Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool Football Club - Klubbtråd

NYTT TEMA
iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6999
iustitia_pro_XCVI
19.04.21 10:00
Aguero16: Så får nå heller du i kjent stil fortsette å skrive før du tenker.

Haha. Du er vel trolig det beste beviset på at hypotesen om at en del gitte kriterier må være på plass for å være City supporter.

At det er mulig.

TheOpiate

Innlegg: 15950
iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6999
iustitia_pro_XCVI
19.04.21 10:05
Zenix: Hyggelig at vi fikk oppleve PL-gull før Liverpool som klubb døde.

Klopp sitt PL gull vil jo i framtiden bli stående som rent episk hvis dette ender i full katastrofe nå og klubben er ferdig slik den framstår per i dag. Man totalt utraderte tidenes jukselag over en hel sesong for å ta tilbake tittelen der den selvsagt hører hjemme. Fantastisk at vi fikk dette med oss.

Og det kan skje at dette går rake veien til helvete. Her vil det bli et hinsides trykk og bråk fra supporterne.

TheOpiate

Innlegg: 15950
TheOpiate
19.04.21 10:07
iustitia_pro_XCVI: Klopp sitt PL gull vil jo i framtiden bli stående som rent episk

Det er jo allerede episk. Det at Klopp og gutta tok dette gullet skulle ikke være mulig når man ser på hvilken økonomisk overmakt man faktisk konkurrerte mot

masterpool

Innlegg: 19931
masterpool
19.04.21 10:15
Zenix: Lederen er den som går foran, ikke den som dilter etter "fordi alle andre gjør det." Her skulle man tatt klar og tydelig avstand fra noe som strider mot absolutt alt fotballen er bygget på. Dette er ikke det samme som at "pengene styrer uansett" i fotballverden. Dette er det samme som at man bygger et ti meter høyt strømgjerde rundt Oslo og statskassen, og setter krav om at man må ha over 1,5 mill i årslønn for å få lov til å slippe inn. De bak strømgjerdet kan fritt svømme rundt i rikdommen som de utenfor gjerdet har vært med på å generere, hvor sistnevnte blir bedt om å starte helt fra scratch igjen. Forkastelig. Måtte straffen for dette tullet bli utålelig for eiere og klubber. Jeg har aldri ytret noe negativt om eierne vi nå har, men når de er med på dette.. Måtte FSG slås konkurs. Ryggradløse søppelfolk.

Nå blander du posisjoner her, Liverpool er ikke nødvendigvis en ledende klubb pga dette, men de blir en av de mektigste.

Putin er en av verdens mektigste menn, men han står vel til stryk når det kommer til å lede "etter boka".

Dette er et supporterproblem, for deg, og for meg. For oss som er glad i fotball, og dagens format. Skal man si dette litt enkelt, så er det jo en fotballturnering på lik linje med alt annet, bare at det ikke er UEFA eller FIFA som sitter igjen med pengesekken.

Liverpool kunne gjerne tatt en standpunkt, og sagt nei, da hadde realiteten vært at Liverpool som klubb hadde blitt en liten engelsk fotballklubb, dog med sjel, når Superligaen hadde blitt realisert. Og da er dagens Liverpool ferdig, på samme måte som fotballen i stor grad ellers hadde blitt uvesentlig.

Du beskriver dette strømgjerdet, det er sånn fotballen er idag, og har vært lenge. Vi drar jorda rundt om sommeren for å få penger inn i kassa, klubber og sponsorer velges etter lommebok. Det skal spilles VM i Qatar, hvor alle kvalifiserte kommer til å stille opp.

Det finnes ikke noe ledere i fotballen lenger, det er kun de med mest penger som bestemmer. 

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6999
iustitia_pro_XCVI
19.04.21 10:19
TheOpiate: Det er jo allerede episk.

Selvsagt, men hvis det som skjer nå går til ytterste konsekvens vil det tas opp enda noen hakk når historien ses tilbake på.

liverpo__ole

Innlegg: 20703
liverpo__ole
19.04.21 10:22
masterpool: Liverpool har med bidraget i denne Superligaen, plassert seg som en av de mektigste klubbene i verden.

Unnskyld meg, men who the fuck cares...?

Det er ikke noe mål for meg at Liverpool skal være en mektig klubb, hva nå enn du legger i det. 

Det finnes ikke formildende omstendigheter ved å gå inn i dette pisset. 

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6999
iustitia_pro_XCVI
19.04.21 10:24
masterpool: Skal man si dette litt enkelt, så er det jo en fotballturnering på lik linje med alt annet, bare at det ikke er UEFA eller FIFA som sitter igjen med pengesekken

Du forenkler dette fælt. At pengene rår vet vi alle, men her gjøres det fundamentale endringer;

ligaen stiftes og ledes av 12 klubber. Disse klubbene skal være sikret deltakelse hvert eneste år uten hensyn til prestasjoner og resultater i en hjemlig liga de liksom fortsatt skal være en del av. 

Det er det mest latterlige og ekskluderende opplegget som noen gang er fremmet.  

masterpool

Innlegg: 19931
masterpool
19.04.21 10:26
liverpo__ole: Unnskyld meg, men who the fuck cares...? Det er ikke noe mål for meg at Liverpool skal være en mektig klubb, hva nå enn du legger i det.  Det finnes ikke formildende omstendigheter ved å gå inn i dette pisset.

Ikke har jeg sagt at du bryr deg, ikke har jeg sagt at det er et mål for meg at de er det, og ikke har jeg presentert det som formildende omstendigheter.

 

Jeg har bare sagt hvordan ståa er, hva er problemet ditt?

Zenix

Innlegg: 8277
Zenix
19.04.21 10:32
masterpool: Nå blander du posisjoner her, Liverpool er ikke nødvendigvis en ledende klubb pga dette, men de blir en av de mektigste.

Hadde Liverpool tatt et standpunkt som gikk mot dette Superliga-tullet, så hadde man vært en ledende klubb. Man ville kanskje også fått med seg et par andre klubber på å si nei.

Jeg er bare helt og fullstendig i uenig at dette er noe Liverpool måtte gjøre for å mer eller mindre overleve. Det man gjør er så ryggradløst som man får det.

Man kunne stått igjen som en klubb med rik historie og en utrolig suksessfull nyere tid, som tok tydelig avstand fra det som skjedde. Man ville da stått igjen som kanskje den ledende klubben i verden. Det storlaget som sto opp for fotballen, supporterne og alle klubbene som er å finne i Europa.

Istedenfor reduseres man til noe så ynkelig og sutrete som et pengemaskineri styrt av amerikanere uten ryggrad, empati og moral. Det finnes knapt noe mer patetisk enn akkurat det. 

masterpool

Innlegg: 19931
masterpool
19.04.21 10:33
iustitia_pro_XCVI: Du forenkler dette fælt. At pengene rår vet vi alle, men her gjøres det fundamentale endringer; ligaen stiftes og ledes av 12 klubber. Disse klubbene skal være sikret deltakelse hvert eneste år uten hensyn til prestasjoner og resultater i en hjemlig liga de liksom fortsatt skal være en del av.  Det er det mest latterlige og ekskluderende opplegget som noen gang er fremmet.

Men er det feil?

FIFA og UEFA, og FA skriker høyt nå, hvorfor? Jo fordi uten disse klubbene blir det ikke noe CL, ergo ingen inntekter.

Dette er de samme organene som skal sende en haug av nasjoner til Qatar, for å spille fotball på mer eller mindre fine gravplasser.

Hvor er FA her? De burde bare sagt nei, og stått over alt av kvalikkamper osv...men nei, de er dessverre like glad i de pengene som de ikke vil at klubbene skal få.

Ja, det blir store endringer, men det har det også blitt i CL, flere ganger, og igjen idag. Hva er konsensusen der? Jo, at mange av de samme klubbene samles for å presse UEFA til å endre formatene tilpasset storklubbene. City skal møte PSG i semifinalen, City som ikke engang vant serien sist sesong. Hvor mange boikotter denne kampen pga griskheten til UEFA? Ingen!

Jeg er totalt imot en superliga, og dette vil gjøre at supporterlivet blir borte. PL blir mindre interessant, og Superligaen blir en kommersiell greie som ingen andre enn de med økonomiske interesser er interessert i.

Det endrer dog ingenting på at det er veldig mange her inne som nå kjører en grei dobbelmoral, og det kastes stein i glasshus over en lav sko.

minuspol

Innlegg: 39510
minuspol
19.04.21 10:36
iustitia_pro_XCVI: u forenkler dette fælt. At pengene rår vet vi alle, men her gjøres det fundamentale endringer; ligaen stiftes og ledes av 12 klubber. Disse klubbene skal være sikret deltakelse hvert eneste år uten hensyn til prestasjoner og resultater i en hjemlig liga de liksom fortsatt skal være en del av.  Det er det mest latterlige og ekskluderende opplegget som noen gang er fremmet.

Tja, fundamentalt og fundamentalt. UEFA har jo i flere steg gått den samme veien, for å sikre disse klubbenes deltakelse. 

Det er så enkelt at disse Super League klubbene slåss om de samme pengene som UEFA. Klubbeierne vil ha tryggere tilgang på pengene, og mer penger. UEFA vil beholde pengene sjøl, men er helt avhengig av at de store klubbene er med i turneringen. Det som hadde vært morsomt og sett er en sesong med CL hvor Barcelona, Bayern Munchen, Juventus og Man United manglet. Da hadde det kokt bra hos UEFA.

Det handler ikke om så mye annet enn det egentlig.

Akkurat nå er det jo konsekvensene av en eventuell start av Super league verre enn at Super League startes. For den jevne fotballentusiast.

Super League betyr CL ødelagt og hjemlige ligaer og cuper ødelagt.

 

(Innlegget ble redigert 19.04.21 10:38)

masterpool

Innlegg: 19931
masterpool
19.04.21 10:38
Zenix: Hadde Liverpool tatt et standpunkt som gikk mot dette Superliga-tullet, så hadde man vært en ledende klubb. Man ville kanskje også fått med seg et par andre klubber på å si nei. Jeg er bare helt og fullstendig i uenig at dette er noe Liverpool måtte gjøre for å mer eller mindre overleve. Det man gjør er så ryggradløst som man får det. Man kunne stått igjen som en klubb med rik historie og en utrolig suksessfull nyere tid, som tok tydelig avstand fra det som skjedde. Man ville da stått igjen som kanskje den ledende klubben i verden. Det storlaget som sto opp for fotballen, supporterne og alle klubbene som er å finne i Europa. Istedenfor reduseres man til noe så ynkelig og sutrete som et pengemaskineri styrt av amerikanere uten ryggrad, empati og moral. Det finnes knapt noe mer patetisk enn akkurat det.

Hvordan syns du Bayern og PSG sitt nei har påvirket andre?

Ja, kan godt si at man hadde tatt en ledende rolle imot dette, men på sikt så er klubben en liten klubb etterhvert, hvor man måtte solgt alle spillerne for å overleve etc...

For å overleve som toppklubb og en ledende klubb i europa, så må man, men som klubb i PL på nedre halvdel, eller i championship, så hadde det nok gått bra.

Dette storlaget som du forfekter, ville nok famlet ganske fort. Du presenter en teori her, som er like naiv som det skulle være å si at fotballspillere driter i hva de får i lønn.

Ja, det er sånn det dessverre går, når man lar pengene få styre i for lang tid.

minuspol

Innlegg: 39510
minuspol
19.04.21 10:43
Zenix: Hadde Liverpool tatt et standpunkt som gikk mot dette Superliga-tullet, så hadde man vært en ledende klubb. Man ville kanskje også fått med seg et par andre klubber på å si nei.

Det er Liverpools eiere som vil dette. Da er det ikke noe tema for klubben å ikke være med. Dette er bare noe rosenrødt svada. Liverpools eiere er FSG. De er med på dette for å tjene penger. Det har de vist hver dag og time de har vært i Liverpool. 

Klubben Liverpool, spillere, manager, supportere, kantinepersonell, trenere osv. De vil jo ikke dette. Ikke en eneste en av de. Jeg skal like å se FSG klatre det hinderet. 

Og det er jo ikke noe annerledes i flere av de andre klubbene, bortsett fra kanskje hos City og Chelsea hvor de er vant til å gi etter for pengefolkene. Der er de nok positive i løpet av uka.

Zenix

Innlegg: 8277
Zenix
19.04.21 10:44
masterpool: For å overleve som toppklubb og en ledende klubb i europa, så må man, men som klubb i PL på nedre halvdel, eller i championship, så hadde det nok gått bra. Dette storlaget som du forfekter, ville nok famlet ganske fort. Du presenter en teori her, som er like naiv som det skulle være å si at fotballspillere driter i hva de får i lønn.

Jeg liker at du runder av med at jeg presenterer en teori, mens du fortsetter med din teori. 

Teorien min baseres på hvordan fotballverden reagerer på dette. Ikke én eneste positiv melding så langt. Det betyr døden for Liverpool som klubb. Du får holde deg fast i at dette var nødvendig og gjør Liverpool til en av de mektigste klubbene, så får vi være helt og totalt uenige der.

Zenix

Innlegg: 8277
Zenix
19.04.21 10:46
minuspol: Det er Liverpools eiere som vil dette. Da er det ikke noe tema for klubben å ikke være med

Dette er jeg fullstendig klar over. Men i dette scenarioet representerer de Liverpool som klubb, ergo omtaler jeg det som "klubben."

"Rosenrødt svada" kan du forøvrig fint holde deg for god til. 

minuspol

Innlegg: 39510
minuspol
19.04.21 10:48
Zenix: "Rosenrødt svada" kan du forøvrig fint holde deg for god til.

Men det blir jo det. Du forstår dette fryktelig godt, men lurer deg sjøl(?) ved å tro at dette er noe Liverpool kan velge om de vil være med på. Det er de som driver hele greia. De er i tet. Super League hadde ikke vært noe tema uten blant andre FSG.

masterpool

Innlegg: 19931
masterpool
19.04.21 10:52
Zenix: Jeg liker at du runder av med at jeg presenterer en teori, mens du fortsetter med din teori.  Teorien min baseres på hvordan fotballverden reagerer på dette. Ikke én eneste positiv melding så langt. Det betyr døden for Liverpool som klubb. Du får holde deg fast i at dette var nødvendig og gjør Liverpool til en av de mektigste klubbene, så får vi være helt og totalt uenige der.

Jeg har ikke sagt at det er nødvendig, men da tar man et valg på hvilken hylle man vil være på. At klubben er eller forblir mektig er ikke viktig for meg personlig, dette må være noe du drømmer.

Hvordan mener du at Liverpool skal kunne betale sine utgifter, hvis de står utenfor? Spillerne vil trolig fortsatt ha lønn, Klopp også trolig.

Og Salah spiller nok ikke for noen tusen pund i måneden, selv i Liverpool.

PL vil miste sin konkurransekraft, da topp 4, eller hva du vil kalle det, betyr ingenting lenger. Man vil spare spillere i PL, for å bruke de i Superliga i stedet. Da vil pengestrømmen i PL fort forvitre til småpenger i forhold.

Hva blir attraktivt med CL? West Ham mot Atalanta vil nok ikke gi de store summene fra produsentene rundt om.

Så, pengene vil være i superligaen. Der hvor pengene er, vil også de beste spillerne være. Som et resultat av dette, så vil det bli mye mindre penger i f.eks PL, mye lavere lønninger, det vil bli mindre attraktivt, og interessen vil synke.

Zenix

Innlegg: 8277
Zenix
19.04.21 10:52
minuspol: Men det blir jo det. Du forstår dette fryktelig godt, men lurer deg sjøl(?) ved å tro at dette er noe Liverpool kan velge om de vil være med på. Det er de som driver hele greia. De er i tet.

Blir du aldri lei av å blåse i din egen trompet? Hvorfor dette desperate behovet for å vri noe som blir sagt til noe du kan krangle på?

Om du hadde forsøkt å lese det jeg skriver, istedenfor å stoppe når du skjønner at vi ikke er på bølgelengde, så hadde du kanskje hatt noe å komme med. Dette her blir jo bare fjas.

Legendag_

Innlegg: 6632
Legendag_
19.04.21 11:33

Redd dette betyr slutten på en æra under Klopp, får vel begynne å heie på laget som Klopp evt tar over utenfor Superligaen.

TheOpiate

Innlegg: 15950
TheOpiate
19.04.21 11:42

Stikker du av Minus? :)

Link

Barbosa

Innlegg: 4814
Barbosa
19.04.21 11:55

Spent på hva Klopp sier om dette nå. Regner med han vil få spørsmål om det før kampen mot Leeds i kveld.

Romlingane

Innlegg: 18378
Romlingane
19.04.21 12:01
masterpool: Det endrer dog ingenting på at det er veldig mange her inne som nå kjører en grei dobbelmoral, og det kastes stein i glasshus over en lav sko.

Du har en del gode poeng.

Amnon

Innlegg: 20089
Amnon
19.04.21 12:06
masterpool: Det er tydeligvis vanskelig å skjønne for enkelte ser jeg, men de har jo helt rett. Det samme blir jo Liverpool, selv om Henry har valgt å ta en større del av opprettelsen her.

Dette er hva ledelsen i klubben drypper, de «ble presset» til å delta. Piss meg i øret, ha baller til å stå for valget eller å tørre å si nei som de tyske klubbene gjorde. Ikke grin om sympati når det er åpenbart at disse eierne ønsker å være en del av elite .

Amnon

Innlegg: 20089
Amnon
19.04.21 12:09
masterpool: Hva skulle Liverpool ha gjort? Stått utenfor og sett på? Spilt alene i CL mot 5. 6. plassen i La Liga og Bayern. Blir lite penger og spillere av det! Dette er et pressmiddel til å få gjennomslag for endringer i CL, og jeg tipper fortsatt at det er dette som blir fasiten tilslutt, endret CL med all makt til toppklubbene.

Liverpool driver denne endringa, de blir ikke presset til noe som helst. De d r i v e r den 100%, det står Henry og Glazers skrevet over alt på dette.

Jeg er forøvrig ikke sikker på om det er et pressmiddel lenger, til det har det gått for langt. Men kanskje klubbene det gjelder er redde for at UEFA caller bløffen og går så langt det er mulig uten det ikke kan reverseres. Vi kan håpe.

(Innlegget ble redigert 19.04.21 12:10)

McLovin

Innlegg: 13421
McLovin
19.04.21 12:12

Tenk så mange 90-minutters joggeturer man heller kan ta seg i livet, kommer til å komme tilbake i mitt livs form.

15 minutter til uttøying. 

Tellyrex

Innlegg: 7455
Tellyrex
19.04.21 12:26
McLovin: Tenk så mange 90-minutters joggeturer man heller kan ta seg i livet, kommer til å komme tilbake i mitt livs form.

Blir gledelig! Dette blir dråpen for meg. Jeg elsker fotball, og har spilt det hele livet, men dette blir for vulgært for meg.

Så kan man sikkert si at Liverpool er ganske vulgære allerede, men et steg går grensen. Hvorfor skal 12 klubber, som er rivaler, være i et felleskap? Det er til å rive av seg håret av.

Fotball som jeg har kjent det, blir ikke det samme. Og hvorfor bruke tid på det?

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6999
iustitia_pro_XCVI
19.04.21 12:34
minuspol: Tja, fundamentalt og fundamentalt. UEFA har jo i flere steg gått den samme veien, for å sikre disse klubbenes deltakelse.

Det er rimelig fundamentalt at over halvparten av deltakerne i en turnering skal være forhåndskvalifisert uten noe grunnlag i forrige sesongs prestasjoner og resultater. Hvert år.

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6999
iustitia_pro_XCVI
19.04.21 12:35
minuspol: Super League betyr CL ødelagt og hjemlige ligaer og cuper ødelagt.

Kan fort bli full krise ja.

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6999
iustitia_pro_XCVI
19.04.21 12:35
masterpool: Men er det feil?

Ja.

Klikk for å gå tilbake til toppen