Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
Magnific
MagnificInnlegg: 13514
12.11.19 15:53
WaltonBreckRd: Fuck off Sterling synger vi her rundt middagsbordet nå.

Hos meg brøles There's only one greedy bastard til alle som forsyner seg mer enn to ganger.

Denat
DenatInnlegg: 3554
12.11.19 16:18

Sky Sports News understands the Manchester City forward took offence and said to Gomez "you think you're the big man now?", which the other players laughed at, thinking it was 'banter'.


Sterling is then thought to have walked up to Gomez before trying to grab his neck, Gomez reacted angrily and the two players had to be separated by team-mates before the pair left the canteen.


 

That is when Liverpool captain and senior England midfielder Jordan Henderson is believed to have stepped in to play peacemaker, after Sterling had packed his bags and was preparing to leave the camp.


Henderson, who was yet to arrive at St George's Park, was tipped off by a member of staff at Liverpool about the falling out, so arranged for both Sterling and Gomez to meet in one of the players' bedrooms.


It is there Henderson mediated on the phone while both players gave their version of events at Anfield and the England canteen. It is understood the call lasted approximately 25 minutes.


The rest of the England squad believed Sterling had left and was not coming back after he exited the private part of the Hilton hotel reserved for the players.


Gomez is also understood to have issued a personal plea to manager Gareth Southgate not to send Sterling home, which happened after Henderson's intervention and after the City player had left the reserved area of the hotel.

Denat
DenatInnlegg: 3554
12.11.19 16:21

Kanskje alle nå kan forstå hvorfor Henderson er kaptein i verdens beste fotballag? Han har både personligheten, kvaliteten og respekten som kreves. Gomez står også frem som en bra fyr her. 

Sterling derimot, kommer fryktelig dårlig ut av dette. 

(Innlegget ble redigert 12.11.19 16:23)

malhen
malhenInnlegg: 23190
12.11.19 16:25
Denat: Sterling derimot, kommer fryktelig dårlig ut av dette.

Dummer seg ut her ja, men har bedt om unnskyldning og de involverte har lagt saken død. Da er det på tide å komme seg videre. 

The_Kwames
The_KwamesInnlegg: 3242
12.11.19 16:28

Slapp av folkens,er vel ikke så mye å hyle opp om,litt temperatur trengs av og til,vil påstå er bedre å synge en bordbønn rundt bordet i stedet..for meg vil jeg ha Gomez tilbake fit,så får Raheem være fit for City,værre er det ikke..litt småknuff,litt høytemp...går bra det..og liten skrape på ene siden av øye,gjør jo ikke Gomez til Jonah Hex,selv om jeg kunne likt han var styggfæl som midtstopper


Kwame

Aguero16
Aguero16Innlegg: 4125
12.11.19 16:41

Ser Ferdinand også et ute og forteller at temperatur på samlinger ikke er noe unormalt. Dette vil jeg tro var mye mer av før. Keane har vært inne på det samme. 


En annen ting er hvordan denne saken er blitt blåst opp. Dette burde vært en internsak og ikke mat for media som og selvsagt bygger på litt sånn som det passer. Dårleg løst av Southgate og co. 


Hyling blir det i denne typer saker når folk skal "forsvare" sine egne. Noe City supporterne får kritikk for hver eneste dag.

The_Kwames
The_KwamesInnlegg: 3242
12.11.19 16:41

Fant ut av denne med upassende innlegg og godt innlegg..tommel i vei her og der..javel,som nettopp har lært å finne høytaleren på mobilen,men desto bedre på mixing,rart det der,som synes att alt i alt går det helt fint med Raheem Gomes på midtbanen,med en liten karismatisk trener,men så langt so good for han


egentlig ville jeg jazze opp tråden,med litt skumle hensikter..og vil handlet om Accra,Sterling,Jamaica..og ikke i vater fra B.Rodgers sin tid som trener og en sinna Brendan


så skal vi ta Raheem's karakter eller psykologisk? sinna fyr?


Cool Million - Sumthin' Like This (feat. Tim Owens)


blei nok tatt ut av kontekst,men vil tru att som Dakkar skrev tidligere...man blir noe høy på pæra,og føler seg anklaget av alle..mitt tips


 


Kwame

Ribba
RibbaInnlegg: 36160
12.11.19 17:02
fazz: Du har selvsagt spillere som er stjerner spesielt i egne land som Mane og Salah. Men det er ingen superstjerner som Beckham, Gerard, Torres, Lampard, Ronaldo, Messi etc etc.

Liverpool har relativt mange stjerner på laget. Riktignok ikke på nivå med Messi og Ronald, men vel så stor som Beckham, Gerrard, Torres og Lampard (Gerrard og Lampard er mer klubblegender enn superstjerner).

Men forskjellen er at Liverpool nå har mange av disse stjernene, bl.a. nevnte Mane og Salah, men du har også VvD, og til en hvis grad de to backene (de lever nok litt av hypet akkurat nå), Alisson og Firmino. I tillegg har Liverpool mange andre spillere som om ikke er verdensstjerner, men som holder et veldig høyt nivå og dermed blir ikke nivå forskjellet mellom stjernene i laget og de andre så stor. Så fokus på enkeltspillerne er nå mer fordelt over flere og du får ikke den evige fokusen på en eller to enkelt spillere. Dermed blir det mer naturlig for media å fokusere på laget enn på enkeltspillerne.

City har jo hatt akkurat samme fordelen. Mange stjerner og nesten stjerner, og dermed blir det i større grad fokusert på laget framfor enkeltspillerne.

(Innlegget ble redigert 12.11.19 17:02)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47495
12.11.19 17:03
Ribba: Liverpool har relativt mange stjerner på laget. Riktignok ikke på nivå med Messi og Ronald, men vel så stor som Beckham, Gerrard, Torres og Lampard (Gerrard og Lampard er mer klubblegender enn superstjerner).

Ingen i stallen er i nærheten av Gerrard når det gjelder status, både utenfor klubben og innad. Gerrard var en superstjerne, enkelt og greit.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47495
FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17722
12.11.19 17:09

Og likevel vil de fleste holde de 3 andre nevnt der som bedre individuelle fotballspillere

Borealis88
Borealis88Innlegg: 2304
12.11.19 17:15

Sikkert ikke den første her; men antar det var Vardy som lekket hendelsen

wa11in
wa11inInnlegg: 4871
12.11.19 17:29
Denat: Sterling derimot, kommer fryktelig dårlig ut av dette.

Dette er glemt om en uke eller to. Helt uten betydning for noe som helst eller noen som helst. 

Forresten fullstendig dustete å hate Sterling. Det finnes vel ikke en eneste person som har jobbet med han som ikke sier pene ting om han hver eneste gang de gis anledning til det. Lagkamerater, trenere, alle virker samstemte om at Sterling er en framifrå bra fyr. At han forlot BRs Liverpool da han gjorde var vel det mest naturlige valget i verden, og noe enhver unggutt med skyhøyt potensial og et snev av ambisjoner ville gjort. (Med et mulig unntak for spillere som har lokal tilknytning til klubben, og derfor muligens tåler noen flere magre år. Ingen grunn til at Sterling skulle bli værende slik ståa var)

(Innlegget ble redigert 12.11.19 17:29)

minuspol
minuspolInnlegg: 38199
12.11.19 18:15
Aguero16: Hyling blir det i denne typer saker når folk skal "forsvare" sine egne. Noe City supporterne får kritikk for hver eneste dag.

Dakkar...

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 3161
12.11.19 18:56

Denne var fin 

 

Apparently in the England canteen yesterday, Raheem overheard Trent asking Joe Gomez if he had any Euro’s, to which Smokin Joe replied “Sorry, I’ve only got Sterling in my pocket”, 

Ellers er Sterling en grei fyr. Sitter her å snakker ned Rodgers samtidig som man beskylder Sterling for være en idiot for å ønske seg bort under han, er det noen hjemme? Sterling hadde vært i klubben i dag om Klopp hadde kommet før eller Sterling hadde ventet litt. Det er jeg sikker på. 

(Innlegget ble redigert 12.11.19 19:02)

Denat
DenatInnlegg: 3554
12.11.19 19:03
wa11in: Sterling

Jeg har og hadde også full forståelse for Sterling sitt valg den gangen. 

johwi68
johwi68Innlegg: 20468
12.11.19 19:23
idiomatisk: Ellers er Sterling en grei fyr.

Om han er en grei fyr vet jeg ikke, men han er definitivt en av ligaens beste spillere.

Greia mellom han og Gomez er jo ingenting å snakke om. Hvis det ikke har skjedd mer enn det som er rapportert så sier det mer om media og Southgate enn Sterling.

Den fornuftige oppi det hele er definitivt Henderson, som nok en gang viser for en flott fyr han er. Tar initiativ til å løse opp i krangelen, og opptrer som den sanne kapteinen til England. I tillegg må jeg jo si at Gomez framstår bra, når han ber Southgate om å ikke sende Sterling hjem. Det er litt storsinn over det.


WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15553
12.11.19 19:45
wa11in: Forresten fullstendig dustete å hate Sterling.

Absolutt ikke, det er helt naturlig. Derfor buer som regel 50 tusen på han hver eneste gang han spiller mot oss.

Han var en slange den gang, og er en slange i dag. Uttalelsene hans om at "iNgEn I VErDeN viL Se LiVeRpUL vInNe" ifjor er på nivå med avskummet på Twitter.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15553
12.11.19 19:45
johwi68: Om han er en grei fyr vet jeg ikke, men han er definitivt en av ligaens beste spillere.

Enig, men jeg velger likevel Salah og Mane foran 10 av 10 ganger.

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26689
12.11.19 20:08

Ut fra bilde i Liverpool Echo så er ikke skaden som ble påført så veldig langt unna øyet. 
Hva om han hadde skadet øyet og JG ute av sesongen eller enda verre?
Dette var rett og slett en motbydelig handling fra en som ellers snakker om "good behaviour".

På landslaget er de faktisk lagkamerater.
Hvis ikke må den slemme bare fjernes.


Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13874
12.11.19 20:09

Sterling i en flytende front-treer med Firmino like bak hadde vært helt fryktelig skumle greier for motstanderlagene. 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15553
12.11.19 20:28

Ja, om man hadde fått plass til alle fire absolutt. Et rent bytte ville jeg aldri gjort.

milanB
milanBInnlegg: 34018
12.11.19 20:33

Jeg liker Sterling. Blant verdens beste fotballspillere samt litt bitchy, en utmerket kombinasjon.


Synd man ble regelrett lurt av City, for nå virker £50m som daylight robbery!

SirOwen
SirOwenInnlegg: 53193
12.11.19 21:59
WaltonBreckRd: Uttalelsene hans om at "iNgEn I VErDeN viL Se LiVeRpUL vInNe" ifjor er på nivå med avskummet på Twitter.

Ble nok sagt i en litt humoristisk setting.

Alternativt er han fortsatt gretten fordi han ble refset på trening av Rodgers..

sodajr
sodajrInnlegg: 17760
12.11.19 22:10

Salah usikker til Palace kampen.

Magnific
MagnificInnlegg: 13514
12.11.19 22:49
sodajr: Salah usikker til Palace kampen.

Hmmm. Spørs om vi ikke skal gi Salah hvile til han er kvitt den skaden sin nå.

fazz
fazzInnlegg: 26839
12.11.19 22:49
milanB: Jeg liker Sterling. Blant verdens beste fotballspillere samt litt bitchy, en utmerket kombinasjon.
Synd man ble regelrett lurt av City, for nå virker £50m som daylight robbery!

>>> Den diva som ikke lar seg pille på nesa og gjerne tar sats og hopper opp for å klore litt. 


Forøvrig en liten pris å betale for å opprettholde det gode miljøet og humøret i troppen. 

malhen
malhenInnlegg: 23190
13.11.19 02:19
Magnific: Spørs om vi ikke skal gi Salah hvile til han er kvitt den skaden sin nå.

Gjerne. Og nå er det pause i ligaen og et program som ser ganske greit ut. 

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26689
13.11.19 06:38

Sterling skal visst ifølge videre granskning ha klikket helt da JG ville håndhilse på ham, slik som på de andre.
Det førte til at maten på bordet ble veltet.
En ganske ynkelig figur dette.

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26689
13.11.19 07:03
malhen: Gjerne. Og nå er det pause i ligaen og et program som ser ganske greit ut.

Programmet utover er som cup-finaler å regne, altså fra de andre lagenes side. Alt annet enn lett.

Klikk for å gå tilbake til toppen