad er like dårlig.

OK Sir :-)

ohlalaSpurs
ohlalaSpursInnlegg: 9333
11.09.19 23:25

Ro deg ned. Ikke nødvendig å hisse seg opp, Aguero16.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3400
11.09.19 23:34

Alltid roleg. Slutt å røyk det du røyker på spurven.

ohlalaSpurs
ohlalaSpursInnlegg: 9333
11.09.19 23:37

Den er grei, Liverpool- supporter.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6348
12.09.19 06:40

Jeg skjønner ikke hvorfor det kjempes om å fremstå mest misunnelig på City her inne. Det er helt greit å ikke like klubben, det holder, trenger ikke å ose misunnelse av den grunn."


Hehe. Er det noe i denne verden du faktisk forstår? 

Zenix
ZenixInnlegg: 8029
12.09.19 06:45
FrannyLee: Og om en ikke tar innover seg dette drar en arven sin ned i søla.

Man slutter liksom aldri å bli imponert over hvor tåkete og ekstremt lite relevant det du skriver er.


At City og eierne driver med juks og fanteri, at de trikser med budsjetter og regnskap, og at de bryter og har brutt flere etiske og håndskrevne lover, er åpenbart. Det er greit å ha supporterbriller på, men det får være grenser.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 23804
12.09.19 07:36

«At City og eierne driver med juks og fanteri, at de trikser med budsjetter og regnskap, og at de bryter og har brutt flere etiske og håndskrevne lover, er åpenbart. Det er greit å ha supporterbriller på, men det får være grenser.»


- Men men men som når ingrediensene i gryta handles på ut av dato-pris og du velger grønnsaksdisken på kiwi fremfor Coop, kan det hende du har dårligere råvarer og da må du kompensere med litt ekstra annet. For mye salt gjør deg tørst, for mye pepper gir deg kløe. Og den balansegangen er det bare de beste som får til. Og det er det bare FrannyLee som har forstått, og da er det hans misjon å belære oss i dette tema hver gang noen prøver å føre en debatt rundt driften av Manchester City. 

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 993
12.09.19 08:35
masterpool: Jeg skjønner ikke hvorfor det kjempes om å fremstå mest misunnelig på City her inne. Det er helt greit å ikke like klubben, det holder, trenger ikke å ose misunnelse av den grunn.

Unnskyld, men... 

 

Misunnelige på hva egentlig? Liverpool har en av verdens absolutt beste managere, samt verdens desiderte kuleste og mest karismatiske. Liverpool kom ett poeng bak et lag som har brukt nesten dobbelt så mye penger på troppen. City fikk knapt anerkjennelse da de ble historiske og tok rent bord i England.

 

Liverpool tok seg til finale i CL for andre år på rad og vant, de fikk 97 poeng, noe som jeg vil påstå er en enda større bragd utifra forutsetningene. Liverpool vant supercupen og har 12 av 12 mulige hittil denne sesongen. Top of the league. 

At City får gjennomgå har ingenting med misunnelse å gjøre. Måten denne klubben trikser og mikser for å jukse seg til toppen i fotballen er intent annet enn en skam. Thats it.  

(Innlegget ble redigert 12.09.19 08:39)

minuspol
minuspolInnlegg: 36531
12.09.19 09:36
masterpool: Jeg skjønner ikke hvorfor det kjempes om å fremstå mest misunnelig på City her inne.

Ingen gjør det. Prøv igjen. 

minuspol
minuspolInnlegg: 36531
12.09.19 09:39
FrannyLee: Selvsagt gjør det det. Men alle er uskyldige til bevis på skyld ligger på bordet så juryen kan dømme en skyldig uten skygge av tvil. Er det skjedd her???

Prøv å ta stilling til dette da:


En tenkt klubb betaler spillerne lønn via kreative kanaler for å berge seg unna regelverket som skal hindre økonomisk doping. Dette gjør klubben til pokalgrossist og en av verdens beste klubber. Synes du det er greit?

May25
May25Innlegg: 2502
12.09.19 10:29

Supporterne til City er like indignerte som Pep var da han fikk spørsmålet om lønn fra eierne.


Det at City har krysset en milliard i spillerkjøp og ikke har en lønn som står i stil med det at de har en såpass dyr stall er jo suspekt.


Når da Anelka kom med her var at noen hadde tatt feil av billions/milliard forteller det jo en del om de skylappene som vi som supportere, og spesielt nå da City-supportere har på seg når det gjelder egen klubb. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 15255
12.09.19 10:57
minuspol: Prøv å ta stilling til dette da: En tenkt klubb betaler spillerne lønn via kreative kanaler for å berge seg unna regelverket som skal hindre økonomisk doping. Dette gjør klubben til pokalgrossist og en av verdens beste klubber. Synes du det er greit?

Har ingen problem med å forstå at dette høres og virker noe suspekt ut for enkelte for ikke å si mange at City skal opperere med lavere lønnskostnader enn de nærmeste konkurentene. 


Men the benefit of the doubt må også her være grunnregelen i ett demokratisk sammhelle  helt til det motsatte faktisk er bevist.


Det spørsmålet som jeg synest kanskje bør stilles er. Hvorfor skal en bruke andre kriterier her fordi det er arabare det er snakk om enn i alle andre sammenhenger i bedømmelse av skyldig\uskyldig opp mot hva en rettstat er bygget på.

Shenon
ShenonInnlegg: 4928
12.09.19 11:46

Sammenligne UEFA (og/eller FA for den saks skyld!) med et demokrati....


higihihihhi

BlueMoon67
BlueMoon67Innlegg: 7059
12.09.19 11:54
McLovin: Hvordan fikk egentlig City tak i alle disse pengene? De var jo en helt vanlig britisk PL-klubb før araberne dukket opp. Et slitent stadion, middels attraktivitet, få fans utenfor Manchester og generelt lav appell.

Ikke for å pirke, men Manchester City flyttet inn på ny stadion 5 år før Sjeik Mansour kjøpte klubben

BlueMoon67
BlueMoon67Innlegg: 7059
12.09.19 12:00
May25: Det at City har krysset en milliard i spillerkjøp og ikke har en lønn som står i stil med det at de har en såpass dyr stall er jo suspekt.

Synes lønnsutgifter på tett opp under 3 milliarder (i norske kroner) årlig står i stil og vel så det. At andre klubber er villige til å betale like mye eller mer får nesten bli deres problem.

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 993
12.09.19 12:08
FrannyLee: Men the benefit of the doubt må også her være grunnregelen i ett demokratisk sammhelle  helt til det motsatte faktisk er bevist.

Når man har slike eiere så skal man faktisk ikke gi de noe benefit of the doubt. Eierne til City er pilråttene tvers igjennom også som mennesker. Så at City kun blir brukt som et verktøy for Mansour med familie og at alle virkemidler lovlig, eller ikke lovlig tas i bruk for å nå det endelig mål om total dominans i fotballen bør det ikke være noe tvil om. Greit så lenge man kan juble for en pokal foran TVn med ølen i hånden, ikke sant? :)

(Innlegget ble redigert 12.09.19 12:10)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 43700
12.09.19 12:27

Hehe. La nå Man City-supporterne tro at det er vi som er obsessed og som sutrer hele tiden.

Det er jo deres manager som har vært ute i media og sutret om manglende anerkjennelse, og at Liverpool blir snakket mer om. Deres spillere(Sterling f.eks.) som sutret over at Liverpool fikk mer oppmerksomhet for CL fremfor deres back-to-back PL-tittel + de andre hjemlige cupene.

Hele klubben er en jukseklubb, og det er deilig hvordan resten av verden gir faen i deres suksess som ikke er noe annet en sportswashing for en gjeng IS-mennesker. Deilig hvordan Pep etter en cuptriumf blir spurt om penger under bordet. Sier alt om hvor lite anerkjennelse de får.

Så har du deres supportere som 5 min inn i testomonialen til en av deres største spillere, begynner å synge om Gerrard. Eller hvordan de synger om Liverpool-fansen i hver kamp. I tillegg til egne spillere som synger om Liverpool etter en ligatriumf.

(Innlegget ble redigert 12.09.19 12:37)

minuspol
minuspolInnlegg: 36531
12.09.19 13:04
FrannyLee: Har ingen problem med å forstå at dette høres og virker noe suspekt ut for enkelte for ikke å si mange at City skal opperere med lavere lønnskostnader enn de nærmeste konkurentene.

Men du synes dette tenkte tilfellet er helt greit?

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 14108
12.09.19 13:10
FrannyLee: Men the benefit of the doubt må også her være grunnregelen i ett demokratisk sammhelle  helt til det motsatte faktisk er bevist.

Dere har eiere med verdier som kan sammenliknes med IS. Så nei, benefit of the doubt passer seg ikke helt her.

Anelka2
Anelka2Innlegg: 18938
12.09.19 15:38

«Hele klubben er en jukseklubb, og det er deilig hvordan resten av verden gir faen i deres suksess som ikke er noe annet en sportswashing for en gjeng IS-mennesker. Deilig hvordan Pep etter en cuptriumf blir spurt om penger under bordet. Sier alt om hvor lite anerkjennelse de får.»


Resten av verden foruten dere Poolfolk på VGD evt da? 


IS-«argumentet» igjen ja,voksent....

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3400
12.09.19 15:44

Dere blir vertfall aldri lei av å diskutere City. Verken i denne tråden eller i City tråden. Det går jo på repeat. Må da være mange Pool fans som er lei av det evige gnålet om andre klubber i denne tråden.

Rome77
Rome77Innlegg: 9997
12.09.19 15:49

Mest lei av ridderne i rustning som kommer inn her egentlig...

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 993
12.09.19 15:59
Anelka2: Resten av verden foruten dere Poolfolk på VGD evt da?

Hehe.


Så har du Pep og Sterling da som syns de får få lite oppmerksomhet... Bare VGD ja

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13669
12.09.19 16:03

Aiai for en utrolig givende diskusjon, deilig at folk inviterer inn City-bermen igjen, var for lenge siden sist.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6348
12.09.19 16:38

På nivå med, tja, Sunderland? Wolverhampton? Crystal Palace?"


Dette her Mc er en grov fornærmelse mot Sunderland. En stor klubb i engelsk sammenheng.

Pompel62
Pompel62Innlegg: 2209
12.09.19 17:20

feil

(Innlegget ble redigert 12.09.19 17:22)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg