Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 25880
31.03.20 14:33
TheOpiate: Ehhhh, nei takk.....

Jo jo, pragmatisk må man være :).

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14900
31.03.20 14:49
return_of_drakkar: Jo jo, pragmatisk må man være :).

Altså, om det får City-styret til å klikke i vinkel så kan de gjerne tulle litt på med han fremover. Hadde jo f.eks vært hysterisk om det pga av CL-nekten var mulighet for spillere å si opp krontraktene sine(Noe jeg tviler på)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3880
31.03.20 15:27

Sterling kan bare dra. Vi henter bare Ibe. Han er jo mye bedre......

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13854
31.03.20 15:38

Kan le av personligheten hans og være bitter over at han dro, men Sterling er en helt fantastisk fotballspiller. Hadde glatt tatt han tilbake! 


        Salah


Mané - Firmino - Sterling 


Jøsses...ikke at det noensinne kommer til å skje, haha. 

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14900
31.03.20 15:57
Aguero16: Sterling kan bare dra. Vi henter bare Ibe. Han er jo mye bedre......

Basert på siste månedene før ligaen ble lagt brakk, så er ikke det fryktelig langt fra sannheten =)

masterpool
masterpoolInnlegg: 18382
31.03.20 17:22

Bundesliga har visstnok bestemt å starte opp igjen i mai. Er veien tilbake begynt?

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22108
31.03.20 17:42
masterpool: Bundesliga har visstnok bestemt å starte opp igjen i mai. Er veien tilbake begynt?

Er vel mer håp enn tro.


Men for all del; Hadde vært helt fantastisk om man kunne begynt å gå litt tilbake til hverdagen snart.

masterpool
masterpoolInnlegg: 18382
31.03.20 18:16
KingAnderson: Er vel mer håp enn tro.
Men for all del; Hadde vært helt fantastisk om man kunne begynt å gå litt tilbake til hverdagen snart.

ja, sikkert derfor de har satt en dato på møtet sitt idag. De planlegger jo nå for at dette skal skje, i motsetning til andre ligaer...


Men det er kanskje urovekkende for den underliggende agendaen her inne?

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7673
31.03.20 18:23

Forskjellen på UK- og Tysklands håndtering av coronaviruset er vel en ørliten faktor.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24429
31.03.20 18:27

Må det ikke være litt samkjøring her i forhold til e-cupene? Hvis tyskerne begynner på i mai, mens engelskmennene venter en måned lenger så vil det jo bli rått parti mellom tyske og engelske lag i e-cupen. Hvordan skal f.eks. Chelsea greie å vinne 4-0 i München?

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22108
31.03.20 18:32
masterpool: Men det er kanskje urovekkende for den underliggende agendaen her inne?

Hvem sin underliggende agenda?

 

DFL (den tyske ligaforeningen) har ikke satt opp dato for når de skal starte opp igjen. De har kun bestemt at pausen nå i første omgang varer ut April, med mulighet for ytterligere utsettelser.

 

Du griper etter halmstrå, leter etter ting som kan tyde på at Liverpool får ligagullet sitt, og vrir gjerne på ting som kommer ut for at det skal passe din agenda. Og samtidig er du frekk nok til å påstå at det er vi som har en.

 

Skjerpings. Du kan forhåpentligvis bedre enn dette.

(Innlegget ble redigert 31.03.20 18:34)

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 35922
31.03.20 19:07
LeCoq: Forskjellen på UK- og Tysklands håndtering av coronaviruset er vel en ørliten faktor.

Sånn som ting utvikler seg i UK nå så kan man glemme PL fotball før sommeren, og også i sommer. Vi får se igjen til høsten, men da blir det nok for tomme tribuner om det i det hele tatt blir noe.

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6513
31.03.20 19:24
KingAnderson: samtidig er du frekk nok til å påstå at det er vi som har en.

Det er vel det verste med denne gjengen. Det hjelper ikke at du framlegger din mening. Du skal tvinges til å mene noe annet enn hallelujakoret.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15287
31.03.20 21:38
KingAnderson: leter etter ting som kan tyde på at Liverpool får ligagullet sitt

Han poster jo bare litt positive nyheter. Det er en del av oss som fremdeles drømmer om at dette ordner seg og at klubben de holder med vinner et etterlengtet ligagull. Det må da for faen være lov.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22108
31.03.20 22:15
WaltonBreckRd: Han poster jo bare litt positive nyheter. Det er en del av oss som fremdeles drømmer om at dette ordner seg og at klubben de holder med vinner et etterlengtet ligagull. Det må da for faen være lov.

Selvfølgelig. Men når jeg påpeker at "nyhetene" fra Tyskland er mer håp enn tro så prøver han jo mer eller mindre å gjøre narr av det. Og samtidig så kommer han jo igjen med påstanden om at vi har en skjult agenda bak det vi skriver, selv om det ganske tydelig er han selv som vrir på uttalelser fra media for å få dem til å passe inn.

 

Det å håpe at ligaen starter opp igjen i begynnelsen av Mai er selvfølgelig en annen ting, og det er nok ikke mange mennesker som er uenige i akkurat det håpet. 
Realistisk er det vel dog ikke.

(Innlegget ble redigert 31.03.20 22:18)

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 5600
31.03.20 22:40
Folkflesk: Må det ikke være litt samkjøring her i forhold til e-cupene? Hvis tyskerne begynner på i mai, mens engelskmennene venter en måned lenger så vil det jo bli rått parti mellom tyske og engelske lag i e-cupen. Hvordan skal f.eks. Chelsea greie å vinne 4-0 i München?

Hvorfor må det det?

Norske lag har vinterpause, men de deltar i e-cup på lik linje med alle andre for det. Og får ikke akkurat en fordel av det hvis de går videre fra gruppespillet. 


Dessuten kan ikke UEFA bestemme når nasjonale forbund setter opp sine egne kamper og turneringer.


Poenget ditt er uansett interessant i forhold til de gjenværende lagene i CL og EL. Hvor de landene som håndterer corona best får en fordel hvis de skal fullføre alle nasjonale og internasjonale turneringer på et ubestemt tidspunkt uansett. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22108
31.03.20 22:51
MarcoMauritz: de landene som håndterer corona best får en fordel hvis de skal fullføre alle nasjonale og internasjonale turneringer på et ubestemt tidspunkt uansett.

Ja, det blir enda en ukjent i et allerede uoversiktlig regnestykke.
Kan man f.eks se at noen ligaer klarer å fullføre sesongen, mens andre lag ikke klarer det? 
Og hva da med europacupene? 

 

Dette blir personlig og ikke gjennomtenkt fra min side, men likevel; Håper at nasjonale ligaer og cuper blir prioritert foran europacuper, og hvis det er slik så bør det ikke være noen hindring for at nasjonale forbund starter opp igjen til ulike tidspunkt eller at noen blir ferdigspilt mens andre blir kansellert. Hvis de dog skal ha alt eller ingenting så må vel det meste samkjøres og da blir det sikkert og en god del vanskeligere.

 

Så er jo baksiden at det er snakk om store summer for de lagene som er igjen i europacuper også, og hvis man får gjennomført det andre så er det kanskje urettferdig overfor dem hvis ikke dette blir ferdigspilt.

(Innlegget ble redigert 31.03.20 22:52)

masterpool
masterpoolInnlegg: 18382
31.03.20 23:25
KingAnderson: Hvem sin underliggende agenda?   DFL (den tyske ligaforeningen) har ikke satt opp dato for når de skal starte opp igjen. De har kun bestemt at pausen nå i første omgang varer ut April, med mulighet for ytterligere utsettelser.   Du griper etter halmstrå, leter etter ting som kan tyde på at Liverpool får ligagullet sitt, og vrir gjerne på ting som kommer ut for at det skal passe din agenda. Og samtidig er du frekk nok til å påstå at det er vi som har en.   Skjerpings. Du kan forhåpentligvis bedre enn dette.

Deres underliggende agenda.


Nei, de har ikke satt en dato, de har sagt første helga i mai, så kan du selv sjekke kalenderen, så har du dato. De har også beskrevet hvordan de ser for seg dette løst. 


Siden du mener jeg griper etter halmstrå, kan ikke du vise til en liga som er stoppet av Coronaviruset, som har annonsert en helg med tilhørende dato, og beskrevet hvordan dette skal gjennomføres, for å starte opp igjen? 


Jeg trenger ikke å ha en skjult agenda om at jeg håper Liverpool får sitt seriegull, jeg er liverpoolsupporter, som poster i en Liverpooltråd. Hvilken agenda skulle man hatt mener du?


Du derimot, slår jo dette ned som tullball, bare fordi du sitter og bevisst håper at denne sesongen blir avlyst, sånn at vi ikke får ligagullet. Du tørr bare ikke si det, og må prøve å pakke det inn pent, slik at ingen forstår det. Du er dessverre gjennomskuet for relativt lenge siden, og at du skal påstå at en konkret plan, den første i sitt slag i denne krisen, kun er håp på lik linje med alt annet, er bare tull, sier jo litt om hva dine ønsker er.


Du må gjerne sitte å håpe så lenge du vil om avlysning, kanskje får du ønske ditt oppfyllt, for ingen vet hvordan dette ender uansett.


Men at Norge begynner å kutte i permitterte spillere, at Bundesliga nå legger en konkret plan for oppstart og gjennomføring, er udelt positivt. Så får du prøve å få det til å virke som kun meningsløst håp, rart ikke alle ligaene har gjort det samme.

masterpool
masterpoolInnlegg: 18382
31.03.20 23:31
Folkflesk: Må det ikke være litt samkjøring her i forhold til e-cupene? Hvis tyskerne begynner på i mai, mens engelskmennene venter en måned lenger så vil det jo bli rått parti mellom tyske og engelske lag i e-cupen. Hvordan skal f.eks. Chelsea greie å vinne 4-0 i München?

Syns du at dette er veldig synlig vanligvis når man spiller CL/EL? Tyskerne har jo som kjent vinterpause, de har fri nesten en måned, men selv om PL durer på, så virker det ikke som det gir noen kjempefordel.


Jeg tviler på at CL starter opp selv om Bundesliga starter opp. Rart å spille kun de CL kampene som spilles i Tyskland, og ingen andre.


Hvordan Chelsea skal greie å vinne 4-0 i Munchen? For at det skal skje, så tror jeg dessverre Coronaviruset må nå dimensjoner tilsvarende svartedauen i Norge.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22108
31.03.20 23:46
masterpool: Siden du mener jeg griper etter halmstrå, kan ikke du vise til en liga som er stoppet av Coronaviruset, som har annonsert en helg med tilhørende dato, og beskrevet hvordan dette skal gjennomføres, for å starte opp igjen?

Hele innlegget ditt var håpløst.


Hvilke datoer de forskjellige ligaene foreløpig har satt vet jeg ikke, men det er uansett snakk om foreløpige datoer for en mulig gjenopptagelse. Har du i det hele tatt lest det som kom fra Tyskland, eller har du bare fått med deg en eller annen overskrift om det? 
P:S: De har faktisk fått med at det er en foreløpig dato, og at det kan komme videre utsettelser. Men for all del; Ikke la fakta ødelegge når du mener du har et godt argument.


Resten gidder jeg ikke svare på flere ganger. Vil bare påpeke at det både er en svak og uredelig måte å diskutere på når du pålegger andre tanker og meninger for å rakke ned på dem.
Ser jo at du gjentatte ganger tyr til dette, men er fortsatt litt usikker på hvorfor du gjør det. Om du bevisst prøver å være sleip eller faktisk ikke vet bedre, mener jeg.


 

minuspol
minuspolInnlegg: 37838
01.04.20 11:29
LeCoq: Forskjellen på UK- og Tysklands håndtering av coronaviruset er vel en ørliten faktor.

Kan du greie ut skikkelig for dette?


 

minuspol
minuspolInnlegg: 37838
01.04.20 11:31
KingAnderson: Realistisk er det vel dog ikke.

Kjenner jeg tyskerne rett så har de sett på andre faktorer enn om Liverpool skal få ligagull eller ikke her og at de har temmelig god kontroll på dette, som de har på viruset. Om de ikke klarer 1. mai så er det nok ikke så mye om å gjøre.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22108
01.04.20 16:40

Ja, vi får jo håpe at tyskerne finner en bedre måte å få stoppet dette viruset på enn resten av verden. Personlig tror jeg ikke det vil være mulig å få til organisert fotball igjen så raskt, men jeg har tatt feil før og tar gjerne feil igjen. 


Håper bare ikke de føler seg presset til å starte opp igjen for tidlig når de føler de begynner å få kontroll, for da kan jo dette være en medvirkende faktor til at pandemien øker i omfang igjen. Men samtidig kan man jo ikke vente til man har en vaksine, for verdenssamfunnet har selvfølgelig ingen mulighet til å være nedstengt i over 1 år. 


 

minuspol
minuspolInnlegg: 37838
01.04.20 16:45
KingAnderson: Ja, vi får jo håpe at tyskerne finner en bedre måte å få stoppet dette viruset på enn resten av verden. Personlig tror jeg ikke det vil være mulig å få til organisert fotball igjen så raskt, men jeg har tatt feil før og tar gjerne feil igjen.

Tyskland > Føleri fra et troll som er livredd Liverpool skal få nummer 19.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24429
01.04.20 16:53
masterpool: Hvordan Chelsea skal greie å vinne 4-0 i Munchen?

Det var lagt inn som en liten spøk, spesielt med tanke på hvordan styrkeforholdet mellom dem fremsto i første kamp.

England var vel neppe den nasjonen som sørget mest over at årets CL ble stoppet.

(Innlegget ble redigert 01.04.20 16:53)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22108
01.04.20 17:05

Flott å se at du kommer med nye og slagferdige argumenter minus. 


 

minuspol
minuspolInnlegg: 37838
01.04.20 17:33
KingAnderson: Flott å se at du kommer med nye og slagferdige argumenter minus.

Burde du ikke ha noen argumenter, og ikke bare tro, før du skriver noe slikt?


Hva kan du om dette i det hele tatt? Hvorfor tror du noe som helst og hvorfor i helvete skal vi legge mer vekt på det du tror kontra det tyske fotballmyndigheter mener de kan få til?

milanB
milanBInnlegg: 33862
01.04.20 17:33

Det må være tungt å være fan av Ole Gunnar om dagen. Absolutt ingenting positivt skjer i den klubben og da kommer de travende inn i denne tråden for å gjenta og gjenta det samme skvipet dag etter dag, uke etter uke.


Men men, det går nok over iløpet av året forhåpentligvis.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22108
01.04.20 17:54

Den tyske fotballigaen (ikke myndighetene, men skitt au) har utvidet fotballpausen til begynnelsen av Mai. Samtidig var de også klare på at det kunne komme nye utsettelser.


Har ikke England, Italia, Spania, Frankrike, Norge og andre land også kommet med en foreløpig dato for når fotball kan startes opp igjen?

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 7002
01.04.20 18:00
KingAnderson: Den tyske fotballigaen (ikke myndighetene, men skitt au) har utvidet fotballpausen til begynnelsen av Mai. Samtidig var de også klare på at det kunne komme nye utsettelser.
Har ikke England, Italia, Spania, Frankrike, Norge og andre land også kommet med en foreløpig dato for når fotball kan startes opp igjen?

Jeg synes det er kult at man har saklige diskusjoner her inne, og også når det kommer til andre klubber.

 

Men ut i fra innleggene dine så synes jeg at du har en agenda, heller dårlig skjult sådan. Du forstår veldig godt at vi Liverpool-supportere ønsker at ligaen skal spilles ferdig. Dette ligagullet, etter den sesongen vi har levert(i alle fall poengmessig) er utrolig etterlengtet. 

Tror nok at du har lange dager(som de fleste av oss), og ønsker å skape litt furore her inne i tråden. Klart at du som Manchester United supporter ikke ønsker at Liverpool skal vinne gull. 

Hvordan stilte du deg i fjor til ligaen? Ønsket du at City skulle vinne eller Liverpool?

Synes også Denne er interessant.

(Innlegget ble redigert 01.04.20 18:00)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg