Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
masterpool

Innlegg: 19257
masterpool
13.01.21 09:56
Denat: Håper Liverpoolspillerne tennes av gullfeiringen i den røde delen av Manchester. Nå er det på tide å våkne. Gjerne med en storseier.

Det er vi ikke gode nok til, men en knepen seier kan vi helt fint klare.

bønna1

Innlegg: 46348
bønna1
13.01.21 09:57
masterpool: Det er vi ikke gode nok til

Selvfølgelig er vi det, men om det skjer er selvsagt noe helt annet.

Ale-Jet

Innlegg: 30754
Ale-Jet
13.01.21 09:59

Gullfeiring? Vi er bare happy over at vi ikke har tapt i ligaen siden 1. november. Mange tighte matcher. Vi får se hvor vi står på søndag.

Denat

Innlegg: 4708
Denat
13.01.21 10:01

"Det er vi ikke gode nok til"

- Nei, ingenting av det denne stallen har vist tilsier at de er kapable til å vinne med flere mål mot dette fantastiske United-laget..

Men, formen har vært svak en periode nå, og vi har 3 svake resultater på rappen siden vi scoret 7 mot Palace og slo daværende ligaleder Tottenham. Det er uvanlig, og nå må vi tilbake til normalen. 

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6845
iustitia_pro_XCVI
13.01.21 10:15
mcdermott: --- Det finnes ingenting som er verre enn dette.....? ;)

I et debatt miljø nei.

Amnon

Innlegg: 19198
Amnon
13.01.21 10:27

Matip ser ikke ut til å rekke kampen til søndag. Color me shocked :(

Sjefan

Innlegg: 15104
Sjefan
13.01.21 10:28
Denat: Men, formen har vært svak en periode nå, og vi har 3 svake resultater på rappen siden vi scoret 7 mot Palace og slo daværende ligaleder Tottenham

Det elendige juleprogrammet irriterer stadig mer. Burde hatt luke på toppen. 

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6845
iustitia_pro_XCVI
13.01.21 10:59
Amnon: Matip ser ikke ut til å rekke kampen til søndag. Color me shocked :(

Fyrer vi på alle sylindre slik vi har gjort i de andre storkampene hittil denne sesongen så tror jeg ikke det blir et stort problem. Men skulle gjerne hatt Matip på plass ja.

Machine_Head

Innlegg: 13995
Machine_Head
13.01.21 11:13

Irriterer meg grønn over hvor mye fokus det er på United her inne, ikke måte på hvor mye de skal snakkes ned, hvor ræva de er det er bare flaks etc etc. Faen meg barneskolenivå på hele opplegget. 

Hva med å fokusere på eget lag? Nå blir det fyr i teltet på søndag, og det blir gøy med en klassisk kamp som faktisk er et toppoppgjør igjen. Håper bare vi vinner! 

Anelka2

Innlegg: 20098
Anelka2
13.01.21 11:20
TheOpiate: City-tråden sammenlignes med noe annen tråd her inne. Samtlige som frekventerer den er vel så vidt jeg har skjønt godt alkoholiserte "gamle griser" med en forkjærlighet for thai-damer, så de har bekymringer langt utenfor fotballen

Du verden. men ja, «såvidt DU har skjønt»....

Jeg tror forøvrig sjansen er større for at disse gamle grisene du prater om tilhører din gjeng. Men lev i troa du :)

Denat

Innlegg: 4708
Denat
13.01.21 11:23

"Hva med å fokusere på eget lag?"

- Er det enten eller for din del? Jeg for min del klarer helt fint å fokusere på eget lag, samtidig som jeg både ser og diskuterer de andre lagene i ligaen.

Nå har Tottenham og Chelsea hatt sine uker med tittelsnakk, nå er det Man Utd sin tur. Så får vi se om de beholder 1.plassen like lenge som de to andre gjorde. 

LiverpoolOdd94

Innlegg: 25073
LiverpoolOdd94
13.01.21 11:39
Amnon: Matip ser ikke ut til å rekke kampen til søndag. Color me shocked :(

Er det usikkert om typer som Matip, Keita, Ox «KAN rekke kampen» kan man være helt sikker på at de ikke rekker den.

Eldon

Innlegg: 11231
Eldon
13.01.21 12:37

Tipper vi vinner ganske overbevisende mot Ole FC på søndag, for så å gå på snørra mot Burnley runden etterpå.

May25

Innlegg: 2796
May25
13.01.21 13:27
Amnon: Matip ser ikke ut til å rekke kampen til søndag.

Jeg forstår virkelig ikke at man ikke har skaffet en stopper enda.

For når man nå skal møte Man Utd virker det å være helt uaktuelt å starte med Philips og Williams som er såpass temposvake som de er. 

At man da ikke ser mot å leie noen av Martinez på Bayern, Tomori på Chelsea, Militao på Real M eller lignende type med mer erfaring enn de to jeg nevnte over virker da bare rart?

minuspol

Innlegg: 38911
minuspol
13.01.21 13:32
May25: Jeg forstår virkelig ikke at man ikke har skaffet en stopper enda. For når man nå skal møte Man Utd virker det å være helt uaktuelt å starte med Philips og Williams som er såpass temposvake som de er.  At man da ikke ser mot å leie noen av Martinez på Bayern, Tomori på Chelsea, Militao på Real M eller lignende type med mer erfaring enn de to jeg nevnte over virker da bare rart?

Sjøl med anstrengt koronaøkonomi er dette kun rart ja. Men hadde man ikke dette klart allerede tidlig i januar skjer det neppe noe nå.

 

May25

Innlegg: 2796
May25
13.01.21 13:43

Du har nok rett i det. Men dersom man ser tilbake på denne sesongen dersom noen andre vinner er det jo akkurat det vi vil se tilbake på og peke til at grunnen var.

Det kan jo gå det å vinne serien i år og, for Liverpool er jo trolig det beste laget. Men det virker til å være et jævlig høyt spill. 

minuspol

Innlegg: 38911
minuspol
13.01.21 13:51
May25: Du har nok rett i det. Men dersom man ser tilbake på denne sesongen dersom noen andre vinner er det jo akkurat det vi vil se tilbake på og peke til at grunnen var. Det kan jo gå det å vinne serien i år og, for Liverpool er jo trolig det beste laget. Men det virker til å være et jævlig høyt spill.

Det er umulig å ikke se at Nathan Phillips er helt sjanseløs på dette nivået. Ok, han kan berge om man tar nok hensyn til hvor svak han er, men det preger laget. I tillegg synes jeg luftspillet hans er såpass bra, at det ikke er full krise mot svakere lag.

Når det gjelder Williams så er det slik at han ikke er i nærheten av klar enda, men han kan jo bli det. Om to-tre år. Som med Phillips så kan også han berges av at laget tar veldig hensyn til at han er på banen. Men slikt går ikke i lengden.

Om man ikke finner en kortsiktig løsning på lån eller en mer permanent løsning, som også gir mening når skadesituasjonen er annerledes, så er det rart, men helt sikkert økonomisk betinget.

Liverpool er i en situasjon hvor det Klopp er god på, utvikling av spillere, burde vært en fordel. Altså at man hentet en ung, men litt rutinert spiller, man kunne fått ut litt mer av enn hva han viser i dag. Slike finnes. Og det er ikke vanskelig å finne noen med skarpere fremtidsutsikter enn Phillips iallfall.

Men er det hugget i stein at man skal vente med alt til sommeren, så blir det vel slik. 

(Innlegget ble redigert 13.01.21 13:52)

mikemodano

Innlegg: 27916
mikemodano
13.01.21 13:52
May25: såpass temposvake som de er

Det vil være risikosport å stå høyt med backlinja på søndag. Offensivt vet man jo også at Liverpool blir klart skadelidende når en står dypere med stopperne og har færre bidrag fra de normalt så offensive sidebackene. Det er lett å tenke seg en negativ synergieffekt her, men pokker heller, man spiller hjemme, Liverpool skal dominere, og så får man bare håpe at en sterk midtbane kan ta såpass godt tak i dette her at det er mulig å tvinge inn et par-tre scoringer. Det er ikke et verdensklasseforsvar man skal opp mot, og med større kvalitet og mer presisjon enn hva man har sett den senere tiden fra både midtfeltet og de tre der framme, noe som bør være mulig med skjerpede sanser søndag, så skal det være mulig å få satt et par, gjerne flere, mål selv. 

Uten Matip på plass, så lukter det fort Henderson på stopperplass igjen. Nå har ikke han heller vært spesielt god den siste tiden, så en kan kanskje argumentere for at midtbanen likevel ikke mister så fryktelig mye pønsj om han blir dyttet ett hakk bakover, men jeg føler meg ganske sikker på at kapteinen vil heve seg når Man Utd står på motsatt halvdel, og jeg vil veldig gjerne se ham på midten. Med Thiago på plass, bør det bli den høyre indreløperposisjonen for Henderson, og normalt vil da Wijnaldum ta den venstre. Kan det imidlertid tenkes at Klopp velger å skyve nederlenderen tilbake på stopperplass for dette oppgjøret? Det virker så uaktuelt å starte med Phillips/R Williams. Ikke at Wijnaldum som én av to stoppere har vist seg som noe alternativ tidligere under Klopp, men nød lærer naken tysker osv (...).

Knaxern

Innlegg: 49250
Knaxern
13.01.21 14:09

Er ikke Sepp bedre enn det Phillips og Williams har vist? Hva med denne Koumetio?

Jeg regner med at de ikke er det siden de ikke får spille, men da må de være virkelig svake når de ikke er bedre enn det Phillips og Williams har vist.

mikemodano

Innlegg: 27916
mikemodano
13.01.21 14:15

Alternativene man sitter med nå er enten a) for unge (solid A-lagserfaring er absolutt en fordel, strengt tatt en forutsetning, for å lykkes som stopper på ypperste Premier League-nivå) eller b) for svake. Jeg har vondt for å se at man skal løse noe som helst ved å forsøke enten van den Berg eller Koumetio kontra Ryan Williams/Phillips. Kanskje i enkeltkamper mot mindre begavet motstand enn hva man møter i helga, men over tid? Jeg tviler. Det lukter to midtbanespillere i stopperposisjonene mot Man U.

Dr.I.Tidemann

Innlegg: 766
Dr.I.Tidemann
13.01.21 14:24
SirOwen*MOD*: Fakta er at du ikke har skjønt hva kritikken til Klopp bunner i, selv om noen forgjeves har prøvd å formidle til deg opptil flere ganger de siste dagene. Hint: tidlig avspark

Kritikken er vel at det er for kort tid mellom kampene. Altså er 62 timer en "crime"

Aston Villa hadde 48 timer mellom kampene i romjulen. Hva kan det betegnes som? Har ikke fått med meg noen utblåsinger fra Dean Smith i den forbindelsen.

Klopp er en flott manager og en fargeklatt, men jeg synes det blir litt mye klaging.

May25

Innlegg: 2796
May25
13.01.21 14:50
mikemodano: Det lukter to midtbanespillere i stopperposisjonene mot Man U.

Det er greit over en kamp eller to, men så lenge Gomez og VVD trolig ikke kommer tilbake i løpet av sesongen står man tilbake med Fabinho og Matip som det suverent beste alternativet.

Når Matip da har vært skadet i de fleste av kampene etter at de to andre ble skadet blir jeg så skuffet.

Dux1

Innlegg: 34627
Dux1
13.01.21 15:02
May25: Og likevel gikk nivået ned da du svarte.

Er det bare dere som lider av korona og skader? Hva med å vurdere om det faktisk kan være andre lag som er like gode/bedre enn Pool for tiden? 

(Innlegget ble redigert 13.01.21 15:03)

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6845
iustitia_pro_XCVI
13.01.21 15:04
Dux1: Er det bare dere som lider av korona og skader? Hva med å innse at det faktisk kan være andre lag som er like gode/bedre enn Pool?

Hjelpe oss. United's versjon av Aguero16 har inntatt tråden.

Kan ikke du komme tilbake å skryte av Ole og laget ditt i mai?

eppaen

Innlegg: 28691
eppaen
13.01.21 15:21
Dux1: faktisk

Det legger vi jo virkelig ikke skjul på heller? Tabellen er den den er. Årsakene derimot er sammensatt, men utvilsomt også at Liverpool har spilt uten ordentlig stoppere siden oktober. 

Tormund

Innlegg: 27726
Tormund
13.01.21 15:23

Dette lover godt for kamptråden.

mikemodano

Innlegg: 27916
mikemodano
13.01.21 15:29
May25: blir jeg så skuffet

Joda, men særlig ventet at han plutselig skulle vise seg tilgjengelig i et større antall kamper på rad var det jo ikke. Jeg vet ikke om jeg legger det på kontoen for skuffelse; mer på kontoen for forventet utvikling. Matip har den kløkten, posisjoneringen, tilstedeværelsen og erfaringen som kler en stopper i et topplag. I ferdighetsregisteret hans er det ikke så fryktelig mye mer enn høyere tempoveksling jeg savner. Det blir mye hvis, om, i fall og så videre, men han kunne fort vært en stopper på øverste hylle dersom ikke disse stendige skadeavbrekkene hadde satt ham på sidelinjen så ofte. 

Dux1

Innlegg: 34627
Dux1
13.01.21 15:29
eppaen: utvilsomt også at Liverpool har spilt uten ordentlig stoppere siden oktober.

United har slitt med mer skader på nøkkelpersonell over tid (eks Rashford, Pogba, Martial). Og det har mange andre klubber også. 

Slutt å syt! 

mikemodano

Innlegg: 27916
mikemodano
13.01.21 15:30
Tormund: Dette lover godt for kamptråden

En oppesen Duks lover alltid godt. 

Tormund

Innlegg: 27726
Tormund
13.01.21 15:36
mikemodano: En oppesen Duks lover alltid godt.

Kan ikke noen stryke ham på magen så at han roer seg ned?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg