Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
InsVerderben

Innlegg: 6007
InsVerderben
23.02.21 14:53

minuspol: "Det ansvaret har jeg ovenfor alle andre inne her. Jeg kan ikke skripte bort ham, da svikter jeg hele forumet."

Så, så ingen grunn til å være beskjeden...! ;)

minuspol

Innlegg: 39226
minuspol
23.02.21 15:33
InsVerderben: Så, så ingen grunn til å være beskjeden...! ;)

Vi har alle vår byrde å bære ;-)

 

InsVerderben

Innlegg: 6007
InsVerderben
23.02.21 15:47

minuspol: "Vi har alle vår byrde å bære ;-)"

He-he, tom for tomler og gir en her. ;)

WaltonBreckRd

Innlegg: 16268
WaltonBreckRd
23.02.21 16:28
minuspol: Det forskjell på oss og dem.

Det kan du trygt si. Se hvordan de plutselig elsket Mourinho. Skamløs gjeng.

Justice 96

Innlegg: 52956
Justice 96
23.02.21 16:33
WaltonBreckRd: Se hvordan de plutselig elsket Mourinho. Skamløs gjeng.

Haha, stemmer det. Herlig underholdning. 

KingAnderson

Innlegg: 23329
KingAnderson
23.02.21 17:23
Denat: - Dere hadde elsket det, på samme måte som dere tok til dere Mourinho.

Nå var det vel delte meninger hos oss når Mourinho kom inn, men han hadde jo en veldig bra CV så jeg kan ha forståelse for de som var positive til at han kom inn.

Kanskje litt som når Hodgson kom inn hos dere, minus CVen da.

TheBelfastBoy

Innlegg: 21372
TheBelfastBoy
23.02.21 17:32
Knaxern: Liverpool med 214mill£ i kommersielle inntekter i 2019/20.
Man City med 250mill£, og PSG med 262mill£. Haha, det er helt latterlig at UEFA og FIFA tillater slik juks.

Enig. Samtidig har UEFA aldri gjort noe for å redusere forskjeller. Man er nå redusert til et punkt hvor man synes det er veldig stas at lag som Atalanta, Everton eller Leicester kan blande seg inn i topp seks eller topp fire. Leicester anno 16 var en freak sesong.

Er det ikke meningsløst i en konkurranseidrett at forutsetningene er så skjeve at det er umulig for brorparten av lagene å konkurrere? CL har åpenbart bidratt til å forsterke forskjellene. Hvorfor skal lag, bare ved å delta, tildeles et gigantisk konkurransefortrinn? Som om ikke de største lagene ikke er forfordelt nok i utgangspunktet. At en vinner fikk litt ekstra ville vært rimelig, men brorparten av midlene burde vært gitt til forbund som fordelte disse på en hensiktsmessig måte. (Litt som TV-pengene i PL.)

Ironisk nok kommer det også til å bli CL som blir ofret når klubber som Man Utd, Liverpool, Real Madrid og Barcelona sier at nok er nok. Flere av toppklubbene i Europa har pådratt seg gigantisk gjeld i forsøk på å konkurrere med disse pengedopede aktørene med sjeiker og oligarker i ryggen. Nå må de finne en måte å maksimere eget inntjeningspotensial for å være konkurransedyktige.

Det er kanskje ikke optimalt eller det fansen ønsker, men jeg forstår at eierne tenker slik. Spillereglene er endret. 

Knaxern

Innlegg: 50248
Knaxern
23.02.21 18:32
Romlingane: Det jeg ikke skjønner skal være noe problem er at City og PSG har kommersielle inntekter noen titalls millioner høyere enn Liverpool. Hadde de vært mange ganger større, så hadde det selvfølgelig vært noe annet.

Det er et problem når dette er to klubber uten noen stor fanbase, noe som forteller at det er to lite populære klubber. PSG spiller i tillegg i Frankrike, en liga som har svært lave seertall i forhold til andre ligaer. Allikevel tjener de mye mer enn klubber som Liverpool og Juventus.

Samme greia gjelder Man City.

Begge disse to klubbene har sponsorinntekter som stammer fra selskaper som blir styrt av eierne de har. Det er ren og skjær juks.

SirOwen*MOD*

Innlegg: 57236
SirOwen*MOD*
23.02.21 19:48
KingAnderson: Kanskje litt som når Hodgson kom inn hos dere

Wait, what?

SirOwen*MOD*

Innlegg: 57236
SirOwen*MOD*
23.02.21 19:57

Da setter vi strek for avsporing og holder oss til tema fremover. Opprydning og eventuelle konsekvenser for regelbrudd de siste sidene kommer fortløpende.

/Mod

Justice 96

Innlegg: 52956
Justice 96
23.02.21 20:16
WaltonBreckRd: Det kan du trygt si. Se hvordan de plutselig elsket Mourinho. Skamløs gjeng.

Mino Raiola da. De er drittlei ham, har lest at de ikke må finne på å handle med den sleipe drittsekken igjen, bla bla. 

I dag sikler de etter Haaland, som har nettopp Raiola som agent. Skal ikke mye til før de bretter skinkene til side og kaster alt av moral. 

KingAnderson

Innlegg: 23329
KingAnderson
23.02.21 20:21
Justice 96: Mino Raiola da. De er drittlei ham, har lest at de ikke må finne på å handle med den sleipe drittsekken igjen, bla bla. I dag sikler de etter Haaland, som har nettopp Raiola som agent. Skal ikke mye til før de bretter skinkene til side og kaster alt av moral.

Er ikke alle normale fotballsupportere møkka lei Raiola da? Når du ser hvordan han oppfører seg og hvordan han presser på for å forrike seg selv og sine klienter så burde det ikke bare være Unitedsupportere som har problemer med ham, mener jeg.
Men av og til må du danse med djevelen for å skape et himmelrike.

Aprilsnarr*MOD*

Innlegg: 8869
Aprilsnarr*MOD*
23.02.21 22:21

34 innlegg fra siste par dagene fjernet grunnet personfokus, usakligheter, off topic og lignende. Innlegg som har sitert slettede innlegg er og fjernet, så her er det mange som har mistet innlegg fra siste par dagene.

Klubbtråder på VGD er et sted hvor det er den aktuelle klubbens supportere som har tilholdssted. Det betyr ikke at andre ikke kan komme på besøk, men på samme måte som man forventes oppføre seg på besøk i virkeligheten forventer vi det også her, hvis andre lags supportere er innom. Ha respekt for klubbtråden. Unngå persondebatt, ikke oppsøk tråder for å provosere eller ødelegge, og hold debatten på et saklig nivå, det er vi alle sammen tjent med. Det er unødvendig i en debatt å komme med personangrep, etterslengere og kommentarer og stikk mot andre, og spesielt i klubbtrådene bør andre lags supportere oppføre seg på en respektfull måte. Dette forventer vi følges.

 

Klage eller kommentering på moderering skal taes på e post til disksusjon@vg.no og ikke i tråden. 

 

VGD-Mod

Romlingane

Innlegg: 18211
Romlingane
23.02.21 23:33
Knaxern: Det er et problem når dette er to klubber uten noen stor fanbase, noe som forteller at det er to lite populære klubber. PSG spiller i tillegg i Frankrike, en liga som har svært lave seertall i forhold til andre ligaer. Allikevel tjener de mye mer enn klubber som Liverpool og Juventus. Samme greia gjelder Man City. Begge disse to klubbene har sponsorinntekter som stammer fra selskaper som blir styrt av eierne de har. Det er ren og skjær juks.

Som sagt, hadde forskjellen vært mange ganger større så hadde jeg skjønt problemet. 40 millioner eller 20% er kanskje mye, men ikke så mye at det er noe å lage et stort nummer ut av. Nå er det ikke uten grunn at de har vært i søkelyset for brudd på FFP, men alle de kommersielle inntektene kommer ikke fra statsstyrte eller eierstyrte selskaper; noe av inntektene skyldes at de har vært flinke til å forhandle.

At det er usmakelig og tvilsomt er en ting, og at de til å begynne med gikk langt over streken på samme måte som Abramovitsj gjorde de første årene er en annen ting, men nå holder de seg vel innenfor regelverket?

Bentekinho

Innlegg: 1710
Bentekinho
24.02.21 09:44
Romlingane: Som sagt, hadde forskjellen vært mange ganger større så hadde jeg skjønt problemet. 40 millioner eller 20% er kanskje mye, men ikke så mye at det er noe å lage et stort nummer ut av. Nå er det ikke uten grunn at de har vært i søkelyset for brudd på FFP, men alle de kommersielle inntektene kommer ikke fra statsstyrte eller eierstyrte selskaper; noe av inntektene skyldes at de har vært flinke til å forhandle. At det er usmakelig og tvilsomt er en ting, og at de til å begynne med gikk langt over streken på samme måte som Abramovitsj gjorde de første årene er en annen ting, men nå holder de seg vel innenfor regelverket?

Dette innlegget her viser oss hvor lang vei vi har å gå. Dette gjorde meg veldig trist. Vanlige folk forstår nada og hvis folk er så naive så blir målet om en "ren" fotballverden umulig. Heia piskeslag og slaver i 2021 lissom.

"men alle de kommersielle inntektene kommer ikke fra statsstyrte eller eierstyrte selskaper; noe av inntektene skyldes at de har vært flinke til å forhandle."

De arabiske Emiratene har vært flinke til å forhandle med de arabiske emiratene. Ikke noe fishy her altså.

(Innlegget ble redigert 24.02.21 09:46)

minuspol

Innlegg: 39226
minuspol
24.02.21 09:51
Bentekinho: Dette innlegget her viser oss hvor lang vei vi har å gå. Dette gjorde meg veldig trist. Vanlige folk forstår nada og hvis folk er så naive så blir målet om en "ren" fotballverden umulig. Heia piskeslag og slaver i 2021 lissom. "men alle de kommersielle inntektene kommer ikke fra statsstyrte eller eierstyrte selskaper; noe av inntektene skyldes at de har vært flinke til å forhandle." De arabiske Emiratene har vært flinke til å forhandle med de arabiske emiratene. Ikke noe fishy her altså.

Veldig enig. 

Bare sånn for ordens skyld. At City har 20% høyere omsetning enn Liverpool betyr ikke det er 40 millioner pund feil. Det betyr sannsynligvis at det er nærmere 100 millioner pund feil.

Og det er vel ikke så lite at vi bare tenker "jaja, det må gå".

Eller?

Romlingane

Innlegg: 18211
Romlingane
24.02.21 10:03
Bentekinho: Dette innlegget her viser oss hvor lang vei vi har å gå. Dette gjorde meg veldig trist. Vanlige folk forstår nada og hvis folk er så naive så blir målet om en "ren" fotballverden umulig. Heia piskeslag og slaver i 2021 lissom.

Jeg personlig synes at klubbenes inntekter kun skal være et resultat av sportslige prestasjoner, at fotballene skal ha svarte og hvite femkanter og sekskanter, at keepertrøyene skal være grønne med lange ermer og at dommerdraktene skal være svarte med hvite kanter.

Men sånn er det ikke. Jeg tror fotball er den mest råtne idretten vi har, fra FIFA og hele veien ned til agentene i Afrika. For eksempel har det dødd 6.500 arbeidere i Qatar siden de kjøpte VM2022. Skal vi la være å se sendingene? Skal vi boikotte sponsorene?

Folkflesk

Innlegg: 28922
Folkflesk
24.02.21 10:07
Romlingane: Jeg personlig synes at klubbenes inntekter kun skal være et resultat av sportslige prestasjoner, at fotballene skal ha svarte og hvite femkanter og sekskanter, at keepertrøyene skal være grønne med lange ermer og at dommerdraktene skal være svarte med hvite kanter.

Du glemte det viktigste: Fotballskoene skal være svarte - og kun det.

KongOlav2

Innlegg: 44193
KongOlav2
24.02.21 10:12
Romlingane: Som sagt, hadde forskjellen vært mange ganger større så hadde jeg skjønt problemet. 40 millioner eller 20% er kanskje mye, men ikke så mye at det er noe å lage et stort nummer ut av. Nå er det ikke uten grunn at de har vært i søkelyset for brudd på FFP, men alle de kommersielle inntektene kommer ikke fra statsstyrte eller eierstyrte selskaper; noe av inntektene skyldes at de har vært flinke til å forhandle. At det er usmakelig og tvilsomt er en ting, og at de til å begynne med gikk langt over streken på samme måte som Abramovitsj gjorde de første årene er en annen ting, men nå holder de seg vel innenfor regelverket?

PSGs har ikke så høye reelle kommersielle inntekter. Om de hadde ikke hatt eierne som "sponsorer", ville sannsynligvis tallet neppe vært høyere enn halvparten av det som er oppgitt i Deloitte sin rapport. De er ikke flink til å forhandle, de er "sponset" i hue og ræva av sine qatarske eiere.

(Innlegget ble redigert 24.02.21 10:14)

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6948
iustitia_pro_XCVI
24.02.21 10:24
Romlingane: Som sagt, hadde forskjellen vært mange ganger større så hadde jeg skjønt problemet. 40 millioner eller 20% er kanskje mye, men ikke så mye at det er noe å lage et stort nummer ut av. Nå er det ikke uten grunn at de har vært i søkelyset for brudd på FFP, men alle de kommersielle inntektene kommer ikke fra statsstyrte eller eierstyrte selskaper; noe av inntektene skyldes at de har vært flinke til å forhandle.

Dette blir bare ekstremt sært og usannsynlig naivt når det er skrevet av en fyr som påberoper seg selv å være uvanlig smart.

FrannyLee

Innlegg: 20333
FrannyLee
24.02.21 11:03
iustitia_pro_XCVI: Dette blir bare ekstremt sært og usannsynlig naivt når det er skrevet av en fyr som påberoper seg selv å være uvanlig smart.

Det som er naivt og umulig å forstå er vel at folk virkelig tror at det er mulig å gjemme seg unna i ett område som sveiper rundt med de skarpeste lyskasterne known to man.

Men ei god "unnskyldning" for å heve seg selv og å nedsnakke andres suksessformel er det jo.

KongOlav2

Innlegg: 44193
KongOlav2
24.02.21 11:06
FrannyLee: Men ei god "unnskyldning" for å heve seg selv og å nedsnakke andres suksessformel er det jo.

Andres suksessformel? Mener du her å legge seg på rygg for noen arabere som den billigste murmanskhore? 

-k9b_

Innlegg: 29598
-k9b_
24.02.21 11:14
Romlingane: Jeg personlig synes at klubbenes inntekter kun skal være et resultat av sportslige prestasjoner, at fotballene skal ha svarte og hvite femkanter og sekskanter, at keepertrøyene skal være grønne med lange ermer og at dommerdraktene skal være svarte med hvite kanter. Men sånn er det ikke. Jeg tror fotball er den mest råtne idretten vi har, fra FIFA og hele veien ned til agentene i Afrika. For eksempel har det dødd 6.500 arbeidere i Qatar siden de kjøpte VM2022. Skal vi la være å se sendingene? Skal vi boikotte sponsorene?

Sånne innlegg er så irriterende. 

Først vaser du alt vekk i første avsnitt med kommentarer om hvordan ballen skal være og at keeperdraktene skal være grønne. Som om misnøyen med hvordan Man City drives og ønsket om mindre økonomisk doping bare er nostalgia. 

Så kommer selvsagt whataboutismen på sitt beste. "Masse andre ting er galt det er verre til og med, hvorfor skal jeg bry meg om denne ene tingen som er gal"

Du er bedre enn dette. Det tror jeg helt ærlig.

FrannyLee

Innlegg: 20333
FrannyLee
24.02.21 11:16
KongOlav2: Andres suksessformel? Mener du her å legge seg på rygg for noen arabere som den billigste murmanskhore?

Eneste jeg kan si om dette er at jeg har mye større respekt for de som må gjøre dette for å skaffe mat på bordet til seg og sine eller til ditto luksus såkalt som gjør det ved de rikes bord for å grafse til seg store fete kjøttbein. Mye større respekt faktisk.

Men dette er vel noe utafor trådens tema naturligvis, men siden du spurte.

LeCoq

Innlegg: 8224
LeCoq
24.02.21 11:31
-k9b_: Sånne innlegg er så irriterende.  Først vaser du alt vekk i første avsnitt med kommentarer om hvordan ballen skal være og at keeperdraktene skal være grønne. Som om misnøyen med hvordan Man City drives og ønsket om mindre økonomisk doping bare er nostalgia.  Så kommer selvsagt whataboutismen på sitt beste. "Masse andre ting er galt det er verre til og med, hvorfor skal jeg bry meg om denne ene tingen som er gal"

Du har for lav IQ til å forstå dette.

minuspol

Innlegg: 39226
minuspol
24.02.21 11:39
-k9b_: Sånne innlegg er så irriterende.

Fra den personen her inne som bruker mest tid på å fortelle oss at alt i fotballen handler om økonomi. Men vi skal ikke bry oss så mye, så lenge de som jukser ikke jukser såååå mye.

 

Sjefan

Innlegg: 15181
Sjefan
24.02.21 11:48
FrannyLee: Det som er naivt og umulig å forstå er vel at folk virkelig tror at det er mulig å gjemme seg unna i ett område som sveiper rundt med de skarpeste lyskasterne known to man.

La meg være sikker på at jeg forstår deg riktig: Du mener det er naivt å tro at det finnes juks, korrupsjon og lyssky/manipulerte avtaler i fotballverden, herunder at alt gjøres på rettferdige markedsmessige vilkår? Korrupsjon eksisterer ikke? 

FrannyLee

Innlegg: 20333
FrannyLee
24.02.21 12:03
Sjefan: La meg være sikker på at jeg forstår deg riktig: Du mener det er naivt å tro at det finnes juks, korrupsjon og lyssky/manipulerte avtaler i fotballverden, herunder at alt gjøres på rettferdige markedsmessige vilkår? Korrupsjon eksisterer ikke?

Mi mening og jeg er rimelig sikker på fasit også er at det var mye mer kall det korrupsjon og juks med penger under bordet\i handa på  70 80 og 90tallet innen fotballen enn det er idag da store og små penger i dag flyttes via tastetrykk og er mye mer sporbare.

Og også helt klart i arbeidslivet som sådan både i smått og i stort.

Bare de sist ti årene har det vært en revolusjon på dette område og en annen tidsregning både når det gjelder å få en elektriker eller en rørlegger til å ta alt under bordet uten at mistenkelige penger blir lett synlige flyttet på.

Samme er det jo åpenbart at er the case der store penger skifter hender og skal dokumenteres.

Mulig det er mulig å komme rundt dette iallefall ei stund men risikoen for å bli dokumentert tatt i juks når misstanken først er sådd og søkelyset\lyskasterne blir satt på tror iallefall jeg er overveldende og det selv om bevisbyrden selvsagt ligger på annklager.

Spørsmålet er vel heller om bevisbyrden må være så vanntett som i ei vanlig straffesak, jeg tror ikke det. Og likevel så mangler håndfaste ting å ta disse klubbeierne på.

Dette finner jeg rimelig rart om det er noe fusk å faktisk ta de på og over tid. Bla dette med at spillere får ekstra lønn under bordet som det blir forfektet med stor seriøsitet her inne.

(Innlegget ble redigert 24.02.21 12:05)

Romlingane

Innlegg: 18211
Romlingane
24.02.21 12:18
Folkflesk: Du glemte det viktigste: Fotballskoene skal være svarte - og kun det.

Det er utilgivelig. Skal huske det neste gang.

Sjefan

Innlegg: 15181
Sjefan
24.02.21 12:24

Vi er altså ett år unna et VM som skal avholdes i Qatar, som har kostet mer enn 6.500 menneskeliv, og toppledere i FIFA har blitt korrupsjonsanklaget på rekke og rad de seneste årene. Men korrupsjon fins altså ikke. Jeg vet ikke hvem som er mest naiv her. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg