Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
beardman

Innlegg: 3008
beardman
18.10.20 22:55
Denat: - Er det ikke snakk om en overkommelig klausul som aktiveres neste sommer? Tviler på at prisen er like overkommelig i januar.

Jeg har også lest noe om det ja, så prisen er nok ikke like grei i januar dessverre:(

InDeilawetrust

Innlegg: 40057
InDeilawetrust
18.10.20 22:56
WaltonBreckRd: Det verste med Virgil skaden er at vi mister 6-12 mnd fra en av de desidert beste fotballspillerne jeg har sett i den røde trøya

I tillegg er det ikke noen garanti for at han kommer tilbake på samme nivå igjen.. 

beardman

Innlegg: 3008
beardman
18.10.20 22:56
Knaxern: Snakk om 50mill£ nå, og 40mill£ neste sommer.

50 mill for en 21 år gammel klassestopper er faktisk ikke såå gæærnt. Kan ha nytte av han i maange år fremover, og han er vel allerede nå god nok så vidt jeg kan skjønne

beardman

Innlegg: 3008
beardman
18.10.20 22:57
Knaxern: Hvordan funker Alaba som stopper egentlig?

Alaba er god både som stopper, VB, CM oog forsåvidt også på kant (mulig han ikke er like god på kant nå som i sine yngre dager, dog)

WaltonBreckRd

Innlegg: 15752
WaltonBreckRd
18.10.20 23:01
InDeilawetrust: I tillegg er det ikke noen garanti for at han kommer tilbake på samme nivå igjen..

Nei, egentlig ikke. Men akkurat det er jeg ikke spesielt bekymret for. Virgil hadde vært ute med en langtidsskade før vi signerte han.

InDeilawetrust

Innlegg: 40057
InDeilawetrust
18.10.20 23:02
WaltonBreckRd: Nei, egentlig ikke. Men akkurat det er jeg ikke spesielt bekymret for. Virgil hadde vært ute med en langtidsskade før vi signerte han.

Joa, men denne skaden er den verste en fotballspiller kan oppleve.. Vi får krysse fingrene. 

Knaxern

Innlegg: 48193
Knaxern
18.10.20 23:12
beardman: 50 mill for en 21 år gammel klassestopper er faktisk ikke såå gæærnt. Kan ha nytte av han i maange år fremover, og han er vel allerede nå god nok så vidt jeg kan skjønne

Jepp, tenker det samme selv. Er en solid investering for fremtiden, og greit om man bare får gjort det overstått nå i januar fremfor i sommer.

beardman

Innlegg: 3008
beardman
18.10.20 23:21
Knaxern: Er en solid investering for fremtiden, og greit om man bare får gjort det overstått nå i januar fremfor i sommer.

De 10 millene ekstra i Januar vs til sommeren kan fort vise seg å være verdt det om det er det som skiller gull eller ei, gå videre i CL eller ei, osv

Knaxern

Innlegg: 48193
Knaxern
18.10.20 23:26
beardman: Alaba er god både som stopper, VB, CM oog forsåvidt også på kant (mulig han ikke er like god på kant nå som i sine yngre dager, dog)

Ja, okei. Sett han på VB og kant stort sett. Men vet at han har spilt stopper også.

Er ikke bare forsvarsspillet vi mister med VvD, men vi mister langpasningene hans også fra stopperplass. Er et eminent angrepsvåpen når vi bearbeider lag, før den pasningen slås i bakrom mot Mané eller Salah. Alaba har det i verktøykassa å slå de pasningene.

beardman

Innlegg: 3008
beardman
18.10.20 23:37
Knaxern: Men vet at han har spilt stopper også.

Etter at Davies slo gjennom har Alaba vært stopper for det meste ja:)

De gangene jeg har sett Bayern har han vært god som stopper hvertfall, men jeg skal ikke påstå at jeg ser Bayern hveeer helg, så er ikke det beste grunnlaget å uttale seg på.

beardman

Innlegg: 3008
beardman
18.10.20 23:37
Knaxern: men vi mister langpasningene hans også fra stopperplass.

Et veldig godt poeng...:(

milanB

Innlegg: 34173
milanB
18.10.20 23:44

Er vi med i toppen når Januar kommer så har jeg trua på nok et gull. De 6 fremste er så mye bedre enn resten av røkla i PL at det alene gjør at vi kan greie dette selv uten Van Dijk. Men det må hentes en ny stopper i Januar, alt annet er ansvarsfraskrivelse fra FSG!

Neste gang man møter Everton så er det bare å stille b-lag, den klubben går bevisst inn for å skade motspillere. 

masterpool

Innlegg: 18891
masterpool
18.10.20 23:49

Uten sammenligning forøvrig, de som frykter for karrieren til VVD, så kan man se på en spiller som Ings. Var vel ute i nesten to år, med alvorlig kneskade i begge knærne.

Han har beholdt det aller meste av sine egenskaper, mulig farta er noe lavere men...

Så det er håp, tipper det ordner seg for VVD.

Enzino

Innlegg: 38600
Enzino
19.10.20 07:38
Faquarl: Men jeg mente ihvertfall ikke Maka.

Definitivt ikke jeg heller.

May25

Innlegg: 2741
May25
19.10.20 07:54
Knaxern: Har FA vett i huet, så kjører de 10 kamper på Pickford og Richarlison. Da tør ikke spillere lenger å utsette motstanderen for slike konsekvenser.

Jesus.

Richarlison sin takling var jo helt klart et rødt kort og tre kampers suspensjon. 

Når det gjelder Pickford burde han også fått direkte rødt, men fikk ingenting.

Dersom han fikk direkte rødt, hadde du også ville hatt 7 kamper ekstra straff? Det går an å ha litt gangsyn her fordi om det har vært lokalderby. Pickford er klønete og dum i situasjonen, som han som ofte er som keeper, og endte med å skade det som trolig er Liverpools viktigste spiller.

 

-k9b_

Innlegg: 28905
-k9b_
19.10.20 08:17

Må skilles mellom handling og konsekvens ja. Taklingen er rødt ja, men alvorlig skade betyr ikke nødvendigvis at taklingen var noe styggere enn andre rødt kort taklinger. 

Det er en forbannet elendig inngripen, fra en veldig dårlig keeper. Så den verstre straffen for Everton er kanskje at han ikke blir suspendert. 

minuspol

Innlegg: 38494
minuspol
19.10.20 08:23
wa11in: Og kan folk slutte å tro at det faktisk er Coote, Atkinson og andre dommere som faktisk håndterer datamaskinene i VAR-rommet? Det er da åpenbart at det ikke er disse gutta som sitter og tegner opp strekene. De er fotballdommere, og er eksperter på fotballregler. Jobben deres i VAR-rommet er å se på skjermene, og si hva som er riktig og hva som er galt.

1. Det er særdeles klønete og lite smart å vise fram bilder til publikum som IKKE samsvarer med de bildene man tar avgjørelsene fra. Da MÅ man slutte å vise fram dette rælet.

2. Det er til syvende og sist mennesker som vurderer linjene, og om det er offside eller ikke. Da blir det IKKE riktig hver gang, det må vi bare innfinne oss med. Når dette er nede på millimeter avgjørelser, som det synes å være nå, så er det enorm forskjell på hvor man synker spark på ball og spiller i offside. 

3. Det er helt umulig å se for seg at man sitter og bevist gjør feil for å påvirke kampresultat. Det skjer ikke. Men så lenge det er folk involvert, altså ikke som i hawkeye, så blir det feil. Og her vil jeg påstå feilmarginen er enorm, sett opp mot hawkeye. 

Så da er spørsmålet; kan vi ha det slik?

Mitt svar er åpenbart nei. Om man ikke kan ha like klokkeklare avgjørelser på offside som på mål så må man bare droppe VAR til man er der. Det er mye enklere å forholde seg til en assistentdommer som tar feil, enn VAR som etterlater kun enorme spørsmålstegn.

Så bare tar jeg meg, ettersom du nå løper dommernes ærend. Jeg forstår at du også er klar på at Pickford burde vært sendt av.

Det er disse dommerne du nevner her som vurderer situasjoner som Pickford. Hvorfor i alle dager skal vi tro de er i stand til å håndtere den infoen de får fra datamaskinene på en ordentlig måte?

(Det var forøvrig en offside situasjon i Villa-kampen i går hvor assistentdommeren gjennomførte tungt flagg, men vinket etter fem sekunder. Om han vinket etter instruks fra VAR bussen bommet de med en meter.)

mikemodano

Innlegg: 27724
mikemodano
19.10.20 08:31

Midtbanen, 'a. Lørdag startet Thiago for første gang, og det i et tidvis intenst derby. Vanskelig å ikke sette pris på de enorme kvalitetene han fører med seg. Man har bortimot uante muligheter når det gjelder å sette sammen den midtbanen nå, og en kan forstå at det var fristende for Klopp å kjøre Thiago som en andre dype, og med Henderson i en ganske løssluppen offensiv rolle. Med tanke på at man ikke har hatt denne konstellasjonen i drift tidligere, kan en bare glede seg til hva som er i vente når de virkelig begynner å forstå hverandre. 

Aguero16

Innlegg: 4361
Aguero16
19.10.20 08:39

Fryktelig trist med Van Dijk. Man ønsker alltid å se dem beste spillerne på banen. 

minuspol

Innlegg: 38494
minuspol
19.10.20 08:42
mikemodano: Midtbanen, 'a. Lørdag startet Thiago for første gang, og det i et tidvis intenst derby. Vanskelig å ikke sette pris på de enorme kvalitetene han fører med seg. Man har bortimot uante muligheter når det gjelder å sette sammen den midtbanen nå, og en kan forstå at det var fristende for Klopp å kjøre Thiago som en andre dype, og med Henderson i en ganske løssluppen offensiv rolle. Med tanke på at man ikke har hatt denne konstellasjonen i drift tidligere, kan en bare glede seg til hva som er i vente når de virkelig begynner å forstå hverandre.

Når man så hvordan dette utviklet seg utover i kampen så er det grunn til å få vann i munnen ja. 

Og med van Dijk ute så blir det vel slik at Liverpool er blitt så svekket i noens hode at man kommer til å angripe Liverpool hardere. Det blir fint.

Kan vanskelig se noe annet enn både CL og PL triumf denne sesongen. 

mikemodano

Innlegg: 27724
mikemodano
19.10.20 08:53
minuspol: Kan vanskelig se noe annet enn både CL og PL triumf denne sesongen

Da bør man få inn en 'keeper for han utespilleren som står i mål. Snarest. Lørdag greide Adrián å få Pickford til å se ut som ypperste Premier League-klasse. Sterk prestasjon i seg selv, men ikke akkurat noe man ønsker å oppleve fra ei Liverpool-målvakt. 

Matip/Gomez har absolutt potensiale til å bli et stødig par, men så var det det med skadefrekvensen deres, da. I toppslag og i gjennomgående regelmessig spill behøver det ikke være kritisk at van Dijk er ute, men i den virkelige verden har vi jo erfart at det langt fra er slik det er. Fabinho må påregne flere innsatser på stopperplass, og det fikser han jo, men særlig heldig er det ikke at man ofte vil være nødt til å skifte på materialet sentralt der bak. Og hvem vil gjøre Fabinho selskap når både Gomez og Matip er utilgjengelige? Liten tvil om at en langtidssykemelding på den stopperen som aldri var ute med skade kompliserer bildet noe. Wijnaldum har vikariert der bak tidligere, men da som den venstre av tre stoppere. Noe alternativ som den ene av to har jeg vondt for å se ham som. Men Klopp kan dette med magi, så en skal aldri si aldri. 

minuspol

Innlegg: 38494
minuspol
19.10.20 08:57
mikemodano: Da bør man få inn en 'keeper for han utespilleren som står i mål. Snarest. Lørdag greide Adrián å få Pickford til å se ut som ypperste Premier League-klasse. Sterk prestasjon i seg selv, men ikke akkurat noe man ønsker å oppleve fra ei Liverpool-målvakt.

Jeg velger å fortrenge at vi er tilbake til der vi var med Mignolet når Adrian står. 

Raul07

Innlegg: 129538
Raul07
19.10.20 09:02

Hvor lenge er Alisson ute? 

mcdermott

Innlegg: 66705
mcdermott
19.10.20 09:33

--- Han er snart i trening igjen,meldes det. Så jeg vil tippe et par uker?

minuspol

Innlegg: 38494
minuspol
19.10.20 10:12
mcdermott: --- Han er snart i trening igjen,meldes det. Så jeg vil tippe et par uker?

Siste var vel at man siktet på City-kampen

 

Knaxern

Innlegg: 48193
Knaxern
19.10.20 11:38

Lol, Matip har visstnok fått seg en smell.

InDeilawetrust

Innlegg: 40057
InDeilawetrust
19.10.20 11:48
Knaxern: Lol, Matip har visstnok fått seg en smell.

Vi prøver igjen neste sesong. 

JFT_96

Innlegg: 25195
JFT_96
19.10.20 12:09
Demidov: Dere kan kjøpe Mustafi i januar for den samme summen dere kjøpte Ox for. Han er litt mindre skadet enn engelskmannen også.

Hva skal vi med en stopper som er svakere enn Rhys Williams? Ox hadde noe å tilføre og har også fått med seg en gullmedalje eller to etter han tok steget opp til en storklubb. Mustafi må dere nok prøve å skippe til Kina.

Zenix

Innlegg: 8176
Zenix
19.10.20 12:15
minuspol: Jeg velger å fortrenge at vi er tilbake til der vi var med Mignolet når Adrian står.

Situasjonen er omtrent identisk. Den største forskjellen er at toppnivået til Mignolet er noe høyere. Belgieren gjorde også flere typiske "tabber", hvor Adrian bare ikke er bedre.

Fem av målene til Villa ville vært avverget med en helt ok keeper. Alisson hadde nektet Everton begge scoringene.

Er virkelig Kelleher svakere enn Adrian? Kan vi bruke Achterberg istedenfor?


KongOlav2

Innlegg: 42790
KongOlav2
19.10.20 12:21
Knaxern: Jeg ser bekymringen din, men er nok ikke de store bekymringene rundt Upamecano. Var ingen stor kneskade, og han har vært rimelig skadefri etter det. VvD var f.eks. ute i 6 måneder med ankelskade i Southampton, og hadde en skadeperiode i Nederland. Vært så og si skadefri for oss inntil nå.

Han har også noen småskader på kne og muskler som har holdt ham ute 2-3 uker i gangen. Fortsatt ikke et like sikkert kort som å hente noen som knapt nok har hatt skader så langt karrieren. Om han skal være aktuell til neste sommer, bør han iallfall ikke ha hatt noe skader denne sesongen utover helt bagatellmessige ting. Om det imidlertid blir noe trøbbel med knær eller hamstring eller noe sånt, bør han være uaktuell.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg