Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
minuspol

Innlegg: 39509
minuspol
18.04.21 21:34
Knaxern: Eierne er mer pådriverne og skaperne av dette, ikke noen som er blitt invitert.

Du får ikke meg til å si noe pent om FSG, ikke her heller. Men de må være med her, eller til og med heller være i førersetet, enn å stå utenfor.

Så må vi stole på at noen andre tar ansvar for å fortelle de hva de kan gjøre med disse planene.

SirOwen*MOD*

Innlegg: 58909
SirOwen*MOD*
18.04.21 21:50
TrondLFC: I og med at det er så pass mange yanks med innflytelse så skal man ikke se bort fra at det i tillegg vil bli en del andre regelendringer som 3x20 minutters omganger og en god del reklamepauser midt i omgangene. VAR står nok uansett fjellstøtt. Noe forbanna ræl dette her og om det blir en realitet gir jeg bort alt av Liverpool stæsj jeg har.

Er vel tvilsomt om noen vil ha det du gir bort isåfall :) 

Vi som har levd en stund og vet hva fotballen kom fra, er selvsagt sterkt i mot denne "utviklingen". Eliten og makthavere som er så høye på seg selv at de ikke lenger kan se sine egne skotupper, gjør i sin hunger etter enda mer penger alt for å "showifisere" det som en gang var en stolt idrett for mannen i gata.

Frykter som deg at det isåfall blir et skred av reklame under stopp i spillet, timeouts, skader og fandens oldemor. Glitter, kjendiser og stas kommer foran spillet, og oppgjørene gir vibes fra showkampene til Harlem Globetrotters.

Disse som styrer med disse katastrofale idéene vet selvsagt at den "etablerte" fotballsupporter ikke vil ha noe av dette. Men de satser trolig på at den yngre generasjonen, du vet de som går med CR7, Neymar eller Braut på ryggen, og som skifter lag utifra hvor de nevnte spiller, kanskje vil omfavne konseptet. 

For det er den kommende generasjonen som har flest år foran seg med betalingsevne, og det er den kommende generasjonen som er oppvokst med en verden som stadig går fortere og fortere. En verden hvor oppmerksomheten ikke kan bli holdt på mer enn 20 minutter av gangen, før man må vende tilbake til CoD.

TrondLFC

Innlegg: 5020
TrondLFC
18.04.21 22:42

Er vel tvilsomt om noen vil ha det du gir bort isåfall :) "

Er jo selvsagt et godt poeng, får vel bli en høytidelig nedgraving i hagen ;)

WaltonBreckRd

Innlegg: 16382
WaltonBreckRd
18.04.21 23:12

- Put out a story to put pressure on UEFA - Get everyone in a massive, angry flap - Take the insults because there’s huge money at stake - Come to a new CL agreement and put the super league back in the cupboard again till leverage is needed next time. - Repeat

Forhåpentligvis. Synes ikke akkurat det nye formatet på Champions League hørtes så veldig artig ut heller jeg da, så noe må vel de store gjøre true med her.

(Innlegget ble redigert 18.04.21 23:16)

looprevil_fc_x2

Innlegg: 5174
looprevil_fc_x2
18.04.21 23:24

Hvorfor ikke bare ha CL som det er nå? Med det nye formatet blir det bare enda flere kamper i et allerede fullstappet kampprogram. Det vil si enda mer skader og slitne spillere noe som fører til et dårligere produkt...

Knaxern

Innlegg: 50945
Knaxern
19.04.21 07:05

Ah, gutta her inne med FSG-skjerf og John Henry-portretter har det ikke så greit nå vil jeg tro.

Det ble som fryktet, FSG er i likhet med andre amerikanere kreft for fotballen. Var lav odds på at yanksa skulle være døden for denne klubben når de tok over i 2010.

Amnon

Innlegg: 20079
Amnon
19.04.21 07:21
Knaxern: Ah, gutta her inne med FSG-skjerf og John Henry-portretter har det ikke så greit nå vil jeg tro. Det ble som fryktet, FSG er i likhet med andre amerikanere kreft for fotballen. Var lav odds på at yanksa skulle være døden for denne klubben når de tok over i 2010.

Dette har vært truer med i tiår, lenge før FSG ble involvert i fotballen. Samtlige klubber i England som er store nok er med på det, så det hadde vel skjedd nesten uansett hvem som hadde eid oss? FSG har vel heller ikke fått mindre motivasjon av å bryte med UEFA når de ikke klarer å ta hånd om svineriet til sjeikeklubbene. Dette grepet vil kanskje utjevne konkurransevilkårene noe?

Det sagt, jeg er også mot planene. Jeg tror bare det er en naturlig utvikling at de største klubbene ønsker mer sikkerhet selv om det bryter med mye av det som gir fotballen verdi for oss som følger med. Hva er bedre for FSG enn å sikre seg enorme inntekter hver sesong uten risikoen for å måtte stå utenfor en eller flere sesonger med jevne mellomrom? 

(Innlegget ble redigert 19.04.21 07:21)

Knaxern

Innlegg: 50945
Knaxern
19.04.21 07:24
Amnon: Dette har vært truer med i tiår, lenge før FSG ble involvert i fotballen. Samtlige klubber i England som er store nok er med på det, så det hadde vel skjedd nesten uansett hvem som hadde eid oss? FSG har vel heller ikke fått mindre motivasjon av å bryte med UEFA når de ikke klarer å ta hånd om svineriet til sjeikeklubbene. Dette grepet vil kanskje utjevne konkurransevilkårene noe?

Joda, men klubbene fikk det de ville den gang. Perez og Agnelli har alltid hatt lyst på å dra den videre, men de har aldri hatt støtten til det. De siste 10-15 årene har det forandret seg med inntoget til ameriaknerne i de tre største klubbene i England. Det har gjort det mye enklere for Perez og Agnelli å kjøre på.

Ellers ser jeg ikke hvordan det skal utjevne noe som helst når Man City og Chelsea får være med i denne ligaen + det at PSG var invitert.

(Innlegget ble redigert 19.04.21 07:24)

TheOpiate

Innlegg: 15950
TheOpiate
19.04.21 07:30

Ryktes at folk i klubben har tatt hatten sin og gått. Kan det være Klopp?

Knaxern

Innlegg: 50945
Knaxern
19.04.21 07:31
TheOpiate: Ryktes at folk i klubben har tatt hatten sin og gått. Kan det være Klopp?

Vil ikke overraske meg om Henderson er en av disse. Høy integritet på han.

Amnon

Innlegg: 20079
Amnon
19.04.21 07:33
Knaxern: Ellers ser jeg ikke hvordan det skal utjevne noe som helst når Man City og Chelsea får være med i denne ligaen + det at PSG var invitert.

Sannsynligvis en helt annen måte å kunne forholde seg til disse klubbene på. Alle 12+ medlemmene vil kunne enes om et felles regelverk/rammeverk det jobbes innenfor. Det er jo ikke lenger noe viktig å konkurrere om (for klubb-eierene), pengene renner inn uansett hva de gjør. 

(Innlegget ble redigert 19.04.21 07:34)

mcdermott

Innlegg: 67530
mcdermott
19.04.21 07:39

--- Dette var nok uunngåelig, samtidig har der nok blitt fremskyndet pga covid og hvordan FFP har blitt en vits 

Amnon

Innlegg: 20079
Amnon
19.04.21 07:57
mcdermott: fremskyndet pga covid og hvordan FFP har blitt en vits

Det stemmer nok, ja.

Jeg tror forøvrig når folk tar et lite steg tilbake så ser de at denne superligaen i praksis utgjør liten forskjell fra i dag reint økonomisk. PL og de andre store ligaene har sammen med UEFA dyrket disse storklubbene i 3 tiår. Med noen få ekstremt hederlige unntak har kun klubber med heftig rike onkler klart å bryte inn i det gode selskap. Så hva forteller det oss? Det er rigga, uten at det har plagd FA, PL eller UEFA et sekund. Og hva har endret seg nå? Jo, nå er disse superklubbene så massive at de kan begynne å diktere stort sett alt uten at forbundene har noe særlig å stille opp med. Da var tiden moden for å slå til på den våte drømnen til enhver klubbeier. Faste enorme inntekter blotta for risiko.

(Innlegget ble redigert 19.04.21 08:00)

Guarnere2

Innlegg: 6024
Guarnere2
19.04.21 08:08

Blir ikke overrasket om Klopp forsvinner nå. Han har fått unnskyldningen til å ta over Tyskland eller Bayern. 

minuspol

Innlegg: 39509
minuspol
19.04.21 08:16
Guarnere2: lir ikke overrasket om Klopp forsvinner nå. Han har fått unnskyldningen til å ta over Tyskland eller Bayern.

Om Klopp vil ta over BM eller Tyskland trenger han ingen unnskyldning for å gjøre det.

Det sagt, jeg har veldig liten tro på at dette opplegget er noe som Klopp er veldig begeistret for.

minuspol

Innlegg: 39509
minuspol
19.04.21 08:20
Amnon: Det stemmer nok, ja. Jeg tror forøvrig når folk tar et lite steg tilbake så ser de at denne superligaen i praksis utgjør liten forskjell fra i dag reint økonomisk. PL og de andre store ligaene har sammen med UEFA dyrket disse storklubbene i 3 tiår. Med noen få ekstremt hederlige unntak har kun klubber med heftig rike onkler klart å bryte inn i det gode selskap. Så hva forteller det oss? Det er rigga, uten at det har plagd FA, PL eller UEFA et sekund. Og hva har endret seg nå? Jo, nå er disse superklubbene så massive at de kan begynne å diktere stort sett alt uten at forbundene har noe særlig å stille opp med. Da var tiden moden for å slå til på den våte drømnen til enhver klubbeier. Faste enorme inntekter blotta for risiko.

Man må også huske på at klubbeierne og UEFA/ligaene slåss om akkurat det samme. Penger. 

Det er mulig UEFA og/eller FA vil spille på den askeladd-vinkelen her, men...

Det viktigste for UEFA er at så mange som mulig av de superklubbene spiller CL hver eneste sesong. De har ikke noe lyst på CL med Everton og West Bromwich fra England, eller Getafe og Mallorca fra Spania. Det blir ikke noe penger av det. 

(Innlegget ble redigert 19.04.21 08:20)

Barbosa

Innlegg: 4814
Barbosa
19.04.21 08:35

John W Henry at Liverpool is expected to be confirmed as a vice chairman of the European Super League. Telegraph.

(Innlegget ble redigert 19.04.21 08:35)

TheOpiate

Innlegg: 15950
TheOpiate
19.04.21 08:42
Barbosa: John W Henry at Liverpool is expected to be confirmed as a vice chairman of the European Super League. Telegraph.

Alle de engelske klubbene har med sine toppfolk i sånne vice-chairmanstillinger

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6999
iustitia_pro_XCVI
19.04.21 09:07
Knaxern: Ah, gutta her inne med FSG-skjerf og John Henry-portretter har det ikke så greit nå vil jeg tro.

Du er så gjennomført idiot noen ganger at det ikke finnes grenser.

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6999
iustitia_pro_XCVI
19.04.21 09:10
minuspol: Det sagt, jeg har veldig liten tro på at dette opplegget er noe som Klopp er veldig begeistret for.

Bryter med alt mannen står for. Når nærmest alle supportere ønsker å bryte med et slikt opplegg som dette så ser jeg ingen grunn til at Klopp ikke skulle gjøre det. 

Hvis dette gjennomføres er jo klubbens framtid særdeles usikker.

Mer idiotisk opplegg er det ikke mulig å komme opp med. Sette opp en liga hvor en utvalgt gruppe skal være med uansett prestasjoner og resultater. Fy faen.

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6999
iustitia_pro_XCVI
19.04.21 09:13

Ser forøvrig at City folkets representant presterer å få med noe formildende for egen klubb. De har jo blitt så dårlig behandlet av UEFA at det er litt forståelig at City er med på dette.

Er det mulig å være så sveiseblind? Er det et krav for å være City supporter at man totalt skal ignorere hva/hvem klubben deres er og hvordan man har blitt en "storklubb"??

Amnon

Innlegg: 20079
Amnon
19.04.21 09:26
iustitia_pro_XCVI: Ser forøvrig at City folkets representant presterer å få med noe formildende for egen klubb. De har jo blitt så dårlig behandlet av UEFA at det er litt forståelig at City er med på dette.

Både Chelsea og MC gjemmer seg bak unnskyldninger, «de ble presset opp i et hjørne». Hysterisk, spindoktorne jobber overtid.

TheOpiate

Innlegg: 15950
TheOpiate
19.04.21 09:28
Amnon: Både Chelsea og MC gjemmer seg bak unnskyldninger, «de ble presset opp i et hjørne». Hysterisk, spindoktorne jobber overtid.

Hehe, priceless. Denne superligaen er nok en heftig våt drøm for ledelsene i begge disse klubbene også...

masterpool

Innlegg: 19931
masterpool
19.04.21 09:36
Amnon: Både Chelsea og MC gjemmer seg bak unnskyldninger, «de ble presset opp i et hjørne». Hysterisk, spindoktorne jobber overtid.

Det er tydeligvis vanskelig å skjønne for enkelte ser jeg, men de har jo helt rett. Det samme blir jo Liverpool, selv om Henry har valgt å ta en større del av opprettelsen her.

Hva skulle Liverpool ha gjort? Stått utenfor og sett på? Spilt alene i CL mot 5. 6. plassen i La Liga og Bayern. Blir lite penger og spillere av det!

Dette er et pressmiddel til å få gjennomslag for endringer i CL, og jeg tipper fortsatt at det er dette som blir fasiten tilslutt, endret CL med all makt til toppklubbene.

Liverpool har med bidraget i denne Superligaen, plassert seg som en av de mektigste klubbene i verden. det samme har Chelsea og City funnet ut av at de ikke kan bare la passere, så de må bli med.

Så får det bare være at man er med å ødelegger fotballen, Liverpool hadde vært ødelagt om de ikke ble med, og andre i Superligaen hadde ødelagt fotballen alene. 

Inntil man lager lønnstak, og endrer måten økonomien i sporten forvaltes, så vil det bare gå en vei...

Zenix

Innlegg: 8277
Zenix
19.04.21 09:49

Tar for gitt at Klopp nå takker for seg om dette blir en realitet. Da skal man altså forsøke å finne en manager som passer inn i "ånden" til LFC, slik Klopp gjorde, som samtidig mer enn gjerne støtter dette tullet.  

Og om spillere blir utestengt fra EM og VM.. Her er det bare å glede seg over alle søksmålene og all pesen disse fordømte kjeltringene som styrer klubbene får tilsendt. Utilgivelig, og moralsk forkastelig. 

Hyggelig at vi fikk oppleve PL-gull før Liverpool som klubb døde.

masterpool

Innlegg: 19931
masterpool
19.04.21 09:50
TheOpiate: Hehe, priceless. Denne superligaen er nok en heftig våt drøm for ledelsene i begge disse klubbene også...

Den er nok vesentlig større i United, Liverpool, og Arsenal, samt de spanske og italienske klubbene.

Eierne i Chelsea, og City, har da bevist ettertrykkelig at de ikke eier fotballklubber for å tjene penger på dette. De vil ha et leketøy.

Det er jo også trolig derfor PSG har sagt nei, de bryr seg nada om de småpenga der...

mcdermott

Innlegg: 67530
mcdermott
19.04.21 09:52
masterpool: Det er jo også trolig derfor PSG har sagt nei, de bryr seg nada om de småpenga der...

--- Nja,VM i Qatar er nok det som spiller inn her

Aguero16

Innlegg: 5124
Aguero16
19.04.21 09:56
iustitia_pro_XCVI: Er det mulig å være så sveiseblind? Er det et krav for å være City supporter at man totalt skal ignorere hva/hvem klubben deres er og hvordan man har blitt en "storklubb"??

Sønsteby sin uttalelse på Dagbladet var bra den. Tar totalt avstand og sier det betyr slutten for City for hans del. Tror nok dem fleste supportere rundt om er enige i dette. Ser vertfall sånn ut på alt av sosiale medier. Så får nå heller du i kjent stil fortsette å skrive før du tenker.

TheOpiate

Innlegg: 15950
TheOpiate
19.04.21 09:56
masterpool: Den er nok vesentlig større i United, Liverpool, og Arsenal, samt de spanske og italienske klubbene. Eierne i Chelsea, og City, har da bevist ettertrykkelig at de ikke eier fotballklubber for å tjene penger på dette. De vil ha et leketøy. Det er jo også trolig derfor PSG har sagt nei, de bryr seg nada om de småpenga der...

Dette stemmer nok muligens for Roman, men selv han takker gledelig ja til mer penger om muligheten oppstår. Når det kommer til Abu Dhabi så er nok dette det beste som kunne skjedd de. De er ikke der pga av ett leketøy. For de er hele eierskapet i City ekstremt viktig i form av sportswashing. De eier City kun for å kunne polere på egen fasade uttad mot det internasjonale samfunnet. Selv om PL og dagens internasjonale fotball nok har fungert meget godt for de, så vil en sånn internasjonal superliga ta graden av sportswashing opp enda noen hakk

Zenix

Innlegg: 8277
Zenix
19.04.21 09:57
masterpool: Liverpool har med bidraget i denne Superligaen, plassert seg som en av de mektigste klubbene i verden.

Lederen er den som går foran, ikke den som dilter etter "fordi alle andre gjør det."

Her skulle man tatt klar og tydelig avstand fra noe som strider mot absolutt alt fotballen er bygget på.

Dette er ikke det samme som at "pengene styrer uansett" i fotballverden. Dette er det samme som at man bygger et ti meter høyt strømgjerde rundt Oslo og statskassen, og setter krav om at man må ha over 1,5 mill i årslønn for å få lov til å slippe inn. De bak strømgjerdet kan fritt svømme rundt i rikdommen som de utenfor gjerdet har vært med på å generere, hvor sistnevnte blir bedt om å starte helt fra scratch igjen.

Forkastelig. Måtte straffen for dette tullet bli utålelig for eiere og klubber. Jeg har aldri ytret noe negativt om eierne vi nå har, men når de er med på dette.. Måtte FSG slås konkurs. Ryggradløse søppelfolk. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg